>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.11.2023 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
larkspur 476,2K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina - piłka nożna euro kwalifikacje
Godzina 20:45
Spotkanie: Czechy - Mołdawia
Typ: Mołdawia strzeli w pierwszej połowie
Kurs: 3.60
Bukmacher: superbet
Analiza:

Głównym betem na dzisiejszy wieczór jest dla mnie gol Mołdawii jednak do konkursu gram cos z wyższym kursem. Mołdawia gra o życie i awans na euro co byłoby sensacja a dla nich szczytem marzeń... Po tym jak dobrze zagrali w końcówce meczu z Albania ostatnio jestem bardzo ciekaw ich gry dziś. Na pewno są w stanie strzelić Czechom, którzy z nami jakoś wybitnie nie zagrali. Ponadto zabraknie dziś jak wiemy ich 3 ważnych piłkarzy po głośnej aferze imprezowej. Czechy mogą mieć tylko do siebie pretensje bo win z Polska dałby im awans a dziś sprawa jest otwarta i Mołdawia jest w stanie zrobić niespodzianke

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna/Eliminacje EURO 2024
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Macedonia Północna - Anglia
Typ: Obie strzelą
Kurs: 2.60
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Z dzisiejszej oferty wybieram tzw. mecz o pietruszkę, wstępnie miałem iść podobnie jak większość w stronę Albanii i jakiś handi -1.5 (1.81), ale patrząc na kurs 2.60 - obie strzelą w meczu Anglików na wyjeździe z Macedonia uznałem, że zatrzymam się przy tym typie.
Zacznę od Anglików - są jedną z najskuteczniejszych drużyn w tych eliminacjach przeliczając bramki na mecz ustępują tylko Francuzom (17wbili Gibraltarowi), Portugalczykom(grupa na trening strzelecki) i minimalnie Hiszpanom, także o bramkę Anglików możemy być spokojni tym bardziej, że tylko w jednym meczu tych eliminacji z Ukrainą na wyjeździe raz trafili do siatki a we wszystkich pozostałych 6 meczach strzeli 2lub więcej goli.
W defensywie Anglicy spisują się równie dobrze jak i w ofensywie - tracąc tylko 3 gole...ale ale w 3 spotkaniach po golu jak wspomniałem z Ukrainą na wyjeździe oraz w obu spotkaniach z Włochami i w tym właśnie upatruje szans na bramkę dla Macedonii, że będą chcieli trochę zmazać plamę z wyjazdu do Anglii i lania 7-0. Wydaje mi się że, gospodarzom będzie dziś się bardziej chciało biegać, Anglicy mogą już być myślami przy ważniejszych meczach - weekend Premier League za tydzień LM, wyjść strzelić szybko jedną, drugą i kontrolować spotkanie.
Macedonia u siebie postraszyła Włochów 1-1, z Ukrainą przegrali wygrany mecz 2-3(2-0) oraz na rozpoczęcie eliminacji wygrali z Malta 2-1. Jak widać po tych wynikach potrafią strzelać dokładając do tego mecz sprzed 3 dni z Rzymu gdzie polegli 5-2 ale do 81' trzymali się w grze przy 3-2, sądzę że jedną bramkę są w stanie strzelić Anglikom i pożegnać się w godny sposób z własnymi kibicami.

100
Powtórzony typ

Otrzymane punkty reputacji: +2758
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - UK Championship 2023 - kwalifikacje
Godzina: 20:30 CET
Spotkanie: Ding, Junhui VS Daniel Wells
Typ: Handicap - Ding, Junhui (-3.5)
Kurs: 3,10
Bukmacher: Lvbet
Post w dziale:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/uk-championship-2023-25-11-3-12-2023.169839/#post-7227689
Analiza:

Zadziwiająco wysokie kursy na Dinga, biorąc rywala z jakim gra. Bo kimże jest Wells w porównaniu z Chińczykiem? Jeszcze parę miesięcy temu można by mówić że Ding jest poza poważnym snookerem, poza treningiem, forma w lesie, życie rodzinne na głowie itd. Ale po International Championship i Champion of Champions już tak nie można mówić. Jasne, ciągle w jego grze jest sporo nieregularności, ale wyniki już dużo lepsze. W IC zaliczył ćwierćfinał, zatrzymał się na Andzie który potem wygrał cały turniej. W CoC zrewanżował się swojemu rodakowi wygrywając po thrillerze na ostatniej czarnej w decydującej partii. Potem z Higginsem łatwa przegrana, ale i tak występ w tych turniejach na plus. A Wells? Miewał swoje momenty, kojarzę że 1-2 sezony temu był w półfinale jakiegoś turnieju, ale generalnie cała jego kariera, a gość po 40tce, to niższe stany średnie rankingu, w bywało że i wylatywał z touru. Ten sezon nawet niezły, wygrywa z gorszymi od siebie, z topką bez szans, myślę, że Dingowi bliżej najlepszych niż Walijczyk, już nie mówiąc o tym że Chińczyk rok temu doszedł do finału UKC, mało tego przegrał go na własne życzenie pozwalając Allenowi odwrócić finał z 1-6 na 10-7. Podsumowując, na dzisiaj Ding wydaje mi się na dobrej drodze do powrotu do dobrej formy i to powinno wystarczyć na pewną wygraną z Wellsem.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER

0

couchpotato 75K

couchpotato

Couch Potato
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Narodów-CONCACAF
Godzina: 22:00
Spotkanie: Montserrat - Barbados
Typ: Barbados
Kurs: 6,40
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Pietruszka w CONCACAF. Barbados gra o jakikolwiek punkt zdobyty, a że grali do tej pory lepiej na wyjazdach (i strzelali), to przy tak zbliżonych poziomem zespołach nie są bez szans. Statystyki liczby bramek w tej grupie powalają, więc i wysoki over z cyklu 4.5 i 5.5 również warty próby. Montserrat swoją "niespodziankę" już wygrali z Dominikaną, więc czas dziś odwrócić sytuację.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom