>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.10.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - PORTUGALIA: Segunda Liga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Olhanense - Aves
Typ: obie drużyny strzelą
Kurs: 1.85
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Typowy mecz góra-dół. 6. w tabeli Aves ma szanse w przypadku wygranej zajmować miejsce 4. Ostatnie Olhanense gra o pierwsze zwycięstwo w sezonie. Albo o drugi remis. Bilans 0-1-10 trzeba uznać za bezwzględny koszmar. Tym bardziej, jeśli popatrzymy na wyniki: 8 na 10 porażek to przegrane jedną bramką, a gdy popatrzymy na przebieg meczów, 6 z nich to remisy stracone w ostatnich minutach. Nie można tej drużynie odmówić ambicji. Parę dni temu przełamała się w pucharze wygraną 2:1 z trzecioligową Fatimą. A że jednocześnie ma niezły bilans spotkań, w których strzelała bramkę 8/11, a w jej występach jest sporo wiatru (kartki, strzały itp.), stawiam na zwykły BTS. Odważniejsi mogą grać 1/BTS, bo nawet w kursach widać ewentualność przełamania i pierwszego zwycięstwa Olhanense (idą wyraźnie w stronę outsidera, ich relacja to 1-x-2 3.1 - 2.1 - 2.1. Ale ja sądzę, że Aves (bilans BTS też niezły, 7/11) wie, o co gra, i co najwyżej przytrafić może się bramkowy remis. Stąd bezpieczne BTS po fajnym kursie.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +8
komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: FC Barcelona - Manchester City
Typ: City - kornery over 3,5
Kurs: 1,72
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiaj zapraszam na bardzo ciekawie zapowiadający się pojedynek między Barceloną a City. Buki jak zawsze faworyzują Barcelonę, może i są ku temu powody (powrót Messiego) ale czy to będzie tak łatwy pojedynek, żeby wystawić kurs 1,55 na Katalończyków? Trochę w to wątpię. City straciło punkty Z Celtikiem co nie jest dobrym scenariuszem aby w końcowym rozrachunku być wyżej od Barcelony. Nie pokuszę się o wytypowanie zwycięzcy bo mecz może się różnie potoczyć. Zakłady na bramki są dość niskie (over 2,5 po 1,4 jest wysoko nieopłacalne). Mnie zaciekawił kurs na over 3 rożnych City. W moim odczuciu jest to dość prawdopodobny typ. Przecież Manchester to nie są jakieś &quot;ogórki&quot; żeby nie mogli wyjść ze swojej połowy. Kilka ataków z ich strony na pewno zobaczymy. Jeśli Barca pierwsza strzeli zakład ma większe prawdopodobieństwo wejścia. Sterling i DeBruyne mogą nękać obronę włąsnie skrzydłami. Może zobaczymy również Navasa, który z automatu (jeśli jest na prawej stronie) gwarantuje kilka kornerów. City jeśli jest zmuszone do ataków nabija dużo rożnych jak chociażby 9 z Celtikiem czy 13 z Evertonem. Reasumując uważam, że Pep ze swoim zespołem postara się urwać punkty Barcelonie. Uważam, że kilka ataków zobaczymy ze strony City a linia 3,5 jest bardzo niska i warto spróbować po takim kursie. Pozdrawiam
✅72

Otrzymane punkty reputacji: +4
mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Liga Mistrzów - Runda grupowa
Spotkanie: Barcelona - Manchester City
Typ: Sergio Aguero strzeli gola kiedykolwiek
Kurs: 2,60
Witam, wczoraj udało się trafić gola dla Legii, wynik 5:1, gol rado przed 79 min więc typ wszedł, szkoda ze tylko 5:1 ale może w W-wie się odblokuje CR7 .
Dzisiaj wybrałem hit środy Barca MC, do samego końca nie wiedziałem co tutaj postawić, te typy ktore miałem na myśli zostały już tutaj postawione więc zdecydowałem się na strzelca. Aguero ostatnio zmarnowal w lidze karnego, więc bedzie się może chciał zrehabilitować kibicom w LM. Guardiola wraca na stare śmieci i na pewno ma dobrze rozpracowaną Barce....no kto jak nie on ;)
Przewidywane składy na ten mecz:

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Umtiti, Pique, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar
City: Bravo - Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov - Fernandinho - Sterling, De Bruyne, Silva, Nolito - Aguero
Nie zagrają:
Barcelona: Cillessen (kontuzja)
City: Sagna (kontuzja), Delp (występ wątpliwy)
Liczę tutaj na parę goli dla każdej ze stron i dobre widowisko, powodzenia
⛔100

konrad313 46

konrad313

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - PORTUGALIA: Segunda Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Santa Clara - Academico Viseu
Typ: 1
Kurs: 2.00
Analiza:
Spotkanie obecnego wicelidera zaplecza ligi portugalskiej z drużyną spod czerwonej latarni. Dając ten typ sugeruje się raczej statystykami. Patrząc na statystki kurs wydaje się wysoki na drużynę Santa Clara, drużyna ta ostatni mecz u siebie przegrała 07.02.16, z czego w tym czasie wygrała 11, 5 zremisowała, bilans bramek 24-11 w 16 ostatnich meczach. Goście zaś na wyjeździe grają po prostu słabo, ostatnie 16 meczów na wyjeździe(dla równowagi): 1 wygrana, 7 remisów, 8 porażek, bilans bramkowy: 17-27. Myślę, że typ warty uwagi ze względu na wysoki kurs na drużynę gospodarzy.
⛔100 powtórzony typ

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
Spotkanie: FC Barcelona vs Manchester City
Typ: Barcelona over 1,5 kartki
Kurs: 1.66
Bukmacher: bet365
Godz. 20.45
ANALIZA
Witam, dzisiaj wchodzę w kartki Barcelony (minimum 2 kartki w meczu). Na początek słów kilka o arbitrze, bo jeżeli chodzi o kartki to dużą rolę odgrywa też sędzia spotkania. Milorad Mazić- serb, który dzisiaj będzie gwizdał na Camp Nou w każdym spotakniu minimum 2 razy sięga do kieszonki po kartki. W linku jego statystyki z ostatnich spotkań http://pl.soccerway.com/referees/milorad-mazic/45554/
Na początku chciałem dać over kartkowy na całe spotkanie, bo pierwsza myśl o tym meczu to kartki, ale jak zacząłem przeglądać to ostatnie mecze City to bez kartek (W ANGLII???). tym bardziej to dziwne, że w lidze angielskiej a bez kartek. Kto inny powie- no bo Guardiola preferuje grę piłką a co za tym idzie mało fauli, mało kartek, ale ja pamiętam Guardiole na ławce Bayernu i wtedy Monachijczycy dużo kartek łapali, no ale zostawmy staty City i przejdźmy do Barcy. Gdy mają łatwy mecz to kończy się bez kartki, ewentualnie z jedną, ale tam gdzie wchodzi walka te kartki się pojawiają: Z Atl. Madryt we wrześniu, remis 1-1. 2 kartki dla Barcy. Z Monchengladbach wygrana 2-1 i 3 kartki dla Barcy. Przegrana 4-3 z Celta Vigo i 3 kartki. Dzisiaj też będzie mecz walki i kartki się pojawią, myślę, że z obu stron, ale ja jednak stawiam pewniej na 2 kartki Barcy. Mecz będzie zacięty- tym bardziej, że Guardiola wraca na stare śmieci i będzie walka. Barca jak napisałem, jeżeli w grę wchodzi walka i zaangażowanie to Barca kartki łapie, niesportowe zachowanie, przepychanki, faule, a przy niskim prowadzeniu będzie dużo zwalniania gry- też możliwość na złapanie żółtka. Będzie piękne widowisko i miejmy nadzieję super mecz, a w takich spotkaniach często dochodzi do konfliktów pomiędzy zawodnikami i sędzia musi interweniować, mam nadzieję, że przerwę passę i dzisiaj zaplusuję.
Powodzenia i pozdrawiam.
✅66

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Rostov - Atletico Madryt
Typ: under 2.5 gola
Kurs: 1.80
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Ciekawe są kursy na liczbę bramek w tym spotkaniu. @1.70 na under 2.5 to bardzo dobra oferta. Obie drużyny są doskonale znane z tego, że bronić lubią i potrafią. Rostov dzięki graniu na 1:0 zdobył w ubiegłych rozgrywkach tytuł wicemistrza Rosji, a i do wygrania całej ligi niewiele brakło. Z kolei Atletico to uznana marka w Europie i choć kibice znają raczej nazwiska Griezmana, Torresa czy Carrasco, to jednak swoją wielkość zawdzięcza niezwykle zdyscyplinowanej grze z tyłu. Los Rojiblancos obydwa swoje mecze w Lidze Mistrzów wygrali w stosunku 1:0 i kolejny taki wynik dzisiaj wcale mnie nie zaskoczy. W najbliższy weekend podopieczni Simeone wyruszą do Sevilli na gorący stadion Ramon Sanchez Pizjuan więc zaoszczędzona energia może okazać się niezwykle przydatna. Nie jest również zaskoczeniem, że w Rostowie jest znacznie chłodniej niż w Madrycie, co w połączeniu z długą podróżą może odbić się na skuteczności przyjezdnych. Koniec końców spodziewam się spotkania z niewielką liczbą bramek.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +9
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: pilka nozna/LM
Data: 19.10/20:45
Spotkanie:Celtic-B Mgladbach
Typ; over 5,5 rożnych Celtic
Kurs: 2.1
Bukmacher betano
Analiza:
Celtic po dwóch trudnych meczach z Barceloną i City zainkasowało jedynie punkt remisując u siebie z angielską drużyną 3-3, dzisiaj z pewnością będą próbowali umocnić się na 3 pozycji dającej możliwość gry w lidze europejskiej, runda eliminacyjna LM mimo wszystko wydaje się po za zasięgiem, choć w przypadku wygranej nad niemiecką drużyną mogą powrócić nadzieje bo złapią kontakt do miejsca dającego awans.
Borussua Mgladbach także grała z City i Barcą w innej roli jako gospodarz i gość, ale przegrała oba spotkania i z pewnością nie przyjadą położyć się na boisku jednak w roli faworyta widzę jednak ekipę ze Szkocji która radzi sobie nadzwyczaj dobrze w nowym sezonie, zwłaszcza u siebie, Niemcy jakby trochę bez przekonania i formy
Mgladbach z reguły zdobywa mało rożnych, czego nie można powiedzieć o gospodarzach tego pojedynku.Na pewno to o nie będzie proste spotkanie dla obu ekip, ale myślę że jednak stroną przeważającą będzie tutaj ekipa gospodarzy.Obie drużyny grały ze sobą kilka lat temu i lepsi byli Niemcy.
⛔100

E 68

espance

Użytkownik
Spotkanie: FK Rostov - Atletico Madryt
Typ: 2
Kurs: 1.41
Bukmacher: Oddsring
Zapraszam na spotkanie pomiędzy rosyjskim Rostovem, a hiszpanśkim Atletico. Ekipa z Madrytu idzie jak burza. Wygrana z Bayernem musi wzbudzać respekt. Prowadzą pewnie w swojej grupie z 6 punktami. W lidze też dobrze im idzie, są obecnym liderem i w ostatnim meczu rozgromili u siebie Granade aż 7:1, co prawda to ostatnia drużyna w lidze, ale wynik robi wrażenie. Razem z Bayernem Monachium są głównymi faworytami do wyjścia z grupy. W powodu absencji nie zagra kilku zawodników: Fernandez, Moya i najprawdopodobniej Gimenez. Gospodarze nie grają źle na własnym terenie, ale myślę, że tutaj różnica klas jest ogromna. Atletico na pewno ma ambicje na wygrane tegorocznej ligi mistrzów, co udowodnili w tamtym roku przegrywając w finale dopiero w rzutach karnych z Realem Madryt. Nawet jeżeli coś w tym meczu na początku nie będzie się układać po ich myśli, to sądzę, że klasa poszczególnych zawodników będzie robić różnice w tym meczu, bo po prostu Atletico ma w swoich szeregach lepszych jakościowo piłkarzy od drużyny z Rosji.
✅41

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Siatkówka
18:00
Personal Bolivar - UPCN
Kurs: 2,00
Buk: bet365
Nie wiem czemu UPCN jest faworytem. Patrząc na składy to przewagę UPCN widzę tylko na rozegraniu bo Vermiglio to świetny rozgrywający. Na pozostałych pozycjach zdecydowanie lepszy jest Bolivar. Bolivar na ataku ma bombardier Edgara, środek też lepszy bo Crer i Gauna czyli reprezentanci Argentyny. Na przyjęciu Aleksiev. Za nic nie wychodzi mi tu aby UPCN miał to wygrać.
Dziś sporo siatkówki i moim zdaniem dobrych kursów:
Bielsko-Biała - Lubin typ: 2, kurs: 1,40
Szczecin -Skra (-2,5seta) typ:2, kurs: 1,57
Molfetta - Piacenza typ: 2, kurs: 1,60
Wszystko to daje kurs 7. Moim zdaniem wszystko to co podałem powinno wejść, no ale życie...
✅100

S 124

stolik

Użytkownik
Typ: remis
Kurs: 4.75
W spotkaniu wyrównaych drużyn kurs na remis 5.00? Dobre. Barca - jak co roku faworyt do wygrania LM, znakomici trampkarze w postaci Suareza, Neymara i Messiego, choć Atomowa Mrówka nie jest jeszcze w pełni formy. Man City, pod wodzą Józefa, który skrócił łańcuch, również są w stanie wygrać LM. Ostatnio co prawda remis z Evertonem, ale mieli dwa karne strzelając wprost w rączki w bramkarza Evertonu. Barca ostatnio strzeliła 4 gole zespołowi z La Coruny, Man City jakby strzelili dwa karne i wykorzystali setkę Aguero, to też by strzelili 4 gole, więc obydwie drużyny umieją strzelać gole. Jeśli dziś obydwie ekipy popiszą się skutecznością to zobaczymy 4:4! Zatem obydwa zespoły zadowolą się remisem, stąd mój typ na podział punktów po atomowym kursie 4.75
⛔100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Ymer vs Karlovic
Typ: Ymer
Kurs: 4,33
Bukmacher: William Hill
Data/godzina rozpoczęcia: 19.10.2016/15:45
Link do wyniku: http://www.flashscore.pl/mecz/0A1bHUQS/#szczegoly-meczu
Analiza:
Spotkanie 1/8 finału turnieju w Sztokholmie, wielkimi krokami zbliża się koniec sezonu, a więc forma, dyspozycja już i nie ta jak z początku sezonu. Za kilka minut na kort centralny wyjdą Szwed Ymer i Chorwat Karlovic. Wiele można napisać o postawie Karlovic. Ogromny wzrost, waga, a przede wszystkim serwis. Kilka asów serwuje w każdym spotkaniu, kończy piłki przy siatce, ale zdarzają się jemu błędy jeśli serwis nie ,,siedzi&#39;&#39;. Ivo ponad tydzień temu przegrał z Pospisem 2:0, we wcześniejszym turnieju wyeliminował go Francuz Monfils po dwóch tie-breakach. Chorwat obecnie zajmuje 21 miejsce w rankingu ATP. W karierze wygrał siedem turniejów. Ymer w Sztokholmie wygrał z Verdasco, to znaczy rozbił Hiszpana, trzeba napisać wprost. Pięciokrotnie przełamał Fernando. Spotkanie trwało 70 minut. Ymer to dopiero 18 lat, jest w szóstej setce rankingu ATP, jednak jest to bardzo perspektywiczny zawodnik. W Sztokholmie gra w debla w parze razem ze swoim bratem. Spotkanie zostanie rozegrane dziś wieczorem, jednak bracia Ymer zagrają z Fleming/Lipsky i nie daje się im większych szans na wygraną, więc szans na awans do ćwierćfinału trzeba upatrywać w wygranej z Karlovicem. Mikael Ymer w wywiadzie cieszył się niezwykle z tego zwycięstwa, mówił o tym, że pokonał bardzo znanego zawodnika. Dziś na spore szanse na poprawienie tego wyniku i dziś daję szansę w jego triumf nad napiszmy wprost drewniakiem Karlovicem-powodzenia
⛔100

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Spotkanie: Dynamo Kijów - Benfica Lizbona
Typ: 2 i powyżej 1,5 gola
Kurs: 4,25
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Jak dla mnie w tym meczu faworytem będzie Benfica. Widzę że u większości buków jest na nich większy kurs co mnie dziwi. Ja pójdę w stronę zwycięzcy i goli. Jeżeli chodzi o potyczki między tymi drużynami to wygląda tak:
01.04.92 CL Benfica-Dyn. Kiev 5:0
27.11.91 CL Dyn. Kiev-Benfica 1:0
Grali jeszcze w latach 91/92. W tych meczach raz zwyciężyło Dynamo 1-0, a w drugim Benfica rozgromiła ich aż 5:0. Wiadomo lata lecą, drużyny się zmieniły. Historia nie ma wpływu na to, lecz mimo wszystko dla mnie faworyt Benfica. W lidze idzie im bardzo dobrze, ostatnio przegrali tylko raz, a tak remisują i wygrywają. Dynamo również remisuje i wygrywa, mało meczy przegrało i dobrze grają. W LM mają po porażce i remisie. Benfica gra jednak lepszą piłkę, dziwię się że w 2 meczach w zdobyli tylko 1 punkt. Obydwie drużyny strzelają dużo goli, dlatego jak dla mnie zwycięstwo po stronie drużyny z Lizbony, i goli padnie powyżej dwóch w tym meczu czego jestem pewien. Kurs bardzo ładny, tylko stawiać.
✅325

Otrzymane punkty reputacji: +38
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka ręczna - Dania, 888ligaen
Godzina: 18:30
Spotkanie: Sønderjyske - Team Tvis Holstebro
Kurs: 2,50
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Po wczorajszej przerwie spowodowanej całkowitym brakiem czasu dziś wracam z typem z piłki ręcznej w duńskiej lidze. Na początek przedstawię tabelę

Gospodarze tego meczu według mnie są dużo lepszym zespołem niż wskazuje na to tabela i gram dzisiaj na ich wygraną na przełamanie i to pod dwoma względami. Pierwszym takim, że Sønderjyske w tym sezonie jeszcze nie odniósł wygranej na własnym obiekcie notując 1 remis i 2 porażki, drużyna gości z kolei na wyjazdach 2 mecze wygrała i 1 przegrała. Drugim natomiast takim, że zespół dzisiejszych gospodarzy jeszcze nigdy nie wygrał u siebie z Holstebro. Oto historia spotkań obu zespołów

Jeżeli więc dziś by wygrali to przełamali by się podwójnie a szansa ku temu myślę, że jest. Wprawdzie Holstebro w tabeli ligowej jest wyżej to specjalnie nic wielkiego drużyna ta nie pokazuje. Jak dla mnie to w najwyższej formie nie są i popełniają dużo błędów w swych meczach. Jestem pewny, że gospodarze dzisiaj będą umotywowani bardzo mocno i po takich kursach to wolę spróbować zagrać w ich stronę. Sønderjyske ma więcej porażek na koncie okej ale jak przegrywali to po walce i niewielką różnicą bramkową. Liczę dzisiaj na to przełamanie gospodarzy, bo atuty mają w ręce aby zaskoczyć swego dzisiejszego rywala i odnieść wygraną. Jeżeli tylko będą skoncentrowani i nie będą popełniać głupich błędów to myślę, że Holstebro jest do pokonania bo zespół ten też bezbłędnie nie gra i zdarzają mu się przestoje co pokazały poprzednie spotkania. Polecam grać na Sønderjyske, bo jak wspomniałem są mocniejsi niż pokazuje to tabela a po takim kursie warto dziś zaryzykować.
✅150

pablokon7 29

pablokon7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LM
Spotkanie: PSG - Basel
Typ: Rzuty rożne handicap +4 Basel
Kurs: 1,9
Analiza:
Dzisiaj w Paryżu zmierzą się PSG i Bazylea. Faworytem są Paryżanie, i za pewne to oni będą prowadzili grę. Patrząc statystycznie w ostatnich meczach i statystykach w rzutach rożnych przewaga PSG nie była na tyle wyraźna aby ominąć ten handicap szerokim łukiem, w ostatnim meczu wyglądało to tak, że Nancy 4 PSG 1 a jak wiemy Basel nie będzie się ograniczało tylko do defensywy powinno spokojnie kilka RR zgarnąć. Dla Przykładu w Londynie Basel miało tylko 1 rzut rożny mniej niż Arsenal. Także widać, że potrafią stwarzać sobie sytuację podbramkowe. 4 to dość bezpieczna przewaga i myślę, że ten handicap powinien się pokryć.
✅90

smok1910 22

smok1910

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Liga Mistrzów
Godzina : 20:45
Spotkanie: FK Rostov: Atl .Madryt
Typ: 1x
Kurs : 3.29
Bukmacher: OddsRing
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem dość ryzykowny typ w postaci wygranej lub remisu drużyny FK Rostov po moim zdaniem fajnym kursie 3.29 bo wydaje mi się że to może być jeden z tych meczy który popsuje sporo kuponów a czemu tak myślę ??? Po pierwsze sprawdziłem pogodę i jak każdy pewnie się domyśla różni się ona znacząco od tej przy jakiej zwykle swoje mecze rozgrywa Atl.Madryt w Rostowie ok godziny 21 ma być jakieś 2,3 stopnie na plusie tym czasem w Madrycie temperatura bliska 20 stopniom na plusie zatem pogoda na pewno będzie pierwszym czynnikiem na plus gospodarzy. Po drugie FK Rostov gra najlepiej z całej ligi rosyjskiej na własnym stadionie na 6 meczy 5 wygranych i jeden remis bilans bramkowy to 9 strzelonych i jedna stracona co pokazuje że u siebie są mocni ( ostatnia wygrana z CSKA 2-0) natomiast Atl.Madryt gra na wyjazdach w kratkę i potrafiło złapać remis z Leganes co pewnie spaliło nie jeden kupon ale też zremisowali z Barceloną czyli w dzisiejszym spotkaniu wszytko jest możliwe. No i po trzecie PSV gra dzisiaj z Bayernem i raczej ten mecz przegra co wydaję mi się też motywujące dla ekipy z Rostowa by powalczyć dzisiaj o 1 punkt i przeskoczyć ich w tabeli obie drużyny mają na swoim kącie po 1 punkcie ale PSV ma lepszy bilans bramkowy. W ekipie gospodarzy brak kontuzji a w składzie Atletico może zabraknąć w tym meczu 3 piłkarzy bo tylu widniej na liście osób z kontuzjami co i tak nie zmienia fakt że są mocniejsi ale brak kontuzji u gospodarzy znów skłania mnie do postawienia na 1x w tym spotkaniu a jak będzie zobaczymy ???? Jeśli pomogłem daj ✅ to motywuje :]
⛔100

V 213

vattek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga mistrzów
Typ: połowa/wynik końcowy - Barcelona / Barcelona
Kurs: 2,20
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Po krótkiej przerwie reprezentacyjnej wracamy do LM. Tym razem do Hiszpanii. Gospodarze dziś na Camp Nou utwierdzą swoją pozycję w grupie - w drodze po kolejne 3 punkty.
Barcelona miała chwilę załamania, kiedy Messi był kontuzjowany i przegrała z Celtą jednak Król wraca i 3 pkty w meczu to , tylko formalność.
Jak wiadomo gospodarze mają duże doświadczenie w LM, grając w tych rozgrywkach praktycznie co roku.
City ostatnio słabo sobie radzi, tym bardziej na wyjazdach. Pep przyjedzie po porażkę tym razem z nowym klubem, po ostanie porażce Bayernu na Camp Nou.
Goście wygrali na Camp Nou ostatnim razem w meczu towarzyskim w 2009 roku.
H2H praktycznie zawsze na korzyść Barcelony.
Myślę, że typ jest godny uwagi a kurs kusi ???? Barcelona pokaże obywatelom gdzie ich miejsce ????
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +7
przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Koszykówka - Eurocup
Godzina: 18:45
Spotkanie: Buducnost - Unicaja
Typ: 2/2
Kurs: 2,75
Bukmacher: OddsRing
Witam wszystkich w dniu dzisiejszym. Dziś mamy do wyboru bardzo szeroką ofertę z różnych dyscyplin sportowych, ja akurat zdecydowałem się na koszykówkę i mecz drugiej kolejki Eurocup pomiędzy Buducnost a Unicaja Malaga. Jeśli chodzi o drużynę gospodarzy to jest to jedna z lepszych ekip ABA League i obecnie zajmują drugie miejsce tuż za Crvena Zvezda która ma tyle samo punktów, ale lepszy bilans.Ostatnia forma Buducnost napawa optymizmem, gdyż wygrali z jedną z silnieszych drużyn ligi Cedevita na ich własnym parkiecie 70:80 sprawiając sporą sensację, następnie wygrali w bardzo efektownym stylu z Zadarem 105:89, kolejnym przeciwnikiem na ich drodzę był Mega Leks wygrana 81:85, rozbili potem u siebie Krka 91:62, pierwszą porażkę odnieśli właśnie w Eurocupie z nieobliczalną hiszpańską Murcia 86:77 i ostatni mecz wygrana z Igokea 92:93. Jeśli chodzi o gości sezon rozpoczęli od porażki z królewskimi 101:90 mimo, że wynik wysoki oglądałem mecz i zagrali dla mnie bardzo dobrze mimo że ulegli z jedną z najsilniejszą ekipą ligi, potem niespodziewanie ulegli u siebie z Zaragoza 71:80, ostatnie dwa mecze potwierdzają tylko to, że potrzebowali trochę czasu żeby wejść w sezon i grać na swoim przyzwoitym poziomie, wygrali z Fuenlabrada 85:98 i Gran Canaria 89:78. Do tej pory obydwa zespoły grały ze sobą dwa razy i dwa razy Unicaja opuszczała parkiet z podniesionymi głowami, uważam że dzisiejszczy mecz będzie kontynuacją poprzednich dobrych występów, narzuceniem swojego stylu gry i prowadzenia od początku do końca mimo, że gospodarze w ostatnim czasie wykonali kawał dobrej roboty to myślę, że dziś ulegną z lepszą drużyną która nie raz występowała na arenie międzynarodowej i to doświadczenie ma większe oraz potencjał większy.
✅175

B 243

bede1991

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Eurocup
Godzina: 19:30
Spotkanie: Ratiopharm Ulm - Union Olimpja Ljubljana
Typ: Ilość punktów - powyżej 167,5
Bukmacher: Unibet
Na dzisiejszy wieczór proponuję zagrać spotkanie pomiędzy drużynami z Niemiec i Słowenii. Drużyna Ratiopharm to u siebie istna maszynka do rzucania punktów - przykładem może być spotkanie z Oldenburgiem, w którym padło w sumie 200 punktów, czy chociażby ostatnie ligowe spotkanie w roli gospodarza z drużyną Bremerhaven.
W pierwszej kolejce zostali rozbici przez Valencie - padł niski wynik, jednak Hiszpanie swoje narzucali (ponad 90pkt), co pokazuje, że obrona nie należy do atutów dzisiejszych gospodarzy, a na pewno nie wtedy, kiedy nastawiają się na mecz w którym chcą grać punkt za punkt.Przeciwnik rodzi taktykę, a zespół Olimpji chociażby we wrześniu zagrał kilka spotkań z rzędu w których padało ponad 160 punktów.
O dzisiejszym gospodarzy jestem spokojny - chęć zmazania plamy z pierwszej kolejki, atut własnego parkietu - myślę, że rzucą tutaj ponad 90 punktów.Wszystko zależy od gości, jednak liczę na to, że Niemcy zostawią im trochę miejsca i będą chcieli zagrać fajny ofensywny basket dla swoich kibiców i stowrzyć świetne widowisko, w czym pomogą goście.
Jest to linia podwyższona, jednak uważam, że jeśli ten mecz wejdzie na wysokie obroty to może tutaj paść nawet 170+ stąd gram taką linię. Dodatkowo polecam grać handi na gospodarzy (~-12pkt) jednak moim typem dnia jest linia punktów, ponieważ handicapy to zawsze większa loteria. Życzę wszystkim powodzenia.
⛔ 100 zły zapis typu (brak podanego kursu)

mezamorto_ 73,7K

mezamorto_

SantoSubito
Dyscyplina : Piłka nożna - Europa - Liga Mistrzów
Spotkanie:pSG-BASEL
Typ:Handicap 0:1
Kurs:2.34
Bukmacher:Fortuna
Analiza:

Witam,PSG opierajac sie na kursie wydaje sie byc faworytem,i zapewne nim jest,ale...
PSG nawet bez Ibry graja pewnie,wygrywaja u siebie z kazda druzyna w Ligue1,forma dobra,ale jak narazie bez &quot;szału&quot;,co prawda z Basel jest podobnie ale im bardziej zalezy na pozytywnym wyniku.
Arsenal wygra z Ludogorets naprawdopodobniej wiec przerwa punktowa bedzie juz dosc duza,wiec pora gonic czołowke.Jesli przegraja to nie wierze ze awansuja dalej,mam nadzieje ze zawodnicy tak samo uważaja i dadza dzis z siebie wszytko.
Wsrod Basel jedynie Sporar i Traore nie zagraja, u PSG Motta i Pastore.
Za Szwajcarami przemiawia fakt doswiadczenia pucharowego,gracze jak Delgado,Xhaka,Zuffi czy bramkostrzelny Doumbia(bardzo dobry w CSKA) powinni postraszyc defensywe Francuzów.
PSG gra niedlugo mecz z Marsylia wiec mysle ze to tez bedzie oddzialowywac na ich poczyniania na boisku.
Spodziewam sie niespodzianki,moze nawet wygranej Szwajcarow?Handicap 0:1 jest jednak baaardzo bezpieczny jak i baaardzo oplacalny.Powodzenia.
⛔100 nieregulaminowy bukmacher

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Liga Mistrzów
Godzinna: 20:45
Spotkanie: FC Barcelona – Manchester City
Typ: over 4.5
Kurs: 3.75
Bukmacher: unibet
Analiza:
Wydarzeniem czwartej trzeciej kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów będzie powrót Guardioli do Barcelony gdzie jego nowy klub będzie starał się ugrać punkty na Camp Nou. To że szukam tutaj bramek raczej nikogo nie powinno dziwić. Zacznijmy od gospodarzy o których za dużo nie trzeba pisać, cały czas od kilku sezonów utrzymują mega poziom, oczywiście z momentami kryzysu ale w ofensywie z tercetem MSN nawet grając beznadziejne zawody są wstanie strzelać bramki a dziś to trio zobaczymy od pierwszych minut z „głodnym” goli Messim wracającym po kontuzji i to tyle jeśli chodzi o ofensywę Barcelony. Barcelona zmuszona do biegania i częstego bronienia przy szybkich zawodnikach a takich w City to na pewno nie brakuje potrafi popełniać naprawdę sporo błędów przekonali się o tym w starciu min. z Vigo przegrywając 4:3, Borussia, Alaves, Atletico, Betis zdobywały tutaj bramki a ten potencjał tych ekipa do tego co oferuje City to inna po prostu jakość. City świetnie zaczęło ale ostatnio już tak łatwo nie jest, szczególnie sporo problemów pojawiło się w grze defensywnej zresztą każdy widzi że Pep ciągle szuka optymalnego ustawienia dla tej formacji i praktycznie co mecz oglądamy co innego pewniakiem wydaje się Stones bez doświadczenia jednak w takich rozgrywkach oraz Otamendi, który potrafi mocno się spóźniać. Ostatnie mecz to sporo bramek straconych Celtic trzy, Totki dwie, Everton na Eithad strzela też bramkę, Swansea bardzo słabe w tym sezonie też w dwóch meczach strzela, na tle takich rywali był mega problem a dziś poprzeczka ustawiona bardzo, bardzo wysoko i będzie widać ten brak zgrania tej formacji. Jednak City już jest naprawdę solidnie poukładane w ofensywie i będą mieli dziś wiele do powiedzenia Aguer, De Bruyne, szybkie skrzydła będą tutaj wstanie wiele mieszać bo o problemach Barcelony napisałem w grze destrukcyjnej a jestem pewien Guardiola tutaj tylko na defensywę to sobie nie pozwoli, to nie jego styl.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom