Dyscyplina: Siatkówka - Liga Narodów, kobiet
Godzina: 13:30
Spotkanie: Włochy - Chiny
Typ: powyżej 174,5
Kurs: 1,74
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:
Według mnie mocno zaniżone są kursy na Włoszki, co prawda mogą One być faworytkami w tym spotkaniu jednak ich przeciwniczki to Chinki - jedne z najlepszych drużyn.
Oczywiście nadal forma obu drużyn nie jest najlepsza bo taka być nie może - główny turniej w tym roku to IO jednak uważam, że będzie to dużo bardziej wyrównane spotkanie niż wskazują na to kursy. 1,35 na Włoszki? Zbyt mało, ja wejdę w dość niski over meczowy, który przy 4 setach powinien dość spokojnie wpaść.
Obie drużyny dziś wychodzą w swoim najmocniejszym zestawieniu. Obyśmy oglądali bardzo ciekawe spotkanie.
0
Godzina: 13:30
Spotkanie: Włochy - Chiny
Typ: powyżej 174,5
Kurs: 1,74
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Liga Narodów 2024 - kobiet
Brak Braylin Martinez? Czym spowodowany? Holenderki wychodzą Najmocniejsza szóstka? Japonki wyglądają w tej edycji bardzo dobrze. Poza wpadką z Polską i porażka 0:3 grają bardzo przekonywająco. To je uważam za faworytki w meczu z Chinkami. Natomiast wystawione kursy faworyzują Chinki. Ostatnimi...
forum.bukmacherskie.com
Według mnie mocno zaniżone są kursy na Włoszki, co prawda mogą One być faworytkami w tym spotkaniu jednak ich przeciwniczki to Chinki - jedne z najlepszych drużyn.
Oczywiście nadal forma obu drużyn nie jest najlepsza bo taka być nie może - główny turniej w tym roku to IO jednak uważam, że będzie to dużo bardziej wyrównane spotkanie niż wskazują na to kursy. 1,35 na Włoszki? Zbyt mało, ja wejdę w dość niski over meczowy, który przy 4 setach powinien dość spokojnie wpaść.
Obie drużyny dziś wychodzą w swoim najmocniejszym zestawieniu. Obyśmy oglądali bardzo ciekawe spotkanie.
0
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: