>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.10.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Roma – Pilzno
Typ: 1/+2,5
Kurs: 1,75
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Pan Raczkowski z Polski będzie ,,gwizdał,, w meczu Romy z Pilznem.
Faworytem są Włosi,lepszy skład,większe pieniądze i ogranie międzynarodowe.
Roma po 0-3 z Realem Madryt na wyjeździe i Pilzno2-2 po remisie u siebie z CSKA.
Włoscy piłkarze po zimnym prysznicu w Madrycie ,,muszą ,, ten mecz wygrać.
W Czeskiej lidze 8w-0r-2p całkiem solidnie,gorsza gra w ,,delegacjach,,
Po lekkim kryzysie ostatnie 2 spotkania gospodarzy mogą napawać optymizmem.
4-0 z Froscione i 3-1 w derbach z Lacio.
Absencje;
Roma-kapitan De Rossi i Javier Pastore
Pilzno- Martin Kolar
✅75

sajmon654 1,2K

sajmon654

Użytkownik
Dyscyplina: Darts - World Grand Prix
Godzina: 20:10
Spotkanie: Dave Chisnall - Raymond van Barneveld
Typ: Over 4.5 setów w meczu
Kurs:
2.70
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Dużo nie ma co się rozpisywać. Dwaj równorzędni gracze - jeden bardzo doświadczony, mega spokojny i w miarę dobrze rzucający Duble. W tych rozgrywkach to ważne, gdyż zaczynamy i kończymy lega od podwójnej wartości. Z drugiej strony dużo młodszy Dave Chisnall. Lepszego zawodnika nie znam, jeśli chodzi o ilości rzucanych maxów. Potrafi także duże punkty zerować, także mecz moim zdaniem najbardziej wyrównany w tej fazie rozgrywek. Szkoda, że już w 1/8 będziemy musieli kogoś pożegnać, jednak warto zaryzykować maksymalną ilość setów w meczu. Niestety wcześniej nie dałem, rady, ale teraz szybko przed meczem, lub w trakcie na live warto zagrać za drobne po kursie 2.70 na Betclic. Powodzenia!
⛔100

g-lupek 168

g-lupek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Mistrzów
Typ: bts? nie
Kurs: 1,85
Bukmacher: unibet
Analiza:
Roma po porażce w Madrycie zrobi tutaj wszystkoaby wygrać, przez co myślę że zagrają uważnie, ostatnie wyniki w lidze włoskiej to 2 zwycięstwa z Lazio i Frosinone, znaczy wracają na właściwe tory. Pilzno na swoim podwórku radzi sobie najlepiej, swój pierwszy mecz w CL zremisowali z CSKA, chociaż po pierwszej połowie prowadzili 2:0 to skończyło się 2:2, w lidze czeskiej wygrali ostatnio z Spartą 1:0 po wyrównanym meczu. Myślę że będzie im ciężko tutaj o dobry rezultat i co jak co ale Roma nie powinna stracić bramki, gram tutaj brak bts bo coś mi się wydaje że właśnie w tym spotkaniu wynik 0:0 jest dość prawdopodobny.
✅85

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - CL
Spotkanie: CSKA vs Real
Typ: Varane - kartka
Kurs: 5
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Typ raczej rekreacyjny. Real ze skladem nie za bardzo. Za nieobecnosci Bale&#39;a, Ramosa trudno bedzie osiagnoc pozytywny wynik. No ale z innej strony CSKA takze ma wielu nieobecnych w podstawowym skladzie. Za nieobecnosci Ramosa glowny ciezar defensywy bedzie dzwigal Varane. Patrzac na ostatnie wyniki Realu, mecz moze rozstrzygnac jedna bramka, co zobowiazuje bardziej odpowiedzialnej gry w defensywie..
⛔100

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga mistrzów
Typ: 1 (ahc 0:2)
Kurs: 2.50
Bukmacher: Unibet
Analiza:

I jest tydzień z Ligą Mistrzów. Teoretycznie mało ciekawy mecz między Romą a Pilzno, a to z prostego powodu: różnica między tymi ekipami to co najmniej 3 klasy, nawet jeżeli Roma dzisiaj bez Pastore, z jakimiś rotacjami to skład mają szeroki i spokojnie powinni wypunktować rywala. Dla mnie wygrana 2 bramki to minimum, a to da mi zwrot jak coś, jednak strzelenie przez Romę trzech czy nawet czterech bramek nie powinno stanowić problemu. Pilzno u siebie może walczyć z CSKA, ale na wyjazdach z takimi rywalami jak Roma czy Real to będzie kopciuszek, który albo będzie się bronił tylko, albo jak pójdzie na wymianę to dostanie z 4-5 bramek. Cóż Roma od meczu z Realem otrząsnęła się i wygrała 2 mecze wbijając w nich 7 bramek i tracąc jedną. Dzisiaj spokojnie mają szansę także zachować czyste konto, a szans na gola będzie bardzo dużo. Jeżeli dopisze skuteczność, swoje zrobi obrona to takie wyniki jak 3:0, 4:0 czy 4:1 bardzo realne. Dobry kurs na azjatycki handicap bo te 2 gole różnicy to musi być minimum.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +28
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: CSKA-Real Madryt

Typ: CSKA ilość kartek : +2.5
Kurs: 2.06
Bukmacher: fortuna

Zacznę od tego, że Ruscy cofać nogi nie będą, co z resztą powszechnie wiadomo. Real ma taki nieprzyjemny, a nawet frustrujacy styl - częste szukanie dryblingu, szukanie faulu i dużo gry piłka. Ostatnio otrzymali chyba 4 czy 5 kartek w spotkaniu z Pilznem, gdzie grali będąc z wynikiem w plecy, a tutaj chyba nie zapowiada się, że będą prowadzić, tak więc pod presją i na własnym terenie będą zdesperowani żeby uzyskać korzystny wynik, a gdy czas ucieka to wiadomo, idzie się bardziej zdecydowanie, żeby wywalczyc szybko piłkę, wiec jestem dobrej myśli.
✅106

Otrzymane punkty reputacji: +9
gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna LM
Spotkanie: AEK - Benfica
Typ: Obie drużyny strzelą gola
Kurs: 2.11
Bukmacher: fortuna
Analiza: Szybka analiza, ponieważ niedługo mecz. Naprzeciwko Siebie staną zespoły które w 1 kolejce przegrały swoje mecze, co nie było żadna niespodzianką bo AEK grał z Ajaxem a Benfica z Bayernem. AEK u Siebie jest twierdzą w której bardzo rzadko przegrywa, ostatnio było to w maju w meczu ligowym z PAOKIEM, natomiast Benfica na wyjazdach również prezentuje się solidnie i przegrywa rzadko, ostatnio w grudniu z Rio Ave ale to był Puchar Ligi więc składy były zupełnie inne. Co Mnie skłoniło do tego typu, Benfica gdy spojrzymy na jej mecze wyjazdowe traci w wielu meczach minimum jedną bramkę (duzo BTS). W dodatku te zespoły, żeby myśleć o ugraniu czegoś w tej grupie muszą wygrywać a że w grupie maja Ajax i Bayern to walka między nimi rozstrzygnie się zapewne o 3 miejsce. Podsumowując, liczę na walkę na greckiej ziemii, i wyrównanym meczu obfitującym w bramki.
✅111

Otrzymane punkty reputacji: +28
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Lotki - World Grand Prix
Godzina: 22:40
Spotkanie: Gerwen - Webster
Typ: Webster

Kurs: 5.00
Bukmacher: Lvbet

Analiza:
Dzisiaj probuje niespodzianki w postaci zwyciestwa Anglika. Ostatnie porazki Gerwena pozostawiaja wiele do zyczenia. Porazka z Schindlerem oraz Razma to duzy znak zapytania przed dzisiejszym meczem z duzo lepszym wedlug mnie rywalem. Jeszcze w swojej karierze Webster nie wygrał z Gerwenem ale nie raz był juz bardzo bliski zwyciestwa. Z taka forma jaka prezentuje Gerwen warto sprobowac isc w niespodzianke i na pierwsze zwyciestwo w karierze Webstera z tak znakomitym graczem. Webster ostatnio odnosi przyzwoite wyniki mysle ze jest wstanie jak najbardziej dzisiaj podjac walke z swiatowa czolówką. Pozdrawiam trzymajcie sie.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom