>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.08.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 18:30
Spotkanie: Qarabag - Victoria
Typ: Remis
Kurs: 3,20
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dobry początek zaliczyłem wczoraj przepowiadając, że Śląsk nie straci punktów z Pogonią i się udało ???? Jedziemy dalej w tym trzeźwym miesiącu. Stawką dzisiejszego spotkania jest już pewny udział pucharach na jesieni (zwycięzca spotkania zagra na pewno w przypadku porażki późniejszej w fazie grupowej LE). Widzę w analizach, że mistrz Azerski jest niedoceniany. A trzeba przypomnieć, że w zeszłym roku w fazie grupowej właśnie LE nie skompromitowali się, na własnym boisku przegrali tylko z Tottenhamem 0:1, a oprócz tego zremisowali z Monaco i wygrali z Anderlechtem. Na wyjeździe niestety zanotowali 3 porażki, ale każda po wyrównanej walce. Dlaczego typuję remis? Spotykają się dwie silne drużyny, hegemoni w swoich ligach. Będzie to mecz walki i na pewno underowy, co już pokazało spotkanie w Pilznie. Qarabag jest mocną drużyną u siebie, na pewno się nie odkryją. Typuję w tym spotkaniu remis również, dlatego że po ponownym 0:0 może dojść do dogrywki, albo po 1:1 awansuje Victoria. Chociaż jeżeli awansuje dzisiaj Qarabag to nie będę zdziwiony, gdyż czasy lania pasterzy z Azerbejdżanu się skończyły. Jako typ do kupony również polecam grać under 2,5 po 1,60@, gdyż na pewno później będą spadki.
✅ 220

Otrzymane punkty reputacji: +3
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna III runda kwalifikacji do LM
Godz: 19:00
Spotkanie: APOEL - Rosenborg
Typ:Remis i obie strzelą
Kurs: 4.33
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam....
Troszkę o tym meczu zostało już napisane... to że Rosenborg będzie miał nie łatwo to każdy chyba sobie z tego zdaje sprawę... najtrudniejszy orzech do zgryzienia zawodnicy Rosenborga będą mieli z pogodą (temperatura o 19:00 ma być 33* gdzie w Trondheim zaledwie 14*) ???? przy takim przeskoku temperatur i wysiłku włożonym w mecz można dostać zapaści ????
Ale trzeba do tego też podejść bardziej profesjonalnie... jakby to był mecz towarzyski czy o tylko punkty w lidze nie wahałbym się postawić na zespół który do takich warunków jest przyzwyczajony w tym przypadku APOEL, ale biorąc pod uwagę stawkę tego meczu to wydaje mi się że zawodnicy z Trondheim zostawią 150% zdrowia na murawie i awansują do następnej rundy.
Bardzo możliwy scenariusz meczu... szybko strzelona bramka w 1 połowie dla Rosenborga i potem jak już opadną z sił bramka dla APOEL-u i na tym koniec...
Piłkarsko zespół Rosenborga jest o dwie klasy lepszy... praktycznie powinni już w domu rozstrzygnąć losy awansu i jechać do Nikozji na wycieczkę popluskać się w ciepłych wodach i wygrzać kości w piekielnie mocnym słoneczku.
przypomnę statystyki z meczu:
sytuacje bramkowe 13-3
strzały na bramkę celne 6-1
strzały nie celne 7-2
rzuty rożne 5-2
Mecz z przed tygodnia powinien zakończyć się wygraną Rosenborga bez straty gola, co ułatwiło by dzisiejsze zmagania, a tu 1 strzał w światło bramki i mamy 2-1... bramka na wyjeździe bardzo ważna, która cały czas pozostawia APOEL w walce o LM.
Oba zespoły bez poważniejszych absencji, tak więc czekamy do 21:00 na rozstrzygnięcie ????
Dla bardziej odważnych proponuje zagrać dokładny wynik 1-1 (po kursie 6.00 na bet365)... ja nie zaproponowałem tego typu tutaj ponieważ ww typ bardziej bezpieczny a i tak rozliczane typy do konkursu są do kursu max 5.00
⛔ 100

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacja Ligi Europy
Spotkanie: Karabach - V. Pilzno
Typ: 1
Kurs: 3.07
Bukmacher: OddsRing
Analiza:
Po pierwsze mecz o 18, wtedy w Ağdam będą 33 stopnie C! Pepiczki padną z wycieńczenia do tego taka długa podróż. Z zespołu gospodarzy ubył tylko Samuel Armenteros która za bardzo sobie w Azerbejdżanie nie poradził. Wiadomo że gwiazda tam jest Dani Quintana, ale jest tez paru Brazylijczyków. Druga sprawa zobaczcie sobie jak Azerowie są mocni u siebie. Ostatni raz kiedy przegrali u siebie był 26.11.2015 z Tottenhamem 0-1. To daje do myślenia jak Azerowie są mocni prawda? Dwa nikt nie wspomniał że u Czechów za kartki nie zagra podstawowy obrońca Jan Baranek, a do tego drugi napastnik Jan Holenda kontuzjowany. Nikt nie wspomni też o o tym jak 3 dni temu w meczy ligowym z przeciętną Jihlava męczyli bułę i wywalczyli to 1-2 ale fenomenu nie było. Jak dla mnie to dzisiaj Azerowie idę dalej, atut gry u siebie jest za mocny. Do tego Azerowie tydzień odpoczynku mieli bo liga u nich jeszcze nie gra.
⛔ 100

geloe 20

geloe

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Malaysia, Premier League
Godzina: 10:45
Spotkanie: ATM FC - Kuala Lumpur FA
Typ: 2
Kurs: 1.75
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Dziś spotkają się zespoły z dwóch różnych biegunów Malezyjskiej Premier League: ATM FA znajdujące się w strefie spadkowej oraz Kuala Lumpur FA które plasuje się na miejscu 4.
1) ATM FA gra u siebie jednak traci dużo bramek: 13 strzelonych / 48 straconych; do tej pory na 15 spotkań zdobyło 8 pkt: 2 zwycięstwa / 2 remisy / 11 porażek.
2) Kuala Lumpur FA grająca dziś na wyjeździe ma dużo lepszy bilans bramkowy: 27 strzelonych / 19 straconych; do tej pory na 15 spotkań zdobyło 28 pkt: 8 zwycięstw / 4 remisy / 3 porażki. I by nie stracić dystansu do czołowej części tabeli zdobędzie dziś komplet punktów.
Z pięciu ostatnich spotkań (fakt, że na przełomie lat 2009-2016) między tymi drużynami 4-krotnie zwyciężyli dzisiejsi goście, z czego 2-krotnie na wyjeździe. W tym roku oba zespoły spotkały się już gdzie padł wynik 5-1 dla gospodarzy (Kuala Lumpur FA).
⛔ 100

S 5

sicarian

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka plażowa
Godzina: 14:30
Spotkanie: Gabathulet P./Kissling J. - Metral Q./Strasser A.
Typ: Over 87.5
Kurs: 1.90
Analiza:
Para GabathuletP./Kissling J. faworytem spotkania o trzecie miejsce według bukmacherów, kursy są raczej stabilne, a mecz za 3 godziny, więc nic szczególnego nie powinno się zmienić, natomiast... według mojego uznania obie pary są w bardzo wysokiej dyspozycji i liczę w tym spotkaniu na 3-setówkę co jest bardzo prawdopodobne, bo według mnie faworyta w tym spotkaniu nie ma. Warto spróbować.
http://sicariotips.blogspot.com/
⛔ 100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina;piłka nożna
Godz;20,00
Spotkanie;Bromley-Crystal Palace
Typ;2/2
Kurs;2,38
Bukmacher;Winmasters
Analiza;
Spotkanie nie do końca profesjonalnego klubu z Londynu,Bromley/5 klasa rozgrywkowa/National Premier,spotyka się u siebie z przedstawicielem Premier League.
W tamtym roku na boisku gospodarzy w podobnym spotkaniu towarzyskim wygrali piłkarze Cristal Palace 6-0.Myślę,że od tamtej pory nic się specjalnie nie zmieniło.
Cr.Palace zakupiło ponadto 3 dosyć dobrych piłkarzy,Mandando,Tomkinsa i Townsteda.Za niecałe 2 tygodnie rusza Premier League i trener pewnie będzie chciał ich wypróbować.
Duża różnica klas,kasy i umiejętności.
Do dubla można zagrac gołą 2 kurs od1,55 do 1,68 zależy od buka.
✅ 138

Otrzymane punkty reputacji: +5
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna III runda kwalifikacji do LM
Typ:Rosenborg strzeli w obydwu połowach
Kurs: 4.33
Bukmacher: bet365
Analiza:
U mnie także pojedynek Apoelu z Rosenborgiem bo chyba powinno być ciekawie . Zgadzam się z poprzednikami którzy opisali już ten mecz że przeszkodą dla gości może być wysoka temperatura , zajrzałem do statystyk chociaż wiem że nie zawsze się to sprawdza ale zaglądam , w poprzedniej edycji a konkretnie kwalifikacji do LM APOEL miał za rywala Kazachów a konkretnie Astanę i jak było ? porażka 1:0 w Kazachstanie i 1:1 na Cyprze i po LM , w fazie grupowej LE zajęli ostatnią pozycję w grupie K a ich bilans 1-0-5 i 3:12 , u siebie 1-0-2 i 3:7 w grupie byli Asteras Sparta i Schalke , tak więc chyba Rosenborga także stać na bramkę albo więcej w tym meczu , pierwszy mecz pomiędzy nimi wiemy jak się zakończył i Rosenborg także sobie zdaje z tego sprawę że zaliczka minimalna a z drugiej strony APOEL chcąc nie chcąc musi odrobić stratę dlatego liczę że goście jeszcze w pierwszej połowie za nim skwar nie da się we znaki powinni coś ustrzelić a w drugiej jakaś kontra też może przynieść oczekiwaną bramkę i awans tak to u mnie a jak będzie zobaczymy !
⛔ 100

sowicjusz 68

sowicjusz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 15:00
Spotkanie: Jurgen Melzer - Marsel Ilhan
Typ: 1 ha -1,5 seta
Kurs: 1,72
Analiza:
Melzer na ziemi czuje się bardzo dobrze. W lipcu na tej nawierzchni w Kitzbuhel osiągnął kilka dobrych występów odprawiając między innymi Thiema.
Turek nie zachwyca formą, pięć ostatnich meczy na ziemi przegranych, raz tylko urywając przeciwnikowi seta.
Jurgen długo nie grał z powodu kontuzji. W Austrii dało się zobaczyć świeżość u tego zawodnika.
Decydując się na start w turnieju rangi challenger z pewnością nastawia się na końcowy triumf.
Dla zachowawczych czyste zwycięstwo po kursie @1,4 w pinnacle.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Dyscyplina: piłka Nożna
Godzina: 21:00
Spotkanie: Dundalk - BATE
Typ: 2 DNB ( remis zwrot)
Kurs: 1.40
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Przedostani etap eliminacji do Ligi Mistrzów kończy się dzisiaj dla tych dwóch ekip. Później zostanie juz tylko jeden dwumecz, czyli tak blisko, a tak daleko. Po pierwszym spotkaniu tych ekip mamy wynik 1:0 na korzyść Bate, a moim zdaniem jest to zbyt doświadczona ekipa, by móc w tej sytuacji odpaść. Nie jest to drużyna, która odda rywalom pole gry, zwłaszcza po przygodach z poprzedniej rundy, gdy przy prowadzeniu 2:0 pozwolili Finom wbić sobie 2 gole. Goście wyjdą dzisiaj rządni krwi, stojąc na ich miejscu również chiałbym wyjaśnić awans w pierwszych minutach, a do tego porzebna będzie bramka. W takiej sytuacji rywal musi postarać się o 3 trafienia, a to jest przy klasowym Bate nierealne. Inny scenariusz, choć mało prawdopodobny to przez dłuższy czas wynik bezbramkowy, a im dalej w las tym bardziej zacznie się palić grunt pod stopami gospodarzom, a już w to mi graj dla Białorusinów. Na boisku będzie więcej miejsca, dłuższe odległości między formacjami. Goście mają bardziej doświadczony zespół, na pewno dzisiaj nie przegrają, podpieram typ zwrotem w przypadku remisu, bo innej opcji nie widzę.
⛔ 100

K 18

krzemien

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikacje LM
Spotkanie Din Tbilisi- Din Zagrzeb
Typ: Poniżej 2,5 bramki
Kurs 1.85
Buk Oddsring
Dzisiaj biorę pod lupę mecz rewanżowy w Gruzji. Za moim typem przemawia to iż dinamo zagrzeb zrobiło sobie u siebie 2 bramkową przewagę co sprawia że awans mają prawie że w kieszeni wiec nie ma co przemęczać swojej drużyny podczas trwania sezonu. Niestety pierwszego meczu nie widziałem ale po statystykach twierdze że był to w miarę wyrównany mecz. Dinamo zagrzeb prawdopodobnie zajmie się bardziej tyłami niż za wszelką cenę strzelić bramkę a Gruzyjczyką ciężko będzie odrobić straty.
✅ 85

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Qarabag - Victoria
Typ: awans Qarabag
Kurs: 2.6
Bukmacher unibet
Karabah, od kilku lat gra solidną piłkę, u siebie są o wiele groźniejszym zespołem.
W zeszłej edycji LE grali jak równy z równym z Anderlechtem, Tottenhamem i Monaco, niestety nie udało się awansować dalej jednak ograli u siebie Belgów, i zremisowali z Monaco jednak nawet w przegranych meczach robili spore problemy rywalom.
Azerska drużyna lubi u siebie narzucać swój styl od początku spotkania, często obejmują prowadzenie już w pierwszej połowie.
W Czechach zremisowali co prawda 0-0 ale to też nie jest bezpieczny wynik, bramkowy remis ich eliminuje jednak kursik wart ryzyka.
⛔ 100

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: piłka Nożna Kwalifikacje LM
Godzina: 19:00
Typ: awans APOEL
Kurs: 2,95
Bukmacher: UNIBET
Analiza:
Dzisiaj na Cyprze odbędzie się spotkanie rewanżowe w kwalifikacjach ligi mistrzów.
Poprzednie starcie tych drużyn w Trondheim wygrała przeważając drużyna Rosenborga 2-1. W dzisiejszym spotkaniu raczej jej się tego rezultatu nie uda powtórzyć. Znaczna różnica temperatur bo o godzinie rozpoczęcia meczu ma być 34 st. a w dzień nawet 38.
Poza tym wydaje mi się że drużyna norweska jest raczej dominatorem w pierwszych częściach meczu i często traci bramki w jego końcówkach natomiast drużyna cypryjska zawsze walczy do samego końca i często właśnie w końcowych momentach doprowadza do zmiany rezultatu. Dużą różnicą są też spotkania u siebie i na wyjazdach obu drużyn. APOEL tak jak Rosenborg lepiej spisuje się u siebie natomiast gorzej już jest jeśli chodzi o wyjazdy.
Do składu też powinien powrócić de Vincenti (ofensywny pomocnik który ma bardzo duży udziałw kreowaniu gry Cypryjczyków) którego zabrakło w meczu wyjazdowym.
Wydaje mi się że nie ma tutaj możliwości aby drużyna Rosenborga choćby zremisowała ten mecz
✅ 195

Otrzymane punkty reputacji: +4
bobule 72

bobule

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Finlandia Veikkausliiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: PK-35 Vantaa - FC Ilves
Typ: 2
Kurs: 2.51
Bukmacher: OtoBet
Analiza:
Vantaa nie wygrała meczu od 9 czerwca, a pięć ich ostatnich spotkań to same porażki. Z drugiej strony mamy Ilves, które gra w kratkę(ostatnie mecze - remis, 2 zwycięstwa, 2 porażki). Na pewno może niepokoić fakt, że na 9 ostatnich spotkań na wyjeździe wygrali tylko 3 (z zespołami z miejsc 5, 7 i 11). W maju goście u siebie wygrali bez problemu 2-0. Patrząc na aktualnie beznadzieją formę rywali sądzę, że są w stanie wygrać, pomimo tego, że na wyjeździe zbyt często tego nie robią.
⛔ 100

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - ME U18-dyw.B - Mężczyzn
Godzina: 18:45
Spotkanie: Polska - Macedonia
Typ: Polska -19,5
Kurs: 1.82
Analiza:
Jest to 4 mecz obu drużyn na tych mistrzostwach. Zdecydowanym faworytem do zwycięstwa w tym meczu są Polacy, ja pobieram handicap minusowy na Polskę. Dla tych co grają w buk naziemnym w fortunie dają -17,5 po kursie 1,85 dla odmiany Unibet po tym samym kursie daje nam handi -23,5 ale teraz do rzeczy.
Polacy rozegrali 3 spotkania - 2 zwycięstwa i 1 porażka z najmocniejszymi w tej grupie Węgrami ale tylko 72:76 (przegraliśmy 4 kwartę bardzo wysoko 12 punktami i to nam zabrało zwycięstwo) kolejne 2 mecze to zwycięstwo z Bułgarią 74:69 (5 pkt) i z Cyprem 70-42 (28 pkt).
Macedonia również rozegrała 3 spotkania - 2 porażki i 1 zwycięstwo z najsłabszą w tej grupie Irlandią a może nawet i w całych mistrzostwach 96:82. kolejne 2 mecze to porażki z Bułgarią 69-88 (-19 pkt) i z Węgrami 56:78 (-22 pkt).
Polacy są dużo lepszą drużyną niż Macedonią i myślę, że spokojnie mogą pokryć ten handicap.
Pozdrawiam.
✅ 82

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, kwalifikacje do Ligi Mistrzów
Spotkanie: APOEL Nikozja - Rosenborg
Typ: Poniżej 2,5 gola
Kurs: 1.85
Mecz rozgrywany na Cyprze, w jego stolicy - Nikozji, gdzie panują aktualnie mega upały, w dzień temperatura dochodzi do 38 stopni, nie lepiej ma być w godzinach rozgrywania meczu, ponieważ temperatura ma oscylować w granicach 35-30 stopni Celsjusza, a wilgotność powietrza wahać się ma w granicach 30-50%, zależnie od godziny. Nie są to dobre warunki do grania w piłkę, a i boisko może być mocno nagrzane, co dodatkowo nie pomaga (są zraszacze i tak dalej, ale przy 35 stopniach i pełnym słońcu ciężko o 100% chłód na murawie). Nie da się przy takiej temperaturze grać na 100%, jest to chyba niemożliwe, tym bardziej, że mamy dopiero początek sezonu, zawodnicy dopiero co rozegrali kilka spotkań, więc nie ma takiego pełnego ogrania. Co do samego meczu - Apoel przegrał pierwsze spotkanie 2:1, przez co musi dziś zaatakować od pierwszych minut, jeżeli chce awansować. Myślę, że Norwegowie wyjdą skupieni na defensywie, a gospodarze będą ich atakować, wiele zależy też od tego, jak szybko padnie bramka w meczu, ale moim zdaniem mecz może mieć większe lub mniejsze przestoje, właśnie z powodu upalnej pogody. Spodziewam się, że Apoel wygra w tym meczu 1:0/2:0, ale myślę, że o 3 bramki w meczu będzie ciężko.
⛔ 100

turi13 39

turi13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Crvena Zvezda Belgrad - Ludogorets Razgrad
Typ: over 2,5
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam. Krótko:
W pierwszym meczu 2:2. Od początku meczu obydwie drużyny będą chciały zyskać przewagę bramkową. Gospodarze - ze względu na to, że grają u siebie - goście natomiast w moim mniemaniu (widzę, że nie tylko), zwyczajnie wyglądają lepiej.
Na taki typ skłoniły mnie jeszcze wyniki ostatnich meczy obydwóch drużyn.
Gospodarze:
Crvena Zvezda - Metalac 3:1
Ludogorets - Crvena Zvezda 2:2
Crvena Zvezda - Napredak 2:2
Crvena Zvezda - Valletta 2:1
Valletta - Crvena Zvezda 1:2
Goście:
Ludogorets - Crvena Zvezda 2:2
FK Mladost - Ludogorets 0:3
Ludogorets - FK Mladost 2:0
Ludogorets -Gorna Oryahovit… 3:0
Ludogorets - D. Kijów 1:2
Do dubelka uważam, że fajny typ.
Powodzenia !
✅ 72

F 0

faryn93x

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, kwalifikacje do Ligi Mistrzów
Spotkanie: APOEL Nikozja - Rosenborg
Typ: Rosenborg i BTTS-NIE (Rosemborg wygra i Apoel nie strzeli gola)
Kurs: 5.25
Ekipa Norweskiego Rosemborga jedzie na Cypr walczyć o 4 rundę eliminacji ligi mistrzów. Pierwszy mecz pokazał, że Norweska ekipa jest drużyną lepszą, bardziej poukładaną taktycznie oraz lepiej przygotowaną fizycznie od mistrza Cypru. Przewaga Gości w pierwszym meczy była wyraźna i mecz mógł się skonczyć nawet 4:1 dla gospodarzy.
Myślę, że Rosenborg nie zlekceważy mistrza Cypru i podejdzie do meczu bardzo poważnie. Wynik pierwszego spotkania (2:1) pokazuje, że najważniejsze dla drużyny gości w dziesiejszym meczu jest zero z tyłu, dlatego Rosenborg ustawi się defensywnie i będzie grał z kontry.
Z upływem czasu Apoel będzie coraz bardziej się otwierał i myśle, że po jednym z kontrataków dostanie bramkę, która &quot;zabije&quot; mecz.
Mój typ na to spotkanie to wygrana gości 0:1
Powodzenia!
⛔ 100

tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Regionalliga Bayern
Godzina: 19.00
Spotkanie: Unterhaching - Furth II
Typ: over 4.5
Kurs: 4.36
Bukmacher: Oddsring
Na dzień dzisiejszy wybieram spotkanie niższej ligi niemieckiej Unterhaching - Furth II.
Ogólnie cała liga Regionalliga Bayern jest overova. W tym sezonie rozegranych zostało 26 meczy, a średnia wynosi już 3.73 bramki/mecz. W całym poprzednim sezonie średnia wyniosła 2.97.
Unterhaching lubi strzelać. W 3 meczach ligowych do tej pory udało im się ustrzelić 10 bramek(z czego 5 u siebie).
Furth II obroną nie grzeszy: w ostatnich 4 meczach na wyjeździe aż w 3 traciła 3 bramki lub więcej. A że dzisiaj przeciwnik dużo lepszy myślę, że spokojnie 4 powinny dla gospodarzy wpaść. Na pocieszenie Furth też może jedno trafienie zaliczy.
Typuję wynik 4:1, ale jak zwykle proponuję grać ostrożniej over 3 za 1.87
Powodzenia
⛔ 100

krzychugks 21

krzychugks

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna kwalifikacje Ligi Mistrzów
Data, godzina: 02.08.2016 18-30
Spotkanie: Qarabag - Plzen
typ: BTS-no
kurs: 1.76
buk: Betfair
Dużo dzisiaj powiedziano o tym spotkaniu więc nie będe tu lał zbędnej wody,także w moim odczuciu Qarabag nie jest straconej pozycji dodatkowo dodam ,że wyczytałem że dwóch zawodników czeskich baranek i holenda nie wystapią z powodu jeden czerwonej kartki ,drugi urazu oboje są napastnikami co znacznie osłabia tą formację,typ warty zaryzykowania oczywiście za drobne.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Atlanta 2016
Godzina:
19:30
Spotkanie:
Sijsling I. - Fratangelo B.
Typ:
Sijsling I.
Kurs:
2.45
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
114 miejsce vs. 119, 28 lat vs. 23, Holender vs. Amerykanin, kursy dość zbliżone do siebie jednak faworyzują gospodarza. Ja jednak w tym meczu widzę papierową niespodziankę. Fratangelo jak wielu amerykańskich &quot;talentów&quot; chyba się nie sprawdził, jest przeciętny, z poziomu Challenger coś jak Ryan Harrison. W swojej na razie dość krótkiej karierze w ATP wygrał całe 3 mecze w tym roku. Jego największym sukcesem jest chyba urwanie seta Djokovicowi podczas turnieju w Indian Wells, ale takie &quot;cyrki&quot; odłóżmy na bok. Tak z jeszcze ciekawostek to Bjorn na trawie przegrał z naszym Michałem Przysiężnym.
Sijsling? Tak szczerze to nie wiem co się z nim stało. Od zawsze uważałem go za dość przeciętnego zawodnika, ze słabą psychiką, ale swego czasu coś tam pogrywał w ATP. W 2012 roku bilans na hardzie 6-7, 2013 to wynik 8-18, 2014 4-13 i później już tylko było gorzej. Teraz zjazd do poziomu Challenger.
Rok temu Igor po Wimbledonie wziął udział tylko w US Open, ale w tym roku swoich sił próbuje w Atlancie więc są szanse moim zdaniem na jakąś mobilizację z jego strony. Ciekawą statystyką są mecze Fratangelo na przestrzeni ostatniego roku z graczami z jednoręcznym backhandem, 3-9, pokonał Dancevica, Copila i Darcisa.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom