>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.10.2022 (czwartek)

Status
Zamknięty.
bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Finlandia Liiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Koo Koo - JYP
Typ: over 4,5 gola
Kurs: 1,71
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Jedziemy dalej. Znów hokej pomimo, że ostatnio nie weszło - ale ja liczę w tym akurat spotkaniu na parę bramek. Goście to najgorsza defensywa w lidze i ich wyniki nie napawają optymizmem. Gospodarze też średnio praktycznie tyle samo ile strzelają to i tracą. H2H między tymi drużynami też wygląda przyzwoicie po kątem mojego typu natomiast w ostatnich 5 meczach gości tylko raz było mniej niż 5 goli. Sądzę, że dzisiaj obydwa zespoły będą chciały poprawić swój dorobek punktowy i miejsce w tabeli i spodziewam się otwartego meczu obfitującego w bramki. Powodzenia wszystkim:)

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , Hiszpania , La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Barcelona - Villarreal
Typ: X2
Kurs: 2.64
Analiza:

Witam , dziś jest czwartek , 20 dzień października , tego dnia w lidze hiszpańskiej odbędą się 3 mecze kończące 10 kolejkę La Liga . Najciekawiej powinno być w ostatnim meczu , o godzinie 21 Barcelona zagra z Villarreal . Barcelona w październiku rozegrała 5 spotkań , wygrała dwa mecze ligowe po 1:0 z Mallorcą oraz Celtą Vigo , w Lidze Mistrzów ulegli Interowi Mediolan na wyjeździe 0:1, a u siebie zremisowali szczęśliwie 3:3 , oraz w ostatniej ligowej kolejce przegrali w El Clasico na Santiago Bernabeu z Realem 1:3 . Jak widać nie są to rewelacyjne wyniki na taki klub jakim jest Barcelona . Dziś zmierzą się z rywalem nie byle jakim , bo Villarreal można uznać za klub ze ścisłej europejskiej czołówki, w poprzedniej edycji Ligi Mistrzów odpadli dopiero w półfinale z Liverpoolem wcześniej eliminując Juventus czy Bayern . Goście również nie mogą być do końca zadowoleni z początku sezonu , zajmują aktualnie 7 miejsce , a myślę że apetyty były dużo większe . Obie drużyny mało tracą goli , Villarreal 3 , a Barcelona 4 , z czego 3 w ostatnim meczu z Realem . Myślę , że to będzie bardzo wyrównany mecz , ostatnie bezpośrednie starcie wygrało Villarreal , dziś również typuję remis lub wygraną gości .

100

Otrzymane punkty reputacji: +116
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 21:15
Spotkanie: Leicester City - Leeds United
Typ: 2
Kurs: 3,25
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Tabela:
kup.jpg
Oba zespoły w dolnej części tabeli. Leicester okupuje ostatnie miejsce mając u siebie bilans 1 zwycięstwa, 2 remisów i 2 porażek, natomiast goście tego spotkania mają o 4 punkty więcej i zajmują 16 lokatę notując na wyjazdach 1 remis i 3 porażki.

Absencje Leicester:
obrońcy kapitan drużyny Jonny Evans (9 występów w tym sezonie), Pereira i Bertrand (bez występu w tym sezonie) i pomocnicy Ndidi (8 występów w tym sezonie) i najlepszy strzelec w drużynie Maddison (9 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie)

Absencje w Leeds:
obrońcy Struijk (9 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Hjelde i Dallas (bez występów) i pomocnicy Forshaw (3 występy w tym sezonie) i Gray (bez występu)

Próbuję w tym meczu zagrać na wygraną Leeds, bo na ten moment wydają mi się lepiej poukładanym zespołem. Lisy dzisiaj bez swojego kapitana Evanas oraz najlepszego strzelca Maddisona co jest sporym osłabieniem tym bardziej, że po prostu nie wiedzie im się od samego startu sezonu. Moim zdaniem trener gospodarzy Brendan Rodgers nie jest w stanie wyciągnąć nic z tego zespołu i to on jest tutaj głównym winowajcą osiąganych przez zespół wyników. Tam się coś ewidentnie wyczerpało, bo skład Leicester nie jest tak słaby jak wskazuje na to ligowa tabela ale już chyba nie z tym trenerem, bo pomimo słabych wyników on trochę zbyt pewnie mówi o swojej przyszłości w klubie i ze zbyt wielką pychą, że jest tam najlepszą opcją. Owszem pewnym siebie trzeba być ale bez przesady też, bo jak to mądrzy ludzie mawiają duma zawsze kroczy przed upadkiem ;):LOL: Tu właśnie chyba na coś takiego się zanosi, bo podejrzewam, że jeszcze jedna, dwie porażki i Rodgers wyleci. Więcej o tym co napisałem wyżej możecie przeczytać pod tym linkiem:
https://transfery.info/aktualnosci/...epsza-osoba-do-prowadzenia-tej-druzyny/173575
Leeds na ten moment jest dla mnie o poziom wyżej lepiej poukładanym zespołem. Niekoniecznie mocniejszym kadrowo na papierze ale mentalnie i pod względem morale w drużynie już tak. Stawiam zatem tutaj na gości, bo kurs na nich przy obecnej pozycji i dyspozycji Leicester jest bardzo kuszący. U gospodarzy po prostu nie wierzę w to, że z tym trenerem są w stanie wyjść z dołka.

100

M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 20:30
Spotkanie: Fulham - Aston Villa
Typ: 1
Kurs: 3,15

Analiza:

Po kontuzji wrócił Mitrović,ale Fulham nie wygrał ostatniego starcia bo zremisował 2:2 z Bournemouth.
Dziś Fulham zagra z Aston Villa,która bardzo słabo prezentuje się w tym sezonie w dodatku posada Gerrarda nie jest tak pewna.
Aston Villa ma 3 pkt mniej od swojego dzisiejszego rywala a w delegacji jeszcze nie wygrała i zdołała zapunktować tylko z Leeds oraz z Nottingham. Wg mnie Fulham dziś wygra no bo mało jest gorszych drużyn od Aston Villi w delegacji.
Aston Villa w dodatku grała dzień później ostatni mecz ligowy i przegrała 0:2 z Chelsea na swoim terenie i to był dla tej drużyny bardzo wymagający przeciwnik. Fulham wygrał na swoim terenie dwa mecze w tym sezonie bo Brentfordem oraz z Brighton. Fulham w ostatnich kolejkach nie spisuje się może tak dobrze,ale miał problem z kontuzjami no i kurs wg mnie za wysoki na gospodarzy bo Aston Villa spisuje się .. jeszcze gorzej. Fulham strzelił 16 bramek a stracił 20 a drużyna z Birmingham strzeliła tylko 7 bramek w tym sezonie PL.

215

Otrzymane punkty reputacji: +1818
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska / Puchar
Godzina 20:30
Spotkanie : GKS Katowice : Górnik Zabrze
Typ : czerwona kartka
Kurs : 3.75
Bukmacher : BETFAN

W Pucharze Polski mamy DERBY GÓRNEGO ŚLĄSKA i samo to wróży nam wielkie emocje i nie sądzę że któraś z drużyn odpuści ten mecz ze względów ligowych , GKS-a w ostatnich 5 kolejkach nie zaznała porażki i chłopaki są na 5 miejscu w 1 lidze i małą stratą do czołówki natomiast Górnik ostatnio notuje spadek i są zaledwie jeden mały punkt nad drużynami spadkowymi ale w tym meczu to nie ma znaczenia , co do kartek to jestem pewny że parę ich piłkarze zobaczą natomiast co do czerwonej to do tego typu kusi osoba sędziego a jest nim pan Tomasz Wajda , ten akurat pan sporo potrafi , w tym sezonie 3 mecze w Ekstraklasie i jedna czerwień natomiast zaglądam do meczów w PP które sędziował i tu mamy tak - 24 mecze - 105 żółtek - 8 czerwonych - 10 karnych dlatego jak tu nie zaryzykować na ten kolor kartonika bo na pewno będzie iskrzyć nie tylko na boisku ale i trybunach . W 1/32 pucharu Górnik grał na Chorzowskim Ruchu czyli Wielkie Derby i w meczu 7 żółtek .

275

Otrzymane punkty reputacji: +1904
M 60,4K

mirun1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA Liga Europy
Godzina: 19:00
Spotkanie: Arsenal VS PSV Eindhoven
Typ: Wynik meczu i obie drużyny strzelą: Arsenal i Tak
Kurs: 3.20
Bukmacher: lvbet
Analiza:
Arsenal dysponuje imponującym składem . Kanonierzy będą chcieli zdobyć europejskie trofeum i będą mieli coś do udowodnienia w tym sezonie.
PSV Eindhoven może strzelić bramkę, ale będzie musiał zagrać na całego przeciwko jednej z najlepszych drużyn rywalizacji. Arsenal jest w tej chwili lepszym zespołem i powinien być w stanie wygrać ten mecz.
W tym meczu Arsenal najprawdopodobniej zdominuje posiadanie piłki i stworzy kilka udanych okazji.
PSV Eindhoven może jednak mieć trudności ze strzeleniem bramki, ale uważam, że jest więcej niż prawdopodobne, że będą mieli również wystarczające szanse na zdobycie gola.

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - Puchar
Godzina: 17:30
Spotkanie: Zawisza Bydgoszcz - Radomiak Radom
Typ: Radomiak wygra (matchday boost)
Kurs: 2.00
Bukmacher: BETFAN
Analiza:

Jeśli Radomiak serio podejdzie do tematu Pucharu Polski i nie zlekceważy swojego dzisiejszego rywala to zwycięstwo będą mieć w kieszeni a jest im to zdecydowanie potrzebne aby podnieść swoje morale po ostatnich porażkach. Już w poprzedniej kolejce grając przeciwko Śląskowi Radomiak pokazał pazur i grał do końca, dlatego gole w doliczonym czasie gry dały im zwycięstwo i 3 pkt. Zawisza z kolei plasuje się na 5. miejscu w III lidze - grupie 2. Radomiakowi powinno zależeć na jak najlepszym występie w Pucharze Polski. W lidze ostatnio trochę słabiej ale mieli bardzo trudny terminarz: z Rakowem na wyjeździe, u siebie z Cracovią i na wyjeździe z Lechem - wszystkie 3 zakończone przegraną. Wg bukmacherów faworyt jest tutaj i tak jeden i jest nim Radomiak. Ja wykorzystuję promocję na BETFAN, bo kurs naprawdę warty ryzyka.

100

Otrzymane punkty reputacji: +1247
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA, Guadalajara
Godzina: 19:15
Spotkanie: Bianca Andreescu - Jessica Pegula
Typ: Bianca Andreescu
Kurs: 2.10
Bukmacher: STS
Analiza:

Oglądałem Jessice Pegule i Biance Andreescu w San Diego, oglądałem także ich zmagania w turnieju w Meksyku i to co rzuciło mi się w oczy to bierna postawa Peguli w meczu z Rybakiną, pierwszy set praktycznie odniechcenia, na stojąco, piłki szły to na aut to w siatkę, żadnego zaangażowania. W drugim secie Jessica coś tam zaczęła grać a Rybarikova zaczęła popełniać błędy, w trzecim secie Pegula przełamała rywalkę, stworzyła prowadzenie na 2:0 i oddała gemy znowu Kazaszce, grały łeb w łeb w trzecim secie i w tibreaku praktycznie na widełki wygrała Pegula chociaż w moim przekonaniu to Kazaszka przegrała tego tibreaka a nie Pegula go wygrała. Żeby było jasne Jessica to mocna tenisistka, z całego topu do tej pory stawiałem ją obok Igi jako najbardziej uporządkowaną bez dziwnych wahań. W tym turnieju widac ewidentnie, że niekoniecznie Peguli zależy aby tutaj cokolwiek grać. Męczyła się okrutnie ze swoją grą w meczu z Rybakiną, która gdyby miała bardziej chłodną głowę, mogłaby ten mecz wygrać. Nie była gorsza. Teraz czeka Jessice Pegule prawdziwa jazda bez trzymanki, ponieważ będzie musiała ograć będącą na co raz większym gazie Biance. Bianca już w San Diego zagrała fajny turniej. Ograła Świetnie dyponowaną Samsonovą. Przegrała dopiero po 3 setach w kolejnym meczu z Cori Gauff która wiaodmo jest numerem 7 i w bardzo dobrej formie. W tym turnieju odprawiła Teichmann i Petre Kvitovą. Co do Czeszki to się zgadzam, sam typowałem przeciwko niej. Z tym że Czeszka zmęczona nie była, ona po prostu ma taki styl gry "oszczędny". Petra lubi grać na stojącą i liczyć na swój zabójczy leworęczny forehand. Niestety regularność średnia a poruszanie po korcie jeszcze gorsze. Wracając do Andreescu, Kandyjka wczoraj oglądała z trybun mecz Peguli i Rybakiny. O czym to świadczy? Że wyjdzie na mecz w pełnym zaangażowaniu. Jakbym miał gdzieś ten mecz, albo dobra spróbuje ale nie liczę na cuda raczej bym nie siedział na trybuach skoro nie rozgrywam meczu tylko bym czas poświęcił na odpoczynek. Bianca jest w formie i jest bardzo niewygodną rywalką dla każdej tenisistki. Walczy o każdy punkt i jeżeli Pegula nie zmieni nastawienia do jutrzejszego meczu to zanim się obudzi będzie już pakować rakiety do torby. Jessica nie musi tego meczu wygrywać, nie musi wygrywać tego turnieju. Amerykanka ma zaraz turniej masters i nie będzie tracić zdrowia i ryzykować kontuzję żeby ograć wściekłej na korcie Andreescu dla której każdy punkt jest na wagę złota żeby awansować wyżej w rankingu i wrócić do czołówki. Andreescu zdaje sobie sprawę że nie ma w turnieju Igi a czołówka która tutaj gra myślami jest w masters więc na pewno widzi swoje szanse. Iga Świątek zrezygnowała z turnieju w Meksyku aby mieć więcej czasu na regeneracje. Pegula grała w finale w San Diego przeciwko Świątek więc też nie będzie zarzynać się, jeżeli będą problemy podejrzewam odpuści, a jeżeli nie odpuści to i tak będzie miała poważny problem bo z Biancą lekko nie będzie. Mecz z Rybakiną pokazał, że Pegula gra oszczędnie i nie będzie tracić zębów żeby wygrać. Kurs na Biance bardzo zachęcający.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Włochy, Super Lega
Godzina: 20:30
Spotkanie: Itas Trentino - Cucine Lube Civitanova
Typ: Trentino
Kurs:
3,2
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Powiem szczerze, że troszkę mnie kurs zaskoczył, dawać ponad 3 na Trentino? Czyli nie mają żadnych szans na zwycięstwo? Myślę, że mają i to całkiem spore.
Przede wszystkim Lube Civitanova nie jest już drużyną z przed roku, odeszli m.in Simon, Lucarelli czy Juantorena. Po 3 spotkaniach mają 2 zwycięstwa i porażkę. Teraz pierwsze skrzypce grają I. Zaytsev i Herrera Marlon czyli Kubańczyk i już będący na końcu swojej kariery Włoch - oczywiście nadal jest to gracz na mega wysokim poziomie.Na środku Chinenyeze i Anzani a rozgrywa to wszystko Luciano. Wiadomo skład jest nadal bardzo mocny, żeby nie było, że mówię, że mają średni skład.

Jeśli chodzi o Trentino czyli finalistę poprzedniej edycji Ligi mistrzów gdzie przegrali z ZAKSą 0:3 rozpoczęli sezon dość słabo 1 wygrana i 2 porażki. Zespół nie miał wielkich zmian, pozostali m.in mistrzowie świata na przyjęciu czyli D. Lavia i A. Michieletto. W ataku gra już również dojrzały Bułgar M. Kaziyski i Serbski środek Lisinać, Podrascanin i na rozegraniu Sbertoli.

Reasumując uważam, że składy są równorzędne i nie widzę powodu aby były takie kursy na to spotkanie.

100

Otrzymane punkty reputacji: +112
juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Dyscyplina: pilka reczna-polska superliga
Godzina: 19:45
Spotkanie: ostrow wlkp.-zaglebie lubin
Typ: ostrow wlkp.
Kurs:
1.66
Bukmacher: fortuna
Analiza: jestem troche zdziwiony kursem na to spotkanie i nie wiem dlaczego podskoczyl z 1.48 na 1.66.jak dla mnie faworytem meczu sa gospodarze,ktorzy jako beniaminek weszli dobrze w superlige.w szesciu spotkaniach wygrali trzy w tym jedno po karnych-wygrywali z druzynami w ich zasiegu,male porazki z azotami i kwidzyniem czyli czolowka z poprzedniego sezonu.trzecia porazka to z kaliszem czyli mala wojna i ciesze sie ze przegrali bo sam jestem z tego miasta.zaglebie to slaba druzyna naszej ligi,w tym sezonie takze slabo zaczeli,maja tylko jedno zwycienstwo i to jedna bramka u siebie z piotrkowaniniem,ekipa tez nie za mocna.wszystkie mecze na wyjezdzie w plecy i uwazam ze dzisiaj tez tak bedzie.ostrow gra rowne mecze,nawet z silnymi ekipami sa na styku,a z zespolami w ich zasiegu wygrywaja.dzisiaj przyjedzie latwiejszy rywal i licze na pewne zwycienstwo.kursik dobry i polecam do zagrania

66

Otrzymane punkty reputacji: +626
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania, La Liga
Godzinna: 20:00
Spotkanie: Osasuna – Espanyol
Typ: over 3 azjan bramki
Kurs: 3.45
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Osasuna tylko jeden punkty zdobyty w ostatnich czterech meczach, widać jakiś dołek po początek był świetny, skuteczny i okazały w punkty, na pewno dobrze w tym okresie wyglądali w ofensywie gdzie w trzech pierwszych meczach w domu strzelili w każdym starciu po dwie bramki z bardzo defensywnymi ekipami. Co prawda ostatni rywale bardzo mocni Real Madryt, Valencia oraz Villarreal i ta gra musiała być bardziej skupiona na defensywie ale efektów punktowych z tego nie było, dziś powrót do domu gdzie będą chcieli odbudować swoją dyspozycję w ofensywie i rywal z inne półki dlatego spodziewam się tutaj ofensywnej wersji Osasuny. Espanyol poczynana sobie bardzo ofensywnie w tym sezonie strzela sporo bramek oraz jeszcze więcej traci, do tej pory tylko dwa mecze w którym nie stracili dwóch bramek w pozostałych zawsze rywal niezależnie od klasy potrafi te dwie bramki strzelić, jednak zespół był wstanie odpowiedzieć swoją ofensywną, stąd min, zanotowali trzy remisy po 2:2. Liczę na mocno ofensywną postawę tej ekipy także dzisiaj.

100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA, Liga Europy - Runda grupowa
Godzina: 19:00
Spotkanie: Arsenal - PSV
Typ: PSV strzeli gola w obu połowach
Kurs: 6.10

Analiza:

Kanonierzy stosują w Lidze Europy rotacje, tak więc tacy zawodnicy jak Gabriel Jesus raczej pełnią role rezerwowych. Mimo to godnie zastępuje go Eddie Nketiah, który najczęściej gra w duecie z Gabrielem Martinellim. PSV demonstruje w tym sezonie pokaz swojej siły ofensywnej, co jasno pokazuje 35 zdobytych bramek w 10 meczach Eredivisie. W Lidze Europy również wygląda to bardzo efektownie, bo po 3 kolejkach goście mają już 11 trafień, czyli prawie dwukrotnie więcej od Arsenalu. Prawdziwą gwiazdą sezonu jest bez wątpienia Cody Gakpo. 23-letni atakujący gra w praktycznie każdej rywalizacji i ma już na swoim koncie 12 goli oraz 11 asyst. Nie można też przejść obojętnie obok wysokiej formy Xaviego Simonsa, który ma okazje pokazać pełnie swojego potencjału z racji wielu otrzymanych szans na grę. Myślę że PSV zaskoczy i strzeli w obu połowach

100

Otrzymane punkty reputacji: +72
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia Premier League
Spotkanie: Fulham- Aston Villa
Typ: 1 i under 7 5
Kurs: 2.9
Godz: 20.30
Analiza: Dzisiaj o godzinie 20.30 odbedzie się spotkanie w Premier League pomiędzy zespolami Fulham I Aston Villa. Gospodarze z dorobkiem 12 punktów plasują się na 12 pozycji w Lidze natomiast goscie zdobyli 9 punktów I zajmują 17 pozycje. Ekipa gospdoarzy w ostatnich spotkaniach byla nękana kontuzjami jednak teraz wrócili ich najlepsi zawodnicy i wydaje mi się że w dzisiejszym spotkaniu powinni powalczyć o komplet punktów. Gracze Aston Vilii notują fatalna passę i dzisiejszy mecz jest Walka o posadę dla Gerrarda. Moim zdaniem jego dni są jednak już policzone i dzisiaj będzie bardzo ciężko o zmianę decyzji. W mojej opinii Gerrard stracił szatnie i zawodnicy mogą się dzisiaj "postarać " o słaby występ. Gracze Fulham powinni to wykorzystać. Mój typ to zwyciestwo gospodarzy w stosunku 2:1.

190

Otrzymane punkty reputacji: +687
K 18,5K

klakluki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie:
FC Barcelona - Villarreal
Typ: X
Kurs: 5
Bukmacher: superbet
Analiza:
Po raz kolejny uważam, ze kursy wystawione na Barcelonę są wzięte z kapelusza. Villareal stracił w tym sezonie 3 bramki. Fakt, na wyjeździe nie idzie im jakoś rewelacyjnie, ale Forma Barcelony tez jakaś wspaniała nie jest. Celuję tu w remis. Nie widzę najmniejszego sensu grania Barcy po 1.47. Villareal to nie są ogóry, jak już wspomniałem w obronie radzą sobie rewelacyjnie. A z takimi zespołami Barcelona ma problemy. Klepią, klepią i nic z tego nie wynika. Uważam, ze kurs 5 na remis to spore value i taki typ gram.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom