vinchenso
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia
Godzina: 14:30
Spotkanie: PSV - Feyenoord
Typ: PSV i powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.37
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz na szczycie w lidze holenderskiej.
Świetna gra Feyenoordu spowodowała, że jest obecnie liderem. Drugie miejsce zajmuje PSV, ma 2 punkty straty. Zapewne zechce dzisiaj wykorzystać fakt, że w dzisiejszym meczu jest gospodarzem meczu i zapewne zechce "przeskoczyć" przeciwnika w tabeli.
Obydwie drużyny bramkostrzelne, Feyenoord w 5 spotkaniach zdobył aż 15 bramek, PSV 11.
Ostatni mecz ligowy PSV to wysoka ich wygrana z Nijmegen 4-0.
W Lidze Mistrzów nie sprostali jednak Atletico Madryt, przegrali 0-1. Kto wie, jak by się potoczyły losy tego meczu, gdyby karnego wykorzystał Guardado.
Feyenoord potwierdził dobrą formę wygrywając z Manchesterem United 1-0 w Lidze Europejskiej.
PSV miało j2 dni więcej odpoczynku, grało 5 dni temu.
Obydwie drużyny spotkały się w lipcu w superpucharze i górą było PSV.
Padła jedynie 1 bramka, ale myślę, że powodem tego był fakt, że obydwie drużyny grały na wyjeździe (w Amsterdamie). Poza tym mecze, które decydują o zdobyciu trofeum gra się bardziej asekuracyjnie niż ligowe, gdzie zawsze można stratę odrobić w następnych meczach.
Wcześniej w ligowym meczu w Rotterdamie również wygrało PSV, tym razem 2-0.
Jeżeli już gospodarzem było PSV padały następujące wyniki 4-3; 3-1.
Liczę na podobny scenariusz w dzisiejszym meczu.
Pomogłem? Kliknij "dzięki"
100
Godzina: 14:30
Spotkanie: PSV - Feyenoord
Typ: PSV i powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.37
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz na szczycie w lidze holenderskiej.
Świetna gra Feyenoordu spowodowała, że jest obecnie liderem. Drugie miejsce zajmuje PSV, ma 2 punkty straty. Zapewne zechce dzisiaj wykorzystać fakt, że w dzisiejszym meczu jest gospodarzem meczu i zapewne zechce "przeskoczyć" przeciwnika w tabeli.
Obydwie drużyny bramkostrzelne, Feyenoord w 5 spotkaniach zdobył aż 15 bramek, PSV 11.
Ostatni mecz ligowy PSV to wysoka ich wygrana z Nijmegen 4-0.
W Lidze Mistrzów nie sprostali jednak Atletico Madryt, przegrali 0-1. Kto wie, jak by się potoczyły losy tego meczu, gdyby karnego wykorzystał Guardado.
Feyenoord potwierdził dobrą formę wygrywając z Manchesterem United 1-0 w Lidze Europejskiej.
PSV miało j2 dni więcej odpoczynku, grało 5 dni temu.
Obydwie drużyny spotkały się w lipcu w superpucharze i górą było PSV.
Padła jedynie 1 bramka, ale myślę, że powodem tego był fakt, że obydwie drużyny grały na wyjeździe (w Amsterdamie). Poza tym mecze, które decydują o zdobyciu trofeum gra się bardziej asekuracyjnie niż ligowe, gdzie zawsze można stratę odrobić w następnych meczach.
Wcześniej w ligowym meczu w Rotterdamie również wygrało PSV, tym razem 2-0.
Jeżeli już gospodarzem było PSV padały następujące wyniki 4-3; 3-1.
Liczę na podobny scenariusz w dzisiejszym meczu.
Pomogłem? Kliknij "dzięki"
100