>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy dnia - 18.05.2013 (sobota)

Status
Zamknięty.
K 28

karol10104

Użytkownik
Mecz: Podbeskidzie-Piast
Ekstraklasa
Typ: Ilośc goli powyżej 3.5
Kurs:3.21
Bukmacher:sts
Tak zapowiada się bardzo ekstytujący mecz z jednej strony drużyna która walczy o utrzymanie i potrafi zagrać fajną piłkę a z drugie strony Piast walczący o europejskie puchary. Analizując ostatnie mecze obu druzyn Piast gra naprawde fajnie skrzydłami ich akcje są szybkie, sprawne i nadzwyczaj niebezpieczne, sytuacja w gliwicach jest taka iż aż 17 zawodnikom kończy się kontrakt w czerwcu (oprócz 3 najważniejszych piłkarzy ktorzy maja go do 2014) dlatego każdy z nich musi walczyć o nowy kontrakt, a jak zapewne wielu z was wie to własnie w gliwicach reguluranie wypłaca się pensje i sytuacja finansowa w klubie jest naprawde niezła ( w porównaniu do innych klubów w ktorych nie wypłacaja pensji od 3-4 miechow) po za tym gliwiczanie grają fajną i ofensywną piłkę w meczu ze Śląskiem mogli nastrzelac mase bramek (gdyby nie ich nieudolny napastnik Robak który na pustą nie potrafi trafić) Bilans Piasta to około 3 bramki na mecz. To teraz Podbeskidzie poprostu walka i jeszcze raz walka, potrafia zagrać naprawdę fajnie. Mimo to uważam że nie opłaca się stawiać na jaką kolwiek z drużyn bo to może byc nie obliczalny mecz(Chociaz ja osobiscie na ryzyku duzym stawiam równiez na handicap piast-1 na wygrana piasta) Bilans Podbeskidzia to równiez około 3 bramek na mecz. Uważam że jeśli w 1 połowie padnie szybko bramka to któras druzyna bedzie musiała zaatakować a przy czym sie odsłonic dlatego własnie uwazam ze padnie ponad 3 bramki. Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa... Jeśli analiza sie podobała i się z nią zgadzasz naciśnij dzięki.
zły buk

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis- ATP Rome
Spotkanie: Thomas Berdych- Rafael Nadal
Typ: over 10,5 1 set
Kurs: 3,55
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na dziś dosyć ryzykowny typ ale myślę że bardzo prawdopodobny. Obydwaj zawodnicy już udowodnili że zależy im na tym turnieju. Berdych eliminując Djokovicia przy bardzo słabym H2H z Serbem. Natomiast Nadal, swoją grą i rozbijaniem kolejnych rywali. Zresztą ten człowiek raczej nie odpuszcza.
Hiszpanowi łatwo szło do wczorajszego meczu z Ferrerem. Meczu co prawda nie oglądałem ale po statystykach widzę że Nadal zagrał na swoim poziomie. Patrząc na statystyki Berdych też zagrał dobrze z Djokoviciem. Chociaż te procenty nie wyglądają najlepiej.
Wracając do dzisiejszego meczu. Myślę że będzie długi i wyrównany. Może zakończyć się tie breakiem. Mowa tu o pierwszym secie. Typ bardziej ryzykowny niż poprzednie ale po wysokim kursie.

⛔100

jestemgraczem 50

jestemgraczem

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - Primera Division
Spotkanie: Getafe - Valencia
Typ: Valencia - 1(Handicap europejski)
Kurs: 3.5
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:

Na dziś wybrałem dość ciekawe spotkanie z ligi Hiszpańskiej, mianowicie rozgrywa się tam walka Lige Mistrzów, miedzy drużyną Valencii a Realem Sosiedad. Druzyne te mają tyle samo pkt lecz wyżej plasuje się Real z lepszym bilansem bezpośrednim tych druzyn. Ostatnie mecze Valencii to pogrom przeciwników, 0:4 z Vallecano i 4:0 z Osasuną, widać że tej drużynie chce się walczyć o te rozgrywki pucharowe co pokazują ostatnie dwa wysoko wygrane mecze. Dziś myśle że może być podobnie, przeciwnikiem Valencii jest Getafe, drużyna ze środka tabeli bez większych aspiracji na koniec sezonu, ale co moze dziwić, na ostatnie 5 meczy wygrali oni tylko 1 i to z Realem Sosiedad. Ja uważam druzyne Valencii za lepszą od Realu Sosiedad i wedlug mnie to oni zasluguja na LM. Do końca sezonu zostało trzy mecze, Valencia musi wszystko wygrywać i liczyć na poktniecie rywala, co może mieć miejsce już dziś bo Real jedzie dzis do Sevilli i na pewno nie bedzie mu łatwo. Podsumowując: Valencia w gazie nie da sobie zabrać tak waznych pkt.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Polska
Spotkanie: Górnik Zabrze - Polonia Warszawa
Typ: Ireneusz Jeleń - strzeli gola
Kurs: 3.20

Górnik bardzo mądrze zagrał ostatni mecz i dość szczęśliwie wygrał na wyjeździe. Do poniedziałkowego meczu gospodarze przystąpili bez pauzującego za kartki Jiriego Bilka. Górnik przyjechał do Lubina m.in. bez kontuzjowanych Michała Bembena, Ireneusza Jelenia i Mariusza Magiery oraz zawieszonego za kartki Adama Dancha. A mimo tych osłabień 2 strzelone bramki na początku spotkania ustawiły cały mecz. Polonia Warszawa ma nowego sponsora. Czy wyłoży on 5 milionów złotych na spłatę najważniejszych długów? Takie pytanie zadają sobie kibice stołecznej drużyny. Ale puki co trzeba walczyć na wyjeździe z trudnym przeciwnikiem jakim jest Górnik Zabrze. Trener Górnika Zabrze Adam Nawałka martwił się, że ma małe pole manewru w ofensywie. Nie pierwszy, nie ostatni raz zresztą.. W Górniku na pewno nie zagra kontuzjowany Mariusz Magiera oraz pauzujący za kartki Krzysztof Mączyński. W kadrze meczowej mogą się już za to pojawić Michał Bemben i Ireneusz Jeleń. Szczególnie ten drugi może namieszać trochę z przodu i dlatego myślę, że dzisiaj jeśli nie on to kto ma strzelać gole dla gospodarzy? Tak więc liczę że poszarpać będzie komu i Jelonek strzeli bramkę.. Spotkanie pod dyktando gospodarzy powinno przebiegać. Typuje zwycięstwo Górnika, który nadal myśli o europejskich pucharach. A Polonia.. lepsze mecze przeplata gorszymi w każdym meczu 1-2 bramki zawsze tracą więc dzisiaj też myślę, że nie uda im się zachować czystego konta..
⛔100

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Argentyna
Spotkanie:Quilmes-Newells Old Boys
Typ: over 3,5
Kurs:5,00
Bukmacher:William Hill
Liga argentyńska i mecz pomiędzy Quilmes a piłkarzami Newells Old Boys czyli spotkanie 6 ekipy ligi z liderem.Po pierwsze co mnie zastanawia to fakt że kurs na over 3,5 bramki jest tak wysoki ponieważ zagrają ze sobą dwie drużyny które strzelają najwięcej bramek w lidze.Gospodarze po 13 kolejkach mają na swoim koncie 20 oczek i bilans bramkowy 21:16 i jeśli chodzi o strzelone bramki to ustępują tylko dzisiejszym rywalą.Goście natomiast zajmują pierwszą lokatę z 28 punktami na koncie i do tej pory strzelili 26 bramek tracąc 17.Co ciekawe Old Boys tracą najwięcej bramek z czołówki a ich obronę można porównać dopiero z 13 Tigre które to jest pierwszym zespołem tracącym więcej bramek od lidera ligi.Uważam że wobec średniej postawy w obronie obu ekip jak i dobrej postawie ofensywy kurs na over 3,5 bramki jest swego rodzaju value a dorzucając ostatnie wyniki H2H w meczach których gospodarzem była ekipa Quilmes i wyniki typu 3:1 lub 2:3 wydaje mi się że warto dziś spróbować gry na over 3,5 bramki tym bardziej żesam kurs do tego zachęca.Polecam
⛔100

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Bułgaria.
Spotkanie: Levski - Ludogorets
Typ: x2
Kurs: 1,73
Bukmacher: bet365
To kluczowy mecz o mistrzostwo, choć nie jest to ostatnia kolejka to wg mnie może o wszystko rozstrzygnąć.
Obie ekipy od kilku kolejek nie przegrały, Levski u siebie wygrywał 12 razy, raz zremisował,
smaku porażki w tym sezonie. Ostatni raz przegrał tu właśnie z Ludogorets w zeszłym sezonie.
Goście na wyjazdach z bilansem 8-4-1, stracili na nich tylko 6 bramek.
Levski na tygodniu po karnych przegrał z Beroe w pucharze Bułgarii, to powinno dac się we znaki.
Dla mnie zespół gości nie przegra tego spotkania.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom