>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 20.10.2018 (sobota)

Status
Zamknięty.
crabro 411

crabro

Użytkownik
Dyscyplina : pilka nozna - Wlochy /Serie A
Godzina : 18:00
Spotkanie : Juventus - Genoa
Typ : Juventus wygra do zera
Kurs : 1,8
Bukmacher : totolotek
Analiza;
9 kolejka wloskiej Serie A pomiedzy liderem tabeli Juventusem a zajmujaca 12 pozycje Genoa ( jeden mecz mniej
rozegrany w lidze ).Juventus jest zdecydowanym liderem z 24 punktami ( 8-0-0 bramki 18:5 ). Polowe punktow zdobyl w spotkaniach domowych przy czym stosunek bramek to 9:2.Nad 2 w tabeli Napoli ma 6 punktow przewagi.Natomiast Genoa ma 12 punktow ( 4-0-3 bramki 12 : 14 ) poza tym ma jeszcze zalegle spotkanie z AC Milan.Ze zdobyczy bramkowych 9 strzelil K.Piatek ktory jest obecnie liderem strzelcow w meczach ligowych.
Jednak reszta ataku Genoa nie jest juz w takiej formie strzeleckiej. Dlatego w dniu dzisiejszym mysle ze przy
bardzo dobrze grajacej obronie Juventusu zespol gosci nie bedzie w stanie strzelic bramki Juventusowi z
dobrze dysponowanym W.Szczesnym w bramce.
Pozdrawiam i zycze powodzenia
⛔100

pinio1111 186,5K

pinio1111

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka, MŚ kobiet
Godzina : 12:40
Spotkanie : Serbia-Włochy
Typ: dokładny wynik 1:3
Kurs: 5,2
Bukmacher : fortuna
Analiza :
Ja konsekwentnie w stronę Włoszek. prawie dwa tygodnie temu napisałem że to moje główne kandydatki do złota i podtrzymuję swoje zdanie. Faworytkami bukmacherów są Serbki, ale ja widzę tutaj większą siłę w drużynie Włoskiej. Zespoły te grały już na tej imprezie między sobą i zwycięsko wyszły Serbki, wygrywając 3:1. Mecz był bardzo wyrównany mimo tego że w drużynie Blenginiego nie grała Sylla, druga zawodniczka pod względem zdobyczy punktowych, zaraz po Egonu. Myślę że to dziś będzie miało decydujące znaczenie i przechyli szalę zwycięstwa na stronę Włoch. Gram tutaj na dokładny wynik 3:1 dla Włoch z uwagi na to iż to typ konkursowy i wysoki kurs. Jednak polecam grać na sam win Włoszek bo kurs 2,3 jest również bardzo interesujący.
Mój scenariusz na dziś to wygrana Włoch i MVP dla Egonu.
⛔100

A 15,7K

aneta96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 13:30
Spotkanie: Chelsea-M.United
Typ: 2 drużyna więcej niż 5,5 rzutów rożnych
Kurs: 3,30
Bukmacher : fortuna
Analiza : Czerwone diabły nie są w tym sezonie w najwyżej formie, ale rzuty rożne są elementem który wykonują bardzo często. W tym sezonie PL zdobywali 2,5,5,10,5,5,8,9 rzutów rożnych, a w lidze mistrzów 11 i 7 rzutów rożnych. Faworytem według bukmacherów jest Chelsea i jeśli to ona zdobędzie pierwsza gola to szansa na powodzenie mojego typu jeszcze bardziej wzrasta. W zeszłym sezonie, gdy grały ze sobą te drużyny Manchester United zdobył 9 rogów w finale Pucharu FA, 3 w PL gdy Man. United był gospodarzem i 7 gdy Manchester grał na wyjeździe. Myślę że ten typ nie jest wcale niemożliwy a kurs jaki wystawili bukmacherzy jest zawyżony. Ja próbuję
Powodzenia.
* Myślę że dobrym typem będzie też handicap rzutów rożnych +1,5 albo +2,5 M. Utd
⛔100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec- Miedź Legnica
Godzina: 15:30
Typ: Obie drużyny strzelą po 2 lub więcej goli- TAK
Kurs: 5,00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Typy na mecze Miedzi Legnica ostatnio przyniosły mi szczęście. Dziś próbuje z trochę bardziej ryzykownym typem ale moim zdaniem bardzo prawdopodobnym. Zagłębie posiada atut własnego boiska, na którym, w porównaniu z meczami wyjazdowymi, radzą sobie całkiem nieźle. W 10 ostatnich spotkaniach drużyna z Sosnowca strzeliła przynajmniej 1 gola, w 7 z nich były to przynajmniej 2 bramki. Zagłębie może nie zachwyca swoją grą I często przegrywa ale ze zdobywaniem goli radzi sobie dobrze. Bilans bramek po 11 kolejce: 15 zdobytych, 24 stracone. Co do ich dzisiejszych rywali, Miedzi Legnica, to choć miejsce w tabeli tego nie pokazuje, jest to dość dobra drużyna, grająca miły dla oka futbol. W meczach tej drużyny pada zazwyczaj dużo bramek z obu stron. W 8 na 10 ostatnich meczach zespół z Legnicy strzelał przynajmniej 1 bramkę, w 5 z nich były to przynamniej 2 bramki. Miedź Legnica, podobnie jak Zagłębie traci sporo bramek. Myślę, że obie drużyny są w stanie strzelić po 2 bramki a kurs na to jest wart ryzyka.
⛔100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Bournemouth - Southampton
Typ: Bournemouth strzeli powyżej 1,5 gola
Kurs: 1,95
Buk: Unibet
Analiza:
Moim zdaniem posada Marka Hughes&#39;a wisi na bardzo cienkim włosku i ten włosek może się dziś zerwać. Święci od początku sezonu grają tragicznie w defensywie a sama ofensywa również jest bez wyrazu (moim zdaniem główny czynnik to odejście Dusana Tadicia, który napędzał każdy atak Southampton w poprzedniej kampanii). Sam Hughes nie widać aby miał jakikolwiek pomysł na zmianę czegokolwiek co mogło by się przełożyć na wyniki. Wisienki od początku sezonu są ogromnym (pozytywnym) zaskoczeniem. Zespół, który personalnie jest jednym z najsłabszych, nie robi żadnych dużych transferów, sprowadzając zawodników z Championship czy League One, w większości przypadków to są anonimowe nazwiska. Eddie Howe widocznie potrafi zrobić &quot;coś z niczego&quot; i odpowiednio poukładać
mentalnie tych chłopaków, którzy są w stanie umierać na boisku za ten zespół i wygląda to jak na razie rewelacyjnie. Nie wydaje mi się aby gra Świętych poprawiła się przez przerwę na reprezentacje dlatego stawiam na kolejne błędy defensywy a liczę na utrzymanie wysokiej formy i skuteczności Calluma Wilsona, Josha Kinga czy Davida Brooksa.
⛔100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2 liga polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Ruch Ch - Widzew Ł
Typ: REMIS
Kurs: 3,20
Bukmacher: fortuna

Witam, wczoraj typ z ekstraklasy trafiony, dzisiaj zostaję na Śląsku lecz w 2 lidze bo tam mecz między drużynami których kibice żyją w przyjacielskich stosunkach od jakiegoś czasu. Jedni to nazwą meczem przyjaźni, inni gej party itp. Widzew na czele tabeli jak na razie pewnym krokiem zmierza ku 1 lidze, Ruch ma nieco gorsze notowania i zajmuje 10 pozycję w lidze, ale spadek raczej im nie grozi. Z H2H wynika że te drużyny swoje punkty zdobywają w większości na swoich boiskach jednak myślę że w myśl powiedzenia.......................łba nie urwie ,mecz zakończy się remisem.....powodzenia
⛔100

madridista09 1,3K

madridista09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Stuttgart-Borussia
Typ: over 2.5
Kurs: 1,70
Witam! Dawno nic już tutaj nie pisałem, więc postanowiłem podzielić się dzisiaj z Wami świetnym typem - mianowicie over 2,5 bramki w meczu Stuttgartu z Borussią Dortmund. Skąd taki typ? Ostatnie ostatnich 5 spotkaniach BVB za każdym razem padało więcej niż 2 bramki - 0-4, 4-3, 3-0, 2-4, 7-0. Warto zaznaczyć, że ekipa z Dortmundu wszystkie te spotkania wygrała - są w dużym gazie i chcą namieszać w tym sezonie. Dzisiaj jest idealna okazja do tego, żeby po raz kolejny zdobyć kilka bramek i zapunktować. Jeśli chodzi o drużynę gospodarzy to w tej kampanii spisują się naprawdę słabo i zajmują ostatnie miejsce w tabeli. Być może zmiana trenera sprawi, że zaczną grać lepiej? Przekonamy się o tym już dzisiaj.
Powodzenia!

Jeśli spodobał Ci się mój typ to zostaw proszę reputkę i like&#39;a!
✅ 70

Otrzymane punkty reputacji: +20
kulfoniasty 403

kulfoniasty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy
Spotkanie: Wolfsburg - Bayern
Typ: gol gospodarzy
Kurs: 1.83
Bukmacher:Fortuna
Analiza: Ostatni mecz Kovaca w Bayernie? Bardzo prawdopodobny scenariusz. Obie drużyny złapały mają zadyszkę i Bawarczycy od 4 spotkań nie potrafią wygrać, a Wilki od 6.
Mimo wszystko Wolfsburg u siebie jest regularny jeśli chodzi o zdobywanie przynajmniej 1 gola - ostatni raz 0 po ich stronie było w meczu z Augsburgiem (0-0) w kwietniu tego roku. Natomiast ogólnie w 2018 - tylko 2 razy nie dali rady zdobyć gola, a spotkań było ponad 20.
W tym spotkaniu obie drużyny powinny zagrać otwartą piłkę - myślę że żadna nie będzie czuła specjalnego respektu, tym bardziej ostatnie mecze pokazały, że Bayern w takiej formie można wypunktować bez większych problemów. Przewiduje minimum gola gospodarzy, a być może ich ewentualny remis.
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +24
bartez1983 601

bartez1983

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, III liga, gr.2
Spotkanie: Kotwica Kołobrzeg - KP Starogard Gdański
Typ: X
Kurs: 3.85
Bukmacher: ETOTO
Analiza:
Przed nami ciekawie zapowiadające się spotkanie w III lidze. Kotwica mająca na koncie 18 pkt. i zajmująca 9. miejsce w tabeli podejmie przed własną publicznością drużynę KP Starogard Gdański (25pkt. 2.miejsce).
Co można powiedzieć o gospodarzach. Na pewno to, że w tym sezonie zawodzą. Zespół, który miał walczyć o awans, w tym momencie znajduje się w połowie tabeli i dobre mecze przeplata złymi. Początek rozgrywek był jeszcze w miarę udany, ale potem drużyna pogubiła głupio trochę punktów i jest tam gdzie jest. Ale w tym wszystkim jest jeden plus. Postawa na własnym boisku. W Kołobrzegu Kotwica w ogóle w tym sezonie nie przegrywa. Nawet lider ze Stężycy ledwo wywalczył punkt, gdyż przegrywał już 0-2 i w drugiej połowie doprowadził do remisu. Aktualny bilans Kotwicy w meczach u siebie wynosi 4-2-0. Warto też zauważyć, że podopieczni Jana Furlepy tracą bardzo mało bramek w domowych spotkaniach (4 w 6 meczach) co też może mieć znaczenie w dzisiejszym meczu.
Skąd więć pomysł na remis? Ano stąd, że tak jak Kotwica gra dobrze u siebie tak KP Starogard gra świetnie na wyjazdach, gdzie nie przegrywa i legitymuje się bilansem 2-3-0. Patrząc na inne zespoły z ligowej czołówki to zespół ze Stargardu strzela mało bramek jeśli gra w roli gościa (6 w 5 pięciu meczach).
Na pewno gospodarze będą chcieli też zatrzeć złe wrażenia po ostatniej porażce 2-5 z Mieszkiem Gniezno. Podejrzewam, że wyjdą podwójnie zmotytowani by pokazać kibicom, że to był wypadek przy pracy. Jednak o 3 punkty nie będzie łatwo w dzisiejszym meczu zważywszy na klasę rywala.
Na to, że bedzie to zacięty pojedynek wskazują też bezpośrednie mecze tych drużyn w ubiegłej kampanii. Oba zakończyły się wynikami 1-0 dla gospodarzy spotkań.
Mój typ jest przygotowany głównie pod ten dział. Punktów brakuje i albo będzie wóż i bawimy się dalej albo przewóz i kończę z typami dnia w tym miesiącu. Jednak jak widać, wiele danych wskazuje na to, że w dzisiejszym meczu może być podział punktów. Zobaczymy ????
⛔100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Włochy Serie A
Spotkanie: Juventus - Genoa
Typ: Juventus (-1,5)
Kurs:
1,50
Bukmacher LVBet
Analiza:

