>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.12.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - UK, Premier League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Watford vs Liverpool
Typ: Man of the match - Philippe Coutinho (według Sky Sports)
Kurs: 9,00
Bukmacher: Betfair
Analiza:
Liverpool pod wodzą Kloppa pokazał że potrafi grać na bardzo wysokim poziomie, mimo że Niemiec tak naprawdę od niedawna. Potwierdzenie tego jest chociażby wysoka wygrana z City na wyjeździe. Jednak po ostatniej wpadce z Newcastle i grze w niektórych nawet wygranych meczach, myślę że nie ma żadnego value w kursie na Liverpool, choć powinni tutaj wywalczyć zwycięstwo. Ja mimo wszystko idę w stronę najlepszego gracza w meczu i stawiam tutaj oczywiście na Coutinho. Nie wiem skąd wziął się aż taki kurs na Brazylijczyka, po pierwsze jest to bez wątpienia najlepszy gracz Liverpoolu od odejścia Suareza (nie ma coś też patrzeć na graczy Watford, bo mimo że są wyżej w tabeli, to oczywiście nie mają takich indywidualności). Po drugie, Coutinho najlepiej spisuję się w tym sezonie, oczywiście, jak to on przez urazy nie grał we wszystkich meczach, w jednym dostał czerwoną kartkę ale mimo tego, ma w tym sezonie najwięcej goli i asyst w całej drużynie a nie jest przecież nominalnym napastnikiem. Według Betfair faworytem do zostania graczem tego meczu jest Sturridge który w tym meczu nie zagra i Benteke który jeszcze praktycznie nic nie pokazał po transferze na Anfield. Dalej jest Lallana który dobrze się spisuje w tym sezonie, ale jeśli chodzi o grę to raczej można go nazwać rzemieślnikiem a nie wirtuozem techniki. Firmino ma przebłyski, nic więcej a kolejny w zestawieniu Milner nie zagra. Jest jeszcze Henderson i Can którzy są od czarnej roboty a nie czarowania na boisku, Origi i Ibe to na razie młokosy którzy prawdopodobnie nie wyjdą w pierwszym składzie, który prezentuje się tak:
Bogdán – Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno – Lucas, Emre Can, Henderson – Lallana, Coutinho – Firmino
Skąd więc takie kurs na Brazylijczyka pod nieobecność choćby Milnera czy Sturridge&#39;a? Buki chyba dały już świąteczny prezent, wiadomo pewniak to nie jest ale w drużynie Watford nie ma ani Messiego ani Ronaldo, a jeśli chodzi o The Reds to bez wątpienie Coutinho jest najlepszym graczem Liverpoolu ogólnie, jak i najlepiej prezentuje się w tym sezonie.

Patrząc również na grę i taktykę gospodarzy, będzie bardzo dużo ataków bokami więc Brazylijczyk będzie miał dużo sytuacji żeby się pokazać a mimo absencji, był już wybierany graczem meczu, chociażby w niedawnych meczach z Chelsea i City.
⛔100

K 20

kuri29

Użytkownik
DYSCYPLINA: WŁOCHY SERIE A
MECZ: INTER - LAZIO
TYP: POWYŻEJ 2,5 GOLA W MECZU
KURS: 2.00
BYK: Bet365

Witam.Na dzisiaj gram mecz ligi włoskiej,gdzie lider,Inter Mediolan podejmie u siebie ekipę z Rzymu,Lazio.Mój typ na to spotkanie nie wziął się znikąd,a dziwi mnie przede wszystkim kurs,który jak dla mnie na ten typ jest dość wysoki,a historia spotkań pomiędzy tymi ekipami na San Siro przedstawia się następująco:
21.12.14 SER Inter Lazio 2 : 2
10.05.14 SER Inter Lazio 4 : 1
08.05.13 SER Inter Lazio 1 : 3
22.01.12 SER Inter Lazio 2 : 1
23.04.11 SER Inter Lazio 2 : 1
Nie było spotkania w ostatnich latach,aby padło mniej niż 3 bramki w meczu pomiędzy nimi.I dzisiaj myślę,że nie będzie inaczej.Lazio gra w kratkę na wyjazdach,5 ostatnich spotkań i tylko jedno zwycięstwo w pucharach nad Rosenborgiem,w lidze remisy lub porażki,brak zwycięstwa.Gospodarze wyjdą do meczu jako bezkompromisowy lider ligi,5 ostatnich spotkań u siebie to 4 wygrane i tylko 1 remis,z Juventusem.Lubią u siebie dużo strzelać,Lazio nigdy nie pozostało im dłużne i odpowiadało również bramkami,tym bardziej,że ekipa z Rzymu musi zacząć marsz w górę tabeli,by myśleć o występach w europejskich pucharach w kolejnym sezonie.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +5
X 52

xmagnatx

Użytkownik
Piłka nożna Polska Ekstraklasa
18 00
Piast v Lech
Remis i obie strzelą
4.50
b365
Dzisiaj mecz wielkich drużyn na który napewno wielu z was czekało. Zapewne większość pójdzie w stronę Lecha gdyż tamnci nie przegrali żadnego spotkania ani nie zremisowali od długiego czasu ale w tym meczu przypuszczam że sytacja będzie inna i można się spodziewać podziału punktów dlaczego, zobaczcie ostatnie mecze czołowych drużyn takie jak piast z legia czy piast z cracovią oba zakończone remisem co prawda lech wszystko wygrywał ostatnio no ale ile może trwać ta dobra passa. Jakby nie bylo to lech pokonywał drużyny poniżej pierwszej piątki a tu przyszedł mecz gdzie zmierzy się z liderem a to nie będzie takie proste tym bardziej ze grają w gliwicach. Zasugeruję sie dziś ostatnimi spotkaniami tych wielkich drużyn i stawiam na bramkowy remis gddyż jest on bardzo prawdopodobny jak dla mnie. wczorajszy moj typ został rzucony na chama i oczywiście nie wypalił i mam nadzieje że dzisiaj sie uda.
⛔100

psotnick 972,3K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - German Masters 2015 - kwalifikacje
Godzina: 11:00 CET
Spotkanie: Tian Pengfei – Ding Junhui
Typ: Tian Pengfei
Kurs: 3,00
Bukmacher: junibet
Analiza: Końca zapaści Dinga nie widać, wygrana z Garethem Allenem (5-2) na plus, ale w żadnym razie nie było to przekonujące zwycięstwo, przez długie momenty meczu faworyt bardzo się męczył ze swoją grą, dość powiedzieć, że jedyny solidny brejk 90 padł dopiero na koniec meczu. Pengfei jest dużo lepszym graczem, do tego w niezłej formie w ostatnich tygodni i problemy dla Dinga zapowiadają się jeszcze większe, w 1 rundzie łatwo ograł Lu (5-0), wbił setkę, nie ma się do czego doczepić. Myślę, że wobec obniżki formy Dinga i dobrej formy Pengfeia oba poziomy są obecnie bardzo zbliżone, value na doga wydaje się spore, ale chyba jeszcze większe na zacięty mecz.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
✅200

B 1

bovi92

Użytkownik
Niemcy Bundesliga 2
Godzina 13:30
- SC Freiburg : Monachium 1860
- SC Freiburg(-1)
- 2.62
bet365
Analiza.
Tak jak napisał Stanley, dodam tylko że w bezpośrednich pojedynkach w ostatnich 10 spotkaniach górą była drużyna z Freiburga, a w 2 spotkaniach padł remis. Jednakże patrząc na formę gości, uważam, że Freiburg będzie miał łatwą drogę do zwycięstwa. Jeżeli Freiburg strzeli bramkę w pierwszych 30 minutach, to zawodnicy z Monachium będą podirytowani kolejną zbliżającą się klęska i dadzą sobie strzelić jeszcze 2 lub 3 bramki. Ale gram bezpieczne handi tylko -1 na Freiburg.
✅262

Otrzymane punkty reputacji: +1
sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Serie A
Data, godzina: 20.12.2015 12-30
Spotkanie: Carpi - Juventus
typ: Juventus -1,5
kurs: 2,25
buk: unibet
Analiza:
No trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem kursy na ten mecz. Juve na wyraźnej fali wygrywa ostatnio mecz za meczem nie patrząc z kim gra. W lidze ostatnio zdecydowanie jest najlepsze, bo w ostatnich dziesięciu meczach przegrali tylko z Sassuolo i zremisowali z Interem oba mecze grając na wyjazdach. Tak więc po bardzo niemrawym początku w wykonaniu Starej Damy wrócili na właściwe tory i choć do Interu teraz tracą sześć punktów, a w tabeli wyprzedzają ich jeszcze Fiorentina i Napoli to moim zdaniem to po raz piąty z rzędu Scudetto trafi do Turynu. Dziś dojdzie do pierwszej konfrontacji obu ekip na poziomie Serie A, bo Carpi to absolutny beniaminek we Włoszech. I początek mają bardzo trudny, bo po szesnastu kolejkach mają na koncie zaledwie dziesięć oczek i wyprzedzają tylko w tabeli Veronę. Tak więc utrzymać im się będzie bardzo trudno w premierowym sezonie w najwyższej klasie rozgrywkowej. A dziś będzie im niezwykle trudno o komplet punktów, bo przyjeżdża najlepszy zespół w historii włoskiej piłki, aktualny mistrz i główny pretendent do tytułu. Gdy zespół opuścił trener Conte, który absolutnie odmienił oblicze Juve wielu prognozowało koniec dominacji Bianco-nerrich we Włoszech. Ale Allegri po niepowodzeniu w Milanie nie zawodzi i utrzymuje to co zastał po swoim poprzedniku. A gdy jeszcze po zeszłym sezonie odeszli liderzy Starej Damy - Pirlo, Vidal i Tevez iutalentowany Coman, wielu wróżyło koniec ery dominacji Juve. Ale jednak chylę głowy przed zarządzem i scautingiem Juventusu, bo zakupy choć trochę to trwało dobrze wkomponowały się w zespół. Szczerze powiedziawszy to nie byłem entuzjastycznie nastawiony do Dybali, ale jednak to on a nie sprowadzony Mandzukic czy Morata jest najlepszym strzelcem zespołu. Dobre prezentują sie też inni sprowadzeni latem - Hernanes, Khedira,Sandro, a sporo jeszcze można oczekiwać od Leminy czy Zazy (ten akurat swoje szanse już wykorzystuje co pokazał w meczu pucharu Włoch, gdzie strzelił dwa gole w debrach z Torino). Juve dysponuje szerokim i wyrównanym składem co pozwala na rotacje, tak więc nie ma problemu z jakością ich gry. Dziś ich obowiązkiem jest zgarnięcie trzech oczek. Carpi bowiem to ligowy autsider, który nie powinien sprawić im większego problemu. W ich składzie na pewno zabraknie naszego Kamila Wilczka, a największa ich gwiazdą jest Marco Boriello, który swego czasu był zawodnikiem Juventusu (sezon 11/12), ale kariery tu nie zrobił. Zresztą nie zrobił jej nigdzie bo w swojej karierze zanotował raptem dwa dobre sezony - w Genoi w sezonie 07/08 i Milanie w sezonie 09/10. W Carpi jest najlepszym strzelcem z trzema golami, ale ten wynik chluby mu nie przynosi. Moim zdaniem gospodarze nie mają argumentów by ugrać coś przeciwko Juve. Stawiam na wygraną Starej Damy
⛔100

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Segunda Division
Godzina: 19:15
Spotkanie: R. Oviedo - Almeria
Typ: R. Oviedo
Kurs: 1.78
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Almeria zamyka tabelę, forma nie zachwyca i na wyjazdach też nie błyszczą. Zdecydowanie lepszy sezon ma Real Oviedo, który walczy o awans do Primera Division, jest w dobrej formie - wygrane cztery z pięciu ostatnich spotkań. U siebie tylko jedna porażka w tym sezonie. Gospodarze bez: Linares (Napastnik 13M/5G). U gości liczniejsze braki: Casto (Bramkarz 14M), Chuli (Napastnik 16M/3G), Velez (Obrońca 15M), Macedo (Obrońca 11M/1G). Wszystkie najważniejsze argumenty są po stronie gospodarzy - sytuacja kadrowa, atut boiska, forma czy też całosezonowa prezentacja w rozgrywkach ligowych. ✅78

Otrzymane punkty reputacji: +4
peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy : Serie A
Godzina: 15:00
Mecz: Roma - Genoa
Typ: Roma
Kurs: 1,50
Bukmacher: całoroczny
Analiza:
Roma główny kandydat do tytułu ostatnio gra średnio. Problemem pewnie było granie na 3 frontach i do tego kontuzje zawodników. Ostatnio zaliczyli wpadke z w pucharze i w kiepskim stylu polegli w dogrywce ze Spezią. Po tym meczu rozgorzała lekka dyskusja na temat zmiany trenera, ale wydaje mi się, że dzisiaj zawodnicy zrobią wszystko aby uciszyć ten szum. Roma musi się przełamać i wydaje mi się, że jest to idealny przeciwnik aby odnieść pewne zwycięstwo. Poprawia się sytuacja z kontuzjami. Kontuzje dalej mają Torosidis (9/0) i Totti (3/1) ale na pewno wraca do składu i zagra dzisiaj pare minut Gervinho który jest istotnym graczem w ofensywie.
Przeciwnikiem rzymskiego zespołu będzie Genoa która ostatnio odniosła 3 porażki w lidze i do tego dała się ograć w pucharze Alessandri zespołowi z trzeciej ligi.
Widać gołym okiem, że Genoa jest w kryzysie i dzisiaj ma znikome szanse aby się przełamać. Nie pomaga sytuacja z absencjami. Na dzisiejszy mecz w ekipie gości zabraknie: Pavoletti (najlepszy gracz i najlepszy strzelec 10/5), Perotti (pomocnik13/1), Dzemaili (pomocnik 8/1), Tino Costa (pomocnik 12/0), Burdisso (obrońca 14/0) and Marchese (obrońca 5/0).
Zwłaszcza nieobecność Pavolettiego i Perottiego będzie ogromnym problemem w ofensywie dla drużyny gości.
Jak dla mnie to idealny moment i idealny przeciwnik aby Roma się przełamała. Dzisiaj widze spore zaangażowanie w ich grze i ciśnięcie przeciwnika do ostatniej minuty.
✅50

Otrzymane punkty reputacji: +9
rts 55

rts

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - MŚ kobiet
Godzina: 14:45
Spotkanie: Polska vs Rumunia
Typ: 1
Kurs: 4.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Mecz o brąz MŚ. Stawiam na Polskę, bo Rumunia mimo rewelacyjnej Cristiny Neagu i dobrej bramkarki, są ekipą grającą na jedną zawodniczkę większość spotkań, czyli Neagu. Reszta drużyny nie jest bardzo zróżnicowana poziomem do naszych. Dwa Rumunki zmęczone po nie pierwszej dogrywce w tym turnieju, ale jak ważnej - o finał MŚ. Przegrały i mogą czuć się wypompowane z sił fizycznych i psychicznych. Na takich imprezach Polska pokonywała już Rumunki, mimo, że wtedy również były faworytkami. Kolejna sprawa to jest ekipa podobnie jak Węgry i Rosja, która może zlekceważyć naszą ekipę, szczególnie po ostatnim meczu z Norweżkami. Następny argument jest taki, że jeśli Polska wygra i zdobędzie 3 miejsce, a Holenderki złoto, co moim zdaniem jest bardzo prawdopodobne, to będą grały w najłatwiejszym turnieju do IO! TAki turniej jest obowiązkiem wygrać!. Dlatego, też sądzę, że Polska będzie bardzo skoncentrowana i mecz będzie podobny jak z Madziarkami i Rosjankami, czyli bardzo na styku, ale wygrają mniej zmęczone Polki, które powinny już dawno odpaść, ale nie mają żadnej presji, a ich motywacja i serce do walki bardzo budują do kibicowania. Jeszcze ważne - wszzystkie zawodniczki polskie są zdrowe. Kursy spadają i z okolic 5 spadają już do 3.80. Najlepszy kurs ma WH. Do boju Polsko!.
⛔100

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Piłka nożna / Barclays Premier League (Anglia)
Godzina: 14:30
Watford FC V Liverpool FC
Liverpool i powyżej 2.5gola
3.25
Bukmacher: Bet365
Kurs na Watford leci na łeb na szyje według mnie jest to błąd stawiać dzisiaj na nich,
co prawda grają ostatnio dobre mecze ale bez rewelacji, Liverpool w ostatnich meczach sobie nie radzi przegrana z newcastle i remis wywalczony w ostatnich minutach z west brom nie napawają optymizmem, Jurgen Kloop będzie miał cięzkie zadanie żeby dobrze &quot;nastawić&quot; swoich zawodników, bez wątpienia widze tu dwa scenariusze szybki gol dla Liverpool&#39;u wskutek czego Watford zmienia styl gry na bardziej ofensywny i dostaje baty z kontry a mecz kończy się wysokim zwycięstwem Liverpool&#39;u, albo bardzo wyrównany mecz w której żadna z drużyn nie będzie umiała się &quot;wstrzelić&quot; mój typ na dzis to Liverpool + 2.5 gola myśle że bardzo prawdopodobny więc można spokojnie zagrać ????
⛔100

jony-pistolet 48

jony-pistolet

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - Serie A
Godzina:
18:00
Spotkanie:
Torino - Udinese
Typ:
2
Kurs: 5.10

Bukmacher: Betclic
Analiza:

Polecam dziś granie na Udine.Dla mniej odważnych x2 po bardzo dobrym kursie 2.05.Oglądałem ostatnie mecze Udinese i mogę powiedzieć ,że ta drużyna gra świetną ofensywną piłkę ich gra na prawdę może się podobać i z przyjemnością się to ogląda.Tylko jeżeli spojrzeć na ostatnie wyniki drużyny Zebrette, można powiedzieć ,że jestem niespełna rozumu i wypisuje jakieś brednie ,nic bardziej mylnego ostatnie wyniki Udine nie oddają obecnej dyspozycji tej drużyny.Ostatnie dwa mecze z Fiorentina i Interem to bilans 0-9.Największą bolączką drużyny ze Stadio Friuli jest skuteczność ,a właściwie jej brak.Ostatni mecz wyglądał tak ,że w piłkę grało Udine ,a bramki strzelał Inter.Wynik 0-4 jest dużo gorszy niż sama gra zespołu Udine ,która mi osobiście bardzo się podoba tylko szkoda ,że to nie przekłada się na punkty.
Dziś liczę na przełamanie gości i ich zwycięstwo, Torino to nie jest tak wyrachowana drużyna jak Inter , który wykorzystał wszystkie błędy Udinese zamieniając je na bramki.Torino stylem gry trochę przypomina mi zespół Chievo Verona z ,którym Udinese na wyjeździe wygrało i dziś spodziewam się podobnego scenariusza.Dziś stawiam na gości kurs bardzo wysoki ale nie wiem czy adekwatny,ostatni mój typ z Serie A był bardzo podobny jeśli chodzi o kursy tam polecałem również x2 i tak jest także tym razem jeśli ktoś jest mniej skłonny do ryzyka to polecam X2 na Udine.
Forza Udinese!????????????
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +13
henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Wlochy
Godzina: 20:45
Spotkanie: Inter vs Lazio
Typ: Obie strzela
Kurs: 1.83
Ostatni mecz ligowy w tym roku.
Inter w koncu wrocil na wlasciwe tory,gdzie lideruje na ta chwile w Serie A.
Walka o tytul mistrzowski zapowiada sie jednak emocjonujaco do samego konca,gdyz po pietach depcza Interowi takie zespoly jak Fiorentina,Napoli czy Juve.
Na razie przewaga jest dosc bezpieczna - 4 punkty,jednak jakas wpadka moze wszystko zmienic.
Ostatnie wyniki podopiecznych Manciniego trzeba powiedziec dobre.
Oprocz porazki w Neapolu 1:2,Inter pokonal Torino 1:0,Frosinone 4:0,Genoe 1:0,Udinese az 4:0 i ostatnio Cagliari 3:0 w meczu Coppa Italia.

Lazio natomiast zajmuje slabe jak na swoje mozliwosci 12 miejsce.
Nie jest to z pewnoscia ta sama druzyna co sprzed roku,gdzie glownie na stadionie Olimpijskim byli nie do zatrzymania.
Teraz punktowanie przychodzi im zdecydowanie trudniej.
To nie oznacza jednak,ze Lazio nie jest w stanie strzelic bramki dzisiaj Interowi,ktory na San Siro w tym sezonie stracil bramki tylko w starciu z Fiorentina....Ale jak juz stracili u siebie to od razu 4 gole.
Atalanta,Milan,Verona,Juve,Roma,Frosinone,Genoa i Cagliari - to druzyny,ktore graly na San Siro i nie strzelily nawet jednej bramki.
Inter nie gra w europejskich pucharach,szykuja sie na przyszly sezon,glownie na Lige Mistrzow,ktora jest bardzo mozliwa do zrealizowania,Lazio natomiast gralo w fazie grupowej LE i awansowali z pierwszego miejsca.
Ostatnie wyniki dosc przecietne - porazki z Empoli i Juve,remisy z Saint-Etienne i Sampdoria i wygrana w pucharze z Udinese.

Moim zdaniem w koncu powinnismy zobaczyc gole na San Siro z obu stron,Inter gra u siebie,jest w formie,tak wiec gol raczj pewny z ich strony,co do Lazio to licze na to,ze strzela chociaz jedna bramke,zreszta obie ekipy kiedy juz graja ze soba to lubia strzelac bramki.
Lazio w 2009 roku ostatni raz nie strzelilo bramki w Mediolanie,od tamtej pory grali 5 spotkan i w kazdym strzelili minimum jedna bramke.
✅83

P 22

praxedes

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy : Serie A
Godzina: 15:00
Mecz: Verona - Sassuolo
Typ: 2
Kurs: 2,80
Bukmacher: bet365
Analiza: Zespół Verony w drugim spotkaniu pod wodzą nowego trenera zdobył punkt po remisie z Milanem 1:1. Wprawdzie za ten punkt drużyna powinna podziękować sędziom, którzy w pierwszej połowie dwa razy mylili się przy spalonych, ale w sytuacji drużyny każda zdobycz jest ważna. Nie zmienia to faktu, że Hellas jako jedyna ekipa nie zdobyła jeszcze kompletu punktów w szesnastu spotkaniach ligowych, w których siedem razy remisowała i dziewięć razy przegrywała. Sassuolo natomiast wygrało ostatnie spotkanie z Sampdorią pewnie 3:1. W ataku nie grają wprawdzie nic specjalnego, za to ich defensywa jest czwartą najlepszą w Serie A. Myślę, że Sassuolo jest solidniejsze i powinno wykorzystać słabość rywala.
⛔100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina: 19:30
Spotkanie: Malaga - Atletico Madryt
Typ: Atletico do zera
Kurs: 2,60
Analiza:
Świetna gra Atletico, które wygrało swoich 9 ostatnich meczów, dzięki czemu wyprzedza w tabeli Real i obecnie zajmuje 2 miejsce za Barceloną, mając identyczny bilans co lider- 11-2-2 i 35pkt.
Malaga 2 pozycje nad strefą spadkową, jednak mająca tyle samo 14 punktów, co
będące w niej Vallecano.
Ekipa z Madrytu w 15 dotychczas rozegranych meczach straciła tylko 7 bramek, co jest zdecydowanie najlepszym osiągnięciem wśród wszystkich drużyn Primera Division. Nawet Real i Barca straciły odpowiednio 13 i 15 bramek.
Natomiast Malaga strzeliła dotychczas najmniej w lidze, bo tylko 9 goli.
Biorąc pod uwagę wyżej wymienione fakty, liczę, że Atletico i tym razem wygra, w dodatku zachowa czyste konto.
Bardziej bezpieczny, ale po niższym kursie (1.83) typ: czysta 2. Polecam
⛔100

loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Liga Sagres
Godzina:
19:15
Spotkanie:
CF Uniao Madeira - Sporting CP
Typ:
BTS - NIE
Kurs:
1.72
Bukmacher:
bet365
Analiza:
Moja analiza nie będzie się zbytnio różniła od analizy sprzed 5 dni, wtedy trafnej:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-15-12-2015-wtorek-127662.html#post5827439
Gospodarze - CF Uniao Madeira, beniaminek, ale z wielkimi szansami na szybki powrót do II ligi.
7 dotychczasowych meczów u siebie: DWLLDDW, bramki 2-5.
Jedyne 2 strzelone bramki to 2:0 z ostatnią w lidze Tondelą.
Remis z Benficą 0:0 pokrył mój typ na BTS - NIE i tutaj również nie spodziewam się, że Madeira cokolwiek ustrzeli.

Sporting natomiast w tym sezonie w 7 meczach na wyjeździe: WWWDWWW, bramki 12:3.
4 ostatnie mecze na wyjeździe z czystym kontem. W poprzedniej kolejce wprawdzie stracili gola u siebie z sąsiadem ligowym ich dzisiejszego przeciwnika, ale dopiero w końcówce spotkania po rzucie karnym przy stanie 3:0.

Wszystko wskazuje na to, że Sporting spokojnie wygra to spotkanie do zera, ale Benfica ostatnio nie ugrała nic więcej niż 0:0, więc taki typ również wypada zabezpieczyć.
Dla odważniejszych: 2.25 na wygraną Sportingu do zera. Powodzonka! ????
✅72

jankiel18 114

jankiel18

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Rczna , MS Kobiet
Godzina: 14:45
Spotkanie: Polska - Rumunia
Typ: Polska/Polska
Kurs: 5.00
Analiza:
Polki przegrały z Holenderkami, ale gdyby nie ta pierwsza połowa na pewno byłyby w stanie powalczyć o zwycięstwo, ale trudno Holenderki grają teraz bardzo nowoczesną piłkę i nie mieliśmy większych szans, inaczej będzie w meczu z Rumunkami. Jak już nasz trener wspominał, bardzo dobrze wie, jak to jest grać w półfinale i wrócić do kraju bez medalu, Polki już dwa lata temu dotarły do półfinału gdzie przegrały, a później również poległy w meczu o 3 miejsce i na pewno teraz zrobią wszystko, by nie powtórzyć tego wyniku. Rumunki to przede wszystkim świetnie grająca Neagu, ale oprócz niej nie widzę zbytnich pozytywów w tej drużynie, w półfinale walczyły jak mogły z Norweżkami i poległy dopiero po dwóch dogrywkach, bo według mnie zabrakło zespołowości, a paliwa w nogach zabrakło już właśnie Neagu, która zagrała pełny wymiar czasowy, czyli aż 70 minut. W sumie cały skład grał dość sporo, a ławki nie mają zbyt wybitnej, jeśli tylko uda się Polkom wyłączyć z gry zmęczoną Neagu to powinny dać radę wygrać, 2 lata temu na MŚ pokonały już Rumunki, historia lubi się powtarzać i mam nadzieję, że to Polki wywiozą jutro brązowy medal, bo naprawdę nie zasługują, by ponownie zakończyć rozgrywki na 4 miejscu.
⛔100

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Dyscyplina: Premier League
Godzina: 17:00
Spotkanie: Swansea - West Ham
Typ: BTS
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet365
Analiza:
Łabędzie po seri porażek liczą tutaj na przełamanie , ale po drugiej stronie mamy Młoty , które też chcą się przełamać po serii remisów .
Swansea ostatnie mecze przegrywała zdobywając jedną bramkę w ostatnim wyjazdowym spotkaniu z MC . WHU 3 ostatnie potyczki zanotował 2x 0:0 i jeden bramkowy remis na własnym stadionie .
U gospodarzy napewno nie zagra Tabanou , nie pewne wystepy to : Shelvey i Eder . U gości nie wystapią : Payet , Sakho , Moses oraz Lanzini - wszyscy kontuzjowani .
Przewidywane składy:
Swansea (1-4-3-3): Fabiański – Taylor, Williams, Fernandez, Rangel – Ki, Britton, Cork – Sigurdsson, Gomis, Ayew

WHU
(1-4-2-3-1): Adrian – Cresswell, Collins, Ogbonna, Tomkins – Song, Noble – Antonio, Kouyate, Zarate - Carroll
Dla mnie tutaj najbrawdopodobniej wygra Swansea z Fabianskim w składzie , ale to Młoty są wyżej w tabeli i robią nieco lepsze wrażenie , dlatego proponuje tutaj typ BTS .
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Primera Division
18:15
Athletic Bilbao - Levante
Artiz Aduriz strzeli
(2,00) Betsson
Dzisiaj ponownie idę w stronę Aduriza. Ostatnio nie weszło, przez głupotę San Jose. Dostając czerwoną kartkę, w pełni zasłużenie. Baskowie niestety cofnęli się z atakami i niestety to nie wróżyło już dobrze, na mojego strzelca. Ale dzisiaj już role mam nadzieje się odmienią. Aduriz, wielokrotnie pokonywał Levante, a dzisiaj trzeba również to potwierdzić. Samo to, że nawet w Pucharze nie udało mu się strzelić to na pewno jest głodny zdobycia bramek. Rywal jak najbardziej do ogarnięcia. 10 bramek jak na razie na koncie, a dzisiaj wypadałoby ten wynik troszkę poprawić w górę. Mecz o 18:15!
⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Witam.
Debiut okraszę takim oto zakładem dla niecierpliwych.
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - BBVB
Data, godzina: 20.12.2015. 16:00
Spotkanie: Real - Rayo
typ: Czas 1. gola:1-15 minuta
kurs: 2,00
buk: Betclic
Do spotkania nieco ponad godzina, a ja upatrzyłem całkiem przyjemny kurs na gospodarzy i co najważniejsze bez zbędnej nerwówki, kiedy wszystko rozstrzygnie pierwszy kwadrans.
Spotkanie trzeciego Realu i aktualnego spadkowicza z Vallecano jest typowym meczem, gdzie Królewscy udowadniają piłkarską jakość :3
Kiedy to Ronaldo może się podbudować po fali krytyki, Benzema przynajmniej na chwilę odsunąć od siebie temat Valbueny, a Bale spróbować być wartym swojej ceny - zero jadu, nagie fakty.
Takie Rayo niepotrafiące odnieść zwycięstwa od czterech spotkań będzie idealne, a jak wiemy, jeśli madrycki klub już się przełamuje, to bramek nie brakuje - ot, taki kolos na glinianych nogach, który ma czym, ale nie zawsze wie jak.
Tym razem sądzę, że podobnie jak Getafe, przyjezdny klub pierwszy kwadrans przegra w głowie i pozwoli gospodarzom na swobodne rozgrywanie i wchodzenie w pole karne.
Początki na Bernabeu są bardzo mocne i bardzo często szybko rywal zostaje napoczęty, później ciśnienie dziwnie schodzi
Real zobaczył, że Barca również może tracić punkty i powinien znaleźć nowe pokłady energii na pogoń, który jeszcze niedawno wydawałaby się bezskuteczna.
Statystyki, na których opieram swój typ
Otwarcia spotkań:
Real MadrytMalmö8 : 0(12&#39;)

Real MadrytGetafe4 : 1 (4&#39;)

CadizReal Madryt1 : 3 (3&#39;)
✅100

G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Tauron Basket Liga
Godzina: 20.00
Spotkanie: Stelmet Zielona Góra - Anwil Włocławek
Typ: Anwil + 7,5pkt
Kurs: 2.04
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
W najciekawiej zapowiadającym się spotkanie tego weekendu na parkietach Tauron Basket Ligi mistrz Polski zmierzy się we własnej hali z drużyną Anwilu Włocławek. Mój typ na to spotkanie to Anwil +7,5pkt. Poprzedni sezon był dla ekipy z Włocławka dramatyczny, po raz pierwszy od wielu lat nie weszli do fazy play-off i prezentowali się dramatycznie słabo. Latem dokonali rewolucji w składzie, zatrudnili nowych ( dobrych ) zawodników, trenera Igora Milicica i w tym roku celują w strefę medalową. Zawodnicy tacy jak Oguchi ( MVP Eurobasketu ) reprezentant Czech David Jelinek, byli reprezentanci Polski Skibniewski i Łączyński czy solidni Polacy - Tomaszek, Diduszko, Stelmach tworzą fajny zespół. Dziś zagrają na trudnym terenie w hali CRS. Stelmet w tym tygodniu zakończył swoją rywalizację w Eurolidze. Zaliczył w tym rozgrywkach dwie wygrane, w czwartek uległ Pinarowi dwoma punktami. Zielonogórzanie zbudowali szeroki skład oparty na Polakach. Do zeszłego tygodnia radzili sobie bezbłędnie na krajowym podwórku mając komplet zwycięst, dopiero Start Lublin niespodziewanie pokonał obecnego mistrza Polski. W mojej Stelmet złapał lekką zadyszkę, kontuzje które przez pewien czas ograniczały rotacje Filipovskiemu zwiększyły obciążenia zawodników. Anwil podejdzie do tego meczu bardzo ambitnie, oczywiście wygrać będzie bardzo ciężko ale zagrać wyrównane spotkanie i przegrać minimalnie są w stanie. Zawonicy tacy jak Jelinek czy Oguchi są stworzeni do takich spotkań na, są w stanie we dwójke rzucić 40-50pkt i trzymać swój zespół w grze. Stelmet charkteryzuje się wolnym, spokojnym rozgrywaniem akcji. Wynik powinien być dziś co sprzyja pokryciu handicapu.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom