>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.04.2023 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 18. Kwietnia

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Totolotek
- Betclic
- Lvbet
- Totalbet
- Etoto
- Forbet
- Ewinner
- GO+bet
- Betters
- BetX

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna LM
Godzina: 21.00
Spotkanie: Napoli - AC Milan
Typ: Napoli wygra obie połowy
Kurs: 4,70
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Napoli kuponu ci nie spierd***! Może tym razem w tą stronę? Napoli jest bramkostrzelną drużyną w szczególności w tym sezonie, gdzie już zapewnili sobie scudetto, czyli zwycięstwo w Serie A. Chyba nic nie pomyliłem. Tak więc Napoli to tegoroczna potęga. Jest spora szansa, że wygrają obie połowy z Milanem, bo stać ich na to. Gra o dominację trwa w najlepsze. Powodzenia! Można by coś pokombinować z rzutami rożnymi, że przewagę w tej statystyce będą mieć gracze z Napoli, ale ja się zadowoliłem tym typem. Przewidywany wynik ode mnie to: 3-1, z 1-0 i 2-1 w obojętnej kolejności w obu połowach. Zobaczymy, czy się uda. Sorry za debel w finale Monte Carlo. No nie trafiło się...

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Arabia Saudyjska
Godzina: 21:00
Spotkanie: Al-Hilal - Al Nasr Riyadh
Typ: Al Nasr Riyadh
Kurs: 3.40
Bukmacher: LVBET
Analiza:

Al Nasr Riyadh po 23. kolejce plasuje się na drugim miejscu ze stratą 3 pkt do lidera. Ich rywal zajmuje co prawda 4. pozycję lecz ostatnio wpadł w kryzys. Brak wygranej od 3 spotkań i 2 porażki w tym czasie nie zbyt dobrze wróżą przed potyczką z zespołem, który ma tak bramkostrzelnych zawodników jak Ronaldo (11 goli) i Talisca (16 goli). Stawiam na ekipę gości, ponieważ muszą wygrać to spotkanie aby gonić lidera. Rywale ostatnio na pewno w gorszych nastrojach i nie liczę, że po tym spotkaniu pójdą one w górę.

100

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: piłka nożna LM
Typ: powyżej 13,5 rzutów rożnych
Kurs: 5.00
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Rogi wydają mi się dość dobrym kierunkiem na ten mecz.
Poprzednie starcie obu ekip z przed tygodnia to 13 rogów. Jeszcze poprzednie też z niedawna z ligi to 14 rogów. Kolejne 3 mecze wstecz liczby :13, 13, 10.
Jak pokazuje historia gier tych drużyn, gdy spotykają się na boisku to często padają rogi w dużych ilościach. Myślę, że nie inaczej będzie tym razem .
Ciężko przewidywać jaki scenariusz przyniesie ten mecz, ale myślę, że jaki scenariusz by nie był to rogi będą padać. Napoli chcące odrobić stratę z pierwszego meczu już w pierwszej połowie może kilka rogów nabić.
Myślę, że Napoli stratę może odrobić z nawiązką , a wtedy to Milan będzie gonił, a rogi też nic potrafi.
Ja po takim kursie wejdę w ten over.

400

Otrzymane punkty reputacji: +1743
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Chelsea – Real Madryt
Typ: Real Madryt HA -1 (azjan)
Kurs: 3.90
Bukmacher: lvbet
Analiza:

Nie rozumiem tych kursów i idę w ten wariant, każdy wie że jak przychodzi Liga Mistrzów to Real Madryt potrafi być inną ekipą, która pokazuje się najlepsze, zabójcze oblicze i tak też było w pierwszym starciu w Madrycie gdzie była pełna dominacja 2:0 to był najmniejszy wymiar kary. Tak więc to Chelsea musi gonić wynik i otworzyć się na tyłach czyli to co Real lubi mając przestrzeń jest wstanie zabić każdego przeciwnika do tego trener ma wszystkich do swoje dyspozycji a ci kluczowi gracze ostatnio sobie odpoczęli, do tego jakby forma ekipy Królewskich idzie w górę. Chelsea to zespól rozbity nie mający argumentów, tam nie ma woli walki, chęci tragicznie to wyglądało w Madrycie tragicznie w starciu z Brighton które powinno strzelić 2x więcej bramek bo robiło co chciało w pewnym momencie w ofensywie. Nie wierze w poprawę gry Chelsea bo nie ma ku temu argumentów.

290

Otrzymane punkty reputacji: +2230
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA - NBA
Godzinna: 01:30
Spotkanie: Philadelphia 76sixers - Brooklyn Nets
Typ: powyżej 223.5
Kurs: 3.35
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

W pierwszym meczu było 222 punkty i nie był to przypadek, linia była równie niska a ja obserwowałem ten mecz i linia na żywo od drugiej kwarty była w okolicach 229 punktów. W drugiej kwarcie padło 70 punktów i to już ustawiło mecz jeśli chodzi o punkty.
W sezonie regularnym mieli mecz pod koniec stycznia gdzie padło 270 punktów, w innych meczach z tego sezonu było 239,199 I 221. Nie rozumiem dlaczego buki wystawiają tą linię tak nisko ale ja będę probował tutaj grać tak wysoko.
Jak na standardy NBA 224 punkty w meczu to nie jest jakoś za za wysoko a ja nie widzę tutaj powodu dla którego jedni czy drudzy mieliby się bronić

100

R 43,2K

reevers96

Użytkownik
Dyscyplina: CS GO - IEM RIO - H2H
Godzinna: 00:30
Spotkanie: Kei (9INE) - Kylar (9INE)
Typ: Kylar wygra
Kurs: 2.70
Bukmacher: betfan
Jak to w moich betach, widzę value=gram, przy aktualnej dyspozycji określiłbym ten pojedynek na 50/50. Kei nie ma łatwo jako entry fragger na tym poziomie, większość "statystyk" w których przoduje, nabił na drużyny znacznie słabe, gdzie walił głowy na potęgę. Ten typ poprę głównie statystykami i po prostu tym co widzę. Ostatni miesiąc na drużyny z top30 statystyka K/D to:
Kei 0.90
kylar 1.03
Demage jest praktycznie taki sam, różni się on o 1.6.
Widać też po samym Kamilu, często irytuje go niemoc, jest przyzwyczajony, że wyjeżdża i zabija, na tym tierze opór na takie zagrania jest o wiele wyższy i nie raz go po prostu kontrują. Kylar wydaje się spokojniejszy na lanie i bardziej opanowany, aimowo jest ostatnio bardzo mocny (54% hs'ów). Liczę na zielony kolor na koniec.

170

Otrzymane punkty reputacji: +2037
FNM99 757,8K

FNM99

Znawca - NHL
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 01:30
Spotkanie: Boston Bruins - Florida Panthers
Typ: Boston Bruins wygra mecz + handicap: Bruins (-1.5) (RT)
Kurs: 2.20
Analiza:
W tym meczu bez większego wymyślania pójdę w stronę Bruins. Wyjątkowy sezon drużyny z Bostonu, a teraz przed nimi pierwszy sprawdzian, czy wytrzymają myślę nie małą presję jaką nałożyli na siebie swoimi rezultatami. Panthers rzutem na taśmę dostali się do play-off'ów i teraz arcytrudne zadanie przed nimi, na które według mnie nie są gotowi. Uważam, że ta seria może zakończyć się dość szybko, a nadchodzące spotkanie powinno zapoczątkować zwycięstwa Bruins, czyli faworytów tegorocznych rozgrywek. W celu podbicia kursu, dodatkowo dorzucam handicap w ramach którego liczę na wygraną gospodarzy minimum dwoma golami przewagi po regulaminowym czasie gry.

120

Otrzymane punkty reputacji: +2209
kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis WTA STUTTGART
Godzina: 13:30
Spotkanie: Badosa - Kasatkina
Typ: Badosa DW 2:1
Kurs: 4,50

Bukmacher: BETCLIC
Analiza:

Badosa wraca do swojej najlepszej dyspozycji. Ostatnio w Charleston wyglądała bardzo dobrze i tylko detale zadecydowały o tym, że przegrała z Pegulą. Kasatkina jak i Badosa to zawodniczki, ktore lubią grać na kortach ziemnych. Dla obu pań będzie to debiut w tym roku na kortach ziemnych w Europie. Przewiduje zatem, że ten mecz nie będzie szybkim 2 setowym pojedynkiem z racji tego, że żadna z zawodniczek nie zdominuje rywalki w tym spotkaniu i zobaczymy 3 sety, które pozwolą im się zaznajomić z nawierzchnią. Moim zdaniem zwycięsko w tym spotkaniu wyjdzie Hiszpanka, która uważam, że w tym okresie będzie w stanie coś ugrać na ziemi, bo jej forma jest mocno zwyżkowa

100

Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Tenis ATP Monachium
Godzina: 14:00
Spotkanie: Halys - Sonego
Typ: Halys
Kurs: 1.90

Analiza:

Mecz według bukmacherów fifty-fifty. Dla mnie pewniejszy wydaje się Francuz, który ma bardzo fajny okres ostatnio. Robi bardzo dobre wyniki. Jego atut to przede wszystkim serwis, który daje mu sporo wygranych punktów. Włoch Sonego jest spokojnie do ogrania. Mączka to nie jest jego nawierzchnia, nic szczególnego na niej nie osiągnął. Dodatkowo często się gotuje i nie umie trzymać nerwów na wodzy. Widzę w tym meczu spory potencjał w wygraniu go przez Francuza. Co ciekawe Będzie to ich pierwsze spotkanie, więc nie mamy wykładnika. Każdy przeciwnik pasuje komus bardziej a komuś mniej. Ale patrząc na obecną dyspozycję Francuza uważam, że spokojnie ma szansę to spotkanie wygrać.

100

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/Liga Mistrzów
Spotkania: Napoli vs AC Milan i Chelsea vs Real Madryt
Typ: Napoli oraz Chelsea łącznie powyżej 12.5 rzutów rożnych
Kurs: 2.30
Bukmacher: BETFAN
Analiza:

Często w futbolu tak jest, że wynik nie do końca odzwierciedla to, co faktycznie działo się na boisku.
Napoli od pierwszego gwizdka przejęło inicjatywę na San Siro i tak naprawdę już w pierwszej minucie Khvicha Kvaratskhelia powinien skierować piłkę do siatki rywala. Zdecydowały detale i z każdą kolejną chwilą to przeciwnicy przejmowali inicjatywę. Niestety jedna jedyna akcja ekipy z Mediolanu zdecydowała o skromnej porażce. Jest to tylko przegrana 0:1 i z tego należy się cieszyć, ale z braków kadrowych trener Luciano Spalletti nie może być zadowolony. Dzisiaj w Neapolu nie wystąpią Andre Zambo Anguissa oraz Min-Jae Kim, a więc dwójka kluczowych graczy w układance szkoleniowca Napoli. Jest tutaj jednak szeroka kadra i fani mają nadzieję, że następcy nie zawiodą. Czy gospodarze odrobią straty przywiezione z San Siro?

AC Milan w swoim stylu rozegrał mecz przed tygodniem. Dał się rywalowi wyszumieć i sam zadał decydujący cios, który dał prowadzenie 1:0 z dwumeczu. Wydaje się, że mało kto stawiał na przyjezdnych w tej parze, wszak w Serie A obie te ekipy dzieli aż 22 punkty, ale to jest Liga Mistrzów i tutaj decyduje pełne 180 minut. Ewentualny awans do półfinału przyjezdnych byłby sporym sukcesem i być może furtką, aby powalczyć o upragniony finał. Na naszych oczach oglądamy odrodzenie się Milanu, który od jakiegoś czasu tkwił w marazmie i zdobycie Scudetto przed rokiem było przełomowym momentem. Piłkarze uwierzyli, że nie tylko na własnym podwórku, ale również międzynarodowym są w stanie powalczyć o najwyższe cele. Czy gości stać na obronę wyniku z pierwszego starcia?

Jak będzie wyglądało to spotkanie? Zapewne tak jak w meczu sprzed tygodnia, to Napoli zdominuje AC Milan i aktualny lider Serie A nie ma nic do stracenia. Z bloku defensywnego wypadło dwóch kluczowych zawodników i należy postawić na ofensywę. Do składu wraca po kontuzji Victor Osimhen i to spore wzmocnienie po stronie gospodarzy. Ja zdecydowałem się stworzyć zakład specjalny w BETFAN, który mówi o tym, że Napoli oraz Chelsea wykonają łącznie powyżej 12.5 rzutów rożnych. Zajrzyjmy do statystyk pod kątem kornerów u podopiecznych Luciano Spallettiego:
  • 5 ostatnich spotkań Napoli to odpowiednio 4, 10, 4, 10, 4 rzuty rożne
  • 2 ostatnie spotkania Napoli przeciwko AC Milan to odpowiednio 10 i 10 rzutów rożnych
Lider Serie A dwukrotnie mierzył się w ostatnim czasie z AC Milan i liczba stałych fragmentów gry zatrzymywała się za każdym razem na 10. Wierzę, że dzisiaj będzie podobnie.

Przenosimy się do Londynu, gdzie czeka nas rywalizacja Chelsea z Realem Madryt. Dla The Blues to ostatni dzień, aby uratować jeszcze sezon. Doskonale wiemy, w jakiej sytuacji znajduje się ekipa prowadzona przez Franka Lamparda i nic się tutaj nie zgadza. Porażki w Premier League to jedno, ale atmosfera i styl gry to drugie i ciężko jest znaleźć jakieś pozytywy na Stamford Bridge. Gorzej być już nie może i fani Chelsea muszą powoli przyzwyczaić się do braku europejskich pucharów w przyszłym sezonie. Wszystko albo nic, ewentualne odrobienie strat z Madrytu będzie uznawane w kategoriach cudu, ale nie takie rzeczy widzieliśmy już w futbolu. Czy pogrążony w kryzysie outsider będzie w stanie wyeliminować startego wyjadacza Ligi Mistrzów?

Realowi na krajowym podwórku pozostała walka o wicemistrzostwo oraz o zdobycie Pucharu Króla, w LM jest szansa, aby po raz kolejny sięgnąć po to trofeum. Czy Królewscy zaskoczyli nas swoją grą przed tygodniem? Nie. Piłkarze Carlo Ancelottiego wykonali po prostu swoją misję i szkoda jedynie, że rozmiary zwycięstwa nie były bardziej okazałe. Jeżeli grasz z przewagą jednego zawodnika, to warto już w pierwszych 90 minutach dwumeczu rozstrzygnąć losy awansu do półfinału. Jedyne, co zagraża Realowi to zbytnia pewność siebie i zlekceważenie Chelsea na Stamford Bridge. Królewscy to jednak doświadczony zespół, który wielokrotnie znajdował się w takich sytuacjach i potrafi się w nich zachować. Czy awans będzie tylko formalnością?

Szczerze powiem, że jestem ciekawy tego spotkania, ponieważ Chelsea nie ma nic do stracenia i zapewne rzuci wszystkie siły ofensywne na boisko. Real powinien umiejętnie kontrować swojego przeciwnika i potrafi to robić. Tak jak pisałem wyżej, zdecydowałem się na stworzenie zakładu specjalnego w BETFAN, który mówi o tym, że gospodarze dzisiejszych rywalizacji w LM wykonają minimum 13 rzutów rożnych. Jak wyglądają statystyki The Blues pod tym kątem?
  • 5 ostatnich spotkań Chelsea to odpowiednio 2, 3, 8, 3, 13 rzutów rożne
  • 3 ostatnie spotkania Chelsea przeciwko Realowi Madryt to odpowiednio 3, 10, 5 rzutów rożnych
To zapewne gospodarze będą utrzymywać się częściej przy piłce i próbować kreować sytuacje w bocznych sektorach boiska. Mam nadzieję, że to przełoży się na kornery.

130

Otrzymane punkty reputacji: +2470
yrek 15,2K

yrek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Chelsea Londyn vs Real Madryt
Typ: Real Madryt (-1,5)
Kurs: 4.90

Analiza:

Wielkiej analizy do tego meczu nie trzeba pisać. Kto się troszkę interesuje piłką wie w jakich dyspozycjach są obie ekipy.
Chociaż serce chciałoby wygranej The Blues, to dziś rozum podpowiada, że szanse za iluzoryczne.
Real jest w gazie. Rozbił ostatnio Barce 4:0 na Camp Nou i pewnie wygrali 1 mecz z Chelsea 2:0. W lidze też spokojnie wygrali w międzyczasie. Dziś mogą zagrać na spokojnie. Bez nerwów. I każdy błąd Chelsea mogą punktować. Może skończyć się niestety wysoko. Szybkie skrzydła, mega Benzema i Modrič to jest zabójcza broń w ataku.
A Chelsea? Nie zagra Chwilwell i Koulibaly. Dla kulejącej obrony to tylko gwóźdź do trumny. W ataku od lat nie ma napastnika. Nikt się nie sprawdza. Formacja pomocy bez napędu, formy. Do tego mental drużyny na dnie. Po ostatniej porażce w lidze do szatni wszedł właściciel klubu i wyraził swoje niezadowolenie. Podobno wskazał wyraźnie piłkarzy kupionych za ogromne pieniądze, a nie spełniających oczekiwań. Na treningu było widać ich irytację.
Tym czasowy trener Frank Lampard był wybitnym piłkarzem, legenda klubo. Jako trener jest zwyczajnie słaby. Widać to po wynikach w klubach gdzie pracował. Nawet teraz nie dał impulsu pozytywnego. Niestety ten mecz widzę jako blamaż Chelsea. Jak nie wydarzy się cud to Real pewnie i wysoko wygra.

390

Otrzymane punkty reputacji: +2706
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Mistrzostwa Świata 2023
Godzina: 11:00 CET
Spotkanie: Gary Wilson - Elliot Slessor
Typ: Handicap frejmowy - Elliot Slessor (+1.5)
Kurs: 2,40
Bukmacher: etoto
Analiza:

Myślę że to dużo bardziej wyrównane zestawienie niż wskazują kursy. Wilson ma większy potencjał i sufit swoich możliwości, ale ostatnimi czasy gra bardzo nieregularnie. Nie zmienia tego niedawny półfinał WST Classic bo drabinkę tam miał wyjątkowo łatwą (Peifan, Sijun, Yupeng, Grace, Kleckers). Na pewno nie trudniejsza niż Slessor w kwalach MŚ gdzie ograł min Highfielda (10-9) i Yuelonga (10-5). Ma dobry, zacięty temperament do gry, trochę w stylu Kyrena Wilsona, nie boi się, a nawet lubi grę taktyczną, to może być mieszanka która bardzo utrudni i zniweluje ofensywne atuty Garyego Wilsona. Stawiam na scenariusz wyrównanego i zaciętego meczu w którym awans będzie się decydował na przestrzeni kilku frejmów. A wtedy wysoki kurs na doga będzie już dużo mniejszy.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER

100

rozebetonu 36,2K

rozebetonu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Championship
Godzina:20:45
Spotkanie:
Sheffield United-Bristol City
Typ: Sheffield United i padnie mniej niż 3,5 gola
Kurs: 2,15
Bukmacher: BetX
Analiza:
Szable są druga najlepszą druzyna ligi i zapewne zależy im żeby jak najszybciej dołączyc do Burnley i awansować do Premier League, bez konieczności rozgrywania baraży. Bristol City to bardzo nudna drużyna środka tabeli, powinni się bez problemu utrzymać jeśli będą punktować z meczach u siebie. Na wyjazdach, w meczach z druzynami grającymi pilką, lepszymi technicznie, rzadko udaje im się urwać punkty i zdobyć gola (Luton 0-1, Watford 0-2, Swansea 0-2). Wydaje mi się, że dziś będzie podobnie, a nawet jeśli uda im sie strzelic gola to Sheffield może na spokoju wygrać 2:1 i tez pokryje kupon. Powodzenia!

115

Otrzymane punkty reputacji: +1573
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Mistrzów
Godzina 21:00
Spotkanie : SSC Napoli : AC Milan
Typ : suma kartek ( czerwona =2) / powyżej 7.5
Kurs : 3.90
Bukmacher : ETOTO

Nie ma co do tego chyba żadnych wątpliwości , że tutaj kości będą trzeszczeć , już pierwszy mecz pokazał czego możemy się spodziewać , na Milanie 29 fauli , 1 czerwień i 10 żółtek , pierwszy mecz jak wiemy dla Milanu ale tylko skromne 1:0 i wszystko się może zdarzyć , no i najważniejsza informacja to sędzia a jak wiemy mecz poprowadzi nasz rodak Szymon Marciniak i po nim również możemy się wszystkiego spodziewać a już na pewno karteczek i to nie tylko żółtych bo i czerwień w ręku pana Szymona też gości , ostatni mecz który sędziował pan Szymon to 1/8 finału LM Porto : Inter , 29 fauli i 6 żółtek z czego za dwie czerwona , dziś liczę że może być tego sporo więcej .

100

D 20,9K

DeerDance90

Użytkownik
Typ : Betbuilder: BTS - nie / Osimhen over 0,5 strzałów w światło bramki / 1 połowa: Napoli / mecz: Napoli / bramki over 1,5
Kurs : 5,75
Bukmacher : Fortuna

Zgadzam się z oczekiwaniami co do tego meczu przedstawionymi przez przedmówców. Uważam że w spotkaniu może wydarzyć się wszystko na poziomie sportowym. Należy jednak zwrócić uwagę iż Napoli ostatnio zawodzi, w lidze przewaga nad drugim obecnie Lazio wynosi 14 pkt (24 pkt do zdobycia), więc utarte mówienie o mistrzostwie dla Napoli jak najbardziej nadal aktualne jednak w ostatnich 3 spotkaniach liderzy zgubili 4 pkt.
Nie chcę udowadaniać że Napoli majstra nie zdobędzie, dąże do tego że potrzebują przekonywującego zwycięstwa, zatem mecz z Milanem w Lidze Mistrzów jest wspaniałą ku temu okazją.
Moje przewidywanie na to spotkanie jest takie iż Napoli u siebie będzie chciało usiąść na przeciwniku okrakiem i ku uciesze tłumów dojechać Milan na własnym stadionie. Liczę na szybką bramkę, która sparaliżuje przeciwnika, potem jeszcze najlepiej kolejne dwie które go powalą na łopatki. Niebezpieczny wydaje mi się typ w kierunku RR ponieważ nie jestem pewien czy Milan dowiezie coś od siebie. Podobnie jeżeli chodzi o żółte kartki, tutaj mam wrażenie że kolega Marciniak często gra "pana stabilnego" w tego typu spotkaniach i rzadko pokazuje kartki. Dodatkowo w pierwszym spotkaniu był ich grad, stąd zawodnicy jednej i drugiej drużyny na odprawie usłyszą że mają uważać aby głupio nie osłabić zespołu.
Strzał Osimhena w powyższym scenariuszu w światło bramki jest oczywisty.

100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA Sztutgart
godzina 15.30 +
P.Martic - A.Potapova
Typ Martic i powyżej 21.5 geam
Kurs 4.3
forbet
Analiza:
w H2H 3 mecze i 2 jeden dla Rosjanki .Istambuł w zeszłym sezonie na cleyu i finał Linz pod koniec roku oba mecze wygrała 2:0 Potapova
dosyć gładko .Jest jeszcze mecz na Wimbledonie 2019 gdzie Petra wygrała 2:1 po przegraniu pierwszego seta.
Faworytką chyba słusznie jest w tym zestawieniu Potapova ale wydaje mi się że mecz bliski 50/50 , obie potrafią grać na cleyu , Petra zagrała juz tu 2 mecze i wyglądała w nich lepiej niż dobrze .Liczę że wyciągnie wnisoki z finału w Linz w którym miałem wrażenie że Chorwatkę w finale dopadło zmęczenie po cięzkich meczach poprzednich rund.Dziś Petra powinna być dużo świeższa i liczę na jej udany rewanż.Powinien być dobry mecz:)

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Turcja, Super Lig
Godzina: 19:30
Spotkanie: Karagumruk - Umraniyespor
Typ: powyżej 2,5 + powyżej 7,5 rzutów rożnych
Kurs:
2,00
Analiza:

Gospodarze dzisiejszego meczu to najbardziej overowa drużyna w całej lidze aż 20 overów w 27 meczach to naprawdę bardzo dobry wynik. Za trenera A. Pirlo ich wyniki są naprawdę dobre a przede wszystkim ich mecze nie są nudne, są widowiskowe i fajnie się ich ogląda. Ostatnie wyniki u siebie to 1:2 z Fenerbahce, 2:2 z Basaksehir, 4:3 z Sivasspor, 1:1 z Besiktasem, 3:3 z Konyaspor czy 4:1 z Trabzonspor - no naprawdę brawo tak naprawdę to sama czołówka w lidze może po za Sivasspor.
Goście dzisiejszego meczu zajmują ostatnie 18 miejsce ale przez to, że 2 drużyny wycofały się z ligi to jeszcze mają szanse się utrzymać muszą zacząć punktować. Ja jednak skupiłem się na ich meczach na wyjazdach i to wygląda równie dobrze... oczywiście jeśli chodzi o gole - 1:3 z Kayserispor, 1:1 Kasimpasa, 2:1 z Trabzonspor, 2:3 z Galatasaray czy 2:3 z Antalyaspor.
W meczu poprzednim w tym sezonie Karagumruk wygrał na wyjeździe 3:1. Liczę, że te 3 bramki ponownie padną i dorzucam do tego jeszcze co najmniej 8 rożnych. W ich meczu było tych rożnych 9 ale widzę, że często pada ta ilość w ich spotkaniach.

100

Otrzymane punkty reputacji: +1014
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Typ : X2
Kurs : 1.98
Bukmacher :
Fortuna

Witam, dziś jest wtorek 18 kwietnia, czas na rewanżowe mecze w ćwierćfinałach Ligi Mistrzów . Dziś grają Napoli z Milanem oraz Chelsea Londyn z Realem Madryt, wydaje się że Real nie powinien wypuścić awansu z rąk po wygranej 2:0 u siebie, o tyle w drugim spotkaniu czeka nas więcej emocji, ponieważ pierwsze spotkanie Milan wygrał skromnie 1:0. Analiza dotyczy właśnie tej rywalizacji, Napoli będzie zmuszone do ataku, czyli do tego czego w tym sezonie przyzwyczaili kibiców, ale to wiąże się z narażeniem się na kontry, co wpływa na korzyść Milanu. Myślę , że pomimo świetnego sezonu Napoli to AC Milan utrzyma przewagę i awansuje dalej, w dzisiejszym spotkaniu typuję remis lub wygraną Milanu. Historia pokazuje, że Napoli gdy przegrało pierwszy mecz w europejskich pucharach nie potrafiło odwrócić losów awansu w ostatnich 10 takich przypadkach. Tym bardziej , że Milan ostatnio jest w naprawdę dobrej dyspozycji. Obie drużyny zremisowały swoje ostatnie mecze ligowe, a to świadczy o tym że pełne skupienie jest na dzisiejszy mecz, to będzie już 3 spotkanie tych drużyn w kwietniu, oprócz pierwszego meczu w LM obie drużyny spotkały się w lidze, wówczas Napoli grając u siebie przegrało aż 0:4. Myślę, że będzie to bardzo ciekawy mecz, ale w mojej ocenie Napoli go nie wygra, typuję X2.

98

Otrzymane punkty reputacji: +373
M 46K

marcinmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Typ: Napoli: powyżej 4,5 celnych strzałów, powyżej 0,5 bramki, powyżej 1,5 kartek
Kurs: 2,30
Bukmacher: Superbet
Analiza: rewanżowe spotkanie 1/4 finału Ligi Mistrzów pomiędzy SSC Napoli i AC Milan powinno dzisiaj przynieść sporo emocji, gospodarze podrażnieni dwoma porażkami z Milanaem w ciągu 2 tygodni na pewno będą pałać rządzą zemsty, pomoże w tym na pewno powrót do gry Osimhena który powinien wnieść powiew świeżości, dziś na prawdę Napoli powinno udowodnić że to jest ich sezon nie tylko w lidze włoskiej ale rónież w Europie, mój typ na to spotkanie to superbets na Napoli które: uzyska powyżej 4,5 celnych strzałów, powyżej 0,5 bramki i powyżej 1,5 kartki

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom