>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.11.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Challenger Tyumen
Spotkanie:
Gerasimov E./Zhyrmont D. - Artunedo A./Sitak D.
Typ:
Gerasimov E./Zhyrmont D.
Kurs: 1,61
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Oto jak wygląda to zestawienie. Mega wynalazkowy rusko-hiszapński składak, kontra 2 Białorusinów. Sitak (Dmitri, nie mylić z Artemem) to 30 letni czarodziej tenisa, należący do licznego (szczególnie w cyklu ITF) gatunku, który ja osobiście zwykłem nazywać &quot;ktokolwiek widział, ktokolwiek wie&quot;. Jedyny jego atut w tym meczu to fakt, że jest &quot;tubylcem&quot; - może ktoś z rodziny jest sponsorem turnieju albo jest kortowym i dostał udział w turnieju za zasługi dla klubu ???? (nie no na poważnie, kiedyś był, z 10 lat temu w top 400). Do pary wziął sobie młodego (zdolnego) Hiszpana, który na poziomie challengerowym w debla nie grał chyba w życiu (nie chce mi się sprawdzać jego osiągnięć w ITF czy w czasach juniorskich). A teraz kilka słów o przeciwnikach. Kto śledzi challengery wie, co pokazał Gerasimov w ub tyg w Helsinkach, zatem forma się zgadza. O Zhyrmoncie co prawda nie da się tego powiedzieć bowiem, ostatnio wyraźnie gra słabiej (porażki z Van der Duimem czy Muzaevem chluby nie przynoszą), ale za to cóż obaj pokazali niedawno w debla. To naprawdę wzbudzić powinno przynajmniej uznanie. W ostatnich tyg pokonali takie pary jak Elgin/Gabashvili, Golubev/Kudryavstev czy Menendez/Puetz. Jak komicznie na tym tle wygląda rusko-hiszpański składak chyba nie trzeba opisywać. W tym meczu można obawiać się 2 rzeczy i tylko dlatego nie położę na to naprawdę &quot;grubej&quot; kasy. Po pierwsze to mecz w Rosji i nikt nie wie, cóż tam &quot;ma się wydarzyć&quot; zgodnie z góry ustalonym scenariuszem (turnieje w Rosji, na Bałkanach, w Rumunii czy Włoszech wiadomo z czego słyną). 2 kwestia, powiązana właściwie z 1 to obecność tego Sitaka. Wyrażę się wprost i dosadnie &quot;może kur.. on musi wygrać&quot; ???? ???. Właśnie trafiłem na jego wynik z debla z tego roku
Sitak - BELOZERSKIKH, A (RUS) vs MICHALICKA, M (CZE) /MOSER, N .
wynik 3-6 0-6 RESPECT ????
✅ 61

Otrzymane punkty reputacji: +16
emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Dyscyplina : Hokej Czechy Extraliga
Spotkanie: Zlin- Chomutov
Typ: Zlin
Kurs: 1,5
Bukmacher: bwin
Data: 18.11.2013
Godzina spotkania: 17.30

Analiza:
Zacznę od tego iż te zespoły spotkały się już 4 października bieżącego roku. Spotkanie było rozgrywane w Chomutovie, wynik w tamtym spotkaniu był remisowy 3:3 lecz karne ujawniły zwycięstwo gości „Zlin” 3:4. Wierze iż zespół pamięta tamto spotkanie i tym razem będzie chciało łatwo wygrać z rywalem z północnego zachodu. I to także jest przesłanka by mecz wygrał zespól gospodarzy. Goście muszą przejechać z Pardubic do Zlin-u jakieś 200 kilosów po przegranym meczu 4-2 z tamtejszym zespołem które rozgrywali wczoraj o godzinie 15.00. Za to Zlin wraca z wygranego spotkanie z Ostrawy z Vitkovicami 2:4. Spotkanie rozgrywali także o godzinie 15.00.
Poza tym goście ostanie 5 spotkań na wyjeździe to aż 5 porażek z tego tylko 1 po dodatkowym czasie gry. Za to Zlin ostatnie 5 spotkań u siebie porażka z wyżej klasyfikowaną drużyną Kometa Brno, 4 zwycięstwa w tym jedno po dodatkowym czasie gry z zespołem z Pragi.
Myślę i mam nadzieje że dobry mam typ na to spotkanie. J
Dodatkowo myłkę iż padnie więcej bramek niż 4,5 lecz nie umiem znaleźć kursu. Jak ktoś ma niech gra ;) Pozdrawiam
✅ 50

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Argentyna Primiera Divison
Spotkanie: Colon - Atl.Rafaela
Typ: 2 DNB
Kurs: 1,91
Bukmacher: William Hill
Pomimo faktu że ekipie Atl.Rafaela ewidentnie nie leżą mecze wyjazdowe ( liga 7 meczy wyjazdowych 4 porażki 2 remisy i 1 zwycięstwo) to uważam że kurs na Ich zwycięstwo jest przesadzony. Dzisiejszym Ich przeciwnikiem jest drużyna Colon zespół pogrążony w totalnym kryzysie. Na tą chwilę znajdujący się na ostatniej 20 pozycji z której ciężko będzie się im odbić gdyż decyzją związku dodatkowo odebrano im 6 pkt ligowych tym samym dobijając gwoździa do trumny. Motywacja wśród zawodników zerowa gdyż do tej pory nie otrzymali zaległych pensji. Ostatni mecz kiedy ta drużyna wygrała odbył się 1 września od tamtego czasu do dzisiaj trwa seria 8 porażek przeplecionych 2 remisami. Mocny średniak ligowy jakim na pewno jest drużyna Atl.Rafaela powinien pokonać bez problemu będących w kłopotach gospodarzy.Jeżeli chodzi o braki kadrowe to Atl.Rafaela zagra na pewno bez Bastia (pomocnik 15/0) i Canuhe ( pomocnik 13/2) . Colon musi sobie radzić bez Moren Fabianesi ( kluczowy pomocnik 8/0) który jest już kontuzjowany od dłuższego czasu oraz kluczowego napastnika Ramireza ( atak 11/4) plus do tego Curuchet ( atak 11/4).
ZWROT

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz towarzyski
Spotkanie: Włochy-Nigeria
Typ:1 AH-1,5
Kurs: 2,75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na dzisiaj jedynie co to chyba ten mecz jest sensowny. Włosi wystąpią dzisiaj w najsilniejszym składzie, a Nigeria może być trochę przemęczona ponieważ w sobotę zespół grał z Etiopia w eliminacjach do mundialu. Oglądałem fragmenty tego meczu i szczerze to Nigeria mnie jakoś nie zachwyciła. Dodatkowo duża różnica km jak i temperatur może wpłynąć negatywnie na zawodników Nigerii. Dla mnie faworyt w tym meczu jest jeden.

⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna - Dania 1 liga
Spotkanie : Fredericia : Vejle Boldklub
Typ - zwycięzca w min 1-15 /
Vejle Boldklub
Kurs - 6.00
Sportingbet

Mój typ na dziś trochę nietypowy bo liczę na szybko zdobytą bramkę w spotkaniu pomiędzy Fredericią a Vejle , ale do rzeczy - gospodarze zajmują 7 pozycję a na ich koncie 24 pkt natomiast goście o pozycję wyżej bo miejsce 6 z 25 pkt , gospodarze u siebie bilans 4-2-2 i 20:14 natomiast goście wyjazdy to 4-1-2 i 16:8 i dlatego spodziewam się ciekawego pojedynku !
Dlaczego taki typ ? a no już tłumaczę - zaglądając do aktualnych statystyk obu ekip z tego sezonu zauważymy że :
- Fredericia ( czas straconych bramek ) w min 1-15 aż 5 goli co daje nam 20.83% wszystkich straconych przez nią goli i w/g mnie to sporo .
Jeszcze jedna ze statystyk bramkowych gospodarzy to taka że z 24 goli straconych aż 14 (58.33%) stracili w pierwszej połowie .
Teraz gole gości ogólny bilans bramkowy to 25:14 i tak 25 strzelonych to może nie jest jakiś wspaniały wyczyn ale za to straconych mają najmniej w lidze co pokazuje że z obroną u nich jest OK . Teraz jak to się przekłada na mecz : Vejle zdobyte gole jak już pisałem 25 z tego 15 goli w pierwszej połowie (60.00%) w/g mnie OK a jak to sie przekłada na minuty :
1-15 ( tylko 2 gole 8.00% ) 16-30 8 goli 32.00%
no i tu jak widać trochę ryzyko bo ja wybieram przedział 1-15 co procentowo jest mniej niż 16-30 ale zaryzykuję i stawiam na ten pierwszy przedział 1-15 !
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka Orlen Liga
Spotkanie: Pałac Bydgoszcz - Siódemka SK bank Legionowia
Typ: Pałac Bydgoszcz
Kurs: 2.55
Bukmacher: Bet 365
Data: 18.11.2013 18.00
Dziś ciekawie zapowiadający się mecz w Bydgoszczy spotykają się drużyny które okupują 9 Bydgoszcz i 8 Legionovia miejsca w tabeli. Moim zdaniem w przypadku Legionovii liczono na więcej transfery Tomsi, Rybaczewskiej, Rakic mialy dać tej drużynie lepszy wynik. Jednak do tej pory zawodniczki Legionovii zagrały jeden świetny mecz pokonując Impel Wroclaw. Grają nierówno ostatnio porażka 2-3 z Budowlanymi u siebie 2-3. Dziś bukmacherzy faworyzują drużynę z Legionowa jednak moim zdaniem niesłusznie. Pałac nie imponuje silnym składem jednak ostatnio ta drużyna urwała seta Chemikowi Police. W drużynie jest kilka młodych ciekawych zawodniczek Kaliszuk, Połeć. Mom zdaniem dziś czeka nas wyrównany mecz a ambitne Bydgoszczanki mają szansę na odniesienie zwycięstwa
⛔ 100

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ EUROPA: Mistrzostwa Europy U21 - Kwalifikacje
Spotkanie: Albania U21 - Hiszpania U21
Typ: poniżej 0.5 gola w pierwszej połowie
Kurs: 5.50
Analiza:
W ostatnim spotkaniu między tymi drużynami kiedy to Hiszpania grała u siebie, gol padł dopiero w 35 minucie strzelony przez Muniain&#39;a, dziś liczę na to, że będzie to dopiero druga połowa. Czy będzie to też dzisiejszy zawodnik? Trudno powiedzieć. Drużyna z Albanii stara się bronić jak tylko jest to możliwe. Albania u siebie przegrywa, ale co zrobić? Nie mają mocnego składu, grają dość niszową piłkę i głównie to amatorka niestety (chodzi mi o poziom), ale u siebie umieją się bronić bardzo dobrze, nie tracą już tyle bramek co wcześniej. Widać progres w grze gospodarzy i mam nadzieję, że mój typ dziś będzie poprawny i przyjezdni zasmakują bramki dopiero w drugiej połowie - albo i w ogóle, też mnie będzie to cieszyć. Dla mnie 4/10.
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +15
T 55

typy-1x2

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna puchar Danii
Spotkanie: Hobro - Nordsjalland
Typ: Hobro
Kurs: 4.50
Bukmacher: Betclic
Data: 18.11.2013 21.00
Analiza:
Na dzisiaj proponuje mecz pucharu Danii Hobro vs Nordsjalland. Goście ten sezon mają fatalny i są na przedostatniej pozycji w tabeli duńskiej ekstraklasy a gospodarze są liderami zaplecza ekstraklasy. Moim zdaniem większą determinacje okażą gospodarze i zwiciężą w tym meczu , a goście będą się mogli skupić się na utrzymaniu w lidze.
⛔ 100

M 0

marcin1906

Użytkownik
Dyscyplina: EUROPA: Mistrzostwa Europy U21 - Kwalifikacje
Spotkanie: Szwajcaria-Ukraina
Typ: 1
Kurs: 1.83
Analiza:
Szwajcaria po ostatnim przegranym meczu u siebie z Chorwacją bedzie chciała wkońcu wygrać na własnym boisku porażka z Ukrainą bardzo skomplikuje szwajcarom sytuacje w grupie ostatni mecz Szwajcarzy wygrali na własnym boisku ponad rok temu i licze że wkońcu sie przełamią mój typ to wygrana szwajcari
kiepska analiza
⛔ 100

4 96

46ckm

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Grecja A1
Spotkanie: Ago Rethymno - Olympiakos
Typ: Olypmiakos poniżej 85
Kurs: 1,86
Bukmacher: Betsson
Faworytem spotkania bez dwóch zdań są goście i tu nie ma co dyskutować bo obie drużyny dzieli różnica co najmniej dwóch klas. Pytanie tylko jak do tego meczu podejdą przyjezdni którzy grają praktycznie co trzy dni bo oprócz ligi oczywiście występują również w eurolidze i do tego dochodzą kontuzje które gości z Pireusu nie omijają. Wydaje mi się że koszykarze Olympiakosu będą chcieli wygrać to spotkanie jak najmniejszym nakładem sił i może sięgną do głębszych rezerw żeby nie narażać się na kolejne kontuzje bo sezon długi a najważniejsze mecze dopiero przed zespołem. Z uwagi na to o czym napisałem myślę że przyjezdni zwyciężą ale z przekroczeniem 85 mogą mieć problem bo tempo spotkania raczej będzie wolne.
⛔ 100

U 0

ufo89

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Polska, Tauron Basket Liga
Spotkanie: Stelmet - Anwil
Typ : 2
Kurs: 5,25
Bukmacher: BWIN
Analiza:
Witam na dzisiaj mam do zaproponowania spotkanie Tauron Basket Ligi, Anwil poniósł 2 porażki po dogrywce z Treflem i z AZSem Koszalin po stracie rozgrywajacego. Dzisiaj druzyna z Wloclawka ma szanse na odniesienie zwyciestwa poniewaz yawodnicy z Zielonej Gory napewno sa zmeczeni podroza jak i ostatnim meczem w Eurolidze, zatrzymam sie na chwile na owej |Eurolidze| poniewaz uwazam ze Stelmet przywiazuje za duza uwage tym rogrywka spychajac TBL na drugi plan i to jest blad, w Polskiej Lidze kazdy moze wygrac z kazdym a Anwil mimo oslabien walczy o najlepsze miejsce i walke o mistrzostwo. Kurs jest bardzo wysoki a spotkanie bedzie zapewne rozgrywane na do ostatnich minut, widze szanse po stronie ekipy Anwilu poniewaz dodatkowo dzisiaj powinien zagrac ich rozgrywajacy i poprawadzic do zwyciestwa ???? Powodzenia
⛔ 100

xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Dyscyplina: EUROPA: Mistrzostwa Europy U21 - Kwalifikacje
Spotkanie: Izrael U21 - Portugalia U21
Typ: Portugalia (-1,5)
Kurs: 2,60
Analiza:
Spotkanie miedzy pierwsza a druga druzyna tabeli. Pogtugalia 3/3 zwyciestwa z azerbejdzanem na wyjezdzie 0:2 i w domu z Norwegia i Macedonia odpowiednio 5:1 i 3:0. Bilans bramkowy jak mozna latwo obliczyc 10:1 natomiast gospodarze spisuja sie całkiem nie zle 3/0/1 porażka z Portugalia 3:0. Portugalczycy wygrli ostatnie 6 spotkan. Goście sa tutaj oczywiscie faworytem i powinni to spotkanie wygrać a stadion w izraelu nie powinien tego zmienic. Goscie pokazali ze umieja grać z gospodarzami wygrywajac ostatnio pewnie 3:0. Ostatni argument jest taki iz Portugalczycy wygrali ostatnie 6 spotkan z handi -1,5 nie sadze aby ta seria sie dzis skonczyla. Polecam oczywiscie rowniez kurs over 2,5. Powodzenia
⛔ 100

S 10

surprise

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Polska, Tauron Basket Liga 19:00
Spotkanie: Stelmet(-11) - Anwil
Typ : 2
Kurs: 1,85
Stelmet jeszcze kilka dni temu był o krok o sensacyjnego zwycięstwa nad Olympiakosem Pireus. Niestety rzut w ostatniej sekundzie meczu zadecydował o zwycięstwie Greków. Mimo wszystko widać, że zielonogórzanie zaczynają grać co raz lepiej, choć ta ostatnia porażka może u nich spowodować lekkie zmęczenie fizyczne, a także psychiczne. Do tego zagrają z ekipą, która ostatnie dwa spotkanie wygrała z nimi(w tym jedno spotkanie 31 punktami). Drużyna z Włocławka przyjedzie do Zielonej Góry z bagażem dwóch porażek w ostatnich meczach, ale przyjedzie także z rozgrywającym Dusanem Katniciem, który wraca po kontuzji do drużyny, co z pewnością pomoże drużynie Bogicevicia. Włocławianie nie przegrali w tym sezonie jeszcze więcej niż 10 pkt. Blisko pęknięcia tej granicy było w meczu z Sopotem, gdy w dogrywce przegrali 20 do 10. Patrząc właśnie statystycznie na wyniki w ostatnich meczach, to Anwil nie powinien stracić więcej niż 10 punktów w meczu ze Stelmetem. Wydaję mi się, że gra w europejskich pucharach drużyny z Zielonej Góry może spowodować spadek ich sił, a także pewną dekoncentrację w rozgrywkach TBL.
⛔ 100

A 0

aniemowilem

Użytkownik
Dyscyplina; Siatkowka, Orlen Liga
Spotkanie; Impel - Muszynianka
Typ; 2
Kurs; 6.00 -&gt; 5.00
Bukmacher; Bet365
Analiza - moim zdaniem dzis wieczorem zobaczymy ciekawe spotkanie we Wroclawiu. Bardzo dobrze spisujace sie gospodynie, podejma zespol z Muszyny dolujacy w tym sezonie. Moj typ to zwyciestwo gosci w tym meczu, poniewaz zespol z Wroclawia od 2008 roku nie pokonal ekipy z Muszyny. Taka po czesci klatwa? Nie sadze takze, zeby taka passa zlych meczy w wykonaniu Mineralnych sie powtorzyla, bo ile mozna... Natomiast zawodniczki z dolnegoslaska ostatnio wymeczyly zwyciestwo po jak dla mnie slabym meczu w Dabrowie Gorniczej. Czuje, ze dzis poraz 13 z rzedu zespol Impelu bedzie musial zejsc z boiska pokonany, choc wedlug bukmacherow jest faworytem tego spotkania. Licze, ze trener Serwinski poczynil dobre kroki i zmobilizuje swoje zawodniczki na dzisiejszy mecz. Po 2 slabych meczach czas na rewanz, a tutaj z teoretycznie mocniejszym rywalem bedzie smakowalo podwojnie.
⛔ 100

P 2

provokacija

Użytkownik
Dyscyplina: PIŁKA NOŻNA - EL. ME U-21
Spotkanie: Izrael - Portugalia
Typ: 2
Kurs: 1,62
Bukmacher: WH
szybko bo zaraz mecz. Izrael przegrał z Portugralią na wyjeździe 3:0 ale w pozostałych meczach zawsze strzelał dużo bramek tracąc przynajmniej jedną, dziś grają u siebie więc myślę ze typ w sam raz na BTS, bo Portugalczycy swoja robotę powinni wykonać, kurs mały ale do doubla idealny. pozdrawiam.
kiepska analiza
Poza tym nie piszemy skrótami bukmacherów..
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Dania
Spotkanie: Fredericia vs Velje
Typ: Velje -0,5 bramki
Kurs: 2.40
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza:
Zapraszam na mecz 2 ligi duńskiej gdzie Fredericia na własnym stadionie podejmie Velje.Faworytem w moich oczach są oczywiście goście spotkania którzy zajmują 6 miejsce z 25 punktami na koncie.Dzisiejsi gospodarze Fredericia tracą tylko 1 oczko do Velje i zajmują 7 miejsce w tabeli więc dlaczego jestem taki pewny wygranej Velje.Otóż gra na wyjazdach tej drużyny jest na prawdę skuteczna.W 7 meczach poza własnym stadionem Velje odniosło aż 4 zwycięstwa, 2 porażki i 1 remis co jest trzecim wynikiem jeśli chodzi o grę na wyjazdach w całej lidze.Fredericia u siebie spisuje się w podobny sposób co Velje na wyjeździe.W 8 spotkaniach mają na swoim koncie 4 zwycięstwa, 2 porażki i 2 remisy co daje 5 wynik gry u siebie w całej lidze.Ja stawiam na Velje bo moim zdaniem w tej drużynie jest większy potencjał niż w ekipie gospodarzy.Velje wygrywając to spotkania może wyprzedzić 2 drużyny i znaleźć się blisko miejsca premiowanego awansem.Mecze bezpośrednie tych drużyn zawsze były mocno emocjonujące i bardzo często padały remisy,jeśli już ktoś wygrywał to była to drużyna Velje i dziś powinno być podobnie.Co tu więcej pisać, Velje to mój faworyt bo grają w tym sezonie nie najgorzej a ich celem na pewno jest awans dlatego dziś sprężą się na pewno na 100% i mam nadzieję że wywiozą 3 punkty z terenu rywala.Powodzenia!!!

⛔ 100
powtórzenie

Otrzymane punkty reputacji: +7
F 52

fejser

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Liga Włoska
Spotkanie: Venezia - Armani Milano
Typ: 2(hc-4)
Kurs: 1,99
Analiza: Dziś ostatni mecz 6 kolejki ligi włoskiej. Armani po ostatniej porażce z Virtus Bologna będą chcieli się zrehabilitować i wygrać mecz z ostatnią druzyna ligi . Venezia jak na razie wygrała 1 mecz a 4 przegrała. Armania radzi sobie dużo lepiej wygrali 3 mecze a przegrali 2. Takie mecze muszą wygrywać. Armani gra również w eurolidze gdzie spisuje się dość dobrze. Zajmują w swojej grupie 3 miejsce. Grająć w eurolidze trzeba mieć szeroką mocną ławkę rezerwowych. Moim zdaniem handi 4 w tym meczu jest spokojnie do pokrycia. Nie sądzę by Armani ten mecz sobie odpuścili przed meczem w Eurolidze 22.11 z Anadolu Efesem z którym w pierwszym meczu ulegli decydowanie i nie mają zbytnio szans w rewanżu. Na pewno w 100% skupią się na zwycięstwie w dzisiejszym meczu. Polecam bo kursy na Armani z godzinę na godzinę spadają oczywiście
⛔ 100

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Anglia League One
Spotkanie:Walsall - Peterborough
Typ: over 1,5 bramki do przerwy
Kurs:3,00
Bukmacher:William Hill
Dziś o godzinie 20:45 w ramach dokończenia 16 kolejki League One dojdzie do konfrontacji piłkarzy Walsall z drużyną Peterborough.Pozornie jest to spotkanie ligowego średniaka z ekipą z czuba tabeli jednak obie ekipy ostatnimi czasy grają dość przeciętnie.Gospodarze po 15 kolejkach mają na swoim koncie 22 punkty i legitymują się bilansem bramek 17:15.Ekipa gości natomiast ma na swoim koncie 32 oczka a ich bilans w bramkach to 25-12 co daje obecnie trzecie miejsce w lidze.Tak jak wspomniałem obie drużyny ostatnie nie grają jakoś porywając,piłkarze Walsall przegrali dwa ostatnie mecze i nie zdobyli nawet bramki natomiast drużyna z Peterborough już od trzech kolejek nie zdobyła pełnej puli punktów.Wbrew pozorom jest to dobry prognosty patrząc na mój dzisiejszy typ ponieważ obu ekipą będzie zależeć na zwycięstwie więc bramki powinny paść.Dorzucając do tego fakt że drużyna Peterborough na wyjazdach zajmuje drugą lokatę w lidze jeśli chodzi o strzelone bramki,a ma ich na koncie już 16 po 7 gra wyjazdowych oraz statystykę gości w straconych bramkach u siebie a jest ich aż 10 przy 7 strzelonych wszystko składa się w sensowną całość.Gospodarze tracą 66,7% bramek na własnym stadionie natomiast ekipa gości znacznie lepiej prezentuje się na wyjazdach i co ważne strzela sporo bramek na boiskach rywali więc przy średnim czasie zdobycia pierwszej bramki przez Walsall u siebie w 24 minucie a także 6 golach w 7 meczach wyjazdowych już po 45 minutach gry ekipy gości typ na over 1,5 bramki wydaje się być dobrym wyborem na to spotkanie.H2H z ostatnich lat także przemawia za sporą ilością bramek już do przerwy więc Polecam
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom