>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.06.2012 (środa)

Status
Zamknięty.
K 218

krystian95

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,Islandia,Pepsi-deildin
FH Hafnarfjordur - Stjarnan
Typ: 1
Kurs: 1,73
Buk: Pinnacle Sports
Analiza:

Dziś przerwa w Mistrzostwach Europy,dlatego trzeba poszukać innego typu.Mój wybór padł na nieco mniej znana ligę islandzką,a mianowicie spotkanie pomiędzy FH Hafnarfojdur a Stjarnan.Pierwszą drużyną mogą kojarzyć fani polskiej piłki,gdyż kiedyś ta właśnie drużyna rywalizowała z Legią w ramach eliminacji do LM.Z resztą w ostatnich latach FH jest jedną z najbardziej utytułowanych ekip w kraju.Co prawda ostatnie dwa sezony kończyli z mianem wicemistrza,to teraz mają chrapkę na odzyskanie mistrzowskiego tytułu.Jak na razie idzie im całkiem dobrze,gdyż po 7 spotkaniach prowadzą w tabeli z dorobkiem 16 punktów.Jednak,jak na razie o niczym to nie świadczy,bo to dopiero początek sezonu w Islandii,a przewaga nad resztą stawki jest naprawdę minimalna.
Dzisiejszy rywal FH,zespół Stajrnan ma tylko 4 punkty starty do dzisiejszego rywala.Jednak nie jest to zespół,który ma uznaną markę w Islandii.Jak dotąd nie zdobył żadnego trofeum.Raczej jest to drużyna środka tabeli w lidze islandzkiej,choć w ostatnim sezonie zespół zakończył rozgrywki na 4 miejscu w tabeli.
Zespół gospodarzy słynie z gry na własnym obiekcie.W obecnym sezonie na własnym obiekcie wygrali trzy spotkanie,jedno remisując.Warty odnotowanie jest fakt,że również w poprzednim sezonie nie znalazł się mocny na drużynę HF na własnym stadionie.Zespół gości w obecnym sezonie dosyć dobrze radzi sobie na boiskach rywali.Wygrał dwa spotkania,jedno zremisował i jedno przegrał.Zwycięstwa Stjarnan odniósł jednak z outsiderami ligi.Natomiast warty odnotowania jest remis z broniącym tytułu,zespołem KR.
Ostatnie mecze h2h zawsze kończyły się rozstrzygnięciem zwycięzcy.Ostatnie 6 spotkań to 4 zwycięstwa FH i dwie wygrane Stjarnan.
Faworytem tego spotkania jest zespół gospodarzy.Właśnie też taki będzie mój typ,czyli &quot;czysta&quot; jedynka.FH z pewnością będzie walczyć o mistrzostwo Islandii w obecnym sezonie.Według mnie mają dużo większy potencjał od dzisiejszych rywali.Spotkania h2h również wskazują na drużynę gospodarzy.Biorąc pod uwagę dyspozycję FH na własnym obiekcie,skłania mnie to do zagrania na zwycięstwo gospodarzy.
⛔100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball (MLB), godzina: 21.40
Spotkanie: Seattle Mariners u Arizona Diamondbacks
Typ: How many pitches will Jason Vargas (Sea) throw in the game? over 103,5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bwin
Analiza: Pitcher gospodarzy, Trevor Cahill, RHP 5-5, 3.08 ERA, to młody gracz. MA 24-lata, a takich pitcherów managerowie zazwyczaj nie trzymają długo na boisku, rzadko rzucająponad 100 w meczach. Ale Cahill w tym sezonie zagrał 13 meczów, a ogólnie ma już ponad 100, co jak na tak młodego gracza jest wynikiem znakomitym. W tym sezonie miał aż 8 meczów z przynajmniej 104 rzutami. W ostatnich 3 grach zanotował aż23.1IP gry i oddał zaledwie 2 runs. Widać więc, że forma i mechanika rzutu jest na odpowiednim poziomie. Co więcej Mariners to ekipa, której pałkarzy bardzo dobrze sięstrajkuje. Liczę więc, że Cahill długo pogra, przynajmniej 7IP, jak w ostatnich meczach, a to powinno po raz kolejny gwarantować ok. 105 rzutów w meczu.
✅85

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom