>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.08.2022 (sobota)

Status
Zamknięty.
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia
Godzina: 16:00
Spotkanie: Leicester - Southampton
Typ: poniżej 2.5 gola
Kurs: 2.28
Bukmacher: Betfan
Analiza: Na pierwszy rzut oka wydawać by się mogło że typ bardzo ryzykowny ale z drugiej strony kurs jest warty ryzyka. Oba zespoly bardzo overowo rozpoczely ten sezon ligowy, w meczach gospodarzy padało 6 i 4 bramki a gości 4 i 5. To ofensywne podejście do rozgrywanych spotkań ni jak nie przełożyło się na rezultaty, oba mają po punkcie i z znajdują się na dole tabeli. Jeśli w obu przypadkach zostaną wyciągnięte wnioski to dziś mecz może być trochę bardziej zachowawczy. Przejrzałem historię spotkań bezpośrednich i może ostatnie 2 mecze faktycznie były owocne w bramki to 3 wcześniejsze nie przekroczyły lini 2.5 gola. Southampton w ubiegłym sezonie stosunkowo częste grał rozważnie w obronie co przekladalo się na underowe mecze. Myślę że gdyby nie tak bramkostrzelny początek sezonu to kurs na under 2.5 oscylowal by w granicach 1.90. Przyznam szczerze że idę trochę na czuja, mam nadzieje ze mi się to opłaci.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
Otrzymane punkty reputacji: +181
kudel 301,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis ATP CHALLENGER GRODZISK MAZOWIECKI
Godzina: 16:00
Spotkanie: Haase/Oswald - Nys/Reboul
Typ: 2
Kurs: 2,30
Bukmacher: STS

Analiza:

Buki faworyzują w tym meczu pare H/O. Jednak kursy na N/R spadają i nie ma się co dziwić bo w mojej opinii, to właśnie ta para wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku. H/O to para, która bazuje na dobrym serwisie, ale jeśli przyjdzie do wymian pod siatką jak i z głębi kortu, to nie do końca dobrze im to idzie. Fizycznością, też nie grzeszą bo panowie obaj panowie maja powyżej 35 lat. Wiadomo w deblu takie aspekty nie są widoczne jak w singlu, ale według mnie para N/R jest para lepiej techniczną i w wymianach większość punktów będzie na ich korzyść.

100

Otrzymane punkty reputacji: +370
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA Cincinnati połfinał
Godzona 17.00 może ulec
M.Keys - P.Kvitova
Typ Kvitova 2;1
Kurs 4.7
Forbet
ANALIZA:
Kursy dość zbliżone choć lekkim faworytem Keys , pokonanie Świątek i Rybakiny w dwóch krótkich setach pokazują moc Madison.
W H2H bardzo wyrównane rezultaty 4:4 ,
4 mecze dwu setowe i 4 trzysetowki.
Wczoraj szukałem niespodzianki w meczu Kvitova Tomljanovic i Petra bardzo pozytywnie zaskoczyła 12 asów, 6 /8 obronionych breyck pointow , natychmiastowe przełamanie i pełna kontrola meczu do końca.
Najcięższe muszkiety Kvitowej wróciły od rusznikarza , wyczyszczone naoliwione wczoraj je przestrzeliwała i kalibrowała celownik.Powinno być tylko lepiej.
Co ciekawe ostatni mecz między Madison I Petra był równo niemal rok temu tu w Cincinatti i wygrała 2:0 Czeszka.
Aktualna formą Madison I chęć rewanżu może wskazywać na dużo bardziej zacięty i wyrównany mecz.Mnie tu pachnie 3 setami a skoro tak to próbuję typować dokładny wynik 2;1.
To półfinał I obie powinny być zmotywowane , w drugim Sabalenka i Cornet więc obie z szansami na Triumf tutaj.Powinien być dobry mecz mam nadzieję że padną sety z obu stron.

370

Otrzymane punkty reputacji: +2656
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:00
Spotkanie: Warta Wrocław - Widzew Łódź
Typ: powyżej 26,5 fauli
Kurs: 1,85
Bukmacher: STS
Analiza:

Spotkanie sąsiadów w tabeli, Warta 13 miejsce z 6pkt. na koncie, Widzew 14 miejsce i 4pkt. dotychczas zdobyte.
Zapowiada się wyrównane spotkanie w którym trudno wskazać faworyta do wywalczenia kompletu punktów.
Warta "u siebie" w Grodzisku rozegrała 2 spotkania, które przegrała z Wisłą i Pogonią przy okazji popełniając w nich odpowiednio 1w i 15 fauli. Widzew ma za sobą 3 spotkania i zanotował w nich każdy możliwy rezultat, przegrał z Pogonią (11 fauli), wygrał z Jagiellonią(19 fauli) i ostatnio zremisował ze Śląskiem(8 fauli).
Zawodnicy Warty zrobią dzisiaj wszystko aby w końcu zdobyć jakieś domowe punkty i zawalczą o to z całych sił. Znając Widzewski charakter z ich strony nie ma mowy o odpuszczaniu i na boisku nie powinno zabraknąć twardych i ostrych starć.
Statystyk H2H nie ma co przytaczać bo te w ostatnich latach nie istnieją, ostanie spotkania między sobą te drużyny rozgrywały w 1 lidze ponad 12 lat temu.
Mimo wszystko linia wystawiona przez STS na takie spotkanie, w którym obie ekipy zrobią dosłownie wszystko aby zgarnąć punkty nie jest za wysoka, spodziewałem się coś w okolicach 30. Jak będzie przekonamy się wieczorem.

100

rio-5 7,3K

rio-5

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Norwegia Eliteserien
Godzina: 18:00
Spotkanie: Bodo Glimt - Ham-Kam
Typ: Under 3.5 gola
Kurs: 1,83
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Gospodarze są o krok historycznego wejścia do Ligi Mistrzów. We środę rewanż na gorącym stadionie mistrza Chorwacji Dynama Zagrzeb! A muszą powalczyć ponieważ zaliczka jednego gola w meczu u siebie jest praktycznie znikoma.
Z pewnością trener Kjetil da odpocząć kilku kluczowym zawodnikom ze składu podstawowego, którzy wyjdą od początku spotkania po to aby otworzyć wynik a potem pograją zamiennikami bo dziś mecz z ligowym "ogonem" do rozegrania walczącym przed spadkiem Hamarkameratene w skrócie Ham-Kam tegorocznym beniaminkiem.
Za niską ilością goli przemawiać może że goście nie stracili od 8 maja więcej jak dwoje goli , grają bardzo underowo maja jako nie liczni najmniej straconych oraz strzelonych bramek, z pewnością nie pójdą na otwarte zwarcie z mistrzem Norwegii. Okopią się przed swoją bramkę i będą walczyć o choćby jeden punkt. Aby ponownie nie spaść do 2 ligi OBOS Ligaen!
H2H też jest underowy
Wiele czynników przemawia za wynikiem poniżej 3.5 gola w meczu. Stawiam na skromne zwycięstwo gospodarzy 2-0 max 2-1 którzy myślami będą już w Zagrzebiu!

100

pawelo2893 43,7K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 19:00
Spotkanie: Rodez – Annecy
Typ: Over 1,5 do przerwy
Kurs: 4.50
Bukmacher: lvbet
Analiza: Czekałem cierpliwie kiedy kursy bramkowe skoczą w meczu mojego ulubionego Annecy i dziś zdecydowanie warto zaryzykować! Dwie fatalnie spisujące się drużyny w ofensywie trafiają na siebie – stąd aż taki kurs! Zarówno jedni jak i drudzy po trzech potyczkach w strefie spadkowej. Rodez ma na swoim koncie „oczko” za remis z Quevilly Rouen, beniaminek zaś zgodnie trzy porażki. Nie będę się rozpisywać o taktykach i przemyśleniach. To typowy mecz na przełamanie i bukmacherską „czutkę”. Dla mniej odważnych – azjatycko over 1,25 po kursie prawie 4 czy over 1 poniżej 3 to ciekawe opcje. Powodzenia!

350

Otrzymane punkty reputacji: +1078
RBR1one 552,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - LaLiga
Godzina: 22:00
Spotkanie: Celta Vigo - Real Madryt
Typ: Celta Vigo over 2.5 kartek
Kurs: 1.80
Bukmacher: Betfan
Analiza:
Od kiedy pamietam te mecze pomiedzy Celta Vigo a Realem Madryt zawsze byly bardzo energetyczne i okraszone spora dramaturgia. Grajac na Balaidos gospodarze dostaja dodatkowego kopa i staraja sie zdecydowanie mocniej tym bardziej grajac przeciwko takiej druzynie jak Krolewscy. Spodziewam sie ciekawego widowiska i przynajmniej 3 kartek po stronie Celty. Sedzia bedzie calkiem niezly Jesus Gil Manzano.

100

abraham 1,8K

abraham

Użytkownik
Dyscyplina: 1. Hiszpania
Godzina: 22:00
Spotkanie: Celta Vigo - Real M.
Typ: 2. drużyna zdobędzie + 1,5 gola
Kurs: 1.64
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Real ma teraz bardzo ciekawy sezon są przygotowani fizycznie i zmotywowani przez dobrą formę atletico i przyjście lewandowskiego do Barcelony takie dodatki dodają smaku i sądzę, że Real stać w tym spotkaniu na conajmniej 2 bramki z uwagi na zaciętą rywalizację w lidzę real będzie pokazywał pazury i jest na to gotowy.

64

Otrzymane punkty reputacji: +758
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom