>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.07.2023 (czwartek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Konferencji
Godzina 18:45
Spotkanie : Levadia : Zilina
Typ : rzut karny
Kurs : 3.20

Bukmacher : Fortuna
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...e-12-07-19-07-2023.168770/page-2#post-7201564

Wiadomo na takie typy karny? czerwona ? to losowa sprawa ale w teraz rozgrywanych meczach są już trzy karne , nie mówię że tak będzie wszędzie ale ja próbuję wapno , w pierwszym ich meczu wygrywa Zilina ale 2:1 a druga bramka Zilina zdobyła w doliczonym czasie gry z karnego , dzisiejszy mecz poprowadzi sędzia z Czarnogóry pan Milos Savovic który w lidze już sporo tych jedenastek podyktował , choćby w poprzednim sezonie w 19 meczach 6 , zastanawiałem się nad czerwoną ale ostatnio wczoraj a dałem czerwień a był karny nie posłuchałem głosu rozsądku który podpowiadał czerwień lub karny w meczu a dałem czerwień a był karny , dziś nie ma u tego buka typu na jedno albo drugie to wybieram karnego .

0

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Narodów
Godzina: 20:00
Spotkanie: Polska - Brazylia
Typ: Polska wygra, powyżej 3,5 seta oraz Lucarelli więcej niż Śliwka
Kurs: 2,75
Bukmacher: BETFAN
Analiza:

Siatkarski klasyk już w ćwierćfinale Ligi Narodów. Obie reprezentacje w ostatnich latach mierzą się ze sobą bardzo często w spotkaniach o medale. W tym sezonie Polska z Brazylią grała w turnieju na Filipinach. Wówczas nasi siatkarze wygrali 3:1. Nikola Grbic na turniej finałowy musiał odrzucić jednego zawodnika i padło na Karola Kłosa. Tym samym nasza reprezentacja na turniej finałowy VNL ma 3 środkowych i 5 przyjmujących. Ostatnio kontuzję leczył Kurek, ale jak pokazał ostatni turniej w Azji nawet bez niego potrafimy wygrywać z największymi.

Brazylia w fazie zasadniczej VNL przegrała 4 spotkania. Do kadry Canarinhos wraca po kontuzji Leal, jednak jego dyspozycja jest sporą niewiadomą. Ważnymi postaciami w kadrze Canarinhos w tym sezonie są atakujący Alan i Lucarelli. Jednak często ich gra mocno faluje i da się ich złamać w przyjęciu.

Ergo Arena w Gdańsku wypełni się dziś do ostatniego miejsca. Mimo tego, że to Brazylia to nikt tutaj nie bierze porażki pod uwagę. To powinien być wyrównany mecz, ale koniec końców myślę, że nasi siatkarze wyjdą z tej batalii zwycięsko. Do tego proponuję, że Lucarelli zdobędzie więcej pkt niż Śliwka. Olek to nasza ostatnia opcja w ataku, a Ricardo tutaj powinien szaleć.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom