>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 18.10.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
przemkowsky 52

przemkowsky

Użytkownik
Dyscyplina: ???? CHALLENGER - SINGIEL: Mouilleron-Le-Captif (Francja), tward
Spotkanie: Teixeira M. (Fra) - Mahut N. (Fra)
Typ: DW 0:2
Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Moja perełka dnia! Kolejne łatwe spotkanie dla Nicolasa Mahuta, który wygrał ostatnio turniej w Rennes pokonując De Scheppera, który de facto pokonał Teixeire w tamtym turnieju. Dodatkowo mogę dodać, że h2h wygląda następująco:
25.02.13 CHE Mahut N. (Fra) - Teixeira M. (Fra) 2 : 0 - twarda
10.05.11 BOR Teixeira M. (Fra) - Mahut N. (Fra) 0 : 2 - trawiasta
Dziś kolejne spotkanie tych zawodników i nie spodziewam się innego wyniku niż taki jak dwa poprzednie spotkania. Teixeira nic konkretnego nie pokazuje w swojej grze, jest graczem przeciętnym (dla mnie) - nie ma co ukrywać tego. Mahut jest obecnie w najlepszej formie jaką może mieć, wygrywa każde spotkanie i ciężo nawet ugrać mu seta. Śmiało mogę powiedzieć, że to kolejny turniej, w którym zapewne wygra. Zawodnik taki jak Mahut czuję się świetnie i na kortach trawiastych jak i na twardych.
✅83

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka Finlandia
Spotkanie:Lappeenranta NMKY - KTP Kotka
Typ:KTP Kotka over 89,5pkt+OT
Kurs:3,10
Bukmacher:William Hil
Mecz piątej kolejki ligi finlandzkiej w kosza i pojedynek drużyny Lappeenranta NMKY z ekipą KTP Kotka.Mecz z tych w których z góry znany jest faworyt a główną kwestią będzie wysokość wygranej.Patrząc na dotychczasowe mecze gospodarzy dziś może być różnie ponieważ z jednej strony trafiają im się mecze w których bronią całkiem dobrze i przegrywają kilkoma punktami a z drugiej strony patrząc były też mecze w których obecnie najgorsza ekipa fińskiej ligi przegrywała z kretesem różnicą ponad 25 punktów a rywale rzucali ponad 100 punktów.Dziś może być podobnie ponieważ koszykarze KTP Kotka należą raczej do ekip które preferują ofensywny styl gry a ich średnia punktów na mecz to ponad 85.Co gorsza dla gospodarzy w H2H także nie wygląda to dobrze ponieważ ostatnie lata to dominacja KTP a co ważniejsze dla dzisiejszego zakładu w spore ilości meczy koszykarze KTP Kotka rzucali ponad 89,5 punkta.Na sam koniec warto dodać że czołowi gracze KTP czyli Curry i Owens rzucają trójki ze skutecznością ponad 60% co dobrze wróży temu zakładowi patrząc na ilość punktów jaką tracą gospodarze.Kurs jest fajny,skuteczność podstawowych graczy KTP jak i dużej części ławki też wypada dobrze więc Polecam
✅210

fabianekmis 18

fabianekmis

Użytkownik
Po 12 seriach spotkań Zenit jest liderem tabeli z 29 punktami na koncie. Wygrał do tej pory dziewięć spotkań, dwa razy podzielił się punktami i poniósł jedną porażkę. Nad drugim w zestawieniu Lokomotiwem Moskwa, piłkarze z Sankt-Petersburga mają pięć &quot;oczek&quot; przewagi.
CSKA Moskwa uplasowała się na 5. lokacie w tabeli. Podopieczni Leonida Słuckiego uzbierali do tej pory 21 punktów i tracą do Zenita osiem &quot;oczek&quot;. Armiejcy wygrali w obecnym sezonie 6 meczów, trzykrotnie zremisowali i trzy razy musieli uznać wyższość rywali. W ostatnich dwóch kolejkach &quot;Konie&quot; uległy w potyczkach z Terekiem i Dynamem Moskwa.
Zenit jest w świetnej dyspozycji, podczas gdy CSKA ma ostatnio problemy.Gospodarze mają silniejszą kadrę i przewagę własnego boiska. Drużyna z Moskwy na pewno powalczy z Zenitem ale wątpimy, by miała wywieźć jakieś punkty z Petersburga.
Premier Liga - 13. kolejka (18:00)
Zenit Sankt-Petersburg - CSKA Moskwa Typy: 1 (kurs 1.72) lub obie strzelą (kurs 1.83)
.expekt.
⛔100 powtórzony typ
polecam zapoznać się z Regulaminem
http://forum.bukmacherskie.com/f43/regulamin-typow-dnia-przeczytaj-zanim-cos-napiszesz-5123.html#post64697

sztandi 66

sztandi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
Typ: Both Teams To Scre? - No
Kurs: 2,02
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Po dwutygodniowej przerwie na mecze reprezentacji wracamy do ligowej rzeczywistości. Na pierwszy ogień idzie spotkanie drużyn, które w odmiennych nastrojach spędziły przerwę w rozgrywkach. Ciężko jak zawsze typuje się po takich przerwach, ale właśnie między innymi ze względu na to dzisiaj zdecydowałem się na taki typ.
Nastroje w Kielcach powinny być bardzo dobre. Udało się w końcu zdobyć 3 punkty na wyjeździe. Po meczu euforia była widoczna nie tylko wśród zawodników, ale także sztab trenerski pokazał radość ???? Myślę, że musiało się graczom Korony dużo lepiej pracować przez te 2 tygodnie. Z tego co się orientuję to nikt na kadrę nie pojechał, trener miał do dyspozycji całą drużynę. Nie ma także kontuzji ani zawieszeń za kartki. Co ważne w kadrze na dzisiejsze spotkanie ma znaleźć się Maciek Korzym. Nie wiadomo czy i ile zagra, ale na pewno będzie to wzmocnienie dla zawodników Korony choćby w sferze mentalnej. Jeśli chodzi o formę w ostatnich spotkaniach to według mnie widać było poprawę w grze. Wiadomo, że nadal nie ma tam skutecznego napastnika i o każdą bramkę muszą się bardzo postarać. U siebie jednak zwykle Korona strzela ta przynajmniej 1 bramkę. Tracą też co najmniej 1 poza meczem z Piastem. Korona na pewno będzie chciała dzisiaj wygrać, bo gdzie zbierać punkty jak nie u siebie w dodatku z Jagą. Jednak nie spodziewam się jakiś huraganowych ataków, bo to nie jest styl tej drużyny. Raczej praca na całym boisku, przeszkadzanie rywalom i stałe fragmenty.
Jaga z drugiej strony po demolce Ruchu 6-0 straciła rozpęd i z meczu na mecz wyglądała coraz gorzej. Jeszcze z Podbeskidziem się udało, ale mecz nie zachwycił. Potem przyszły 3 mecze bez zwycięstwa i coraz gorsza gra. O ile w tyłach to nie był to monolit od początku sezonu to z przodu wyglądało to dobrze do czasu. Widać po ostatnich meczach, że jeśli Quintana ma gorszy dzień to cierpi cała ofensywa drużyny z Białegostoku. Wiadomo, że Dani gra na miarę swoich możliwości zdecydowanie za rzadko żeby na nim wyłącznie spoczywał ciężar gry do przodu. W każdym meczu ta bramka padała, jednak ostatnio to już raczej były wykorzystane stałe fragmenty, a nie gole z dobrym akcji zespołowych. Dzisiaj na pewno Quintana będzie miał ciężko z graczami Korony, a ciężko również powiedzieć jak wyglądać będzie murawa na stadionie w Kielcach. W końcu Jaga musi zagrać mecz bez gola i coś mi się wydaje, że jest na to dzisiaj duża szansa. W historii spotkań tylko 2 razy na 8 spotkań padł BTS, to też jest jakiś argument.
Jeśli szukać jakiś niespodzianek to warto w kolejkach po przerwach na kadry. Dzisiaj spodziewam się meczu z małą ilością bramek i under 2,5 bramek @ 1,89 też wydaje się dobrym pomysłem. Jednak ten sam argument należy wziąć pod uwagę przy stawkowaniu i nie szaleć. Ja spróbuję.
✅102

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, Ekstraklasa
spotkanie: Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
typ: Jagiellonia
kurs: 3.00
buk: Expekt
analiza:
Zacznę może od tego, że spodziewałem się kursu 2-2.2, a tu jakie miłe zaskoczenie Expekt wystawił 3.00. Korona już w ostatnich trzech kolejkach zdobyła swoje małe mistrzostwo i już pora wrócić do rzeczywistości. Nie zabieram im szans, bo mecz na pewno będzie interesujący, a gospodarze nie odpuszczą do ostatniego gwizdka. Jak wcześniej wspomniałem gra Kielczan w minionych spotkaniach była bynajmniej niezła, a momentami zaskakująco imponująca. Po pierwsze w meczach z Lechią w Gdańsku i z Górnikiem u siebie strzelali po dwie bramki na mecz, a po drugie w Bydgoszczy nastąpiło od dawna wyczekiwane przełamanie polegające na zwycięstwie na wyjeździe. Trener Pacheta zachwala swoich piłkarzy wniebogłosy jakby zapomniał, że zajmują 15. miejsce w ligowej tabeli, tzn. przedostatnie. Myślę że Koroniarze nie zareagują dobrze na takie słodzenie i dostaną od Jagi lekcję gry. Goście od trzech spotkań bez zwycięstwa, jednak przy porażce z Legią 2:3 wyglądali nie najgorzej, w Lubinie także i wyrwali remis w 88 minucie. Na 1:2 u siebie z Cracovią nie ma żadnego ale, bo zagrali po prostu słabo z przeciętnym rywalem. Muszą się zrehabilitować, a myślę że nastąpi to już dzisiaj w Kielcach.
⛔100

leszeksxx 44

leszeksxx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ligue 1
Spotkanie: Reims - Toulouse
Typ: Pierwsza połowa - remis
Kurs: 1,96
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Typując mecz opieram się głónie na drużynie Reims i ostatnich meczach tej drużyny. Reims jest drużyną która opiera się głównie na grze defensywnej i kontrach. Ostatnie 5 meczy to seria 5 remisów!
Valenciennes - Reims 1:1
Reims - Monaco 1:1
Bordeaux - Reims 0:0
Reims - Guingamp 1:1
Montpellier - Reims 0:0
Toulouse natomiast gra na wyjeździe i jestem przekonany, że nie będą specjalnie forsować tempa, poza tym też nie jest to drużyna nastawiona na ofensywe.
Dodam też, że obie drużyny strzeliły do tej pory tylko po 7 bramek w 9 meczach. Szału nie ma, jedna z najgorszych skuteczności w lidze.
Zdecydowałem się na remis do połowy, bo uważam, że typ jest bardziej pewny niż końcowy remis. Przy większym zmęczeniu mniejsza koncentracja no i jakieś błędy indywidualne się mogą pojawić.
Dla odważniejszych polecam dokładny wynik do połowy 0:0, kurs wysokie, prawdopodobieństwo również.
⛔100

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Feuerestein C. v Friedsam A.L
@ 2,48 Marathonbet
Typuję tutaj zwycięstwo Francuzki, grającej u siebie. W tamtym roku wygrała właśnie ten turniej więc na pewno będzie on miał dla Niej ogromnie znaczenie. Feuerestein gra fantastycznie na hali, w meczu z Linette popisała się wolą walki i wygrała przegrany mecz, a w następnej rundzie pokonała groźną ostatnio An-Sophie Mestach. Friedsam ostatnio również na fali, jednak jak pisałem w jednej z analiz z jej udziałem jeszcze nie gra na dobrym poziomie, nawet śmiem twierdzić, że nie zasługuje jeszcze na zajmowane miejsce w rankingu. Jeszcze nie jest tak dojrzałą zawodniczką i w starciu z Claire ciężko będzie jej wygrać. Francuzka walczy nie tylko o obronienie punktów ale również o najwyższe miejsce w karierze. Najwyżej w rankingu WTA była na 116. miejscu a teraz jest jedno oczko wyżej, ma o co walczyć. Gra u siebie, dlaczego ma nie pokonać średniej zawodniczki z Niemiec?

⛔ 100
NIEREGULAMINOWY BUKMACHER !!!

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka - Plusliga
Spotkanie: Częstochowa - Jastrzębski
Typ: Częstochowa
Kurs: 3.50
Bukmacher: Bet365
AZS Częstochowa w minioną sobotę pokonała na wyjeździe Transfer Bydgoszcz 3:1 i zainkasowali komplet punktów. AZS grał w tym spotkaniu bardzo dobrze, mogli nawet rozstrzygnąć sobotni pojedynek w trzech setach, ale po drugim secie w ich grę wkradło się rozluźnienie, które kosztowało stratę seta. Najlepszym zawodnikiem był Michal Bąkiewicz, który otrzymał statuetke MVP. Zespół Jastrzębskiego Węgla niespodziewanie uległ na własnym parkiecie Indykpolowi AZS Olsztyn 1:3. W drużynie Lorenzo Bernardiego pojawiło się aż sześciu nowych zawodników i trzeba dać im troche czasu na zgranie sie. Niestety, teraz popełniaja wiele prostych błędów i maja słabe przyjęcie. Dzisiaj czeka ich trudne spotkanie a muszą pamietać, że za pare dni grają w lidze mistrzów z Tureckim zespołem Halk Bankasi.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
wes_man 165

wes_man

Użytkownik
Dyscyplina: Ligue 1
Spotkanie: Nicea – Olympique Marsylia
Typ: 2
Kurs: 2.65
Bukmacher: Bwin
Bardzo zaskoczył mnie dzisiejszy kurs na Marsylie. 2.65 z nisko notowanym gospodarzem z Lazurowego Wybrzeża to wystarczający argument, aby dziś ten mecz zagrać. Co więcej nawet jak podeprzemy gości w tym meczu to kurs jest 1.42 co dla mnie jest kursem bardzo atrakcyjnym. Jednak dziś ryzykujemy i stawiamy czystą dwójkę. Goście we wtorek grają mecz Ligi Mistrzów u siebie z Napoli więc mają przed tym mecze cztery dni na regenerację – to dużo biorąc pod uwagę kalendarz rozgrywek jak jest normalnie ustalany w tygodniach gdzie są mecze LM. Zakładam więc, że nie będą musieli bardzo się oszczędzać w dzisiejszym meczu i powalczą o komplet punktów.
Gospodarze zajmują szóste miejsce z dorobkiem czternastu punktów i stratą trzech punkt do dzisiejszych rywali. W tym sezonie radzą sobie jak widać bardzo dobrze choć ekipa jest o klasę gorsza od przeciwników. Dodatkowo są groźni na własnym obiekcie, ale drużyna tej klasy co Marsylia doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Już wcześniej pisałem, że Marsylia będzie chcieć dobić się do czołówki i myślę, że im to wyjdzie i to właśnie między nimi, a PSG rozegra się walka o pierwszą pozycję – Monaco wg mnie spuchnie. Marsylia zagra prawie najsilniejszym składem, prawie bo nie zagra jedynie Dimitri Payet, który pauzuje za kartki. Kolejny argument za zwycięstwem gości to fakt, że czteropunktowa strata może przypadku niewygrania meczu wzrosnąć do siedmiu ponieważ PSG podejmuje w sobotę Bastię i chyba nie muszę pisać co z nimi u siebie zrobią. Podsumowując, typ ryzykowny, ale warty grania. Powodzenia :)
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
saxo 4

saxo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Jupiler League
Spotkanie: Mons-Anderlecht
Typ: Powyżej 3.5
Kurs: 2.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 20:30 odbędzie się mecz między czerwoną latarnią ligi belgijskiej a drużyna mistrzowską- Anderlechtem. Mons jak do tej pory zajmuje ostatnie miejsce w tabeli remisując tylko 2 mecze i 8 przegrywając. Anderlecht ostatnio nie dysponuje zbyt wysoką formą. Stawiam na over ponieważ gospodarze stracili najwięcej bramek z całej ligi (18), a goście najwięcej strzelili (28). Ostatni mecz między tymi zespołami zakończył się wynikiem 0:5 dla Anderlechtu i podobnego wyniku spodziewam się i w tym meczu. Na ostatnie 5 meczy Anderlechtu w lidze aż 3 były na over 3.5 więc sądzę iż dzisiaj też tak będzie.
⛔100

iluminati 60

iluminati

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
T-Mobile Ekstraklasa, 18.10.2013, 20:30
Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław
Typ: Powyżej 3,5 bramki
Kurs: 3,60
Bukmacher: Sportingbet

Górnik w tym sezonie jeszcze u siebie nie przegrał (3 wygrane, 1 remis), ale za każdym razem tracił co najmniej jedną bramkę. Śląsk na wyjeździe w tym sezonie jeszcze nie wygrał (4 remisy i jedna porażka), ale oprócz inauguracji sezonu z Koroną za każdym razem strzelał przynajmniej jedną bramkę. Ostatni mecz w Zabrzu w 2012 roku skończył się wysoką wygraną Górnika 4:1, dzisiaj faworytem będą tak samo gospodarze ale Śląsk ma Paixao, ma Milę, Plaku, a to są zawodnicy którzy potrafią kreować i wykorzystywać stworzone sytuacje dlatego uważam, że w tym meczu może paść kilka goli. Górnik ma drugą siłę rażenia w lidze po Legii, jego zawodnicy zdobyli dotąd w sumie 22 bramki i jest to imponujący wynik bo daje średnią ponad 2 bramek na mecz. Zabrzanie mają średnią defensywę, stracili w sumie 13 bramek, w tym aż 5 w ostatnich 3 meczach. Zobaczymy jak przerwa na reprezentacje podziałała na oba kluby, zwłaszcza Śląsk dysponujący wąską kadrą powinien na tym skorzystać. Ogólnie mecz powinien się toczyć w szybkim tempie, zawodnicy odpoczęli bo w kadrach nie grało ich zbyt wielu w meczach eliminacyjnych, więc teraz mogą z impetem rozpocząć dalsze zmagania w Ekstraklasie. Myślę, że mecz Górnik - Śląsk dostarczy nam dziś dużo emocji i jeszcze więcej bramek, bo drużyny te preferują styl ofensywny i tak właśnie powinny dzisiaj grać.
✅260

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław
Typ: Górnik Zabrze
Kurs: 2,20
bwin
Dzisiaj o godzinie dwudziestej trzydzieści dojdzie do pojedynku Górnika Zabrze ze Śląskiem Wrocław. Moim zdaniem większe szanse na wygraną mają podopieczni Adama Nawałki. Zajmują oni drugie miejsce w ligowej tabeli z dorobkiem dwudziestu dwóch punktów i stratą dwóch oczek do liderującej Legii Warszawa. Na swoim obiekcie jak dotąd nie przegrali żadnego spotkania, wygrali trzy z czterech rozgrywanych (Piast Gliwice 2-1, Zagłębie Lubin 2-1, Zawisza Bydgoszcz 3-2) i raz zremisowali w derbach Śląska dwa do dwóch prowadząc jeszcze w dziewięćdziesiątej minucie. Jedną jedyną porażką w tym sezonie była pod koniec września na Łazienkowskiej z Legią Warszawa. Może się okazać że trener Górnika poprowadzi jedno z ostatnich spotkań ligowych gdyż jest on faworytem mediów do objęcia posady selekcjonera Reprezentacji Polski. Pod jego wodza trójkolorowi grają skuteczny i ładny futbol i maja duże szanse na odniesienie dzisiaj sukcesu. Ich dzisiejszy rywal z Wrocławia zajmuje w tabeli ósme miejsce z dorobkiem czternastu punktów. Na wyjeździe nie wygrali jeszcze żadnego z rozgrywanych spotkań. Cztery razy remisowali z Koroną Kielce 0-0, Pogonią Szczecin 2-2, Piastem Gliwice 1-1 i Ruchem Chorzów 1-1 oraz przegrali zero do jednego z Legią Warszawa. Kadra Stanislava Levego jest bardzo mocna ale na boisku nie jest to widoczne. Wygrali oni tylko trzy ligowe spotkania. W ubiegłym sezonie Górnicy rozgromili Wrocławian cztery do jednego. Fantastyczny mecz rozegrał wówczas Nakoulma strzelając rywalowi dwa gole. Czy dzisiaj będzie podobnie ? Moim zdaniem tak.
✅120

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklas
Spotkanie: Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław
Typ: Obie strzelą/ TAK
Kurs: 1.725
Buk: Sportingbet
Wybieram w tym spotkaniu w mojej ocenie optymalne rozwiązanie. Typ BTS jest tym, który w tym spotkaniu jest najbardziej prawdopodobny.
Nie będę pisał o sytuacji w tabeli i tym podobnych statystykach. Już ktoś wcześniej to opisał, więc skupię się na meritum....dlaczego BTS.
Oba zespoły mają zawodników bardzo usposobionych ofensywnie. Oba zespoły grają badzo dobrze &quot;do przodu&quot;. W zespole z Wrocławia w bardzo dobrej formie jest Paixao, który w każdym spotkaniu strzela bramki. Do tego dochodzą szybkie skrzydła w postaci Plaku i być moźe Patejuka, które umożliwią szybkie kontry. Zawodników Śląska stać jest napewno na strzelenie bramki w Zabrzu.
W tym spotkaniu grę będzie prowadził Górnik, ale Śląsk swoją szanse w tym sptkaniu dostanie....być może nie jedną. Jeśli chodzi o Górnik....ich potencjał ofensywny jest oczywisty. U siebie są bardzo groźni i dzisiaj niepewna defensywa Śląska będzie rozrywana niejednokrotnie. Szybki Nakulma będzie nękał mało zwrotnego Kokoszkę i tych okazji na strzelenie bramki będzie wiele. Madej i Zachara też ułomkami nie są. Zwłaszcza ten pierwszy będzie bardzo niebezpieczny dla defensywy wrocławian.
Spotkanie w mojej opini będzie obfitować w wiele sytuacji podbramkowych, z których padnie parę goli. BTS to dobre rozwiązanie......tak myślę. Polecam.
✅72

Otrzymane punkty reputacji: +1
steny 3

steny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy, Serie A
Spotkanie: Roma vs SSC Napol
Typ: Over 2,5
Kurs: 1.70
Buk: Unibet
Analiza:
Roma i Napoli to dwie bardzo bramkostrzelne drużyny w tym sezonie.
Średnia liczba goli Romy to 2,86 a Napoli 2,57. Zapowiada się ciekawe i widowiskowe spotkanie na szczycie tabeli. Bramki padną na pewno, pytanie kto wygra ;)
kiepska analiza.
⛔100

L 10,9K

luca_k

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Wlochy, Serie A
Spotkanie: Roma-Napoli
Typ: Ponizej 1.5 bramek w meczu
Kurs: 4.33
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Najciekawsze dzisiejsze spotkanie odbedzie sie w Rzymie! Wszyscy licza na niesamowite emocje, mnostwo sytuacji podbramkowych I kilka goli. Do tego ostatniego jednak nie jestem przekonany. Mecz o wysoka stawke, liczba bledow bedzie ograniczona do minimum oraz presja o wynik z jednej I drugiej strony. Chec nie przegrania tego waznego meczu wezmie gore nad checia zwyciestwa!! Kolejnym argumentem nad zagraniem tego typu na ponizej 1.5 bramek w meczu przemawia fakt: OBA ZESPOLY SA BARDZO SILNE W DEFENSYWIE!! Roma ma srednia liczbe straconych bramek w wysokosci 0.14 gola na mecz(tzn. 6 z 7 meczow zakonczonych bez straty bramki) a u Napoli ten wspolczynnik wynosi 0.57(tzn. 4z7 meczow zakonczonych bez straty bramki) Podsumowujac: jesli oba zespoly zagraja na swoim normalnym poziomie to mozna oczekiwac malej liczby goli w tym arcywaznym spotkaniu. Dziekuje I powodzenia!!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom