>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.09.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 972,3K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 2. Września

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje MŚ Ameryka Południowa
Godzina:
2:00
Spotkanie:
Paragwaj - Chile
Typ:
over 2.5
Kurs:
2,0
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na jutro wybrałem mecz kwalifikacji Mistrzostw Świata strefy Ameryki Pd. W 7 kolejce tych eliminacji Paragwaj podejmie u siebie ekipie z Chile. Buki faworyzują Chile. Kurs spada co oznacza dość sporą &quot;masówkę&quot; na przyjezdnych. Nie mówię, że goście tego meczu nie wygrają ale Paragwaj w tych rozgrywkach jest bardzo mocny u siebie. Zremisowali 2:2 z Brazylią, ograli Boliwię 2:1 i dorzucili bezbramkowy remis z Argentyną. Nasuwa się tu zagranie 1x ale jednak pójdę w stronę overa bramkowego. Do typu oprócz ostatnich trzech pojedynków Paragwajczyków, w których strzelili 6 bramek ( po dwie w każdym meczu ) skłoniła mnie forma strzelecka Chilijczyków.
Ich ostatnie pojedynki to:
Wen - Chi 1:4,
Chi - Arg 1:2,
Uru - Chi 3:0,
W meczach z ich udziałem pada sporo bramek.
Ostatni oficjalny pojedynek między nimi zakończył się wynikiem 3:2 dla Chile. Mam nadzieję, że jutro będzie podobnie i zobaczymy otwarty pojedynek z minimum trzema bramkami. Pozdrawiam

✅100

Otrzymane punkty reputacji: +16
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Kwalifikacje do MŚ
Godzina: 02:00
Spotkanie: Paragwaj - Chile
Typ: Chile over 1.5 gola
Kurs: 2.2

Chile ładuje sporo bramek na wyjazdach w tych eliminacjach 4 z Wenezuelą, 4 z Peru więc zespoły o podobnym poziomie co Paragwaj który nie gra zbyt dobrze w ostatnim czasie. Ide w ten typ głownie dlatego, że Chile to wyrażny faworyt dużo lepsza forma i bardzo dobrzy zawodnicy: Vargas, Sanchez, Vidal, Aranguiz, Diaz, Medel, Isla same znane nazwiska, a Ci pierwsi to duża siła w ofensywie co powinno pozwolić trafić te dwie bramki PAragwajowi. Słaba ostatnio Brazylia wbiła tu dwa gole, nawet Boliwia dała rade strzelić bramkę to Chlie lekko powinno brać ten mecz. Z tego co widzę to nie ma żadnych kontuzji w kadrze La Roja więc powinniśmy zobaczyć podstawową jedynastkę.

⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikacje MŚ Ameryka północna oraz centralna
Godz: 21:30
Spotkanie Saint Vincent i Grenadyny-USA
Typ: over 2.5 gola do połowy
Kurs 3.25
Buk UniBet
Analiza Na jutro wybrałem spotkanie w którym ekipa USA pojedzie na wyjazdowe spotkanie do zespołu Saint Vincent i Grenadyny , goście są zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów w tym wyjazdowym spotkaniu , po 4 rozegranych kolejkach ma na swoim koncie 7 punktów niespodziewane wpadki z zespołem Trynidadu oraz Tobago i porażka z zespołem Gwatemali na pewno w tej sytuacji nie pomogła, tutaj goście pozwolić sobie na wpadkę i stratę ligowych punktów po prostu nie mogą bowiem grają ze zdecydowanie najgorszym zespołem , który w tych rozgrywkach nie zdołał zdobyć nawet jednego punktu a ich bilans bramkowy wynosi 3 do 19 co na pewno napawa optymizmem żeby również w tym meczu zagrać na wysokie zwycięstwo zespołu gości, którzy przecież na Copa America zaprezentowali się dosyć dobrze, w pierwszym meczu tych ekipa padł wynik 6:1 dla USA, myślę że over 5.5 gola jest jak najbardziej do pokrycia, stawiam na wygraną usa 3:0 po pierwszej połowie spotkania oraz aż 0:6 po 90 minutach, nie sądzę że goście zlekceważą rywali i dadzą sobie wbić bramkę na początku spotkania jak miało to miejsce w 1 meczu rozegranym na terenie USA.

✅225

mirak 867

mirak

Użytkownik
Typ: X
Kurs: 3,50

Witam, widze że spore zainteresowanie tym meczem. Ja postanowiłem zagrać tutaj czysty remis. Paragwaj u siebie niepokonany od paru spotkań i to grali mecze z nie byle kim (np Brazylia, Argentyna) Chile zaś także sporo goli zdobywa na wyjazdach, ale myślę i nawet widać to po H2H że z Paragwajem im lekko nie pójdzie. Zdobywając 3 pkt Chile wskoczy do ścisłej czołówki tabeli, Paragwaj wygrywając wyprzedził by Chile. Remis na razie nikomu jeszcze krzywdy nie robi, a myślę że będzie to bardzo zacięte spotkanie i własnie zakończy się takim rezultatem, powodzenia

⛔100

spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaFrancja , National , kolejka.5
Godzina: 20:00
Spotkanie: CA Bastia – Chateauroux
Typ: azjatycka suma goli - over 1,5
Kurs: 1,45

W piątek marna oferta i nic ciekawego w sumie nie ma , więc trzeba było pobuszować po tabelach lig , które grają tego dnia. W 3.lidze francuskiej wpadł mi w miarę możliwy statystycznie typ , który ma szansę powodzenia. A że kurs łapie się do konkursu , więc postanowiłem spróbować z krótką analizą.

Analiza:

1… Wszyscy wiemy jak bardzo „overowe” bywają mecze w ligach francuskich. Jednak zarówno Bastia, jak i Chateauroux nie najgorzej zaczęły ten sezon pod względem zdobyczy bramkowych.

2… Gospodarze po 4 kolejkach zajmują 11.miejsce (1-1-2), i o dziwo w 2 pierwszych meczach u siebie padło w sumie aż 9 goli:
3:2 z Consolat
0:4 z Dunkerque

co na francuskie możliwości to bardzo dużo. Generalnie w 3 z 4 meczów Bastii padły przynajmniej 2 bramki.

3… Goście są na 7.pozycji (2-1-1) i również nie odstają w statystykach overowych, ponieważ w tym sezonie rozegrali już 6 spotkań ( 4 liga , 2 puchar ligi) i we wszystkich padły co najmniej 2 gole:
2:0 z Les Herbies
1:1 z Nimes (puchar)
0:3 z Quevilly
1:1 z Boulogne
5:2 z Le Hevre (puchar)
3:1 z Belfort

4… Druzyny, w ostatnich latach, grały ze sobą 4-krotnie : 2 mecze w 2 lidze i 2 w 3-ej ; i również we wszystkich meczach padło przynajmniej 2 gole:
2:0
1:4
0:2
2:1

5… Statystycznie , ten typ powinien wejść, ale to liga francuska i w każdej chwili może paść remis 0:0 albo wygrana 1 bramką. Ale jak na razie po 4 kolejkach w 66% meczów padły co najmniej 2 gole , zatem spróbuję z dosyć prawdopodobnym typem.

Powodzenia !

✅45

Otrzymane punkty reputacji: +2
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Ameryka Płd., eliminacje do MŚ 2018
Godzinna: 02:00
Spotkanie: Paragwaj – Chile
Typ: over 3.5
Kurs: 3.70
Bukmacher: unibet
Analiza:
Martwiłem się że Chile po odejściu Sampaoli zmieni swój styl gry i przestaną grać tym wysokim pressingiem, starając się zdominować rywala zresztą każdy chyba widział co ten trener próbuje stworzyć w Sevilli. Nowym opiekun reprezentacji podąża jednak tą samą drogą i ma na swym koncie kolejny wielki sukces jakim było wygrani Copa Amercia czyli bronienie tytułu. Dalej tutaj mamy ogromne parcie, kreatywność, jakość w ofensywie i to się nie zmienia. Sytuacja w eliminacjach bardzo zacięta i nie będzie odpuszczania. Oczywiście potrafią być mega solidny w defensywie w Copa nie stracili bramki z Meksykiem z którym jednak pokazali fantastyczną grę w ataku gromiąc rywala aż 0:7!!!, następnie Kolumbia oraz Argentyna nie znalazła sposobu ale to był turniej a teraz mamy eliminacje gdzie trzeba szukać zwycięstwa a jeśli popatrzymy na tabele to są liderem jeśli chodzi o bramki strzelone 12 w 6 spotkaniach ale aż 10 straconych, szczególnie na wyjeździe ten bilans jest świetny 8:7 tracili bramki z Wenezuelom 1:4, Peru 2:3 oraz Urugwajem 3:0 – dwaj pierwsi to słabe ekipy tych eliminacji, jednak jakości w ataku ciągle nie brakuje. Paragwaj liczy się w eliminacjach do dzisiejszego rywala tracą tylko jedno oczko. Nie jest to tak silna ekipa jak jeszcze parę lat temu, ale ta przebudowa idzie w dobrym kierunku a na pewno w ataku mają kim straszyć, pokazują to szczególnie przed własną publicznością gdzie potrafili zremisować 2:2 z Brazylią, 0:0 z Argentyną oraz wygrać z Boliwią 2:1. Trzeba będzie dziś być odważnym tak jak w starciu z Brazylią bo defensywnie solidnie na tle takiego rywala który ma wiele wariantów w ofensywie nie będzie i raczej czystego konta nie uda się zachować, zresztą taka odważna gra dała jak wspomniałem remis z Brazylią.

⛔100

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ameryka Południowa, El. MŚ
Godzina: 1:30
Spotkanie:
Argentyna - Urugwaj
Typ:
Lionel Messi strzeli bramkę &amp; Argentyna wygra
Kurs:
2.38
Bukmacher:
Unibet

Analiza:
O godzinie 1:30 w Mendozie Albicelestes podejmą na Estadio Malvinas Argentinas ekipę Celestes. Do reprezentacji Argentyny powraca Leo Messi, który po przegranym Copa America Centenario zrezygnował z gry w kadrze. Po rozmowie, którą z gwiazdą FC Barcelony odbył Edgardo Bauza Messi powraca do kadry. Dał się namówić i chce jeszcze coś w tej reprezentacji zmienić. Brakuje mu tego tytułu z kadrą, nie da się tego ukryć. Mecz z Urugwajem będzie dla Argentyny ważny, ponieważ tracą do Urugwaju oraz Ekwadoru 2 punkty. Biorąc pod uwagę fakt, że wcześniej Ekwadorczycy zmierzą się z Brazylią, jest szansa na to, by w przypadku wygranej wyprzedzić przynajmniej jedną z w/w drużyn. Wg przewidywanych składów Argentyna ma zagrać z przodu dosyć ofensywnie z Di Marią, Messim, Pratto, a także Dybalą. Faworytem bukmacherów są gospodarze jutrzejszego pojedynku. Głównie ze względu na fakt, że do kadry wrócił La Pulga Atomica, a także dzięki przewadze własnego boiska. Jeśli chodzi o drużynę Urugwaju to Oscar Tabaraz prawdopodobnie wystawi z przodu Cavaniego z Suarezem, więc także Urugwajczycy wyjdą silną jedenastką. Myślę, że Messiemu będzie zależało na tym, by wrócić do kadry z przytupem i tą sportową złość przeleje na bramkę/może więcej i poprowadzi Argentynę do zwycięstwa. Odkąd trenem &quot;Urusów&quot; jest Tabarez, mierzyli się oni z Argentyńczykami 7-krotnie. Bilans to 2 zwycięstwa (w tym jedno po rzutach karnych) i 5 porażek La Celeste. Argentyńczycy to faworyci i jeśli zagrają, tak jak potrafią przed własną publicznością, to nawet Urugwaj z Suarezem na czele nie będzie miał czego w tym spotkaniu szukać. Liczę na gola Leo i zwycięstwo Argentyny. Kurs jest zachęcający. Wolę zagrać 2.38, niż suche 1.50 na gospodarzy. Wczoraj typ wszedł gładko, a dziś liczę, że będzie podobnie.

✅138

Otrzymane punkty reputacji: +17
bybejita 307

bybejita

Użytkownik
Dyscyplina: Counter-Strike, NA 2016
Godzina: 00:15 (bet at home) 2:30 prawdopodobnie(z powodu opóźnień)
Spotkanie: TSM vs Echo Fox
Typ: Echo Fox wygra
Kurs: 2.30
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Typ robiony na gorąco, od razu mówię że biorę głownie pod uwagę dzisiejsze poczynania drużyn.
A więc drużyna składająca się z byłych graczy Cloud9 czyli Echo Fox, aktualnie masakrują drużynę Optic uważaną za faworyta, która 3 dni temu zmiażdżyła TSM 2:0. Patrząc na dzisiejszą dyspozycję graczy takich jak roca czy freakazioda śmiem twierdzić że kurs 2.30 jest lekko zawyżony. Nie od dzisiaj wiemy że seangares to najlepszy in game leader w ameryce. Owszem w drużynie TSM jest relyks, ale gracz ten jest strasznie nie równy potrafi zagrać świetny mecz ale także potrafi grę kolokwialnie mówiąc przegrać swojej drużynie.

✅130

C 50

chivens

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, US Open
Spotkanie: Victor Troicki - Jared Donaldson
Typ: Troicki wygra mecz
Kurs: 1.72
Analiza: Niezwykle ciekawie zapowiada się starcie w drugiej rundzie Troickiego z Donaldsonem. Młody &#39;Jankes&#39; rozprawił się z Goffinem, czym sprawił ogromną niespodziankę. Jednakże chcę zaznaczyć, że Belg zagrał wręcz fatalnie, masa podwójnych oraz niewymuszonych błędów, a jego rywal po prostu to wykorzystał grając mądrze i nie popełniając błędów. Z drugiej strony barykady mamy nieprzewidywalnego Serba, który w dramatycznych okolicznościach przedarł się do drugiej rundy, wygrywając pięciosetówkę, czym na pewno podbudował swoje morale i do kolejnego pojedynku przystąpi w pełni zmotywowany i skoncentrowany. Ostatnio świetny turniej w Winston-Salem gdzie odpadł dopiero w finale, po wyrównanym pojedynku z Bautistą. Serb znajduje się w optymalnej formie i sądzę, że poradzi sobie z niedoświadczonym Amerykaninem.

⛔100

kantini 545

kantini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - USA, MLS
Godzina: 1:00
Spotkanie: New York City - DC United
Typ: over 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.80

W ostatnich meczach drużyny gospodarzy padało odpowiednio 12, 10, 10 i 12 rzutów rożnych. Goście wraz ze swoimi rywalami zdobywali w ostatnich meczach 9, 14, 11 i 11 tych stałych fragmentów. Liga MLS obfituje w dużą liczbę bramek i sytuacji podbramkowych, a formacje defensywne często są najsłabszym ogniwem drużyn w niej uczestniczących. Siłą rzeczy determinuje to dużą liczbę rzutów rożnych i overy w okolicach 9 rr często wchodzą. Faworytem meczu są gospodarze, którzy grają bardzo ofensywnie i podejrzewam, że nabiją dziś trochę cornerów. Goście dołożą coś od siebie po kontrach + myślę, że NYC obejmie tu prowadzenie i goniąc wynik też coś nabiją. Gospodarze grają 4-3-3 z dużym wykorzystaniem skrzydeł, a taki sposób gry jest dla liczących na dużą liczbę rożnych korzystny. Analiza oparta głównie na statystykach, ale grając rzuty rożne to zawsze będzie najważniejszy odnośnik. W tym meczu po niższych kursach do gry nadaje się też niższy over rożnych i bramkowy over 2,5.
Powodzenia!

✅80

Otrzymane punkty reputacji: +7
pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Typ: Chile
Kurs: 2.3

Ja tutaj idę w stronę Chile, jak już pisano wyżej mają dużo lepszych zawodników i są zdecydowanym faworytem w tym meczu, zamierzam ich pograć w dublu z Argentyną. H2H z ostatnich 5 meczy to 4 wygrane Chile i jedna Paragwaju. Może i remisowali z Brazylia ale brazylia już nie jest taka mocna, a remis z Aregentyną to też nie był jakiś szał bo Argentyna w tamtym meczu grała bez swoich armat z przodu to nie miał kto zrobić roboty. Wszystko mi tutaj każe grać w stronę Czilijczyków, mam nadzieję, że to będzie dobty wybór.

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ameryka Południowa, El. MŚ
Spotkanie: Argentyna - Urugwaj
Typ: Argentyna -1,5 handi
Kurs: 2.65
Bukmacher: Unibet

Kolega już wyżej opisał mecz, i myślę, że niekoniecznie Messi strzeli dziś gola, za to Argentyna ten mecz powinna wygrać. Handi już dużo bardziej ryzykowne, Urugwaj to nie jest Boliwia czy Paragwaj, łatwo skóry nie sprzedadzą , mają przecież Godina w obronie i Cavaniego, a przede wszystkim Luisa Suareza. To powinien być piękny pojedynek kolegów z Barcelony czyli Messiego i właśnie wyżej wspomnianego urugwajczyka. Wydaje się że ofensywa Albicelestes to monstrum, Messi jednak gra dalej i jego podania powinny być kluczowe w tym meczu. Myśle więc, że 2 gole Argentyna powinna dzis strzelic, choc zdaje sobie sprawe ze typ bardzo ryzykowny, bo Urugwaj też powinien strzelić, ta drużyna rzadko kiedy kończy mecze bez dorobku bramkowego, gwiazdorski atak robi swoje, bardzo pewny powinien być właśnie typ BTS. Dochodzimy tu do konkluzji, że aby handicap wszedł Argentyna musi zagrać koncertowo w ofensywie, mysle ze stać ich dziś na to i Messi, Dybala czy Di Maria zagrają piękny dla oka mecz, ktory (oby) warto obejrzeć. Urugwaj w pełnym składzie więc będzie cholernie ciężko, ale oby w końcowce się odkryli i dostali gola lub dwa na pokrycie handi. Powodzenia!

⛔100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Spotkanie: Argentyna - Urugwaj
Typ: Urugwaj ponad 1,5 gola
Kurs: 4,60
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Argentyna nie zagra najmocniejszym składem, to znaczy jest kilka istotnych braków. Jeśli chodzi o Messiego, to podobno ma zagrać, ale każdy pamięta o tym co się wydarzyło zaraz po przegranym finale Copa America. Messi wówczas ogłosił zakończenie kariery, ale szybko zmienił zdanie. Pytanie jakie będzie jego nastawienie w tym meczu i w następnych. Urugwaj to obecnie jedna z dwóch najlepszych reprezentacji tych kwalifikacji. Teraz są nawet na pierwszym miejscu i mają mecz zaległy, więc jeśli wygrają, to odskoczą na trzy punkty. Urugwaj ma kilka gwiazd w ataku, którzy jak dostaną swoje szanse, to powinni je wykorzystać. Na wyjazdach Urugwaj gra całkiem nieźle. Wygrali 2:0 z Boliwią, przegrali 1:2 z Ekwadorem oraz zremisowali 2:2 z Brazylią. Argentyna nawet u siebie jest do pokonania. pokazął to Ekwador, który wygrał w Argentynie 2:0. Stawiam na over 1,5 Urugwaju.

⛔100

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikacje MŚ Ameryka północna oraz centralna
Godz: 21:30
Spotkanie Saint Vincent i Grenadyny-USA
Typ: over 5.5 gola
Kurs 2.95
Buk betsson
Analiza:

Witam wszystkich. Na dziś przygotowałem dla Państwa typ z meczu kwalifikacji do Mistrzostw Świata 2018 rozgrywanych w Rosji . O godzinie 21.30 w ramach 5 meczu w grupie C kwalifikacji strefy Ameryki Północnej i Centralnej zmierzą się ze sobą reprezentacje Saint Vincent i Grenadyny oraz USA. Faworytem są oczywiście goście , którzy nie zachwycają w tych eliminacjach bo zajmuję do tej pory 2 miejsce. Dzisiaj na pewno reprezentacja USA będzie chciała wygrać te spotkanie i to wysoko. W pierwszym meczu tych reprezentacji przed rokiem USA wygrało aż 6-1 i myślę, że dzisiaj będzie podobnie więc po takim kursie warto pograć over 5.5 gola. Życzę powodzenia.

✅195

Otrzymane punkty reputacji: +2
polake89 37

polake89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, Regionalliga Bayern
Godz: 19:00
Spotkanie: 1 FC Schweinfurt 05 : FC Ingolstadt 04 II
Typ: X
Kurs: 4.25
Buk: Unibet
Analiza:

Wczoraj ponownie pechowo, choc wiedzialem, ze ide na duze ryzyko. Kupon padl tylko na tamtym meczu wiec teraz gram cos bardziej w moich oczach pewnego.

Prezentuje dzisiaj spotkanie Regionalligi Bayern pomiedzy Schweinfurtem (8) a Ingolstadt II (15).

Dlaczego wlasnie to spotkanie przykulo moja uwage? Gospodarze wydaja sie silni, sa przeciez wyzej w tabeli. W ostatnim meczu dostali 0:5 od Unteraching i nie wygladali tak pewnie jak przedstawiaja ich buki dzisiaj.

Zacznijmy od ostatnich meczow Schweinfurtu:

Unteraching 5:0 1.FC
1.FC 2:0 Buchbach
Burghausen 1:3 1.FC
1.FC 1:0 Seligenporten
Illertissen 3:0 1.FC

Jak widac ostatnio dawno nie remisowali i dlatego w polaczeniu z wyzsza pozycja kurs jest taki wysoki na X. Ale teraz uwaga, warto zobaczyc jak gra Ingolstad II:

Ing. II 1:1 Schalding
Augsburg II 1:1 Ing. II
Ing. II 0:0 Bayern München II
Führt 3:3 Ing. II

Ing. II 1:5 Memmingen (jak to poczatek sezonu, druzyna &quot;B&quot; zawsze daje ciala)

Malo was to przekonuje? To zobaczmy wspolne potyczki Schweinfurty i 2ki z Ingolstadt

Schweinfurt 4:4 Ingolstadt II
Schweinfurt 1:1 Ingolstadt II
Schweinfurt 0:0 Ingolstadt II
Schweinfurt 1:1 Ingolstadt II

Schweinfurt 2:0 Ingolstadt II

Ostatni raz Schweinfurt wygral w Listopadzie 2013(!) roku z druzyna Ingolstadt II. Czyz nie pachnie tutaj pewniakiem? Nie, jak to w bukmacherce. Ale i tak warto sprobowac.

Ten typ dzisiaj u mnie na kombiku i miejmy nadzieje, ze miesiac dobrze sie rozpocznie dla nas wszystkich.

Zycze wygranej wam i sobie!

✅325

Otrzymane punkty reputacji: +11
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Dyscyplina: Darts, International Darts Open
Godzina: 13.00
Spotkanie: Robbie Green - James Richardson
Typ: James Richardson
Kurs: 2,62

Jak na razie bardzo uboga oferta widnieje u bukmacherów, znaczna wiekszość spotkań jeszcze nie dodanych o ile w ogóle będą. Teraz więc tylko jeden typ na mecz o godzinie 13.00, więc otwierający turniej. Nie widzę przesłanek, żeby wystawiać taki kurs. Green w tym roku nie pokazał zupełnie nic, żeby stawiać go w roli faworyta z kursem ledwie 1,44. To, że powygrywał kwalifikacje do trzech wrześniowych turniejów nic nie znaczy bo i rywal żaden nie był chociażby mocny. Cały sezon tuła się w nietelewizyjnych rozgrywkach PDPA Championship, które są zawodami niskiej rangi, a i tu w całym sezonie poza jednym półfinałem słabe wyniki. Jedyne co dobre w tym sezonie to przegrana z Taylorem 8-10 w pierwszej rundzie Matchplaya, choć tam bardziej niemożność starego mistrza o tym zadecydowała - Green właściwie grał na średniej ledwie 88. Richardson to średni zawodnik, ale parę razy pokazał ciekawy dart w tym sezonie. Ładnie pokazuje się na zawodach European Tour, gdzie przeważnie przechodzi chociaż jedną rundę, a raz zaszedł nawet do ćwierćfinału. Pokonał w tym roku już m.in. Lewisa, Jenkinsa czy Robbiego Greena, z którym mierząc się raz w PDPA Championship wygrał. Dla mnie mecz spokojnie 50/50 o ile nawet małym faworytem nie jest Richardson, więc taki kurs śmiało atakuje.

⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Belgia, Proximus League
Godzina: 20:30
Spotkanie: SK Lierse - Oud Heverlee Leuven
Typ: 1
Kurs: 2,20
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na początek weekendu proponuję mecz z 2 ligi belgijskiej. Jak narazie w lidze tej rozegrano 3 kolejki i póki co, drużyna Lierse z 1 wygraną i 2 remisami zajmuje 3 miejsce w tabeli natomiast Leuven z 2 remisami i 1 porażką jest na miejscu 7 (w ośmio zespołowej lidze). Leuven to spadkowicz z najwyższej klasy rozgrywkowej w Belgi z tamtego sezonu. Po spadku drużyna ta została dość gruntownie przebudowana. Piłkarze z pierwszej jedenastki z tamtego sezonu prawie wszyscy odeszli, wyjątek stanowi napastnik Jovan Kostovski, który został w zespole mimo spadku. Do klubu ściągnięto głównie zawodników, którym w innych klubach kończyły się kontrakty. Napewno drużyna bardziej się osłabiła niż wzmocniła i póki co widać to na początku sezonu, bo zespół ten mocno się męczy w tych pierwszych meczach. Drużyna napewno nie jest ze sobą jeszcze na 100% zgrana więc trzeba ten fakt wykorzystać. Gospodarze powinni być lepiej zgrani, bo u nich takich rewolucji kadrowych nie było tylko &quot;kosmetyczne&quot; zmiany, więc u nich powinna być lepsza płynność w grze. Jeżeli chodzi o składy to Lierse dziś zagra bez swojego podstawowego napastnika Masika (Powołany do kadry narodowej) ale w zespole jest kim go zastąpić w ataku więc to nie jest wielkie zmartwienie. O wiele gorsza sytuacja jest u gości którzy dzisiaj zagrają bez swoich dwóch podstawowych obrońców Simaeysa i Monteyne, którzy są zawieszeni za kartki a także bez swoich dwóch podstawowych pomocników Kindermansa, który też pauzuje za kartki i Houdreta, który został wysłany do rezerw , aby zastanowić się nad sobą. W ostatnich godzinach wprawdzie do klubu zostali ściągnięci Loemba i de Medina ale wątpliwe aby od razu z mety zagrali od początku w tym meczu, bo potrzebują czasu aby zgrać się z zespołem. Ponadto kilku zawodników wraca dopiero co po urazach jak Kostovski i raczej od początku nie zagrają. Trochę tych problemów po stronie gości jest i bardzo liczę na ten typ. Wiadomo w sporcie wszystko jest możliwe ale tutaj moim zdaniem jest duża szansa na wygraną gospodarzy i tak tez polecam grać.

⛔100

kamilo1403 50

kamilo1403

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - US Open
Godzina:
18:30
Spotkanie:
Baghdatis - Harrison
Typ:
Harrison
Kurs:
2.12
Bukmacher:
bet-at-home
Analiza:
Bukmacherzy lekkiego faworyta widzą w wyżej notowanym Baghdatisie, ale moim zdaniem szansę są co najmniej 50 na 50. Amerykanin gra bardzo dobrze przed własną publicznością, czego dowodem jest ogranie w poprzedniej rundzie rozstawionego z 6. Raonicia. W ich ostatnim pojedynku na twardej nawierzchni górą był Harrison wygrywając bez straty seta. Przy tym kursie szkoda byłoby nie spróbować.

⛔100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz Towarzyski
Godzina: 19:30
Spotkanie: Łotwa - Luksemburg
Typ: Poniżej 1,5
Kurs: 2,90
Bukmacher: OddsRing

Analiza:
Witam wszystkich w kolejnym dniu. Przygotowałem bardzo ciekawe spotkanie które utkwiło w mojej głowie. Jest to spotkanie towarzyskie pomiędzy Łotwą a Luksemburgiem. Cieszy fakt że ostatnia forma Łotyszy jest zwyżkowa, wysoka wygrana z Gibraltarem 5:0, z Litwą 2:1 i ostatni mecz remis z Estonią po 0:0. Jeśli chodzi o reprezentację Luksemburga to nie wygląda to za dobrze. Porażka z Bośnią 0:3, Albanią 0:2 i ostatni mecz Nigerią 1:3. Ważne jest to że reprezentacji Beneluksu brakuje przygotowania kondycyjnego, gdyż w drugiej połowie tracą dyżo bramek, tak było z Bośnią trzy bramki stracone w drugiej części gry, to samo w meczu z Albanią dwie bramki po przerwie i Nigerią trzy.Dzisiejszy mecz jest sprawdzeniem przed wtorkowymi meczami eliminacyjnymi dla obydwu reprezentacji.Faworytem oczywiście są gospodarze ale Luksemburg nie raz udawadniał że nie są chłopcami do bicia i stać ich na zagranie przyzwoitego spotkania, chociażby nie tak dawno meczu z Grecją gdzie wygrali skromnie 1:0 pokonując faworyzowanych Greków. W ostatnim czasie piłka nożna dużo bardziej się rozwinęła i zaczęto patrzeć na swoich bliskich zachodnich sąsiadów jak Niemcy,Francja czy Belgia i do nich Luksemburg chodź w małym stopniu również chce dołączyć.Mój typ to granie tego meczu poniżej 1,5 gola gdyż stroną przeważającą na pewno będą Łotysze, a Luksemburg jak większość meczy skupi się na grze defensywie i jeśli nadaży się okazja to będą próbowali wyprowadzić szybkie kontr ataki.

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom