>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.01.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Puchar Włoch
Spotkanie: Napoli - Inter
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Buk: bet365
Godz. 20:45
Analiza:

Górna połówka Pucharu Włoch jest bardzo mocna obsadzona, w dwóch parach ćwierćfinałowych zmierzą się ze sobą kandydaci do końcowego sukcesu. W dzisiejszym spotkaniu aktualny lider Włoskiej Seria A Napoli będzie podejmować Inter Mediolan. Ekipa Napoli praktycznie nie zmieniła swojego składu patrząc na poprzedni rok ale wykonała chyba jeden kluczowy ruch zmieniają na ławce trenerskiej Beniteza a zastępując go Sarrim. Dało to do początku świetny efekt, jest to trener z gatunku tych który lubi grę od przodu z wysokim pressingiem a to właśnie też lubią zawodnicy i kibice Napoli. Wyniki zespołu są świetne jak wspomniałem na początku jest to lider rozgrywek grający bardzo atrakcyjną piłkę, z największą ilością bramek strzelonych w 20 spotkaniach mają ich na koncie 41, z czego 20 zdobył będący w wyśmienitej formie Higuaín, które dziś zobaczymy od pierwszych minut, bo nikt nie ma zamiaru odpuszczać rozgrywek. Taki styl gry naraża ich czasami na to że zostawiają sporą ilość miejsca rywalom mimo to to i tak wygląda lepiej niż za kadencji Hiszpana. Przed własną publicznością forma wyborna bez porażki w bieżących rozgrywkach ze średnią dwóch bramek na mecz zdobywanych. Inter wrócił do czołówki dużo zmian personalnych przyniosło efekt, długo przewodzili stawce ale ostatnio mały kryzys cztery ostatnie spotkania ligowe to tylko jedno zwycięstwo, dwie porażki i remis. Ich największą siłą od początku była defensywa ale ostatnio z tym gorzej i od razu mniej punktów bo trzeba tutaj zaznaczyć Inter ro defensywna ekipa, która po wyjściu na prowadzenie potrafi bardzo dobrze bronić stąd taka mała ilość bramek zdobytych. Wydaje mi się jednak że dziś trener będzie szukał czegoś nowego w ofensywie bo samą defensywą jak pokazują ostatnie wyniki nie są wstanie wygrywać wynika to też z faktu słabsze formy tej formacji. Do tego Napoli z taką jakością w ofensywnie myślę że i tak znajdzie tutaj drogę, tym bardziej że Inter bramki traci właśnie z takimi zespołami 1:4 z Fiorentiną, 1:2 z Lazio czy nie tak dawno tutaj w lidze przegrali 2:1 z Napoli. Napoli będzie grało swoją piłkę czyli atak, jak powiedziałem Inter wydaje mi się że wyjdzie tutaj odważniejszy dlatego opcja bramkowa tak jak zwykle w starciach z Napoli jest najlepszy rozwiązaniem.
⛔ 100

D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna ME
Godzina: 20:30
Spotkanie: Francja-Polska
Typ: różnica zwycięstwa: Francja 1-3
Kurs: 3.40
Bukmacher: bet365
Analiza: Polska będzie miała bardzo trudne zadanie w tym meczu bo pokonać Francje będzie bardzo trudno. Francja gra bardzo dobrze na tym turnieju i jest największym kandydatem do złota. Polska dwa mecze i dwa słabe mecze, wygrywamy te mecze, ale z taką ilością błędów co robimy w ataku gubimy piłkę, nie wykorzystujemy dogodnych sytuacji to nic dobrze nie wróży. W tym meczu wiele elementów jest do poprawy i to, jak nawet poprawimy to nie musi nam przynieść zwycięstwa. Chce wieżyc, że wygramy ten mecz, ale jak już przegramy to nie za dużą różnicą bramek.
⛔ 100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, FA Cup
Spotkanie: Aston Villa - Wycombe Wanderers
Typ: Aston Villa
Kurs: 1.57
Buk: Bet365
Godz. 20:45
Analiza:
Staram się jak najdalej bokiem przechodzić od spotkań pucharowych, jak i niektórych drużyn z BPL, ale tutaj czuję value dla gospodarzy. Aston Villa niedawno przełamała się i pierwszy raz od SIERPNIA 2015 wygrała spotkanie w lidze. Coś niesamowitego, klub z taką historią prawie pół roku męczył się ze zdobyciem 3 punktów w lidze. Niestety są głównym kandydatem do spadku, ale może (?), może coś drgnie w końcu. Generalnie widziałbym Norwich zamiast AV w strefie spadkowej, ale kto wie jak nam ta druga połówka sezonu zleci. Jak na razie bardzo optymistycznie to wygląda dla gospodarzy. Wygrana z Crystal Palace i remis z Lester, a to o czymś już świadczy. Mam nadzieję, że nie będzie pajacowania ze strony trenera Aston Villi i wystawi skład na miarę BPL i na miarę tego, co może się zdarzyć- czyli zachwiania równowagi historii Aston Villi, a mianowicie- gospodarze z ostatnich 7 sezonów, aż sześciokrotnie awansowali do 4 rundy tego pucharu. Już w pierwszym meczu byli blisko wyeliminowania rywala w końcówce, ale zabrakło trochę szczęścia. Dziś, kibice, w lepszych nastrojach po długo wyczekiwanym przełamaniu - powinni spokojnie awansować do 3. rundy FA Cup.
✅ 57

medium0 48

medium0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Puchar Włoch
Spotkanie: Napoli - Inter
Typ: Napoli over 1.5 bramki
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Godzina: 20:45
Analiza:
Tutaj sprawa jest prosta. Napoli od przegranego u siebie w maju meczu z Lazio jest nie do pokonania na własnym boisku. Tylko dwa remisy na 16 rozegranych spotkań i tylko dwa razy nie udało im się strzelić minimum dwóch bramek. Bilans bramkowy miażdżący dla przeciwników: 39:9. Łatwo wyliczyć średnią na mecz. Ostatnie 5 spotkań z Interem Mediolan u siebie to 4 zwycięstwa i tylko raz z jedną strzeloną bramką. Higuain który we Włoszech czuje się jak ryba w wodzie jest w kapitalnej formie i ma już 20 bramek na koncie w lidze. Na pewno będzie chciał dzisiaj coś dorzucić od siebie.
Goście za to ostatnio zanotowali tendencję zniżkową co poskutkowało utratą lidera w lidze jak i drugiego miejsca na rzecz Juventusu. Dzisiaj czeka ich bardzo ciężkie zadanie bo Napoli nie ma zamiaru odpuścić Pucharu Włoch zwłaszcza że po drugiej stronie prawdopodobnie czekać na nich będzie Juventus. Inter może pokusić się o bramkę (ostatnie 10 wyjazdów to tylko jedno spotkanie bez strzelonego gola) i BTTS po dobrym kursie też nie byłby tutaj złym typem ale zdecydowanie gram w strone bramek dla gospodarzy.
⛔ 100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Towarzyskie Europa
Godzina 19:05
Borussia D : Sparta Praga
- Sparta Praga over 1.5 gola
- 3.50 / Unibet
Mecz towarzyski tak więc wszystko jest możliwe , Borussia wróciła nie dawno ze zgrupowania w Dubaju gdzie rozegrali parę spotkań kontrolnych , ostatnio wygrali z Jeonbuk 4:1 , co do gości to ci w ostatnim meczu kontrolnym pokonali Usti nad Labem aż 7:1 co pokazuje iż nie na darmo zajmują pozycję wicelidera Synot ligi a ich dorobek po 16 kolejkach to 11-2-3 i br. 35:10 czyli w + 25 , na stronie klubowej sztab i sami zawodnicy zapowiadają że poważnie podchodzą do potyczki z Dortmundem i ja na to liczę a że to mecz towarzyski jak już wspomniałem to właśnie liczę że Sparta powinna swoje szanse mieć w tym meczu na strzelenie bramki i je wykorzysta jak Jeonbuk zdobył jedną to ze strony Sparty liczę na dwie bramki a ogólnie na ciekawy mecz ze sporą ilością bramek !
⛔ 100

2 44

26dzejo26

Użytkownik
Piłka ręczna 20:30
Chorwacja-Islandia
2
3,50
Betsafe
spotkanie faworytów grupy, mecz który może zdecydować, że jedna z tych wielkich drużyn odpadnie z turnieju już w tej fazie - co niezależnie od tego która by to była drużyna - byłoby sensacja. Już w analizie meczu Chorwacja-Norwegia, przewidujac wygrana skandynawów wskazałem mankamenty w grze Chorwacji, co do Islandii to no cóż mecz z Białorusia delikatnie mówiac im nie wyszedł w obronie. Nie sadze by w tak ważnym meczu to się powtórzyło i tu w mojej opinii nie będzie równie wysokiego wyniku, przewiduje, że będzie wiele wykluczeń co za tym idzie, zwalnianie gry na czym ucierpia kibicie ogladajac stosunkowo niewielka liczbę bramek (przynajmniej w porównaniu z 77 bramkami w poprzednim meczu). Chorwaci potrafia się zagotować, maja taki typowo bałkański charakter, co kontrastować będzie z chłodnym głowami wyspiarzy (tak Islandia to wyspa i tak wiem, że czesciej ten rzeczownik używany jest do mieszkańców Wielkiej Brytanii). I własnie myslę, że ta zimna głowa przeważy szalę zwyciestwa.
⛔ 100

dunker 94

dunker

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Mistrzostwa Europy M.
Spotkanie: Francja - Polska
Typ: 1 połowa Francja -1,5
Kurs: 1,88
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Chyba każdy śledzi poczynania naszych szczypiornistów, ja również, więc postanowiłem podać dziś typ na piłkę ręczną. Typuję że do przerwy Polacy będą przegrywać minimum dwoma bramkami. Z tego co widziałem w ostatnim meczu to Polacy strasznie się męczyli w 1 połowie, gdyby nie Syprzak i jego 6/6 z gry było by tragicznie. Nasze skrzydła w ogóle nie funkcjonowały, gra była oparta na kołowym i kilku rzutom z dystansu. Akcje Polaków nie miały szybkości, nie stworzyliśmy żadnej kontry dlatego że czekamy na zmiany, głownie po to aby wszedł Kamil, bo on mało broni a więcej gra w ataku, przez to Polacy próbowali akcji pozycyjnych ale jak już wcześniej powiedziałem te akcje nie mają tempa, piłka chodzi za wolno nie możemy zaskoczyć przeciwnika, takie było moje odczucie po meczu z Macedonią, z którą do przerwy przegrywaliśmy 11:13. Dziś zabraknie w składzie meczowym Bartosza Jureckiego który jest pewnym punktem naszej kadry: &quot;36-latek na EHF Euro 2016 wystąpił w dwóch dotychczasowych meczach Biało-Czerwonych. W starciu z Serbią rzucił trzy bramki (3/4) z Macedonią trafił cztery razy (4/4). Miał 100-procentową skuteczność z rzutów karnych (5/5).&quot; Jest to na pewno osłabienie. Dochodzi jeszcze fakt &quot;wejścia w mecz&quot;, uważam że Polacy nie mogą złapać rytmu, w poprzednim meczu Macedonia odskoczyła na 6:2, która nie jest jakąś potęgą piłki ręcznej w porównaniu z Francją. Obie drużyny mają zagwarantowany udział w dalszej części turniej, mecz o zwycięstwo w grupie. Po tym co pokazali ostatnio Polacy myślę że dziś nie wygrają tego spotkania, stawiam na wynik do przerwy bo to wydaje mi się pewniejsze. Stawiam dziś na zwycięstwo Fracji, chociaż wolałbym aby to nasi wygrali, ale jeśli Francja wygra to dobrze dla kieszeni a jak wygrają Polacy to będzie dobrze na sercu! ????
⛔ 100

etylina 12

etylina

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna, Mistrzostwa Europy
Godzina: 20;30
Spotkanie: Francja - Polska
Typ: suma punktów - over 55,5
Kurs: 2,85
Bukmacher: Bet365

Analiza:
Bukmacherzy faworyzują tutaj Mistrzów Świata i Europy a także zdobywców złota na IO w Londynie, z drugiej strony Polacy mają swoją halę i genialnych kibiców!!! Ciężko jest mi wybrać tutaj zwycięsce serce co innego rozum co innego, dlatego stawiam na over punktowy w meczu. Francuzi sie rozkręcają, nie pokazali jeszcze swojej siły, Polska drużyna z mojej obserwacji nienajlepiej broni i to napewno Francuzi będą chcieli wykorzystać. Nasi zawodnicy też nie są z pierwszej łapanki i będą starać się coś ugrać.
Francja bardzo często rzuca w granicach 30pkt (ostatni mecz - Nyokas 8pkt, Abalo 5pkt) mam nadzieję, że i my nie będziemy gorsi w koncu mamy Jureckiego M (z Macedonia 5 trafień) Syprzak (6 trafień) Lijewski (4pkt). Gramy do końca i mam nadzieje że uda nam sie wygrać przynajmniej jednym punktem ;] co pokryje mój typ! Powodzonka!

Więcej niż jeden typ w ciągu dnia
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
saszix 86

saszix

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Mistrzostwa Europy M.
Spotkanie: Chorwacja - Islandia
Typ: Chorwacja -1.5
Kurs: 1.70
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Dzisiaj wybrałem spotkanie na mistrzostwach Europy w ręcznej Chorwacja - Islandia. Chorwaci nie zagrali nic ciekawego w dotychczasowych spotkaniach na tych mistrzostwach zresztą Islandia również, która zmniejszyła swoje szanse na 1 miejsce sensacyjnie przegrywając z Białorusią. H2H zdecydowanie po stronie Chorwatów. Ważny mecz dla Chorwatów gdyż nie mogą pozwolić sobie na porażkę która może spowodować odpadnięcie z mistrzostw. Islandia to już nie ta drużyna która zawsze krążyła gdzieś koło podium. Myślę, że będą bardziej zdeterminowani aby zagrać na maximum możliwości i wygrają pewnie z reprezentacją Islandii.

✅ 70

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom