>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.09.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 18. Września

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

T 126

tajemniczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Europejska
Spotkanie: FC Qarabag - St. Etienne
Typ: 1
Kurs: 4,09
Data i godzina: 18:00
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Typ może trochę szalony, ale zachęcił mnie bardzo kurs. Zarówno Karabakh jak i inne azerskie drużyny oraz drużyny z nieco egzotycznych krajów, od jakiegoś czasu regularnie potrafią napsuć krew niezłym europejskim klubom. Pierwszy raz usłyszałem o tym klubie gdy nie tyle pokonali, co zdemolowali Wisłę Kraków pare lat temu w europejskich pucharach. Od tego czasu podobne wyskoki miewali często, jednak zawsze czegoś brakowało by dojść do fazy grupowej. W tym roku się udało i choć nie spodziewałbym się po nich walki o awans w grupie z Interem Mediolan, Dnipro i St. Etienne, to jednak mogą urwać parę punktów, szczególnie u siebie! W tym sezonie Karabakh grał w el do LM. Gładko przeszedł 2 runde, w 3 odpadł z silnym Salzburgiem, jednak przegrał nieznacznie, wygrywając u siebie i walcząc do ostatnich minut na wyjeździe! W 4 rundzie el do LE wyeliminowali znaną holenderską markę - Twente. To pokazuje potencjał tej drużyny, prowadzonej udanie od 4 lat przez trenera Qurbanova. Poza kilkoma bardzo walecznymi azerami Karabakh ma w składzie kilku brazylijczyków o których już wypytują znane europejskie kluby.
Co do rywala..nie od dziś wiadomo, że niekture drużyny z topowych europejskich lig traktują rozgrywki Ligi Europejskiej jako formę kary za to, że trochę im brakło by grać w Lidze Mistrzów. Nie przypominam sobie w ostatnich latach by drużyna z Ligue1 grała w rozgrywkach Ligi Europejskiej jakąś wielką piłkę. Myśle, że także St. Etienne skupi się na rozgrywkach rodzimej ligi, by za rok grać w LM, niż jakoś przesadnie będzie się angażowała w meczu z mistrzem Azerbejdżanu. Oczywiście mogę się co do tego mylić, ale podobnych sytuacji w ostatnich latach było sporo, a jak już napisałem mistrz Azerbejdżanu to żadne ogórki i potrafią być groźni, szczególnie u siebie. Z drugiej strony St. Etienne nawet w lidze nie gra rewelecyjnie na wyjazdach. W tym sezonie zdążyli już przegrać z PSG 5-0, a w zeszłym mieli bilans meczów na wyjeździe 8wygranych, 4remisy, 7porażek. Nie jest to rewelacyjny bilans jak na 4 drużynę Ligue 1.
Podsumowując typ trochę szalony, ale żal nie spróbować po takim kursie.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +7
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Dyscyplina:Piłka nożna,Liga Europy
Godzina:21:05
Spotkanie:St.Liege-Rijeka
Typ:2
Kurs:3.75
Bukmacher:Bet365
Analiza:Zapraszam na mecz grupy G, fazy grupowej Ligi Europy, w którym to zespół St.Liege podejmie na swoim stadionie Rijeke. Na papierze zdecydowanym faworytem są gospodarze i to w kierunku ich skłaniają się bukmacherzy. Ja natomiast postanowiłem spróbować inny typ, a mianowicie zakład na zwycięstwo gości.Zdecydowałem się na taki kupon, ponieważ statystyki ostatnich meczów w przypadku belgijskiego zespołu nie prezentują się najlepiej . Ich ostatnie 5 spotkań w lidze to 3 porażki i 2 remisy. Do tego 2 porażki z Zenitem w eliminacjach do Ligi Mistrzów nie napawają optymizmem. Inaczej sytuacja ma się w przypadku Rijeki.W ostatnich 23 spotkaniach (licząc wszystkie rozgrywki) goście dali się pokonać jedynie raz. Poza tym wygrali wszystkie mecze, nie remisując przy tym ani razu.Nie jestem regularnym obserwatorem,ani ligi belgijskiej, ani chorwackiej natomiast przy tak dobrym kursie, uważam że warto zaryzykować zdając się jedynie na statystyki.
⛔100

G 112

grohufka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Singapur- S League
Godzina: 13:30
Spotkanie: Woodlands Wellington-Hougang United
Typ: Remis
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Jutro o godzinie 13:30 zmierzą się ze sobą drużyny Woodlands Wellington oraz Hougang United. Gospodarze po 22 kolejkach zajmują w tabeli 9 pozycję z dorobkiem 20 punktów. Ich bilans bramkowy wynosi 18:42, a w spotkaniach na własnym boisku ten bilans wynosi 6:18. Hougang w tabeli zajmuje 7 pozycję z dorobkiem 33 punktów oraz bilansem bramek 38:37, na wyjazdach ta statystyka wynosi 17:21. Stawiam w tym meczu na remis, ponieważ ciężko tutaj wskazać faworyta, drużyny rzadko wygrywają swoje spotkania a także na ostatnie 5 pojedynków między tymi zespołami 4 razy zanotowano rezultat remisowy.
⛔100

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 2:00
Spotkanie:Montreal - New York
Typ: 1(-1ah)
Kurs: 3.2
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz w ramach CONCACAF Liga Mistrzów. Czyli Liga mistrzów w Ameryce Północnej i Centralnej.
New York ma trochę na marginesie ten puchar. Co prawda wygrali w pierwszym meczu, ale ich przeciwnikiem był jakiś Salwadorska drużyna. Wygrana to 2-0. Dziś jak i wtedy zagrają bez Henry&#39;ego i Bradleya Wrighta-Philipsa! Zawodników, którzy strzelili dla New York Red Bull w tym sezonie 30 goli na 44 całej drużyny jeśli chodzi o same mecze ligowe. Zabraknie także Tima Cahilla. Zawodnika tego możemy pamiętać z Evertonu.
Australijczyk w tamtym sezonie na NY Red Bull strzelił 12 goli. W tym roku kontuzja uniemożliwiła mu strzelenie takiej liczby goli. Zawodnik nie może dojść do odpowiedniej formy, ale nadal jest ważnym zawodnikiem drużyny!
Miałem odpuścić typ, gdyż Montreal to drużyna znajdująca się na ostatniej pozycji w lidze MLS w Konferencji Wschodniej. Po dokładniejszym sprawdzeniu okazało się, że oni mają wielkie problemy w grze na wyjeździe, u siebie idzie im dość średnio i potrafili zdobywać punkty.
New York bez Henry&#39;ego, Philipsa jest jak zegar bez baterii. Przynajmniej tak to wygląda w teorii. Zawodnicy strzelili prawie 3/4 goli całej drużyny. Często też widzę ich asysty, a także tytuł zawodnika meczu.
W dwóch słowach... kwintesencja zespołu ????
ZWROT

Otrzymane punkty reputacji: +4
L 25

lexter

Użytkownik
Spotkanie: Metalist Kharkov - Trabzonspor
Typ: X2
Kurs: 1.55
Data i godzina: 21:05
Analiza:
Witam.Kolejna perełka na dzień jutrzejszy.Kursy mocno lecą więc gram póki jest jeszcze sens grania takiego typu.Metalist to już nie ta sama drużyna co w poprzednim sezonie.Z wiadomego względu wielu podstawowych zawodników nie gra już w Charkowie.Drużyna z meczu na mecz wygląda coraz gorzej... po 8 meczach w lidze jutrzejsi gospodarze zajmują dopiero 8 miejsce z dorobkiem zaledwie 7 pkt a więc nie jest to dorobek którym można straszyć w Lidze Europejskiej.Trabzon natomiast po 2 rozegranych kolejkach w lidze zanotował dwa remisy.Jeśli chodzi o zmagania w LE to gospodarze męczyli się z naszym Ruchem Chorzów i dopiero u siebie, po dogrywce oraz po rzucie karnym zdołali awansować do rozgrywek grupowych.Trabzon pokonał rosyjski Rostov i pewnie w porównaniu do swoich rywali awansował do tych rozgrywek.Wydaje mi się że Metalist, który boryka się z problemami kadrowymi oraz finansowymi o których wczesniej nie wspomniałem nie bedzie w stanie wygrać jutrzejszego meczu i w najlepszym wypadku zdoła zremisować co i tak byłoby sukcesem tej drużyny.Trabzon będzie chciał rozpocząć rozgrywki grupowe od zwycięstwa i mam nadzieję że uda się im urwać jutro 3 pkt.Pozdrawiam
✅55

Otrzymane punkty reputacji: +2
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LE
Spotkanie:Salzburg-Celtic
Godz: 19:00
Typ: Salzburg wygra 2 golami
Kurs 4.33
Buk William Hill
Analiza:​
Na jutro wybrałem pierwsze spotkanie w fazie grupowej ligi europejskiej sezonu 2014/2015 w którym Austriacki Salzburg bedzie podejmował na swoim stadionie Szkocki Celtic Glasgow. Dla mnie zdecydowanym faworytem do zdobycia pierwszych 3 punktów jest drużyna gospodarzy , która odpadła w walce o Ligę Mistrzów ze Szwedzkim Malmo, co na pewno było swego rodzaju niespodzianką tym bardziej że po pierwszym spotkaniu rozegranym w Austrii Salzburg wygrał 2:1 i mało kto sie spodziewał że goscie tak gładko zdołają odwrócić losy tej rywalizacji. Salzburg wylądował w grupie z zespołami Astry , oraz Dinama Zagrzeb tak więc jest tutaj faworytem do wygrania tej grupy ,ale jak wiadomo nie ma już słabych drużyn na tym etapie i trzeba się liczyć z każdym, patrząc na poprzednie spotkania Celticu to można stwierdzić że tutaj mają marne szanse na jakiekolwiek punkty, w ostatnich 10 spotkaniach rozgrywanych poza swoim stadionem maja tylko dwa zwycięstwa , 3 remisy i aż 5 porażek, Salzburg natomiast ma coś do udowodnienia, tym bardziej że przegrał 3 ostatnie spotkania co na pewno nie jest w ich stylu, ja oglądając spotkania gości nie wierze że będą tutaj w stanie strzelić chociaż jednego gola, Salzburg natomiast stwarza sobie dużo sytuacji podbramkowych,ale w ostatnich spotkaniach zdecydowanie zabrakło im skuteczności, uważam jednak że w tym spotkaniu gospodarze coś ustrzelą, a na pewno nie zatrzyma ich nieporadna postawa zespołu mistrza Szkocji , w którą tak gładko wjeżdżali zawodnicy Warszawskiej Legii a później ograli ich piłkarze Mariboru. Stawiam na pewną wygrana gospodarzy.
⛔100 // nie centruj //

T 0

toma91

Użytkownik
Spotkanie: Partizan Belgrade - Tottenham
Typ: Liczba goli strzelonych przez gospodarzy over 1.5
Kurs: 3,90
Data i godzina: 18.09.2014 godz.19.00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wydaje mi się, że znalazłem ciekawą opcję na czwartkowy wieczór. Partizan u siebie nie przegrał od dawna, a w tym roku w meczach u siebie wygrali 12 na 16 spotkań, przy czym w 13 meczach zdobyli więcej niż 1 bramkę. Co więcej na wyjazdach też mogą się pochwalić niezłymi wynikami, nawet jeśli takie zespoły jak Rad czy Neftci Baku nie są pokroju ich przyszłych rywali. Londyńczycy mimo ostatnich dwóch wpadek mogą się pochwalić wieloma zwycięstwami. Z pewnością Koguty chcą się pokazać jak najlepiej na arenie międzynarodowej i odbudować morale, ale to będzie z pewnością trudny wyjazd, gospodarze z pewnością nie odstawią nogi, wiadomo, że każdy zespół na własnym boisku chce wygrywać, chociażby dla kibiców. Liczę, że w Belgradzie posypią się bramki z dwóch stron, over 2.5 bardzo realne, ale jeśli chodzi o jakiś w miarę znakomity kurs można spodziewać się, że gospodarze ustrzelą wymagane minimum.
⛔100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny ???? Metz 2014 (Francja)
Godzina: 12:00
Spotkanie: Sijsling Igor-Sousa Joao
Kurs: 2.03
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Portugalczyk wygrał w pierwszej rundzie z Dodigiem, gdzie bukmacherzy powariowali wystawiając kurs ponad 3 na doga wiedząc,że Chorwat ciągle nie może do siebie dojść po kontuzjach. Poza jednym zastojem w grze Sousy gdzie gem zaczął od 0:40 i łącznie musiał obronić 4 brejki to do wyniku tego nie można mieć zastrzeżeń. Holender pokonał natomiast w przepięknym stylu Seppiego 6:0, 4:1 serwis i w tym momencie Włoch skreczował,a znając życie to Andreas nie chciał przegrać meczu w wybitnie gorzkim stylu i poddał go ponieważ często to mu się zdarzało, ale to tylko moja teza bo w rzeczywistości mogło być inaczej. W statystykach po tym jednym meczu jeden prezentuje się lepiej od drugiego ponieważ: asy- po 4, punkty po I serwisie- Sijsling 10/10 tj. 100%, Sousa 13/18 tj. 72%, punkty po II serwisie- Sijsling 10/15 tj. 67%, Sousa 11/15 tj. 73% i na returnie była znaczna różnica ponieważ Sijsling return z I serwisu 15/28 tj. 54% i return z II serwisu 16/21 tj. 76%, a Souza 5/18% tj. 28% i z drugiego 18/30 tj. 60%. Dla mnie statystyki są zawsze ważne,nie zawsze je przytaczam ale w pewnym stopniu dają nam zarys co się działo w poprzednim meczu (nie zawsze jest to adekwatne). Ale zostawię już te statystyki. Argument,że Joao wygrał rok temu w Kuala Lumpur oraz,że był w półfinale Saint Petersburg OPEN w ogóle do mnie nie trafia (to tak jakbym pisał o Przysiężnym,że w tamtym roku miał przyzwoity sezon). Rok temu to była historia i sezon 2014 Sousa ma zupełnie inny. Bardzo go cenię za wyżej wymienione osiągnięcia ale jak dla mnie wiele w tym roku na halach nie ugra. Portugalczyk to nie jest typowy ziemniak ponieważ potrafi grać na innych nawierzchniach no ale pod dachem ma bilans zaledwie 28/17 pisząc &quot;zaledwie&quot; mam na myśli to,że wiele doświadczenia on tam nie ma. Rok 2013 miał udany na halach podkreślam to raz jeszcze,ale obecny sezon zweryfikuje poprzedni i okaże się czy to nie był okres grania na tzw. konia czyli czy nie miał po prostu jakiś fartów (brzmi śmiesznie ale mamy mnóstwo młodych zawodników którzy &quot;COŚ&quot; osiągnęli,a później ślad po nich zanika z większej skali). Igor, tak jak wspomniałem we wcześniejszej analizie czuje się właśnie najlepiej na halach i jest to jego ulubione terytorium spośród wszystkich. Doświadczenie tam jak najbardziej posiada ponieważ 129 do 71 ma bilans spotkań. Panowie grali ze sobą jedyny raz w bieżącym roku gdzie wygrał Portugalczyk 6:2, 6:4 lecz tym się nie sugeruje ponieważ mecz odbył się na nawierzchni ziemnej czyli inny świat niż tutejszy turniej. Stawiam tutaj na Holendra lecz spodziewam się ciężkiego meczu, możliwe,że będzie on rozgrywany na dystansie trzech setów. Moim zdaniem mega ofensywny Sijsling na hali poradzi sobie z utalentowanym Sousą (mam nadzieję,że tylko głowa nie zawiedzie w najważniejszych momentach).
⛔100

homer-simpson 62

homer-simpson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Argentyna Primera B Nacional
Godzina: 00:00
Spotkanie: Huracan vs Crucero Del Norte
Typ: X2
Kurs: 2.30
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Kursy na to spotkanie według mnie źle wystawione. X2 po 2.30 to według mnie value. Dotychczas oba zespoły zagrały po 6 meczów. Ani jedni, ani drudzynie zachwycili. Gospodarze z bilansem 2 zwycięstwa, 3 remisy i 1 porażka zaś goście 3 wygrane i 3 porażki. Drużyna Huracan wyraźnie leży ekipie gości. H2H sprzyjające. Dodatkowo typ jak najbardziej na przełamanie. Goście o 9 spotkań bez zwycięstwa, ale zawsze są to bliskie mecze, które mogłyby się kończyc na ich korzyść. Brak remisu ekipy Crucero, a gospodarze lubią remisować. Nie liczę dziś na zwycięstwo gości, ale remis jak najbardziej jest w ich zasięgu. Brak większych osłabień w obu ekipach. Jeśli Martinez zagra swoje, a reszta nie będzie przeszkadzała, a może nawet pomoże to są duże szanse na wygraną gości.
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +3
master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Spotkanie: Partizan Belgrade - Tottenham
Typ: Tottenham
Kurs: 1,72
Data i godzina: 18.09.2014 godz.19.00
Analiza:
Nie zgodze sie z opinia kolegi z gory. Tottenham to druzyna, ktora radzi sobie bardzo dobrze w lidze europy co roku. Ich kadra jest bardzo szeroka I jutro na pewno zobaczymy pilkarzy, ktorzy zbyt czesto nie graja w pierwszej jedenastce. Wielu z nich zasluguje na gre I na pewno beda chcieli to udowodnic. W tamtym roku tottenham jak I salzburg wygraly kazdy mecz grupowy, gromadzac 18pkt. Partizan to moze I dobra druzyna, ale na swoim podworku. Z Anglikami nie daje im wiekszych szans, roznica klas jest zbyt wielka.
Przewidywane składy:
Partizan: Lukac – Petrović, Stanković, B. Illić, Vulicević – S. Illić, Grbić, Drincić, Marković – Lazović, Fofana
Tottenham: Lloris – Davies, Kaboul, Fazio, Naughton – Bentaleb, Stambouli, Townsend, Paulinho, Lennon - Kane
Soldado powrocil do treningow I nie wykluczone, ze zagra w dzisiejszym meczu.
Trener gospodarzy nie będzie mógł desygnować do gry Petara Skuleticia pauzującego za czerwoną kartkę. Goście z kolei muszą poradzić sobie bez kontuzjowanego Kyle’a Walkera. Pod znakiem zapytania stoi występ Jana Vertonghena, który opuścił ostatni mecz z Sunderlandem⛔100

maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Brazylia ( Serie A )
Spotkanie: Figueirense Florianópolis - Criciúma EC
Kurs: 2.00
Data: 18.09.2014
Godz: 02.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam do Brazylii na mecz 21 kolejki tamtejszej Serie A.
W brazylijskim mieście Florianópolis liczącym ponad czterysta dwadzieścia tysięcy mieszkańców na Estádio Mineirão mogącym pomieścić obecnie prawie dwadzieścia tysięcy widzów a docelowo ma mieścić czterdzieści tysięcy widzów odbędzie się spotkanie o ligowe punkty pomiędzy miejscowym Figueirense Futebol Clube założonym w 1921 roku o barwach biało-czarnych a w gości z miasta Criciúma liczącego ponad sto dziewięćdziesiąt dwa tysiące mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 1948 o barwach żółto-czarno-białych a mianowicie Criciúma Esporte Clube.
Figueirense Florianópolis rozegrało w tym sezonie ligowym 21 spotkań w których zdobyło 25 punktów po 7 zwycięstwach, 4 remisach oraz 10 porażkach i zajmuje obecnie 13 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramek 18-29.
Criciúma EC zdobyła 21 oczek w swoich 21 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 5 zwycięstwach, 6 remisach oraz 10 porażkach co daje obecnie 17 pozycję w tabeli brazylijskiej Serie A, bilans bramkowy 10-26.
Gospodarze u siebie zagrali w tym sezonie ligowym 10 razy zdobywając 9 oczek po 2 wygranych, 3 remisach oraz 5 porażkach, bilans bramkowy na swoim Estádio Mineirão 9-13.
Goście zdobyli 3 punkty w swoich 10 spotkaniach rozegranych w tym sezonie na wyjazdach po 3 remisach oraz 7 przegranych, bilans bramek w delegacjach 1-17.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie gdyż spotykają się dwie drużyny które w tabeli dzieli 4 punkty a w ostatnich ich 5 spotkaniach pomiędzy nimi w mieście Florianópolis 3 razy wygrywało Figueirense, raz padł remis oraz raz lepsi byli goście z miasta Criciúma, bilans bramkowy w tych spotkaniach 12-8 na korzyść zespołu ze Estádio Mineirão.
Moim typem na ten mecz jest zwycięstwo gospodarzy, Figueirense Futebol Clube na początku sezonu u siebie grało bardzo słabo ale od pewnego czasu idzie im coraz lepiej szczególnie ze słabszymi na wyjazdach ekipami i co ważniejsze potrafią u siebie strzelać bramki a Criciúma Esporte Clube na wyjazdach od początku sezonu jak grała słabo tak dalej gra słabo i jest najsłabszą drużyną w delegacjach i moim zdaniem gospodarze tego spotkania muszą wygrywać z tak słabymi zespołami które na wyjazdach dodatkowo nie potrafią strzelać bramek czyli 3 oczka z tego spotkania zostaną na Estádio Mineirão w mieście Florianópolis.
⛔100

jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Spotkanie: Panathinaikos - Dynamo Moskwa
Typ: over 3,5
Kurs: 3,5
Godzina: 19:00
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Po tym jak gospodarze otwarcie grali z St. Liege i Midtjylland i to nie tylko na swoim podwórku, ale i na wyjazdach nie wacham się puszczać takiego overa. W każdym spotkaniu stwarzali sobie wiele okazji i jak belgijski St. Liege ratowały słupki i poprzeczki tak duński klub nie miał już tyle szczęścia i przegrał dwumecz 6:2. Dynamo też raczej nie czuje strachu przed otwartą grą co sprawiło im niemałe problemy jak remis 2:2 u siebie z Omonią i ku ich szczęsciu wygrana na wyjeździe z bramką na 2:1 w 90 minucie przy autobusie postawionym przed bramką rywali. No i jeszcze ostatnie spotkanie ligowe z Zenitem na wyjeździe przegrane 2:3 to dodatkowy motywator do tego typu. Over 2,5 też po całkiem fajnym kursie 2,0.
⛔100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS ATP METZ
Godzina: 18:00
Spotkanie: Monfils - Przysiężny
Typ: over 18.5
Kurs: 1.58
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Trudno pisać coś o każdym z zawodników, bowiem każdy, kto choć trochę śledzi ten sport a także to forum, winien wiedzieć co obaj panowie mają do zaoferowania na korcie. Jedyne czego dziś oczekuję od naszego polskiego &quot;fedexa&quot;, czyli ołówka z Głogowa, to dobrego, jak na niego przystało serwisu. To powinno być w hali dla niego kopalnią łatwych punktów, mimo że &quot;małpa&quot; potrafi nieźle returnować. Trudno napisać, żebym oczekiwał od Francuza czegoś &quot;ekstra&quot;. On ma być po prostu sobą. Jestem niemal pewien, że mając po drugiej stronie siatki &quot;takiego&quot; rywala (oczywiście nic nie ujmując Michałowi), trudno zakładać, że &quot;małpa&quot; nie pozwoli sobie, ku uciesze własnej publiczności na małe &quot;szoł&quot; (trochę lekceważenie). Jednak często takie zachowania obracają się przeciwko Monfilsowi i nie zdziwi mnie jak w jakimś secie, z powodu niezbyt poważnego traktowania gry, dojdzie do rozgrywki TB. Nie wykluczam nawet sytuacji, że rozstrzygnie się on w 3 setach. Ta linia jest zaskakująca niska, ale też jestem w stanie zrozumieć buków. Bo jeśli Michaś &quot;zrobi&quot; pod siebie i nie założy pampersa a Gael zagra na swoim najwyższym poziomie, łatwo można sobie wyobrazić jakąś małą egzekucję w stylu 1-6 2-6. Z drugiej strony linia taka jednak powoduje, że wystarczy aby Michaś nie dał się złamać więcej niż po razie na seta i mamy over &quot;pokryty&quot;. To dla mnie bardziej prawdopodobny scenariusz i po 1,58 jestem gotów dać to singlem.
✅58

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LE
Godzina: 21:05
Spotkanie: Legia - Lokeren
Typ: X/1
Kurs: 4.50
Bukmacher: unibet
Analiza:
Inauguracja rozgrywek grupowych w Lidze Europejskiej. Legia Warszawa podejmuje u siebie Lokeren z Belgii. Gospodarzy tegoż meczu raczej przedstawiac nie trzeba. Odpadli z LM dzięki złamaniu przepisów, mimo że wygrali dwumecz z Celtikiem bardzo wyraźnie. W lidze zajmują miejsce drugie z 16 punktami w 8 meczach (2 przegrane). Ostatnio zaliczyli dosc dziwną strzelanine ze Śląskiem (4:3). Na forme w ofensywie narzekać jednak nie muszą, ponieważ jest to powyżej 2 bramek na mecz. Jeśli chodzi o kadrę to raczej bez zmian i wyjdzie podobna jedenastka co w każdym meczu (przynajmniej w pucharach). Goscie za to odprawilii z dość dużym trudem Hull (który wystawił rezerwy na ten mecz) w ostatniej rundzie kwalifikacji. W lidze belgijskiej zajmują miejsce 5 z 11 pktami w 7 meczach, ale co wyraźnie widać to że strzelają najmniej bramek z czołówki, ale też tracą najmniej. Gdyby tak odliczyc ostatni mecz (3:2 z Kotrijk) to ten bilans dopiero byłby słaby. Na wyjazdach mecze przegrywają 0:1 lub remisują 0:0. Mysle, ze na to spotkanie także wyjdą defensywnie. Legia za to porazi nieskutecznością i byc moze marną grą na początku, więc remis do przerwy moze sie utrzymac (a co najmniej do 25-30 minuty mam nadzieje, bo potem z górki).
✅350

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Spotkanie: Panathinaikos - Dynamo Moskwa
Kurs: 2,63
Kurs poleciał w dół ale i tak jest atrakcyjny.O tym że w Grecji gra się ciężko przekonały się już większe potęgi piłkarskie niż Dynamo choćby przedwczoraj Atletico Madryt. Panathinaikos na ostatnie 10 meczy przed własna publicznością 7 zwycięstw 2 remisy i 1 porażka z St.Liege. Dynamo Moskwa ma za sobą ciężki mecz ligowy przeciwko Zenit Petersburg który zresztą przegrali i mogą go dzisiaj odczuwać. Po za tym Dynamo aby dojść do rozgrywek grupowych LE dosyć się męczyło z o wiele słabszymi rywalami niż dzisiejszy. Z Izraelską Shmona 1-1,1-2 oraz z Cypryjskią Omonią 2-2,1-2. No i jeszcze dochodzą osłabienia goście zagrają bez Valbuena ( atak 6/2),Vanquier ( pomoc 6/0),Denisov ( pomoc 7/0) nie pewny występu jest Zirkov ( pomoc 5/0)
⛔100

marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina:Piłka nożna,Liga Europy
Godzina:21:05
Spotkanie:St.Liege-Rijeka
Typ:2
Kurs:3.75
Bukmacher:Bet365
Analiza:Zapraszam na mecz grupy G, fazy grupowej Ligi Europy, w którym to zespół St.Liege podejmie na swoim stadionie Rijeke. Na papierze zdecydowanym faworytem są gospodarze i to w kierunku ich skłaniają się bukmacherzy. Ja natomiast postanowiłem spróbować inny typ, a mianowicie zakład na zwycięstwo gości.Zdecydowałem się na taki kupon, ponieważ statystyki ostatnich meczów w przypadku holenderskiego zespołu nie prezentują się najlepiej . Ich ostatnie 5 spotkań w lidze to 3 porażki i 2 remisy. Do tego 2 porażki z Zenitem w eliminacjach do Ligi Mistrzów nie napawają optymizmem. Inaczej sytuacja ma się w przypadku Rijeki.W ostatnich 23 spotkaniach (licząc wszystkie rozgrywki) goście dali się pokonać jedynie raz. Poza tym wygrali wszystkie mecze, nie remisując przy tym ani razu.Nie jestem regularnym obserwatorem,ani ligi holenderskiej, ani chorwackiej natomiast przy tak dobrym kursie, uważam że warto zaryzykować zdając się jedynie na statystyki.
zasugerowałem się twoim typem....uderzam w staty ligi holenderskiej i za kija nie moge znaleźć chocby pół meczu Standard Liege, dziwne nie sadzisz............. ???? )))))))))

heloraf 397

heloraf

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej-Liga szwedzka
Spotkanie:Skelleftea-Linkopings
Kurs: 1.80
Bukmacher:Bet-at-home
Witam.
Dziś kolejne spotkanie w szwedzkiej lidze hokeja,gdzie aktualnie 5 drużyna Skelle podejmuje 10 Linkopings.Skelleftea to mistrz z zeszłego sezonu(pierwsze miejsce po rundzie zasadniczej i dość szybkie play-off w ich wykonaniu).Sezon rozpoczęli od porażki na wyjeździe z Lullea 2:3 po dogrywce),po czym wygrali u siebie z MoDo 6:2.Drużyna gości zaś przegrała na wyjeździe z HV-71 6:4 a następnie wygrała u siebie z Djurgardens 2:1.Ostatnie pięć spotkań pomiędzy tymi drużynami to 4zwycięstwa Skelle i 1porażka.
Jeśli ktoś pamięta gram drużynę Skelle bardzo często i dziś również nie daję większych szans drużynie Linkopoings,stąd pewna 1.
Dla bardziej odważnych proponuję handicap -1,5 po kursie 2,6(bet365)
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +4
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / LE /
Godz. 19:00
Spotkanie - Red Bull Salzburg : Celtic G
Typ - Red Bull Salzburg powyżej 3.5 gola
Kurs - 5.00
Buk - Sportingbet
Długo zastanawiałem się nad tym meczem bo zaraz po losowaniu śledziłem gdzie trafi Celtic bo wiadomo jaka była sprawa z Legią i proszę wierzyć że nie ma u mnie ani grama złośliwości dla Szkotów no i sama decyzja UEFA też mnie nie przeraża no bo w końcu jest taki przepis i niestety Legia musiała ponieść konsekwencje ale wracam do samego spotkania i do formy Celticu która musimy przyznać nie jest wysoka co potwierdzają nie tylko mecze pucharowe ale także i w lidze nie idzie im tak dobrze bo na 5 spotkań 3-1-1 no ale to ich problem , teraz gospodarze którzy ostatnio mocno spuścili z tonu i ponieśli trzy porażki pod rząd co nie zdarza im się to często a porażki bolesne bo np. do bardzo bolesnej możemy zaliczyć 3:0 w kwalifikacjach LM z Malmo no i ostatecznie odpadnięcie z elity , następna bolesna to porażka u siebie z Sturmem 2:3 no i ostatni mecz na szczycie z Wolfsbergerem AC 1:0 na domiar złego Salzburg od 44 min grał z przewagą jednego zawodnika i nie potrafili przynajmniej zremisować no ale w/g mnie to już był i nie wróci więcej i trzeba zacząć wygrywać i wrócić szybko do tego co prezentowali czyli przede wszystkim strzelania sporo goli bo z tego słynęli ( w poprzednim sezonie na ich koncie bramkowym na koniec sezonu widniała liczba 110 strzelonych goli ) w tym sezonie chociaż jak już pisałem i co sami możemy zauważyć trochę zadyszki ale pomimo tego w 8 rozegranych dotychczas meczach mają strzelonych 31 bramek czyli super i dziś myślę że powinni trochę sobie nastrzelać by zmazać plamę a okazja do tego dobra bo wspomnę jeszcze raz spotkanie Celticu z Legią kiedy to Legioniści u siebie strzelili 4 gole no a mogło być przynajmniej 6 jak wiemy bo dwa pudła z karnych tak więc liczę na odbudowanie się Salzburga z wysokiego &#39;&#39; C &#39;&#39; wiem 4 gole to może i trochę wiele ale z drugiej strony mamy drużynę która potrafi wiele tych goli zdobywać i zaryzykuję !
⛔100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, MŚ
Godzina: 20:25
Spotkanie: Polska - Rosja
Typ: Polska -1,5 seta
Kurs: 3,3
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Po 1 rundzie LM jestem załamany moimi typami a pewnie nie tylko ja umoczyłem kupony przez śmieszność Chelsea czy PSG. Dlatego dzisiaj stawiam patriotycznie ale również z głową na Polaków po bardzo ładnym kursie 3,3 z handi setów. Nie rozumiem dlaczego faworytem są Rosjanie którzy nie ma się co oszukiwać grają średnio. W fazie grupowej grali bardzo dobrze, do momentu porażki z Brazylia. Wczoraj Brazylijczycy również nie dali szans Rosjanom. Polacy w tych mistrzostwach grają dobrze, mimo jednej porażki z USA uważam że spokojnie dzisiaj ograją Rosjan. Rosja pod presją i to wbrew pozorom nasza przewaga bo Rosjanie mistrzami gry z nożem na gardle na pewno nie są. Powodzenia;)
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom