>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.08.2011 (wtorek)

Status
Zamknięty.
V 13

veerdi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ligue 2
Spotkanie: Le Havre - Le Mans
Typ: X
Kurs: 3.50
Bukmacher: Unibet
Analiza: Za 10 minut bedziemy mogli zasiasc do obejrzenia jednego z najciekawszych spotkan zaplecza francuskiej ekstraklasy w tej kolejce. Ubiegloroczny spadkowicz podejmie na wyjezdzie druzyne Havru, ktora Ligue 1 opuscila 2 lata temu. Obie ekipy maja aspiracje, aby powrocic do najwyzszej klasy rozgrywkowej jednak pierwsze 7 kolejek zweryfikowalo, ze nie bedzie to zadanie proste. Jak na razie nastroje w obu ekipach zgola odmienne. Le Havre zajmuje miejsce na podium tuz za Reims i CLermont, zas Le Mans rozpoczelo slabiutko i jak na razie strefa spadkowa. Gospodarze z racji lepszej pozycji oraz atutu wlasnego boiska sa faworytami. Nie dalbym sie jednak tak predko zmylic, Le Mans posiada dosc mocny sklad jak na realia drugiej ligi i wroze temu zespolowi (podobnie jak Monaco) stopniowe odbijanie sie od dna. Juz poprzednie 2 kolejki pokazaly ze druzyna zmierza w dobra strone. Najpierw 1 punkt wywieziony z trudnego terenu w Nantes, a w poprzedniej kolejce pechowa porazka po walce i przyzwoitym meczu z mocnym Metz. Tym razem musi byc lepiej. Le Mans wcale nie gra najgorzej jednak zawsze brakuje im troche szczescia. Wszystkie 5 porazek to przegrane zaledwie 1 bramka po calkiem wyrownanych meczach. Probke umiejetnosci tej druzyny dostrzec mozna bylo w spotkaniu z groźnym dla wszystkich Sedan, ktore dzisiejsi przyjezdzni rozstrzygneli zdecydowanie na swoja korzyść 3:1. Za to Havre wcale nie gra porywajaco, owszem punkty ciulaja, ale nie zawsze bedzie tak rozowo. Juz raz w tym sezonie remisowali a wlasnym boisku i to z przecietnym Laval. Uważam ze wbrew powszechnemu przekonaniu wieksze szanse ma dzisiaj Le Mans, jednak jestem jeszcze dosyc ostrozny bo na kompletne przelamanie moze byc zbyt wczesnie, ale jestem zdania, ze nie przegraja oni dzisiaj w Havrze, gdyz nie jest to druzyna, ktora zadowoli sie miejscem w ogonie tabeli i walka o utrzymanie, lecz w koncu zepnie sie i moze jeszcze nieco zamieszac. Dzisiaj stawiam na remis. W koncu to spotkanie wyjazdowe z 3 druzyną ligi, od czegos trzeba zaczynac. Nie napalalbym sie od razu na zwyciestwo, lecz rozsadna gre i probe wywiezienia 1 punktu. Powodzenia!
✅250

F 2

fromanfield

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - Konferencja
Spotkanie: Lincoln v Gateshead
Typ: Całkowita liczba goli gości over 2.5
Kurs: 4,33
Bukmacher: Gamebookers
Analiza:
Myślę, że na dziś wybrałem dobry typ. Gateshead ma strzelić min. 3 bramki. Kurs odstrasza, ale myślę, że typ całkiem realny. Outsider podejmuje lidera. Lidera który od początku sezonu wygrał 3 mecze wyjazdowe i 1 przegrał. Na meczach wyjazdowych goście strzelili 9 bramek. W dwóch meczach strzelili 3 bramki. Lincoln u siebie nie wygrał jeszcze żadnego meczu. Ostatnio uznali wyższość Ketteringu, który wbił im 2 bramki. Myślę więc, że lider, który ostatnio zremisował u siebie, a wcześniej przegrał na wyjeździe, dziś pokaże, dlaczego jest liderem i upokorzy Lincoln, który jest bez formy. A to upokorzenie powinno nastąpić przez wbicie rywalowi conajmniej 3 bramek.
⛔100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Hiszpania 1
Vilarreal - Mallorca
Over 3.5 gola
3.40
Bet365

Dzisiaj o godzinie 22:00 zostanie rozegrany bardzo interesujący mecz w ekstraklasie hiszpańskiej. Zmierzy się ze sobą uczestnik ligi mistrzów Vilarreal i ekipa wysp balearskich - Mallorca. Gospodarze sezon zaczęli fatalnie. Przegrali na inauguracje rozgrywek z Barceloną 5:0. Potem już nie co lepiej bo u siebie zdobyli jeden punkt z Sevillą (remis 2:2). W ostatniej kolejce jednak znów przegrali z Granadą na wyjeździe 1:0. Jeśli piłkarze Villareal chcą odbudować zaufanie kibiców muszą dzisiaj na własnym stadionie odnieść pewne zwycięstwo. Moim zdaniem gospodarze rzucą się na Mallorce od pierwszych minut i zdobędą już w pierwszej połowie 2 gole. Jeśli chodzi o gości to Mallorca również nie zachwyca formą na początku sezonu (dwie porażki i wygrana). Jednak jeśli Mallorca zdobywa punkty to raczej u siebie. Na wyjeździe dzisiaj z Villareal nie mają szans. Stawiam na dokładny wynik 3:1 dla gospodarzy, a zatem over 3.5 gola.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom