>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.10.2021 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Turcja
Godzina: 19:00
Spotkanie: Alanyaspor - Kayserispor
Typ: poniżej 3 gole (azjatycka suma)
Kurs: 1,65
bukmacher: LVBet
Analiza:

W Turcji bywa gorąco i zdarzają się spotkania gdy pada sporo bramek. W meczach między tymi zespołami tak jest co trzy spotkania i na przekór mojemu typowi właśnie wypada spotkanie gdzie gospodarze powinni postrzelać. Ja jednak bardziej zaufam statystykom z ostatnich spotkań obu ekip. A one wskazują, że nie będzie dużo goli dzisiaj. Gospodarze w ostatnich 10 spotkaniach meczu z więcej niż 3 golami mieli tylko 3 i do tego było to całkiem dawno. Goście meczy z over 3 nie zanotowali w ostatnich dziesięciu a równo 3 było w czterech. Dzisiaj liczę, że nie będzie dużo bramek, ale to Turcja więc przekonamy się wieczorem.,

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, wlochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Venezia v Fiorentina
Typ: Fiorentina i over 2,5 gola w meczu
Kurs:
2,90
Bukmacher: Fortuna
Ja biorę dzisiaj ponownie włoską Serie A na tapetę. Stawiam na efektowne zwycięstwo przyjezdnych z Florencji w Venezii. Gospodarze po pierwszych siedmiu meczach zajmują drugie przedostatnie miejsce strzelając tylko pięć goli, co jest zdecydowanie najsłabszym wynikiem z wszystkich drużyn w całej lidze. Goście z Florencji grają całkiem nieźle na wyjazdach w tym sezonie. Bilans 3-0-1 i bramki 6:5. W dwóch z tych trzech zwycięskich spotkań padał over 2,5 gola (Atalanta Bergamo 2:1 i Genoa 2:1). Nie wierze żeby "kopaczom z Florencji nie udało się strzelić dzisiaj dwóch bramek, a podrażniony beniaminek może też dorzuci coś, a może Fiorentina sama pokryje zakładany przeze mnie handicap.

100

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Dyscyplina: Pilka nozna, Brazylia Serie C
Godzina: 21:00
Spotkanie: Tombense - Novorizontino
Typ: Do przerwy/mecz 2/2
Kurs: 4.2
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Novorizontino glowny faworyt do awansu. W rundzie zasadniczej bilans 12-3-3, nie stracili gola u siebie w zadnym z dziesieciu meczow. Niestety nic to nie znaczy w fazie grupowej, gdie w pierwszym meczu oberwali 0-5 w Manaus i musza miec wiecej punktow niz rywale, poniewaz roznica jest dla nich miazdzaca.

Ostatni mecz wygrali z majaca juz pozamiatane Ypiranga, ale po golu w 94 minucie, widac ze wkrada sie nerwowosc i zjada ich presje.

Dzis nikt na nich nie liczy, pora na zdecydowana wygrana z bezposrednim rywalem, potencjal maja olbrzymi, tego co potrzebujemy my i oni, to wypasiona wygrana na wyjezdzie i ruszenie od poczatku na rywala

Wierze ze tak bedzie dzis

Tombense - Novorizontino 2-3 (1-3)

320

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom