>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.03.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
zapalson 0

zapalson

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Miami
Godzina: 19:00
Spotkanie: K.Date Krumm - D. Vekic
Typ: D. Vekic
Kurs: 1,57
Bukmacher: bet365
Zacznę od wieku tenisistek: Vekic - 17 lat, Date Krumm - 43 lata. Młoda Chorwatka miała dzień przerwy, a Japonka wręcz przeciwnie rozegrała dwa bardzo ciężkie, ponad 2 godzinne mecze dzień po dniu. Uważam, że wiek da się we znaki dzisiaj i weteranka nie wytrzyma kondycyjnie.
kiepska analiza

K 40

kris_pl

Użytkownik
19.03.2014 godz. 20:45
Borussia Dortmund vs Zenit Sankt Petersburg
Typ: Borussia Dortmund -2 bramki
Kurs: 3.10
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Pilkarze Borussi Dortmund radza sobie calkiem nieźle (zajmuja 2. miejsce w Bundeslidze), głownie zwyciezaja, pomimo ogromnych oslabien. Po slabszym okresie znow zaczeli bardzo dobrze grac na Signal Iduna Park. Co jakis czas zdarzaja im sie wpadki (HSV, Gladbach), jednak wlasnie ostatnio przegrali u Siebie z Gladbach, wiec teraz powinno znow isc jak po maśle.
Zenit z kolei ostatnio gra bardzo slabo. Co prawda Premier Liga dopiero wrocila (Zenit rozegral 2 mecze - bilans 1 remis i 1 porazka) po przerwie zimowej, ale w tym czasie Zenit zagral 5 meczow towarzyskich - bilans 2 zwyciestwa i 3 porazki. Do tego dochodzi osmieszajaca porazka w ostatniej kolejce fazy grupowej LM z Austria Wieden 1:4. Jezeli beda tak grac dalej, na pewno nie utrzymaja 2. miejsca w Premier Lidze. Wszystko to zaowocalo zwolnieniem Luciano Spalettiego i zatrudnieniem w jego miejsce Andre Villasa-Boasa. Dzis jednak Zenit poprowadzi Sergej Siemak. Atmosfera w klubie nie jest swietna, wiec nie wroze im sukcesu i licze, ze BVB dopelni dziela zniszczenia na swoim stadionie. Zenit czesto wychodzi z grupy LM, ale pozniej roznica poziomow pomiedzy nimi a rywalem jest kolosalna i konczy sie łomotem.

Składy (przewidywane):
Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Kehl, Sahin - Aubameyang, H. Mkhitaryan, Grosskreutz - Lewandowski
Zenit: Lodygin - Anyukov, Hubocan, Lombaerts, Criscito - Witsel, Zyryanov - Hulk, Fayzulin, Shatov - Rondon
⛔100

szymin80 19

szymin80

Użytkownik
19/03/2014 godzina 20:45
Manchester United - Olympiakos
Typ : Over 1,5 kartki dla United @1,72 Bet365
Na dziś wyszukałem perełkę na ligę mistrzów , jak wiadomo pierwszy mecz tych drużyn zakończył się wygraną ekipy z Grecji 2:0 . Nawiązując do gry ekipy z Old Trafford na pierwszą myśl narzuca się stwierdzenie , tragedia i paraliż , oprócz jednego groźnego strzału RVP w całym meczu praktycznie nie istnieli , niecelne wrzutki , niemrawe strzały wszystko to złożyło się na ogólną klapę czerwonych diabłów , nie można tutaj tłumaczyć drużyny Moyesa trudnym terenem jakim jest stadion Olympiakosu albo najsłabszą ich formą od bodajże 1922 roku bo drużyna ta ma takich zawodników , którzy jednym zagraniem potrafią zmienić przebieg całego meczu o 180 stopni ale skończę tą suchą gadkę i postaram się poprzeć mój typ paroma argumentami .
Zacznijmy od tego ,że dla United ten mecz to tak praktycznie ostatnia deska ratunku przed zupełną kompromitacją w tym sezonie , przegrali już wszystko co jest możliwe , a Moyes prawdopodobnie już boi się wyjść z domu bez ochrony bo na każdym rogu może czaić się jakiś zagorzały kibic z bejsbolem gotowy pokarać trenera za wszystkie krzywdy jakie spadły na Manchester wraz z jego przyjściem. Podupadła ekipa podejdzie zapewne do tego meczu z ogromną determinacją i wolą walki , nie będą mogli dopuścić do straty jakiejkolwiek bramki , ponieważ w takiej sytuacji musieliby wygrać aż 4;1 ,a przy aktualnej formie i niechęci do strzelania bramek przez gospodarzy jest to myślę ,ze niemożliwe. Olympiakos potrafi wyprowadzać strasznie szybkie i groźne kontry , co za tym idzie Manchester będzie próbował w zarodku je niszczyć i wycinać rywala byleby ten tylko nie oddał groźnego strzału zza pola karnego bo jak się przekonaliśmy to była pięta achillesowa w pierwszym meczu drużyny ze Stamford . W miarę upływu czasu gra diametralnie się zaostrzy i będą próbowali jak najszybciej odebrać piłkę rywalowi przez co może posypać się sporo kartek , spotkanie sędziuje sędzia Björn Kuipers , Holender prowadzi mecze United od 2009 roku , przez ten czas pokazał4 żółte kartki ,średnio 2 żółte kartki na mecz, przy czym 2 obejrzeli zawodnicy z Old Trafford . Na dodatek w każdym z pięciu ostatnich meczy ligowych United pojawiały się co najmniej 2 żółte kartki ,a najczęściej kartkującym zawodnikiem był Vidić , który prawdopodobnie wyjdzie w pierwszym składzie na ten mecz . Nie ukrywam ,że martwi mnie prawdopodobny brak super rezerwowego Chicharito , który zostałby za pewnie wpuszczony na końcówkę spotkania i zależnie od wyniku próbowałby zrobić to co potrafi znakomicie czyli zanurkować w polu karnym i wymusić karnego za co przy dobrym wietrze dostałby żółtą kartkę , ale nie ma co gdybać .
Manchester przy możliwie szybkiej strzelonej pierwszej bramce zwietrzy swoje szanse na awans i tak łatwo tego z rąk nie wypuści , mecz może być obfity w liczne niekoniecznie czyste starcia z obu stron ,a przed wszystkim grającej o wszystko drużyny gospodarzy , która będzie starała się w możliwe najszybszy sposób zatrzymać natarcia między innymi bardzo szybkich zawodników Olympiakosu takich jak między innymi Cambell Dominguez czy Valdez albo też skrzydłowy Fuster i ruszyć z atakiem na bramkę rywali .
Sam osobiście gram grubo ten typ , a na dodatek może też zagram ,że diabły nie stracą bramki i zachowają czyste konto @2.00 POLECAM GORĄCO:cool:
zły zapis + powtórzony typ
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
el_nino_bets 83

el_nino_bets

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówa, PLK
Godzina: 20:00
Spotkanie: Sląsk Wrocław - AZS Koszalin
Typ: Sląsk Wrocław -1.5 HT
Kurs: 1.72
Bukmacher: Betfair
Analiza:
Dziś pod lupę biorę spotkanie w Polskiej Ligi Koszykówki gdzie Sląsk Wrocław mierzyć się będzie z AZS-em Koszalin. Wg mnie dużym faworytem są gospodarze a to głównie z tego powodu, że grają we własnej hali. Atut nieprzeceniony i faktu, że goście bardzo kiepsko spisują się na wyjazdach.
Przegrali ostatnie 5 spotkań ligowych i są na czołowych miejsach w tabeli od końca jeśli chodzi o bilans on road. Śląsk natomiast gra teraz bardzo ofensywnie. W ostatnich 5 meczach tylko raz nie zdołali osiągnąć 80 punktów. Było to w meczu z Kotwicą Kołobrzeg w w wygranym meczu 79:65. Spotkania ostatnie na niekorzyść gospodarzy z Wrocławia jednak już ostatni mecz padł ich łupem. Wynik 74:69 jest jak najbardziej do powtórzenia.Goście wydaje mi się, że przez fakt iż przegrali ostatnie bardzo ważne spotkanie derbowe nie mają już o co walczyć. Sląsk natomiast po bardzo dobrym meczu będzie zmobilizowany aby odnieść bardzo pewne i wysokie zwycięstwo. Gospodarze u siebie grają bardzo szybki i fajny basket. Motywacja o zwycięstwa dla gospodarzy będzie dużo większa i myślę, że to oni wygrają. Prezentują się w ostatnich tygodniach dużo lepiej, świetni rzucają i nie panikują w najważniejszych momentach meczu. Ich rzuty za 3 są na bardzo wysokim jak na Polskie standardy.Uważam, że wiekszość argumentów dziś stoi po stronie gospodarzy a po takim kursie to po prostu trzeba zagrać.
⛔100

turi13 39

turi13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Manchester Utd. - Olympiakos Pireus
Typ: Manchaster Utd. (handicap 0-1)
Kurs: 1.90
Bukmacher: Betsafe
Analiza: Wszyscy znają wynik pierwszego meczy powyższej pary Ligi Mistrzów.
Jeśli MU myśli o awansie, muszą od początku zaatakować, szybko strzelić bramkę, żeby potem na spokojnie wypracowywać kolejne... Pomijając fakt, że dla gospodarzy odpadnięcie w tej fazie turnieju oznaczałoby fatalną porażkę. Możliwe, że taki obrót wydarzeń będzie miał znaczny wpływ na Menedżera ekipy MU. Drużyna Olympiakosu na wyjazdach spisuje się o wiele gorzej niż na własnym stadionie. MU w Premier League nie jest już w stanie nic specjalnego ugrać - zostaje jak najlepszy wynik w LM, co jest następnym powodem, że powyższy typ jest bardzo realny. Myślę, że MU ma jeszcze jakieś ambicje, kibice mają jeszcze wymagania, piłkarze chcą uniknąć takiej katastrofy, jaką dla nich była by porażka z taką drużyną.
✅90

larkspur 478,4K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Szkocja- Premiership
Spotkanie: Motherwell - Inverness
Typ: 1
Kurs: 2.15
Data: 19.03.2014
Godz: 20.45
Bukmacher: Bet365
Analiza: Jak dla mnie bardzo dobry typ godny zagrania. Dzis na boisku w Szkocji spotkaja sie 3 w tabeli Motherwell z Inverness znajdujacym sie na 5 miejscu.
Stawiam tutaj na gospodarzy ktorzy na swoim obiekcie od 5meczow sa niepokonani. Ostatnio u siebie pewne zwyciestwo z ostatnim w tabeli Hearts 4:1. W tym sezonie celuja w pierwsza trójke i sa na dobrej drodze. Dzisiejszy triumf nad Inverness moze ich do tego przyblizyc.
Ostatnie mecze Inverness bardzo slabe. Albo skromne porazki albo remisy. Na dodatek niedawna porazka na wyjezdzie z Celticem az 5:0 napewno nie podzialala na nich dobrze.
Przewiduje tutaj skromna ale jednak wygraną Motherwell.
powtórzony typ ⛔100

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, ATP
Spotkanie : Dodig - Golubev
Typ : Dodig -2,5 gema
Kurs : 1,80
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dodig od dłuższego czasu w formie. Chorwat jest od kilku sezonów bardzo regularny i wychodzi na to, że znajduje się na właściwej drodze do wspinania w górę rankingu.
Jego gra opiera się przede wszystkim na serve&amp;volley, co nie dziwi, gdy spojrzy się na osiągnięcia deblowe Chorwata.
Mocny serwis, dobry volley i wytrzymałość. Te 3 rzeczy pozwalają Dodigowi na obecność w pierwszej 50tce rankingu.
Golubev jako stały bywalec challengerów nie spełnił wymaganych oczekiwań na miarę swojego talentu juniorskiego. Nadzieja Kazachów na mocnego gracza w pierwszej dziesiątce nie wypaliła.
Jednoręczny backhand wątpliwej klasy, niezbyt mocny serwis i brak doświadczenia w grze na tym poziomie to o wiele za mało, aby nawiązać walkę z regularnym Chorwatem.
✅80

vebfan 7

vebfan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ameryka Płn.,Copa Libertadores
Spotkanie: Atletico- Nacional
Typ: over 2,5
Kurs: 1.70
Data: 19.03.2014
Godz: 23.45
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Nie będę ściemniał jak reszta, że mecz zapowiada się ciekawie itp. bo na temat meczy w Am. PŁD. wiem mniej niż z fizyki kwantowej a skończyłem średnią mają dopuszczającą z fizyki ogólnej.
Jednak patrząc na same statystyki można coś znaleźć i ja mam coś dla siebie i wam też to polecam zagrać.
To mecz rewanżowy. W pierwszym meczu było 2-2. Atletico na 5 ostatnich meczy to średnia goli 3.0 u gości to samo. Te dwa zespoły grały tylko 3 mecze w Copa Libertadores, ale dwa z nich kończyło się overowo 2,5. I w tych trzech meczach goście strzelili 4 gole, stracili 5, gospodarze strzelili 5 a stracili 3.
Atletico to młody zespół, w ataku mają graczy w większości z rocznika 92, ale taki Mosquito to rocznik 96 a tacy chcą się pokazać jak kiedyś Robinho, Neymar, Lucas i lubią sobie postrzelać.
Buki upatrują dużego faworyta w gospodarzach i mają racje, pierwszy mecz to taka wpadka, tutaj liczę na zwycięstwo przynajmniej dwoma golami i wynik 4-1.
⛔100

pandonald 2

pandonald

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów UEFA
Godzina: 20:45
Spotkanie: Manchester United - Olympiakos
Typ: Olympiakos strzeli gola
Kurs: 1.65
Analiza: Witam wszystkich i zapraszam na kolejny mecz Ligi Mistrzów. Na własnym stadionie, Manchester United podejmie Olympiakos. Drużyna gości na Old Trafford wybiera się z korzystnym wynikiem 2:0. Przejdźmy do konkretów. Forma Manchesteru w tym sezonie pozostawia wiele do życzenia. Częste porażki oraz remisy sprawiły, że stawiam przeciwko czerwonym. W lidze w tym sezonie już nic nie osiągną. Muszą postawić wszystko na jedną kartę i zagrać dobry mecz przeciwko Grekom. Według mnie i tak ta sztuka im się nie uda. Olympiakos na pewno strzeli choć jedną bramkę. Drużyna z Grecji w pierwszym meczu zaskoczyła wszystkich wysoką skutecznością, potrafili uszanować piłkę. Jestem przekonany, że Olympiakos znów pokaże nam piękny futbol. Według mnie spokojnie można zagrać ten typ. Życzę powodzenia !
⛔100

goralzywiec13 172

goralzywiec13

Użytkownik
Dyscyplina: WTA tenis
Godzina: 21:45
Spotkanie: Meusburger Y. - Dominguez Lino L.
Typ: Suma gemow w 1 secie ponizej 7,5
Kurs: 5
Analiza :Witam wszyskich ktorzy lubia lapac duze kursy widze ze w tym meczu swiatna i ostatnio w bardzo dobrej formie Meusburger zagra z slaba Dominguez Lino, Mysle ze to bedzie szybki pojedynek 2:0 w setach a Dominguez ugra max 2-3 gemy slaby serwis po drugie Meusburger dobrze serwuje malo bledów popelnia przy wpasnym podaniu, Lino ma rozregulowany celownik, wedlug mnie ona powinna grac tylko w Chalengerach bo to jest jej poziom. jest to pierwsza runda i moja faworytka wedlug mnie bedzie chciala sie szybko i gladko rozprawic z przeciwniczka oszczedzajac sily na kolejne mecze mysle ze w pierwszym secie bedzie wynik 6:0 lub 6:1 i tak bedzie Lino nie wytrzyma takeij gry fizycznie i psyhicznie bo nie ma zabardzo wiary w siebie ???? mysle ze pomoglem i zlapiecie taki sam ladny kurs jak ja ???? pozdrawiam GORAL ! daj like jak pomoglem !
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom