>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.01.2016 (sobota)

Status
Zamknięty.
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Koszykówka
1:00
Washington Wizards-Orlando Magic
Orlando Magic wygra
2.00
Bet365
Analiza:

Dzisiaj idę w stronę gości. Nie obchodzi mnie h2h, które wypada mocno na korzyść Wizards. Orlando nie wygrało od 10 spotkań z czarodziejami i dzisiaj czas przełamać ta niechlubna passę. Trzeba pamiętac o tym, że w poprzednich sezonach Orlando nie było potęga, a ten sezon mają świetny w przeciwieństwie do gospodarzy, którzy zawodzą na całej linii. Wizards mieli serię 4 zwycięstw z rzędu i wydawało się że wszystko już będzie tylko lepiej ale zaraz przyszły znów 2 porażki i spotkania w których nic wielkiego nie pokazali. Moim zdaniem obecne Orlando jest naprawdę silne i w gazie i spokojnie mogą dzisiaj pokonać gospodarzy. Więcej nie mam siły dzisiaj pisać ????
⛔ 100

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Tenis
14:00
Stan Wawrinka - David Ferrer
David Ferrer wygra 2:0
3.25
Bet365
Analiza:
Dziejszy typ z Ferrerem niestety przegrany jednak dalej gram w jego stronę.
Sam nie wiem po co Wawrinka gra w tym turnieju. Widać, że nie chce w nim grać i wygrywać, oddawał łatwe piłki, tracił łatwe gemy. Mimo, że dzisiejsze spotkanie mógł spokojnie wygrać to można stwierdzić, że je oddał bez walki. Co innego można powiedzieć o Davidzie. Mimo przegranej z Nadalem uważam go za faworyta w jutrzejszym pojedynku. Ze swoim rodakiem walczył do końca, popełnił kilka błędów i Rafael je wykorzystał. W drugim secie sytuacja Ferrera była już beznadziejna jednak podniósł się i po dogrywce zdołał go wygrać. Było widać, że mu zależy i mam nadzieje, że jutro też tak będzie. Spodziewam się jego zwycięstwa jednak już taki typ jest więc typuje 2:0 dla niego, co w moim przekonaniu jest bardzo możliwe.
⛔ 100

comendador 428

comendador

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Anglia - Premier League
Godzina : 18.30
Spotkanie : Watford - Manchester City
Typ : BTS
Kurs : 1.71
Bukmacher : ComeOn
Analiza :
Ostatni mecz :
City zremisowało bezbramkowo z Leicester na wyjeździe, a Watford przegrało 1-2 z Tottenhamem. Co do meczów, to Watford świetnie się prezentowało, miało szanse na punkty, o zwycięstwo było by na prawdę ciężko, ale remis leżał w ich zasięgu, ale tylko do 63 minuty, w której sędzia pokazał zasłużoną czerwoną kartkę lewemu obrońcy Ake, wślizg z wyprostowaną nogą, trochę nie potrzebny w środku pola... i właśnie po tej akcji Spurs już całkowicie siadło na połowie rywali i w 89 minucie przypieczętowało swoje zwycięstwo, chociaż i tutaj trochę zle się zachował bramkarz Szerszeni Gomes. Ighalo znów bramka, i to w bardzo efektowny sposób, świetnie sobie poradził z obrońcami Tottenhamu. Co do meczu City, przeważało, stworzyło sobie kilka fajnych okazji, ale jak dla mniej to jeszcze nie było coś niesamowitego, nadal jestem zdania, że to Lisy zanotowały lekki spadek formy i City tego po prostu nie wykorzystało.
City od sześciu spotkań bez zwycięstwa na wyjazdach, a rywal ciężki, będący w formie, tej ostatniej porażki nie ma co nawet brać pod uwagę, tak jak wyjaśniłem grać w 10 przeciw Spurs będących w gazie, to bardzo trudne zadanie, a prawie udało się ugrać remis. Szerszenie w tym sezonie u siebie w dziesięciu spotkaniach tylko osiem bramek straconych, to pokazuje jak ciężko o bramki drużynie przyjezdnej, jak do tej pory tylko Arsenalowi udało się wygrać różnicą więcej niż jednej bramki (0:3), aczkolwiek w tą jedną bramkę City wierzę, mają sporą siłę ofensywną, wystarczy tylko zagrać trochę bardziej skuteczniej, a Watford no cóż u nich też myślę, że o tą jedną bramkę nie ma co się martwić, wszyscy którzy choć trochę śledzą PL, wiedzą, że obrona City to nie jest coś nie do przejścia.
✅ 71

peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Cypr - First Division
Godzina : 18:00
Spotkanie : Anorthosis - Omonia
Typ : Anorthosis
Kurs : 1.75
Bukmacher : otobet
Analiza :
Omonia na ten mecz ma tylko 16 graczy!! w tym 3 bramkarzy! Zawieszeni za żółte kartki są: Asis(pomocnik 16/5), Bebe(pomocnik 13/0), Hafez(obrońca 14/0), Badibanga(napastnik 10/2) i Seridan(napastnik 15/6). Prócz tych ważnych graczy jeszcze innych 2 ma kontuzję, a z dwoma kolejnymi klub rozwiązał kontrakty.
Gospodarze to druga drużyna ligi z największą ilością punktów zdobytych w lidze w meczach domowych: 6Z-2R-0P. W takich okolicznościach widzę tutaj tylko zwycięstwo drużyny Anorthosisu
⛔ 100

dl13 435

dl13

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina:
01:30
Spotkanie:
Dallas Mavericks @ Miami Heat
Typ:
Mavs (-2,5)
Kurs:
2.75
Bukmacher:
bet365
Analiza:
Żadnych dodatkowych kontuzji w składzie Dallas od meczu z GSW, a mistrzów opykali jak dzieci. Oglądałem poprzedni mecz i robili sobie w tym meczu co chcieli. Fakt, że Heat u siebie potrafi zagrać, ale moim zdaniem czegos w tej druzynie brakuje, mimo że jestem ich psychofanem liczę na to że Dallas dzisiaj wygra, a takiego kursu szkoda nie pobrać! Mavs złapało rytm, Winslow moze nie zagrać, rookie który potrafi rzucić za trzy, a Miami jest mało groźne zza linii, na dodatek nie wiem kto może wybronić Nowitzkiego na jego półdystansie, a JJ Barea ostatnio ma zdecydowaną zwyżkę formy!
⛔ 100

aliant 531

aliant

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna,Anglia,BPL
Godzina : 16:00
Spotkanie : Leicester - Bournemouth
Typ :
BTS
Kurs : 1.69
Bukmacher : ComeOn
W Premier League wicelider będzie podejmował beniaminka z Bournemouth. Oba zespoły w ostatnich tygodniach mają identyczny bilans. Passa kilku zwycięstw pod rząd, następnie porażka i remis w ostatniej kolejce. Celowniki napastników są ostatnio bardzo rozchybotane bo tak goście jak i gospodarze od dwóch spotkań nie potrafią znaleźć drogi do bramki. Sądzę więc, że dla obu stron będzie to mecz dobry na przełamanie. Na obronę powiem, że indolencja strzelecka może wcale nie wynikać z bramu formy ale tego, że Leicester ostatnio mierzyło się z Liverpoolem i Manchesterem City, a zespół Boruca z Arsenalem. Warto spojrzeć, że Leicester jest na trzeciej pozycji w lidze pod względem goli na własnym boisku (16 w 9 potyczkach). Dochodzi do tego jednak dość dziurawa obrona i najsłabszy wyniki w górnej części tabeli (13 straconych goli). Statystki strzeleckie gości prezentują się również obficie. Bournemouth mają na wyjazdach najlepszą ofensywę z dołu stawki (12 bramek w 10 spotkaniach) i przy tym jedną z najgorszych defensyw w całej lidze. Aż 21 straconych goli. Dodatkowo będzie to typowy mecz walki dla obu stron. Jeżeli &quot;Lisy&quot; nie chcą wypaść z czołówki, muszą to spotkanie wygrać ale &quot;The Cherries&quot; również mają o co grać i muszą w tym spotkaniu coś uciułać, gdyż w przeciwnym razie ponownie wrócą w okolice miejsca zagrożonego spadkiem. Tak więc sądzę, że przy tak wysokich wskaźnikach bramek na mecz jakie padają w potyczkach z udziałem tych klubów, nie ma szans aby któryś z nich trzeci raz z rzędu nie strzelił bramki. Dla odważnych polecam spróbować Leicester + BTS (3,25 ComeOn), co jest też bardzo prawdopodobne. Ja jednak wolę wejść w nowy rok, nieco bezpiecznej. Powodzenia.
⛔ 100

pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Anglia: League One
Godzina : 16:00
Spotkanie : Wallsall - Rochdale
Typ : Wallsall
Kurs : 2.00
Bukmacher : bet365

Prześledziłem jutrzejszą ofertę i przykuły mnie 3 spotkania w których kursy są mało zrozumiałe. Leicester jest wymieniony wyżej, a nie chce powtórzyć głupiego błędu z wczoraj więc wybiorę inne spotkanie, które i tak odbędzie się w Anglii jednak w niższej lidze. Przykuł mnie bardzo wysoki kurs na gospodarzy w meczu Wallsall - Rochdale, czym to jest spowodowane, nie mam pojęcia. Wallsall to lider, który w tym sezonie chce awansować, nie może sobie pozwolić na porażkę ponieważ drugi w tabeli Burton ma tyle samo punktów jednak gorszy bilans bramkowy. Drużyna przyjezdnych jest to przeciętniak ligowy, który nie walczy ani o awans, ani o walkę o utrzymanie - zostało mu się tylko bawić i zaskakiwać. Jednak wątpie, że zaskoczą tym razem. Gospodarze grają bardzo dobry futbol, w ostatnich pięciu meczach nie zaznali porażki, uzyskując bilans bramkowy 10:2. Drużyna Rochdale na wyjazdach gra słabo, zdołało wygrać jedynie dwa mecze - Blackpool na początku sezonu i z Doncaster. Patrząc na bezpośrednie mecze to przewagę ma Wallsall, którzy ostatnie trzy mecze roztrzygnęli na swoją korzyść i myślę, że tym razem także wygrają - jeśli chcą awansować nie mają innego wyboru, a kurs, którym obdarował nas bukmacher jest świetny.
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 01.30
Spotkanie: Toronto Raptors - Charlotte Hornets
Typ:-7pkt, Toronto
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Oglądałem ostatnio mecz Toronto z Washingtonem i muszę powiedzieć zrobił na mnie wrażenie center Boyombo. Seriami zbierał piłki, nawet w ataku. Nie ma co prawda dużego wzrostu, ale jest niesamowicie atletyczny i energiczny, jest surowy, ale jego energia powala, coś jak taki mini Dennis Rodman ???? . Zespół z Kanady ma również solidnego Valanciunasa. W ekipie Michaela Jordana nadal kontuzjowany jest ich center
Jefferson (operacja kolana), w pierwszej 5 gra Cody Zelller, zastępuje go debiutant wybrany z nr 9 w drafcie, biały z polskim nazwiskiem Frank Kaminsky.
Widzę przewagę Toronto na deskach, dzięki czemu liczę na ponowienia po niecelnych rzutach. Co mamy na rozegraniu: ostatnio zawiódł mnie Lowry, zdobył tylko 11pkt na beznadziejnym procencie, trafił tylko 2 z 12 punktów, ale myślę, że jego słabsza postawa wiązała się z grą przeciwko Wallowi, który oprócz skoczności, szybkości
jest sporo wyższy (193cm do 183cm Kyle), co dodatkowo utrudniało Kyle grę. Tym razem zagra przeciwko Kemba Walkerowi, który jest podobnego wzrostu, więc liczę na lepszą postawę rozgrywającego ekipy z Kanady (w ostatnim bezpośrednim meczu
wygrał pojedynek z Walkerem 26 do 17 w punktach,przy lepszym procencie i 7 do 4 w asystach). Postawa pozyskanego Carolla... to dzięki niemu wynik meczu z Waszyngtonem był otwarty do końcowych minut, mimo wcześniejszej sporej przewagi dinozaurów (2 celne na 10 rzutów). Teraz nie zagra gorzej, nie da się ????
Oprócz wyżej wspomnianej absencji podstawowego centra Jeffersona dochodzi nieobecność Jeremy&#39;ego Lina (uraz kostki), co również jest sporym osłabieniem gości (w ostatnim bezpośrednim spotkaniu, co prawda na terenie szerszeni, ale zdobył 35pkt). Jeżeli gwiazdor Toronto DeRozan zagra na poziomie do którego nas przyzwyczaił i utrudni grę nowej sile Hornets, pozyskanemu z Portland francuzowi Nicolasowi Batum, nie widzę innego wyniku jak wygrana gospodarzy.
Myślę, że wygrana różnicą, jaką podałem w moim typie jest w zasięgu Toronto. Polecam!
Pomogłem? Kliknij &quot;dzięki&quot;
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +9
myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja, League One
Godzina: 16:00
Spotkanie: Stranraer - Ayr
Typ: 1X
Kurs: 1.75
Bukmacher: Betway`
Analiza:
Oba zespoły mają o co grać, Stranraer walczy o utrzymanie a Ayr o awans do wyższej ligi. Z tym, że forma Ayr jest słaba - trzy porażki w czterech ostatnich kolejkach. Ma w tym udział gorsza sytuacja kadrowa ostatnio. Stranraer po wygranej w ostatniej kolejce na wyjeździe z solidnym Stenhousemuir 1:5 może optymistycznie podejść do sobotniego meczu. Tym bardziej, że u nich zabraknie tylko: Thompson (Pomocnik 15M/3G), Aitken (Pomocnik 11M/1G), Mair (Obrońca 9M), McKluskey (Pomocni 4M) a niepewny występu jest Barron (Obrońca 2M). Ayr pięć poważnych braków: Boyle (Obrońca 17M), Gilmour (Pomocnik 15M/2G), Docherty (Pomocnik 15M), Adams (Pomocnik 14M/2G), Moore (Napastnik 10M/6G).
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +8
jan-blachowski 74

jan-blachowski

Użytkownik
Piłka nożna - Premier League
Man United-Swansea
16:00
Typ: HT/FT 1/1
Kurs: 2.3
Bet365

Według mnie Manchester United wygra jutrzejszy mecz ze Swansea. Jednak dawać taki typ z kursem 1.55 na forum to trochę pójście na łatwiznę. Dlatego też dodałem do tego, że United wygra również pierwszą połowę. Obie drużyny są w kryzysie i mają swoje kłopoty. Oglądałem jednak mecz United z Chelsea i byłem podbudowany atmosferą na trybunach, a przede wszystkim grą zawodników. Ja wiem, że Chelsea to &#39;&#39;drużyna broniąca się przed spadkiem&#39;&#39;, ale piłkarzy ma świetnych i w ogóle jest świetnym klubem, a śmiać się z ich kryzysu nie wypada, bo nic nigdy nie wiadomo co będzie z moim United. Ok, mecz z The Blues był znakomity. Było wszystko - emocje, wślizgi, ostra gra, słupki, poprzeczki, parady bramkarzy, dryblingi, chamskie granie, wspaniałe akcje, błędy, ale zabrakło jednego - bramek! Przyszedł czas, aby w końcu wydostać się z kryzysu i zacząć seryjnie zdobywać punkty. Mecze ze Swansea nigdy nie były spacerkiem. W poprzednim sezonie przegraliśmy z nimi w lidze 2 razy! Jednak patrząc na ostatni mecz z Chelsea i fakt, że posada van Gaala wisi na włosku uważam, że United zdominuje dziś Łabędzie, a zrobi to już w pierwszej połowie. Warto dodać, że to właśnie pierwsza połowa meczu z Chelsea była tą lepszą (słupek, poprzeczka, zmarnowana setka).
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 20:30
Spotkanie: Atletico Madryt - Levante
Typ: DW 3:0
Kurs: 6,50
Bukmacher: Uni
Analiza:

Dla mnie bet soboty to jednak Atletico. Połowa ligi, a oni stracili tylko 8 bramek. Do tego Levante praktycznie przyjedzie bez ataku, bo nie zobaczymy Casadesusa i Deyversona. To oznacza, że na mega wypasioną obronę Atletico wyjdzie wóz węgla czyli Ghilas, który w 14 meczach nie zdobył bramki. Z czymś takim Levante może nawet nie oddać celnego strzału na bramkę. Tu nawet nie napiszę żadnego banału, że mogą liczyć na stałe fragmenty gry, bo przy Atletico jest to niemożliwe. Zawsze śmieję się z ekspertów zapraszanych do studia, którzy zapytani o ewentualne szanse zespołu powiedzą - no wiecie Państwo, dopóki piłka w grze to wszystko jest możliwe. No nie, właśnie nie. Są takie mecze jak ten, które nie mogą się inaczej skończyć. Najgorsze jest to, że patrząc na kursy to naprawdę ciężko coś wybrać, bo nie uśmiecha mi się granie czystego konta po 1,50. Najlepsze co znalazłem na ten mecz to zakład w Bwinie. Atletico kocha te wyniki 2:0, ale tym razem będzie 3:0. Wiem to.
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Premier League
Godzina: 13:45
Spotkanie: West Ham - Liverpool
Typ: X/X
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
20 kolejka angielskiej premier League i spotkanie West Ham United z Liverpool FC. Mecz rozgrywany jako jedyny o 13:45. Druzyny ostatnio będące w dołku, przede wszystkim jesli chodzi o gre ofensywną. Liverpool strzelił tylko 2 bramki w 3 ostatnich meczach, a West Ham remisował 5 z ostatnich 6 meczów, w tym 3x po 0:0, ale WHU jest u siebie od 7 meczow niepokonany. Zasadniczo widac po obu druzynach dobrą defensywe i raczej słaby atak, choc West Ham na ten moment jest lepszy o 6 bramek. Do skladu West Hamu moze na jutrzejszy mecz wrocic Payet, wiec kolejne wzmocnienie ofensywy. Goscie z wieloma kontuzjami: Origi, Milner, Allen, Skrtel, Gomez, Ings są niedostępni, przy czym niepewny występu jest tez Sturridge. West Ham u siebie jest trudny do pokonania, więc nie sądze by Liverpool dyktował tutaj warunki gry. Sam Liverpool jednak na 19 meczow granych az 14 razy remisował do przerwy, więc jesli miałbym stawiac to X/X albo X/1. Jakos w gosci nie wierze mimo Kloppa na lawce.
⛔ 100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna (Anglia - Premier League)
Godzina: 18:30
Spotkanie: Watford - Manchester City
Typ: Watford strzeli gola w obu połowach
Kurs: 5,50
Analiza: Gdyby spojrzeć na nazwiska piłkarzy obu zespołów, to jest przepaść na korzyść Manchesteru City. Nazwiska to jedno, a to jak drużyna gra to inna sprawa. Fakty są takie, że Manchester City nie wygrał wyjazdowego meczu od sześciu ligowych wyjazdów. W dalszym ciągu pozostają z tymi trzema wygranymi z początku sezonu, gdy byli w wysokiej formie. Widziałem ich mecz z Arsenalem i to, że przegrali 1:2 zawdzięczają ogromnej nieskuteczności Arsenalu, bo Arsenal miał tyle okazji na strzelenie gola na 3:0, że naprawdę dziwne, że nie dobili Manchesteru. Watford gra dobrze i przegrany mecz z Tottenhamem o niczym nie świadczy, bo Tottenham jest w wielkiej formie. Wcześniej Watford wygrał 3:0 z Liverpoolem, prowadząc 2:0 po pierwszej połowie. W obu połowach Watford dość często zdobywa bramki. Z Tottenhamem się nie udało, ale z Chelsea i Liverpoolem tak. Na gwiazdę ligi wyrósł Ighalo Odion, który strzela mnóstwo goli. Przeciwko Manchesterowi City też powinien zagrać dobry mecz, podobnie jak cała drużyna Watfordu.
⛔ 100

typereks 866

typereks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Puchar Francji - 1/32 finału
Godzina: 18:00
Spotkanie: Chambly - Reims
Typ: Reims
Kurs: 1.95
Analiza:
Dzisiejszego wieczoru zostanie rozegrany mecz o Puchar Francji, między ligowcem znajdującym się dwa szczeble od Ligue 1 oraz znajdującym się nad strefą spadkową Reims. Myślę, że drużyna składająca się prawie z samych francuzów, występująca w Ligue 1 oraz która notorycznie, zachodzi minimum do 1/16 finału Pucharu Francji bez problemu zwycięży na terenie obcego rywala. Drużyna Chambly znajdująca się na środku tabeli ligi National. Do lidera im brakuje, aż 9 punktów i myślę, że nie skupią się na aspekcie pucharowym, lecz na aspekcie ligowym, by postarać się na awans do zaplecza Ligue 1, czyli Ligue 2. Myślę, że swoim doświadczeniem piłkarskim podopieczni Guegana Oliviera, dzisiaj bez problemowo wygrają w tym meczu. Myślę, że można też spróbować handicapu na Reims, gdzie jest dobrze płacony. Będzie to też szansa dla rezerwowych Reims by lepiej się pokazać swojemu trenerowi, że może korzystać z ich usług i będą mogli się wykazać, gdyż Puchar Francji idealnie się do tego nadaje, z o wiele słabszym przeciwnikiem i w dodatku na obcym terenie. Trener Guegan ma bardzo dużą możliwość rotacji składem oraz wprowadzeniem nowych zawodników do gry i schematów gry. Lecz jak wiemy Puchar Francji, czy też innego kraju lubi rządzić się własnym prawami jak przykład Błękitnych Stargard Szczeciński, który w tamtym sezonie bił się, aż do półfinału, gdzie uległ Lechowi Poznań, dopiero w dogrywce.
Radzę grać te typy bardzo ostrożnie i nie wygórowaną stawką.
⛔ 100

G 4

gonzo-128472

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia/Premier League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Watford-M.City
Typ: M.City strzeli w obydwu połowach.
Kurs: 2.50
Analiza:
Witam Panowie postaram się w tym roku regularnie uczestniczyć w tym dziale i oby skutecznie.
Dziś Watford podejmuje u siebie grający kiepsko a nawet bardzo kiepsko na wykajazdach Manchester City.
Uważam,że dziś goście przełamią swoją złą wyjazdową passę.
Takie wyniki po prostu nie przystoją drużynie,która zajmuje 3 miejsce w takiej lidze mając w dodatku mistrzowskie aspiracje.
Watford w dwóch ostatnich meczach(porażka i remis) tracił bramki w obydwu połowach.
Natomiast M.City w 3 ostatnich zwycięskich pojedynkach te bramki w każdej z połów zdobywał.
Liczę dziś w końcu na wyjazdowe zwycięstwo piłkarzy z niebieskiej części Manchesteru oraz pokrycie mojego typu.
Pozdrawiam Gonzo
⛔ 100

kadrowicz 35K

kadrowicz

Użytkownik
Piłka nożna, WALIA Premier League
15.30
Carmarthen – Port Talbot
Typ: Carmarthen
Kurs: 2,01
Bukmacher: betathome
Gospodarze dopiero co wojowali z Niebieskimi, 26 grudnia na terenie Port Talbot ulegli w Lidze Carmarthen 0:3. Chwilę wcześniej grali w Pucharze Ligi, również w tym pojedynku Miastowi byli górą 3:1. Wychodzi na to, że lokalni rywale spotkali się ze sobą na przestrzeni 2 miesięcy 2 razy i oba mecze padły pewnym łupem C. Town. Patrząc na tabelę walijskiej Premier League, Carmarthen prezentuje się zdecydowanie korzystniej od rywala, grając bez żadnych kompleksów rozstrzyga spotkania zwykle po ostrej wymianie akcji, sporo strzelają goli i też tracą. Na 10 ostatnich meczów prezentują całkiem przyzwoity poziom 6 wygranych, 4 przegrane (bramki 31-20), dla porównania w tym czasie Goście tylko 1 win, 7 gier umoczyli, dwa remisy (bramki 7-25)!. Nie za wesoło. Na Richmond Park szykuje się zatem ostre natarcie, bo oba zespoły nie wyjdą na boisko żeby kalkulować i się bronić. Szczelną defensywą nikt tego meczu nie wygra, jedynym sensownym założeniem dla obu ekip będzie poszukać rozwiązań w ataku, a w tym konkretnym aspekcie zdecydowanie więcej teraz do powiedzenia mają piłkarze z najstarszego miasta Walii. Liczę na Thomasa L, a może obrońca Luke Cummings huknie z dystansu..? Podsumowując materiał na wynik jest, aktualna forma drużyn przemawia za, dalej potwierdzona przewaga w ofensywie na plus skuteczność, no i mocno dodatnie świeże H2H. Powodzenia!
⛔ 100

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Dyscyplina: Biegi Narciarskie
Godzina: 13:00
Spotkanie: Kalla vs Oestberg
Typ: Oestberg
Kurs: 1,57
Bukmacher: Betsson
Analiza: Wczorajszy typ ze sportu zimowego na + to cisniemy dalej. Przyjalem tym razem taktyke ze nie porywam sie na duze kursy,stawiam na skutecznosc. Dla mnie ten kurs na Oestberg to totalne nieporozumienie. Nie wiem czym kierowali sie bukmacherzy. We wczorajszym sprincie Oestberg na znakomitym 3 miejscu. Kalla zdecydowanie gorsza a to przeciez styl dowolny jest jej ulubionym a dzis biegniemy klasykiem. 2 tyg temu w Toblach na 10 km klasykiem Oestberg tez przed Kallą i to o kilkanaście sekund. Praktycznie w prawie kazdym biegu w tym sezonie Oestberg jest lepsza. 1,57 to jest jak dla mnie prezent noworoczny. Kalla zdecydowanie pod formą, jak dla mnie bez szans, wystawilbym na to moze z 1,2 i to jest max
✅ 57

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Hiszpania, BBVA
Godzina: 20:30
Spotkanie: Atletico Madryt - UD Levante
Typ: Atletico -1 Europejski handicap
Kurs: 1.70
Bukmacher: otobet
Analiza:
A więc liga hiszpańska i solidne Atletico. Do bombardujących ekip gospodarze nie należą, uwielbiają wygrywać 1 i 2 do zera (bardzo rzadko ktoś im strzela gola), ale raczej nie będą tak bezmyślni, aby lekceważyć rywala, który spadnie na niższy poziom rozgrywek pod koniec sezonu. 12:30 to bilans bramek Levante, także grając z drużyną, która zapewne ukończy sezon na miejscach 1-3 to nie jest dobry prognostyk. Lekką ręką powinni ten mecz wygrać, jak zresztą 7 ostatnich domowych rozgrywek. Levante dostało ostatnio coś na przełamanie- grali ze słabą Malagą i mogli w końcu coś ugrać. Niestety, nawet Malaga okazała się być za mocną ekipą... Dostarczyciel punktów i dzisiaj wypełni swój obowiązek, a Griezmann ma okazję poszaleć.
ZWROT

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Spotkanie: Sunderland - Aston Villa
Typ: Kartka przed 30 minutą? tak
Kurs: 1,83
1) Arbitrem tego spotkania będzie Craig Pawson, jest to sędzia który naprawdę lubi wyciągać kartki, więc i to przemawia za tym, że typ będzie wygrany.
2) Mecz można powiedzieć &quot;o być, albo nie być&quot; dla obu zespołów, Sunderland faworyt, ale Aston Villa nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa.
Podsumowując: To będzie mecz walki, już drużyny zapowiedziały, że to mecz o 6pkt więc moim zdaniem :zoltakartka: przed 30 minutą powinna się pojawić. :grin:
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +6
listonosz 13

listonosz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Arsenal - Newcastle
Typ: Handi -2
Kurs: 2.62

Witam. Dzisiaj patrząc na rozkład meczów w BPL zaciekawił mnie właśnie ten pierwszy o 16. Rozgrywka między liderem tabeli, który w ciągu ostatnich 5 meczy przegrał raz (4:0 z Southampton) a 18 w tabeli zespołem Newcastle. Arsenal posiada absolutnie wszystko aby dzisiaj wygrać. Jest wiele zakładów, które można na dzisiaj wybrać, ale po co grać coś o kursie 1.20 albo nieco wyższym, poszukałem więc czegoś lepszego. Myślę, że ten handi wejdzie spokojnie, dlaczego?
Arsenal:
* Arsenal traci w tym sezonie mało bramek ( jak na razie 18)
* Grali u siebie 9 spotkań (6-2-1, bilans 15-6)
* Dobra defensywa i brawurowe wjazdy Bellerina są w tym roku ozdobą spotkań, liczba asyst Ozila również. Cała drużyna prezentuje się niesamowicie w starciu z N&#39;castle.
Newcastle:
* Kompletnie nie potrafią grać na wyjazdach (na 9 rozegranych spotkań 2-1-6,bilans bramek to 5:20)
Przy tak skondensowanej obronie Arsenalu ofensywa Newcastle wypada blado co moim zdaniem gwarantuje dzisiaj mecz do jednej bramki co więcej. Drużyna Srok nie bez powodu jest w strefie spadkowej. Powodzenia ;D
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom