>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 20.09.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
dbzquake 47

dbzquake

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna
Godzina: 16:00
Spotkanie: Norwich - Birmingham
Typ: X
Kurs: 4.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam. Na dzisiaj wybralem spotkanie w ramach angielskiej Championship pomiedzy Norwich a Birmingham. Faworytem bukmacherow jest zespol gospodarzy. Zajmuja oni drugie miejsce w tabeli, majac tylko punkt straty do lidera z Nottingham. Birmingham z kolei jest blizej strefy spadkowej. Mimo to szukam w tym meczu malej niespodzianki w postaci remisu. Po pierwsze dwa ostatnie bezposrednie pojedynki zakonczyly sie remisami 1:1. Birmingham na ostatnich 5 spotkan zanotowal 2 remisy, a z kolei Norwich 1 remis.
Jest to 8 kolejka rozgrywek i mysle, ze czas na przelamanie passy gospodarzy. Motywacja po stronie Birmingham jest w moim odczuciu wieksza niz w zespole gospodarzy, gdyz zblizaja sie oni do strefy spadkowej. Norwich z kolei moze sobie pozwolic na zdobycie 1 punktu. Typ dosyc ryzykowny, ale historia lubi sie powtarzac, zatem gram na remis. Pozdrawiam.
✅375

G 1

gizmoluk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Padeborn-Hanover
Typ: 2
Kurs: 2,50
Bukmacher: bet365
Analiza: Szósty w tabeli po trzech kolejkach beniaminek Padeborn zmierzy się z trzecią drużyną Hanoverem. Paderborn gra bardzo dobrze. Piłkarze Andre Breitenreitera jeszcze nie przegrali i zgromadzili na swoim koncie pięć punktów.W Hamburgu zwyciężyli 3:0. Na swoim stadionie zremisowali z Mainz (2:2) i Kolonią (0:0). Hannover spisuje się znakomicie zwłaszcza u siebie w domu gdzie zwyciężył Schalke 2:1 i Hamburg 2:0, i zanotował na wyjeździe remis 0:0 z Mainz. W drużynie Padeborn zabraknie Thomasa Bertelsa, Rafy, Albana Mehy i Mahira Saglika. Do gry wraca Daniel Brückner i Süleyman Koc. Hanover przyjedzie bez Markus Millera, Andre Hoffmann i Edgar Prib oraz kapitana Larsa Stindla.
Resumując Paderborn zajmuje 6 miejsce z 5 pkt. i bramki (5-2), Hanover zajmuje 3 miejsce z 7 pkt bramki (4-1). Liczę na wyrównane spotkanie i na większe doświadczenie piłkarzy z Hanoveru dlatego wydaje mi się że powinni dzisaj wygrać pierwszy raz w tym sezonie na obcym stadionie ????
⛔100

L 25

lexter

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Hamburger - Bayern
Typ: under 3.5
Kurs: 1.70
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:

Witam.Analiza krótka bo czas nagli.Bayern vicelider tabeli jedzie do Hamburga na spotkanie z przedostatnią drużyną w tabeli.Typ że nie bedzie w meczu 4 bramek jest wielce prawdopodobny gdyż Bayern to na początku tego sezonu nie ta sama ekipa co w zeszłym sezonie, za pewne z każdym meczem się będą rozkręcać, mam nadzieję iż dzisiaj nie będą w stanie strzelić rywalom aż 4 bramek, bo nie wydaje mi się by Hamburg zdołał coś ukłuć dzisiaj.Jeśli chodzi o h2h to na ostatnie 5 meczy, wszystkie wygrywał Bayern i we wszystkich był wynik powyżej 3.5, dlatego każda seria się kiedyś kończy i oby dziś właśnie padł under 3.5.Lewandowski,Goetze, Muller,Alonso na ławce więc szansa dość spora.Analiza jak mówiłem nie jest idealna ale lepsza taka niż żadna.Mecz juz za chwilę więc miłego oglądania i oby typ był trafiony.Pozdrawiam
✅70

Otrzymane punkty reputacji: +4
szelech 120

szelech

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premiership
Godzina: 16:00
Spotkanie: Swensea - Southampton
Typ: do przerwy/wynik koncowy 1/1
Kurs: 4
Obejrzalem sobie wlasnie wszystkie skroty Southamptonu, lacznie z meczami ktore widzialem wczesniej, dla pelnego wrazenia. Dla kogos kto sledzi glownie Chelsea i Manchestery w PL, podziele sie spostrzezeniami:-Nalezy im przyznac, ze jak na klub ktory zrobil wietrzenie szatni graja zaskakujaco dobrze, wyniki w kazdym razie swietne. W ogole klub ten ma ludzi, ktorzy spogladaja na sprawy w perspektywie dluzszej niz jedna kolejka, czy jeden sezon- dobra szkolka, scouting etc. Nie o tym teraz.
-Na pewno 2:1 z Liverpoolem bylo szczesliwe dla gospodarzy, nie gosci. Mozna by debatowac ile w tym bylo zlej postawy The Reds, a ile niezlej postawy Southamptonu, ale z najwazniejszych rzeczy ktore mi sie rzucily w oko to brak skutecznosci w ataku Swietych, troche tez braku szczescia przy wykonczeniu. Waleczni w srodku, grozni na skrzydlach.
-Mecz na 0:0 z WBA to jest ich najgorszy mecz zdecydowanie. Druzna grala niespojnie, bez pomyslu na gre, 2 celne strzaly i 8 lacznie, w tym w pierwszej polowie to nudna kopanina, jak na angielska pilke to slabo. Biorac pod uwage, ze WBA zapowiada sie na latarnie sezonu, a przynajmniej jesiennej rundy, to strata 2 pkt.
-Starcie z Millwall na 0:2 w Pucharze Ligi to bylo to czego potrzebowali: gorszej defensywy do przejscia i mniej zagrozen u siebie w bramce (pomijajac cala kwestie Boruc na Forstera). Srednia pierwsza polowa, w drugiej zdecydowanie juz. Przelamal sie w doliczonym czasie Pele (Wloch z Feyenordu), ktory jest napastnikiem typu buc- duzo chce podan, bo musi pomarnowac. Nie widzialem go w lidze holenderskiej ani wloskiej, takie robi wrazenie teraz. Niemniej od tej pory strzela.Pierwszy raz wali gola w PL z West Hamem na wyjezdzie (gwozdzia do trumny na 1:3 w 83&#39;), a pozniej pierwsze dwa gole na St Mary&#39;s Stadium, dwa w pierwszej polowie przeciwko Newcastle (4:0).
-Oba mecze, zwyciezone zasluzenie, byly przeciwko druzynom ktore niemal im nie zagrozily. West Ham i Newcastle, zwlaszcza ostatni, sa nominowani przeze mnie do najgorszej obrony na Wyspach. Widzialem mecz Termalici z Widzewem ostatnio i jakos tak wlasnie to wygladalo jesli chodzi o Sroki. Obie druzyny maja trenerow, ktorych pozycja wazy sie w zarzadach, przy roznym wsparciu kibicow.
Nie zabieram Swietym splendoru, uwazam ze fakty sa takie:
-Druzyna ma co chciala: bilans 2-1-1 i 4 miejsce
-Apetyt na wiecej i swietny nastroj/morale
-Wrazenie, ze sprzedani najlepsi zawodnicy zostali dobrze zastapieni przez tanszy nabytek.
Pora na weryfikacje z druzyna, na wyjezdzie, ktora ma szanse na miejsce pucharowe. Zobaczymy jak Monkowi pojdzie z utrzymaniem formy, na razie dobre posuniecia kadrowe i styl gry w ataku, ktory ma cos z Arsenalu (dokladne, inteligente zagrania na krotkim dystansie) i Liverpoolu (dluga do szybkiego). Fajnie to wyglada i Chelsea sie przekonalo jaki to grozny team, zwlaszcza przy otwarciu (0:1 + moim zdaniem Costa zaslugiwal na kartke przed hattrickiem), prawie bylo 0:2 w 30&#39; ale skonczylo sie 1:1 do przerwy. Mecz 4:2 i to bylo fajne widowisko. Obrona Swansea nie jest w stanie powstrzymac Hazarda i Costy. Wloskiego Pele jest. Shane Long pod znakiem zapytania, choc prawdopodobnie zagra.
Kursy ida w gore, co mnie cieszy. Powodem pewnie kontuzja Amata, jako srodkowy zadebiutuje od poczatku Argentynczyk Federico Fernández z Napoli(wszedl w 2 polowie z Chelsea).
⛔100

angelka 952

angelka

Użytkownik
Dyscyplina - Hokej na lodzie - Szwecja
Godz. 16:00
Spotkanie - Leksand - Skelleftea
Typ - handi na gole : - 1 goście
Kurs - 2,40
Buk - sportingbet
Analiza
: Na dzisiejszy dzień wybrałam sobie spotkanie ze Szwedzkiej ligi hokeja na lodzie, a dokładniej pojedynek pomiędzy gospodarzami czyli Leksand i gośćmi czyli Skelleftea. Nie ma co się oszukiwać ze w tym meczu zdecydowanym faworytem jest drużyna gości, nie potrafię zrozumieć skąd na nich taki duży kurs jest wystawiany. W nowym sezonie oby dwie drużyny zdążyły rozegrać dopiero po 3 spotkania.. i tak drużyna gości notuje 0 pkt natomiast Skelleftea 7 ( czyli dwa zwycięstwa i jedna porażka po dogrywce ). W roku 2013 te drużyny spotkały się dwa razy na tafli gospodarzy i Leksand dwa razy przegrywał wynikami 0:5 i 1:3. Ja w tym meczu spodziewam sie podobnego wyniku i nie daje szans na wygrana gospodarza. W tym meczu gram handi -1 po większym kursie na drużynę gości.
✅140

suvi 107

suvi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy - Bundesliga
Godz: 18:30
Spotkanie: Mainz - BVB
Typ: 1X
Kurs: 2,30
Analiza:
Kolega już wcześniej wybrał ten mecz i poszedł w kierunku Dortmundu, ja nie będę podważał tego, że Borussia jest faworytem w tym meczu, bo na pewno nim jest, ale nie odważyłbym się brać tego typu, bo moim zdaniem kurs jest nieadekwatny do prawdopodobieństwa, że dortmundczycy stracą w tym meczu punkty.
Podstawą żeby spróbować pograć na Mainz jest dla mnie wtorkowy mecz Borussii z Arsenalem i oczywiście nie chodzi mi o postawę drużyny z Westfalii, tylko choćby o zmęczenie. Jak ktoś przypomni sobie poprzedni sezon to Borussii często zdarzało się tracić punkty po meczach w LM w środku tygodnia i myślę, że tutaj może być podobnie. Wtedy wyglądało to tak, że w LM grała poukładana drużyna, dobrze wykonująca założenia taktyczne, a w lidze, mimo, że skład ten sam, rozgrywali często fatalne spotkania, nawet z bardzo przeciętnymi drużynami, które też miały swoje problemy, jakby na murawę wybiegli inni piłkarze, niż parę dni wcześniej.
Uważam, że dzisiaj możemy mieć powtórkę z poprzedniego sezonu i również możemy oglądać zupełnie inny mecz, niż we wtorek. Rywal BVB do potęg nie należy. Mainz w pierwszym meczu w tym sezonie, z beniaminkiem z Paderborn, po prostu przyfarciło (2:2), ale już kolejny mecz z Hannoverem wyglądał dużo lepiej (0:0) i mógł różnie się skończyć. Tydzień temu nie widziałem ich w akcji, ale wygrali pewnie wyjazd z dość słabą Herthą (3:1), więc morale w drużynie na pewno poszło w górę. Mimo, że szału w grze dotychczas nie było to drużyna z Moguncji nie przegrała jeszcze meczu i ma w sumie 5 pkt, czyli tylko punkt mniej niż dzisiejsi rywale. Dodałbym jeszcze, że do Mainz został wypożyczony zawodnik Borussii- Jonas Hofmann, co swoją drogą jest dużym wzmocnieniem dla tej drużyny.
Podsumowując, Borussia jest faworytem, to pewne, ale kurs dla mnie osobiście jest śmieszny (choć i tak poszedł trochę w górę). Jestem zdania, że Mainz może tu sprawić niespodziankę i skorzystam z takiego kursu, a że dzieję się dziwne rzeczy u drużyn, które grały w tygodniu Ligę Mistrzów widać już po godzinie sobotnich meczów.
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +5
T 28

tomi3kh

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, 2 liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Las Palmas - Alcorcon
Typ: 1
Kurs: 1.91
Analiza:
Dzisiaj mecz lidera Ligi Adelante z przeciętnym Alcorcon. Las Palmas w tym sezonie myśli o awansie a żeby marzenia się ziściły, takie mecze jak ten u siebie - trzeba wygrywać! Popularni &quot;Los Amarillos&quot; znakomicie rozpoczęli obecny sezon i pewnie wygrywają swoje mecze, do tego ich napastnik - Sergio Araujo jest w gazie - w ciągu ostatnich 4 spotkań zdobył 5 ligowych bramek i liczę, że i dzisiaj coś ustrzeli. Alcorcon gra w kratkę, co pokazał także zeszły sezon - pomimo, że do dzisiaj odnieśli 2 zwycięstwa na 2 mecze w lidze na wyjeździe to tym razem już nie będzie tak dobrze i zakończy siey ich seria na silnym zespole &quot;Żółtych&quot;. Powodzenia!
✅91

kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Siatkowka - MŚ
Godzina: 20:25
Spotkanie: Polska - Niemcy
Typ: 1 SET (Polska wygra roznica 5-7 pkt)
Kurs: 4,33
Analiza:
Juz dzisiaj mecz naszych siatkarzy. Zmierza sie z reprezentacja Niemiec, ktora niespodziewanie awansowala do polfinalu. Faworytem tego spotkania oczywiscie jest Polska. Moim zdaniem ten mecz rozstrzygnie sie w 3 max 4 setach oczywiscie na korzysc naszej reprezentacji. Ja jednak dzisiaj decyduje sie zagrac na troche bardziej szalony typ i mam nadzieje ze Polacy mnie nie zawioda. A mianowicie przewiduje w 1 secie zdecydowaną przewage dla Polakow i uwazam ze wygraja do 20, 19 lub 18. Wiem, ze to moze troche szalony typ, ale na pewno stac na to nasza reprezentacje. Jesli potrafimy wygrywac tak znaczaca przewaga w 1 secie z Francuzami to czemu nie z reprezentacja Niemiec.
W ostatnich 5 bezposrednich meczach z reprezentacja Niemiec. W 3 wygrywalismy 1 seta do 19. Uwazam, ze dzisiaj moze byc podobnie. Dlatego zdecyduje sie zagrac taki typ i zagram za drobne ze Polacy wygraja 1 seta do 19(ladny kursik), poniewaz mam takie odczucia ze wlasnie taki wynik bedzie.
Polacy niesieni dopingiem przez swoich wspanialych kibiców powinni udowodnic wszystkim ze gra w polfinale i wyeliminowanie Rosjan to nie przypadek.
/Polska!
⛔100

M 52

marlboro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania,Primera Division
Godzina: 22:00
Spotkanie: Espanyol - Malaga
Typ: 1
Kurs: 2.37
Analiza: Zacznę od tego że gospodarz tego meczu ma serie meczów bez zwycięstwa i liczę dziś na przełamanie. Espanyol w tym sezonie jeszcze nie wygrał i zaliczył w pierwszym meczu u siebie porażkę z Sevillą. Malaga grała raz na wyjeździe z Valencią i przegrała. Według bukmacherów faworytem jest Espanyol i zgodze się z tym bo Malaga na wyjazdach grała tak troche poniżej średniej. Gospodarze u siebie prezentują raczej formę zróżnicowaną i być może teraz przyszedł czas na wygranie u siebie z Malagą bo od 3 meczy z tym właśnie rywalem Espanyol nie może wygrać. Kolejny raz w moim typie stawiam na mobilizację zespołu po słabszych wynikach.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom