>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.06.2012 (wtorek)

Status
Zamknięty.
jarni 113

jarni

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie:Anglia - Ukraina
Typ: (Handicap 0:1) 1
Kurs: 3,85
Buk: Betsafe

Analiza: Dzisiaj drugi gospodarz Euro 2012 odpadnie z rozgrywek. Anglia gra na tych mistrzostwach solidny football. Mimo ostatniego zamieszania z trenerem reprezentacji jest drużyną ukształtowaną co pokazało już pierwsze spotkanie z Francją. Ze Szwecją Anglicy zbyt wcześnie uwierzyli, że mają wygrane spotkanie i to się prawie na nich zemściło. Piłkarze Ukrainy twierdzą, że oni również po zwycięstwie w pierwszym meczy ze Szwecja zbyt szybko uwierzyli we własne siły, jednak w spotkaniu z Francją było widać po prostu słabsze umiejętności Ukraińców. Anglicy dziś wygrają bo są drużyną po prostu lepszą. DO składu wraca Rooney, podczas gdy gra Szewczenki stoi pod dużym znakiem zapytania
⛔100

trauzer 8

trauzer

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie:Anglia - Ukraina (Ile żółtych kartek otrzyma zespół 1 w 1. połowie?)
Typ: Mniej niż 0,5
Kurs: 2,25
Buk: Bwin

Sędziowie w tym turnieju bardzo rzadko sięgają po kartki, tym bardziej w pierwszych połowach spotkań. Nie wydaje się, aby dobrze grająca Anglia potrzebowała korzystać z takich środków jakimi są brutalne faule. Pierwsza połowa to czas, gdy obie drużyny będą się badać i mało prawdopodobne, że Anglicy złapią żółtą kartkę.
✅125

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Euro2012
Spotkanie - Ukraina : Anglia
Typ - która drużyna wygra obydwie połowy ? Anglia
Kurs - 5.00
Buk - Bwin
Analiza :

na dzisiaj wybieram spotkanie pomiędzy Ukrainą a Anglikami i chyba nie przesadzą że to właśnie Anglicy w/g mnie są zdecydowanym faworytem w tym pojedynku . W meczu z Francuzami Ukraińcy nie mieli wiele do powiedzenia zagrali słabo . Anglicy mają awans na wyciągniecie ręki są w lepszej sytuacji niż Ukraińcy i sądzę,że tego meczu nie przegrają . Rooney po zawieszeniu będzie chciał pokazać co potrafi i na pewno jest głodny gry , w meczu przeciwko Szwecji Anglicy zagrali dobre spotkanie . Ukraińcy są w podobnej sytuacji co nasza reprezentacja Biało-czerwoni także musieli wygrać z Czechami, a tymczasem rozegrali swój najgorszy mecz w turnieju i odpadli. Jeśli gospodarze będą usztywnieni presją spoczywającą na ich barkach, to mecz może zakończyć się podobnie do naszego spotkania , a w meczu z Francuzami to już tak wyglądało . Dlatego liczę na pewne zwycięstwo Anglii i uważam że wygrają i pierwsza i drugą połowę liczę na 3:0 . Pozdrawiam !
⛔100

zibicool 99

zibicool

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Euro 2012
Spotkanie: Szwecja - Francja, godz. 20:45
Typ: Karim Benzema strzeli przynajmniej jednego gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bah
Analiza:
Szwedzi grają dzisiaj z Francuzami swój ostatni, honorowy mecz w tym turnieju. Francuzi, będąc w najlepszej sytuacji w grupie, (wystarczy im remis w tym spotkaniu aby mieć 100% pewności awansu) na pewno będą jednak starali się zmusić do kapitulacji bramkarza Szwedów, co pozwoli im wyjść z grupy z pierwszego miejsca.
W ekipie francuskiej mamy świetnego napastnika Benzemę, który jednak w poprzednich 2 meczach nie miał niestety przyjemności cieszyć się ze strzelonej przez siebie bramki, choć zaliczył 2 asysty. Przypomnę, że jest to świetny napastnik, który w ostatnim sezonie w Realu na 34 mecze strzelił 21 bramek. Nie gorzej spisywał się ostatnio w reprezentacji, choćby w ostatnim meczu towarzyskim przed Euro2012 dwukrotnie po jego strzałach piłkę z siatki wyjmował estoński bramkarz.
Potrafi być bardzo skuteczny i sądzę, że dziś będzie wyjątkowo głodny zdobycia pierwszego gola w turnieju. A bramka rywali będzie go ku temu przyciągała jak magnes.
⛔100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
⚽ ME 2012
Anglia - Ukraina
Czerwona kartka? TAK
3.50
Bet365

Dzisiaj o 20:45 na Donbas Arena w Doniecku zmierzy się ze sobą reprezentacja narodowa Anglii i Ukrainy. Gospodarze do tej pory ugrali 4 punkty na polsko-ukraińskich mistrzostwach. &quot;Żółto-Niebiescy&quot; mają na swoim koncie 3 punkty. Dzisiaj dla obu ekip to mecz o wszystko. Awansują albo Anglicy albo współgospodarze turnieju czyli Ukraińcy. Ranga spotkania bardzo wysoka. Moim zdaniem niektórym zawodnikom mogą puścić nerwy i dlatego stawiam, że w tym meczu zostanie pokazana czerwona kartka. Tego rodzaju typy jest trudno przeanalizować ale kilka argumentów na to, że węgierski sędzia Viktor Kassai ukaże jednego z zawodników czerwonym kartonikiem postaram się przedstawić. Po pierwsze ranga meczu. Zawodnicy zagrają pod wielką presją. Zarówno Anglicy jak i Ukraińcy będą dwoić się i troić aby zapewnić sobie awans do ćwierćfinału turnieju. Nikt nie będzie odpuszczał i nie odstawi ani na sekundę nogi. Anglicy słyną z ostrej, twardej gry i moim zdaniem będą dzisiaj kartkowani przez sędziego z Węgier. Po drugie sędzia dzisiejszego meczu Viktor Kassai lubi karać zawodników kartkami. Sędziował na Mistrzostwach już 1 mecz (Hiszpania - Włochy) i pokazał w nim aż 7 żółtych kartek! Przykładowo Węgier sędziował również mecz naszej drużyny Wisły Kraków, która mierzyła się w obecnym sezonie z APOELEM Nikozja. Kassai pokazał w tym meczu aż 10 żółtych kartek! Młody sędzia (36 lat) lubi pokazywać żółte kartoniki aby utemperować ostrą grę piłkarzy. W tym sezonie w różnych rozgrywkach (LM, ME, Liga Węgierska czy Lidze Europy) pokazał aż 162 żółte kartki i 2 czerwone w 32 meczach co daje prawie 6 kartek na mecz. Dzisiaj moim zdaniem nie raz będzie musiał sięgnąć po żółty kartonik bo zarówno Anglicy jak i Ukraińcy wiedzą o co grają i nie odpuszczą w żadnej akcji. Zapowiada się więc bardzo zacięty mecz. Piłkarze będą grali zapewne ostro co może przełożyć się dla któregoś z nich 2 żółtymi kartkami lub bezpośrednio czerwonym kartonikiem. Sędzie z Węgier lubi pokazywać kartki co opisałem wyżej. Moim zdaniem dzisiaj, któraś z drużyn będzie minimalnie prowadziła jedną bramką co jeszcze bardziej zaostrzy grę i komuś mogą puścić nerwy. Co ciekawe W. Rooney nie mógł zagrać w dwóch pierwszych meczach reprezentacji Anglii właśnie z powodu czerwonej kartki, którą dostał w meczu eliminacyjnym z Czarnogórą. Jak widać Anglikom łatwo puszczają nerwy, a jak będą przegrywać to moim zdaniem będą łapać kartkę za kartką. Może to się przełożyć na usunięcie jednego z zawodników z murawy. Skłaniam się właśnie ku temu, że to jeden z Anglików zostanie ukarany czerwoną kartką ale Ukraińcy grają również dosyć ostro więc też są narażeni na &quot;czerwo&quot;. Liczę na dobry ale zacięty mecz i oczywiście na lubiącego pokazywać żółte i czerwone kartki węgierskiego sędziego Viktora Kassai. Mój typ to: w dzisiejszym meczu będzie co najmniej jedna czerwona kartka.
⛔100

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Euro 2012
Spotkanie: Szwecja - Francja
Typ: Pierwsze 10 minut - rzuty rożne: powyżej 0.5
Kurs: 1,40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Obie ekipy grają bardzo ofensywnie, czym samym często oddają strzały a jeśli pada dużo strzałów to najczęście jest też dużo rożnych. Francja na pewno będzie chciała ten mecz wygrać żeby zając pierwsze miejsce w grupie i nie grać w ćwierćfinale z Hiszpanią. Francuzi mają taką siłę że od początku na pewno zaatakują i co najmniej jeden rożny powinnien paść. Szwecja również może jakiegoś rożnego w pierwszych dziesięciu minutach zdobyć bo oni też często atakują i na pewno też będą chcieli ten mecz wygrać żeby nie wyjeżdżać z tego trunieju z 3 porażkami. Francja w pierwszym meczu z Anglikami miała aż 11 rożnych, Anglicy 4 co daję razem 15 rożnych. Czyli wychodzili o wiele więcej niż co 10 minut, w drugim meczu łącznie było 11 rożnych co też daję średnio 1 rożny co mniej niż 10 minut. Issakson to nie jest zbyt dobry bramkarz i nawet jakiś niespecjalnie dobry strzał z dystansu może wybić na rzut rożny. Dodam że przy takim upale jakim przyjdzie im grać każdy będzie chciał szybko strzelić gola i nie męczyć się o wynik pod koniec meczu gdzie wszyscy na pewno będą zmęczynie po grze w takiej temperaturze. Tak więc myślę że 1 rożny w pierwszych minutach padnie i typ spokojnie wejdzie.
⛔100

K 12

karpiarz1977

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Euro 2012.
Spotkanie: Szwecja - Francja.
Typ: Kiedy padnie więcej bramek? - I połowa.
Kurs: 3,00
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Na wstępie witam wszystkich użytkowników.
Jest to mój pierwszy post, stąd też jeżeli analiza bądź cokolwiek jest nie tak proszę o informację.
Zaczynam:
Dość długo zastanawiałem się nad tym spotkaniem i skąd takie &quot;widzi mi się&quot; ?
Mianowicie dochodzą &quot;słuchy&quot; z obozu francuskiego, że nie chcą grać w ćiwerćfinale z Hiszpanami. Wniosek z tego taki, że trzeba wygrać ze Szwecją. Wygrać to napewno, ale w dodatku jak najszybciej.
Patrząc na mecze Francuzów rozegrane do tej pory na Euro 2012, to 2 bramki strzelone w meczu z Ukrainą w drugiej połowie i 1 bramka w pierwszej połowie z Anglią (anglicy dorzucili jeszcze jedną i tak się też skończył cały mecz).
Szwedzi pewnie będą chcieli z &quot;dumą&quot; pożegnać się z Euro 2012, stąd też ich bodajże ofensywne nastawienie może stworzyć idealną sytuację dla Francuzów, jak i dla mnie :cool:
Przypuszczam, że w pierwszej połowie mogą &quot;wpaść&quot; 2 bramki i tak też może się spotkanie zakończyć.
To oczywiście moje przypuszczenia, ale życzę powodzenia.
⛔100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Euro 2012.
Spotkanie: Anglia - Ukraina
Typ: Welbeck strzeli gola
Kurs: 3,1
Bukmacher: Tobet
Analiza: Denny świetnie zaprezentował się ze Szwecja. Gol, pokazujący klasę techniczną i sporo zdrowia zostawionego na boisku. Jest znakomicie przygotowany motorycznie, walczy zarówno w ofensywie, jak i w defensywie.
Dzisiaj bedzie miał obok siebie Rooneya, a więc piłkarza duzego kalibru. Sądzę, ze Rooney skupi się dziś na kreowaniu gry i będzie obsługiwał partnerów podaniami. Welbeck jest z nim świetnie zgrany, dlatego powinien dobrze wychodzić na pozycję.
Ukraina wydaje mi się słabym zespołem, choć znając życie mogą dzisiaj odwrócić moje zdanie na ich temat. Mimo wszystko, Anglicy mają duże szanse na gola, a bramka dla nich pasuje mi do Welbecka. Naprawdę jestem pod wrażeniem jego gry i myslę, że na jednym golu się nie zatrzyma.
⛔100

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna EURO 2012
Spotkanie: Anglia - Ukraina [dokładny wynik do przerwy]
Typ: 0:0 do przerwy
Kurs: 2.75
Bukmacher: http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=141401Bet365
Analiza:

Mecz decydujący o awansie do fazy pucharowej tego turnieju. Ukraina potrzebuje zwycięstwa, ale czy mieszanka rutyny z młodością jaką funduje nam trener Oleg Błochin okaże się skuteczna? Francuzi pokazali jak wyłączyć atuty Ukrainy. Myślę, że podobne rozwiązania taktyczne zastosuje dzisiaj Roy Hodgson. Znany jest on również z minimalizmu i wydaje mi się, że Anglicy nie rzucą się tutaj na Ukrainę aby rozstrzygnąć wszystko jak najszybciej, a będą starali się przede wszystkim... nie przegrać. Anglia też nie oszołomiła w meczu z Francją, a ze Szwedami wygrali duchem walki, którego brakowało na ostatnich turniejach. Nie sądzę jednak aby z Ukrainą zagrali na tyle ofensywie, że już przed przerwą uda im się wszystko rozstrzygnąć. Tym bardziej, że gospodarze także będą starali się jak najdłużej pozostawać w grze.
Podsumowując, porcja piłkarskich szachów, mało sytuacji i 0:0 do przerwy. Taki typ nasuwa mi się na ten mecz, a co będzie dalej? Jak dla mnie może być wszystko. ;)
✅175

B 33

bodziorex

Użytkownik
EURO 2012
spotkanie: anglia- ukraina
typ : wygrana anglii i over 3,5
kurs 5,50
bwin
analiza:
przed nami poczatek konca rozgrywek grupowych pilkarskich mistrzostw europy. dzis poznamy cwierfinalistow grupy D czyli tej z udzialem wspolgospodarza mistrzostw - ukrainy. aglicy w dwoch spotkaniach zdobyli 4 pkt. po remisie 1-1 z francuzami wygrali po bardzo ciekawym meczu ze szwedami 3-2. ich dzisiejszy rywal pokonal na inauguracje szwedow by pozniej ulec gladko trojkolorowym 0-2.sytuacja ukrainy trudna- musza dzis wygrac by moc sie liczyc w walce o cwierfinal. do skladu anglii wraca wczesniej zawieszony wayne rooney co moze okazac sie sporym wsmocnieniem zespolu. anglia pewno bedzie chciala wygrac grupe by uniknac hiszpanow. uwazam ze zobaczymy dzis otwarty futbol z duza iloscia goli. typuje wygrana anglii i over 3,5
⛔100

S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - Euro 2012.
Spotkanie: Ukraina - Anglia
Typ: przyznany rzut karny
Kurs: 4,00
Bukmacher: Williamhill
Analiza: W ostani spotkanie fazej grupowej w grupie D spotykaja sie reprezentacje Ukraine i Anglii. Wspolgospodarze tego turniju po 2 spotkan maja na koncie 3 punktow kidy ich rywale maja 4 punktow. Dla pilkarze z Ukraine dzis tylko zwyciestwo bedzie wazne poniewaz kazdy inny wynik bedzie oznaczalo ze po Polacy oni tez sie pozegnaja z tym turnieju. Pilkarzom z Anglii wystarczy dzis remis ale zapewnie goscie zagraja o komplet punktow zeby uniknac Hiszpanii w 1/4 finalu. Moim zdaniem w to spotkanie nie zabraknie walki i determinacji przez 90 minut gry zeby wywalczyc awansu do najlpeszej 8 turnieju. Znajac twardy i fizyczne styl gry obie druzyn mozemy sie spodziewac ze w to spotkanie nie zabraknie ostrych interwencji pilkarze obie druzyn. Uwazam ze w to spotkanie przepominajace spotkanie barazowy, sedzia spotkanie bedzie musial wiele razy interweniowac po ostrych interwencjach pilkarze.
Chcac ratowac sytuacja przed wlasna bramka obronce obie druzyn beda musieli rezykownie przerwac akcji rywale nawet w srodku pola karny. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Ukraina i Anglia zostanie przyznany rzut karny.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom