Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina : 20:30
Spotkanie: Lyon-Nimes
Typ: Over 8.0 RR
Kurs: 1.50
Bukmacher : sts
Analiza :
Znowu pozwolę sobie polecieć czysto statystycznie, tak więc:
W trzech ostatnich spotkaniach pomiędzy tymi drużynami, zostało nabitych łącznie 40 RR ! , tak więc dzisiejszy typ na 9 RR wydaję się być mocno uzasadniony no i oczywiście ze sporą szansą na sukces. Kurs 1,50 na tę linie do grania wydaję mi się bardzo przyjemnym kursem, który oczywiście pobieram i wsadzam w kupon.
Dodatkowo zerknijmy jak wyglądają statystyki z ostatnich 3 spotkań oby dwóch drużyn:
W 3 ostatnich meczach gospodarzy zostało nabitych łącznie 39 RR !!!
W 3 ostatnich meczach gości zostało nabitych łącznie 32 RR !!!
Jak sami widzicie, na papierze wszystko wygląda bardzo ładnie, ale czy to się sprawdzi w dzisiejszym spotkaniu ?? Zobaczymy, ja widzę bardzo duże szanse na powodzenie. Jednak należy pamiętać, że jest to piłka i wszystko może się wydarzyć.
Ja jednak życzę wam zieloności i pozdrawiam !
50
Godzina : 20:30
Spotkanie: Lyon-Nimes
Typ: Over 8.0 RR
Kurs: 1.50
Bukmacher : sts
Analiza :
Znowu pozwolę sobie polecieć czysto statystycznie, tak więc:
W trzech ostatnich spotkaniach pomiędzy tymi drużynami, zostało nabitych łącznie 40 RR ! , tak więc dzisiejszy typ na 9 RR wydaję się być mocno uzasadniony no i oczywiście ze sporą szansą na sukces. Kurs 1,50 na tę linie do grania wydaję mi się bardzo przyjemnym kursem, który oczywiście pobieram i wsadzam w kupon.
Dodatkowo zerknijmy jak wyglądają statystyki z ostatnich 3 spotkań oby dwóch drużyn:
W 3 ostatnich meczach gospodarzy zostało nabitych łącznie 39 RR !!!
W 3 ostatnich meczach gości zostało nabitych łącznie 32 RR !!!
Jak sami widzicie, na papierze wszystko wygląda bardzo ładnie, ale czy to się sprawdzi w dzisiejszym spotkaniu ?? Zobaczymy, ja widzę bardzo duże szanse na powodzenie. Jednak należy pamiętać, że jest to piłka i wszystko może się wydarzyć.
Ja jednak życzę wam zieloności i pozdrawiam !
50
Ostatnio zmieniony przez karciarz: