>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy dnia - 19.05.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na niedzielę- 19 Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

maryo69 132

maryo69

Użytkownik
Wstawilem to juz w odpowiednim dziale, ale podejrzewam ze tutaj zaglada wiecej osob

Dyscyplina:
Mieszane sztuki walki
Spotkanie:
Luke Rockhold - Vitor Belfort
Typ: 2
Kurs: 2.03
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Dlugo zastanawialem sie nad ta walka, ale w koncu podjalem decyzje ze zagram, bo wedlug mnie warto. Belfort, zawodnik ktory przezywa druga mlodosc, po tym jak lekarze zezwolili mu na kuracje testosteronowa TRT, jak widac od kilku walk jest w swietnej formie fizycznej. Z drugiej strony mamy Rockholda, ktory ma fenomenalne warunki fizyczne jak na ta kategorie wagowa. Przewaga wzrostu i zasiegu jest zdecydowanie po jego stronie, ale za to silowo Belfort, ktoremu zdarzalo sie walczyc w wadze ciezkiej i polciezkiej, nie powinien odstawac od swojego rywala. Jesli chodzi o przebieg walki, jest malo prawdopodobne, ze zobaczymy jakikolwiek parter w tej walce. Podejrzewam, ze Rockhold bedzie probowal klinczu przy siatce, ale glownie walka bedzie toczyc sie w stojce i bedzie to wymiana na piesci i kopniecia. Luke jest ulozonym kickboxerem, za to Vitor dysponuje najszybszymi rekoma w MMA i do tego ma ogromna sile ciosu. Nie bede ukrywal ze sa tu mozliwe dwa scenariusze. Rockhold ma umiejetnosci do tego, aby wypunktowac Belforta na dystansie pieciu rund, jednak ja uwazam ze bardziej prawdopodobny jest nokaut ze strony brazylijczyka, w pierwszych rundach. Doswiadczeniem Vitor goruje nad swoim rywalem i co do tego nie ma najmniejszych watpliwosci. Walczy on rowniez na swoim terenie w Brazyli, wiec bedzie niesiony dopingiem miejscowych kibicow. Patrzac na zawodnikow jakich maja na rozkladzie oboje, widac kolosalna roznice. Najcenniejszym zwyciestwem amerykanina jest jednoglosna decyzja z wowczas jednowymiarowym parterowcem Ronaldo Souza. Pozniejsza wygrana nad emerytem w slabiutkiej formie Keith&#39;em Jardine i sredniakiem Tim&#39;em Kennedy&#39;m, to marne nazwiska w porownaniu do Vitora, ktory moze i przegral dwie z ostatnich pieciu walk, ale byly to przegrane z dominatorami wagi sredniej i polciezkiej Jones&#39;em i Silva. Warto tez zauwazyc ze byl zastepstem w walce z Jones&#39;em, ktorego prawie poddal w pierwszej rundzie. Wygrane przez nokaut z takimi zawodnikami jak Bisping, Akiyama, Franklin i poddanie nad Anthony&#39;m Johnson&#39;em, sa o wiele cenniejszymi zwyciestwami niz te Rockhold&#39;a. Warto tez nadmienic ze jest to debiut Luke&#39;a w organizacji UFC i od razu zostal rzucony do Brazylii. Podsumowujac, mysle ze odmlodzony Belfort, jest wystarczajaco dobry aby przychamowac lekko kariere amerykanina i spodziewam sie jego wygranej przez KO/TKO. Jesli walka wyjdzie poza 3 runde, Rockhold przejmie inicjatywe i mozemy zobaczyc bliska decyzje. Ja jednak sklaniam sie ku pierwszej opcji.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +18
K 28

karol10104

Użytkownik
Piłka nożna, Ekstraklasa
Mecz: Bełchatów-Zagłebie
Bukmacher:sts
typ:1 dla odwazniejszych z handicapem
kurs:2.50 dla odwazniejszych 5
Co można o tym meczu powiedzieć chyba jedynie to że Bełchatów walczy o utrzymanie i od tego czasu(a konktretnie od tej rundy) grają zdeterminowanie a do tego ofensywnie, oglądając ich ostatnie 3 mecze byłem miło zaskoczony wysokim poziomem który reprezentuja, tworzą wiele naprawde groźnych sytuacji brakuje im jedynie wykończenia, hm co moge powiedzieć o Zagłebiu jedyny mecz który oglądałem to mecz ze śląskiem i podbeskidziem, nie jestem dokońca pewien co można się po tej drużynie spodziewać z podbeskidziem dali sobie narzucic ich styl gry, ze slaskiem grali fajnie. Mimo wszystko Bełchatów nie może sobie dać wyrwać tego zwycięstwa tym bardziej na swoim stadionie.
⛔ 100
nieregulaminowy bukmacher

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Włoska, godz 15:00
Atalanta Bergamasca Calcio - AC Chievo Verona
TYP: 1
KURS: 1,96
BUK: Pinnacle
Analiza:
Jutro kolejny ciekawy mecz bardziej pod względem kontuzji niż sportowym. A dokładniej chodzi o mecz pomiędzy zespołem Atalanty z zespołem Chievo. Oba zespoły o nic nie walczą ale Atalanta chciała by ten sezon zakończyć zwycięstwem przed własnym stadionem.​
Gospodarze tego meczu w lidze są bezpieczni i są na 14 pozycji z dorobkiem 39 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie 18 meczy w których to 6 meczy wygrali, 5 zremisowali i 7 meczy przegrali. A więc jak widać średnio się spisywali w tym sezonie na własnym boisku ale ostatnio źle się tak bardzo nie prezentowali. W ostatnich 5 meczach zdołali oni 2 mecze zremisować i 3 przegrać lecz trzeba powiedzieć że tak źle się nie prezentowali jak wskazują wyniki.​
Natomiast goście tego meczu w lidze są na 11 pozycji z dorobkiem 44 oczek. Na wyjeździe rozegrali oni w tym sezonie 18 meczy w których to 6 meczy wygrali i aż 12 meczy przegrali. A więc słabo się na wyjeździe spisują. W ostatnich 5 meczach zdołali oni 2 mecze wygrać, 2 zremisować i 1 przegrać.​
Gospodarze zagrają bez:
Cristian Raimondi PO M:26 G:1 (zawodnik kontuzjowany) – kluczowy gracz zespołu​
Riccardo Cazzola M:22 G:0 (zawodnik kontuzjowany) – kluczowy gracz zespołu​
I dwóch graczy rezerwowych którzy bardzo mało grali.​
Natomiast goście wystąpią bez:
Sergio Pellissier NP M:24 G:5 (zawodnik kontuzjowany) – kluczowy gracz zespołu​
Alberto Paloschi NP M:20 G:7 (zawodnik kontuzjowany) – kluczowy gracz zespołu​
Christian Puggioni GK M:17 G:0 (zawodnik niepowołany) – ważny gracz zespołu​
Dainelli OB M:34 G:0 (zawodnik niepowołany) – kluczowy gracz zespołu​
Nicolas Frey OB M:21 G:0 (zawodnik niepowołany) – kluczowy gracz zespołu​
Luca Rigoni PO M:31 G:1 (zawodnik niepowołany) – kluczowy gracz zespołu​
Perparim Hetemaj PO M:30 G:0 (zawodnik niepowołany) – kluczowy gracz zespołu​
Luciano PO M:24 G:1 (zawodnik niepowołany) – kluczowy gracz zespołu​
A więc jak widzimy goście są strasznie osłabieni dlatego też tutaj upatruję szansę gospodarzy którzy będą chcieli wygrać mecz przed własną publicznością.
⛔ 100​

kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Piłka Nożna Polska, 1 liga
Spotkanie:
Cracovia - Flota
Typ: Cracovia Krakow - Flota Swinoujscie (0:1) TYP: X
Kurs: 3.40
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Mecz odbedzie sie w Krakowie o godzinie 19:00 przy ul. Kałuży 1. Gospodarze podejmią zespol ze Świnoujścia, który zajmuje 4 miejsce w tabeli. Oba zespoly maja po tyle samo punktow (44). Pasy maja lepszy bilans bramek i sa wyzej od gosci. Tylko zwrocmy na to uwage, ze Flota ma jeden mecz niz Cracovia. Oznacza to, ze gospodarze musza wygrac, jezeli powaznie mysla o awnsie. Na 2 miejscu dajacym awans do E-klasy jest Zawisza, ktora ma 2 punkty przewagi nad oba zespolami. Cracovia chce wrocic do E-klasy jak najszybciej. Kibice oczekuja, ze bedzie to juz w tym roku. Spoczywa na nich ogromna presja. Do konca sezonu zostalo 5 meczy. Zdecydowalem sie na taki typ, poniewaz wiem ze Cracovia jutro musi wygrac, gdy mysli powaznie o awansie. Cracovia w tej rundzie gdy wygrywa u siebie to wygrywa tylko roznica jedna bramki:
Cracovia - Warta 2-1
Cracovia - Termalica 2-1
Cracovia - GKS Katowice 1-0
Cracovia - Okocimski

⛔ 100

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - I liga
Spotkanie: Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Bogdanka Łęczna
Typ: 1
Kurs: 1,55
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Krótko i po najmniejszej linii oporu. Dla mnie na jutro to pefka dnia. Lider I ligi z blisko położonej koło mojego miejsca zamieszkania Niecieczy podejmuje 12-sty zespół ligi. Na wstępie chce rozwiać wszelkie wątpliwości i brednie pisane też na tym forum dotyczące tego, jakoby Niecieczanie mieli odpuścić końcówkę ligi. Nic bardziej mylnego a jako argumentacje odsyłam do meczu z Cracovią przegranego tylko i wyłącznie dzięki arbitrowi spotkania. Ale nie chodzi mi o sam wynik tylko walkę, determinację i świetną grę Termalici z bądź co bądź wymagającym rywalem, a co najważniejsze narzucenie własnego stylu gry na obcym terenie.
Ale do konkretów a propo typu. Bogdanka to zespół, który na wiosnę na wyjazdach spisuje się fatalnie (3 przegrane do zera i 2 remisy po 1:1). A Nieciecza u siebie 4 ostatnie spotkanie to 4 zwycięstwa i strata tylko 1 bramki ! Nikt mi nie powie że jak na to że jest to I liga , w dodatku jeszcze nasza rodzima nie jest to imponujący wynik.
Bogdanka przyjeżdża w najmocniejszym składzie (najbardziej trzeba uważać na wszystkim dobrze znanego z meczów w ekstraklasie Sebastiana Szałachowskiego). Termalica dalej bez Dalibora Plevy.
Podsumowując liczę na kolejny dobry mecz przed własną publicznoścą i tak jak to było ostatnio w spotkaniu z Wartą Poznań całkowite zdominowanie rywala i pewne zwycięstwo gospodarzy. Powodzenia !
⛔ 100

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Spotkanie: Real Saragossa- Athletic Bilbao
Typ: 1
Kurs: 1,91
Analiza:

Mecz który Saragossa musi po prostu wygrać. W przeciwnym wypadku spadną pod kreskę i być może pożegnają się z najwyższą klasą rozgrywkową w Hiszpanii przynajmniej na rok. Tak więc stawka jest duża. Lecz tylko dla jednej drużyny, a są nią gospodarze. Baskowie natomiast w lidze się utrzymają, ale pucharów nie zwojują. Tak więc nie za bardzo mają o co grać. Moim zdaniem trener Basków może wpuścić kilku młodzianów w celu ogrania. A to może wykorzystać Zaragoza. W pierwszym spotkaniu tych drużyn sukces odnieśli ówcześni goście czyli jutrzejsi gospodarze. Saragossa wygrała wtedy 2:0. Jutro może być podobnie. Bramek na pewno dużo nie wpadnie, może wpaść jedna, mam nadzieję że dla gospodarzy którzy w ostatnich 2 meczach na własnej murawie strzelili aż 6 bramek. A to oznacza że zaczynają punktować u siebie. Mam nadzieję że jest to dobry prognostyk na mój jutrzejszy typ.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: NHL, Playoff.
Spotkanie: San José Sharks - Los Angeles Kings
Typ: San José Sharks OT
Kurs: 1.78
Buk: Unibet
Analiza:
Dzisiaj późną nocą trzecie starcie, w Kalifornii gdzie to Rekiny będą gościć obrońców tytułu Los Angeles Kings. Natomiast w ostatnim meczu, chwilową słabość Kings została przez Sharks wyczuta niczym krew w wodzie. W 49. minucie goście z San Jose po raz pierwszy wyszli na prowadzenie, gdy pod bramką Quicka nieoczekiwanie znalazł się Marc-Edouard Vlasic i strzelił swojego pierwszego w karierze gola w play-off. Dustin Brown i Trevor Lewis strzelili gole w odstępie 22 sekund podczas dwóch ostatnich minut spotkania. Kings przegrywali przed tymi wydarzeniami 2:3, ale ostatecznie zakończyli drugą bitwę o Kalifornie zwycięsko 4:3. Dzisiaj w rezultacie już dwóch wygranych Kings, widzę nieco inaczej dzisiejsze starcie w delegacji. W regularnym sezonie, Królowie, nie potrafili ani razu wygrać z gospodarzami.. I choć ich powerplay, w sezonie był jednym z najlepszych w lidze, to dzisiaj widzę przełamanie passy, przez gospodarzy i wejście na odpowiedni tor, by mieć jeszcze jakieś szansę w tej fazie playoff. Rekiny u siebie maja bardzo solidne spotkania, z niełatwymi przeciwnikami, z którymi dość ambitnie sobie radzili. Zważając na fakt, że będą dzisiaj pod presja, jednak widzę w nich większe szanse, aby to oni dzisiaj na swoich śmieciach, podołali zgranej ekipie Kings. Będzie to z pewnością nie łatwe spotkanie, dla gospodarzy, ale liczę dziś na ich wygraną chociażby po dogrywce.. mimo, że znając ich potencjał nie będą grali ze spuszczoną głową. Uderzam w stronę Sharks, today!
✅ 78

Otrzymane punkty reputacji: +1
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Radomiak Radom - Stal Rzeszów
Radomiak Radom
1,95
Expekt
Drugi typ na weekend to Radomiak. Ostatnio FANTASTYCZNIE zaprezentowali się w Płocku. Stwarzali sobie sporo sytuacji, a w ostatnich kilku minutach mogli spokojnie strzelić ze 3 bramki.

W końcu przełamali się na wyjazdach, a u siebie raczej gwarantują dobrą grę. Nie przegrali tu od wielu spotkań, ale ja nie myślę w perspektywach, że każda seria kiedyś się kończy. Widziałem jak gra Radomiak i to mi wystarczy.

Byłem też pozytywnie zaskoczony osobą trenera Radomiaka - Panem Niedźwiedziem. Gość na konferencji powiedział, że oni przyjechali do Płocka po zwycięstwo, a w weekend czeka ich kolejny mecz ze Stalą i nie obchodzi go to, że nie mają szans na awans, bo wymaga od swoich zawodników 100%. Praktycznie żaden trener który przyjechał do Płocka i tu zremisował nie mówił, że nie jest zadowolony z wyniku, bo remis go nie obchodził. Radomiak powinien mecz z Wisłą wygrać i myślę, że gdyby tak się stało to kurs na mecz ze Stalą byłby dużo niższy.

Stal może i wygodnym rywalem też nie jest, bo potrafią w piłkę grać. Nie jest to jakaś chaotyczna drużyna. Potrafią przytrzymać piłkę w środku boiska, poklepać coś, ale ja stawiam na Radomiaka, który wyraźnie jest w gazie.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
ludo 5

ludo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premiership
Spotkanie: Chelsea - Ewerton
Typ: Chelsea
Kurs: 1.7zł
Bukmacher: STS
Analiza: Sytuacja bardziej podbramkowa za pewne dla Londyńczyków, wygrana daje im bezpośredni awans do Ligi mistrzów bez sierpniowych zmgan w eliminacjach. Everton gra o pietruszke, plasują sie na 6stej pozyjcji i na tym miejscu swoj ligowy sezon zakończą. Jesli chodzi o braki w składzie w druzynie Chelsea nie ujrzymy na pewno Terry&#39;ego, Hazarda, Bertranda i Romeu oraz zawieszonego Ramiresa. Druzyna gości natomist zmagąc się bedzie bez Neville&#39;a i Osmana. Chelsea jest podbudowana zwycięstwem w lidze europy, będą chcieli na pewno zakonczyc sezon na jak najwyższej pozycji i pożegnac sie z kibicami w najlepsazy mozliwy sposób a dało by to zwycięstwo nad druzyna evertonu.
Kurs może nie powala , aczkolwiek 1,70zł jest dosyć bezpiecznym kursem który gram do jakieś tasmy ACO.

Przydatna analiza? Kliknij Dzięki ;)
⛔ 100
nieregulaminowy bukmacher, kurs nie jest podawany w walucie (taki tip)

Otrzymane punkty reputacji: +1
pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis
Spotkanie : Nadal - Federer
Typ : Nadal -4,5 gema
Kurs : 1,98
Bukmacher : Unibet
Analiza :

I mamy finał w Rzymie, obsada jak za &#39;dawnych&#39; lat. Dwaj najlepsi tenisiści globu i tylko jeden wygra, taki niestety jest ten sport.

Godzina 16, upał, pełne trybuny. Federer w takich warunkach ma nikłe szanse na wygraną, nikłe, ponieważ po drugiej stronie siatki stanie prawdziwy atleta, jeden z najbardziej wytrzymałych graczy w tenisowej historii, Rafa Nadal.
Hiszpan uwielbia długie wymiany, nawierzchnia ziemna jest jego królestwem, chociaż ostatnio można było mieć co do tego wątpliwości. W meczu z Berdychem zagrał jak za dawnych lat, spychał Czecha do defensywy i doprowadzał do białej gorączki grą w obronie, na niemal każdy punkt Berdych musiał się nabiegać za dwóch.
Federer we wszystkich dotychczasowych meczach starał się skracać wymiany. Wiedział, że nie może sobie pozwolić na wymianę ciosów bo zwyczajnie zabraknie mu sił. 32 latek ze Szwajcarii ostatnimi czasy zmienił swój styl gry, rzadziej chodzi do siatki, za to częściej przyspiesza. Dzisiaj w meczu z jedną z rewelacji turnieju, Benoitem Paire popełnił ponad 15 niewymuszonych błędów z forehandu, widać, że brakuje mu regularności, a w meczu przeciwko komuś takiemu jak Rafa nie ma miejsca na takie błędy.
Podsumowując, wolny kort, męczące słońce, Rafa po drugiej stronie siatki, brak regularności. Trudno w to uwierzyć, ale Federer jest skazany na porażkę. Tak, na początku 2012 roku też się tak mówiło, a mimo to Szwajcar zdołał powrócić na fotel lidera. Moim zdaniem po prostu trafił mu się po 30stce jeden dobry sezon i jak to mówią z gówna bata nie ukręcisz, Rafa pewny win.
✅ 98

Otrzymane punkty reputacji: +2
anzelmo 304,7K

anzelmo

Użytkownik
T-Mobile Ekstraklasa GKS Bełchatów -Zagłębie Lubin 19.05.2013 14:30
typ 2 dnb
2,1
William Hill
Strasznie wysokie te kursy na miedziowych nic tylko grac...Bardzo ciekawa kolejka- wiele można pisać- opisywać, analizować. Ja skupie sie na meczu GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin- krotko dla mnie goście są dużym faworytem tego spotkania.Gks ma spore problemy kadrowe i tak Kieres dysponuje dość wąska kadra I wyciągnął z Bełchatowian maksa. Graja świetną rundę, ponad swój stan .Zagłębie ma spore, realne szanse na puchary potencjał jest.Kadrowo sa mocniejsi pod każdym względem- ostatnio podopieczni Hapala zaliczyli wpadkę z Górnikiem- 2 po 2,8 a nawet wyżej wygląda bardzo smacznie - gram bezpiecznie dnb w razie remisu zwrot.Zagłębie nie przegra w Bełchatowie.Ten mecz powinien byc bardzo ciekawym widowiskiem, bo obie drużyny graja fajna piłkę I maja swoje cele do których potrzebują pkt.Obu czasem brakuje skuteczności -to co Gks zmarnował w Szczecinie to brak slow.Widzę tu overa ,sporo akcji oskrzydlających Zagłębia, szukanie Papadopulosa.Goście nie odpuszcza i nie zlekceważą Bełchatowian- widzę podobny scenariusz meczu GKS z Ruchem.Gdzie przyjezdni zagrali bardzo spokojnie pewnie.W każdym meczu Bełchatów popełnia błędy- daje sporo okazji do stałych fragmentów gry.Pawłowski, Małkowski to wykorzystają i poprowadzą dobry atak pozycyjny, pewne kontry. Po prostu ich wypunktują będzie PEWNY WIN Lubinian.
⛔ 100

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Indiana Pacers - New York Knicks
Typ: Carmelo Anthony zdobędzie 28 lub więcej pkt i New York Knicks wygrają (Carmelo musi grać przez co najmniej 20 minut, inaczej zwrot)
Kurs: 5,00
Analiza: Bardzo możliwe, że będzie to najważniejszy mecz tej serii. Jeśli Indiana wygra, to awansują, bo prowadzą 3:2 w serii. Jeśli wygrają New York Knicks, to będą zdecydowanymi faworytami do wygrania serii. Poza pierwszym meczem ta seria przebiega w ten sposób, że ta drużyna która gra u siebie gładko wygrywa swoje mecze. Knicks wygrali pewnie i zdecydowanie mecz numer 5 na własnym parkiecie 85:75. Carmelo Anthony zdobył w tamtym meczu dokładnie 28 punktów. W tamtym meczu lider New York Knicks wziął na siebie ciężar gry i oddał więcej rzutów niż we wcześniejszych dwóch meczach, gdyż aż 28. Prawda jest taka, że on musi zagrać bardzo dobry mecz by Knicks wygrali na parkiecie Indiany. Jego koledzy z drużyny nie spisują się dobrze w tej serii, więc w nim cała nadzieja. Wierzę, że rzucający w tym sezonie średnio blisko 30 punktów na mecz weźmie ciężar gry na siebie i poprowadzi swoją drużynę do zwycięstwa.
✅ 400

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Holandia 1 Play off o LE
Spotkanie - Twente : Groningen
Typ - Twente strzeli powyżej 3,5 gola
Kurs - 5.00
Buk - Bet365
Analiza :
Dzis rewanżowe spotkania w walce o LE w Holenderskiej Eredivisie w pierwszym spotkaniu pomiędzy Twente a Groningen na stadionie tych drugich wygrało Twente skromnie 1:0 dzisiaj jednak uważam że gospodarze urządzą sobie ostre strzelanie i wynik będzie wyższy niż w pierwszym pojedynku , wiadomo goscie nie mają nic do stracenia i napewno będą musieli atakować aby odrobic tą jednobramkową stratę co da Twente więcej okazji do kontrataków zresztą gdy zajrzymy na ostatnie spotkania pomiędzy nimi tutaj na Grolsch Veste to 4 ostatnie to wyniki 4:1 , 4:1 , 4:2 i 4:0 tak więc idąc tym tropem liczę na przynajmniej 4 gole w tym spotkaniu ze strony gospodarzy niesionych zrestą dopingiem swoich fanów, zresztą i statystyka H2H pomiędzy nimi pokazuje że pada tutaj sporo goli na 13 pojedynków na Grolsch Veste to bilans 9-2-2 w bramkach 38:14 ( 13 meczy i 52 gole daje nam srednią 4.00 ) zresztą nie tylko z Groningen padały takie wyniki które wyżej napisałem ale popatrzmy na ostatnie spotkania w sezonie i tak Twente ogrywa tutaj PSV 3:1 a wczesniej rozgromiło Nijmegen 5:2 to i zaryzykuję po raz kolejny i liczę na 4 gole gospodarzy ! Pozdrawiam !
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +8
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL, Playoffs
Spotkanie: Boston Bruins - New York Rangers
Typ: New York Rangers incl.OT
Kurs: 2.18
Bukmacher: Marathon
Analiza:
Dziś o 21:00 dojdzie do drugiego starcia w TD Garden pomiędzy miejscową drużyną Bruins a NY Rangers. Pierwsze starcie w tej serii wygrali gospodarze po dogrywce 3:2 po golu Brada Marchanda. Mogę powiedzieć, że Niedźwiadki w pełni zasłużenie odniosły zwycięstwo w game 1. W przekroju całego meczu wręcz zdominowali gości z NY co choćby odzwierciedla statystyka strzałów na bramkę [48:35 dla Bruins] nie wspominając już o tym iż Bruins mieli aż 3 uderzenia w słupek i 1 w poprzeczkę. Czyli jak widać mogli wcześniej rozstrzygnąć losy meczu na swoją korzyść.
Trenerzy obu ekip cieszą się, że mieli jeden dzień wolnego na odpoczynek i spokojną analizę game 1. W ekipie gospodarzy w dalszym ciągu niedostępnych jest 3 podstawowych defensorów tak jak pisałem przed pierwszym meczem dlatego w ich miejsce gra 3 rookie [choć wogóle nie było widać że są rookie w pierwszym meczu:razz:].
W ekipie z NY w dalszym ciągu fatalnie funkcjonuje PP. Rangers na 31 prób w tym postseason potrafili wykorzystać zaledwie 2 [w ostatnim meczu 0-3]. Ciała nadal dają Rick Nash [0 G i 3 A] i Brad Richards [1 G i 0 A] w playoffs.
Dlaczego więc stawiam na NY Rangers...wierzę w kolejny wielki mecz Lundqvista bo tak jak pisałem przed pierwszym starciem potrafi on grać wybitnie przeciwko Bruins a dodatkowo aktualnie jest w kapitalnej dyspozycji. No i w to, że Strażnicy lubią grać w TD Garden:

• Rangers are 5-2 in the last 7 meetings in Boston.
  • Rangers are 7-3 in the last 10 meetings.
  • Rangers are 17-4 in their last 21 Sunday games.

Mam nadzieję na wspaniałe widowisko ze szczęśliwym dla mnie zakończeniem...Mecz o 21:00 na ESPN America. Go Rangers, Go!!!
⛔ 100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis ATP Kwalifikacje Nicea 11:30, 19.05
Eysseric - Polansky
typ: 2-0
2,50
bet365
Analiza
Dzis kolejna runda kwalifikacji do turniejow glownych rozpoczynajacych sie juz w dniu dzisiejszym, w jednym z nich Francuz, Eysseric spotka sie z Kanadyjczykiem, Peterem Polanskym. Obaj panowie to zdecydowanie nizszy poziom niz rozgrywki ATP, bardziej pasuja do rozgrywek challengerowych, a nawet ITFow. Kanadyjczyk to zawodnik czujacy sie zdecydowanie lepiej na kortach szybszych. Dziwi fakt, ze wybral sie do Europy na korty ziemne. To dla niego pierwszy taki turniej w tym sezonie. Francuz zupelne przeciwienstwo, wlasnie na clayu osiaga swoje najlepsze wyniki. Wygral w ostatnim czasie turniej ITF na ziemi w swoim kraju. Dzis motywacja rowniez bedzie zdecydowanie po stronie Francuza, ktora zagra na wlasnych smieciach. Francuzowi na ziemi juz blizej do turniejow ATP. Probowal swoich sil w kwalifikacjach do turnieju Monte Carlo, gdzie przegral po trzech setach z Ramosem, po bardzo dobrym spotkaniu. Umiejetnosci, motywacja i chyba rowniez aktualna forma sa dzis po stronie reprezentanta gospodarzy.
⛔ 100

makaveli23 897,8K

makaveli23

Użytkownik
Roma - Napoli
Typ: 2/2
Kurs: 4.33
William Hill
Jest pare mocnych argumentów za tym ze Roma w tym meczu nie zagra swoich 100% możliwości. Po pierwsze w srode czeka ich finał pucharu z Lazio. Wczoraj np. Fenerbahce przegrało z Karabukspor na wyjezdzie 3-2 a bylo w podobnej sytuacji. Po drugie lista nieobecnych w druzynie z Rzymu jest dość długa. Nie zagra Totti, de Rossi wymienieajac tych najwazniejszych. Napoli zapewnione 2 miejsce podczas gdy Roma bedzie 7 , moze 6 ale mysle ze to nie ma dla nich znaczenia. Napoli i Cavani lubia grac takie mecze na szczycie i mysle ze atmosfera bedzie w druzynie gosci wysmienita i zagraja oni od pierwych minut o wygraną.
⛔ 100

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ekstraklasa
Spotkanie: Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
Typ: Over 2.5
Kurs: 2.10
Buk: Unibet
Dzisiaj w Kielcach spotkanie drużyn dla których sezon mogłby się już skończyć. Żadna z drużyn już o nic nie gra. Jagiellonia z 33 pkt zajmuje 9 miejsce, a Korona jest 11 i ma pkt 31.
W poprzedniej kolejce drużyny te przegrały swoje mecze w takim samym stosunku. Korona poległa w Krakowie z Wisłą 0-3, a Jagiellonia u siebie z Legią również 0-3.Tak naprawdę dzisiaj obie drużyny nie mają nic do stracenia i będą chciały wygrać to spotkanie. Wybrałem tym over 2.5, ponieważ uważam że w Kielcach zobaczymy bardzo otwarte spotkanie z dużą ilością sytuacji podbramkowych. Korona u siebie zawsze gra bardzo ofensywnie, nie kalkuluje. Ciągłym pressingiem zmusza przeciwnika do popełniania błędów. Defensywa Jagi jest bardzo nie pewna, często nie trzymają lini, gubią krycie. W każdym meczu popeniają masę błędów, ich postawa przy stałych fragmentach gry woła o pomstę do nieba.
Atutem Jagiellonii w tym spotkaniu będzie szybki kontratak. Dzisiaj ku temu będą mieli wiele okazji. Szybki Kupisz i Plizga będą wraz z upływem czsu mieli dużo miejsca aby w bocznych sektorach boiska zrobić &quot;wiatr&quot; Myślę żę to oni mają największą szansę na stworzenie przewagi liczebnej i dogranie do Frankowskiego, który już będzie wiedział co z tą piłką zrobić. Reasumując dzisiaj w Kielcach zobaczymy otwarte spotkanie drużyn, które nie mają nic do stracenia. Tutaj nię będzie miejsca na kalkulację. Wychodzi over jak nic. Polecam.
✅ 110

maszracje88 35

maszracje88

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej MŚ - Finał
Spotkanie: Szwecja - Szwajcaria
Typ:2
Kurs: 2,70
Buk: bet-at-home
Analiza:
Tak, wiem nic nie zdarza się dwa razy? Tak, Szwajcaria z nimi wygrała pierwszy mecz, tylko dzięki temu, że Szwedzi zdjęli bramkarza, chcąc odrobić dwubramkową stratę. Jednak wiemy co było dalej. Burza! tak można nazwać dążenie do finału drużyny prowadzonej przez Sean&#39;a Simpson&#39;a. Jak pokazał wczorajszy mecz, Helweci są nadal w doskonałej formie, i tylko ich nieskuteczność ochroniła zespół Amerykański przed wyższą porażką. Nie wydaje mi się też, by dołączenie do zespołu bliźniaków Sundin, w znaczącym stopniu wpłynęło na grę Szwedów. Owszem dodali im trochę wigoru, jednak, dziś zwycięzcą będzie Szwajcaria. Mój typ na dziś to wygrana Szwajcarów w 60 min. Jak ktoś się lęka, może postawić zakład dwudrożny.
⛔ 100

1kulik1 42

1kulik1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Francja, Ligue 1
Spotkanie: Nice - Lyon
Typ: x2
Kurs: 1,45
Bukmacher: Expekt
Przed nami bardzo ciekawe spotkanie na francuskim podwórku. Zmierzą się ze sobą 6 i 3 drużyna ligi. Ciężko jest wytypować faworyta, jednak ja bardziej bym się skłaniał ku wygranej gości, którzy cały czas nie są pewni premiowanego, trzeciego miejsca. Oba zespoły w poprzedniej kolejce odniosły porażki (Nice z walczącym o utrzymanie Evion 0:4, a Lyon z mistrzem kraju PSG 0:1). Ważnym aspektem tego meczu będą kontuzjowani i ogólnie nieobecni zawodnicy, których po stronie gospodarzy będzie sporo (Pied, Traore, Anin, Pentecote czy M&#39;Bow, Valentin Eysseric). Po stronie Olimpique nieobecni będą Lovren, Lacazette i Vercoutre. Myślę że motywacja Lyonu poniesie ich do zwycięstwa, ale to liga francuska, dlatego proponuje zagrać z podpórką. Pozdrawiam ????
✅ 45

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom