>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 20.02.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
F 161

fuska

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Chelsea F.C. - FC Barcelona
Typ: under 2 azjan goli
Kurs: 2.92
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Bardzo ciekawe starcie w ramach 1/8 finału Ligi Mistrzów. Faworytem jest zespół gości, który jednak musi poradzić sobie w rozgrywkach LM bez Coutinho, co bez wątpienia będzie niemałą stratą. Nie żeby był to kluczowy gracz, ale na skrzydło w taktyce 4-3-3 pasuje idealnie. A tak prawdopodobnie zagrają elastycznym 4-4-2 diamentem bez nominalnych skrzydłowych.
Wiemy przecież, że Antonio Conte to dobry taktyk, może nie taki radykalny jak słynny &quot;autobus&quot; Roberto Di Matteo, ale mający dość elastyczny pomysł taktyczny. Może także nie ujrzymy już słynnego &quot;cattenaccio&quot;, ale w takim meczu nie może Chelsea się za bardzo odkryć. Sądzę że kwestia awansu rozstrzygnie się w rewanżu na Camp Nou.
Zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +4
rewq 2,2K

rewq

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Spotkanie: Bayern Monachium – Besiktas
Typ: over 4,5 żółtej kartki
Kurs: 2,25
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

O tym meczu jest już napisane bardzo dużo. Różni gracze mają różne pomysły na to spotkanie. Ja próbuję overu na ilość żółtych kartek. Będę się tu kierował po pierwsze przeczuciem. Jest to już 1/8 finału - zwłaszcza dla Besiktasu wielka i po części niespodziewana sprawa. Presja wyniku bardzo duża, a zawodnicy typu Pepe, Medel czy też Quaresma lubią przyostrzyć grę. Na pewno będą mieli ciężkie życie z szybki skrzydłami Bayernu i często będą się ratować faulami. Bayern musi, zwłaszcza u siebie... Im dłużej wynik będzie stykowy tym więcej nerwów będzie się pojawiało w ekipie gospodarzy. Po drugie - statystyki - Turcy są najczęściej karanym zespołem w tej edycji Ligi Mistrzów ( mają aż 17 żółtek), a Bayern wcale nie jest dużo gorszy, bo z całej długiej listy zespołów startujących są na 7 miejscu z 13 żółtkami. UEFA zdecydowała, że wtorkowy mecz poprowadzi Ovidiu Hategan. Warto przypomnieć, że ten rumuński arbiter został antybohaterem barażu do MŚ Rosja 2018 pomiędzy Irlandią Płn. a Szwajcarią dyktując rzut karny, który wypaczył wynik spotkania. Sądzę, że będzie ciążyć na nim duża presja, a zarówno jedna jak i druga drużyna ma &quot;cwaniaczków&quot;, którzy będą się starali nabrać mało doświadczonego sędziego. powodzenia
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +6
czaro82 502,5K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Liga Mistrzów
Typ: obie strzelą w 1 połowie
Kurs: 5.0
Bukmacher: Unibet
Analiza;

Witam wszystkich, po raz kolejny w lutym typ mocno konkursowy aczkolwiek ja osobiście wierzę w jego końcowe powodzenie ;).
Wielki Bayern podejmuje dziś na Alianz Arenie
drużynę tureckiego Besiktasu w 1/8 finału LM.
Gospodarze w wybornej formie niezaznali goryczy porażki na wszystkich frontach od końca listopada, kiedy to polegli w delegacji
grając przeciwko Borussi Monchengladbach. Ostatnie ich pięć spotkań w których strzelili 17 bramek tracąc zaledwie 4 może napawać sporym optymizmem ale jak widzę te kursy przed meczowe rzędu 25-26 na under-doga...
Panie i panowie bez jaj może nie będą w stanie Turki wygrać ale zapewne się zepną na maxa aby udowodnić całemu światu a także swoim rodakom mieszkającym u naszych zachodnich sąsiadów że potrafią grać w piłkę.
Nie tak dawno bo niespełna trzy miesiące temu już mieli ku temu okazję i wykorzystali ją w 100% ogrywając RB Lipsk w fazie grupowej LE właśnie w roli gości. Wiem, wiem, wiem niemiecka maszyna z Monachium to zupełnie inna para kaloszy, trzeba będzie się im wspiąć na wyżyny swych umiejętności aby wywieźć korzystny rezultat ( mam na myśli np. 2:2 ) ale jak wszyscy wiemy nie jest to niemożliwe.
Teraz troszkę o Besiktasie który w swojej lidze zajmuje po 22 kolejkach 4 pozycję tracąc do lidera 5pkt tak więc NIC straconego będą tam walczyć o majstra. Patrząc na ich ostatnie wyniki od razu widać że grają w kratkę lepsze mecze przeplatają nieco słabszymi stąd takie a nie inne miejsce na ligowym podwórku. Skład turków przypomina delikatnie pisząc mieszankę europejskich emerytów lecz z ich doświadczeniem zapewne będzie więcej wiary a mniej bojaźliwości co ewentualnie może bardziej pomóc niż zaszkodzić ...
Nazwiska takie jak Quaresma, Negredo czy Pepe mogą mentalnie pomóc w starciu z tak organym zespołem jakim jest Bayern.
Podsumowując powyższe wypociny wydaje mi się że dzisiaj zobaczymy dużo walki a także sporo sytuacji pod bramką zarówno jednych jak i drugich. Wiem o tym że goście nie dadzą się tak łatwo zdominować rywalom jak wskazują nam kursy i dlatego mój typ lekko pod prąd na bts do szatni. Powodzenia.
⛔100

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Godzinna: 20:45
Typ: Lewandowski 2 lub wiecej bramek
Kurs: 2.85
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Robert caly tydzien moco oszczedzany, w sobote trener byl zmuszony go wpuscic przy stanie 1-1, w 90&#39; Lewy wykorzystal ( co za szok ???? ) karnego co dalo 3 pkt Bawarczykom.
Polak jest na pewno glodny gry, Bayern gra u siebie, Lewy w dobrej formie, obrona Besiktasu nie nalezy do najsilniejszych wiec nie widze przeszkod zeby Robert nie strzelil conajmniej 2 bramek. Jak wiemy jest 1 wykonawca karnych, zdarza mu sie wykonywac wolne z ktorych rowniez potrafi zdobyc bramke, tak wiec biore ten bet i gram za pol stawki ???? pozdro i powodzonka.
✅185

Otrzymane punkty reputacji: +22
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP Delray Beach
godzina 21.00
spotkanie :Shapovalov D. - Karlovic I.
typ zwycięstwo Karlovic 2:1 w setach
kurs 4,5
unibet:
Obaj panowie w ostatnich tygodniach w dobrej dyspozycji młody kanadyjczyk druga runda Australian Open ,
a &quot;sędziwy &quot; już Chorwat trzecia runda Australian Open.Ivo po wielkim szlemie zaliczył jeszcze dość udane występy w Quito i w Nowym Yorku gdzie ostatnio uległ Queremu i przegrał w jednym meczu 2 Tiebreacki.
Shapovalov na Australian Open urwał dwa sety Tsondze więc dzisiaj powinien seta co najmniej zrobić , tak naprawdę wszystko zaeżeć będzie od dyspozycji serwisovej Ivo ale ta ostatnio jest niezła.
Czuję tutaj zacięty mecz ale w przeciwiństwie do bukmacherów w roli delikatnego faworyta widzę Karlovica.
Jeszcze nigdy ze soba nie grali liczę tu na 1:1 i doświadczenie Chorwata w decydującym secie.
Do tego Ivo dawno nie wygrał meczu po przegranym pierwszym secie za drobne pogram też :
przegra pierwszego seta wygra mecz Karlovic.
⛔100

areekk10 1,6K

areekk10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , ANGLIA: League One
Spotkanie: Shrewsbury - Gillingham FC
Typ: powyżej 2,5 bramki
Kurs: 2,15
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Witam, mecz juz za kilka minut więc szybka analiza. Gospodarze czyli wicelider podejmuje u siebie, 11 drużynę ligi, kursy na gości lecą w dół, bo ostatnio grają całkiem dobrze, na 10 ostatnich meczy tylko 1 porażka. Gospodarze nastomiast grają w kratkę, licze tu na over 2,5 bramki bo kazda z drużyn powinna strzelic a ktos pokusi sie zapewne o zwycięstwo, kurs warty zagrania, tym bardziej,że ostatnie mecze tych drużyn to sporo bramek : 1-2, 1-1, 2-3, 2-3, 2-2 !
????
⛔100

piekarz 1,9K

piekarz

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna - Liga Mistrzow
Spotkanie: Bayern - Barcelona
Typ: pojedynek na bramki dla Barcelony
Kurs: 5.40
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Króciutko, bo za moment rozpoczęcie dzisiejszych spotkań. Zakładam, że to Barcelona na wyjeździe strzeli więcej goli Chelsea, a niżeli Bayern u siebie Besiktasowi. Przyznacie, że stawka bardzo łakoma. To LM i wszystko jest otwarte. Moim zdaniem Barca powinna dziś spokojnie zwyciężyć, a co do wysokiej wygranej Bayernu, o ile w ogóle wygranej, mam wątpliwości...
⛔100

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia Championship
Godz: 20:45
Spotkanie: Nottingham vs Reading
Typ: remis
Kurs: 3,2
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Mecz miedzy 17 i 18 zespolem .
Oba ostatnio w zlej formie
Gospodarze ostatnio zremisowali po 4 porazkach z rzedu .
Goscie przegrali dwa ostatnie mecze.
Gospodarze od 4 meczow bez bramki.
Trochę kontuzji w obu zespolach.
✅220

Otrzymane punkty reputacji: +21
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom