>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.12.2019 (czwartek)

Status
Zamknięty.
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: ŁKS - Wisła Kraków
Typ: ŁKS
Kurs: 2.41
Bukmacher: Fortuna

Pierwsze co się rzuca w oczy to wiara większości w Wisłę, masówka się zrobiła. I dlatego też na przekór stawiam na ŁKS. Większość pisze, że Wisła musi, że nie z kim jak nie z ŁKS'em, ale co myślą w ŁKS... zapewne to samo: musimy, jak nie z Wisłą to z kim. Ostatnia przegrana Wisły z Łodzianami miała miejsce w 2006 roku, od tego momentu podczas ośmiu spotkań bezpośrednich tych drużyn sześć razy wygrali zawodnicy białej gwiazdy a dwa zakończyły się remisem. Czas na przełamanie. 

100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka EBL
Godzina: 20:30
Spotkanie: Legia Warszawa - Śląsk Wrocław
Typ: Legia Warszawa - 4,5 punkta
Kurs: 3.10
Bukmacher : Fortuna
Analiza: Wczoraj poszło nieźle więc trzymajmy się tej koszykówki. Gram dzisiaj na przełamanie wojskowych z Warszawy, bo jak nie dziś to kiedy i jak nie ze Śląskiem to z kim ? Przedostatnia w tabeli Energa Basket Ligi stołeczna Legia podejmuje zespół Śląska Wrocław. Ostatni raz na poziomie ekstraklasy oba zespoły grały ze sobą w sezonie 2002/2003, a więc bardzo odległe czasy czas powrócić do rywalizacji. Legioniści już w ubiegłej kolejce byli bliscy przerwania złej passy i wywiezienia kompletu punktów z Gliwic, ale pomimo prowadzenia oraz posiadania piłki na zwycięstwo polegli po dogrywce. Tak więc nadal czekają na swoja 3 wygraną w lidze, ja uważam, że nastąpi to dzisiejszego wieczoru. W zespole gospodarzy doszło do zmian. Zespół opuścili Michael Finke i Drew Brandon, a do składu dołączył Kahlil Dukes i będzie to poważne wzmocnienie na pozycji rozgrywającego, chociaż dzisiaj na przeciw wyjdzie reprezentant kraju Kamil Łączyński i sprawdzi nowy nabytek Legii. Szansy na zwycięstwo warszawian upatruję w rzutach z dystansu Michała Michalaka i Filipa Matczaka, którzy potrafią seryjnie zdobywać punkty z obwodu oraz wchodzić pod kosz w niekonwencjonalny sposób. Pod tablicami dla mnie równowaga Milan Milanovic - Michael Hamphrey. Podopieczni Tane Spaseva grają znacznie lepiej niż jeszcze miesiąc temu brakuje tylko zwycięstwa, które pozwoliłoby uwierzyć we własne możliwości. Ja stawiam że dzisiaj pełna pula pozostanie w Warszawie i dorzucę jeszcze do tego handi -4,5 punkta po naprawdę fajnym kursie.

100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, Ekstraklasa

Godzinna: 18:00

Spotkanie: ŁKS Łódź – Wisła Kraków

Typ: over 3.5 bramki

Kurs: 2.80

Bukmacher: lvbet

Analiza:

Mecz „na szczycie” ten mecz może jedną z ekipa pogrążyć dalej w kryzysie, a drugą może podbudować, na pewno ja nie widzę dziś gry w której obie ekipy będzie zadawalał remis. Obie ekipy zamykają ligową tabelę z dorobkiem 14 punktów już tracą cztery oczka do bezpiecznej pozycji czyli przy tym co pisałem czyli przy remisie obie mogą stracić a nie zyskać. Co ciekawe zarówno beniaminek jak i Wisła maja taki sam bilans bramkowy 18:33.  Widać w tym wszystkim jakie ogromne problemy obi ekipy mają w defensywie. ŁKS w domu może super bilansu punktowego nie ma ale potrafią tutaj grać solidnie skutecznie a w ostatnim czasie zrobili w domu duży progres  3 zwycięstwa i 2 porażki. Widać że u siebie ta ekipa szuka punktów ta ich gra jest nastawiona bardziej ofensywnie. Jeśli chodzi o przyjezdnych to jest straszna klapa w defensywie i na ten moment jeszcze w delegacji nie wygrali, notując fatalną dyspozycję w defensywie 25 bramek w 10 spotkaniach. Obie ekipy potrzebują trzech punktów jak tlenu, ja wobec tego nie widzę tutaj zamkniętego meczy tym bardziej że to nie też styl obu ekip.

180

Otrzymane punkty reputacji: +81
T 2,9K

terazjo

Cierpliwosc jest cnota
Dyscyplina: Piłka nożna - KNVB Beker
Godzina: 20:45
Spotkanie: Cambuur - Feyenoord
Typ: Feyenoord handi 0:1
Kurs: 2.3
Bukmacher: STS

Dzisiaj spotkanie w pucharze Holandii pomiędzy drugoligowym Cambuur, który jest obecnie liderem na zapleczu holenderskiej ekstraklasy a Feyenoordem, który gra w najwyższej klasie rozgrywkowej i zajmuje w niej 6 miejsce. Zwycięzca pucharu będzie grał w Lidze Europy.

Proponuję typ na zwycięstwo gości minimum dwoma golami. Cambuur nie gra w najwyższej klasie rozgrywkowej, więc z pewnością różnica klas istnieje pomiędzy tymi drużynami. Feyenoord ostatnio pozytywnie mnie zaskakuje, przegrali z Porto 2-3 na wyjeździe w lidze europy, oglądałem ten mecz i muszę stwierdzić, że oprócz zaćmienia na początku spotkania, później już prezentowali się korzystnie na tle renomowanego rywala. Do tego w ostatniej kolejce w lidze pokonali czołową holenderską drużynę PSV 3-1. Widać, że Feyenoord jest na fali wznoszącej. Ostatnie sześć spotkań pomiędzy drużynami Cambuur i Feyenoord to sześć zwycięstw Feyenoordu, w tym aż cztery minimum dwoma golami.

100

S 107

szmalcownik1488

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nozna, Boliwia 1 liga
Spotkanie - Nacional Potosi - J.Wilstermann
Godzina - 23:15
Typ - obie strzelą
Kurs - 1.6
Bukmacher - totolotek
Analiza

Będące w dobrej formie Wilstermann przyjeżdża dzisiaj do Potosi na mecz z tamtejszym Nacional.

Obie drużyny usposobione ofensywnie.
Dobry bilans gospodarzy u siebie, którzy na ostatnich piec bezpośrednich spotkań wygrali 4 a raz był remis.

W tym sezonie jednak to goście wydają się być lekkim faworytem.
Obecnie zajmują pozycję pozycję wicelidera z ledwie jednym punktem straty do Bolivar.

Obecnie kontynuują passę 13 meczy bez przegranej, co więcej w każdym z tych spotkań strzelali przynajmniej jednego gola.

Przewidywany wynik: 1-2ft
​​
   60

Otrzymane punkty reputacji: +44
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Kosyzkówka - Europa, Euroliga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Baskonia - Real Madryt
Typ: Real Madryt +1.5 włącznie z dogrywką
Kurs: 1.42
Bukmacher: Forbet
Analiza: Real napędził się na dobre i w ostatnich szesnastu meczach tylko raz przegrał w regulaminowym czasie gry. W kilka tygodni w przegranym polu koszykarze ze stolicy Hiszpanii zostawiali takie firmy, jak Barcelona, czy CSKA. Można zaryzykować stwierdzenie, że przy obecnej formie podopieczni trenera Llulla są najlepszą drużyną w Europie. W takiej dyspozycji spokojnie stać ich na powtórzenie rezultatu sprzed roku, tylko czy w obecnym taki wynik ich zadowoli? Wydaje mi się, że nie. 
Baskonia po przyzwoitym początku sezonu ostatnio troszkę chyba złapała zadyszkę i notuje słabsze wyniki. Ostatnie cztery mecze w Eurolidze to ich trzy porażki i tylko jednak wygrana z Crveną Zvezda. O ile wysoka przegrana z Efesem wstydu nie przynosi, tak pogromy, jakich dokonali na Baskijczykach ekipy Valencii, czy Panathinaikosu mogą już martwić kibiców znad Zatoki Biskajskiej.
Stawiam dziś oczywiście na mój ukochany od dziecka klub, jednak nie jest to typ, który wiąże się z jakimkolwiek przywiązaniem, czy upodobaniem. Po prostu kurs na gości jest wedle mojej opinii przesadzony i chcę to wykorzystać, bo niewiele będzie takich okazji na Real w fazie zasadniczej. 
Kadry obu zespołów dziś pełne poza stałymi kontuzjami. Co prawda, gospodarze jeszcze chcieliby powalczyć o awans do play-off, jednak moim zdaniem nie zdołają skończyć w ósemce i zarówno dziś Real, jak i kolejni rywale zweryfikują Hiszpanów. 
Jeśli chodzi o statystyki to mogę się podeprzeć w tym typie H2H obu drużyn, który w ostatnich dziesięciu meczach jest zdecydowanie na korzyść moich faworytów w stosunku 9-1. Choć zazwyczaj nie zwracam uwagi akurat na statystykę head to head tak tu tylko potwierdza one moje dywagacje na temat potencjału, czy możliwość jednych i drugich.

42

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Dyscyplina:  Pilka nozna, Portugalia, puchar
Godzina: 21:30
Spotkanie:  Famalicao - Mafra
Typ: powyzej 4,5 gola
Kurs: 4,4 
Bukmacher:: etoto

Jak przegladam dzisiejsze pozostale mecze, nie widze lepszego typu niz over w Famalicao. Przy czym, niekoniecznie padnie tam 5 bramek, ale conajmniej trzy beda bez problemu. Reszta to ryzyko/kurs/ Ostatnio przejechalem sie tak na West Hamie, gdzie mimo łamaka i pewnych goli padlo tylko 4 bramki w meczu z Arsenalem, wiec kto ostrozny, niech gra powyzej 2,5 albo 3,5. Te linie dobralem do kursu pod konkurs od razu zastrzeganm, wiec jak mecz skonczy sie łamakiem 2-1 nie bić.
Ostatni moj typ z  Portugalii ( w tym miesiacu jestem chodzacym pechem) to oczywiscie Aves w meczu z Braga, ktory wygral, no ale musialem sie pomylic i wpisac Brage.
Gospodarze to produkt agenta pilkarskiego, chyba inauguracyjny sezon w ekstraklasie i od razu ambicje pucharowe. Ogrywaja sie tam zawodnicy sprzedawani do lepszych klubow. Druzyna wystartowala jak z procy i ydawalo sie ze idzie po Lige Mistrzow, ale ostatnio zostali troszke przytemperowani. Ale nawet jesli przestali wygrywac to ostatnie wyniki na 13 meczow 11 overow, w tym ostatnio kilka soczystych typu 3-3 czy 0-4. 
Goscie to czolowka drugiej ligi, choc dwoch kandydatow do awansu odskoczylo im zdecydowanie. Beda chcieli sie pokazac w pucharach, na awans juz chyba za duze strata. Tak wiec ciekawy mecz sie dzis kroi. 2-1 minimum!
Dzis jest czasu a tyle, zeby pecha nie było. Dla mnie na podanietypu, dla zawodniukow na strzelanie TU BEDA BRAMKI.

100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Dart
Godzina: 23:00
Spotkanie: Gerwyn Price vs William O'Connor
Typ: Price wygra 3-2 w setach
Kurs: 5.00
Bukmacher: Etoto
Analiza: Ostatni mecz dzisiejszej rundy w darcie. Szukam na siłę wyrównanego pojedynku w starciu TOP3 z Connorem (37 miejsce). Na tym turnieju już było sporo niespodzianek, począwszy od tego, że dalej awansowała kobieta, a kończąc na meczach w których ci teoretyczni słabsi - ugrywali seta czy dwa z dużo lepszymi. Myślę, że Price wygra ten mecz, ale trochę się będzie musiał wysilić. W TOP 50 poziom jest na tyle wysoki, że każdy może mieć swój dzień.

400

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom