>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 20.04.2011 (środa)

Status
Zamknięty.
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na środę - 20 kwietnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

ultimate 68

ultimate

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania - Copa del Rey
Spotkanie: Barcelona - Real Madryt
Typ: poniżej 8,5 kartki
Kurs: 1,72
Bukmacher: bet365
Analiza:

Finał Copa del Rey to jednocześnie drugie kwietniowe El Clasico w przeciągu kilku dni. W sobotni wieczór nie padło rozstrzygnięcie i po remisie 1:1 Barcelona i Real podzieliły się ligowymi punktami.
Sytuacje były, ale bramki tylko dwie i to po karnych. Mecz jednak był zacięty i aż 8 zawodników obejrzało kartki (7 żółtych i 1 czerwona). Nie inaczej było w pierwszym El Clasico tego sezonu. 29 listopada Barcelona rozjechała na Camp Nou Real 5:0 i w tamtym meczu sędzia aż 14-krotnie sięgał po kartonik. Gran Derbi jest chyba jedyną tak elektryzującą konfrontacją w europejskim futbolu, gra się tu ostro, nie odstawia nogi i kosi równo z trawą, dlatego typ na kartki jest typem pewnym. W ostatnich 5 konfrontacjach Realu Madryt i Barcelony sędziowie wyciągnęli aż 44 kartki, co daje średnią 8,8 kartonika na mecz, ale tylko raz było ich w meczu więcej niż 8. Ciężko określić na ile dzisiejsza gra będzie twarda i brutalna, ale na Estadio Mestalla kartki na pewno będą, choć myślę, że nie aż tyle ile padło w ostatnich konfrontacjach. Mój typ na finał Copa del Rey - poniżej 8,5 kartki.
✅ 72

astafor 74

astafor

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka, NBA
spotkanie : Boston Celtics vs New York Knicks
Typ: obie drużyny w sumie poniżej 193,5 pkt
Kurs : 1,91
Buk : BWIN
01.00 20.04.2011
analiza :
Drugie spotkanie I rundy playoffs. Pierwszy mecz wygrany przez Celtów. Wygrana bardzo szczesliwa, rzut za 3 pkt w ostatnich sekundach dal im dopiero wygrana. Caly mecz byl troche pod &quot;batutą&quot; Knicks. Wynik pierwszego meczu 87-85 byl dosyc niski, spodziewam sie podobnego dzisiaj. Celtics sa w czolowce ligi jesli chodzi o gre defensywna, natomaist Knicks maja w swoich szeregach zaledwie 2 zawodnikow, ktorzy zdobyc moga 20 pkt +. W dodatku ma dzisiaj nie zagrac podstawowy rozgrywajacy Knicks, Chauncey Billups, co znacznie utrudni efektywnosc w ataku Knicks. Bo zaden zawodnik w obecnym skladzie Nowo Jorskiej druzyny nie jest w stanie zastapic tak genialnego playmakera jakim jest Billups. Takze dzisiejszego wieczoru mozemy sie spodziewac zacietego spotkania, w ktorym bedzie trudno o punkty.
✅91

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Copa Libertadores
Spotkanie: J. Wilstermann - Chiapas
Typ: 2
Kurs: 2.25
Bukmacher: Expekt
Spotkanie J.Wilstermann - Chipas, jedni walczą o honor, drudzy o awans.
Chipas zajmuje 2 miejsce w grupie i gdy wygra z etatowym dostarczycielem punktów to zapewni sobie awans bez obaw o wynik w drugim meczu w tej grupie. J. Wistermann zdobyło 1 punkt, po bezbramkowym remisie z Elemec. Chipas pierwszy pojedynek wygrało 2-0. Więc nie powinni mieć problemów z powtórzeniem tego wyczynu na boisku rywala. Chipas przegrało dwa mecze w grupie, jeden z Internacional a drugi z Emelec. Chipas też nie ma porywającego dorobku bramkowego ale właśnie wygrywając takie mecze jak ten mogą zapewnić sobie awans.
Powodzonka!
✅125

david-beilan 46

david-beilan

Użytkownik
HK Drott - IK Sävehof
Typ: over 53.5
Kurs: 1.85
bwin
Drott u siebie:
10/04-11 Eliteserien - Gr.2 Drott vs. Guif 33:25
08/04-11 Eliteserien - Gr.2 Drott vs. Lugi 30:25
27/03-11 Puchar Zdobywców Pucharów Drott vs. Tremblay 26:31
24/03-11 Eliteserien - Gr.2 Drott vs. Redbergslid 29:22
18/03-11 1. liga Szwecja Drott vs. Redbergslid 25:22
05/03-11 1. liga Szwecja Drott vs. Lugi 27:23

Savehof na wyjazdach:
08/04-11 Eliteserien - Gr.1 Malmo vs. Savehof 30:28
03/04-11 Eliteserien - Gr.1 Alingsas vs. Savehof 23:33
26/03-11 Eliteserien - Gr.1 Skovde vs. Savehof 20:34
18/03-11 1. liga Szwecja Ystads IF vs. Savehof 21:35
14/03-11 1. liga Szwecja Alingsas vs. Savehof 28:27
06/03-11 Liga Mistrzów M. - Gr.B Presov vs. Savehof 31:31

Historia:
20/12-10 1. liga Szwecja Drott vs. Savehof 25:23
25/11-09 1. liga Szwecja Drott vs. Savehof 25:29
10/11-08 1. liga Szwecja Drott vs. Savehof 29:31
29/01-08 1. liga Szwecja Drott vs. Savehof 29:29

07/02-07 1. liga Szwecja Drott vs. Savehof 25:28
21/09-05 1. liga Szwecja Drott vs. Savehof 23:29
10/04-05 1. liga Szwecja Drott vs. Savehof 24:28
15/12-04 1. liga Szwecja Drott vs. Savehof 31:29
Jak widać po statystykach zespół IK Sävehof całkiem śmiało radzi sobie w meczach wyjazdowych strzelając naprawdę dużo bramek i zdobywając dużo punktów. Drott u siebie również radzi sobie całkiem przyzwoicie. Mimo, że w ostatnim meczu padł under, myślę, że będzie to całkiem inne spotkanie, w którym zobaczymy wiele goli. Co ciekawe linia under/ over nie została przez bukmacherów wysoko postawiona i mam nadzieję, że zostanie jutro przełamana ;)
⛔ 100
//Wklejaj analizy do działu Piłka Ręczna ;)

skrabii 37

skrabii

Użytkownik
Dyscyplina - Portugalia, Puchar Portugalii
Spotkanie: Benfica - FC Porto
Kurs: 2,60
Bukmacher:Expekt
Analiza:
Półfinał Pucharu Portugalii. Moim zdaniem zwycięzcą mogą być tylko piłkarze Porto. Po pierwsze: udowodnili to w lidze zdobywając mistrzostwo 5 kolejek przed końcem, wygrywając 25 spotkań i remisując jedyne 2 razy oraz gromiąc Benfice 5:0 u siebie oraz wygrywając 2:1 na wyjeździe. Po drugie: swoją dominację w Portugalii pokazują z Lidze Europy, w którym rozbili w ostatnim meczu na wyjeździe Spartak aż 5:2 przy remisie Benficki z PSV 2:2. Po trzecie: Porto posiada Hulka i Falcao, którzy w tym sezonie są niczym maszynki do strzelania bramek(Hulk w lidze 22, Falcao 14). Mówi się że puchary rządzą się swoimi prawami, jednak w tym sezonie wątpię, by ktokolwiek był w stanie pokonać w Portugalii zespół Smoków. Mój typ: zdecydowane zwycięstwo FC Porto.
✅160

Otrzymane punkty reputacji: +6
B 5

bartezz24

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - liga Polska
Spotkanie: ZAKSA Kędzierzyn - Koźle - Skra Bełchatów
Typ: 2 Kurs: 1.60
Bukmacher: mybet
ANALIZA:
Tak więc czas na trzeci mecz finałowy Plus Ligi mężczyzn pomiędzy Zaksą Kędzierzyn-Koźle oraz Skrą Bełchatów.Warto przypomnieć, że pod dwóch finałowych meczach mamy remis 1-1.Przypomnę, że rywalizacja toczona jest do trzech zwycięstw.Myślę, że w spotkaniu numer trzy lepsi okażą się siatkarze Skry Bełchatów.W pierwszym spotkaniu obu drużyn zobaczyliśmy niespodziankę, bo po tie breaku lepsi okazali się siatkarze z Kędzierzyna.Ogólnie co do meczu to Skra zagrała słabo, prezentowała zupełnie inny poziom do którego nas przyzwyczaiła.Można rzec, że zagrali dużo poniżej możliwości, a Zaksa poprostu to wykorzystała.Do drugiego spotkania siatkarze Skry przystąpili bardzo zmotywowani, co było widać w dwóch pierwszych setach tego meczu, bo grali taką siatkówkę do której nas przyzwyczaili w obecnym sezonie.Trzeci set to głównie rozluznienie, które wykorzystali siatkarze Zaksy.Czwarta partia również należała do Skry, bo grała swoją siatkówkę nie licząc koncówki tego seta.Teraz rywalizacja toczy się w Kędierzynie, ale mimo to uważam, że to Skra odniesie zwycięstwo w tym meczu.Myślę, że kluczem do zwycięstwa Skry może okazać się dobra postawa Antigi, który bardzo dobrze zagrał w drugim meczu otrzymując MVP spotkania.Chodzi mi głównie o przyjęcie, które musi trzymać z Zatorskim.W pierwszym meczu Antiga na przyjęciu całkiem całkiem, bo 50% poz / 33% per, natomiast w ataku tylko 33%.W drugim meczu przyjęcie 75% poz / 32% per, a atak 50% i to było widoczne.Gdy Antiga słabo przyjmuję to wyłączone jest z ataku, do którego zostaje tylko Wlazły i Kurek.Natomiast gdy Antiga dobrze przyjmuję chociażby tak jak w drugim meczu to Falasca ma do wyboru Antigę, Wlazłego czy Kurka.Co do rywalizacji to podobną systuację mieliśmy rok temu, kiedy to Skra przegrała pierwsze mecz finałowy, aby wygrać trzy kolejne i świętować mistrzostwo na terenie rywala.Jeśli Skra zaprezentuję swoją siatkówkę chodzi mi głównie o drugie spotkanie finałowe to jestem przekonany, że zdoła wygrać ten mecz, a następnie cała rywalizację.:grin:
✅60

ojciedz 6

ojciedz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, szwajcarska Super League
Spotkanie: Xamax - FC Basel Handicap 1:0
Kurs: 2.65
Bukmacher: Bwin
Analiza:
FC Basel pewnie kroczy w kierunku czternastego w historii i drugiego z rzędu mistrzostwa kraju. W lidze jest niepokonany od 10 spotkań, zaliczając 8 zwycięstw i dwa remisy w ostatnich dwu kolejkach. Drużyna gości natomiast z ostatnich 10 spotkań zdołała wygrać tylko 2 i zaliczyć dwa remisy. Bilans spotkań z ostatnich 10 lat na La Maladiere zdecydowanie dla Basel, na 14 spotkań wygrali 8, nierzadko co najmniej dwoma bramkami. Myślę, że różnica klas obu zespołów jest bardzo duża, nie chodzi tu nawet o historię spotkań, czy obecną formę. Basel nie przez przypadek znajduje się na szycie ligi, moim zdaniem po prostu nie mają sobie równych w lidze pod względem jakości składu, a ich napastnicy - Streller i Frei - są postrachem ligi z blisko trzydziestoma bramkami na koncie. Stawianie handicapów jest zawsze trochę ryzykowne, ale myślę, że tutaj Basel powinien pokazać Xamax miejsce w szeregu i zrobić kolejny krok w kierunku tytułu, tym bardziej, że dzisiaj któryś z ich bezpośrednich rywali na pewno straci punkty.
⛔100

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia
Spotkanie: Tottenham - Arsenal
Typ: X
Kurs: 3,45
Buk: Pinnacle
W jutrzejszym spotkaniu o godzinie 20:45 spotkają się ze sobą ekipy Tottenhamu i Arsenalu. Tottenham gra w tym sezonie rewelacyjnie, a Arsenal ostatnimi czasy (jak na Arsenal oczywiście) nad wyraz przeciętnie. Podopieczni Rednapa u siebie wyczyniają cuda - remis z Milanem, minimalna przegrana z Realem w LM, ale także na ligowym podwórku czynią u siebie niespodzianki. W ostatnich 6 meczach (wszystkie rozgrywki) Tottenham remisował 3 razy 2-krotnie konczył mecz z różnica 1 bramki i tylko raz (z Realem 4-0) przegrał/wygrał większą różnicą. The Gunners natomiast 3 remisy, wygrana i dwie przegrane - wszystkie mecze przegrane/wygrane kończyły się różnicą 2 bramek. W ostatnim meczu między tymi drużynami - na The Emirates - padł wynik 2:3 dla kogutów (jak dla mnie spora sensacja), ale gdyby popatrzeć na wcześniejsze spotkanie (6 ostatnich spotkań) to w regulaminowym czasie 3 razy widniał remis 2 razy górą był Tottenham, a jednokrotnie Arsenal.
Jak dla mnie jutrzejsze spotkanie 5. z 2. drużyna Angielskiej Premier League to 2 najciekawsze wydarzenie (zaraz po Gran Derbi). Jednak typowanie Gran Derbi było by głupstwem - nigdy nie wiadomo co się stanie w meczu pomiędzy Realem, a Barceloną, dlatego właśnie wybrałem to spotkanie.
✅245

Otrzymane punkty reputacji: +1
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Kosz, NBA
Orlando - Hawks
Howard over 22.5
1.476
Pinnacle

Wiem, wiem kurs nie jest zajebisty, ale w Orlando nie ma kto inny za bardzo rzucać. Jest Nelson, ale on też over 25-30 nie rzuci. Niby są super strzelcy za 3, ale hola hola, oni też nie są takimi mistrzami, że zawsze im wpada miliard. Poza tym 1 mecz z Atlantą, a Arenas, JRich, Hedo i JJ oddają w sumie 12 rzutów za 3, a w RS było ich średnio ponad 18. Atlanta postanowiła bronić tak jak mogą to robić. Obronę skupiają na graczach obwodu, a na Howarda rzucają watahę rezerwowych centrów i skrzydłowych. W pierwszym meczu widać to było dobrze. Howard zagrał 45 minut z ogonkiem. Na 2 pozycjach podkoszowych 4 i 5 zagrało przez 85 minut w sumie 5 graczy. Horford (45), Collins (17), Zaza (9), Thomas (6) i Powell (8). Podejrzewam, że momentami Smith pewno grał na 4, ale nieważne. Tych 5 graczy złapało w sumie 16 fauli, większość pewnie na Howardzie. Ale cóż, taka taktyka Atlanty. W 1 meczu Howard z samych wolnych rzucił 19 punktów. Dziś nie wiem czy będzie, aż tyle, ale myślę, że barierę 15 oddanych rzutów wolnych przekroczy. W dodatku Dwight wgl ostatnio jest w formie, więc powinien spokojniutko 23 punkty rzucić...w 1 połowie.
✅ 47.6

K 63

kris1982

Użytkownik
Dyscyplina : Baseball, MLB - American League, Ameryka Płn.
Spotkanie : Toronto Blue Jays - New York Yankees
Typ : New York Yankees -1,5
Kurs : 2,37
Bukmacher : Gamebookers
Data: 2011-04-20 01:07
Analiza : Dzisiaj o godzinie 01:07 rozpocznie się pierwszy mecz pomiędzy drużynami Toronto Blue Jays, New York Yankees w lidze MLB. W tabeli MLB American League East prowadzi New York Yankees 9-5, z czego w ostatnich dziesięciu spotkaniach zdobyli 6-4 (obecnie dwa zwycięstwa pod rząd). W meczach na wyjeździe mają statystyki 1-2, bo więcej spotkań do tej pory rozegrali u siebie (8-3). Toronto Blue Jays jest w tabeli na trzecim miejscu z bilansem 7-9. Na ostatnie dziesięć spotkań wygrali trzy i siedem przegrali (mają serię trzech porażek). U siebie mają bilans 4-2, na wyjeździe 3-7. Ostatnio grali trzy serie wyjazdowe: z LAA 1-2, z Seattle 1-2 i z Bostonem 1-3. Wyniki te nie powalają na kolana i raczej nie ma co liczyć na zwycięską serię spotkań z takim przeciwnikiem jak New York Yankees. Yankeesi grali znów u siebie i pokonali Baltimore 2-0 oraz Texas 2-1. Podbudowani tymi zwycięstwami podchodzą do kolejnego pojedynku z nie zasilnym przeciwnikiem. W ekipie Yankeesów miotał będzie doświadczony Burnett, ktryz ma ju w tzm seyonie bilans 3-0, ERA 4,67, IP 17,1. Toronto wystawia ubiegłoroczniaka Drabek, który ma w tym sezonie bilans 1-0, ERA 1,93, IP 18,2. Jednak doświadczenia mu brakuje przeciwko takiej drużynie jak NYY. Liczę więc na łatwe zwycięstwo drużyny gości z przewagą conajmniej dwu punktową.
⛔100

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA - Stuttgart
Spotkanie: Victoria Azarenka - Julia Georges
Kurs: 4,75
Bukmacher: bwin
Victoria Azarenka jest zdecydowaną faworytką, ale czy należycie? W końcu wygrała dwa turnieje pod rząd - jeden w Miami na kortach twardych, drugi na kortach ziemnych w Hiszpanii. Łącznie wygrała 11 spotkań pod rząd, więc teoretycznie jest w świetnej formie, ale moim zdaniem to może działać też na jej niekorzyść, bo na pewno odczuwa zmęczenie. Turniej nie jest jakiś mega prestiżowy, więc może sobie pozwolić na porażkę, tym bardziej, że rok temu w Niemczech nie zawojowała. A Georges na pewno bez walki się nie podda, co więcej myślę, że ma spore szanse na zwycięstwo. Za argument powinien wystarczyć fakt, że w dzisiejszym meczu oddała tylko jeden punkt po trafionym pierwszym serwisie, a rywalka nie miała ani jednego break pointa.
✅375

Otrzymane punkty reputacji: +1
unicaja 135,5K

unicaja

Użytkownik
vs
SPR BRW Stal Mielec - Warmia Anders Group Społem Olsztyn
Typ: over 59.5
Kurs: 1,85
Buk: tobet
Niezwykle istotny pojedynek w walce o półfinały SuperLeague. Po dwóch meczach rywalizacji pary mielecko – olsztyńskiej mamy remis 1-1 i o wszystkim zadecyduje jutrzejsze spotkanie w Mielcu. Nie będę się powtarzał bo obie ekipy charakteryzowałem już przy okazji sobotniej walki w Olsztynie i nic się od tego czasu nie zmieniło. Powiem tylko, że niezmiernie ciężko jest mi wskazać faworyta dlatego też same typowanie zwycięzcy sobie daruję. Nie znaczy to jednak, że nie mam zamiaru nic nie zagrać w tym pojedynku. Wg mnie śmiało można upatrywać tutaj overu/-a (niepotrzebne skreślić :wink ???? biorąc pod uwagę dotychczasowe wyniku w tej rywalizacji zarówno w rundzie zasadniczej jak i już w PO. Przedstawia się to mniej więcej tak (statystyki wg tobetu): 16/04/2011 Superliga, Playoffs Olsztyn vs. Stal 34:28 10/04/2011 Superliga, Playoffs Stal vs. Olsztyn 34:29 15/12/2010 1. Liga Mężczyzn Stal vs. Olsztyn 36:29 26/09/2010 1. Liga Mężczyzn Olsztyn vs. Stal 33:33 Jak doskonale wida ć na tym przykładzie w każdym z pięciu spotkań między tymi ekipami w obecnym sezonie padało dużo więcej niż 60 bramek a taką linię oferuje nam właśnie Tobet. Moim zdaniem jeśli mielczanie marzą o awansie – a nie mam najmniejszych wątpliwości że tak jest – to muszą grać to co potrafią najlepiej. A zatem swój charakterystyczny handball z szybkimi wznowieniami po utracie bramki w roli głównej. Zresztą Ryszard Skutnik, coach mielczan innego wyjścia nie ma jak tylko zalecić taką grę, która przyniosła efekt w pierwszym starciu ćwierćfinałowym. ⛔100

edyp 186

edyp

Użytkownik
Liga, Data i godzina: NBA 20.04.2011, 03:00
Spotkanie: Dallas - Portland
Typ: Dallas wygra 1-5 pkt
Kurs: 5
Bukmacher: bwin

Moim zdaniem dzisiejsze spotkanie wygra ekipa gospodarzy. Jedyne co powinienem dodać, to argumenty przemawiające za tym, że wygrana będzie akurat w tym przedziale punktowym. Ale to nie będzie zbyt trudne. Wystarczy spojrzeć na wyniki tych drużyn w poprzednich meczach. W regular season grali ze sobą 4 razy i ani razu różnica punktowa pomiędzy wygranym a przegranym nie przekroczyła 8 pkt. W pierwszym meczu Play Off padł wynik 89-81 czyli również wygrana różnicą 8 pkt. Tak więc podsumowując na ostatnie 5 meczy wszystkie kończyły się wygranymi niższymi bądź równymi 8 pkt. Do tego za każdym razem wygrywał gospodarz meczu. Dzisiaj moim zdaniem będzie podobnie. Spodziewam się nawet jeszcze bardziej wyrównanego spotkania od meczu nr 1 w PO. Portland to bardzo solidna ekipa i na pewno będą bardzo chcieli wygrać na parkiecie rywala, aby zyskać przewagę parkietu. Zadania to może być trudne, jednak spodziewam się wyrównanej walki do samego końca i minimalnej wygranej ekipy z Dallas.
⛔100

malin157 82,2K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
20.04.11 01:00
Koszykówka, NBA
Boston Celtics - New York Knicks
Typ: Boston wygra różnicą 11-15 punktów
Kurs: 5.50 (5.00 do konkursu)
Bwin
Boston ze swoją świetną grą w obronie nie powinien drugi raz z rzędu tak męczyć się w pierwszej rundzie play off jeśli marzy o laurach w tym sezonie... Jak większość również uważam że niedługo czeka tą drużynę ogromna przebudowa, więc znając dobrą atmosferę jaka panuje w tej ekipie sukces w tegorocznych play-offach jest jak najbardziej możliwy. Ważnym czynnikiem będzie oczywiście by nikt z ważnych graczy nie wypadł ze składu w kolejnych meczach. W pierwszym meczu Boston wygrał u siebie 87:85, przegrywając wysoko do przerwy po słabej drugiej kwarcie, jednak już w drugiej połowie pokazali obronę z której są znani. Dzisiaj powinna już być wyraźniejsza przewaga gospodarzy, którzy akurat z ekipą NYK potrafią grać w ostatnich latach, dlatego też liczę ok. 15-punktowe zwycięstwo gospodarzy, przyjdzie ono łatwiej jeśli oczywiście zabraknie pierwszego rozgrywającego ekipy gości Chaunceya Billups&#39;a. Gospodarze zagrają bez Shaqa.
⛔100

F 10

forioku

Użytkownik
NBA
Orlando Magic v Atlanta Hawks
Howard over 25,5
@ 1.75
Tobet

w 1 meczu rozegranym niedawno który akurat oglądałem Orlando grało non stop na Howarda którego podwajali caly czas w kryciu i raz po raz faulowali sadze ze okolo 15 pkt howard ugra z samym osobistych a reszte dołoży z gry jak dla mnie linni zaniżona spodziewam sie w granicach 30 pkt ugranych dzis przez Howarda
powtórzony typ, kiepska analiza itp.
⛔100

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Spotkanie: Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers
Typ: Gerald Wallace over 22,5 pkt + rebounds
Kurs:1,85
Buk:Tobet

Analiza:

Już za chwilę 2 spotkanie fazy Play off pomiędzy Dallas Mavericks a Portland Trail Blazers. Pierwsze z nich zakończyło się zwycięstwem gospodarzy 89-81, jednak Portland cały czas dotrzymywało kroku ekipie Nowitzkiego odpadając w samej końcówce. W tamtym meczu słabo zaprezentował się Gerald Wallace i może dlatego ta drużyna przegrała. Dzisiaj próg nie jest zbyt wygórowany sądzę że jak Gerald sprowadzony z Charlotte Bobcats zagra na swoim poziomie to bez problemu ten próg przekroczy. Jak będzie tego dowiemy się w przeciągu 2 najbliższych godzin, jednak ja twierdze że PTB mają dziś szanse i pobieram typ na Geralda Wallace po niskiej jak dla mnie linii i dobrym kursie 1,85 w Tobet. Zachęcam do oglądania fazy meczów Play off w Stanach. Pozdrawiam Rambo131
✅85

danny. 202

danny.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Puchar Polski
Spotkanie: Legia Warszawa - Lechia Gdansk
Typ: 1
Kurs: 2,00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dziś zostanie rozstrzygnięte kto zagra w finale Pucharu Polski. O godzinie 18:30 na stadionie przy Łazienkowskiej rozegrany zostanie drugi mecz półfinałowy Legia Warszawa podejmie Lechię Gdańsk. Przed tym spotkaniem w lepszej sytuacji jest Legia, która w pierwszym meczu półfinałowym wygrała skromnie 1-0. Ostatnie spotkania obu ekip nie będą dobrze wspominane przez sympatyków klubów. Lechia nie może wygrać od 12 marca, a Legia ostatnie zwycięstwo w lidze odnotowała 15 marca. Lechia pomimo tego nadal zajmuje w tabeli 3 lokatę, Legia jest piąta. Dla Legii Warszawa ten mecz może być jedyna droga do wywalczenia gry w europejskich pucharach i wywalczenie jakiegokolwiek trofeum w tym sezonie. Potwierdzeniem tego może być wypowiedz trenera Legionistów Macieja Skorży
- Ten puchar to nasza jedyna nadzieja na jakiekolwiek trofeum. Musimy pokonać Lechię i awansować do finału tych rozgrywek.
Sądzę, że skupiona na tych rozgrywkach ekipa Skorzy pokona Lechię i awansuje do finału.
Tylko ewentualna wygrana dziś i w finale pucharu może obronić pozycję Skorzy, a także
zrekompensować się kibicom za nie udaną grę w lidze.
Trener Legii będzie miał dziś do swojej dyspozycji optymalna kadrę. Natomiast w Lechii prawdopodobnie zagra Łukasz Surma, a w bramce pojawi się Paweł Kapsa.

Prawdopodobne składy:

Legia: Skaba – Rzeźniczak, Choto, Astiz, Wawrzyniak – Manu, Vrdoljak, Borysiuk, Radović, Kucharczyk – Hutnik

Lechia: Kapsa – Deleu, Vućko, Bąk, Andriuskevicius – Surma, Bajić, Nowak – Lukjanovs, Buval, Traore

✅100

milo999 20

milo999

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Copa del rey, Hiszpania
Spotkanie: Barcelona - Real Madryt
Typ: Handicap na gole - Remis (+1)
Kurs: 5.50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Dziś o godzinie 21:30 odbędą się kolejne debry Europy. Mój typ czyli HC na gole - Remis (+1) uważam, że jak na swój bardzo wysoki kurs jest mało ryzykowny, zauważając pewną prawidłowość w grze drużyn Mourinho. JM jest trenerem, który doskonale potrafi &#39;punktować&#39; rywali gdy gra toczy się o dużą stawkę a w meczu z Barceloną na pewno tak będzie. Już w poprzednim Gran Derbi w miniony weekend, Mourinho potrafił tak ustawić swój zespół, że praktycznie niewidoczni byli Messi czy Villa. Dlatego uważam, że to spotkanie jedną bramką wygra Real, nie wierzę więcej niż w jeden gol Barcelony, siła ofensywna przynajmniej w tym meczu będzie po stronie Realu. Tu być może właśnie moja analiza jest kontrowersyjna, bo wiadomo, że od kilku lat żaden zespół nie zbliżył się nawet do tego co w ofensywie prezentuje Barcelona ale w tym meczu liczę w trenerski geniusz JM.
⛔100

P 161

poozon

Użytkownik
Petkovic A. - Jankovic J. typ 2 kurs 1.85 bukmacher Pinnacle Sports stawka 8j
Value w meczu dla mnie zaczyna się od 1,57 , jakże byłem zadowolony kiedy dnia dzisiejszego ujrzałem kurs 1,85 . Spokojnie nie łamiąc swojej zasady ( przyp . kursy poniżej 1,7 nie są dla mnie do grania ) pobrałem 1,85 w Pinnacle . Przyjrzyjmy się obydwu zawodniczką . Grały ze sobą w marcu w Miami przegrała Jankovic 2-6 6-2 6-4 , ale nie sugeruje się tym wynikiem . Dlaczego ??? Po pierwsze była to całkiem inna nawierzchnia niż ta w Stuttgart , tutaj mamy do czynienia z Clayem tam był Hard . Wiadomo ,że Jankovic jest zawodniczką defensywną co przy nawierzchni typu Clay jest sporym atutem . Historia poprzedniego spotkania Jankovic spokojnie prowadzi 6-2 zaczynam liczyć pieniądze ,aż tu znienacka zaczyna padać deszcze mijają 2-3 godziny i niestety Jankovic za bardzo się rozluźniła tą przerwą . Gdyby nie opady pewnie mielibyśmy dwu setówkę . Druga sprawa ,że Petković miała turniej życia coś jak Schiavone w zeszłym roku we French Open . Bilans Jankovic w Stuttgard 13-4 i wygrana w 2008 trochę czasu minęło ale nie zmienia faktu ,że zawsze dochodzi tutaj do ćwierćfinału a miała już tutaj 5 startów . Jeśli chodzi o formę Jankovic to po zeszłorocznej tragedii w jej grze nie widać już śladu ( beznadziejna gra przypada na okres kiedy nie grały już na Clayu ) . Petković bo Miami powinna wrócić do swojej starej gry i spadać tam gdzie jej miejsc w okolice 40 miesca . Obie panie są po pierwszej rundzie mniej zmęczona jest Jankovic która wygrała 61 62 natomiast Petković 3-6 6-2 6-2 , może nie chodzi mi tyle o zmęczenie co o zapoznanie się obiektem i nawierzchnią , a jak ważnym jest to aspektem pokazała Kuznetsova z Mona Barthel gdzie niesamowicie się męczyła i sama powiedziała ,że najgorszy jest zawsze pierwszy mecz w turnieju . Niespodzianki nie będzie a zapewne takową byłoby zwycięstwo Petković
⛔
100
Zły zapis:!:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom