>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.02.2013 (środa)

Status
Zamknięty.
langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
spotkanie:Al Ahli SC- Al- Faysaly (ARABIA SAUDYJSKA)
Typ: drużyna 1 powyżej 2,5
Kurs: 2.4
Bukmacher: Sportingbet
ANALIZA: Witam. dzisiaj co prawda liga mistrzów, ciekawe spotkania, natomiast dużo już w typach dnia jest na ten temat, ja znalazłem również ciekawe finansowo dla mnie zdarzenie, a mianowicie mecz ligi Arabii Saudyjskiej. Gospodarze walczą o awans do AFC i to zwycięstwo przybliży ich do miejsc premiowanych awansem (1-3). Przaglądając ich statystyki to strzelają regularnie na swoim stadionie, dzisiaj też bez problemu powinni pokonać bramkarza gości, a propos gości to drużyna Al- Faysaly w tej chwili jest na pozycji spadkowej a z meczy wyjazdowych przywozili bagaż bramek. Al Ahli podejrzewam że dzisiaj nie oszczędzi rywali i odniesie pewne wysokie zwycięstwo. warto dodać jeszcze, że ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami zakończył się wynikiem 3-0 dla Al Ahli, który w tym meczu występował w roli gości.
POWODZENIA!
⛔ 100

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis ATP Debel
Spotkanie:Isner/Querrey vs Kubot/Nestor
Typ:2
Kurs:2,00
Bukmacher:Unibet
Nie jestem wielkim znawcą debla, ale widzę tu value. Isner i Querey to znane nazwiska, ale ich miejce to singiel i tam osiągają najlepsze wyniki. Nie grali razem jeszcze w tym roku, ale ich 3 ostatnie wspólne mecze z zeszłego sezonu (Paryż, Walencia, Nicea) to totalne fiasko i porażki ze średnimi deblami tj Gonzaez/Lipski czy Marach/Polasek. Rok temu na tym turnieju odpadli po 2. meczu. Isner obecnie totalnie bez formy (od Paryża wygrał tylko 3/9 gier)- w nocy przegrał z Istominem w dwóch setach, Sam gra dalej i potraktuje ten mecz jako przetarcie. Po drugiej stronie siatki Nestor i nasz rodak Kubot, którzy zagrają razem po raz pierwszy jeśli się nie mylę, ale obaj są doświadczonymi deblistami i automatyzm zadziałać powinien. Polak w singlu ograł 2 dni temu Harrisona i gra dalej. Nestor osiągał mnóstwo sukcesów w parze z Zimonjicem czy Knowlesem. To deblowa żywa legenda, która ma na koncie 21 finałów wielkoszlemowych,a w tym 10 tytułów. W roku 2013 miał grać z Hindusem Bhuphatim - nie wiem co tam się zadziało i skąd ta zmiana. Dziś gra z Kubotem, ale to żaden problem w meczu z wielkimi tyczkami, singlistami. Dodam tylko, że debel Kubot/Nestor to turniejowa 3.
Nie ma takiego meczu // Grzesio

kasztun 17

kasztun

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Galatasaray - Schalke
Typ: 1 Połowa Schalke
Kurs: 4.00
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Na dzisiejszy wieczór wybrałem potyczkę pomiędzy Tureckim Galatasaray Stambuł a Niemieckim Schalke .Bukmacherzy faworyzują ekipę gospodarzy na pierwszy rzut oka wydaję się to właściwe bo w ostatnie mecze Schalke przegrywa w Bundeslidze i mają fatalną passę bez wygranej.Ja jednak osobiście uważam,że liga Niemiecka prezentuje przynajmniej o 1 klasę wyższy poziom i dlatego myślę że dziś Schalke to pokaże atakując od 1 minut tym bardziej że powinni być podwójnie zmotywowani po ostatnich niepowodzeniach i dziś będę od pierwszych minut gryźć trawę na boisku aby wygrać i ja osobiście na to liczę że już do przerwy będą wygrywać .
⛔ 100

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Piłka nożna, Championship
Leeds - Blackpool
over 2,5 @ 2,1 pinnacle
Moim zdaniem duże value. Spotykają się dwie overowe drużyny. Gracze z Leeds ostatnio dobrze pogrywają na własnym boisku, co się przeplata ze słabymi meczami wyjazdowymi. Sytuacja w tabeli nie wygląda ciekawie (kolejno 13. i 15. miejsce). Na pewno w obu ekipach przed sezonem liczono na więcej. Tym bardziej, że te dwa kluby mają potencjał kadrowy na tyle silny, że mogliby walczyć o awans. Ale nie walczą i za to kochamy ten sport - na papierze się meczu nie wygrywa. Czekam aż gospodarze wystartują z formą. Szejkowie w grudniu wykupując klub chcą na pewno, aby ich petrodolary zaczęły się szybko spłacać. Myślę, że dzisiaj może nastąpić mały progres w tabeli. Ma kto o to zadbać. Warnock czy Diouf (chociaż bez formy) - te nazwiska na pewno większości amatorów piłki obiły się o uszy. Szkoda tylko absencji Becchio - najlepszego snajpera Pawi. Co do strzelców to w drużynie gości zobaczymy 5-ego strzelca ligi - Ince&#39;a, który pewnie napsuje trochę krwi defensorom rywala. Jak na razie h2h bardzo skromne - tylko 3 mecze, które zawsze wygrywali piłkarze Blackpool. Dzisiaj Leeds powinno zainkasować pełną pule.
⛔ 100

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Championschip
Spotkanie:Leeds-Blackpool
Typ:Leeds -1 handicap azjatycki
Kurs:4,10
Bukmacher:bet365
Analiza;
Dzisiejszy mój typ dnia to mecz championship pomiedzy leeds a blackpool.Na początek
może o sytuacji w tabeli,Leeds jest na 13 miejscu po 31 meczach dorobek pkt to 42 pkt,zaś Blackppol zajmuje 15 miejsce z dorobkiem 40pkt o jeden mecz więcej rozegrany.
leeds w tym sezonie gra dośc poprawnie gdzie zdobył 29 pkt z 42pkt.Wygrał 9 spotkań 2 zremisował 4 przegrał. Ostatni mecz u siebie na stadionie to porazka z liderem Cardiff 0-1,wcześniej passa 4 wygrany z rzędu w domu,Pokonali drużyny Bristol City(24 miejsce),Bolton(16 miejsce),Midlesborough(6 miejsce),Ipswich(18 miejsce)
Blackpool tych pkt zdobył 19 na 40 czyli gorzej niż Leeds.na wyjeżdzie zanotował 5 wygranych,4 remisy i 7 porażek.Ostatnie 5 meczy to 1 wygrana z Wolves(22 miejsce),jeden remis z Hundersfieldem(21pozycja) i trzy porażki z Ipswich(18 pozycja),Charlton(12 pozycja),Midlesborough(6 pozycja)
Jak widac boisko może odegrac wielka role i pozwoli to gospodarzom do zdobycia w tym meczu 3 pkt.W korespondencyjnych pojedynach pomiędzy zespołami Ipswich,Midlesbrought 2-0 dla Leeds.Leeds wygrywając dzisiejszy mecz i zaległy bardzo zbliży sie do 2pkt do miejsc premiowanym baraże championship więc jest o co grac;)Kolega wyżej zagrał na bramki gdy pisałem analize;)
✅ 310

Otrzymane punkty reputacji: +2
zdanek 924

zdanek

Użytkownik
Spotkanie: AC Milan - FC Barcelona
Typ: 1X
Kurs: 2.35
Bukmacher: Millenium

Analiza:
Na dziś mecz w którym większość stawia na Barce.Mój typ może bierze się trochę z nienawiści do Barcelony ???? , ale myślę , że Milan co najmniej zremisuje z Barceloną , a może nawet wygrać. Rossoneri są groźni u siebie i potrafią każdej dobrej drużynie takiej jak Barca odebrać punkty.Milan w ostatnich 5 meczach ligowych u siebie zdobył komplet 15 punktów strzelając w każdym minimum 2 gole.Wiadomo oczywiście , że takie kluby jak Parma , Bologna , Udinese nie równają się z Barceloną jednak te bramki zdobywane przez Milan u siebie myślę , że dadzą im prowadzenie , którego potem będą bronić do końca ???? . Podopieczni Massimiliano Allegriniego w lidze zajmują 3 miejsce z dorobkiem 44 punktów i z dobrą formą , czyli 4 zwycięstwa i remis. FC Barcelona w lidze jak wiemy zajmuje 1 pozycję z dużą przewagą nad resztą ;/ , ostatniej jej mecze na wyjeździe to 3 wygrane , remis i porażka. Faworytem jest Barca i nawet brak Davida Villi nic im nie robi mając tylu świetnych zawodników w ataku , jednak obrona Milanu i tak da radę , np. Messiemu , który w lidze ma już 37 goli .
Przewidywane składy:
A.C. Milan
Abbiati - Constant, Mexes, Zapata, Abate - Muntari, Montolivo, Ambrosini - El Shaarawy, Pazzini, Boateng

F.C Barcelona
Valdes - Alves, Pique, Puyol, Alba - Cesc, Busquest, Thiago - Iniesta, Messi, Pedro
⛔100 - nieregulaminowy bukmacher

Otrzymane punkty reputacji: +6
homel 918

homel

Użytkownik
Spotkanie: Galata-Szalke
Typ: over 3,5golasa
Kurs: 3,40
Bukmacher: willian hiil
Analiza:
Znamy juz sklady na ten mecz, slaba defensywa szalke nazwiska typu hyger kolasanic , a naprzeciwko drogba sneider itp no pelno w gaciach dzieciaki mają. W dodatku Galata wypluję wątrobe , zrobi wszystko by u siebie wygrac, złota era reklamowana przez tureckie media, najlepszy sklad Galaty w historii i Szalke w kryzysie, mają wszystko by wygrac, w dodatku fanatyczni kibice ktorzy stworza piekło w Stambule. Jest tez zajebisty gracz Burak taki Janek Huntelaar Galaty, takze dwoch lowcow goli, jest pewne ze dzisiaj obydwaj strzela gola. W dodatku na lawce kolejny snajper Bulut. Galata mega ofensywnie, ebue na lawce, no bedzie sie dzialo ostro. Typuje zwyciestwo Galaty, ale maja okropnie slaba obrone, takze na pewno cos straca, byc moze zremisują , ale zapewne gonić beda musieli jakas strate. Cos czuje straca 1 gola i pogon istna. Takze typ warty gry. Zamiast ogladac smieszne starcie Milan - Barca gdzie na 100% wygra Barcelona, pewnie nawet z 3 przyloza Milanowi warto prawdziwy mecz obejrzec , kiedy nie znamy jeszcze wyniku.
kiepska analiza ...

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Copa Libertadores
Spotkanie: Velez Sarsfield - Deportes Iquique
Typ: Iquique(+1 AH)
Kurs: 2,85
Buk: Bet365
Analiza:
Na Estadio Jose Amalfitani, gdzie zawsze mamy świetną atmosferę swoje drugie spotkanie rozegrają ekipy Velezu i Deportes Iquique. Faworytem wiadomo, że są gospodarze ale buki zdecydowanie przesadziły w mojej ocenie. Wiadomo, że na papierze Fortineros wyglądają o wiele lepiej ale jak na razie nie wygląda to zbyt dobrze na boisku. Przede wszystkim zespół jak na razie strzela mało bramek, bo w trzech spotkaniach o punkty w tym roku zdobył jedynie gola przeciwko Argentinos Juniors. Dzisiaj będzie trzeba kreować grę, bo goście zapewne staną z tyłu, a to niestety Velezowi idzie jak krew z nosa ostatnio... W Guayaquil osobą, która brała na siebie ciężar rozgrywania piłki był Fernando Gago. Zawodnik wiadomo dużego formatu ale jednak rozgrywanie, to nie jest jego koronna umiejętność. Dzisiaj zabraknie Fernando Tobio na środku obrony, który pauzuję za kartkę sprzed tygodnia. Jak widzę jego miejsce ma zająć Sabia lub Cubero, co z pewnością będzie lepszym wyborem niż Sills, który zajął miejsce Tobio po czerwonej kartce i o mały włos, a nie dałby rywalom dwóch goli... U gości też nie pewny jest występ Rodrigo Brito oraz Victora Hugo Sarabii, a poza tym widać, że będzie to ustawienie bardziej defensywne niż przed tygodniem przeciwko Penarolowi. Przed tygodniem wyglądało, to na takie 4-3-3, a tutaj bardziej zanosi się na 4-4-2, co też jest zrozumiałe, bo jednak goście zapewne pograją z kontry. A w ofensywie ma kto strzelać, bo są Edson Puch czy Leonardo Monje, a więc zawodnicy, którzy w Chile mają wyrobioną markę, co by nie mówić. Tak jak Levy mówi, ekipy z Chile lubią pograć z kontry i szczerze powiedziawszy liczę, że Iquique pogra w podobny sposób co Huachipato przed tygodniem w Porto Alegre.
Bukom się trochę pomyliło wystawiając kursy na poziomie 1,25 na Velez. Ja wprawdzie x2 bym się tutaj obawiał, bo Velez jest lepszy ale nie do tego stopnia, by takie kursy na nich wystawiać. Myślę, że porażka maksymalnie jednym golem jest w zasięgu gości, a kurs na takie zdarzenie mamy naprawde świetny więc pobieram.
Vélez Sarsfield: Sebastián Sosa; Fabián Cubero(Gino Peruzzi), Juan Sabia(Cubero), Federico Domínguez, Emiliano Papa; Iván Bella, Francisco Cerro, Fernando Gago, Federico Insúa; Lucas Pratto y Facundo Ferreyra(Ezequiel Rescaldani)
Deportes Iquique: Rodrigo Naranjo; Nicolás Ortiz, Cristián Grabinski, Rodrigo Brito(Federico León), Juan Ramón Fernández; Fernando Manríquez, Víctor Hugo Sarabia(Mauricio Zenteno), Rodrigo Díaz, Sebastián Ereros; Edson Puch y Leonardo Monje
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom