>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 20.11.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 20. Listopada

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA: NBA
Godzina: 3:30
Spotkanie: Houston Rockets - Los Angeles Lakers
Typ: Rockets -12 pkt (AH)
Kurs: 2.020
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

USA, Houston Rockets (gospodarze, 9-2) VS. Los Angeles Lakers (goście, 2-9). Dziś w nocy dojdzie do starcia drużyn zajmujących 2. i 15. (ostatnie) miejsca w Konferencji Zachodniej. Gospodarze wygrali 4/5 ostatnich meczów, goście 4/5 przegrali. Ostatnie 5 starć tych drużyn w 75% przypadków zakończyło się zwycięstwem Rockets, zawsze minimalnie 14 punktami.
Rockets injures - Jones is out.
Lakers injures - Ellington, Kelly, Nash, Randle are out.
Ponadto gospodarze poprzedniej nocy odpoczywali, dla Lakers to drugi mecz w trasie z rzędu.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 191

mr96

Użytkownik
vs

Dyscyplina: Hokej na lodzie – szwedzka SHL
Godzina: 19:00
Spotkanie: Modo – Linkopings HC
Typ: 2 (wliczając dogrywkę i rzuty karne)
Kurs: 1.83
Bukmacher: Betsson
22 kolejka szwedzkiej SHL, starcie Modo Hockey z Linkopings. Goście na przedostatnim, spadkowym miejscu w tabeli, z 23 punktami i bilansem 6-2-1-12, gospodarze za to walczą o pewny awans do ¼ play-off, który daje zajmowane przez nich 6 miejsce. Zespół gospodarzy jest po 3 porażkach z rzędu i traci już 4 punkty do ostatniego bezpiecznego miejsca. Mają niezłą ofensywę, tracą jednak zdecydowanie najwięcej bramek w lidze, co powinno być okazją do poprawienia statystyk punktowych dla zawodników gości, szczególnie J.Taffe(8 bramek i 16 asyst), J.Micfilkiera(10 bramek i 11 asyst) i B.Little(10 bramek i 10 asyst), którzy zajmują 3 pierwsze miejsca w klasyfikacji kanadyskiej SHL! Warto jednak wspomnieć, że najlepszym strzelcem ligi z 12 bramkami jest gracz Modo Norweg P.-A. Skroder z dorobkiem 12 bramek. Obydwie drużyny grają ofensywnie, polecam szukać tu jakiegoś overa, sam jednak zagram na zwycięstwo gości. Mimo ostatniej porażki z Frolundą, liderem ligi, prezentują dobrą formę. W ostatnim czasie awansowali do ¼ Ligi Mistrzów, pokonując w dwumeczu czeską Spartę Prage(2:1 i 2:2). Ostatnie 4 ligowe starcia wyjazdowe kończyły się pechowymi porażkami w dogrywce lub karnych i nadszedł najwyższy czas na spokojne zwycięstwo, a w przypadku dogrywki na przełamanie złej passy. Linkopings ma również korzystne wyniki z jutrzejszym rywalem – pewnie wyeliminowali oni Modo w play-off w zeszłym sezonie(4:0 i 5:4) i wygrali 4 z 5 ostatnich spotkań. Goście są ekipą lepszą, z większym potencjałem, co ,mam nadzieję, udowodnią w jutrzejszym spotkaniu.
⛔100

assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Azja - Puchar Państw Zatokowych
Godzina: 17:45
Spotkanie: Zjednoczone Emiraty Arabskie - Irak
Typ: X
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W dniu jutrzejszym po za latynoską Ameryką w piłkę kopaną pograją jeszcze Arabowie. Tegoż dnia zostaną rozegrane ostatnie mecze w grupie B które zadecydują o awansie do półfinału. Drużyny występujące w tegorocznym Gulf Cup prezentują mizerny football, którego oglądanie można porównać do zmagań w niższych ligach polskich. Może teraz trochę statystyk odnośnie całego turnieju i obu drużyn:
Na Turnieju rozgrywanym od 13.11 do tej pory zobaczyliśmy 10 pojedynków w ramach dwóch grup. We wszystkich tych spotkaniach obejrzeliśmy łącznie tylko 13 bramek (średnia 1.3 na mecz i to głównie dzięki Arabii Saudyjskiej), 7 na 10 spotkań kończyło się remisami w tym aż 4 bezbramkowymi (!). Do Półfinału z grupy A wyszła Arabia Saudyjska z 7 punktami oraz Katar który nie wygrał ani jednego meczu. Jutro rozstrzygnięcia w grupie B i w cale nie spodziewał bym się jakiegoś przełomu - ZEA ma 2 punkty, Irak 1. Jeżeli piłkarze z dawnej Babilonii nie pokonają &quot;szejków&quot; to tych drugich zobaczymy w Półfinale. Oba zespoły dysponują słabym potencjałem i przekładają obronę nad atak, a do tego ZEA należy do państw najczęściej remisujących swoje mecze, myślę że jutro będzie podobnie. Mój typ 1:1
⛔100

maer 307,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Brazylia ( Serie A )
Spotkanie: Vitória Salvador - Coritiba
Typ: 1
Kurs: 2.37
Godzina: 00.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na 35 kolejkę serię gier w brazylijskiej Serie A.
Vitória Salvador rozegrała w tym sezonie ligowym 34 spotkania w których zdobyła 37 punktówe po 10 zwycięstwach, 7 remisach oraz 17 porażkach i zajmuje obecnie 15 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 36-46.
Coritiba zdobyła 37 oczek w swoich 34 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 9 zwycięstwach, 10 remisach oraz 15 porażkach co daje obecnie 16 pozycję w tabeli brazylijskiej Serie A, bilans bramek 34-41.
Gospodarze zagrali u siebie w tym sezonie ligowym 17 razy zdobywając 22 oczka po 6 wygranych, 4 remisach oraz 7 porażkach, bilans bramek na swoim Estádio Manoel Barradas 22-20.
Goście zdobyli 8 punktów w swoich 17 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym na wyjazdach po 1 zwycięstwie, 5 remisach oraz 11 przegranych, bilans bramkowy w delegacjach 15-32.
Mecz zapowiada się niezwykle ciekawie gdyż aba zespoły posiadają taką sama ilość punktów w tabeli ligowej i walczą o utrzymanie na najwyższym szczeblu brazylijskich rozgrywek a w ostatnich 7 meczach o ligowe oczka pomiędzy nimi w mieście Salvador 5 razy wygrywali gospodarze, raz padł remis oraz raz 3 oczka pojechały do Curitiby, bilans bramkowy w tamtych meczach 10-7 na korzyść Vitória Salvador.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy, Esporte Clube Vitória są uwikłani w walkę o utrzymanie w brazylijskiej Serie A i takie mecze jak ze słabym na wyjazdach zespołem z Curitiby z którym mają dodatni bilans spotkań muszą wygrywać na swoim terenie a Coritiba Foot Ball Club dużo lepiej gra na swoim stadionie lecz na wyjazdach szczególnie w mieście Salvador im nie idzie i moim zdaniem przegrają tam kolejny raz i 3 oczka pozostaną na Estádio Manoel Barradas.
⛔100

damian678 30

damian678

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka
Godzina:eek:ne:00
Spotkanie:Indiana Pacers - Charlotte Hornets
Typ:Indiana Pacers Wygra
Kurs:1.71
Analiza:
Na dzisiaj noc wypatrzyłem sobie jedno jak na razie spotkanie z NBA a jest to dokładnie starcie po między Indiana Pacers którzy podejmą na własnej hali drużynę Charlotte Hornets, gdzie spotkanie rozpocznie się o godzinie 1:00 polskiego czasu. Mój typ to wygrana Indiany gdzie kurs w bet365 wynosi 1.71. Spotkania po między tymi drużynami w 2014 roku wyszły na remis, raz wygrała ekipa z Charlotte natomiast drugie i nie dawno rozgrywane bo 24 października wygrała Indiana pokonując na wyjeździe 88 do 79 i to jest już pierwszy mały plusik. Następnym dobrym argumentem jest porównanie drużyn z tego początku sezonu oraz fakt jak sobie radzą w ostatnich spotkaniach. Charlotte z 11 meczów wygrał 4 starcia w tym dwa po dogrywce a z ostatnich 5 spotkań zdołali wygrać jedno z Phoenix Suns ale w ostatnich 2 spotkaniach z Dallas i Wariorrs nie pokazały dobrej skuteczności. Indiana natomiast z ostatnich 5 wygrała 3 z Chicago, Miami i Utah Jazz, gdzie z Bulls wygrali 99 do 90 i spotkanie było rozgrywane 16 więc troszkę odpoczynku mieli. Tak więc złączyć wszystkie fakty które sobie zebrałem w kupę brzydko mówiąc stwierdzam że w tą noc poradzi sobie Indiana przy własnej publiczności.
Jeżeli grasz zostaw +++++ to bardzo motywuje do podawania dalszych typów
DYSKWALIFIKACJA I WYKLUCZENIE Z KONKURSU

Otrzymane punkty reputacji: +5
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna- Brazylia
Spotkanie : Goias-Corinthians
Typ: x/x
Kurs 4.75
buk Betclic
Godz: 00:00
Analiza: Witam, na jutrzejszy dzień wybrałem spotkanie z Brazylijskiej Serie A, w którym 11 w ligowej klasyfikacji Goias podejmował bedzie przed własną publicznością będące na 6 pozycji Corinthians. Faworytem bukmacherów do zdobycia 3 punktów jest ekipa gości, która w poprzednich trzech spotkaniach wyjazdowych zdobyła łącznie 7 punktów, goście są w niezłej formie i zajmują w ligowej tabli wyższą pozycję ja jednak postanowiłem w tym spotkaniu zaryzykować że gospodarze tego spotkania nie przegrają, ostatnie ich mecze może najlepiej nie wyglądały ,ale patrząc w spotkania obydwu ekip na przestrzenni kilkunastu lat to gościom zdecydowanie ten rywal nie leży, w 11 spotkaniach goście wygrali tylko dwa razy do tego miało to miejsce blisko 10 lat temu co na pewno daje pewno przewagę psychiczna zespołowi Goias, który na swoim stadionie nie zwykł przegrywać wysoko, tylko jedno spotkanie zakończył porażką więcej niż jedną bramką, co za tym idzie myślę że jutro goscie nie będą mieli łatwej przeprawy bowiem defensywa gospodarzy stoi na niezłym poziomie, uważam zę goście nie zdobędą tutaj więcej niże jednego punktu,ale jak to mawiają wszystko zweryfikuje boisko.
⛔100

raaul007 188

raaul007

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs
Typ: San Antonio - 5,5 pkt
Kurs: 3,45
Analiza:
Jestem trochę zdziwiony, że lekkim faworytem bukmacherów w tym meczu są chłopaki z Cleveland Cavaliers. Być może jest to podyktowane podobną aktualną formą + atutem własnego boiska - nie wiem, ale cieszy mnie taki kurs na SAS, dlatego spróbuję zagrać odważniej, z handi -5,5 pkt.
To dopiero początek sezonu NBA - ok. 10 kolejek, więc niema co patrzeć na tabelę, tym bardziej, że Eastern Conference nie równa się Western. Ostatni mecz SAS z Philadelphią bardzo ładny dla oka, bardzo pewnie wyprowadzane akcje przez Spurs, dużo spokoju i pewności siebie - jednym słowem doświadczenie. Cleveland przystąpi po bolesnej, doznanej u siebie porażce z b. przeciętnym Nuggets.

Stawiam na ekipę dużo bardziej dojrzałą, stabilną, z sukcesami. Duncan, Parker, Manu Gino, Leonard, Green + wielu innych ciekawych zawodników w odwodzie sprawiają, że warto na nich liczyć.
Powodzenia !
⛔
100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, USA NBA
Godzina: 01:30
Spotkanie: Toronto Raptors - Memphis
Typ: Toronto -3
Kurs: 1,80
Analiza: W Kanadzie każdego czeka trudna przeprawa, nie licząc już nawet najlepszych. Podobnie sprawa wygląda z Miśkami, które mogą zagrać w mocno okrojonym składzie - oczywiście może mieć to kolosalne znaczenie w kontekście rywalizacji z Raptors. Lee i Allen questionable, standardowo atak będzie opierany dwóch wysokich, pozostaje jeszcze Carter i Conley. Toronto zaś ma trochę więcej opcji, bowiem właściwie cały skład zdrowy, dobra dyspozycja u siebie i dodatkowo radzą sobie całkiem w konfrontacji z Memphis. Matchopowo powiedziałbym, że na dystansie dużo lepiej ze strony gospodarzy, w formie Lowry i DeRozan na pewno sprawią problemy gościom na wskutek prawdopodobnego braku wspomnianych przeze mnie graczy Grizzlies. Williams z ławki też coś od siebie dorzuci, Litwin liczę też się zepnie na dwójke Gasol-Randolph. Z racji bardzo dobrego bilansu Raptors u siebie niewątpliwie należy stwierdzić, że zaczynają mecz jako faworyci, porażka z Chicago akurat mogła się zdarzyć ale myślę, że jutro defensywa Miśków nie wystarczy i nie zdołają nawrzucać tylu punktów co Toronto.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +8
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 00:00
Spotkanie: Criciuma - Bahia
Typ: X/X
Kurs: 5
Bukmacher: WH
Analiza:
35 kolejka brazylijskiej Serie A. Ostatnia Criciuma podejmuje przedostatnią Bahię. Mysle, ze remis jest najbardziej mozliwym wynikiem w starciu tak slabych druzyn. Nuda, kopanina, moze jakies błędy. Na 5 ostatnich meczów gospodarze 0 pkt, goscie 1. Obie ekipy praktycznie nic nie strzelają, a gospodarze do tego duzo tracą (12 w ost 5 i 50 ogólnie). Mozna by było nawet zalozyc, ze goscie są faworytami (buki tego nie widzą) ale jednak w tej lidze mało który zespoł wygrywa wiele meczów na wyjazdach. Na 17 meczow Bahia wygrała tylko 2. Mecze bezposrednie? 3 remisy, jedna wygrana gospodarzy. Obie jeszcze maja minimalne szanse na pozostanie w lidze, wiec avoid mistakes, asekuracja, alibi, remis jak sie patrzy.
⛔100

D 27

domek1990

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - CHALLENGER - SINGIEL: Lima (Peru)
Spotkanie: Michael LINZER - Roberto Carballes Baena
Typ: 0 - 2
Kurs: 1.65
Godzina: 00:00
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Dzisiaj bardzo ciekawe spotkanie tenisowe w 1/8 finału na nawierzchni ziemnej w Peru pomiędzy Linzerem z Austrii a Hiszpanem Carballes Baena. Osobiście obstawiam dość łatwe i szybkie spotkanie dla 21 letniego Roberto, który prezentuje przynajmniej dwie klasy lepszy tenis od starszego o 4 lata Michaela. Oboje maja już 1/16 za sobą gdzie oboje dość łatwo pokonali swoich słabych rywali po 2:0. Ale tym razem za kilka minut rozstawiony z numerem 4 w turnieju Hiszpan, grający bardzo ładny i szybki tenis w dwóch setach rozprawi się z Linzerem. Oglądałem kilka spotkań chłopaka z Półwyspu Iberyjskiego i stwierdzam ze w następnym roku spokojnie wskoczy do pierwszej setki ATP by walczyć z najlepszymi. Nie ma czego szukać 524 rakieta tenisa a młodym utalentowanym Roberto. Gładko i pewnie. Polecam!
✅65

R 4,7K

root

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Philadelphia 76ers - Boston Celtics
Typ: Philadelphia 76ers
Kurs: 3.05
Analiza:
Wydaje mi się, że znalazłem perełkę tej nocy ! 76ers, drużyna powszechnie znana z faktu, że tankuje, z bilansem 0-10 podejmie dzisiaj inną drużynę, która sezon temu obrała bardzo podobny kierunek.
Dlaczego bukmacherzy wystawili takie kursy? nie mam pojęcia, do zdrowia u Sixers wrócił przecież ROTY z ubiegłego sezonu - MCW, więc szanse na zwycięstwa wzrastają, wiadomo, że bilans to będą mieli oni około 10 zwycięstw i 72 porażek~ na koniec, ale właśnie co 10~ mecz powinni wygrywać i skoro mają już 10 porażek, to te zwycięstwo powinno przyjść właśnie dziś, gdy naprzeciw nim stanie drużyna, której na zwycięstwach również nie zależy, co może chyba potwierdzić każdy, kto obejrzał ich kilka ostatnich meczów, które były na styku, a Celtics przegrywali je na własne życzenie...
Dodatkowym powodem, według mnie dla którego warto postawić na Sixers, jest bilans z zeszłego sezonu przeciwko Celtics, na korzyść Sixers 3-1.
Tak więc, moim zdaniem, to właśnie dzisiejszej nocy zespół z Filadelfii odniesie pierwsze zwycięstwo w sezonie.
⛔100

U 5

ulan32

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ekwador, serie A
Godzina: 1:00
Spotkanie:
Independiente del Valle - Mushuc Runa
Typ:
2/1 (Half Time/Final Time)
kurs: 23

Bukmacher: bet365

Analiza:
kurs bardzo wysoki rwnoznaczny z ryzykiem , mecz z takim wynikiem pomiedzy tymi druzynami juz jeden sie odbyl.
licze na powtorke ????
kiepska analiza

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Kobiet Central American &amp; Caribbean Games Women
Godzina: 04:00
Spotkanie: Dominikana - Meksyk
Typ: Meksyk (+2,5seta)
kurs:3.25
Analiza

Na dzisiejszą noc zakład z tych w stylu nie ryzykujesz nie jedziesz, bardzo wysoki kurs na Meksykanki mnie kusi dlatego postanowiłem spróbować. Są to już półfinały mistrzostw Ameryki Środkowej i Karaibów, w drugim ich spotkaniu zmierzą się siatkarki Dominikany i gospodynie z Meksyku. Tak jak gdzieś wyżej wspomniałem siatkarki Dominikany w najmocniejszym składzie i rozpędzone mogą pokonać każdy zespół, ale czy w meczu z gospodyniami które u siebie również grają w najmocniejszym zestawieniu będą w stanie w pełni skoncentrowane zagrać w całym meczu na 100% możliwości? Do tej pory w spotkaniach grupowych siatkarki Dominikany ograły wszystkie rywalki 3:0 po kolei Wnenezuelę, Kolumbię i Kubę łatwo zdobywając awans do półfinałów z grupy. Siatkarki z Meksyku natomiast po ograniu słabych zespołów Trynidadu i Tobago i Kostaryki 3:0, przegrały z faworyzowanym zespołem Portoryko, który obok Dominikany jest drużyną stawianą do wygrania Mistrzostw 1:3. Jeśli Meksykanki z Portoryko potrafiły ugrać seta i powalczyć jak równy z równym to może i z Dominikaną będzie równie dobrze. Po wcześniej wspomnianych spotkaniach grupowych z racji zajęcia 2 miejsca w grupie Meksykanki musiały walczyć o awans do półfinału z Kolumbią i wygrały 3:0. Więc jak widać, ze słabszymi zespołami nie straciły seta tak jak Dominikana dlatego też myślę, że o jednego secika powalczą. Z takim kursem warto zaryzykować, biorąc pod uwagę, że siatkarki Dominikany z tym samym zespołem Kolumbii w grupie co prawda wygrały 3:0, ale w poszczególnych setach nie uzyskały jakiejś bardzo dużej przewagi. W ostatnim spotkaniu pomiędzy tymi zespołami który odbył się w czerwcu w Pan-American Cup Meksykanki przegrały 0:3 w setach do 23,22,20, więc mało brakowało do ugrania seta dlatego na własnych śmieciach muszą ukłuć :wink:
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis-ATP Challenger Tour Finals
Godzina: 19:30
Spotkanie: Schwartzman-Rola
Typ: Schwartzman 1.set
Kurs: 1.86
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Drugi dzień turnieju i ponownie stawiam na Argentyńczyka. Cały czas jest w grze na mączce, zaś Blaz miał od tego przerwę. Ostatnio, nie licząc wczorajszego występu, na tej nawierzchni grał pod koniec września. W październiku i listopadzie Słoweniec grał w halach w USA, zaś Diego Sebastian cały czas &quot;siedział&quot; w Ameryce południowej na clayu.
Argentyńczyk może pochwalić się w tym sezonie czterema tytułami challengerowymi, zaś Blaz tylko jednym. Tegoroczny rekord mojego faworyta to 42/12, jego przeciwnik może pochwalić się statystyką 33-15. Co ciekawego zauważyłem podczas gry Słoweńca w tym sezonie to to, że często grając na ziemi tracił pierwszego seta, nawet będąc sporym faworytem.
Dlatego też wybrałem taki typ. Oprócz tego, że Rola często przegrywa pierwszą partię, to Schwartzman &quot;ma papiery&quot; na wygranie tego spotkania.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
jankovicz 130

jankovicz

Użytkownik
Dyscyplina: HOKEJ Norwegia Eliteserien
Godzina: 18:00
Spotkanie: Frisk Asker- Kongsvinger
Typ: handicap Frisk Asker -4.5
Kurs: 2.10
Bukmacher:
bet365
Analiza: Dzisiaj w Oslo rozegra się ciekawy pojedynek, który z pewnością zakończy się sukcesem dla gospodarzy. Otóż Frisk zajmuje trzecią pozycje w lidze i jak na razie rozegrał u siebie tylko 7 spotkań z tego 5 z nich wygrał. Pewnie gra z drużynami, które prezentują podobny poziom Kongsvingera. Już dwa razy w tym roku te drużyny się spotkały i Frisk u siebie jak i na wyjeździe wygrał różnicą 5 bramek (7:2). Myślę, że w tym meczu może pójść im jeszcze lepiej, ponieważ są ostatnio w naprawdę niezłej formie. Goście natomist w dwóch ostatnich spotkaniach prezentowali o wiele lepszy poziom niż dotychczas przegrywając nieznacznie ale na wyjazdach, zdecydowanie im nie idzie. Potrafią odgryźć sie jedna bądź dwiema bramkami jednak z tak dobra drużyną jaką jest Frisk, na więcej na pewno nie będzie ich stać.
⛔100

makaveli23 624K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Pakistan
Godzina: 10:30
Spotkanie: Pakistan Railways vs. Karachi Electric
Typ: Karachi Electric strzeli w pierwszej polowie
Kurs: 1.90
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Pakistanska liga mecz za chwile. Gospodarze to beniaminek i jak do tej pory uciułali 6 pkt nie wygrywajac nic, czyli wszystko zremisowali. Przegrali 3 mecze, dwa wyjazdowe 0-4 i 0-6. U siebie po serii tych remisow wkoncu przegrali 0-2 ostatnio z WAPDA. Napewno nie beda mieli wiele do zaoferowania i beda sie bronic, ja jednak licze na Karachi ktore jest w swietnej formie, wygrali 4 mecze z rzedu strzelajac w sumie 9 goli i jak pamietam z typowania live to wszystko do przerwy wygrywali, tutaj wystarczy tylko bramke strzelic wiec jestem o to spokojny.
✅90

lizak335 5

lizak335

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Andria-singiel
Godzina: 13:50
Spotkanie: Zaitsev - Kapaś
Typ: Kapas
Kurs: 2.32
Bukmacher: Expekt
Po wczorajszej dość gładkiej wygranej naszego rodaka z wyżej notowanym w rankingu Viola Matteo dzisiaj idę w kierunku kolejnej wygranej dającej ćwierćfinał Kapasiowi.Kapaś w niecałe 1,5 godziny rozprawil się z Matteo w trzech setach.Wczorajszy kurs na Andrzeja był niebotycznie wyższy więc dzisiaj buk już zniwelował kursy choć nadal nie upatruje w nim faworyta.
Kapaś na przestrzeni ostatniego miesiąca dawał symptomy rosnącej formy wygrywając m.in z nadzieją austriackiego tenisa Dennisem Novakiem.
Gra na hardzie jest również nie bez znaczenia.W końcu to jego preferowana nawierzchnia.Kurs ryzykowny,ale to w końcu fifty-fifty w jedną lub drugą stronę.
✅132

luxik23 191

luxik23

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Eurocup Kobiet
Godzina: 18:00
Spotkanie: Gyor - ESB Lille
Typ: Lille -9.5
Kurs: 1.91
Bukmacher bwin
Analiza:
Spotkanie średniaka z Węgier,który w moim odczuciu nie do końca poważnie podchodzi do tego pucharu z mocnym Lille. Moim zdaniem zwycięzca może być tylko jeden-Francuzki. W tym sezonie pokonały już na ligowym parkiecie kilka solidnych drużyn (Lattes,Bourges). Oba zespoły w 1 kolejce zagrały z z szwedzkim Umea z tym,że Francuzki rozbiły je 85-59 a Gyor przegrał 72-58.
Dzisiejsza linia na Lille jest spokojnie do pokrycia i ją serdecznie polecam !
⛔100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Challenger Lima
20.11 17:00
Christian Garin - F. De Paula
typ: 2-0
1,90
bet365
Analiza
Kolejne spotkania II rundy challengera w Limie już jutro, a w jednym z nich nadzieja Chilijskiego tenisa, Christian Garin spotka sie z reprezentantem Brazylii, De Paulą. Uwazam, ze bukmacherzy powinni w tym spotkaniu bardziej faworyzowac Garina. Christian w pierwszym meczu po wyczerpujacym spotkaniu pokonal solidnego ziemniaka, Andreozziego. Trzeba przyznac ze w ostatnim czasie losowal on pechowo, ostatnie dwa challengery to porazki w I rundach, wlasnie ze wspomnianym Andreozzim oraz Souzą. Tu pokonał Argentynczyka, widac, ze wyciagnal wnioski z ostatniej porazki i znajduje sie w niezlej dyspozycji. To powinno bez problemu wystarczyc na De Paule, który w ostatnim czasie gra bardzo slabo. Przegrywa praktycznie wszystko co popadnie, porazki z Neisem i Beckerem, chluby mu nie przynosza. A Garin to zawodnik o conajmniej klase lepszy. Jesli tylko jutro Christian pokaze swoj tenis nie powinien miec problemu ze zwyciestwem.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom