Dyscyplina:
Piłka ręczna - World
Championship U21
Godzina: 17:00
Spotkanie:
Francja U21 - Egipt U21
Typ: Powyżej 55,5
Kurs: 1,75
Bukmacher:
Fortuna
Witam wszystkich w kolejnym dniu zmagań z bukmacherem, wczorajsza analiza okazała się trafna i dała nam odnotować plus. W dniu dzisiejszym ruszają mistrzostwa świata do lat 21 w piłce ręcznej, więc oferta związana ze szczypiorniakiem jest bogata i można wypatrzyć ciekawe pozycje. Mocno w oczy rzucił mi się jeden konkretny mecz pomiędzy reprezentacją która jest najbardziej utytułowaną w tej dyscyplinie i faworytem do wygrania całej imprezy, a mowa o Francji i z góry skazywanego na porażkę w tym spotkaniu Egiptowi. Jednak dość srogo rozbieżne kursy wystawione są na ten mecz co bardzo mnie cieszy, a Egipcjanie zapewne tego nie wygrają ale na pewno powalczą o przyzwoity wynik i dla trójkolorowych nie będzie to spacerek. Reprezentacja Egiptu jest zespołem ofensywnym, co mogą świadczyć o tym wysokie wyniki z innymi reprezentacjami dużo silniejszymi. Trójkolorowi to piekielne silna reprezentacja która zawsze jest w gronie faworytów do wygrania całej imprezy, w składzie ma doskonałych świetnie zapowiadających się młodych zawodników grających w najlepszych klubach europejskich którzy mają zastąpić w przyszłości pierwszy skład, którego nie trzeba nikomu przypominać. Moja propozycja skierowana jest w stronę opcji overowej, gdyż jedni jak i drudzy preferują szybką ofensywną grę, a w wyprowadzaniu kontr ataków Francuzi są mistrzami i na pewno dzisiaj na parkiecie to zobaczymy. Jak już wcześniej wspomniałem wystawione linie na ten mecz są w moim odczuciu niskie i pokryją się z nawiązka chociażby dlatego, że obie reprezentacje grały ze sobą do tej pory dwa razy, a wyniki jakie padały to 35:33 oraz 30:32 dlatego nie uważam żeby linia +54,5 stanowiła dzisiaj jakiś większy problem do pokrycia. Osobiście polecam spróbować również łapać najwyższą linię jaka została na
Fortunie wystawiona +57,5 po kursie 2,88. Ostatnie mecze Egiptu są imponujące gdyż na tym turnieju w poprzedniej edycji grali spotkanie o trzecie miejsce z Niemcami i nikt by się nie spodziewał, że nasi zachodni sąsiedzi będą się męczyć w całym meczu 23:23 i dopiero wygranej po dogrywce 35:34, a sam fakt że wygrywali z takimi ekipami jak
Szwecja 28:27 czy Norwegią 31:21 pokazuje że nie są to chłopcy do bicia tylko licząca się reprezentacja która jest w stanie nawiązać walkę z każdym bo nawet trójkolorowi mieli problemy z ich pokonaniem bo ostatni wynik 30:32 najlepiej to pokazuje, zamiast srogiego lania było pozytywne zaskoczenie, a kto wie co dzisiaj nam zaserwują szaleni Egipcjanie może sensacyjną wygrane po kursie szesnaście lub więcej cieżko powiedzieć ale linia handicapowa w stronę Egiptu +6,5 też się pięknie do nas uśmiecha. Na ten moment linie poleciały w górę, gdyż miałem typ opublikować rano ale z powodów osobistych nie mogłem tego uczynić wtedy na + 54,5 był kurs 1,84 w tej chwili na linię którą chciałem podać jest 1,57 więc zdecydowałem się na nieco wyższą linię 55,5 i myślę że również zostanie pokryta bez większych problemów.
75