Lider musi wygrywać wyraźnie,a jeżeli jest to drużyna, która śrubuje rekordy, to wygrane muszą u siebie zadowolić kibiców. Juve po 8 kolejkach z 8 zwycięstwami z bilansem 18:5 w tym w 4 meczach u siebie 9:2. Genoa z bilansem 12:14 ugranym w 7 meczach. Genoa w meczach wyjazdowych wyraźne porażki z Lazio 4:1 i Sassuolo 5:3 oraz wygrana 2:1 z Frosinone. Sądzę, że dziś będzie pierwszy mecz w którym Piątek nie strzeli i Juve zachowa czyste konto, a przy okazji strzelą minimum 2 bramki. U siebie gospodarze wygrali 3 spośród 4 meczy minimum 2 bramkami i dzisiaj tez liczę, że tak się skończy. Dodatkowo będą emocje przed telewizorem.
⛔100

daniellw 1,4K

daniellw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 20:00
Spotkanie: Nantes - Toulouse
Typ: 2
Kurs: 4,10

Analiza:

Mój dzisiejszy typ jest dość nieoczywisty, bowiem forma Toulousy w ostatnim czasie jest niezbyt imponująca. Po bardzo dobrym początku sezonu, gdzie po 4 kolejkach mieli na koncie 9 pkt, nastąpiła kiepska passa bez zwycięstwa. Niestety trwa ona do dzisiaj. Mimo wszystko ekipa ta odnotowywała dużo remisów, zatem nie należy uznawać ją za szczególnie słabą - zajmuje obecnie 8 miejsce w tabeli. Liczę na fakt, że przerwa reprezentacyjna pobudzi motywację, i chłopcy z Tuluzy powalczą o pełną pulę na przełamanie. Na pewno morale podniósł też sparing z Gironą, którą pokonali 1:0. Drużyna Nantes wydaje się doskonałym przeciwnikiem, aby wjechać w niego, jak szpaki na czereśnię, i zebrać co swoje - czyli 3 pkt. Jeśli bowiem nie z przedostatnią drużyną w tabeli, to z kim? Dodam, że Nantes w tym sezonie u siebie posiada fatalny bilans 0 - 2 - 2. A grali z takimi tuzami jak Nice ( 12 m.), Reims (17 m.), Caen ( 14. m) i Monaco ( 18 m.).
Zwycięstwo gości w tym meczu uważam za bardzo prawdopodobne, dlatego skuszony bardzo wysokim kursem decyduję się postawić czystą 2.
⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: FC Barcelona - Sevilla
Typ: Sevilla +1,5
Kurs:
2,10
Analiza:

Przed nami hit w Hiszpanii, gdzie Barcelona podejmuje lidera do 8 kolejki. Sevilla naprawdę nabrała wiatru w żagiel - 4 zwycięstwa z rzędu w lidze i aż 14 bramek strzelonych, wygrana 3:0 z Realem Madryt także robi wrażenie ale wynik to jedno a gra to drugie... Ich gra naprawdę imponuje.
Barcelona ma swoje problemy zwłaszcza w obronie, gdzie mają tylko 2óch zdrowych środkowych obrońców G. Pique i C. Lenglet. Sevilla wszyskich najwazniejszych graczy ma zdrowych więc wyjdzie najmocniejszy skład.
Dziś liczę na sporą niespodziankę ale podpieram się i myślę, że Sevilla jeśli przegra ten mecz to max 1 bramką.
⛔100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - English Open 2018
Godzina: 20:00 CET
Spotkanie:
Ronnie O&#39;Sullivan - Mark Davis
Typ: Mark Davis Highest Break Over 83.5
Kurs: 1,90
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Wydaje się że linia na wysokość brejka Davisa chyba ciut zaniżona, przecież on już w tym turnieju wbił 3 setki (104, 136, 107) plus kilka innych brejków 80+. Dystans meczu długi (do 6 wygranych frejmów), więc dostanie swoje szanse, bo Rakieta bezbłędny nie jest i parę razy coś na pewno zostawi do wbicia i rozpoczęcia punktowania. Poza tym trochę powinni jednak pograć, bo nie widzę w tym meczu dużego pola na blowout Ronniego. I jeszcze jedno: Ronnie oczywiście gra w swojej lidze jak jest w swojej normalnej formie, i nawet w tym tygodniu pokazał to parę razy. Ale też trzeba przyznać że w drodze do półfinału miał najłatwiejszą drabinkę z możliwych, przynajmniej jeśli chodzi o ranking: Maflin - Taylor - Stevens - Sharav - Honghao. Najwyżej sklasyfikowany był Maflin na 47 miejscu, następny Stevens 54 a reszta w okolicy setnego miejsca rankingu. Nie można powiedzieć żeby miał rywali z najwyższej półki, inna sprawa że młody Chińczyk grał momentami jak top16, ale też w najważniejszym momencie jednak pękł (plus niezauważony faul Ronniego przy 2-3..). Tak że można powiedzieć że Davis to będzie jego pierwszy w tym turnieju rywal z okolic czołówki, do tego w dobrej formie co pokazał wczoraj demolując Daya. Liczę na wyrównany mecz i przynajmniej jeden wysoki brejk Davisa.
✅90
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Barcelona - Sevilla
Typ: x2
Kurs: 3.56
Godz: 20:45
Bukmacher: Totolotek
Wieczorem niezwykle ciekawy mecz na Camp Nou. Barcelona oraz Sevilla powalczą o pozycję lidera po dziewięciu kolejkach, a do tej serii spotkań to goście przystępowali jako najlepszy zespół ligi. Sevilla złapała znakomitą formę i wygrywa mecz za meczem, a rozbicie 3:0 Realu robi wrażenie. Choć choćby po dzisiejszym meczu widać, że &quot;Królewscy&quot; są po prostu bez formy. Tego rezultatu lekceważyć jednak nie można. Za to Barcelona jest po drugiej stronie, bo &quot;Duma Katalonii&quot; po imponującym starcie po prostu się zacięła. Na zainkasowanie trzech punktów czeka już ponad miesiąc, a punkty traciła nie tylko z potęgami, bo porażka z Leganes, czy remis z Gironą nie zostawiły najlepszego wrazenia. W dodatku w Katalonii mają problemy z defensywą. Kontuzje Umtitiego i Vermaelena, a także nienajlepsza dyspozycja Pique nie zachęcają. Kursy moim zdaniem zdecydowanie przesadzone i kusi nawet ten na wygranie meczu przez gości. Ostatecznie wybieram jednak x2 po nadal bardzo wysokim 3,56.
⛔100

lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: FC Barcelona - Sevilla
Typ: Sevilla
Kurs:
9.1
Analiza:
Witam,

o spotkaniu sporo juz wyżej.
Jakoś Barcelona nie przekonuje formą ostatnio. Kryzys dotyka wiele czołowych ekip z silnych europejskich lig jak chocby Bayern czy Real.
O ile Bayern miał w terminarzu przeciętny Wolfsburg,tak Barca pomęczy się dzisiaj z rewelacją sezonu (początku sezonu).
Myślę,że tu nie będzie miała znaczenia liga mistrzów rozgrywana 24 u siebie z Interem.
Barca musi wygrać. Jednak wyniki w sezonie pokazują ,że to będzie łatwe.

W Sevilli widać powiew świeżości, potencjał który jest dobrze wykożystywany -chemia.
Jest szansa na niespodziankę duża . Sevilla gra dopiero.w czwartek,ale w lidze europy,ale jestem przekonany że dzisiejszy mecz ma większe znaczenie.
Na koniec trochę statystyk h2h ...na 10 ostatnich spotkan Barca wygrała 8 razy oraz były dwa remisy ;)
...więc Sevilla ma o co walczyć .
Pozdrawiam.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom