>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 18.09.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
karel79 33

karel79

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia, Eredivisie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Nijmegen - Heerenveen
Typ: over 2.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: oddsring
Analiza:

Pare słów o meczu z ligi holenderskiej czyli rozgrywek gdzie dyscyplina taktyczna w obronie cytując klasyka istnieje często tylko teoretycznie chociaż oczywiście uwidacznia się to prezde wszystkim na niższych szczeblach. Szóśtą kolejke Eredivisie zainaugurje mecz NEC Nijmegen - Heerenveen czyli aktualnie ekip środka tabeli. Podeprzeć statystykami typ na bramki w tym meczu nie jest trudno, w ostatnich 5 bezpośrednich meczach gdy to NEC występowało w roli gospodarza padły 22 gole co daje przyjemną średnią 4,4 bramki na mecz, bramkowy over został także pokryty w ostatniej potyczce na sadionie Heerenveen jeszcze pzred spadkiem NEC z ligi, to był sezon 2013/2014 i czas gdy oba zespoły dużo strzelały i traciły (68 spotkań tych drużyn i aż 49 overów) W Nijmegen mają nadzieje że do tamtej dziurawej obrony w tym sezonie nie nawiążą, obecnie tyły zabezpiecza m.in znany z Pogoni Wojciech Golla, ale problem póki co jest także w ataku bo NEC strzeliło zaledwie dwie bramki w tym sezonie. Sytuacje jednak sobie stwarzają więc mecz na własnym stadionie z drużyną która też formą nie błyszczy to idealna okazja na podreperowanie bilansu. Luźny typ to mimo wszystko 2-1 na korzyść gości, ale do dubla pobiorę tylko over na bramki w tym meczu po mimo wszystko całkiem przyzwoitym kursie.
⛔ 100

kaibutsu95 123

kaibutsu95

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Davis Cup
Godzina: 17:00
Spotkanie: J.Souza (BRA) vs B.Coric (CRO)
Typ: DW 3:0 B.Coric
Kurs: 2.31
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dzisiejszego dnia wybrałem zdarzenie na dokładny wynik w pojedynku daviscupowym pomiedzy Brazylijczykami, a Chorwatami. Owy brazylijski Souza jest beznadziejny, nie mogę patrzeć na jego tenis jak kaleczy z bh na prostych nogach i jak zabiera się do smeczowania, jego technika jest tak dobra jak otwarte piwo przez godzinę na 35 stopniowym upale. Co do Borny to zapowiadał, że na Davisie zagra na 100% swoich umiejętności, jednak dziś nie będzie nawet do tego zmuszony, bo nędznik Souza w żadnym z setów nie ugra więcej niż 3 gemy. Kurs warty gry, gdyby stracił z nim seta byłby to koniec świata. Tak więc gorąco polecam.
⛔ 100

G 10

grota_pl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ligue 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: Rennes - Lille
Typ: under 2.5
Kurs: 1.45
Bukmacher: Expekt
Analiza: matematyka królową nauk wiec dzisiaj krótka analiza oparta na statystyce. W ostatnich 10 spotkaniach Rennes 5 razy był under i 5 razy over. O ile typ oparty na takiej statystyce to jak gra na loterii to w przypadku gości juz zdecydowanie ciekawiej. W ostatnich 10 spotkaniach Lille 9 razy był under i tylko 1 raz over. Identyczny wynik otrzymamy gdy porównamy ostatnich 10 spotkań pomiędzy Rennes i Lille - 9 underow i 1 over. Kurs co prawda dupy nie urywa ale lepiej wygrać mniej niż nie wygrać nic.
✅ 45

H 28

herberg

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Eurobasket 2015
Godzina: 21:00
Spotkanie: Serbia - Litwa
Typ: Jonas Maciulis over 23,5 (PKT+ZB+AS)
Kurs: 1.95
Bukmacher: Unibet
Analiza: Znowu typ na Maciulisa. Ostatnio pisałem tak:
&quot;Maciulis rozegrał bardzo dobrze ostatnie spotkanie. Trafił 11/13 rzutów z tego 3/4 za 3 punkty oraz 9/9 FT. W całym turnieju ma średnią 14.7 PPG, 6.2 RPG i 1.8 APG. Maciulis z meczu na mecz powinien się rozkręcać, jest doskonałym strzelcem. W jutrzejszym meczu Jonas z pewnością zagra ponad 30 minut i sądzę, że to na nim spocznie ciężar &quot;ciągnięcia&quot; Litwinów w tym meczu. Polecam i pozdrawiam !&quot;
Teraz linia trochę wyższa, ale Jonas coraz lepszy. Ostatni mecz 19PKT + 10ZB + 3AS.
Aktualnie: PPG 15.3 RPG 6.7 APG 2.0. Dzisiaj gra Litwinów oprze się na nim i Valanciunasie, myślę że linia spokojnie do przejścia. Pozdrawiam i polecam!
⛔ 100

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Belgia Jupiler League
Godzina: 20.30
Spotkanie: Genk - Mechelen
Typ: Genk
Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Całkiem ciekawy typ wpadł mi dzisiaj w oko, jeżeli chodzi o ligę belgijską. Wiadomo, że to jest sport, a piłka potrafi być nieprzewidywalna. Ale przejdźmy do konkretów, bo typ na papierze prezentuje się naprawdę bardzo dobrze. Gospodarze dzisiejszego spotkania są ostatnio w formie przyzwoitej, ale jeżeli spojrzeć jak grają u siebie, to widzimy, że na swoim stadionie ta forma jest bardzo dobra. W lidze przegrali ostatni raz w lutym bieżącego roku i to z nie byle kim, bo Anderlechtem. Spoglądając też do H2H pomiędzy Genk, a Mechelen widzimy, że gospodarze radzą sobie z tym rywalem u siebie świetnie. Na 13 spotkań 11 razy wygrywało Genk, padł jeden remis i raz wygrało Mechelen. Dobra forma Genk, dobre H2H, to dwa argumenty. Trzecim jest ten, że goście w tym sezonie grają na wyjazdach bardzo słabo. Podsumowując według mnie jest to bardzo dobry typ, z dużymi szansami na wejście. Polecam!
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,Primera Division
Godzina: 20.30
Spotkanie: Getafe - Malaga
Typ:Obie strzelą
Kurs: 2.1
Analiza:

Pierwszy mecz rozpoczynający 4 kolejkę ligi Hiszpańskiej pomiędzy Getafe a Malaga to tzw mecz z dolnej tabeli .Na pierwszy rzut oka mogło by się wydawać ze pewniakiem do grania w tym meczu jest granie poniżej (2.5) bramki w meczu ale kurs 1.5 nie powala.Faktem jest ze na razie przez 3 kolejki Malaga straciła tylko jedna bramkę nie strzelając żadnej czyli a trzeba dodać ze póki co Malaga grała z Sevilla oraz z Barcelona na wyjedzie gdzie własnie straciła jedynego gola w 73 min choć trzeba dodać ze cały mecz przeważała Barcelona i miała masę sytuacji wygrywając w strzałach 22-4.I tak po 3 kolejkach Malaga zajmuje 17 miejsce z dorobkiem 2 pkt, 2 remisy i poraża.Co do Getafe fatalny start ostanie miejsce w tabeli 3 porażki z drużynami Espanyol Granada i Bilbao co śmieszne wszystkie te 3 drużyny maja bilans spotkać 1-0-2 a wiec po 3 kolejkach wygrały własnie tylko z dzisiejszym gospodarzem. Puki co Getafe ma bilans bramkę 2:6. Ale czy na pewno te wyniki odzwierciedlają formę Getafe nie sadze zarówno w meczu z Espanyolem gdzie w strzałach Getafe wygrało 13-5 mając posiadanie piłki bliskie 70 % jak i vs Granada wygrali w strzałach 16-9 przy posiadaniu ponad 60% a co do ostatniego wyniku 3:1 z Bilbao to spokojnie mogło by być 3:3 gdyż raz zabrakło ułamka sekundy by wpakować bramkę w okienko ale na nie szczęście Getafe, bramkarz zdołał to wybronić koniuszkami palców natomiast w drugiej połowie obrońca Bilbao .Minusem ich sa 2 rzeczy obrona która pozwala na dyzo przeciwnikowi w tych 3 meczach wyglądała jak by pierwszy raz grali w piłkę oraz bramkarz Guatia który moim zdaniem zawinił przy 3 z 6 bramek.3 ostanie spotkanie pomiędzy tymi drużynami na terenie dzisiejszego gospodarza skończyły się własnie zwycięstwem Getafe za każdym razem kończąc wynikiem 1:0. Zbierając wszystko do kupy słaba gra w obronie oraz słaba postawa bramkarza gospodarzy pozwoli zdobyć pierwsza bramkę Malagi w tym sezonie oraz oraz dobra postawa Getafe w ataku (jak pisałem w tych 3 meczach brakowało po prostu szczęścia ) pozwoli dzisiaj strzelić min po 1 bramce obydwu zespołom.​
⛔ 100

barcelonczyk 170

barcelonczyk

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna-Austria-Erste Liga
Godzina: 18;30
Spotkanie: A. Salzburg-St. Polten
Typ: A.Salzburg -1 (remis=zwrot)
Kurs: 5,25
Bukmacher: bet365
Analiza: Dlugo sie zastanawialem nad wyborem odpowiedniego meczu na dzis. Bylo kilka mysli o kursach 2zl , ale skusila mnie oferta na ten mecz. Druzyna A.Salzburg jest beniaminkiem Austryjackiej Erste Ligi, ktory okazal sie bezkonkurencyjny w Lidze Regionalnej Zachodniej konczac sezon z bilansem 23-4-3! A teraz? silniejsza liga, trudniejsi przeciwnicy, walka w kazdym meczu o punkt. 3 dni temu ulegi na wlasnym stadionie druzynie Kapfenberg 0;2 , ale tak sie sklada ze ogladalem ten mecz, (sedzia boczny dopatrzyl sie kontrowensyjnego spalonego gdy druzyna Salzburga strzelala do bramki Kapfenberg na 1;0, pozniej rowniej 2-krotnie pokazywal spalone ktorych nie musial gdy napastnicy Salzburga wychodzili do sytuacji sam na sam z bramkarzem gosci. Bramki stracili po kontrze i rzucie roznym) tak naprawde byli druzyna bardziej agresywna. Natomiast we wczesniejszym meczu ulegli dotychczasowemu liderowi z Innsbruck 3;4. A druzyna St.Polten ? typowy sredniak, lepsze mecze przeplata gorszymi. na ostatnie 5 meczy na wyjazdach wygrywali 3-krotnie , 2-krotnie przegrywajac. Salzburg napewno bedzie chcial sie odegrac u Siebie po ostatnich niepowodzeniach i wynagrodzic zle mecze kibicom , jak i sobie samym udowodnic ze stac ich na zwyciestwa z najlepszymi!Powodzenia!
⛔ 100

a-n-t-o-n-i 1

a-n-t-o-n-i

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 2 Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Bochum - Dusseldorf
Typ: 1
Kurs: 1.95
Bukmacher: Star-Typ-Sport
Analiza: Witam, na dzień dzisiejszy wytypowałem spotkanie, które rozpocznie 7 kolejkę II Bundesligi. Niepokonane VfL Bochum podejmie u siebie słabo grającą w tym sezonie Fortune Dusseldorf. Gospodarze na własnym obiekcie stracili do tej pory tylko jedną bramke, zaś przyjezdni na 3 spotkania wyjazdowe trafili do bramki rywali tylko raz. Sądze, iż kurs jest bardzo ciekawy jak na lidera grającego z zespołem plasującym się jedną pozycje nad strefą spadkową.
Wiem, że analiza to żadna, ale gorąco zachęcam do zagrania tego meczu ;)
⛔ 100

K 12

kanonier44

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Turcja - Super Lig
Godzina : 19.00
Spotkanie: Mersin - Osmanlispor
Typ : Obie drużyny strzelą
Kurs :
1.77
Bukmacher: ComeOn
Analiza :
W ramach 5 kolejki tureckiej Super Lig zmierzą się zespoły Mersin i Osmanlispor. Drużyna gospodarzy rozpoczęła sezon wielkim falstartem czego efektem jest ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem 1 punktu w 4 meczach. Goście to natomiast beniaminek tegorocznych rozgrywek zajmujący 9 miejsce w tabeli. Biorąc pod uwagę możliwości obu ekip ciężko wskazać faworyta dzisiejszego spotkania. Goście byli w stanie sprawić niespodziankę w ostatniej kolejce ugrywając punkt w Stambule z miejscowym Galatasaray. O ile zwycięzca pozostaje zagadką, to nasuwa się ciekawa alternatywa do zagrania w tym spotkaniu\, a mianowicie bramki. Obie drużyny charakteryzują się wysoką średnią goli na mecz. Dla gospodarzy brzmi ona 3,5/mecz a dla gości 2,5/mecz. Typ &quot; OBIE DRUZYNY STRZELĄ&quot; w przypadku gospodarzy został pokryty 7 razy w 8 ostatnich spotkaniach natomiast w przypadku gości 7 razy w ostatnich 7 meczach !!! Dodatkowo w historii 7 meczy pomiędzy drużynami obie strzelały w 6 przypadkach! Dziś nie powinno być inaczej bo drużyny grają otwarcie, a gospodarze za wszelką cenę powalczą o 3 punkty czego konsekwencją będzie otarcie się przed rywalem. Śmiało można próbować na gole w tym spotkaniu
⛔ 100

Z 120

zawalski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja Ligue 1
Godzina: 20:30
Spotkanie: Rennes - Lille
Typ: BTS
Kurs:2,2
Analiza:

Wieczorem dojdzie do spotkania inaugurującego 6. serię gier francuskiej ekstraklasy. Rennes bardzo udanie rozpoczęli sezon i zajmują 2. miejsce w tabeli tuż za PSG, tracąc do nich tylko jeden punkt. W letnim okienku transferowym dokonali trochę roszad w swojej kadrze, niepotrzebnych zawodników posprzedawali lub wypożyczyli a na ich miejsce sprowadzili kilku ciekawych zawodników z Gourcuff-em na czele. Gospodarze zagrają dzisiaj bez kontuzjowanego pierwszego bramkarza Costlia. Zerknijmy teraz na drużynę gości, po bardzo przeciętnym poprzednim sezonie postanowiono zmienić trenera i tak po dwóch latach Rene Girard musiał opuścić szeregi klubu z północy Francji. Na jego miejsce zatrudniono Herve Renardema, który ma za zadanie tchnąć nowego, szczególnie ofensywnego, ducha w drużynę Lille. Dla niektórych typ może być mocno zaskakujący, wszak ekipa gości ma bilans bramkowy 1-1 ale jak spojrzymy z kim musieli się mierzyć gracze Lille to widzimy, że mieli najtrudniejszy z możliwych startów w Ligue 1. Zagrali już z PSG, Monaco, Bordeaux i Lyonem a przegrali tylko w pierwszej kolejce z PSG resztę spotkań remisując oraz wygrali z Ajaccio 1-0. W składzie gości zabraknie dzisiaj podstawowego obrońcy Belmonta. W ogólnym rozrachunku faworytem dzisiaj jest ekipa Rennes, jednak liczę na graczy Lille, że pokażą pazur i powalczą dzisiaj w Bretani, w końcu przeciwnicy po tak mocnym starcie powinni być teoretycznie słabsi i nadszedł czas aby zacząć sensownie punktować i przede wszystkim strzelać bramki.
Powodzenia.
✅ 120

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
Spotkanie: Bochum vs Dusseldolf
Typ: czyste konto Bochum- TAK
Kurs: @ 3,25
Bukmacher: bet365
Godzina: 18.30
ANALIZA. Witam, na dzisiaj Typ z II bundesligi, gdzie lider podejmuję drużynę z dolnej części tabeli. Patrząc po kursach to z każdą chwilą rośnie kurs na gospodarzy, był @1,80, teraz już ponad @2. Długo zastanawiałem się nad wynikiem końcowym i powiem szczerze, że gospodarze może tego spotkania nie wygrają, ale goście, którzy słabo grają na wyjazdach zamurują swoją bramkę i nie będą zbytnio próbowali zdobyć gola, skupią się na „niestraceniu” Gospodarze konsekwentnie będą kontrolować przebieg spotkania i myślę, że może zbyt dużo bramek nie zdobędą, może nawet nie zdobędą ani jednej (myślę jednak, że coś wpakują, a może nawet 2) to raczej stracić nie powinni, tym bardziej, że defensywa też jest dość dobra i w ostatnich meczach rzadko się myli a najlepszy dowód na to, to tylko 3 bramki stracone w tym sezonie. U siebie tylko raz dali się zaskoczyć. Dzisiaj myślę, że Dusseldolf, który co prawda zdobył 6 goli w tym sezonie, jednak tylko jedną w meczu wyjazdowym nie zagrozi porządnie bramce Luthe. Myślę, że spotkanie ugrzęźnie trochę w środku, bo goście będą spowalniać na potęgę i mecz może nie być ciekawy. Jest jeszcze jeden kurs wart uwagi za @3,75, że tylko Bochum strzeli, ja jednak asekuracyjniej i stawiam na czyste konto gospodarzy. Powodzenia i pozdrawiam.
⛔ 100

S 182

samgiancana

Użytkownik
Piłka Nożna, Niemcy
Spotkanie: Mainz - Hoffenheim
Godz: 20:30
Typ: over 2,5
Kurs: 1,75
Buk: bet365
Analiza:
Na inaugurację 5 kolejki w niemieckiej Bundesligi zmierzą się ze sobą FSV Mainz i Hoffenheim. Spodziewam się w tym spotkaniu otwartego i zaciętego pojedynku, ale wg mnie nie ma tu zdecydowanego faworyta i dlatego zdecydowałem się zagrać na liczbę goli, powyżej 2,5. Gospodarze z dorobkiem 6 oczek zajmują obecnie 10 lokatę, natomiast przyjezdni uzbierali do tej pory tylko 1 punkt i plasują się na 14 miejscu. Forma zawodników Mainz jest bardzo niestabilna, ponieważ na inaugurację przegrali u siebie z beniaminkiem, następnie wygrali w M&#39;gladbach, później pewnie u siebie ograli Hannover, a ostatnio ponieśli porażkę w Schalke. Ich stosunek bramkowy wynosi 6-4, czyli dokładnie 2,5 bramki na spotkanie. Natomiast Hoffenheim spisuje się bardzo słabo. Poniesione 3 porazki i tylko remis z beniaminkiem na pewno nie podnosi morale w drużynie. Ich bilans bramkowy wynosi 3-7, zatem również 2,5 gola w starciach z ich udziałem. Wg mnie oby dwa zespoły będą grały dzisiaj tylko o komplet punktów i dlatego myślę, że będzie to bardzo ofensywne spotkanie i zobaczymy przynajmniej 3 gole.
✅ 75

P 22

praxedes

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia, Eredivisie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Nijmegen - Heerenveen
Typ: 1
Kurs: 2,3
Analiza:

Gospodarze sąostatnio w dobrej formie, co więcej u siebie grają bardzo dobrze i rzadko schodzą bez punktu z boiska. Oba zespoły to sąsiedzi plasujący się w środku tabeli. Heerenveen ma za sobą serie remisów i porażkę w ostatnich meczach, więc wyraźnie widać, że w formie nie są. Goście grali ze słabszymi zespołami niż beniaminek Nijmegen, mimo to uzbierali sześć punktów, podczas gdy gospodarze uzbierali ich siedem. Historia spotkań także działa na korzyść gospodarzy, dlatego to na nich dziś stawiam.
✅ 130

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Piłka Nożna, Niemcy
Spotkanie: Mainz - Hoffenheim
Godz: 20:30
Typ: BTS
Kurs: 1,75
Analiza:
Hoffenheim w fajnym składzie, będzie dynamika z przodu. Z tym Mainz miało problem w jedynym meczu, który widziałem w ich wykonaniu, z M&#39;Gladbach. Hoffenheim bardzo solidny początek sezonu, choć przełożenia na punkty nie ma. Mieli jednak sporo pecha: kiepski terminarz (Bayern, Bayer) i dwa mecze, w których powinni zdobyć więcej punktów (Darmstadt, Werder). Z drugiej strony ciekawy środek pola i być może odkrycie Bundesligi, Muto. Na moje tutaj Mainz może ukuć coś z kontry. Dlatego dla mnie głównym typem jest BTS.
✅ 75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom