Dyscyplina.
Piłka nożna Liga Europy
Godzina. 21.05
Spotkanie. Besiktas - Lyon
Typ. gol w obu połowach
Kurs. 1.43
Bukmacher.
Unibet
Analiza.
Witam, dzisiaj polecę po niemalże najniższej linii oporu i wrzucę do konkursu typ który moim zdaniem ma spore szanse aby wejść.
Przed tygodniem ekipa gospodarzy straciła głupio punkty grając na wyjeździe po karygodnym błędzie bramkarza, ale dzisiaj staje przed szansą aby odwrócić losy tej rywalizacji. Besiktas u siebie gra zdecydowanie lepiej niż w delegacji, co mogliśmy zauważyć juz w fazie grupowej. Na swoim podwórku obecnie są liderem ligi z przewagą 6pkt na drugim zespołem, tak więc spokojnie mogą skupić się tylko iwyłącznie na dzisiejszym rewanżu. W ostatnich swoich 10 ciu pojedynkach przed swą fanatyczną publicznością tylko raz nietrafili do bramki rywala ulegając Fenerbache 0:1. Pomimo kilku absencji w tureckim klubie szczególnie braku Aboubakara i niepewności zwiazanej z grą Quaresmy wierzę że są oni w stanie strzelić dwie bramki i awansować do półfinału
LE. Teraz troszkę o gościach, którzy we francuskiej Ligue1 uplasowali się na 4 pozycji i nie mają szans walczyć o
LM ponieważ ich strata do trzeciej Nicei jest już nie do odrobienia.Pozostaje więc im walka na tureckiej ziemi o zwycięstwo w tegorocznej edycji
LE.
Mając takich zawodników jak Lacazette czy Valbuena sa stawiani w roli faworyta i zapewbe będą groźni do ostatnich minut meczu. Biorąc pod uwagę ofensywny styl gry gości oraz fakt iż to turecki zespół musi odrabiać głupią stratę z pierwszej potyczki, jestem skłonny postawić swoje drobne na gole dziś wieczorem.
Podsumowując analizę mecz powinien być ciekawy i raczej over owy pod względem bramek jak i kartek. Ja osobiście wybieram że w rewanżu padną gole w obydwu odsłonach spotkania i wam również polecam ten bet do jakiegoś dubla. Powodzenia.
" jeśli moja analiza pomogła ci podwoić drobne-kliknij dzięki "
43