>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 20.07.2013 (sobota)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Rotterdam Open
Spotkanie: Alan McManus v Aditya Mehta
Typ: Aditya Mehta
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365

Widzę w tej parze potencjał na zacięty i wyrównany mecz, bo obaj gracze całkiem nieźle zaczęli sezon. Hindus dopiero po deciderze przegrał z Dingiem (4-5) bilet do Wuxi, podobnie pechowo odpadł w decydującej rundzie kwalifikacji do Australian Open (4-5 z Williamsem). McManus dość chimerycznie w tym sezonie: niezły run w pierwszym Asian Tour (półfinał), ale też przydarzyła mu się wtopa z Kyrenem Wilsonem (3-5). Obaj mają za sobą krótką, ale za to overową historię bezpośrednich meczy na czele z ostatnim w kwalifikacjach do MŚ sprzed paru miesięcy, który Szkot wygrał dopiero na kolorach w deciderze. Gdyby tylko w ofercie były zakłady na over, to grałbym w ciemno, ale z braku laku zadowolę się też handicapem dodatnim, bo 3 frejmy Hindusa, to jak najbardziej wykonalne zadanie, a nie zdziwi mnie też niespodzianka i ogranie faworyta. ✅120

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Islandia
Spotkanie: Keflavik - Hafnarfjordur
Typ: Keflavik +1 AH
Kurs: 1,825
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Goście mają we wtorek bardzo ważny mecz w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Pierwszy mecz wygrali skromnie 1:0 z Ekranasem na wyjeździe. Teraz będą mierzyć się z nimi na własnym boisku i jest duża szansa, żeby awansować. W związku z tym liczę, że Hafnarfjordur nieco odpuści z Keflavikiem. Zresztą podobnie uczynili przed pierwszym meczem z Ekranasem tydzień temu, gdzie przegrali 1:2 ze Sjarnanem. Teraz może być podobnie. Myślę również, że nawet gdyby nie odpuszczali to mogą mieć i tak problemy z wygraną. Keflavik jest wprawdzie dopiero na 9. pozycji, ale potrafi grać u siebie z mocniejszym Hafnarfjordurem. H2H można prześledzić tutaj: http://www.betexplorer.com/soccer/iceland/pepsideild/mutual-matches/?home=d2pwJFHI&amp;amp;away=pUN0xwIt&amp;amp;where=1 . Ostatnie 11 pojedynków ligowych na boisku Keflavik to bilans 4-3-4, także jest to całkiem dobry bilans biorąc pod uwagę, że Hafnarfjordur to potentat ligi islandzkiej zdobywający niemal co roku mistrzostwo, a Keflavik to średniak. Być może dojdzie również do przełamania serii Keflavika, który nie wygrał jeszcze w tym sezonie na własnym boisku. Ja pogram bezpieczny zakład Keflavik +1 AH. Sądzę, że jeżeli już goście zwyciężą, to będzie to jednobramkowe zwycięstwo (wówczas zwrot stawki). Wiele dotychczasowych meczów na styku, a poza tym jeśli goście będą już prowadzić, mogą w końcówce odpuścić i oszczędzać siły, co może się zemścić. ⛔100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Bastad
Spotkanie: Larsson - Pennetta
Typ: Larsson
Kurs: 2,37
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Po pierwsze nie wiem skąd taki kurs, wg mnie powinno być co najmniej równo jeśli nie w stronę Larsson. Flavia okres swojej najlepszej gry ma już dawno za sobą i dojście tutaj do 1/2 niewiele zmienia. Bo trafiała tu szczęśliwie. 1 runda męki z Kolumbijką Marino, 2 runda wygrana przez krecz z &quot;ujechaną&quot; Halep (która nota bene i tak miała szanse wygrać ten mecz 2-0). Na mecz 3 rundy nie patrzę bo Razzano jest tak chimeryczna i nieprzewidywalna, że trudno w ogóle ten mecz oceniać. Co innego Larsson, która na &quot;własnej ziemi&quot; demoluje kolejne rywalki. Z prostej przyczyny, ma niezły jak na WTA serwis (a tam dość szybkie korty są w Bastad) i gra ciekawy agresywny tenis. Jak popatrzeć na wyniki Flavi to ona nigdy nie lubiła grać z takimi zawodniczkami. Co prawda obie panie spotkały się w już w tym roku w Miami i gładko wygrała 2-0 Flavia, ale był to mecz na twardej nawierzchni i niemal pól roku temu. Nawet 1 czy 2 lata temu, kiedy Flavia była w formie nie zagrałbym jej z Larsson w meczu na clayu. Tym bardziej teraz, kiedy ewidentnie wszystkie atuty są po stronie Johanny. Dla odważnych nawet 2-0 dla Larsson jest do gry po 3,75 jest bardzo realnym betem.
✅137

Otrzymane punkty reputacji: +11
cosmo 11

cosmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Japonia
Spotkanie: Yokohama - Tokyo Verdy
Typ: Yokohama DNB
Kurs: 1,787
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Spotykają się zespoły sąsiadujące ze sobą w tabeli. Gospodarze ostatnio notują bardzo dobrą formę. W ostatnich 10 meczach doznali tylko jednej porażki. Goście doznali 4 porażek, a tylko 2 spotkania wygrali. Do tego na wyjeździe spisują się słabo, w ostatnich 5 meczach same remisy i porażki. Warto zwrócić również uwagę na bezpośrednie spotkania obu zespołów. W ostatnich 3 latach Yokohama wygrała z Tokyo 4 mecze doznała tylko jednej porażki, pozostałe mecze zakończyły się podziałem punktów. Reasumując dla mnie faworytem są gospodarze, a kurs warty jest zagrania.
⛔100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Europa Towarzyskie
Spotkanie: Bohemians Dublin - Bradford
Typ: -1.5 Bradford
Kurs: 1.625
Godzina: 14:00
Kolejny mecz sparingowy drużyny angielskiej w Irlandii.
Bradford awansował do League One (3 liga angielska) po barażach z Burton i Northampton. W przygotowaniach przed sezonem pokonali w meczach kontrolnych: 4-0 angielskie Guiseley i ostatnio 16.07 drużynę z drugiej ligi irlandzkiej Athlone 4-1. Athlone odpuściło sparing bo 3 dni później (wczoraj) grali mecz ligowy więc na pewno się nie przemęczali.
Bohemians Dublin oczywiście gra w pierwszej lidze ale w tym sezonie walczą o utrzymanie (zajmują 11 przedostatnie miejsce).
A teraz najlepsze Bohemians WCZORAJ grali bardzo ważny mecz ligowy w kontekście utrzymania z Bray. Wygrali 3-1 i to na wyjeździe.
Wniosek - dzisiaj zagrają rezerwy.
Jeszcze jeden argument przemawiający za wygraną gości, tydzień temu Bohemians grali sparing z drużyną Derby (Championship) i ulegli aż 1-6.
Nie będą ryzykować zdrowia zawodników z pierwszego składu.
Kurs na Anglików 1.33, ja stawiam na wygraną co najmniej dwoma bramkami, over3.5 @2.05 też do gry.
✅62

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Żużel - Międzynarodowe - Puchar Świata
Spotkanie.Dania-Polska(+3)
Typ.1
Kurs.2,10
Bukmacher.Bet365
Data.20.07.2013 g.19.00

Analiza.
Dzisiaj wieczorem final w Pradze i jak dla mnie tylko jeden mozliwy zwyciezca-Dania.Mega silna paka Nicki Pedersen,Kenneth Bjerre,Niels Kristian Iversen i mlody Michael Jepsen Jensen.Praktycznie zespol bez slabych ogniw...A Polska bez Golloba,ale za to z Janowskim i Dudkiem,ktorzy w Ekstralidze nawet maja wpadki i nie sa w mega formie.A gdzie jazda przeciwko tak wymagajacym rywalom...Reszta to Hampel i Kasprzak ale to raczej slabsi zawodnicy od Pedersena i Iversena...Do tego w super formie Bjerre i Jensen ktorzy lepiej wygladaja od naszej drugiej linii...Ja jestem pelny obaw o wystep Kasprzaka,Dudka i Janowskiego...no ,ale trener twierdzi,ze podolaja...Niestety,jak dla mnie,pewna wygrana w turnieju Dunczykow minimum kilkoma punktami...Polecam.
✅110

banan23 150

banan23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Norwegia, 3.liga, 3.grupa
Spotkanie: Egersund - FK Fyllingsdalen
Typ: 2
Kurs: 2,20
Bukmacher: BAH
Data: 20.07.2013 g.16.00
W Norwegi 11. drużyna podejmuje 7. Gospodarze mają prawie najsłabszą defensywę w lidze, więcej goli traci tylko jeszcze jeden zespół. W ostatnich 5. meczach stracili aż 12 goli. Goście natomiast nie należą do zespołów bramkostrzelnych jednak przeciwko drużynom ze słabą defensywą potrafią wbić gola lub dwa. Defensywę mają solidną. W historii obie te drużyny nie grały jeszcze ze sobą. Spodziewam się skromnego zwycięstwa gości do zera.
Ocena typu: 6/10
⛔100

dergon 88

dergon

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Challanger Poznan
Spotkanie: Robert S - Dzumhur D
Typ: 2:0
Kurs: 2,62
Buk: bet365
Robert wczoraj zagrał świetne spotkanie z Joao Sousa i po przegraniu pierwszego seta wygral lekko kolejne dwa. We wczesniejszych rundach bez większych problemów uporał się z Kovalikiem i Mertlem pokazując że przyjechał do Poznania w wysokiej formie. Wczoraj podrywał publikę świetnymi forehandami, trafiał wiele piłek z kontry pod linię nie dając nadziei na wygranie meczu Sousie w 2gim i 3cim secie.
Dzumhur po łatwych wygranych z Phauem i Rufinem wczorja trafił na Grzesia Panfila i bez komplikacji wygrał 1szego seta. W drugim Panfil prowadził już 4-0, ale nie potrafił dociągnąć do końca seta. Pogoń ta jednak wynikała w wielkiej ilości bledow jakie popełniał Panfil, a nie z nadzwyczajnej gry Dzumhura, ktory przez cały mecz nie pokazywal niczego wielkiego.
Robert powinien poradzic sobie ze stylem gry Bosniaka, który zdecydowanie ustepuje Francuzowi w kwestii podania i atutach, ktore pozwalaja prowadzic wymiany. Przebijanie Damira nie powinno zaskoczyc dzis Roberta. ????
⛔100

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Ekstraklasa
Spotkanie: Zawisza Bydgoszcz- Jagiellonia Białystok
Typ: Obie drużyny strzelą/ TAK
Kurs: 1.94
Buk : Unibet

Dzisiaj w Bydgoszczy wielkie święto. Na podstawie sparingów trudno ocenić dyspozycję zespołów. Patrząc na składy obu ekip mecz wydaję się być overowy. Zespoły, które prowadził Tarasiewicz zawsze grały bardzo ofensywnie, nie inaczej grać będzie Zawisza. Stokowiec raczej też preferuje ofensywny styl gry. Obie drużyny jakoś specjalnie w defensywie nie błyszczą. Takie nazwiska jak Ziajka,Ciechanowski z jednej strony czy Noramburena, Straus z drugiej strony do tuzów naszej ligi nie należą.
Spodziewam się dzisiaj wbrew pozorom otwartego widowiska z dużą ilością sytuacji podbramkowych. Myślę, że zobaczymy w tym meczu bramki strzelone przez jedną jak i drugą drużynę. Potencjał obu drużyn jest dość duży. W Bydgoszczy dzisiaj postrzelają....przynajmniej mam taką nadzieję.:smile:
⛔100

nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
ATP - SINGIEL: Bogota (Kolumbia), twarda
Spotkanie: K.Anderson - I.Karlovic
Typ: Anderson -2 gemy
Kurs: 1,79 Pinnacle
Karlovic jak do tej pory pokonał wszystkich swoich rywali bez straty seta. Jego gra opiera się na potęznym serwisie, jednak gdy przychodzi słabszy dzień, serwis nie siedzi, Chorawt traci swój główny atut to jego gra wygląda już kiepsko. Anderson rozgrywa dobry sezon, podobnie jak jego dzisiejszy rywal posiada potężny serwis oraz forhend, jednak oprócz tego jest po prostu lepszym tenisistą, o większym wachlarzu zagrań. Return Chorwata nie wygląda zbyt dobrze, także o przełamanie Andersona będzie mu naprawdę ciężko. Jeśli chodzi o Karlovica, to już we wczorajszym meczu było widać, że serwis nie sieje już takiego spustoszenia, a Mannarino, mimo że nie przełamał swojego rywala, dosyć dobrze sobie radził przy gemach serwisowych Ivo. Dziś rywal trudniejszy, także moim zdaniem, Chorwat zostanie w końcu przełamany i zakończy swój udział w turnieju na półfinale.
⛔100

seboes 507

seboes

Użytkownik
tenis Recanati 19:00
mecz: Guez - Menendez
typ: 2
kurs:1.90
Betclick
Analiza:
Spotkanie półfinałowe challengera we włoskim Recenati. Czekałem na kursy na właśnie to spotkanie i wydawało mi się, że więcej jak 1.50 na Hiszpanie nie będzie. Widziałem większą część jego poprzednim meczów i grał bardzo dobrze. Jego tenis wygląda jak by nie był Hiszpanem. Dysponuje silnym i skutecznym serwisem, uderza mocna i gdy tylko nadarzy się okazja to poluje na piłkę kończącą. Guez to 31-letni niemal tenisista z Francji. Zazwyczaj kiedy tylko może to bierze udział w turniejach na cegle ewentualnie na hali. Na kortach twardych na etapie półfinału ostatnio meldował się w 2010 roku. Tutaj prezentuje się nadzwyczaj dobrze. Chociaż jak dotąd pokonywał ostatnio słabych (Martin, Arnaboldi) czy niezwykle bezradnego gdy nie wchodzi serwis Ouanne. Mój faworyt jest w dobrej formie. Przed tygodniem w 3 setowym pojedynku uległ Beckerowi w półfinale mocniejszego niż ten turnieju. Dwa tygodnie wstecz także widzieliśmy Hiszpana na tym etapie turnieju. Mam nadzieję, że dzisiaj w końcu ten półfinał zostanie przełamany i jutro Menendez będzie walczył w finałowym pojedynku.
⛔100

archiee93 83

archiee93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Zawisza Bydgoszcz - Jagiellonia Białystok
Typ: X2
Kurs: 1,8
Analiza:
Juz dzis o godz 15,30 na ul. Gdanskiej 163 miejscowa Zawisza bd podejmowac zaspol z Białegostoku. Trenerem &quot;Jagi&quot; zostal Piotr Stokowiec, mysle ze byl to najrozsadzniejszy wybor ze stron wladz. Jest to czlowiek, ktory wie czego chce, nie daje soba manipulowac przez inne czynniki, pokazal juz to w Polonii. Jego plan na Jagiellonie, czyli budowanie mlodego zespolu idealnie pasuje do sytuacjii w Białymstoku. Doswiadczeni zawodnicy odeszli z klubu zostawiajac miejsce dla mlodych, utalentowanych. Nowy stadion rosnie w sile, a taki plan Stokowca odnosnie zespolu moze sprawic ze w Białymstoku znowu zapanuje &quot;moda na Jage&quot; jak za czasow Michała Probierza. W zeszlym sezonie Widzew pokazal mlodziencza sile na rozpoczecie sezonu, zawodnicy glodni gry wygrywali kolejne mecze. Oczekuje tego samego od zawodnikow z Białegostoku, moze braknie zgrania, zrozumienia, lecz aby byly checi gry i zaangazowanie.
Zawisza, minimalny faworyt tego spotkania, po wielu latach w koncu wraca na &quot;salony&quot; polskiej pilki. Wydawac by sie moglo, ze pierwszy mecz w sezonie z dosc slaba Jagiellonia powinni wygrac, tym bardziej ze w Bydgoszczy spodziewaja sie kompletu publicznosci. Moim zdaniem jednak tak dluga przerwa od Ekstraklasy moze robic swoje i u zawodnikow pojawi sie presja w zwiazku z tym pierwszym meczem. Wiele oczekiwano takze wczoraj w Lubinie, gdzie Zaglebie po porzadnych transferach i udanych sparingach przegralo na inauguracje z niby slabiutka Pogonia, ktorym dawano male szanse. Nasza liga juz z tego slynie, ze powtarzalnosci prawie nie widzimy, decyduje dyspozycja dnia danych pilkarzy i fizyczna i ta psychiczna.
Reasumujac, sadze ze mecz bedzie wyrownany, moze zadecyduje jakas czerwona kartka czy tez rzut karny i mecz sie ktorejs z druzyn ulozy. W pilce nigdy nic nie wiadomo. Tak czy inaczej, nie kierujcie sie moim pochodzeniem co do tego typu, po prostu instynkt bukmacherski mowi mi ze bialostoczanie nie wyjada z Bydgoszczy bez punktow, a kurs jest wart grania.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +5
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, mecze towarzyskie
Spotkanie: Lyon vs Jeonbuk
Typ: 2 DNB
Kurs: 5,3
Buk : Unibet
Analiza:
Przyznam sie szczerze, ze Francuskie druzyny nigdy mnie nie przekonywywaly co do swoich umiejetnosci. Moim zdaniem francuska pilka jest bardzo zblizona do Rosyjskiej czyli dosyc duzo posiadania pilki, gry w srodku pola i niewiele sytuacji do strzelenie goli. Nie ujmuje Francuzom niczego, bo wiem, ze w League 1 gra wielu bardzo dobrych zawodnikow jednak styl gry preferowany przez francuskie kluby po prostu mi nie odpowiada. Dzisiaj Lyon zagra kolejne spotkanie towarzyskie z Koreanskim zespolem Jeonbuk ktory jest obecnie w trakcie sezonu i zajmuje 3 miejsce w 14sto zespolowej lidze. Niewiele wiem o zespole koreanskim ale mysle, ze Lyon nie bedzie sie zbytnio przemeczal w dzisiejszym meczu - kolejnym z serii egzotycznych sparingow. Koreanczykom moze bardziej zalezec na prestizowej wygranej i mysle, ze wloza w ten mecz wszystkie swoje sily i wyjda na boisko po to by ambitnie walczyc z Lyonem. Kurs jest mocno ryzykowny ale skoro Lyon meczyl sie z Pogonia Szczecin to mysle, ze szybcy i zwrotni koreanczycy moga rowniez sprawic wiele problemow Francuzom. Dosyc czesto zespoly azjatyckie sa niedoceniane przez bukmacherow w starciach z &quot;potegami&quot; europejskimi i mysle, ze dzisiaj tak wlasnie jest w meczu Lyon vs Jeonbuk. Powodzenia
⛔100

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - DPŚ
Spotkanie: Australia vs Czechy
Typ: Czechy (+18.0)
Kurs: 1,73
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Buki chyba ostro pogięło z takim handi na Czechów. Czesi nie jechali ani w półfinale ani w barażu ale jadą takim samym składem jak w 2012 na DPŚ. Australia wtedy jechała w tym samym półfinale co właśnie Czechy, Kangury wtedy wygrały ten półfinał z przewagą 15 punktów nad Czechami ale... Australia jechała wtedy w składzie Crump, Holder, Batchelor i Watt. Z tamtego składu został tylko Batchelor i doszedł Ward który na pewno dzisiaj zdobędzie sporo punktów ale jest jeszcze Doyle i Woodward którzy dzisiaj na pewno razem nie zdobędą nawet połowy tych punktów które mógłby zdobyć sam Holder. Także skład kompletnie inny i oprócz Ward&#39;a nie ma tam jakiegoś klasowego zawodnika, a wtedy to był skład który składał się z samych gwiazd. Czesi jechali wtedy w takim samym składzie co dziś. W barażu zdobyli 19 punktów gdzie jechała Polska i Dania czyli podobnie jak dziś więc wcale nie mało. Dwa lata wcześniej w słabszym składzie zdobyli w półfinale DPŚ 20 punktów, dziś jeśli tyle zdobędą to bez problemów wygrają przy takim handi z Australią bo nie oszukujmy się, w takim składzie Australia nie ma co marzyć o więcej niż 3 miejscu i wcale się nie zdziwię jeśli nawet dzisiaj przegrają z Czechami bo choć nie mają w składzie takiego zawodnika jak Ward to mają wyrównany zespół i jadą u siebie. Warto też dodać że przecież w pierwszym półfinale Australia miała przewagę nad Rosją 20 punktów a przecież Rosjanie jechali o wiele słabszym składem niż dzisiaj Czesi. Nawet w barażu który wygrała Australia mieli nad czwartą Łotwą zaledwie 7 punktów straty a nie powiedziałbym że Czesi są słabi od Łotyszy, nawet Amerykanie do końca walczyli o wygraną mimo że tam jechał tak naprawdę tylko Hancock.
⛔100

T 125

thespec

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - DPŚ
Spotkanie: Australia vs Polska
Typ: Australia
Kurs: 4.75
Bukmacher: Expekt
Dlaczego? Bo Australia ma dużo równiejszą ekipę. Hampel wcale tak dobrze może się nie zaprezentować. W tym sezonie w GP tutaj tylko 8 pkt. Prawdopodobnie najwięcej pkt naklepie Krzychu, ale to jest jeden gość tylko. Dwóch naszych pozostałych zawodników? Słabiutko ich widzę, chociaż w półfinale pojechali dobrze. Nie sądzę jednak, że powtórzą ten wyczyn. Australia, to przede wszystkim Ward, który powinien tutaj sporo punktów pozabierać Duńczykom. Do tego reszta zawodników też jeździ na poziomie. W półfinale nie popisał się Watt, który zdobył ledwie 1 pkt. Woodward zapewnie wypadnie lepiej od Watt&#39;a. Pojedynek może być na styku i może wygrać dobry joker i brak słabych punktów w zespole. Tutaj wg mnie przewaga Australii, a taki kurs to kosmos i trzeba zagrać.

Australia
1 Darcy Ward
2 Cameron Woodward
3 Jason Doyle
4 Troy Batchelor
Polska
1 Jarosław Hampel
2 Krzysztof Kasprzak
3 Patryk Dudek
4 Maciej Janowski
⛔100

B 23

bombelsggw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Brazylia Serie A
Spotkanie: Sao Paulo - Cruzeiro
Typ: 2
Kurs: 3.55
Bukmacher: Expekt
Wg. mnie nieporozumieniem jest uznawanie Sao Paula w roli faworyta. Prawdopodobnie jest tak za sprawą tylko i wyłącznie nazwy. Ponieważ gospodarze dobrze sobie radzili w poprzednich sezonach, dodatkowo w ostatnich 3 latach nie pregrali z Cruzeiro.
Jednak w tym sezonie gospodarzre prezentują się marnie, jeżeli nie napisać tragicznie.
6 ostatnich spotkań to porażki, nie wygrali od 9 meczy
zajmują 14 miejsce w tabeli, 16 miejsce pod względem meczy &quot;u siebie&quot;
Cruzeiro natomiast w tym sezonie dość dobrze grają
są na 4 miejscu w tabeli ostatnie 3 mecze to zwycięstwa, 4 i 5 w stecz to remisy
Przy takiej formie obu drużyn kurs 3,55 jest w pelni do zagrania i według mnie jest on dość przesadzony. nawet jeżeli Cruzeiro gra na wyjeździe.
✅255

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Boks, waga ciężka
Spotkanie: Dereck Chisora ₋ Malik Scott
Typ: Dereck Chisora przez KO TKO TD lub DQ
Kurs: 5,00
Bukmacher: William Hill
Analiza: Trochę to dziwne, że to Scott jest według bukmacherów faworytem w tej walce. Według mnie wszystko wskazuje na Chisorę. Chisora walczy u siebie, to po pierwsze. Po drugie Chisora jest rewelacyjnie przygotowany fizycznie do tego pojedynku co widać po sylwetce. Po trzecie i najważniejsze to Scott w swojej karierze jeszcze z nikim naprawdę dobrym nie walczył. Chisora dał kapitalną walkę z Witalijem Kliczko, gdzie przegrał na punkty, ale wiele jego ciosów doszło. Kapitalną walkę dał też Chisora z Heleniusem, gdzie przegrał po bardzo niesprawiedliwym werdykcie sędziowskim, gdyż był on znacznie lepszy od rywala w tym pojedynku. Chisora to bardzo ambitny bokser, silny fizycznie, który idzie do przodu. Chisora to według mnie jeden z najlepszych obecnie ciężkich i uważam, że pokona rywala przed czasem.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom