>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.01.2026 (piątek)

Status
Zamknięty.
Przemkowsky. 626,1K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Cagliari - AC Milan
Typ: Milan powyżej 6.5 rzutów rożnych
Kurs: 2.95
Bukmacher: Betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...2026-2-01-2026-4-01-2026.176005/#post-7381495
Analiza:

Milan przyjedzie z jasnym celem zwycięstwa, bo to mecz wyjazdowy i dobra okazja, by poprawić swój bilans, zwłaszcza po ostatnich nierównych wynikach – wysokiej wygranej z Veroną 3:0, porażce z Napoli 0:2, remisie z Sassuolo 2:2, zwycięstwie z Torino 3:2 i przegranej z Lazio 0:1. Spodziewam się więc dużej intensywności w ataku ze strony gości, co naturalnie zwiększa szanse na rzuty rożne dla Milanu, bo przy takim stylu gry i częstym naporze pod bramką rywala będą regularnie dochodzić do sytuacji skrzydłami. Również dość ciekawą opcją są rzuty rożne w pierwszej połowie, myślę, że już tutaj zobaczymy powyżej 3.5, więc kolejne 3 w drugiej połowie to dla mnie dość kuszący rynek. Milan jeżeli ma pozycję faworyta to zazwyczaj powyżej 6 rzutów rożnych zbiera, więc tutaj taka opcja przy takim kursie to naprawdę fajna do spróbowania. Mniejsze rynku typy powyżej 5.5 również polecam.

295

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Otrzymane punkty reputacji: +4924
stanley-63 1,9M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Rayo - Getafe
Typ: czerwona kartka
Kurs: 4.10
Bukmacher: Betfan
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...2026-2-01-2026-4-01-2026.175976/#post-7381512

Rayo nie wygrało już od 7 meczów ligowych natomiast Getafe ma 4 porażki z rzędu we wszystkich rozgrywkach, po sensacyjnym odpadnięciu z Pucharu Króla z drugoligowym Burgos CF (1:3). i jak ta przerwa w rozgrywkach zadziała na drużyny , czy nastąpi jakieś przełamanie czy dalej będą w takiej formie , zobaczymy , jedno jest pewne walki a z mojej osobistej strony i brutalności nie powinno dziś zabraknąć , sięgając do info ich wspólnych meczy to karteczki sa na porządku dziennym , ich ostatnie starcie to też miało miejsce tutaj na Campo de Futbol de Vallecas (Madryt) , wynik 1:0 , w meczu 25 fauli i 5 żółtek i czerwona , wspomnę jeszcze mecz też kiedy Rayo grało u siebie z Getafe , wynik 0:0 w meczu 36 fauli i 9 żółtek , pokuszę sie dzis na czerwoną , dlaczego ? ano sędziuje to spotkanie Miguel Angel Ortiz , jego SV to , w tym sezonie 9 meczy i dwie bezpośrednie czerwona , dla mnie ważne info , w sumie pan Miguel pokazał w La Liga 30 czerwonych i znowu dla mnie ważne info z tych 30 to 20 było bezpośrednich stąd widać że nie trzeba u niego zobaczyć dwóch żółtek tylko jak coś kwalifikuje się na bezpośrednia to ją z kieszonki wyciąga i może dzis nie raz będzie taka okazja !

0

F 440,6K
Dyscyplina: Piłka Nożna - Laliga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Rayo Vallecano
Getafe
Typ: Bet Builder
Rayo Vallecano - liczba rzutów rożnych: powyżej 3.5
Rayo Vallecano - liczba kartek: powyżej 1.5
Liczba kartek: powyżej 3.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...-2026-2-01-2026-4-01-2026.175976/post-7381516
Analiza:
Rayo wykonuje sporą ilość rogów. U siebie w tym sezonie: 8, 10, 5, 5, 12 rożnych. Rayo gra agresywnie. U siebie 4, 1, 3, 1, 3 (1 czerwona) żółtych kartek. W ligowych meczach bezpośrednich u siebie to piłkarze gospodarzy robią rzeź 3, 4, 2, 6, 5 (1 czerwona) żółtych upomnień.
Arbitrem spotkania będzie Miguel Ángel Ortiz Arias. W tym sezonie gwizdał w 9 spodniach Laligi i karał piłkarzy 34 żółtymi i 2 czerwami
Z fartem 💪 👍

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom