>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.10.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - USA - MLS
Godzina: 3:00
Spotkanie: Colorado Rapids - Portland Timbers
Typ: Portland Timbers strzelą gola w obu połowach
Kurs: 5,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Portland Timbers należą do tych drużyn, które teraz bardzo potrzebują punktów. W Western Conference zajmują siódmą pozycję, a muszą skończyć na przynajmniej szóstym miejscu, żeby grać w playoffach. Przez cały sezon Portland Timbers grają bardzo dobrze u siebie. Na swoim terenie wygrywają prawie wszystkie mecze i tam mogą pokonać każdą inną drużynę. Problemem jest ich gra na obcych stadionach. Niestety poza domem przegrali pięć ostatnich spotkań. Mój typ to taki typ na przełamanie Portland. Ja wiem, że można być drużyną własnego boiska, no ale bez przesady. Skoro tak dobrze grają u siebie, to w piłkę grać potrafią i w końcu na wyjeździe też muszą zagrać lepszy mecz. W tej lidze gra toczy się szybkim tempem, szanse na bramki dla Portland będą i wreszcie powinni pokazać lepszą skuteczność.
⛔100

jedrek1114 1

jedrek1114

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primeira Liga, Portugalia
Godzina: 17:00
Spotkanie: Benfica - Feirense
Typ: Benfica -1,5
Kurs: 1,55
Bukmacher: Unibet
Na początku trzeba przypomnieć, że Benfica grała w środę mecz w Lidze Mistrzów gdzie uległa 4:2 na wyjeździe drużynie Arka Milika, ale moim zdaniem nie będzie to miało wielkiego wpływu na wynik. Głównym zadaniem gospodarzy będzie pewne zwycięstwo i pozycja lidera. Warto zaznaczyć, że w tym momencie przed pierwszym gwizdkiem drużyna z Lizbony ma tyle samo pkt co FC Porto. Sporting zremisował swoje spotkanie, więc jest idealna okazja na odskoczenie na 3 pkt. W mojej perspektywie szykuje się pewne zwycięstwo gospodarzy minimum 2 bramkami. Jest to mecz, który gospodarze powinni wygrać i tak będzie, nie ma miejsca na potknięcia, a przed swoją publicznością raczej wynik 1:0 nie zadowoli gospodarzy. Historia spotkań między zespołami też nie pomaga gościom: w 2008 było 1:0 (spotkanie pucharowe), natomiast w 2011 3:1. Ostatnie spotkanie Benfica odbyła na wyjeździe i wygrała 2:1 a było to 2012 roku.
W moim odczuciu kurs idealny do dubla, powodzenia! ????
✅55

Otrzymane punkty reputacji: +1
fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja
Godzina: 15:00
Spotkanie: Galatasaray - Antalyaspor
Typ: Galata (-1)
Kurs: 2.16
Patrząc na statystyki poprzednich meczów Galaty mam wrażenie, że ich passa remisów z końcówki poprzedniego sezonu odeszła w niepamięć. Od kilku spotkań Galatasaray gra dobrą piłkę, a jak na tak uznaną w Turcji markę, muszą odkuć się w obecnym sezonie by po jego zakończeniu zająć bezpieczną pozycję, dającą awans do gier w europejskich pucharach. Zespół gości ten rok zaczął bardzo mizernie, zaledwie 2 zdobyte punkty w 5 meczach dają im 1 miejsce w tabeli... od końca. Antalyaspor to typowy ligowy średniak, raz walczą o utrzymanie, innym razem zajmują wysokie miejsce o włos od europejskich pucharów, czy też czasem udaje im się spaść niżej, by zaraz znów wrócić do najwyższej klasy rozgrywek. Przy obecnej dyspozycji obu zespołów nie widzę innego rozwiązania jak pewna wygrana Galaty. Jako, że nie grają w tym sezonie na boiskach europejskich, mają pełen zapas sił i wielką motywację na tegoroczne rozgrywki krajowe.
✅116

Otrzymane punkty reputacji: +4
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna Hiszpana
g:20:45
Celta Vigo-Barcelona
Typ: Barcelona over 1,5
Kurs: 1.4
Bukmacher: Betano
Analiza:
Przed nami 2 tygodniowa przerwa od rozgrywek Ligi Mistrzów, tak więc Barcelona powinna się skupić na nadrabianiu zaległości.Katalończycy w chwili obecnej są na 3 pozycji za Sevillą i Realem do których tracą jeden punkt.
Ekipa Celta Vigo to średniak ligi hiszpańskiej który również występuje w europejskich pucharach, jednak w lidze nie wiedzie im się pomyślnie, mają w dorobku 7 pkt z czego 6 zdobyli w dwóch ostatnich kolejkach ogrywając Gijon u siebie 2-1 i Espanyol na wyjeździe 0-2.
Myślę że Barcelona sięgnie pewnie po 3 pkt w tym meczu, co prawda maraton o wyścig po ligowe trofeum dopiero się zaczął, ale Barcelona już na 6 ligowych spotkań straciła punkty w dwóch meczach w tym dwie kolejki temu z Atletico o siebie tak więc z takim rywalem powinniśmy spodziewać się 3pkt dla gości
✅40

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Tipico Bundesliga (Austria)
Godzina: 16:30
Spotkanie: Salzburg - Sturm Graz
Typ: X
Kurs: 4,33
Dzisiaj na Red Bull Arenie uczestnik LE Red Bull Salzburg będzie podejmował lidera Tipico Bindesligi Sturm Graz. &quot;Die Bullen&quot; w czwartek rozegrali mecz na wyjeździe w LE i przegrali z Schalke 1:3. Wiemy jaką formę prezentują piłkarze z Gelsenkirchen dlatego wynik nie stawia w dobrym świetle piłkarzy z Austrii. W lidze zajmują 3 pozycje z dorobkiem 18 pkt (5-3-1) dzisiejszy rywal jest liderem ligi z dorobkiem 22pkt (7-1-1). Sturm wygrał ostatnie 4 mecze na wyjeździe i widać że chłopaki są w gazie.
Jako ciekawostka, wartość piłkarzy obu drużyn to duża dysproporcja- Red Bull 44,55mln, Sturm 12 mln.
Zważywszy na czwartkową wycieczkę do Gelsenkirchen liczę na lekkie zmęczenie zawodników Die Bullen i pobieram wysoki kurs na remis w tym meczu gdyż uważam, że dobra forma zawodników Sturma spokojnie może pozwolić na małą niespodziankę w tym meczu.
⛔100

scary 21

scary

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Jagiellonia - Pogoń
Typ: Powyżej 2,5 bramek
Kurs: 2.05
Analiza:
Lider tabeli podejmuje 14 drużyne na naszym podwórku. Gospodarze grają ładnie dla oka i coraz bardziej jestem przekonany że mistrzostwo w tym sezonie jest jak najbardziej realne. Rywal Lechia Gdańsk przegrała z legią i jest szansa odskoczyć na 3 oczka. Jaga na 5 ostatnich spotkań zanotowała 4 overy, pogoń zaś tylko 2. Mecze miedzy tymi drużynami obfituje w dużo bramek, ostatnie 5 spotkań to aż 4 overy. Średnia na mecz obydwu drużyn w lidze to odpowiednio jagi 2,8 i pogoni to 2,6 bramek na mecz. Licze na to że Jagiellonia będzie chciała się zrewanżować za ostatnią porażke w pucharze i z pazurem podejmą dzisiejszego rywala. Nie stawiam na gospodarzy bo może ta passa zwycięstw się kiedyś skończyć ale na over bramkowy to już jestem bardziej skłonny na to postawić. Obie drużyny starają się grać z polotem i ofensywnie więc bramki na pewno padną, pytanie tylko ile.
⛔100

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, LaLiga
Spotkanie : Valencia v Atl. Madryt
Godzina : 12:00
Typ : Drużyna gości wygra i obydwie drużyny strzelą
Kurs : 3,95
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Witam serdecznie, dzisiaj na tapetę biorę mecz odbywający się o godzinie 12 na stadionie Valencii. Atletico przyjeżdza w gazie po wygranej nad Bayernem u siebie 1:0. Co istotnie nie zagra Diego Godin filar obrony ekipy z Madrytu. Zmęczenie po Lidze Mistrzów, Valencia u siebie zaczyna się odbudowywać, czemu nie mieliby strzelić bramki? Stać ich na to, ostatnio w maju nie strzelili u siebie bramki więc widać, że potencjał na strzelanie jest jednak z chaotyczną obroną już gorzej. Liczę na dość otwarty mecz i jakieś 1:2 w strone Atletico.
⛔100

pieknylolo 3

pieknylolo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premiership
Godzina: 15:15
Spotkanie: Tottenham - Manchester City
Kurs: 3.5
Analiza:
Dzisiaj pod lupę wziąlem hit kolejki. Na przeciw siebie staną dwie najlepsze drużyny w lidze czyli Tottenham oraz Manchester City. Spurs jak na razie zdobyli tylko 3 bramki na własnym boisku oraz wygrywali z drużynami z dolu tabeli a remisowali z Liverpoolem u siebie i Evertonem na wyjezdzie do tego nie zagra dzisiaj ich główny napastnik Kane oraz Dembele, Dier i prawdopodobnie Sissoko. Co do drużyny Manchesteru jak na razie idą jak burza 18 zdobytych bramek zdobywając komplet punktów chodz trzeba zauważyć że 4 mecze grali z czterema ostatnimi drużynami w lidze najsilniejszym rywalem był Man Utd który na własnym boisku przegral 1:2. Dużym osłabieniem w drużynie obywateli będzie brak De Bruyne oraz zabraknie Kompanego oraz Nolito. Tottenham nie może pozwolić sobie na ofensywne rozegranie tego meczu przy tak dobrej formie przeciwników dla tego sądzę że będzie gral defensywnie a mecz skończy się remisem.
⛔100

drughi 430

drughi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Serie A
Godzina: 12:30
Spotkanie: Empoli-Juventus
Typ: Juventus nie straci bramki-Tak
Kurs: 1.72
Bukmacher: BAH
Analiza:
Witam,po dłuższej przerwie ???? Oczywiście śledzę forum,ale nie udzielałem się ostatnio,wyczekuje startu sezonu NBA bo tam mi idzie lepiej a reszta coś po prostu pechowo więc dobrze przemyślcie mój typ-takie ostrzeżenie na wstępie ;)
Do rzeczy-o 12:30 w Empoli zmierzą się Dawid i Goliat ligi makarońskiej.Juventus w gazie(nie licząc bolesnej wpadki z Interem,oglądałem i uwierzcie mi,to był wypadek przy pracy).Chłopaki się rozkręcają jeśli chodzi o formę strzelecką,natomiast jeśli chodzi o obronę no to od lat ta sama uznana marka-na bramce Buffon,w obronie Bonucci,Barzagli,Chiellini,po bokach Dani Alves i pewnie Evra bądź Alex Sandro jako skrzydłowo-obrońcy.Trudna sprawa dla Empoli jeśli chodzi o przebicie takiej defensywy.Wiadomo także że Juve to od zawsze doskonała obrona i patrząc na staty nawet jestem lekko zdziwiony że w 6 meczach stracili narazie 4 bramki,myślę że Max Allegri kilka słów im powiedział już na ten temat i będzie to coraz lepiej funkcjonować-czytaj-bez straty gola.
Poza wtopą z Interem,2 rozegrane mecze na wyjeździe to wygrane z Lazio i Palermo po 1-0.Jeśli chodzi o bezpośrednie mecze między dzisiejszymi rywalami to przytocze także 2 ostatnie w Empoli 0-2,1-3 dla Juve.Empoli w 6 rozegranych w tym sezonie meczach strzeliło całe 2 bramki.
Podsumowując-nie widzę dla nich realnych szans na zdobycie gola w tym meczu-jeśli Stara Dama ich nie zlekceważy lub komuś nie wpadnie strzał życia no to nie mają prawa przy takiej formie strzeleckiej i takiej defensywie mojego faworyta zdobyć gola.Jeśli chodzi o wynik to wiadomo,liczę na bramki Juve ale nie będe forsować tempa od początku sezonu-dziś gram na perfekcje w obronie a jeśli coś wpadnie no to super.Powodzenia wszystkim no i byle do końca października(enbijej!! ;))
✅72

Otrzymane punkty reputacji: +11
M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ligue 1
Spotkanie: Nicea - Lorient
Typ: 1
Kurs: 1.80
Analiza:
8 kolejka Francuskiej Ligue 1.
Nicea która aktualnie znajduje się na 2 pozycji w tabeli z dorobkiem 17 punktów (5-2-0) zmierzy się przed własną publicznością z drużyna Lorient.
Lorient która jest na 19 miejscu i przegrała w tym sezonie już 5 spotkań.
Jednak ostatnie dwa domowe potyczki wygrali - z Lillie oraz Lyonem.
Kurs być może jest wyższy również z tego względu że w Czwartek Nicea grała w ramach 2 kolejki FG LE i przegrała aż 5:2 w Krasnodarze.
Nicea wygrywała dwie ostatnie potyczki domowe z Lorient - 2:1 oraz 3:1.
Gospodarze tego spotkania zagrają bez Le Bihana,Le Marchanida oraz Llorisa.
Nie pewny wystep jest Bodmera oraz Mario Balotelliego.
Goście zagrają bez Pape, Jeannot który pauzuje za kartki.
Nicea u siebie w tym sezonie wygrała 3 mecze oraz zremisowała 1 spotkanie - z Lillie 1:1.
Reasumując uważam że w tym meczu gospodarze sięgną po 3 punkty.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +4
przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna Hiszpana - La Liga
Godzina:20:45
Spotkanie: Celta Vigo - Barcelona
Typ: Powyżej 4,5 gola
Kurs: 4,09
Buk: OddsRing
W dniu dzisiejszym mimo szerokiej oferty zdecydowałem się na jeden z kilku dziś granych meczy hiszpańskiej La Liga.Drużyna z Vigo miała przewagę w meczu z Espanyolem na wyjeździe, ale długo wydawało się, że mecz zakończy się remisem; dopiero w końcówce spotkania goście strzelili dwa gole, które zapewniły im trzy punkty.Celta zaczęła sezon od trzech porażek, ale ostatnio obserwujemy odrodzenie podobne jak Valencia, bo drużyna z Galicji w ostatnich trzech spotkaniach zdobyła siedem punktów.Pierwszego gola dla Celty w ostatnim spotkaniu strzelił Giuseppe Rossi, który został wypożyczony z Fiorentiny gdzie ostatnio jednak nie grał, w poprzednich rozgrywkach strzelił sześc goli dla Levante w La Liga.Celta wygrała aż dwa z ostatnich czterech spotkań z Barceloną w 2014 roku pokonując rywala na Camp Nou, a w zeszłym sezonie u siebie aż 4:1. Tylko w tych dwóch meczach bramkę i trzy asysty zaliczył Nolito, który miał wylądować w Barcelonie, ale w końcu został piłkarzem Manchesteru City.W pierwszym spotkaniu bez kontuzjowanego Lionela Messiego Barcelona bez trudu poradziła sobie ze Sportingiem Gijon wygrywając na wyjeździe aż 5:0 do przerwy prowadząc już 2:0, a ostatnie trzy bramki strzelając w ostatnich dziesięciu minutach spotkania.W ostatnim spotkaniu dwie bramki strzelił Neymar zaliczając bardzo udane spotkanie. W poprzednim sezonie pod nieobecność Messiego Brazylijczyk w ośmiu spotkaniach strzelił aż dziesięć bramek.Już cztery asysty w tym sezonie zaliczył grający na prawej obronie Sergi Roberto, który już po sześciu spotkaniach ma na koncie tyle samo asyst co Dani Alves w poprzednich rozgrywkach i klub ma z nim niedługo przedłużyć kontrakt.Ze względu na dobra formę Hiszpana w składzie brakuje miejsca dla Aleixa Vidala, którego w składzie rzadko widzi Luiz Enrique. Vidal przez dwa sezony w Barcie zagrał w zaledwie 16 meczach we wszystkich rozgrywkach, a przychodził przecież jako uniwersalny zawodnik mogący grać zarówno w obronie jak i nawet w pierwszej linii. Dzisiejszy typ na to spotkanie jest jak najbardziej prawdopodobny, gdyż obydwie drużyny grają piękną i ofensywną piłkę, dzięki temu nieraz padały hokejowe wyniki jak ostatnio 6:1 w Barcelonie czy sezonie poprzednim w Vigo 4:1.
✅309

Otrzymane punkty reputacji: +1
columbia 347

columbia

Użytkownik
Dyscyplina - Tenis - ATP 250 - Chengdu, China - Hard - Final
Godz: 10:30
Spotkanie: Ramos-Vinolas Albert - Khachanov Karen
Typ: -2.00 (AH) Khachanov Karen
Kurs: 2.30
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Ludziska z tego forum popełniacie wszyscy błąd ! Dostrzegam na tym forum i nie tylko aż 80% typow w stronę Ramosa. Kursy zaczynają się wyrównywać, więc większość inwestorów z Naszej Ukochanej Planety także popełnia Big Mistake. Ramos zaprezentował wczoraj w półfinale to z czego aktualnie slynie tj duża nieregularności i gotowanie się w ważnych momentach. Wspomogl go bardzo jego wczorajszy rywal, który &quot;nie chciał&quot; wygrać. Mecz był na bardzo niskim poziomie. Jest to trudny matchup dla Ramosa, w którym nie ma jakichkolwiek szans aby sobie poradzić. Wczoraj rywal pomógł grając także szarpany tenis z dużą ilością wymian i breakpoint&#39;ow w stylu kobiecego tenisa. Ramos dał rywalowi ogromną ilość szans na przełamanie. Jego serwis był bardzo zły, to było raczej wprowadzenie piłki do gry. Z końcowej lini próbował ryzykować szukając bezpośredniego punktu i zazwyczaj wyrzucał na aut takie piłki. Miał ogromny problem z wygraniem punktu przy uderzeniu nad wyższą siatka (bliżej słupków). Mnie osobiście jego gra irytowala. Dimitrov zagrał na max 20% swoich umiejętności, a i tak był wczoraj lepszym tenisista mimo porażki. Dodam że wczoraj przedmeczowo typowalem prywatnie porazke Dimitrova ( szukając dużego value) jak i wygrana Khachanov&#39;a 2-0 w setach z Troickim w drugim polfinale po kursie @ 4.70 (Typ widczy w moim temacie jak i Typach Dnia 1.10.16). Skoro będzie to trudny matchup dla Ramosa tzn że będzie to łatwa konfrontacja dla młodego Rosjanina. Khachanov nie zagra w takim stylu jak Dimitrov. Nie będzie tu przestojów, pasywnej ,miękkiej gry, jak i seryjnych błędów. Grę Karena opisałem we wczorajszym typie. Moje przewidywania się sprawdziły tj młody tenisista gral bardzo pewnie, swobodnie i skutecznie. Robi na mnie wrazenie jego poruszanie się i gra z glebi kortu. Jest to siła, dynamika i precyzja. W ataku ma on mocny, wygrywający serwis który jest bardzo regularny w przeciwieństwie do Ramosa. Wygrywa punkty bardzo pewnie w pierwsze tempo po ataku do siatki (serve &amp; volley wysoki poziom) , jak i po efektownych uderzeniach z glebi kortu. Robi to szybko płasko i skutecznie. Kazda krótsza piłkę atakuje. Robi to wszystko tak naturalnie i jest w ciągłym gazie, nie widać u niego gorszych momentów. Czuję się tu na tych kortach, jak ryba w wodzie. W obronie wykorzysta każda krótsza piłkę rywala a w dłuższych wymianach to on dominuje. Ramos nie ma tu żadnego argumentu aby się podłączyć i myśleć o wygraniu tego finału. Khachanov ma dopiero 20 lat i blisko 200 cm wzrostu, osobiście jestem pod dużym wrażeniem jego talentu. Inwestowalem już kilkukrotnie w jego stronę w tym roku i aż 3x na pozycji jako underdog i zawsze z pozytywnym skutkiem. Polecam ten typ ! -2.00 handicap gemowy Khachanov Karen @ 2.30 .
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +9
sharaawy 1,4K

sharaawy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2. Bundesliga, Niemcy
Godzina: 13:30
Spotkanie: Heidenheim - Braunschweig
Kurs: 3,10
Analiza:
Spotkanie drużyn z czołówki. Heidenheim (3.) dobrze wszedł w sezon, na 7 spotkań tylko 1 porażka (z beniaminkiem u siebie) i tylko 4 stracone bramki, po za jedną porażką, były także 2 remisy w wyjazdowych spotkaniach. Generalnie u siebie poza porażką z Wurzburger Kickers same zwycięstwa, widać dobrze czują się u siebie.
Braunschweig (1.) to zespół dla którego liczy się tylko i wyłącznie awans w tym sezonie i to jest ich cel. Na 7 rozegranych spotkań nie zanotowali żadnego remisu, a licząc poprzedni sezon w 2. Bundeslidze od 11spotkań nie padł w ich meczach remis!!!
W meczach wyjazdowych zanotowali jedyną porażke w tym sezonie (Stuttgart 0-2).
Podsumowując:
Lider który od 11 spotkań pozostaje bez remisu, z ambicjami na awans, zagra z trzecim zespołem, który bardzo dobrze czuje się grająć na własnym stadionie... dla mnie prosty wniosek - remis. Powodzenia!
✅210

Otrzymane punkty reputacji: +8
marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premiership
Godzina: 17:30
Spotkanie: Burnley-Arsenal
Typ: (-1,5 handicap azjatycki) 2
Kurs: 2
Analiza:
No cóż wczoraj niestety się nie udało i Swansea nie dało rady The Reds trudno, jedziemy dalej z ligą angielską. Na dziś wybrałem mecz beniaminka z drużyną która może w końcu powalczy o coś więcej niż tylko pierwsza czwórka, czyli Burnley-Arsenal. Zacznijmy od gospodarzy, jest to drużyna zdecydowanie własnego boiska, pokonali u siebie Liverpool nie wiem jak to nazwać bo szczęście to mało powiedziane, statystyki były po prostu miażdżące na korzyść The reds w tym meczu (posiadanie 20%-80%) w sytuacjach bramkowych 3-26 a co najciekawsze strzały celne 2 (dwa wpadły do bramki)-5, Liverpool raził nieskutecznością, jak dla mnie limit &quot;szczęścia&quot; wykorzystali na cały sezon ???? i dalej zremisowali ze słabiutkim Hull i wygrali z przeciętnym Watfordem, a na inauguracje przegrali z drużyną Fabiana. Żaden z tych zespołów mnie nie przekonuje i nie jest w stanie nawet zbliżyć się poziomem do dzisiejszego rywala Burnley, Więc przechodzimy do drużyny gości, co tu dużo można napisać są po prostu w wybornej formie rozjechana Chelsea w derbach Londynu, następnie LM i Basel które nie miało nic do powiedzenia i spokojnie mogło się skończyć około 5-0 a nie 2-0 gdyby tylko Alexis był skuteczniejszy, oczywiście te mecze były na włąsnym stadionie więc spójrzmy na formę wyjazdową, remis na inauguracje z mistrzem Anglii 0-0 a później już poleciało Hull-Arsenal 1-4 Watford-Arsenal 1-3 (0-3 do przerwy) czyli drużyny z którymi także Burnley rywalizowło, wyniki można porównać aczkolwiek twierdze że mecz meczowi nie równy i takie porównania są bezsensu ???? Patrzę na aktualną formę Kanonierów i są w gazie niesamowitym Walcott, Sanchez, Iwobi, Ozil i w obronie Kościelny i coraz to lepiej radzący sobie sprowadzony z Valencii Mustafi. Myślę że ten handicap jest spokojnie do zrobienia w obecnej formie Kanonierów i obym sie nie mylił, będę ryzykował jeszcze azjan 2,5 w stronę gości, ale to za drobniejszą sumę. Ogólnie typuje 0-4 ew 1-4 a jak wyjdzie boisko zweryfikuje powodzenia wszystkim. PS trzymać kciuki za Virtus.Pro dzisiaj ;)
⛔100

I 209

isco23

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Portugalia
Spotkanie: Benfica vs Feirense
Typ: 1 połowa/ spotkanie 1/1
Kurs: 1.60
Wczorajszy typ na FC Porto siadł gładko bo został pokryty już w 1 połowie. Dzisiaj biore typ na kolejną potęgę z tej ligi a mianowicie Benfice. Jak wiadomo wczoraj Sporting stracił punkty także dziś jest doskonała okazja dla Benfici żeby im odskoczył bowiem do Lizbony przyjeżdża beniaminek. Jak wiadomo Benfica na swoim stadionie punkty traci niezwykle rzadko. W tamtym sezonie ich bilans u siebie w lidze wynosił 15 zwycięstw 0 remisów i tylko 2 porażki. Bilans bramkowy to aż 52 strzelone przy tylko 13 straconych, i bardzo często zdarzało się tak że gospodarze załatwiali sprawe już w 1 połowach meczów. Myślę że dzisiaj będzie dokładnie tak samo i z pewnością drużyna Lizbony zaaplikuje swoim rywalom kilka bramek.
✅60

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Dyscyplina: Darts, World Grand Prix
Godzina: 20.30
Spotkanie: Ian White - Kim Huybrehcts
Typ: Kim Huybrechts
Kurs: 1,80
Mecz dwóch niby podobnych poziomowo graczy, jednak ja idę w stronę Huybrechtsa. White w tym sezonie zupełnie nie imponuje. Niby wygrał 3 turnieje PDPA Players Championship, ale to turnieje niskiej rangi. Jak przychodzi co do czego to przez cały sezon ugrał tylko jeden półfinał ET i to w maju. Na ostatnich dwóch turniejach ET we wrześniu wyglądał średnio na dablach kręcąc je na niec ponad 30%, co może mieć niebagatelne znaczenie w tym turnieju. W jakże innej dyspozycji jest Kim, który w trzech turniejach wrześniowych ET ugrał frajersko przegrany finał i dwa półfinały, dwukrotnie przegrywając w nich z MVG? Jeszcze dwa tygodnie temu Belg był w najlepszej formie w tym sezonie i jeżeli ciągle idzie na tej samej fali, to dla mnie jest dobrą okazją ten kurs na niego.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +9
tigana 130

tigana

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Atalanta - Napoli
Typ: Napoli over 1.5 gola
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
W dniu dzisiejszym stawiam na ekipę Arkadiusza Milika. Napoli obecnie zajmuje drugą pozycję z 14 pkt i bilansem bramek 14/5. Drużyna Polaka ostatnie pięć meczy, które rozegrała wliczając w nie również ligę mistrzów strzeliła 11 goli a straciła 4. Jest to bardzo dobry prognostyk na dzisiejsze spotkanie. Widać duży potenciał strzelecki , mając w składzie Milika(4 gole), Callejona(5 goli), Hamsika(2gole) czy Mertensa(2gole) - łacznie Ci Panowie mają 13 trafień w lidze. W meczach wyjazdowych Napoli spisuje się poniżej moich oczekiwań, ponieważ na trzy mecze wygrali jeden i dwa remisując. Bilans wyjazdowy goli 5/2. Tak więc dziś liczę na przebudzenie wyżej wymienionych grajków i strzelenie 2 goli drużynie z Atalanty.
Przechodząc do gospodarzy. Zajmują oni 15 pozycję w lidze mając na koncie 6 oczek z bilansem goli 9/12. Grali u siebie trzy spotkania z czego jedno wygrali a dwa przegrali notując bilans 5/6. Myślę, że nie będzie to łatwe spotkanie dla obu drużyn. Gospodarz, który musi uciekać przed strefą spadkową gdyż w przypadku przegranej może się tam znaleść a przyjezdni, którzy nie mogą pozwolić aby Juve odskoczyło im na więcej niż 1 pkt. Tak więc zacieram ręce i myślę, że Arek i Callejon nie zawiodą i będą cieszyć sie około godziny 17 z trzech pkt!!
Ostatnie spotkania obu ekip;
Atalanta 1-2 Napoli
Atalanta 1-3 Napoli
Atalanta 1-1 Napoli
Atalanta 1-1 Napoli
⛔100

D 706

don1

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ITF-Spain
Godzina: 11:30
Spotkanie: Lopez San Martin - Munar
Typ: DW 2-1
Kurs: 5.00
Analiza:
Pierwszy mecz nie wszedł. Wiec dziś bardziej ryzykownie. Wybrałem finał tunieju ITF na kortach ziemnych w Hiszpanii. Lopez notuje 14 meczów z rzędu w których nie odniósł porażki. Więc jest w świetnej dyspozycji. Trudno mi coś powiedzieć o jego grze. Gdyż turniejów rangi ITF nie można oglądać przez internet. Ale forma ma niebywałą. Jeśli chodzi o rywala Munar to nie jest chłopiec do bicia. Czasem się rusza na wyższy poziom czyli na challenger. Tam z reguły przepada w kwalifikajach. Ale stawiam na jego porażkę. Ale mam nadzieję, że tutaj powalczy i nie przegra gładko w dwóch setach. Kurs bardzo zachęcający. Można próbować. Oczywiście lekko pograć. Czysty win również polecam.
zwrot

ogoras20 67

ogoras20

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - La Liga
Godzina: 16:15
Spotkanie: Real Madryt - Eibar
Typ: rożne over 11
Kurs: 2.20
Analiza:
Na dziś moim typem są rzuty różne w meczu Realu z Eibarem. Jak wiadomo Real ma bardzo ofensywnie przysposobione skrzydła. Zarówno pomocnicy jak i obrońcy często wjeżdżają od skrzydła i dośrodkowują w pole karne. Eibar w tym sezonie również spisuje się całkiem dobrze - 8 pozycja w tabeli, dlatego myślę że od siebie również dorzucą kilka rożnych z racji iż w moim uznaniu jedyna szansa na strzelenie gola jakiej mogą szukać to właśnie po centrach, bowiem środkiem się raczej nie przebiją. Statystyki Realu w kwestii rzutów rożnych u siebie przedstawiają się następująco:
Real - Villareal 17:3✅
Real - Osasuna 6:7 ✅
Real - Celta 7:2 ⛔
Statystyki Eibar na wyjeździe mają się następująco:
Malaga - Eibar 7:5 ✅
Granada - Eibar 6:7 ✅
La Coruna - Eibar 1:8 ⛔
Jak widać po statystykach zarówno Real jak i Eibar troszkę tych rzutów rożnych w meczach zdobywają. Zatem jestem przekonany że over 11 to będzie formalność.
✅120

B 32

bredoms

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Godzina: 12:00
Spotkanie:Valencia vs Atletico Madryt
Typ: 1
Kurs: 4,5
Bukmacher:Bet 365
Atletico jest w formie to nie ulega wątpliwości ,ale grali mecz w LM z Bayernem który kosztował ich wiele sił.Valencia nie gra w pucharach więc miało sporo czasu na przyjęcie odpowiedniej taktyki na ten mecz.W Atletico prawdopodobnie nie zagra para stoperów Godin i Gimenez co wpłynie na jakość w Obronie .Valencia z meczu na mecz nabiera formy więc mam nadzieję że pokażą się dziś na tle o wiele mocniejszego rywala i wykorzystają atut własnego boiska.Valencia mi kilka ciekawych nazwisk w zespole jak Rodrigo Nani,Mangala,Montoya,Gaya więc są to zawodnicy którzy z pewnością mogą powalczyć z Atletico o 3 pkt.Po takim kursie spróbuję postawić na drużynę Prandelliego tak jak wczoraj uczyniłem to na Bayer z Dortmundem.Liczę na zmęczenie Atletico i dobre przygotowanie taktyczne Valencii.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom