>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.10.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 2. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

hachiko 27

hachiko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa Polska
Godzina: 20:30
Spotkanie: Jagiellonia - Lechia
Typ: over 2.5
Kurs: 2.05
Bukmacher: bet365
Analiza:

Co tu dużo mówić wyniki obu drużyn w tym sezonie są w kratkę. Bilans Jagi to 4w-2r-4p, natomiast Lechii 2w-5r-3p. W ostatnich 5 bezpośrednich pojedynkach tych drużyn padały co najmniej 2 bramki. Średnia bramek we wszystkich meczach tych drużyn to 2.9 goli / mecz. O Lechii pisano już wszystko. Co roku ta drużyna ma bić się o podium. Rzeczywistość jest brutalna. Rozegrano do tej pory 10 kolejek, Jaga z bilansem ponad 2,5 goli zakończyła w 6 spotkaniach, natomiast Lechia w 5. Jagiellonia nie przegrała u siebie od trzech kolejek, natomiast Lechia słabo sobie radzi na wyjazdach. Myślę jednak, że Lechia z nowym trenerem będzie chciała wygrać i zrównać się punktowo z Jagiellonią. Emocji nie zabraknie i myślę, że bramek również.
✅105

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Liga Polska
Spotkanie Jagiellonia-Lechia
Typ: Jagiellonia dokładnie 1 golem
Kurs 4.00
Buk Unibet
Godz: 02/10/2015 20:30
Analiza: Na dzień jutrzejszy wybrałem spotkanie z polskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym to drużyna Jagielloni Białystok na swoim stadionie podejmowała będzie ekipę Gdańskiej Lechii, spotkanie zatem zapowiada nam się niezwykle emocjonująco ponieważ grają zespoły które mają ambicje na wyższe cele w naszej ektsraklasie aniżeli tylko i wyłącznie utrzymanie na sezon kolejny, w tym spotkaniu może delikatnym faworytem,ale tylko ze względu że grać będzie na swoim stadionie będzie drużyna z Białegostoku, Lechia bowiem w dwóch ostatnich spotkaniach wyjazdowych zanotowała porażki,ale teraz przecież może się odkuć ponieważ gospodarze mają różną formę, grają raz lepiej raz gorzej ,ale myślę że w tej kolejce kilka bramek będziemy w stanie obejrzeć, stawiałbym też że obie ekipy srzelą tutaj minimum po jednym golu, a spotkanie albo zakończy się remisem albo wygraną zespołu gospodarzy dokładnie jednym golem, ponieważ jak już wcześniej pisałem są to równie podobnie do siebie grające zespoły.

⛔100

engelos 352

engelos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Spotkanie: Darmstadt - Mainz
Typ: 1
Kurs: 3.00
Analiza:
Ósma kolejka najwyższej ligi niemieckiej. W pierwszym jej meczu Darmstadt, dziewiata drużyna bundesligi na własnym obiekcie podejmie aktualnie dwunastą ekipe Mainz. O Darmstadt juz wcześniej pisałem. Jak na beniaminka mają potencjał. Na poczatek sezonu mieli niesamowicie trudne mecze, chyba z samą czołówką, co na pewno będzie miało dobry wpływ na gre ze słabszymi zespołami. Przegrali jedynie z Bayernem, co jest absolutnie zrozumiałe. Pogonili Werder, Leverkusen, wywieźli jeden punkt z Dortmundu. To dlaczego nie mieli by wygrać z Mainz?!
H2H wedlug livesport to dwa pojedynki bezpośrednie, jeden w 2010 i jeden w 2011 roku. Obydwa wygrane przez Darmstadt.
Braki kadrowe w Darmstadt: popauzują jeszcze Stark oraz Patrick Platins. Z Mainz do Darmstadt nie pojadą Elkin Soto, Fabian Frei oraz Max. Beister. Większe braki zdecydowanie po stronie gości.
Kursy zachęcają na granie w ten mecz, tym bardziej, że Darmstad jako beniaminek nie jest chłopcem do bicia, Dla mniej odważnych polecam opcje 1X z też dobrym kursem 1.55

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
realadi 241

realadi

Użytkownik
Dyscyplina; Piłka nożna
Godzina;20;30
Spotkanie; Celta Vigo-Getafe
Typ;1
Kurs;1.44
Bukmacher;Bet365
Analiza; Mecz rewelacji(?) sezonu z Getafe. Celta prezentuje dobrą piłkę dzięki czemu jest niepokonana. w ^ meczach 4 wygrane i dwa remisy. Ciekawostka jest fakt że te remisy z dość słabymi ekipami Las Palmas i Eibar. Getafe powoli podnosi się z kryzysu i tak w 3 ostatnich meczach wygrali 2 z Levante i Malagą (oba u siebie) i doznali porażki z Atletico,wcześniej słabe występy przeciwko Espanyol,Granadzie i Bilbao. Istotnym faktem jest to że w pojedynkach tych zespołów wygrywa gospodarz na 10 spotkań 8x wygrana gospodarzy i 2 remisy. Dodatkowo Celta dobrze radzi sobie na swoim stadionie a Getafe jest beznadziejne na wyjazdach już od kilku sezonów. Celta to ekipa lepsza (i nie mówię tu o wyczynie z Barceloną),Getafe zwyczajnie nie ma atutów w tym meczu. Kurs słaby ale prawdopodobieństwo duże. PLAY!

⛔100

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Wuhan WTA
Godzina: 9:00
Spotkanie: V.Villiams-R.Vinci
Typ: Vinci
Kurs: 2,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Półfinał turnieju w Chinach. Końcówka sezonu,cala masa niespodzianek. Idę w stronę Włoszki, finalistkę tegorocznego US Open.Vinci prezentuje bardzo techniczny tenis,trudny do rozgryzienia dla rywalek.Prezentuje się bardzo dobrze,dziś odprawiła Czeszkę Pliskowa(8.w turnieju),przedwczoraj 2-0 z Kvitova,wczesniej Begu również w 2och setach.Dotychczas w turnieju straciła tylko 1seta w 1.rundzie z kwalifikantka Kovinic.Venus jak to Venus,kobieta wciąż walczy pomimo wieku,dziś mało co by odpadła z ambitna Konta.Wczesniejsze przeciwniczki nie były zbyt wymagające-zmęczona po wygranym turnieju Radwańska,potem Georges i nieregularna Suarez-Navarro.
Kurs wyśmienity..
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 20.30
Spotkanie: Jagiellonia - Lechia
Typ: X2
Kurs: 1.57
Analiza:

Drugie piątkowe spotkanie w Polskiej Ekstraklasie. Jagiellonia podejmie na własnym obiekcie zespół Lechii Gdańsk. Mój typ na to spotkania to remis albo wygrana gości. Gdańsczanie jak doskonale wiemy w lato dokonali kolejnych &quot;wielkich&quot; jak na Polskę lige zakupów. Wiemy również, że dopiero w ostatnim spotkaniu udało im się uzyskać upragnione trzy punkty. Dlaczego więc gram taki typ? Gdyż wydaje mi się że ostatnia kolejka była przełamaniem, von Hassen poznał już drużyną i przekazał im swoje założenia. Dodatkowo należy zauważyć, że chwalona przez wszystkich Jaga nie jest ostatnio w dobrej formie. Przegrali 1-3 ze Śląskiem, 0-2 z Zagłębiem i 2-1 z Pogonią, pokonali co prawda Lecha 1-0 ale wiemy w jak tragicznej dyspozycji jest Kolejorz. Strata Gajosa, Tuszyńskiego i Dzalamidze już w trakcie sezonu bardzo osłabiła drużynę Michała Probierza. Moim zdaniem Lechia wywiezie punkty z Białegostoku.

✅57

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL Pre -SEASON
3:00 am.
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
Oilers OT
(1,80) B365
Oilers, zachwycają! Podczas meczów przed sezonem zasadniczym ich mecze w końcu przynoszą owoce. Ostatnie pięć meczy z rzędu i same wygrane. Kto by pomyślał, że będą takie żniwa zbierać, po rywalach Oilers. Agresywna gra na bandach, solidna defensywa i w końcu aktywny power play, w którym padają łupem po ich stronie bramki. Eberle, Nugent rozumieją się znakomicie. Co mecz, to jeszcze lepszy w ich wykonaniu. Cała drużyna tam bardzo się przykłada, żeby kolejny ich mecz był na ich korzyść. Tylko ciekawe czy to wszystko się przełoży, na sezon zasadniczy. Do tego jeszcze trochę czasu, ale jak widać są w gazie i na pewno jeszcze mają chętkę na wygrywanie meczy. Po drugiej stronie Orki, ekipa która na papierze wygląda zdecydowanie lepiej od Oilers, ale tylko na papierze. Nie idzie im nic, podczas PRE_SEASON i jak widać nie zamierzają poprawić swojej gry. Bliźniacy też bez paliwa, chyba jeszcze myślami są na wakacjach. Nie miej jednak nie sądzę aby się dzisiaj przeciwstawili tak dobrze prezentującej się ekipie Oilers, których kiedyś nazywałem &#39;&#39;Jeźdźcy bez głów&#39;&#39; ;) teraz muszę wymyślić jakąś inną nazwę na ich cześć bo ogromny progres zrobili, byle by podobnie było podczas sezonu zasadniczego. Gram OILERS OT.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Słowacja
Godzina: 17:30
Spotkanie: B. Bystrica - Zilina
Typ: under 5,5
Kurs: 1.85
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Na jutro spróbuję coś z hokeja Słowackiego. Gospodarze Banska Bystrica po rozegranych 7 spotkaniach ma na koncie 5 zwycięstw i 2 porazki po dogrywce co daje im aktualnie 3 miejsce w tabeli. Goście natomiast po 8 spotkaniach z 2 wygranymi i 6 porażkami (w tym dwie po dogrywce) zajmuje 9 miejsce. Faworytem tego spotkania są gospodarze, ale mój typ nie będzie dotyczył zwycięzcy tego spotkania, ale liczby bramek zdobytych w tym meczu. Mniej niż 6,5 goli uważam za typ godny uwagi z tego względu, że gospodarze są drużyną w której meczach pada najmniej bramek średnio 2,6 na mecz. Biorąc pod uwagę średnią gości która wynosi 4,4 bramki na mecz tylko jakieś trzęsienie ziemi musiałoby nastąpić, żeby było to spotkanie obfitujące w dużą ilość goli. Dodając do tego fakt, że w tym sezonie tylko 3 razy na 15 w spotkaniach tych drużyn padło więcej bramek niż proponuję myślę, że można grubo stawiać na taki typ.
✅ 85

gregory1989 55

gregory1989

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis&gt; challenger Rome
Godzina:
10:30
Spotkanie:
Lajovic-Viola
Typ: Viola
Kurs:
4,5
Analiza:
Już dziś dojdzie do bardzo ciekawego pojedynku na challengerze w Rzymie pomiędzy Dusanem Lajoviciem a reprezentantem gospodarzy Matteo Violą. Według bukmacherów zdecydowanym faworytem spotkania jest Lajovic a to ze względu na ranking i wyniki. Lecz ja nie przejdę obojętnie wobec takiego kursu na grającego na swej ulubionej nawierzchni Violą ponieważ jak spojrzymy w bezpośrednie pojedynki między graczami to górą 3-1 jest Matteo który o dziwo ograł dwa razy Lajovica na nawierzchni której nie lubi- na hardzie więc to sugeruje że ma sposób na Dusana. Liczę na fanatyczny doping dla Violi który go poniesie i pokaże że wcześniej nie przypadkowo ograł swojego przeciwnika aż 3 razy.

⛔ 100

mich.pa88 107

mich.pa88

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP - Debel: Shenzhen
Godzina: 10:30
Spotkanie: Inglot D. / Lindstedt R. - Guccione C. / Sa A.
Kurs: 1.57
Analiza:
Szczerze mówiąc nie za wiele wiem na temat pary Gucciune/ Sa. Właściwie to tylko tyle ile sprawdziłem w necie. Będzie to już 24 mecz tych zawodników w jednym duecie. Bilans spotkań mają dość niezły bo 13-10. Jednak na swojej drodze rzadko kiedy spotykali przeciwników z najwyższej półki. Być może dlatego, że grali raczej na małych turniejach.
Natomiast Inglot i Lindstedt to para, która już nie raz zdobyła moje serce ???? Tutaj w Shenzhen grają z numerem 1 i według mnie wygrają ten turniej.
Ostatnio udało im się oskalpować takie duety jak Dodig/ Melo czy Haas/ Stepanek.
3 tygodnie temu dotarli aż do półfinału US Open, gdzie nie byli nawet rozstawieni. Ulegli wtedy parze Herbert/ Mahut, która w zdobyła później trofeum tego turnieju.
Faworyt jest jeden, a mecz moim zdaniem skończy się wynikiem 2:0.
⛔ 100

koniqq 102

koniqq

Użytkownik
Dyscyplina; Piłka nożna
Godzina;20;30
Spotkanie; Celta Vigo-Getafe
Typ;Celta(-1)
Kurs; 2.20
Bukmacher;Bet365
Analiza; dzisiejszy mecz Rewelacji BBVA ligi czyli Celty ze zwykłym przeciętniakiem czyli zespołem Getafe które do tej pory w 6 meczach zdobyło 6 punktów (wygrane z levante i malagą czyli obok Grenady najsłabszymi drużynami ligi) Celta do tej pory w lidze bez porażki (4 wygrane i 2 remisy) zajmuje 4 miejsce w lidze. Gospodarze wygrali między innymi z barceloną oraz Sevillą i nie były to przypadkowe zwycięstwa lecz zasłużone w których Cela zdecydowanie przeważała. Getafe w dodatko fatalnie spisuje sie na wyjazdach (w lidze przegrała ostatnie 7 spotkań) natomiast Celta u siebie nie przegrała ostatnich (6 spotkań w lidze) Myślę iż Celta pod wodzą Durana Nolito ogra dzisiejszych rywali wysoko ????

⛔100

G 10

grota_pl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - la liga
Godzina: 20.30
Spotkanie: Celta Vigo - Getafe
Typ: Celta Vigo i over 2.5
Kurs: 2.15
Bukmacher: expekt

Chciałem zagrać Celta -1 ale spoznilem się o 15 minut ;) może takie też siadzie. Celta przed tygodniem rozbiła 4-1 Barcę. Ogólnie zajmują w lidze 4. miejsce z 14 punktami po 6 kolejkach, czyli wynik bardzo dobry. Co więcej na swoim boisku są zdecydowanie groźniejsi. W tym sezonie 3-0 z Vallecano, 3-3 z Las Palmas i 4-1 z Barceloną. Poza meczem z Las Palmas, który wybitnie im nie wyszedł (grali w przewadze większą część meczu i prowadzili 3-1) pozostałe spotkania super. Z drugiej strony boiska staną piłkarze Getafe - 13. drużyny, która ma tylko 6 punktów. O ile Celta dobrze gra u siebie o tyle Getafe na wyjazdach jest tragiczne. Od początku sezonu kontynuują serię z poprzedniego sezonu kiedy to przegrali 4 mecze z rzędu tracąc 19 goli! Co więcej w ostatnich 10 meczach wyjazdowych poprzedniego sezonu zanotowali bilans 2-0-8. W tym sezonie w 3 wyjazdowych spotkaniach zdobyli okrągłe 0 punktów Ci prawda przeciwnicy byli mocniejsi - Espanyol, Athletic i Atletico, ale myślę, że jak ktoś ogrywa Barcę 4-1 to grać potrafi. Trzeba liczyć na to, że obie drużyny podtrzymają swoją serię

⛔100

I 78

imedyk

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Mistrzostwa Azji
Godzina: 08:00 a.m
Spotkanie: Filipiny - Japonia
Typ: Handicap azjatycki +10.5 Japonia
Kurs: 1.80
Bukmacher: Oddsring
Analiza:

Półfinał
Obydwa zespoły spotkały się w fazie grupowej i wtedy górą byli Filipińczycy pokonując kraj samurajów +7 . Bilans Japonii to 5-2 przegrali jeszcze tylko mecz z silnym Iranem. Filipińczycy zaliczyli wpadkę tylko w jedynym mecz z Palestyną obecnie walczącą o miejsca 9-12. W tej fazie turnieju nie można już mówić że któraś drużyna jest silniejsza a inna że jest słabsza. Bukmacherzy nie dają większych szans Japończykom. A ja bym ich tak od razu nie skreślał. Wysoko wygrany ostatni mecz nad Katarem +14(2 miejsce w tabeli) przy wygranej +12 Filipińczyków nad 4tym w tabeli Libanem i Dycha w zapasie stawia ten typ na mocnej pozycji.
⛔ 100

5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna (Ekstraklasa)
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk
Typ: obie drużyny strzelą w pierwszej połowie
Kurs: 5,00
Analiza: Będzie to ważny mecz dla obu zespołów. Lechia Gdańsk potrzebuje zwycięstw, bo zajmują odległe miejsce, ale z drugiej strony do zajmującej ósme miejsce Termaliki tracą tylko trzy punkty. Bardzo ciasno jest w tabeli i każde zwycięstwo może dać awans o kilka miejsc, natomiast remis niewiele daje. Jagiellonia jest na siódmej pozycji, ale oni też muszą wygrywać, bo grupa ich goniąca jest bardzo blisko. Z remisu raczej nikt tutaj nie będzie zadowolony i dlatego powinniśmy zobaczyć walkę o trzy punkty, a co za tym idzie ciekawy mecz od pierwszych minut. Jagiellonia Białystok ma trzy BTS&#39;y do przerwy, a było to w meczach z Koroną Kielce, Górnikiem Zabrze oraz Cracovią Kraków. Lechia Gdańsk miała ich aż pięć, więc jest to naprawdę dużo. W zeszłym sezonie w meczach pomiędzy Jagiellonią Białystok a Lechią Gdańsk były wysokie wyniki, bo 2:2, 1:1 i 4:2 dla Jagiellonii. W dwóch pierwszych meczach był BTS już w pierwszej połowie i na to samo mam nadzieje w tym spotkaniu.

⛔100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna (Ekstraklasa)
Godzina: 18:00
Spotkanie: Ruch Ch. - Pogoń Sz
Kurs: 2,7
Wybrałem ten mecz na dzisiaj bo skusił mnie bardzo dobry kurs. Kursy wyrównane Ruch 2,7 Pogoń 2,7 więc wydawało by się że mecz raczej na remis (3,1) Pogoń jeszcze bez porażki w tym sezonie, ale myśle że po laniu jakie sprawiła Ruchowi Legia ostatnio (1:4) piłkarze niebieskich będą chcieli się zmobilizować i wygraja ten mecz. Nie będzie to łatwe bo w Ruchu nie zagra M Koj za kartki, na liście kontuzjowanych ponadto Helik, Trojak, Oleksy, Efir i Setla. Pogoń jednak też trapią urazy Małecki( wius) Dwaliszwili kontuzja, Obst, Matynia Nunez ( rehabilitacje)
Przewidywane składy, wg niebiescy.pl

Ruch: Putnocky - Konczkowski, Grodzicki, Cichocki, Szyndrowski - Mazek, Surma, Urbańczyk, Lipski, Zieńczuk (Gigołajew) - Stępiński.
Pogoń: Kudła - Rudol, Czerwiński, Fojut, Lewandowski - Frączczak, Murawski, Matras, Przybecki, Akahoshi - Zwoliński.
Oczywiście dla mniej zdecydowanych polecam pewny typ 1X, wydaje mi się że Ruch tego meczu nie przegra
Już za parę dni wrzucę linka do strony z siatkówki, powodzenia w typowaniu ;)
⛔ 100

alley 79

alley

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina:
12:00
Spotkanie:
H.Chung - M.Cilic
Typ:
1
Kurs: 2.75
Bukmacher:
bet365
Analiza:
Upatruje w tym meczu niespodziankę. Wiadomo, że w takich turniejach tenisowych jak ten w Shenzen zdarzyć się może wiele porażek. To już dalsza część sezonu, więc tutaj dochodzi zmęczenie, Ci teoretycznie słabsi wygrywają z lepszymi itd. Koreańczyk Chung to niezwykle utalentowany tenisista. Więcej jak na ten czas występował w Challengerach, ale i już w turniejach najwyższej rangi nieźle sobie radzi. W US Open poległ w meczu z Wawrinką, ale co ciekawe wszystkie trzy sety wygrał Szwajcar 7-6. Także mecz był wyrównany, ale doświadczenie odegrało kluczową rolę. W tym turnieju Chung idzie jak burza. W 1 rundzie pokonał Chińczyka Wu szybko w dwóch setach tracąc bodajże dwa gemy. W następnej rundzie zmierzył się z będącym w dobrej formie Bedene. Ten rozgrywa niezły sezon, a tutaj w 1 rundzie rozprawił się szybko z Jużnym. Upatrywałem wyrównanego meczu między nim a Koreańczykiem, ale Chung kolejny raz pokazał się z dobrej strony pokonując Bedene aż 6-2 6-0. Teraz wielka przeszkoda na drodze młokosa - Cilic. Chorwata przedstawiać nie trzeba, bardzo dobry tenisista, choć teraz gra jego nie przekonuje. Nawet na US Open gdzie widać było iż nie gra tego co potrafi, to dotarł do Półfinału tego wielkego szlema. No ale spójrzmy na ostatni mecz Chorwata w tym turnieju - mecz z Australijczykiem Millmanem. Co ciekawe były aż trzy sety, a to oznacza, że w najwyższej formie Cilić nie jest, a Chung wydaje mi się dużo lepszym tenisistą od Millmana na tą chwilę. Kurs fajny warto pograć i zaryzykować. Kibicuję temu Koreańczykowi, bo widać, że drzemie w nim ogromny potencjał.

⛔ 100

frombzg 241

frombzg

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja, Super Lig
Godzina: 19:00
Spotkanie: Trabzonspor - Konyaspor
Typ: Konyaspor lub remis
Kurs: 2,27
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Kurs na gospodarzy moim zdaniem nie jest warty ryzyka i value jest w stronę gości przy hcp 0.50 i hcp 0.75. Początek sezonu w Turcji bardzo wyrównany i każdy punkty zdobyty, bądź jego strata zmienia pozycje w tabeli o kilka miejsc. Dziwią kurs w granicach 1,70 na Trabzon. Skład mają średni i czasy po ich występach w LE minęły. Teraz to średniak, mający dwie porażki pod rząd, w których łącznie stracili 4 gole. Goście zacząli imponująco, tylko raz polegli - z Galatą, ostatnie 3 mecze tylko jeden stracony gol. Value.
✅ 127

G 3

grzes1615

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja Premier Liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: Ural-Samara
Typ: Obydwie drużyny strzelą gola
Kurs: 2,00
Analiza:
Wybrałem ten mecz ponieważ Ural z tego co sprawdzałem w meczach na własnym obiekcie ma średnią 4,8 bramek na mecz, a że w tym sezonie obydwie drużyny radzą sobie dobrze Ural zajmuje (6) a Samara (7). Dlatego uważam, że mecz będzie wyrównany i dwie druzyny pokuszą się o bramkę.
Kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +3
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Shenzhen 2015
Godzina:
13:30
Spotkanie:
Mannarino A. - Garcia-Lopez G.
Typ:
Garcia-Lopez G.
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:

H2H 0:2 z lat 2012-2014. Hiszpan wraz z Włochem Bolellim to dwóch moich ulubionych zawodników do typowania w tym roku. Są w dobrej formie od początku roku, są stabilni w swojej grze, łatwo można przewidzieć na co ich stać, a na co nie.
GGL w pierwszej rundzie pokonał bez większych problemów Lukasa Rosola, Mannarino po łatwym pierwszym meczu z Francuzem Pouille 6:3 6:0, w drugim miał nie lada problem z Bai 7:5 7:5(6). To może świadczyć, że Mannarino nie jest w swojej najwyższej formie, chociaż w tym roku nie raz pokazał się ze świetnej strony tak jak np. na US Open gdzie prowadził w setach już 2:0 z Andy Murrayem. To jednak koniec końców uważam, że o wiele mocniejszy psychicznie jest właśnie Hiszpan GGL.
zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom