>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 19.03.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na środę - 19. Marca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA - SINGIEL: Miami (USA)
Godz: 16:30
Spotkanie: Peng S. (Chn) - Pliskova Ka. (Cze)
Typ: 2
Kurs: 1.99
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Krótko i na temat. Konsekwentnie, jeśli kursy są tego warte, gram w kierunku Czeszki. W tym przypadku jestem w stanie zaryzykować i postawić ją jako zwyciężczynie tego pojedynku. Karolina małymi kroczkami zbliża się do czołowej 50 rankingu WTA, obecnie zajmuję 65 pozycję, ale jestem pewien, że tym sezonie przekroczy tą granicę, kto wie, może na koniec roku będzie nawet lepiej. Czeszka zaimponowała mi swoją grą pierwszy raz w Tajlandii, gdzie dotarła do samego finału i dopiero musiała uznać wyższość Makarovej. W Indian Wells 3 runda i porażka z Na Li. Pliskova posiada bardzo dobre warunki do gry w tenisa, jest wysoka i jej gra oparta jest przede wszystkim na sile, a w szczególności posiada bardzo mocne podanie, które sprawia problem wielu zawodniczkom, przez co ciężko ją przełamać. W tym przypadku bukmacherzy lekko faworyzują Chinkę, która jednak w ostatnim czasie nie gra zbyt dobrze. W Indian Wells niby 2 runda, ale męki w pierwszym spotkaniu z powracającą po kontuzji Zvonarevą, której daleko do optymalnej formy, gdzie zagrała marnie oraz gładka porażka z Bouchard. Niby za Peng przemawia doświadczenie, ale już nie takie zawodniczki ogrywała w tym roku Pliskova i jestem w stanie jej po raz kolejny zaufać i w dodatku po tak fajnym kursie. Wczoraj jeszcze udało mi się złapać Karoline na Bet365 po kursie 2.20, dzisiaj już kursy poleciały w dół i kręcą się w granicach 2.00. A więc, forma, bardzo dobry serwis mogą być kluczowe w jutrzejszym pojedynku i moim zdaniem górą z tego starcia wyjdzie Czeszka i to ona zamelduje się w kolejnej rundzie. Powodzenia!
⛔100

leebo 236

leebo

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 00:30
Spotkanie: Toronto Maple Leafs @ Detroit Red Wings
Typ: Leafs OT
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza: Ostatnio Liscie mnie zawiodly, przegraly w stolicy z Caps, ale, ze nocka i tak byla na to nie mam do nich pretensji i po raz kolejny gram w ich kierunku. Wiadomo, ze glownym czynnikiem, dla ktorego to robie jest absencja 11 zawodnikow w ekipie z Detroit. Mysle, ze wszyscy doskonale zdaja sobie sprawe, w jak trudnej sytuacji jest 11-krotny zdobywca Pucharu Stanleya. Wydaje sie, ze w tak okrojonym skladzie nie da sie wygrac z druzyna, ktora byc moze jest na ciut nizszym poziomie od Skrzydel. Wydaje mi sie, ze Liscie sa na tyle mocne, ze moga ograc Wings bez wiekszych klopotow. Leafs na wyjezdzie graja w kratke, ale pokonanie w delegacji Kaczorow i Kroli musi robic wrazenie - i na mnie to rzeczwiscie robi wrazenie. Trener Babcock bedzie mial nie lada bol glowy, bo ze skladu wypadl mu kolejny gracz, ktory ostatnio byl anonsowany do gry w pierwszej piatce, chodzi o Abdelkadera. Wiadomo, ze nie ma Zetterberga, Datsyuka i paru innych waznych hokeistow. Mecz z pewnoscia ciezki dla Wings, byc moze trener reprezentacji Kanady wymysli jakies ciekawe rozwiazanie na ten mecz, ale prawde mowiac, nie chce mi sie w to wierzyc. Wiadomo, ze moge sie mylic, bo Skrzydla to nie bylo jaka druzyna, ale serdecznie polecam ten typ, tym bardziej, ze kurs jest potezny.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dyscyplina : Hokej NHL
Godzina : 00:30
Spotkanie : Philadelphia Flyers : Chicago Blackhawks
Typ : 2ML ; Kurs : 1.78 ; Bukmacher : Betsson
Analiza :
Jedno z lepszych spotkań jeśli nie najlepsze jakie dziś serwuje nam liga NHL. Zdobywcy Pucharu Stanleya przyjeżdżają do miasta braterskiej miłości, aby zdobyć dwa punkty. Jest to drugie spotkanie tych zespołów w tym sezonie. Chicago rozgromiło Philly aż 7:2 w United Center, jednak warto zwrócić uwagę, że zespół Lotników od tamtej pory gra o wiele wiele lepiej i z taką grą jaką prezentują teraz spokojnie awansują do PO.Chicago które po IO gra bardzo w kratkę i notuje średnie występy z pewnością chce i musi gonić zespoły które są przed nimi.Przy dobrej dyspozycji przegonienie Ducks którzy wyprzedzają Hawks o 5 pkt wydaje się realne. Flyers, którzy aktualnie zajmują 6 miejsce w konferencji wschodniej muszą mocno uważać na to co się dzieje za nimi, ponieważ w tym roku walka o premiowane awansem miejsce będzie się toczyła do ostatnich spotkań. Lotnicy są w świetnej formie, ciężko tego nie stwierdzić, gdy pokonujesz Penguins dwukrotnie w meczach b2b. Warto tu wspomnieć o świetnym ostatnimi czasy Giroux, który sezon rozpoczął słabo, notując jedynie 7 asyst w 15 spotkaniach a w tym momencie ma ich już 46,a punktów 69. Warto również napomnieć o niezwykle niebezpiecznym Wayne Simmondsie który już strzelił 12 PPG. Jeśli chodzi o Chicago HOT jest Toews który zdobył 5 bramek w 5 spotkaniach, nie mogę zapomnieć o Hossie, który wrócił po kontuzji i od razu w meczu z DRW strzelił gola i zanotował do tego 2 asysty.
O sytuacji Flyers wypowiedział się ich zawodnik Claude Giroux który stwierdził :
&quot; Nie chcemy być 8 czy 7. Chcemy skończyć sezon wyżej,chcemy mieć przewagę własnej tafli. To wszystko zależy od nas i jesteśmy w stanie to zrobić jeśli będziemy nadal tak grać. &quot;
Flyers to team który gra bardzo fizycznie, potrafi zupełnie zdominować rywala na swojej tafli, ale to szybkość czy kontrolowanie krążka są po stronie Blackhawks i mimo, że drużyna z Filadelfii świetnie ostatnio gra w special plays(15/15 PK w ost. 4 meczach) to myślę, że dziś pora, aby to Chicago pokazali czemu są mistrzami.
⛔100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
Godzina: 16:45
Spotkanie: Al Sadd - Al Hilal
typ: Al Sadd over 2,5 gola
kurs: 6,00
buk: bet365
Analiza: W trzeciej kolejce azjatyckiej Ligi Mistrzów spotkanie pomiędzy katarskim Al Sadd a saudyjskim Al Hilal. Trochę zdziwiły mnie kursy na ten mecz, ponieważ buki za faworytów widzą Al Hilal co dla mnie jest trochę nie zrozumiałe, Al Hilal to ekipa która w zeszłych latach miała na prawdę dobrą kadrę ze znanymi piłkarzami lecz w tym sezonie nie są już tacy mocni co odzwierciedla chocby tabela. Mój typ na over 2,5 w wykonaniu gospodarzy trochę ryzykowny, over 1,5 po kursie 2,50 powinien wejść spokojnie, grałem już w TD over 1,5 gola przeciwko Al Hilal w pierwszej kolejce i wszedł, w obronie saudyjczycy nie są zbyt dobrze zorganizowani i wystarczy dobra prostopadła piłka i napadzior drużyny przeciwnej idzie sam na sam (dwie prawie identyczne akcje Al Ahli przyniosły im dwa trafienia). Wyniki Al Hilal w tej edycji to 2-2 z Al Ahli i 2-3 z Sepahan. Al Sadd natomiast 1-1 z Al Ahli i u siebie 3-1 z Sepahanem, strzelić Irańczykom trzy gole nie jest łatwe. Także wcale nie jest tak że ten kurs 6,00 ma jakieś bardzo małe szanse na powodzenie, Al Sadd gra bardzo ofensywnie, obrona Al Hilal jest dość kiepska, a tacy piłkarze jak Raul, brazylijczyk Tabata oraz algieryjczyk Belhadj są w stanie rozmontować defensywę saudyjczyków.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +8
maer 323,7K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Szkocja ( Premiership )
Spotkanie: Motherwell - Inverness Caledonian Thistle
Typ: 1
Kurs: 2.05
Data: 19.03.2014
Godz: 20.45
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Bardzo serdecznie zapraszam do najwyższej ligi w Szkocji a mianowicie Premiership.
W szkockim Motherwell liczącym ponad trzydzieści tysięcy mieszkańców na Fir Park mogącym pomieścić prawie czternaście tysięcy widzów odbędzie się spotkanie o ligowe punkty w którym spotkają się miejscowe Motherwell Football Club a w gości z miasta Inverness liczącego ponad pięćdziesiąt pięć tysięcy mieszkańców przyjedzie drużyna Inverness Caledonian Thistle Football Club.
Motherwell rozegrało w tym sezonie 28 spotkań ligowych w których zdobyło 51 punktów po 16 zwycięstwach, 3 remisach oraz 9 porażkach i zajmuje obecnie trzecie miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 46-43.
Inverness Caledonian Thistle zdobyło 45 oczek w swoich 27 ligowych meczach w tym sezonie po 13 zwycięstwach, 6 remisach oraz 8 porażkach i obecnie plasuje się na piątej pozycji w tabeli szkockiej Premiership z bilansem bramek 33-26.
Gospodarze u siebie zagrali w tym sezonie ligowym 13 razy a bilans to 9-1-3 czyli zdobyte 28 oczek, bilans bramek na swoim Fir Park 27-21.
Goście na wyjazdach 15 spotkań i 24 punkty zebrane a bilans 7-3-4, bilans bramek w delegacjach 14-15.
Mecz ten zapowiada się niezwykle ciekawie gdyż spotykają się ze sobą drużyny o zbliżonym potencjale sportowym co pokazuje również tabela ligowa a w ostatnich 5 spotkaniach na Fir Park pomiędzy tymi zespołami trzy razy wygrywali gospodarze, padł jeden remis oraz raz wygrali goście, bilans bramek w tych meczach 10-2 na korzyść gospodarzy z Motherwell.
Mój typ w tym meczu to jedynka, Motherwell Football Club gra u siebie bardzo dobrze, potrafi strzelać bramki i do tego goście z Inverness ogólnie im leża co widać po ich ostatnich pojedynkach a Inverness Caledonian Thistle Football Club na wyjazdach gra dobrze lecz na ten wyjazd jadą do miasta w którym im się gra źle i im nie idzie i do tego ich ostatni mecz na wyjeździe w lidze to porażka z Celticem aż 5:0! co akurat przed tym meczem i z tym rywalem im dobrze nie wróży na Fir Park w mieście Motherwell.
✅105

Otrzymane punkty reputacji: +11
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Puchar Polski /
Data : 19.03.2014 / godz. 18:30 /
Spotkanie - Arka Gdynia : Miedż Legnica
Typ - czerwona kartka w meczu ? Tak
Kurs - 4.00
Bukmacher : Unibet
Analiza : To już ostatnia para będzie rozgrywała swoje spotkanie w 1/4 PP w Gdyni miejscowa Arka podejmuje rywala z 1 ligi Miedż Legnica i patrząc na ich wspólne mecze to raczej jest dosyć ostro , w lidze lepiej wyglądają gospodarze którzy ciągle mają szanse na awans do Ekstraklasy bo tylko 2 pkt dzielą ich do drugiego miejsca co do gości to bronią się przed spadkiem i tak tylko 2 pkt przewagi nad grupą spadkową no ale to mecz w ramach PP , jak już wspomniałem o ostrej grze to dwa ostatnie pojedynki i w każdym została pokazana czerwona kartka , dzisiejszy pojedynek poprowadzi Jarosław Rynkiewicz a oto jego dorobek : w tym sezonie 11 meczy i 61 żółtych 3 czerwone i 2 karne , prowadził 3 mecze w PP i 18 żółtych i 1 czerwona , w pierwszej lidze sędziował 1 mecz z udziałem Arki i pokazał 8 żółtych kartek , ogólne jego sędziowanie to 49 meczy 250 żółtek 22 czerwone i 11 karnych , tak więc mecz dzisiejszy na pewno o dużo dla obu drużyn no bo któraś może awansować do 1/2 finału a tu już krok od sukcesu i spodziewam się ostrej rywalizacji a że i ligowych spotkaniach tak pomiędzy nimi jest to co dopiero w tak ważnym spotkaniu no i liczę na Jarka !
✅300

Otrzymane punkty reputacji: +11
angelka 952

angelka

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie : NHL
Spotkanie: Columbus - Carolina
Typ: wygra Columbus
Kurs: 1,90
Godz: 00:00
Bukmacher: bet365
Na środę wybrałam sobie spotkanie z NHL, a dokładniej pojedynek pomiędzy Columbus a Caroliną . W tym pojedynku moim faworytem jest drużyna gospodarzy. Mają świetny bilans 4 wygranych 1 jednej porażki ( z ciężkim przeciwnikiem San Jose ) w ostatnich 5 meczach na własnej tafli. Natomiast jeśli chodzi o drużynę gości na 5 ostatnich meczy na wyjeździe tylko 1 wygrana.
Pięć ostatnich pojedynków pomiędzy tymi drużynami na tafli Columbus kończyły się następująco :
Columbus Blue Jackets Carolina Hurricanes 3 : 0
Columbus Blue Jackets Carolina Hurricanes 1 : 2
Columbus Blue Jackets Carolina Hurricanes 5 : 1
Columbus Blue Jackets Carolina Hurricanes 3 : 2
Columbus Blue Jackets Carolina Hurricanes 4 : 1
⛔100

makaveli23 706,3K

makaveli23

Użytkownik
Champions League AFC
11:00
Sanfrecce Hiroshima - FC Seoul
FC Seoul/FC Seoul
5.5
Bet365

Widzialem Sanfrecce Hiroshima w wekeend i grali kompletnie padake, w ataku nie istnieli. Urawa z latwoscia dowiozla wygrana do konca obejmujac prowadzenie pod koniec pierwszej polowy. Seul to bardzo dobrze poukladana druzyna, rowniez widzialem jak graja i z pelna odpowiedzialnoscia moge stwierdzic ze ich futbol jest bardziej efektywny jak i bardziej efektowny, dlatego wiec sadze ze nie beda oni mieli problemow z utrzymaniem korzystnego wyniku a i byc moze pokusza sie o wygrana. Value niesamowite, duzo remisuja więc lepiej sie zabezpieczyc takim oto typem oferowanym przez Pinnacle.
⛔100

the-danger 43

the-danger

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Godzina: 0:00
Spotkanie: New York Islanders - Minnesota Wild
Typ: New York Islanders OT
Kurs: 2.10
Buk: PinnacleSports
Analiza:
Kolejny mecz na wyjeździe dla Minnesoty, wczorajszy mecz zapowiedziałem, niestety przegrali 4:1 z Bostonem więc zwrot przynajmniej wszedł. Z ostatnich 5 meczy wygrali tylko jeden ze słabym NY Rangers i tylko 2:1. Darcy Kuemper wyglądał ostatnio dość solidnie, ale prawdopodobnie odpoczywa dziś wieczorem. ESPN podało, że Ilya Bryzgalov zacznie ten mecz. Nie lubię go i nie wydaje mi się by coś magicznego dzisiaj zdziałał, wpuści pewnie 3 lub więcej, jak to zwykle robi (2.95 GAA w tym sezonie).
Islanders na ostatnie 5 meczy zanotowało 2 wygrane i 3 porażki, nadal są poza playoffami. Ale mają wiele zdolnych młodych zawodników, którzy umieją strzelać lecz niestety, na razie nie udaje im się tego wykorzystać kiedy potrzeba. Evgeni Nabokov zacznie dzisiaj co mi się bardzo podoba. Jego statystyki przeciwko Wild to 12-0-1 oraz 1.60 GAA. Więc całkiem, całkiem.
Ostatnio dużo przez Wyspiarzy straciłem i pamiętam jak mówiłem, że nie postawię na nich do końca roku, ale ten mecz wygrają. Bryzgalov już został przeze mnie opisany i myślę, że ofensywa Islanders pokarze nam dzisiaj show.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +9
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Godzina: 0:30
Spotkanie: Colorado Avalanche @ Montreal Canadiens
Typ: Colorado Avalanche (włącznie z dogrywką)
Kurs: 2,19
Buk: Pinnacle
Analiza: Po pokonaniu Senatorów, Lawiny w dniu dzisiejszym kontynuują swój kanadyjski trip zahaczając o Montreal, gdzie Patrick Roy po wielu latach związku z federacją Canadiens, zadebiutuje tym razem w roli trenera Avs. W moim odczuciu wiele się nie zmieniło i kieruje się właściwie podobną argumentacją typując Avalanche, co w przypadku ich ostatnich rywalizacji, między innymi w Ottawie. Zespół ten świetnie wykorzystuje swój arsenał, praktycznie każdy gracz gra na pełnych obrotach, z wiarą w swoje możliwości i nawet brak podstawowego centra - Stastnego oraz skrzydłowego Parenteau nie wytrącił z równowagi ich skuteczności ofensywnej. Poula na II linii sumiennie zastępuje objawienie tego sezonu MacKinnon, podczas gdy na I linii konsekwentnie dba o interes Matt Duchene.
Montreal nie musi być ciężki do zdobycia, tym bardziej że brakuje w tym zespole regularności oraz większego zdyscyplinowania w defensywie, a sam Price między słupkami po wyleczeniu urazu nie powrócił jeszcze do pełnej dyspozycji, nie mówiąc już że Avalanche to jedyny zespół, którego Carey nie pokonał w swojej karierze. Ponadto sprowadzenie Vanka do Canadiens póki co nie przynosi rezultatów i Austriak jest wart nie więcej niż &quot;worek krążków&quot; mając na koncie zaledwie jedną asystę w ciągu ostatnich pięciu spotkań. Stawiam na gości, którzy są bez wątpienia hot i zdecydowanie w na prawidłowej drodze by pokonać Habs.
⛔100

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Dyscyplina: Piłka nożna - AMERYKA PÓŁNOCNA I CENTRALNA: CONCACAF Liga Mistrzów - Play Offy
Godz: 03:00
Spotkanie: Tijuana (Mex) - Los Angeles (Usa)
Typ: 1
Kurs: 1.83
Analiza:
Dla meksykańskiego zespołu jest to bardzo ważny mecz i to z kilku powodów. Po pierwsze, same rozgrywki w Meksyku są bardzo prestiżowe i sporym zaskoczeniem byłoby odpadnięcie drużyny Tijuany. Ich forma w tym sezonie nie jest najlepsza, grają bardzo w kratkę, oczekiwania na pewno były większe. W Tijuanie mobilizacja na ten mecz jest spora, trener Cesar Farias dał odpocząć zawodnikom w meczu ligowym z Cruz Azul, na dodatek grają u siebie, w ciągu ostatniego roku na Estadio Caliente przegrali zaledwie raz! Ale skończmy już tak chwalić Tijuane, bo rywal trudny. LA Galaxy w ten weekend odpoczywali, nie rozegrali żadnego meczu od ostatniego spotkania w Lidze Mistrzów CONCACAF. Jednak ich forma może być zastanawiająca, w tym roku rozegrali dwa oficjalne mecze, włącznie z tym w którym ich rywalami był meksykański klub. W meczu w MLS przegrali dosyć niespodziewanie z Real Salt Lake 1-0. Mimo to, ja w tym meczu postawię na klub z Meksyku, fantastyczna publiczność która będzie niosła swój zespół, duża motywacja no i trzeba przerwać serię słabych spotkań.
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +13
denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Japonia, Nabisco Cup
Godzina: 11:00
Spotkanie: Tokyo - Kashima
Typ: Kashima DNB
Kurs: 2,00
Analiza:

Dziś wybrałem mecz w pucharze Japonii. Jest to spotkanie 1 kolejki w tych rozgrywkach w tym roku. Oto moje argumenty:
  • goście świetnie rozpoczęli ligę w tym roku na 3 kolejki mają 3 zwycięstwa, zero goli straconych, strzelili 9 bramek

• gospodarze jeszcze bez zwycięstwa w tym roku, 2 remisy i 1 porażka

• na ostatnie 5 meczy między tymi drużynami aż 4 wygrali zawodnicy Kashimy, raz tylko wygrali zawodnicy ze stolicy

• w tamtym roku Kashima zwyciężyła w tych rozgrywkach i myślę że bardzo chcą obronić ten tytuł więc będą już od pierwszego spotkania zmotywowani

⛔100

brick 208

brick

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie: Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks
Typ:
Suma punktów drużyny Milwaukee Bucks under 97.5
Kurs: 1.83
Analiza:
Dziś idę w stronę zakładu na ilość punktów drużyny. Bucks to obecnie najgorsza drużyna całej ligi NBA. Na wyjazdach radzą sobie fatalnie. W ostatnich 5 meczach wyjazdowych przegrali 5 razy (!). Podejrzewam, że dzisiaj będzie podobnie i znów przegrają dwucyfrową liczbą punktów. Blazers na swoim parkiecie są bardzo mocni. Zdecydowanie stawiają na defensywę i przynosi to skutki. Bucks w ostatnich 5 meczach grali nadzwyczaj dobrze, ponieważ udało im się przekroczyć wystawioną dziś linię aż dwukrotnie! Lecz dwukrotnie bylo to z drużynami, które nie stawiają na obronę, dokładnie chodzi tu o Timberwolves (112:101) oraz Pelicans (112:104) Blazers na własnym parkiecie tracą mało punktów, zazwyczaj mniej niż 100, gdy tracą dużo punktów to przegrywają np. z Golden State (112:113) czy z Lakers (106:107) Gdy tracili mniej niż 100 punktów po prostu wygrywali. Dzisiaj nie mogą sobie pozwolić na porażkę. W końcu, od paru sezonów prawdopodobnie udało im się dotrzeć do PO, dodatkowo obecnie są na dobrej pozycji. Wiadomo, że w Konferencji Zachodniej jest ścisk i liczy się każde zwycięstwo. Jak fatalną drużyną w tym sezonie pokazuje to, że są na 27 miejscu pod względem zdobytych punktów na 100 posiadań piłki z dorobkiem 99.3 pkt (!) Jestem przekonany, że jeśli Blazers potrafili rozbić na własnym parkiecie taką ekipię jak Brooklyn Nets 124:80 to podobnie będzie z Bucks.
⛔100

jaquar 33

jaquar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Borussia Dortmund v Zenit St Petersburg
Typ: 0:0 do przerwy
Kurs: 3,90
Bukmacher: Bwin
To mój ulubiony typ, którego bardzo często szukam. Borussia to zespół, który najciężej mi w tej kwestii jest wyczuć, bo o ile często trafiam go w Premier League czy Ekstraklasie, tak w meczach BVB zdarzyło mi się to bardzo rzadko. Są*nieprzewidywalni, ale w meczu z Zenitem obstawiam i liczę, że zagrają bardzo ostrożnie, z głową, tak jak często udawało im się to w poprzednich latach - bardzo starannie przygotowywać akcje, być przy piłce przynajmniej 60% czasu i ciągle rozsądnie szukać dobrych opcji do rozegrania.
Tradycyjnie nie przygarniam statystyk, bo mógłbym napisać, że Borussia w ostatnim meczu z Zenitem rozstrzelała się*od pierwszych minut; mógłbym napisać, że overowe połowy zaliczyli również w iluś tam ostatnich meczach LM i Bundesligi, jednak to nie ma wielkiego znaczenia. Passa zawsze jakoś się kończy. Czuję, że rewanż z Zenitem mogą rozegrać właśnie w sposób ostrożny, z dowiezieniem bezbramkowego wyniku do przerwy (na pewno będą chronić bramkę, bo strata gola w pierwszych minutach może zrobić*niepotrzebne zamieszanie).
Jeżeli chodzi o ofensywę, to zagrają bez Reusa, który odniósł kontuzję. Na jego pozycji wystąpi Grosskreautz i każdy wie, jak spore to dla zespołu osłabienie. Nie wierzę w genialny i ofensywny futbol BVB i nie wierzę, że strzelanina goli z St Petersburga będzie powtórzona w tym spotkaniu.
⛔100

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 00:00
Spotkanie: Columbus Blue Jackets- Carolina Hurricanes
Typ: Blue Jackets -1,5
Kurs: 2,86 (2 drogowo)
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Na dzisiejszą noc odstawiamy strzały w ciemny kont i bierzemy co innego. Co najśmieszniejsze, nigdy tym się interesowałem, ale Pinnacle jest jednym z bukmacherów u których w przypadku remisu po dogrywce, handi przechodzi na rzuty karne. Jeśli w nich moja drużyna wygra 2 bramkami, handi (oczywiście 2 drogowe) wchodzi ????
Dziś jedziemy mocno po bandzie z typem na Kurtki. Już tłumaczę dlaczego wybieram handicap na taką drużynę jak Blue Jackets. A więc po pierwsze jest to sytuacja w tabeli, Hurricanes mają już sezon stracony, matematyczne szanse na awans do PO oczywiście jeszcze są ale w Północnej Karolinie już chyba nikt o zdrowych zmysłach już w to nie wierzy. Ostatnie wyniki nie napawają optymizmem, co prawda u siebie jako tako jeszcze ciułają te punkty ale na wyjazdach wygląda to katastrofalnie. Na ostatnie 8 meczów w delegacjach, handi -1,5 był pokrywany przez gospodarzy aż 5 razy. To bardzo dużo.
Po drugiej stronie barykady jest drużyna Blue Jackets. Świetna dyspozycja podopiecznych Richardsa po IO. Na ostatnie 6 spotkań rozgrywanych na Nationwide Arena, Kurtki handi pokrywały aż 5 razy. Co ważne Kurtki są nadal w grze jeśli chodzi o tegoroczną fazę Play Off. Właściwie z tyłu czuć ciśnienie kilku drużyn i takie drużyny jak Hurricanes trzeba odprawiać szybko łatwo i przyjemnie z bagażem kilku bramek.
⛔100

baku996 69

baku996

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna / Liga Mistrzów
Data : 19.03.2014 / godz. 20;45
Spotkanie - Dortmund - St Petersburg
Typ - over 2.5 gola
Kurs - 1.47
Bukmacher : Fortuna

Analiza :JAk dla mnie niema co analizować, Dortmund jak wiadomo ma swoje mecze gorsze ( w Sobotnim spotkaniu przeciwko M gladbach ) oraz te lepsze jak 3 tygodnie temu przeciwko Petersburgowi gdzie wynik był 2:4. Według mnie 3 bramki padną na spokojnie, a tym bardziej że BVB gra na swojej murawie ????
⛔ 100 / bukmacher

Otrzymane punkty reputacji: +1
kens 17

kens

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Szwecja
Godzina: 19.00
Spotkanie: Hammarby - Kristianstad
Typ: Kristianstad
Kurs: 1.90
Analiza:
Siegamy teraz do szczypiornistów Szwedzkich. Kilka slow na temat gospodarzy , slabo rzucajacy i &quot;farcacy&quot; zespol . Dlaczego &quot;farcacy&quot; , gdyz na kilka ostatnich meczy ktore wygrywali rzucali zwycieska bramke w ostatnich sekundach meczu . Fakt zagrali w ostatniej kolejce dobry mecz z Liderem przegrywajac jedym pkt , ale czy ten lider moze sie rownac zespolowi Kristianstad ? Goscie maja 2 mecze zalegle jezeli je wygraja moga objac fotem lidera , przed nimi druzyna ze srodkowej strefy , nie sadze by osiedli na laurach i od pierwszych minut zaczeli szybka i agresywna gre. Druzyna gospodarz traci duzo bramek , co swiadczy o slabej o bronie .Natomiast druzyna gosci maja najepsza obrone , maja najmniej straconych bramek w lidze . Mysle ze przez caly mecz beda kontrolowac wynik spotkania Kilka słow o ostatnich meczach obydwu zespołow.
Hammarby na ostatnie 5 meczów 3 zwyciesta /1 remis / 1 porazka.
Kristianstad na ostatnie 5 meczów 3 zwyciesta / 2 porazki ( jest to najelpsza druzyna grajaca na wyjazdach) .
Pojedynki bezpośrednie: HAMMARBY - KRISTIANSTAD
06.11.13 ELI Kristianstad Hammarby 26 : 23
17.03.13 ELI Hammarby Kristianstad 24 : 23
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Spotkanie: Calgary - Buffalo
Typ: 1ML+U7.5
Kurs: 2.90
Godz: 2:00
Bukmacher: Gamebookers
Analiza:
Pojedynek w dołach - jedne z najgorszych drużyn, zmierzą się dziś ze sobą, uwaga, by odbębnić mecz. Obie drużyny bez szans na play-off więc teoretycznie tutaj każdy może wygrać i każdy wynik może paść, ale jak wiadomo mam inne zdanie na ten temat. Calgary bardzo fajnie się ostatnio prezentuje. Niekoniecznie zawsze chodzi o sam wynik, ale po prostu grają dobrze i to bez Iginli. To jest dość ciekawa sprawa, bo gdyby grali jak dziś to spokojnie do play-off by się dostali, ale jednak czegoś zabrakło i dziś podejmują u siebie najgorszą drużynę NHL po kursie 1.90 - to jest niesamowite jak mozna zarabiac w takich czasach. Oczywiscie Sabres dzis mogą wygrać, ale z 10% szans jak im dam na to,to będzie dobrze. Sabres jeszcze niedawno naprawde ciekawie grali, po olimpiadzie zaskoczyli wielu, ale od odejscia Vanka mysle ze popsuło się po prstu w tej druzynie ofensywnie. Dzis tez zagra pierwszy raz w bramce młodzik, a nie Enroth (naprawde wyczyniał cuda w tym roku!) i spokojnie mysle Calgary nawet z handicapem wygra po wyzszym kursie niz sam teraz gram. Buffalo strzela teraz 1-2 bramki na mecz i to jest zdecydowanie bardzo łatwy przeciwnik do ogrania. 5 porażek z rzędu mowi nam o czyms. a Flames? Defensywnie oni naprawde potrafia ograc i najlepszych (np Blackhawks) i problem jesli istnieje u nich to o ofensywe, bo 2.62 gola na mecz u siebie to jest niestety słaby wynik i czy dzis poprawią? Nie chce mowic, ze ten mecz skonczy sie wieloma bramkami mimo slabosci obu druzyn. Wlasnie jestem przeciwny temu, bo wg mnie bedzie to granie byle pograć, ale jednak Calgary mnie zaskakiwało w tym miesiącu i chce na nich raz postawic. Pojedynki bezposrednie to 5 porażek na 6 spotkan Sabres w samym Calgary i większość jednak undery, ale po kursie 4.50 nie będe ryzykował, dlatego mysle ze Calgary dzis spokojnie da radę w nisko bramkowym pojedynku.
✅190

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Manchester United - Olympiakos Piraeus
Typ:
Manchester United - Czyste konto? - Nie
Kurs:
1.61
Analiza:
Moim zdaniem bramka dla Olympiakosu zamknie ten cały dwumecz. Jeżeli Grecy strzelą na Old Trafford to United, żeby awansować będzie musiał strzelić, aż 4 bramki, bo nawet wynik 3:1 im niewiele pomoże, premiuje zespół z Grecji do dalszej fazy pucharowej.
O United już ostatnio wiele pisałem, naprawdę w 2014 roku są w kiepskiej formie. Na 14 spotkań wygrali zaledwie 4 mecze nad przeciętniakami z dolnej połowy Premier League.
W Grecji pozostawili na mnie bardzo słabe wrażenie, zero walki, a jedyną &quot;groźną&quot; akcję stworzyli sobie dopiero w 81 minucie meczu, był to niecelny strzał Van Persiego. W niedzielę 16 marca przegrali prestiżowy mecz u siebie z Liverpoolem aż 0:3.
Ktoś powie, że &quot;The Reds&quot; dostali 3 karne, ale nie da się ukryć faktu, że to oni byli drużynie bezpodstawnie dominującą i zwycięstwo 0:3 jest w pełni zasłużone, a mowy o wypaczeniu wyniku przez sędziego tutaj nie ma mowy.
United znowu ma bardzo ważny mecz z okazji Ligi Mistrzów, przegrali na wyjeździe 2:0, więc teraz muszą atakować (otworzyć się), żeby odrobić chociaż straty i zrobić dobre wrażenie. Grecy to dobrze wiedzą i będą chcieli wykorzystać, moim zdaniem celem Olympiakosu jest zdobycie bramki co im daje od razu świetną przewagę 0:3 w dwumeczu. Manchester może później wygrać nawet 2:1 czy 3:1, ale i tak nie awansuje.
Myślę, że typy na Manchester United obecnie to jeden z najgorszych możliwych wyborów. Wątpię by nagle ocknęli się i zagrali bardzo dobry mecz na 1:0-3:0. Osobiście uważam, że mecz skończy się wynikiem 1:1, a Olympiakos DNB po 5,50 to value.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom