>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.06.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Międzynarodowe, Copa America, grupa A
Spotkanie: Meksyk - Ekwador
Typ: BTS i Meksyk
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365
Godzina: 23:00
Obie druzyny potrzebuja tu zwyciestwa by myslec o awansie do nastepnej rundy, wiec o ofensywne nastawienie i bramki mozna byc tu raczej spokojnym. Zwlaszcza jesli wezmie sie pod uwage dziurawe jak ser szwajcarski defensywy obu druzyn.Meksyk stracil 3gole z Chile w ostatnim meczu a Ekwador 3 z kiepsciutka Boliwia. Lepsza druzyna jest Meksyk ktory nie przegral jeszcze meczu na Copa a w meczu z Chile urwal punkty faworyzowanym gospodarzom, z dobrej strony pokazal sie duet napastnikow Jimenez, Vuoso dlatego mysle, ze bramkowe zwyciestwo z dostarczycielem punktow i bramek na tych mistrzostwach Ekwadorem jest wielce prawdopodobne obie druzyny nie maja tu nic do stracenia i na szachy sie na zanosi...
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Łotwa / Virsliga /
godzina 18:00
FK Jeglawa : FK Spartaks
- FK Spartaks strzeli over 1.5 gola
- 3.20 / Sportingbet

Powiem szczerze typ bardzo ryzykowny ale też z drugiej strony który z typów nie jest tak więc od początku , dziś nietypowo jak u mnie bo Łotwa ale to ze względu bardzo ubogiej oferty na kopaną , a tu mamy pojedynek Jeglawy z Spartaksem i tak jak powiedziałem to trochę ryzyko bo patrząc na ostatnie pojedynki tych ekip to jeżeli chodzi o ilość bramek jakie pomiędzy nimi padają to wygląda to bardzo ubogo no bo jak inaczej nazwać wyniki 3x 0:0 raz 0:1 i raz 1:1 ale uważam że nic nie może wiecznie trwać i na ciekawy pojedynek oczywiście z większą ilością goli dziś pomiędzy nimi liczę , Jeglawa u siebie jak dotąd 2-1-1 i 6:3 w bramkach a goście wyjazdy 2-1-1 i 5:3 tak więc ze zdobytymi nie jest żle w obu przypadkach a H2H pokazuje że goście tu na boislu Jeglawy radzą sobie całkiem przyzwoicie i bilans jest taki 1-2-2 i 5:7 oczywiście na korzyść gości tak więc pójdę znowu na ilość goli strzelonych przez konkretny zespół tak jak w ostatnich dwóch typach i stawiam na over 1.5 gola ze strony Spartaksa !
⛔ 100

rijo 407

rijo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Halle
Godzina: 17:30
Spotkanie: Seppi Andreas - Monfils Gael
Typ: DW 1:2
Kurs: 3.95
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Zgodnie z dewizą &quot;kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana&quot; dziś podaję dość ryzykowny typ mimo tego, iż w ostatnich dniach coś słabo u mnie ze skutecznością.
Mój ulubieniec z Francji podejmie dziś Seppiego w walce o półfinał turnieju w Halle. Jeśli mam być szczery, to bukmacherzy dość mocno przesadzili z tymi kursami na Andreasa. Bez przesady, gramy na trawie, a tutaj naprawdę łatwiej o niespodziankę. Seppi na razie radzi sobie bardzo dobrze, wczoraj po długim i ciężkim fizycznie meczu rozprawił się z Robredo 2-1. Dzień wcześniej wygrał też 2-0 z Haasem, który pomimo tego, że w rankingu zajmuje dopiero miejsce w dziewiątej setce, to jest dla każdego bardzo trudnym i doświadczonym przeciwnikiem. Seppiego nie można skreślać, gra mu się w tym roku dość przyjemnie.
Gael chyba każdy wie na czym bazuje - bieganie, bieganie, mocny serwis i jeszcze raz bieganie. On na razie nie rozegrał żadnego trzy setowego meczu tutaj i dziś powinien być ten pierwszy raz. Naprzeciwko niego staje mu równie wysoki gracz, który jest chudszy, ciekawy pojedynek biegowy nam się szykuje. Obaj mogą trochę dostać po kondycji, mecz obu panom będzie sprawiał problemy. Monflis i tak powinien ostatecznie wyjść zwycięsko, ale Andreas powinien urwać tego jednego seta.
zwrot

D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Liga Światowa
Godzina: 17:00
Spotkanie: Słowacja-Chiny
Typ: over 183,5 punktów
Kurs: 1.90
Bukmacher: bet365
Analiza: Spotkanie grupy G dywizji 3 ligi Światowej pomiędzy Słowacja a Chinami. Faworytem jest reprezentacja Chin obie drużyny grały już ze sobą i wtedy górą była drużyna Chin, a wynik padł wtedy 3-2 i punktów było dużo bo aż 210. W tym meczu można liczyć na podobny przebieg meczu i wątpię aby któraś drużyna wygrała go w trzech setach. Sety nie powinny także kończyć się jakąś dużą przewagą punktową, a jak będą wyrównane 4 sety to nie musi być 5 aby typ wszedł. Chiny w grupie zajmują 1 miejsce 3 rozegrane mecze i 7 punktów. Słowacja zajmuje 2 miejsce 3 mecze 5 punktów. Obie ekipy prezentują w ostatnich meczach w miarę podobny poziom i ten mecz powinnien być długi z dużą ilością punktów w setach.
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +5
lancev 984

lancev

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, Anglia, British Elite League
Spotkanie: Lakeside Hammers (-6) - Kings Lynn Stars
Typ: 1
Kurs: 2.10
Godzina: 20:30
Analiza:
Stawiam dziś na drużyny, które dawno już nie wygrały. Lakeside nawet bardzo dawno, bo przegrali 8 swoich ostatnich meczy. Coventry natomiast od trzech potyczek nie potrafi odnieść zwycięstwa.
Myślę, że dziś skończy się fatalna seria Młotów. Na początku sezonu miałem ich za ekipę własnego toru. Wyjazdowe przegrane zatem mnie nie dziwią. Ale w tej serii aż 4 mecze jechali u siebie. W każdym jednak bardzo niewiele brakowało do zwycięstwa. Przegrywali 2, 5, 4 i 2 punktami. Zawsze czegoś zabrakło, a najbardziej punktów juniorów. Nie bez znaczenia jest też fakt, że mecze te były rozgrywane z bardzo silnymi ekipami. Coventry i Poole to póki co dwie najlepsze drużyny na Wyspach, a Belle Vue złapało bardzo dobrą formę, co potwierdzili wczoraj, pokonując zdecydowanie Swindon na ich torze. Najciężej im wybaczyć wpadkę z Wolverhamtpon, kiedy na dwa wyścigi przed końcem wygrywali 42:36, a potem dostali 2x1:5. Dzisiaj jednak na powtórkę się nie zanosi. Kings Lynn również należy do czołówki, bo jest na trzecim miejscu, jednak ostatnimi czasy ta ekipa mocno się posypała. Wyjazdowe porażki z Coventry w stosunku 57:33 i Poole 58:34 pokazały, że na ten moment Gwiazdom daleko do tych najlepszych jeśli chodzi o formę. Ogromny wpływ na to mają oczywiście kontuzje Schleina i Bjerre. Co się jednak stało, to się nie odstanie i mam zamiar to dziś wykorzystać.
Gwiazdy jadą w składzie Iversen, Lambert, ZZ, Porsing, Bjerre, Morris, Kerr. Z pewnością można liczyć na pokaźną zdobycz ze strony Iversena, jednak reszta ekipy na wyjazdach spisuje się bardzo słabo. Lambert poza swoim torem traci bardzo na wartości, a o popisach Duńczyków świadczą ich wyjazdowe średnie – Porsing 0,947 i Bjerre 1,240. Junior Morris to jest już w ogólne klapa – 0,652 i nawet słabszy ostatnimi czasy Ellis powinien spokojnie go pokonywać. Dużo można by się spodziewać po drugim rezerwowym – Lewis Kerr dobrze spisuje się w lidze. Jest on jednak po kontuzji biodra, co może mieć kolosalne znaczenie na specyficznym torze Lakeside. Warto również odnotować, że wczoraj odjechał zawody szczebel niżej w hierarchii angielskiego speedwaya czyli Premier League, gdzie zdobył zaledwie 3 punkty w czterech startach i to w niezbyt wymagającym towarzystwie.
Lakeside to jakiś fenomen. Drużyna, która przegrała 4 ostatnie domowe mecze ma w składzie trzech zawodników ze średnią domową +2. Mowa o Jonssonie, Nilssonie i Kennetcie. Wszyscy trzej dzisiaj pojadą i myślę, że przy takim składzie gości podtrzymają te statystyki. Wsparcie będą mieć ze strony Becha i gościa Newmana. Zatrudnienie na ten mecz reprezentującego na co dzień Poole Anglika wydaje się bardzo dobrym posunięciem. Kyle obecnie zajmuje siódme miejsce w klasyfikacji najskuteczniejszych jeźdźców BEL. W związku z tym, co pisałem o juniorach Kings Lynn również na tej formacji widzę przewagę gospodarzy. Gdy na początku sezonu tworzył ją duet Ellis-Birks, drużyna zdecydowanie wygrała 2 domowe mecze. Myślę, że mogę ponownie solidnie zapunktować, odbierając punkty słabemu Morrisowi, Porsingowi czy nawet Kerrowi.
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +2
korczus 189

korczus

Użytkownik
Typ: Meksyk 1 golem
Kurs: 4.33
Dziś ciekawy mecz w CA, Meksyk który na razie zremisował dwa mecze i Ekwador z dwoma porażkami. Meksyk żeby myśleć o awansie musi się postarać o 3 pkt, trochę się mówi na temat ich składu, że grają rezerwami więc trochę się obawiam ryzykować i na nich stawiać ale na Polsce w siatkę ugrałem kilka zł więc za to zagram.
Większość meczów w CA kończy się wyrównanymi wynikami do jednego gola, podejrzewam, że tutaj może być podobnie, Ekwador na pewno łatwo pkt nie odda, trochę rozczarowali w poprzednich meczach ale kto wie czy w tym się nie przełamią, mimo to stawiałbym na zwycięstwo Meksyku któremu w miarę dobrze leży ekipa Ekwadoru patrząc na H2H obu reprezentacji. Wynik jaki typuje to 1-0 lub 2-1.
⛔ 100

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Typ: Enner Valencia strzeli i Ekwador wygra
Kurs: 7.00
Bukmacher: William Hill
analiza: Ekwador dostał z Boliwią 3 dość przypadkowe ciosy i kiedy wziął się w garść całkowicie zdominował niżej notowanych rywali. Nie wystarczyło to na remis ale uważam, że obecnie są w dobrej dyspozycji i nawet na tle Meksyku będą potrafili ją udowodnić. Valencia strzelił przeciwko Boliwii, a gdyby nieco lepsza skuteczność mógłby zapisać na swoim koncie jeszcze nawet z 3 gole. Dziś Ekwadorczycy zagrają o zwycięstwo i ciężar zdobywania bramek będzie spoczywał właśnie na barkach snajpera West Hamu. Meksyk ze wspomnianą Boliwią zaprezentował się blado, a z gospodarzami turnieju również zremisował - tyle , że aż 3:3. Widoczne były w tym meczu spore braki w defensywie tego zespołu i sądzę, że dziś jeśli Ekwadorczycy przycisną może to się zemścić.
✅ 400

krzanek9 47

krzanek9

Użytkownik
Godzina 23:00
Typ: liczba żółtych kartek w meczu, więce niż 4,5
Kurs:1,80
Analiza:
Moja analiza jest dosyc krótka, jednak uwazam ze godna uwagi.Dla Meksyku jest to bardzo wazny mecz czego nie mozna powiedziec o przeciwniku, jednak nikt tego meczu nie odpuści, napewno nie zabraknie w nim walki, a co za tym idzie ilosc zołtych kartek , stad tez moj typ na wiecej niz 4,5. mysle ze juz przed przerwa ten wynik bedzie zblizony, jednak mecz nam wszytsko pokaże.

pomogłem? nacisnij +, motywuje do dalszych i lepszych analiz.
Brak bukmachera ⛔ 100

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
(Piłka Nożna - Copa America - 23:00)
Meksyk vs. Ekwador
o2.5,
1.77,
Betsafe
Zapowiada się całkiem dobre spotkanie w moim mniemaniu. Ekwador mimo bardzo trudnej sytuacji, wciąż może awansować do kolejnego etapu. Muszą wygrać, a i przy tym liczyć na dobry układ w innych grupach. Reprezentacja ta miała sporo pecha w swoich dotychczasowych starciach. Szczególnie w meczu z Boliwią zabrakło opanowania i skupienia przy okazjach bramkowych rywala, który niemal wszystkie wykorzystał. Następnie, Ekwador ruszył, ale w większości przypadków było to bicie głową w mur. Stworzyli - bagatela - ponad 20 sytuacji bramkowych i udało się zdobyć tylko dwa gole. Zatem ta ekipa ma niebywały potencjał, a i również niezłe nazwiska z Ennerem Valencią na czele. Meksyk natomiast gra niezwykle ambitnie i to pozwala na sprawianie niespodzianek, jak tej z Chile. Remis 3:3 po dość spektakularnym widowisku. I jako, że to jest bardzo okrojona kadra, można rzec, iż spisują się naprawdę ponad to, czego się spodziewałem na tym turnieju. Dzisiaj jednak zadanie nie będzie łatwe. Jednym, jak i drugim zależeć będzie tylko i wyłącznie na sukcesie. A patrząc na potencjał ofensywny - głównie zerkając na Ekwador - i dość przeciętnie spisujące się defensywy, liczę na dobry mecz ze sporą liczbą bramek.
✅ 77

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Typ: Meksyk + O2.5
Kurs: 4.10
Bukmacher: unibet
Spotkanie numer trzy w grupie A w pucharze Copa America pomiędzy Meksykiem a Ekwadorem. Pomijając fakt że Meksyk gra w tym turnieju rezerowym składem to najważniejsze że Ekwador szans na awans już nie ma. Meksyk owszem, bo zdobył 2 punkty, ale tylko 3 pozwalają im przetrwać. Ekwador namiesza troche w składzie - ale co sie okazało pokazali, że są zespołem słabym w defensywie i nonszalanckim w ataku. Najsłabsi Boliwijczycy po 1 połowie mogli prowadzić 5-1 (bo karnego nie strzelił Valencia), ale skonczyło sie na 2:3. Meksyk z kolei 3:3 z Chile więc mimo rezerwowego składu potrafią strzelać. Tak wiec motywacja po stronie Meksyku, mysle ze tez lepsza jakosc w defensywie i to oni powinni zgarnąć 3 punkty, ale te druzyny potrafia dobrze grac w ofensywie wiec over.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom