>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.10.2022 (wtorek)

Status
Zamknięty.
M 60,4K

mirun1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Swansea City VS Reading
Typ: Obie drużyny strzelą i powyżej 2.5 goli w meczu
Kurs: 2.80
Bukmacher: lvbet
Analiza:
Piłkarze Swansea nie zdołali przedłużyć swojej imponującej serii czterech triumfów, ponieważ w weekend ponieśli ciężką i rozczarowującą porażkę na wyjeździe z Burnley 0:4
Tymczasem Reading zrobiło mocne wrażenie na początku nowego sezonu, ale pokazali kryzys wyników w ostatnich tygodniach, ponieważ nie zasmakowali zwycięstwa w poprzednich trzech ligowych meczach.
W zeszłym sezonie, w dwóch starciach strzelono niewiarygodnych 13 bramek. Reading wygrał w Swansea (3-2), a drugi mecz zakończył się spektakularnym remisem 4-4.
Myślę że w tym meczu padnie parę brameczek i to z obu stron :)

180

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2702
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska / Puchar Polski
Godzina 20:30
Spotkanie : Wisła Płock : Legia Warszawa
Typ : liczba żółtych kartek drużyny - Legia over 3.5
Kurs : 2.88
Bukmacher : Fortuna

Trochę już o tym meczu zostało napisane i niewątpliwie jest to jedna z ciekawszych par tej rundy PP , zaledwie 4 dni temu mieliśmy okazję oglądać tą parę w walce o ligowe punkty wtedy to Wisła wygrała 2:1 i parę statystyk z tego meczu - faule 13 po stronie Wisły i 21 po stronie Legii - kartki - 2 po stronie Wisły i 4 po stronie Legi , to jeden z tych meczy pomiędzy nimi w innych to kiedy Wisła gości u siebie gości Legię zawsze jest ostro , poprzedni mecz pomiedzy nimi również wygrywa Wisła 1:0 i 18 fauli Wisły i 15 Legii - kartki 3 Wisła 4 Legia , sędzią jest pan Damian Sylwestrzak który ma dosyć wielki over kartkowy bo over 5 , co prawda kiedy zajrzymy na over tego pana w PP to nie wygląda to dobrze bo średnia 4 ale myślę że dziś ten over w PP tego pana będzie większy bo i mecz zapowiada się bardzo fajnie i fauli również powinno być sporo bo podpowiada nam to statystyka , zobaczymy jak będzie .

188

Otrzymane punkty reputacji: +2028
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Championship
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Norwich – Luton
Typ:
Superbets: obie strzela i obie drużyny otrzymają powyżej 1.5 kartki w meczu ( zakład łączony)
Kurs: 4.00
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Podażam tropem kolegi parę postów wyżej i również idę w tym meczu w bramki . Z tym, że ja dodam jeszcze typ, że obie drużyny otrzymają po minimum 2 kartki, żeby trochę podwyższyć kurs.
Tak jak pisał kolega wyżej Norwich do tej pory w każdym ligowym spotkaniu rozgrywanym u siebie strzelało minimum bramkę, łącznie 14 w 7 spotkaniach .
Luton na wyjazdach też spisuje się całkiem przyzwoicie. W tym sezonie w spotkaniach wyjazdowych nie strzelili tylko dwa razy z West Brom i Bristol . W pozostałych 4 spotkaniach wyjazdowych strzelali.
Zaglądac w h2h obu drużyn widać, że jak ze sobą grają to te bramki padają. BTS pokryty w 4 z ostatnich 5 bezpośrednich meczy. Po prostu pachnie tutaj bramkami.
Jeśli chodzi o kartki to ostatnio typowanie kartek coś mi nie idzie, ale wydaje mi się że to że obie drużyny otrzymają s tym meczu po minimum 2 kartki jest bardzo prawdopodobne. Obie drużyny są w czołówce tabeli, gdzie panuje mocny ścisk. Myślę, że obie drużyny będą grać tutaj o 3 punkty i, że na boisku będzie ostra walka niekoniecznie zgodnie z zasadami fair Play. Widzę w tym meczu sporo fauli z obu stron, które zaprocentują kartkami . Nie będę tu przytaczał statystyk dotyczących kartek łapanych przez obie drużyny, obie kartek raczej łapią mało i średnia na mecz mają poniżej 2, ale myślę, że dziś będzie inaczej. Noreich gra o pozycję lidera, Luton natomiast wygrywając podskoczy w tabeli jeszcze wyżej . Myślę, że 2 kartki dla każdej z drużyn w takim meczu jest bardzo prawdopodobne.

100

K 18,5K

klakluki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 21:00
Spotkanie: Atletico - Rayo
Typ: X
Kurs:3.9
Bukmacher:Superbet
Analiza:

Widzę value w tym typie. Atletico gra bardzo wyrachowany futbol. Lubią zaczaić się w defensywie i czekać na kontrę. Nie spodziewam się wielu bramek w tym meczu. Z racji teoretycznej różnicy klas to Los colchoneros powinni być drużyną kreującą grę, co paradoksalnie powinno działać na ich niekorzyść. Vallecano wygląda dobrze, jednak nie zawsze przenosi się to na wyniki, które są w kratkę. Według mnie granie Atletico po kursie 1.5 - 1.6 jest dla mnie totalnie bez sensu. Liczę na to, że Vallecano postawi się dzisiaj i okaże się drużyną skuteczną, bo z tym miewają ostatnio kłopoty. O zwycięstwo będzie trudno, ale sądzę, że o remis mogą powalczyć.

290

Otrzymane punkty reputacji: +2524
anzelmo 263,9K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska / Puchar Polski
Godzina 20:30
Spotkanie : Wisła Płock : Legia Warszawa
Typ : Czerwona kartka
Kurs : 3,5
Bukmacher : Betfan

Chłopaki juz chyba wszystko napisali o tym meczu u mnie krótko liczę na czerwo może byc ostro. Mecz o dużym znaczeniu .Wynikowo możemy gdybać jak to sie ułoży ale obie ekipy rotują w składzie. Legia ma week trudny podopieczni Kosty maja Pogoń dla niego bedzie to mecz szczególny w necie sporo kontrowersji wywołał ostatni mecz zachowanie naszego kapitana ....Portugalczyk grać potrafi ale jak nie idzie po jego myśli bywa nerwowy.(daje sie prowokować i sam prowokuje). Nie gra dzis Wolski ale żadna ze stron nie odstawi moim zdaniem nogi -temat czerwa dla mnie bardzo realny Sylwestrzak moze tego nie ogarnąć. patrząc na nie dawno spotkanie obu drużyn derby będą emocje.

100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Anglia

Godzina: 21:15

Spotkanie : Crystal Palace - Wolverhampton

Typ : 1

Kurs : 2.30

Bukmacher: Fortuna
Analiza: Dzisiaj o godzinie 21:15 odbędzie się spotkanie w Premier League pomiędzy drużynami Crystal Palace i Wolverhampton. Jest to bardzo ważny mecz dla obu ekip ponieważ mają oni szanse na zdobycie punktów i złapanie oddechu w Lidze. Gospodarze zdobyli 10 punktów i zajmują 13 miejsce w Lidze natomiast goscie maja 9 punktów i zajmują 17 miejsce. W mojej opinii gospodarze będą chcieli za wszelką cenę zdobyc komplet punktów. Żeby tak się stało muszą dzisiaj zagrać nieco odważniej niż w ostatnich spotkaniach, dlatego uwazam że mecz u siebie z będącymi w dołku Wolves będzie ku temu dobra okazja. Moim zdaniem gospdoarze stworzą dzisiaj dużo sytuacji i strzela minimum jednego gola. Mój typ to zwyciestwo gospodsrzy w stosunku 2:0.

130

Otrzymane punkty reputacji: +954
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Godzina: 20:30
Spotkanie: Brighton - Nottingham
Typ: Brighton
Kurs: 1.45
Bukmacher: STS
Analiza:

Brighton zajmuje 7 pozycję po 9 rozegranych spotkaniach. W przypadku zwycięstwa dzisiaj mogą awansować nawet o 2 lokaty w górę. Roberto di Zerbi jeszcze nie odniósł zwycięstwa prowadząc Brighton. Po obiecującym remisie 3:3 z Liverpoolem przyszły dwie porażki. O ile jeszcze z Tottenhamem można było tego się spodziewa, to porażkę 2:0 z Brentford już ciężko. Dziś rywal wydaje się być idealny do przełamania. Nottingham to czerwona latarnia ligii z 5 pkt na koncie po 10ciu meczach. Odnieśli oni w tym czasie 7 porażek. Na wyjazdach posiadają bilans 0-1-4 oraz bramki 1:14! Dziś stawiam, że Nottingham doliczy tylko stracone gole do swojego dorobku.

100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP hard hala
Godzina 20.30 pewnie ulegnie
LEO BORG - TOMMY PAUL
TYP BORG +1.5 seta
KURS 7.5
Betcris
Analiza:
W Sztokholmie mecz wieczoru 19 letni syn Bierna Borga mierzy się z Tonym Paulem.Ten mecz jest powtórka z zeszłego roku z pierwszej rundy było 2:0 6:4 6:2 dla Amerykanina.
Leo Borg to 19 letni młokosów ale syn słynnego taty Bjorna Borga.
Po tym kursie zaryzykuję że poczynił od zeszłego roku jakiś postęp.
Stawka 2/10

400

Otrzymane punkty reputacji: +1500
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom