>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.05.2017 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 994,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na wtorek - 2. Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

mch91 261

mch91

Użytkownik
Dyscyplina: - Piłka Nożna, Polska, Puchar Polski
Godzina: 16:00
Spotkanie: Lech Poznań - Arka Gdynia
Typ: Lech -1,5
Kurs: 2,38
Bukmacher: Unibet
Analiza:

W tym meczu chyba faworyt jest tylko jeden i nikt nie ma wątpliwości, że jest nim Lech. Wszystkie aspekty sportowe takie jak ... jakość zawodników, trener, aktualna forma, organizacja klubu są po stronie drużyny z Poznania. Jedyne co działa na korzyść Arki jest to, że ona nic nie musi a jedynie może sprawić niespodziankę chociaż po przyjściu trenera Bjelicy widać w zawodnikach niesamowitą pewność siebie i wiarę w własne umiejętności więc ja nie widzę tutaj za bardzo miejsca na jaką kolwiek niespodziankę. A teraz co do samych statystyk ... Jeśli chodzi o Arkę to zagrali oni w tym roku 12 spotkań z czego 2 wygrali, 3 zremisowali i 7 przegrali, bilans bramkowy 19-27 więc jak widzimy bilans bramkowy wygląda zdecydowanie lepiej niż bilans spotkań. Ale co by nie mówić o liczbach to Arka jest ostatnio w bardzo słabej formie co potwierdzili w ostatnim meczu ligowym z Piastem u siebie, gdzie przez 20 min grali w przewadze jednego zawodnika a mimo tego stracili bramkę w końcówce i jeśli chodzi o aktualną formę to zespół z Gdyni jest dla mnie kandydatem do spadku.
Zupełnie inaczej wygląda sytuacja w Lechu, który od początku roku zagrał 13 spotkań z czego wygrał 10, 2 zremisował i przegrał tylko raz z Legią tracąc bramki w końcówce meczu, bilans bramkowy Lecha to 28-5 więc jak widzimy nastroje zupełnie inne niż w Gdyni i myśle, że to będzie widać na boisku. Warto również przypomnieć spotkanie ligowe w tej rundzie, kiedy Arka podejmowała Lecha i tam goście z Poznania załatwili sprawę już w pierwszej połowie prowadząc do przerwy 3-0.
Podmumowując to ja nie widzę innej możliwości niż pewna wygrana Lecha więc osobiście gram hendicap-1,5.
// W maju trafione/analizy ... 1/1
Średni kurs: 1,86 (1 analiza)
⛔ 100

L 122

lethias

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - UEFA LIGA MISTRZÓW, FAZA PUCHAROWA
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryt - Atletico Madryt
Typ: Połowa z większą liczbą bramek – 2 połowa
Kurs: 2.00
Bukmacher: forBet
Analiza:
Ostatnie spotkanie tych drużyn 8 kwietnia (1:1, 2 bramki w drugiej połowie).
Tak wygląda większość spotkań Real vs Atletico. Remisy lub skromne wygrane 1:0. Dlaczego? Te drużyny doskonale znają swoją moc i wzajemnie podchodzą do spotkania z respektem. Nie chcą odkrywać wszystkich kart i zazwyczaj w pierwszych połowach to tzw. „piłkarskie szachy”. Zwłaszcza gdy stawka jest wysoka (półfinał Champions League). Real grając u siebie postawi na atak pozycyjny i zero z tyłu. Powoli będą badać przeciwnika i konsekwentnie atakiem pozycyjnym spróbują strzelić 1 lub 2 bramki. Atletico będzie chciało koniecznie strzelić coś na wyjeździe by u siebie w drugim meczu mieć spokój ale też się nie odkryją od razu bo znają siłę Realu.
Myślę, że 1 pierwsza połowa to bezbramkowy remis lub jedna bramka. W drugiej połowie worek z bramkami się rozwiąże. Remis bardzo prawdopodobny lub skromna wygrana raczej Realu.
✅ 100

L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska - Puchar
Spotkanie: Lech Poznań - Arka Gdynia
Typ: Over 3,5
Kurs: 3.55
Analiza:
Na Stadionie Narodowym rozegrany zostanie finał Pucharu Polski. Będzie to mecz przyjaźni, w którym spotkają się Lech Poznań i Arka Gdynia. Tak jak napisał odnośnie tego meczu mój Przedmówca mch91 zdecydowanym faworytem tego starcia jest Lech. Myślę, że ciekawym typem na to spotkanie jest over 3,5 bramki.
Obie ekipy dzieli aktualnie przepaść. Lech gra w grupie mistrzowskiej a Arka w spadkowej i sądzę, że tą różnicę będzie widać na boisku. Drużyna z Poznania wygrała 3 ostatnie ligowe mecze, strzelając w każdym z nich po 3 bramki. W piątek pokonali 3:2 u siebie Koronę. Wcześniej, jeszcze w rundzie zasadniczej ograli u siebie 3:0 Ruch i wygrali również 3:0 w Płocku. Jak widać jest to bardzo bramkostrzelna drużyna - dotychczas w Ekstraklasie zdobyli 53 gole w 31 meczach.
Arka nie wygrała kolejnych 9 spotkań z rzędu... Ostatni raz zwyciężyli 28 lutego, kiedy w pierwszym meczu półfinałowym PP pokonali na wyjeździe Wigry Suwałki 3:0. Od tego momentu nie udało im się odnieść zwycięstwa. Mimo wszystko, we wszystkich tych meczach zdobywali przynajmniej jednego gola. Ostatni mecz Arki bez strzelonej bramki to wyjazdowe spotkanie w Lubinie 20 lutego. Przegrali tam 0:1.
Myślę, że ten typ ma szanse powodzenia. Lech gra bardzo ofensywny futbol i aplikuje rywalom dużo bramek. Arka, mimo tego że nie jest w najlepszej formie to też regularnie zdobywa przynajmniej jedną bramkę. Sądzę, że i jutro uda im się trafić do siatki, lecz z wygraniem całego meczu raczej może być ciężko...
⛔ 100

S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Szwecja, Allsvenskan
Godzina: 18:30
Spotkanie: Elfsborg - Ostersunds
Typ: Elfsborg
Kurs: 2.28
Analiza:
6 kolejka niedawno rozpoczętej szwedzkiej ekstraklasy. Elfsborg na własnym obiekcie w Boras gościć będzie ekipę przyjezdnych z Ostersund. Obie drużyny rozpoczęły sezon dosyć przeciętnie. Po 5 kolejkach osiągnęły bilans 2-1-2.
Elfsborg wygrał swoje ostatnie domowe spotkanie, pewnie pokonując Orebro 3-0. W poprzedniej kolejce na wyjeździe zremisowali, lecz do zdobycia 3 punktów zabrakło im niewiele, stracili bowiem bramkę na remis w 85 minucie.
Ostersunds również gra ostatnio nieźle. Warto zauważyć, że porażki odnotowują na razie tylko w meczach wyjazdowych.
Elfsborg na tym etapie sezonu, mimo nienajlepszego początku, strzela średnio 2 bramki na mecz, co jest całkiem niezłym wynikiem.
Stawiam w tym spotkaniu na gospodarzy, liczę, że wpadną w dobry rytm meczowy i odnotują drugie z rzędu zwycięstwo przed własną publicznością, dokładając do swojego dorobku 3 punkty. Z pewnością mecz ten nie będzie należał do łatwych, jednak sądzę, że warto zaryzykować.
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 03;30
Spotkanie: SA Spurs - Houston Rockets
Typ: James Harden over 29.0 pts [+OT]
Kurs: 2.10
Analiza:
W sezonie regularnym Harden nie punktował jakoś szalenie ze SAS, wiem że co najmniej raz zrobił overa, ale z tego co pamiętam tylko raz, jednak nie to jest istotne. To są play-offy i Rockets potrzebują ograć SAS na wyjeździe, to musi być swego rodzaju pokaz siły, a jak inaczej pokazać siłę niż, żeby lider drużyny skopał im dupę przed własną publiką. Harden miał z OKC mniej udane momenty i bardziej, ale najbardziej istotne jest to, że robił dużo fauli, z resztą jest specjalistą w NBA od wymuszania i wykorzystywania kontaktu. Jeśli SAS chcą rotować kadrą to zdarzy się, że po kilku switchach Brodę będzie guardować jakiś rookie, co od razu poprowadzi go na linię. Liczę, że po dodaniu z 3-4 rzutów za 3 Brodacz napsuje nerwów Popovichowi + jak na Hardena linia punktowa nie jest wygórowana, a kursik przyjemny.
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Kosz NBA
Godz: 01:00
Spotkanie Clevland-Toronto
Typ: Clevland -8.5
Kurs 2.25
Buk Unibet
Analiza: Juz dziś w nocy czasu polskiego odbędzie sie kolejne spotkanie w ramach fazy Play off w NBA. Clevland u siebie podejmowało będzie drużynę Torotno Raptors. Gospodarze w tym spotkaniu są zdecydowanym faworytem do awansu do kolejnej rundy. W pierwszych meczach fazy Playy Off Clevland bez większych problemów ograło Indianę 4:0 w każdym spotkaniu rzucając powyżej granicy 100 oczek, Toronto natomiast nie miało tak łatwej drogi jak jutrzejsi gospodarze i do awansu potrzebowało 6 spotkań , zazwyczaj jednak spotkania obu ekip wyglądały underowo, głównie za sprawą Millwaukee, tutaj od samego początku liczę na sporo punktów , bowiem obie ekipy lubią rzucać sporo punktów , myślę ze po końcowej syrenie mogą ponad 210 ogarnąc, wszystko jednak zależy od tego jak to spotkanie się potoczy dlatego jako główny typ wybrałem wygraną gospodarzy z delikatnym handicapem, który moim zdaniem spokojnie są w stanie pokryć w starciu z zespołem Toronto.
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +2
biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Dyscyplina: - Piłka Nożna, Kolumbia, Primera A
Godzina: 2:30
Spotkanie: Alianza Petrolera - Cortulua
Typ: Over 2,5
Kurs: 2.02
Analiza:
Po świetnym początku miesiąca i ustrzelonym kursie 3,7 próbuję troszkę lżej. Nie chcę brać meczów LM, bo tam naprawdę wszystko się może zdarzyć :p
Moja propozycja to ostatni mecz w 15 kolejce ligi kolumbijskiej Primera A. Zajmująca 9 miejsce Petrolera zmierzy się z ostatnią w tabeli Cortuluą. W poprzednich latach spotkania między tymi zespołami były na tzw. styku, najczęściej remisy lub wygrana jednobramkowa.
Do tej pory Petrolera zanotowała 5 overów na 14 spotkań w tym 4 na własnym stadionie. Cortulua natomiast w połowie swoich spotkań zaliczała over (7/14).
Jeśli chodzi o same bramki to Petroloera ma bilans 17-16, natomiast Cortulua 11-21. Petrolera powinna sięgnąć tutaj po 3 punkty, natomiast jak pokazuje historia i statystyki goście nie są bez szans i przynajmniej jedną bramkę zawsze na tym terenie zdobywali. Oby tak było i dzisiaj ????
✅ 102

Otrzymane punkty reputacji: +5
D 706

don1

Użytkownik
Dyscyplina: ATP - SINGLES: Munich (Germany), clay - 1/16-finals
Godzina: 11:00
Spotkanie: Monteiro T.-Copil M.
Typ: 1
Kurs: 1.50
Analiza:
Wczoraj Istomin zgodnie z planem zbity okropnie. Dziś przyszykowałem pewny typ z kursem 1,50. Monteiro młody Brazylijczyk. Bardzo dobry na mączce. Umie i pograć regularnie za linią końcową, ale i przyśpieszać umie bardzo dobrze grę. Copil to zawodnik tzw. jedno strzałowiec. Fatalna praca nóg. Jedynie gdzie jest groźny to a hali. Gdyż ma piekielnie mocny serwis. Ale gorzej u tego zawodnika z regularnością. Moim zdaniem łatwo wygra Monteiro. Przemawia za tym ogranie na nawierzchni ziemnej technika czy też i na końcu regularność. Moim zdaniem można grac nawet 2-0 dla Brazylijczyka. Powodzenia !
⛔ 100

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Typ: Real Madryt -3 rożne HA
Kurs: 2.25
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Piszę tą analize juz 3 raz bo wywala mnie z forum nie wiem dlaczego, dlatego ta już będzie troche krotsza. Rzuty rożne to jedna z dwóch rzeczy na których czerpię najwieksze profity dlatego tak. Real drużyna overowa jesli chodzi o rożne, własny plac gry i zdecydowany faworyt tego meczu. Real jak się zepnie, a zapewne to zrobi bo to LM to jest w stanie nastukać dużo rzutów rożnych. Tak też zrobił w meczu z Bayernem. Atletico zaś to drużyna która jest mocno underowa jesli chodzi o rzuty rożne. Na ostatnie 5 meczów srednio 2 rożne przy 6 Realu Madryt. Real ruszy pelną gębą bo muszą wywiezc jak najlepszy wynik, ze wzgledu ze grają u siebie. Atletico głównie bedzie sie bronic i atakować z kontry.
Dodam ze w miesiacu kwietniu zająłem 2 miejsce w typach miesiąca, bierzemy się również za ten miesiąc ;)
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +6
dan95lol 73

dan95lol

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka NBA
Spotkanie: Toronto Raptors vs Clevland Cavaliers
Godzina : 01:00
Typ: Lebron James 28,5 pkt
Kurs: 1,70
Brak analizy
⛔100

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Olympiakos vs Anadolu
Typ: Anadolu
Kurs: 4.00
Bukmacher: unibet
Analiza:
Piąty mecz w serii do 3 zwycięstw pomiędzy Olympiakosem a Anadolu. Stawka meczy ogromna zwyciężca uzupełnia miejsce w stawce Final Four przegrani odchodzą w zapomniane. F4 rozgrywany w Stambule miejscowosci Anadolu dla nich to dodatkowa motywacja bo przy awansie z właśną publiką są w stanie zrobić wszystko. Jeśli upatrywać gdzieś przewagi gości to na pewno na obwodzie. Heurtel Granger Brown Honeycutt to gracze nietuzinkowi gracze bez punktów których będzie ciężko o zwycięstwo. Szczególnie ostatnia dwójka panów w ostatnim czasie trochę poniżej oczekiwań i liczę że w tym meczu &quot;odpalą&quot; i zagrają na swoim poziomie. Przy odpowiedniej pomocy Dunstona będą mogli znacznie rozszerzyć grę a co za tym idzie wachlarz możliwości ofensywnych będzie zdecydowanie większy. Kluczem do sukcesu powinno też być zatrzymanie Spanoulisa który udowadnia swoją klasę. Spano i Printezis swoje lata mają 5 mecz na wysokim poziomie w ciągu kilku dniu zobaczymy jak to wytrzymają. No i presja która może również odgrywać istotna rolę w tym meczu. Po ostatnim zwycięstwie ponownie przeszła na gospodarzy którzy byli stawiani jak murowany faworyt tej serii. Jak wiadomo presja nie zawsze pomaga. Mamy 5 ostatni mecz w serii w którym wszystko może się zdarzyć a o zwycięstwie zadecydują detale dlatego też nie rozumiem aż takiego faworyzowania gospodarzy z Pireusu.
⛔ 100

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka NBA
Spotkanie: Seoul Thunders - Anyang
Godzina : 12:00
Typ: (-2,5) Anyang win
Kurs: 2,25
Po szybkim typie na plażówkę, przenoszę się na parkiet Koreańskiego basketu, gdzie toczy się finał pomiędzy ekipa Seoul Thunders a Anyang. Aktualnie wynik finału to 3-2 dla zespołu jutrzejszych gości, ekipy która wygrała sezon zasadniczy i myślę że nie popełni błędu z ostatniego spotkania w Seoulu, gdzie prowadząc i kontrolujac spotkanie, w ostatniej kwarcie dopadła zawodników jakaś niemoc, i w pewnej chwili przegrywali nawet 11pkt, ogólnie mecz zakończył się 82-78. Anyang już pewnie wygrał we wlasnej hali, a dziś po wyciagnietych wnioskach, odniosa zwycięstwo co da im mistrzostwo kraju.
Pobieram przy tym minimalne handi -2,5.
Polecam granie czystej 2 , gdyż nie każdy Bukmacher proponuje ujemne handi w stronę gości.
Powodzenia ????
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +12
5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 1:30
Spotkanie: Pittsburgh Penguins - Washington Capitals
Typ: Remis
Kurs: 3,90
Analiza:
Pittsburgh Penguins są na dobrej drodze, żeby awansować do finału konferencji. Udąło im się wygrac obydwa mecze w Waszyngtonie, co stawia ich w roli dużego faworyta do awansu. Czy Pittsburgh Penguins byli w tych meczach lepsi? Według mnie nie byli lepsi. Zwłaszcza w tym drugim meczu Washington Capitals sprawiali lepsze wrażenie. Wiem, że patrząc na wynik wydaje się to niedorzeczne, ale tak wysokie zwyciestwo Penguins było efektem tego, że bramkarze Capitals zagrali fatalnie, a obrona popełniła kilka dużych błędów. Penguins po prostu je wykorzystali. W tej serii nie było jeszcze remisu, choć w pierwszym meczu było blisko. W bezpośrednich meczach pomiędzy Washington Capitals z Pittsburgh Penguins pada sporo remisów. Rok temu na sześć rozegranych spotkań w playoffach były trzy remisy. Myślę, że tutaj już czas najwyższy na pierwszy remis.
✅ 290

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Polski - Finał
Spotkanie: Arka - Lech
Typ: ht/ft - x/Lech
Kurs: 3.45
Bukmacher: FORBET
Analiza:

Edycja PP w tym sezonie dobiega końca. Zostało ostatnie preludium w postaci meczu finałowego na Narodowym w Warszawie.
Po wielu latach odosobnienia i ironicznego wręcz traktowania tych rozgrywek ze strony kibiców , sponsorów i nawet samych władz PZPN , sytuacja uległa dużej zmianie i głównie za sprawą nowego sternika piłkarskiej &quot; Centrali &quot; Zbigniewa Bońka z roku na rok rośnie ranga i prestiż tych rozgrywek na wzór najlepszych lig europejskich. Tyle jesli idzie o otoczkę. Pora zając się aspektami sportowymi.
Para finałowa być może budzi lekkie zaskoczenie , głównie za sprawą Arki która w ostatnich tygodniach nie potwierdzała postawą na boisku należnego jej miejsca w finale, trzeba jednak zgodnie przyznać że wyśmiewana przez wielu &quot; łatwa ścieżka &quot; w postaci rywali typu Gołdap , Zambrów, KSZO , Drutex - Bytovia , Wigry mogła równie dobrze być udziałem innych &quot; czołowych &quot; ekip Ekstraklasy , a jednak stało się inaczej.
Abstrahując od aktualnej formy obydwu finalistów od razu zaznaczam że mecz finałowy rządzi się własnymi prawami i w zapomnienie idzie wszystko to co miało miejsce w bliższej czy dalszej przeszłości. Dlatego wbrew temu co myśli większość wypowiadających się , nie uważam by byliśmy świadkiem jednostronnego spotkania z miażdżącą przewagą Lecha .
Oczekuję ostrożnej , uważnej gry z obu stron na początku meczu , prowadzonej głównie przez &quot; Kolejorza &quot; , liczę jednak że Gdynianie będą mieli w tym spotkaniu swoje szanse. Sądzę że mecz rozstrzygnie się w 2 połowie i zwycięsko z tej potyczki wyjdą Poznaniacy , choć nie ukrywam że z tył głowy mam też pomysł na dogrywkę i karne.....
Oby było ciekawie.....
⛔ 100

mezamorto_ 75,3K

mezamorto_

SantoSubito
Dyscyplina: Koszykowka-Euroliga
Spotkanie:Olympiakos-Efes
Godzina:20:00
Typ:1 druzyna zdobedzie punktów(razem z dogrywka) 76.5 +
Bukmacher:Fortuna
Kurs:1.80
Analiza:

Niezbyt wiem jak podejsc do tego meczu,bo niby Grecy zaczeli grac wkoncu skutecznie w obronie ale z drugiej strony Efes sam jest sobie winny tych porazek.Ogladalem mecze rozgrywane w Turcji i mam mieszane uczucia.
Olympiakos grali rozwaznie,twarda obrona nie dali sie wciagnac w ofensywny i kreatywny basket Efesu.Spanoulis rzucal trójki na takim farcie i z taka intensywnoscia ze to dobijało powoli Turecki zespoł.
Po drugie rzucala sie w oczy lepsza jakosc zmienników u Greków,Mantzaris,Papapetrou,dla mnie bardzo pozyteczni.
U Turków niestety calkiem bezproduktywny w rezerwie był Paul,Kirk a najbardziej Honeycutt ktory zagrał dla mnie fatalnie.
Graja bardzo nierówno,po kilku swietnych akcjach nagle blokuja sie i zamiast dobic rywala to traca glupio punkty i gasna powoli.
Niestety mysle ze Olympiakos wygra spotkanie,stawiam tu na doswiadczenie jak i o wiele lepsza ławke rezerwowa.
Licze na spotkanie z duża ilośca punktów z jednej jak i z drugiej strony cos w stylu 80-75 dla gospodarzy.
Powodzenia.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Typ: X2
Kurs: 2.13
Analiza:
Ostatnie spotkanie tych drużyn 8 kwietnia (1:1, 2 bramki w drugiej połowie).
Atletico poraz 4 będzie próbowało pokonać Real jesli chodzi o rozgrywki Międzynarodowe.
Jak narazie bilans niekorzystny 3:0 dla Realu.
Real zagra bez Pepe i Bale to raczej nie jest wielkie osłabienie, gdyż godnie go zastępuje James czy Isco.
Za Pepe powinien zagrać Varane.
Jak wiemy jeszcze żadnej drużynie nie udało się obronić &quot;Ligi Mistrzów&quot;, sądze że Real tego nie dokona i odpadnie już w 1/2.
Atletico zagra bez Fernandeza,Moya,Sime,Juanfran oraz Gimenez.
Szczególnie osłabieniem będzie brak tych dwóch ostatnich - obrońców.
Dwa razy te drużyny mierzyły się w Finale LM - i Real nie potrafił wygrać w regulaminowym czasie gry.
natomiast w 1/4 LM w sezonie 14/15 Królewscy u siebie wygrali 1:0.
Jeśli chodzi o ligę.. Real nie wygrał od 4 meczów domowych z Atletico Madryt.
Torres powinien usiąść na ławce a w ataku powinniśmy ujrzeć Griezzman - Gameiro duet który strzelił 7 goli w tej edycji LM.
Sadze że warto postawic X2 po kursie 2.13 w 1xbet, Powodzenia.
⛔ 100

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Typ: Atletico +1 AH
Kurs: 1.59
Analiza:
Real podejmuje dzisiaj na własnym terenie Atletico Madryt. Królewscy zawsze toczą ciężkie boje przeciwko ekipie Simeone, mogę nawet śmiało stwierdzić, że ten zespół im nie leży i gra się Realowi bardzo ciężko. Królewscy w ostatniej kolejce La Liga wymęczyli trzy punkty przeciwko Valencii, gol w końcówce spotkania i rzutem na taśmę zdobyty komplet punktów, mimo że Real grał optymalnym składem to miał ciężką przeprawę. W przeciwieństwie do Atletico, bo ci roznieśli w pył na wyjeździe Las Palmas aż 5-0!
Wydaje mi się, że podopieczni Simeone przede wszystkim dzisiaj będą chcieli zagrać na 0 z tyłu i liczyć na ukłucie rywala z jednej ze swoich kontr, a trzeba pamiętać, że Atletico Madryt to najlepsza defensywa Primera Division, w tym sezonie stracili jak do tej pory najmniej goli co wygląda bardzo obiecująco przed dzisiejszym meczem. Wedle mojego typu w przypadku porażki Atletico Madryt jedną bramką mamy zwrot.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? ATP Monachium - Tenis ziemny
11:00
Marterer M. - Chung H.
Chung H.
1,43 w Unibet
Z reguły nie powinno się grać na zawodników którzy w poprzednim tygodniu doszli gdzieś daleko, jednak ja tutaj zrobię wyjątek. Chung w Barcelonie pokazał na co go stać dochodząc do samego półfinału turnieju i grając bardziej zacięty mecz z Nadalem niż Rafy finałowy. Obaj młodzi, jednak Marterer gra tutaj z dziką kartą, przed własną publiką, może i powalczy, ale jak Chung zagra tak jak w Barcelonie to o wynik jestem spokojny.
W AKO z Brandsem (kurs 2,15):
Brands nie gra u siebie w Niemczech tylko wybrał Turcję, przeszedł od kwalifikacji, jednak nie było tam nikogo znaczącego. Wyniki Niemca są tragiczne, za to Djere ostatnio doszedł do półfinału turnieju na Węgrzech. Może pociągnie z formą kolejny turniej. Jest słusznym faworytem meczu, H2H 1:0 z przed roku na mączce chyba Djere miał jakieś 20 lat na karku.
✅ 43

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Puchar Polski
Godz: 16:00
Spotkanie: Arka Gdynia - Lech Poznań
Typ: Poniżej 2,5 gola
Kurs:1,90
Buk: Unibet
Witam wszystkich w kolejnym miesiącu zmagań z bukmacherem. Dzisiejsza oferta nie rozpieszcza i jest bardzo okrojona co powoduje mały wybór ciekawych spotkań, jednak ja trafiłem moim zdaniem na bardzo ciekawą propozycję z naszego rodzimego finałowego Pucharu Polski pomiędzy Arką Gdynia, a Lechem Poznań.
Będący od początku 2017 roku w świetnej formie Lech strzelił w półfinałowym dwumeczu Pogoni Szczecin aż trzy gole nie tracąc żadnego i łatwo awansował do decydującego spotkania.W przeciwieństwie do Arki Lech musiał aż trzy razy z rzędu rywalizować z drużynami Ekstraklasy, najpierw wysoko pokonał Ruch, później w dwumeczu strzelił pięć goli Wiśle Kraków tracąc jednak aż trzy by w końcu dość łatwo wygrać z Pogonią.Kolejorz w 2017 roku gra bardzo dobrze choć zespół Nenada Bjelicy nawet w ostatnim czasie miał kryzys. Na przełomie marca i kwietnia drużyna w trzech kolejnych spotkaniach ligowych zdobyła tylko dwa punkty, a ostatnio z trudem pokonała w grupie mistrzowskiej kiepską wcześniej Koronę Kielce 3:2.Jeszcze we wrześniu na początku kadencji Nenada Bjelicy Lech tylko zremisował u siebie z Arką 0:0, ale w rundzie rewanżowej na wyjeździe zespół Poznania nie dał już żadnych szans przeciwnikowi w Gdyni wygrywając 4:1 i będąc drużyną co najmniej o klasę lepszą, Kolejorz jest też faworytem spotkania finałowego co na pewno nie może dziwić jednak historia meczów pokazuje, że te spotkania nie były łatwe i poza ostatnim mecze nie obfitowały w gole, w roku 2016 oba zespoły grały ze sobą dwa razy i padły nastepujące rezultaty 0:0 i 1:0 dla Lecha. Dodatkowym faktem przemawiającym za moją propozycją jest objęcie stanowiska trenerskiego przez bardzo doświadczonego trenera Leszka Ojrzyńskiego, który jest w stanie świetnie poukładać drużynę i na pewno dzisiaj to zobaczymy po stronie Arki Gdynia. Liczę na mocno wyrównany mecz gdyż obie drużyny wiedzą o co grają, dlatego nie sądzę aby któraś ze stron mocno odkryła się w tak ważnym meczu abyśmy zobaczyli więcej niż dwie bramki.
✅ 90

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom