>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.04.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
jeefo 14,7K

jeefo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy,Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Herta-Koln
Typ: over 1.5
Kurs: 1.49
Bukmacher: Bah
Analiza:jak dla mnie kurs zawyżony ale.....buk wie co robi-tym lepiej dla mnie
Herta 12 w tabeli a Koln 11 miejsce .Herta nie pokonana w lidze od szesciu meczy.Ostatnie 3 mecze Herty to R-Z-Z a Koln Z-P-R.Nie grozi obydwu druzynom ani spadek ani awans do pucharów,zadecyduje tu dyspozycja w danym dniu ale mysle ze grając bez stresu zobaczymu dzisiaj kilka goli ,wiec moze uda sie typ uda pokryc juz w pierwszej połowie.Osobiscie myśle że padnie wynik 2:2
⛔100

zoumafan 23

zoumafan

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna
Godzina: 16:00
Spotkanie: Crystal Palace-West Brom
Typ: Crystal Palace win i BTTS
Kurs: 4.50
Bukmacher: Bet365

Zapraszam na spotkanie angielskiej Premier League, w ktorym Crystal Palace podejmie na wlasnym boisku West Brom. Oba zespoly w trakcie sezonu wymienily swoich trenerow i w obu przypadkach wyszlo im to na dobre,dlatego pojedynek ten zapowiada sie interesujaco, jednak moim zdaniem to goapodarze maja wieksza szanse na zwyciestwo. Przede wszystkim goscie ostatnio nieco przygasli i ich forma nie jest juz az tak dobra, a Crystal Palace caly czas w dobrej dyspozycji i umocnieni ostatnimi zwyciwtwami szczegolnie tym z City mam nadzieje, ze zmierzaja po kolejne. Gospodarze nie maja jednak jakies zabojczo mocnej defensywy, dlatego mysle, ze goscie jakas bramke ustrzela. Mysle, ze po takim kursie typ jest bardzo interesujacy i za niewielkie pieniadze polecam go zagrac. Powodzenia.
⛔100

mrokol 769

mrokol

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaPolska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Jagiellonia Białystok – Piast Gliwice
Typ: 1
Kurs: 2.25
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Zapraszam na mecz 3 w tabeli Jagiellonii która ma w dorobku 42 punkty z Piastem Gliwice który jest 12 i ma 33 punkty. Jaga od 3 meczów bez zwycięstwa notuje troszke słabszy okres, jest pod formą. Ostatni raz wygrali dosyć szczęśliwie z Łęczną 2-1. Piast po wielu spotkaniach słabych które przegrywali w końcu wygrał tydzień temu ze Śląskiem Wrocław 2-0 gole dosyć przypadkowe Łukasza Hanzela i mecz też stojący na słabym poziomie. Jaga zagra bez Piątkowskiego który jest w konflikcie z władzami klubu i został przesunięty do rezerw, bo nie przedłużył umowy z klubem chcąc podwyżki do 80 tysięcy złotych! Za kartki nie zagra również Sebastian Madera w Jadze. Wydaje mi się że Jaga wygra spokojnie i dopisze 3 punkty w tabeli. Polecam zagrać za drobne w handi na Jage -1 kurs 4,4
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +1
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 21:30
Spotkanie: Golden State Warriors - New Orleans Pelicans
Typ: Golden State -12
Kurs: 1.94
Bukmacher: pinnacle
Analiza: Osobiście liczyłem, że ostatecznie Oklahoma zajmie ósmą lokatę bo spotkania byłyby bardziej widowiskowe, a tak z kolei niedoświadczeni Pelicans zostają rzuceni na głeboką wodę. Taktyka Nowego Orleanu odpowiednio konstruowana jest wokół Davisa, to zdecydowanie mocny punkt gości, który sprawi problemy gospodarzom , nieraz robił podobne rzeczy w regularze. Ale poza tym to ja tutaj nie jestem wskazać żadnego innego zawodnika przewyższającego umiejętnościami podstawowych graczy Warriors. Brak doświadczenia po pierwsze, niestabilność obrony drugie no i nieprzewidywalność to trzecie choć jeśli prezentowaliby formę ze spotkania ze Spurs, to może nawet skusiłbym się na jakieś plusowe handi. Jednak PO to zupełnie inna bajka, Warriors muszą wygrać mecz, a co więcej całkowicie zdominować spotkanie by potem grać z większą swobodą. Naturalnie w pierwszej fazie Playoffs występuje zwykle taki zwyczaj, że zdecydowany faworyt i tym samym jeden z faworytów do wygrania NBA pokonuje druzyne przeciwną dużą różnicą punktową. Do czego zmierzam - Golden State włoży wszystko co się da w to spotkanie, ponieważ będą chcieli uniknąć jakichkolwiek komplikacji na zachodzie, zgarnąć 4-0 i przygotować się na spokojnie na kolejną ekipę. Silny obwód, szeroka kadra z solidnymi zmiennikami, świetna dyspozycja na wlasnym parkiecie - Warriors pomijając wskazane elementy nie zlekceważą rywala, oto jestem pewien. Ostatnie lata nauczyły, żeby grać do końca, a nawet w przypadku odpoczynku starterów, ławka powinna swoje zrobić.
⛔100

anzelmo 264,3K

anzelmo

Użytkownik
18 Apr 2015, 21:30» NBA » Golden State Warriors - New Orleans Pelicans
over 50,5 1 kwarta
Bwin
1,91

Zapinamy pasy i startujemy z pley -offami.Fajny weekend sie szykuje ze sportem - trzeba sie przygotować na trudne noce(WAR Fonfara) ale na początek mecze dla nas europejczyków o ludzkich porach.Fajna para gdzie mamy imo dużego faworyta jakim jest ekipa Golden grająca cały sezon świetnie i zespół, który juz sam awans do postsezonu może uznać jako sukces.Obie ekipy maja świetną końcówkę sezonu GSW-8-2 Pelikany 7-3. Warriors to najlepszy atak ligi u siebie tylko 2 porażki dobra obrona bardzo mocny szeroki skład, przede wszystkim wszyscy zdrowi oprócz gwiazd- strzelb Thompson, Curry(must MVP). kluczowa role odgrywa Bogut i tutaj zapowiada sie super walka z Devisem- on ciągnie grę Orleans świetny w ataku i obronie. Bogut i Green łatwo nie będą mieli.Pelikany maja mało argumentów na Golden... obwód nie bardzo, jak złapią a ostatnio łapią formę non stop to: Kley ze Stefanem sa wstanie rozstrzelać każda ekipę za 3 pkt. Czy to z luku czy dystansu nie robi im większej różnicy, po za tym sa jeszcze Iguodala i wspomniany Green, którzy także podtrawia rzucić z dystansu.Na co mogą liczyć Devis i spółka napewno dobrze bronią graja fajna szybka koszykówkę maja moc pod koszem solidny Asik ,są w formie - powinni zagrać na luzie.Grozny za trzy Anderson potencjalnie ekipa słabsza ale...magia pley- offow co pokazuje choćby Euroliga niespodzianki sa i będą-liczyć na jakaś słabsza postawę faworytów nie ma co bo ORACLE Arena ekipa Kerra gra bajecznie. Trudny teren wsparcie publiki jest to powinien być szybki ofensywny mecz. Golden to jest maszynka do zdobywania pkt mój typ bardzo ciekawy- ryzykowny ale mający podstawy.Dla mnie linia niska po takim kursie warto naprawdę ja pograłem w innym buku po mniejszym kursie ale pod typ dnia podaje po najlepszym kursie jaki znalazłem...kilka statow grali w sezonie 4 razy i mamy 3-1 dla wojowników.W każdym meczu ekipa Kerra rzuciła 100 lub więcej punktów: co do pierwszej kwarty to over 50,5 przekroczony w 2 spotkaniach i raz wyrównany (27-19, 26-30,28-31,28-22)Inne bety to :
Klay Thompson (Golden State Warriors) Powyżej 21,5 punktów 1,85 i Handikap (0:6,5) na 1 połowę 1 1,85 Rivalo
⛔100

majk3l90 0

majk3l90

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 20:00
Spotkanie: Bastia - Reims
Typ: 1
Kurs: 2.15
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W 33 kolejce Ligue 1 odbędzie się spotkanie pomiędzy klubami z Bastii oraz Reims. Zarówno goście jak i gospodarze walczą o ucieczkę przed grupą spadkową, ale w mojej analizie zdecydowanym faworytem tego meczu jest drużyna gospodarzy. Wystarczy wziąć pod uwagę bilans Bastii u siebie: Na ostatnie 10 meczy u siebie wygyrywali 7-krotnie, 2-krotnie remisując i odnosząc tylko jedną porażkę i to nie z byle kim bo z drużyną PSG natomiast goście z Reims na ostatnie 10 meczy wyjazdowych odnieśli 6 porażek przy 2 remisach i zaledwie 2 zwycięstwach ze słabym Rennes oraz w pucharze Francji z mało znaną drużyną Lusitanos.
Myślę, że z całej wieczornej oferty warto zainteresować się tym typem zwłaszcza, że kurs jest bardzo interesujący i w mojej opinii nie ma tutaj szans na inny wynik jak zwycięstwo gospodarzy i oddalenie się od grupy spadkowej.
POWODZENIA !
Powtórzony typ
⛔100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Division Wenezuela
Godzina: 22:30
Spotkanie: Trujillanos - Deportivo
Typ: 2
Kurs: 2,3
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem dość egzotyczna lige a mianowicie odległa Wenezuela gdzie moja uwage przykuło spotkanie będącej na 3 pozycji drużynie Deportivo a ekipa Trujillanos na miejscu 10. Faworyta nie trudno wskazać i ja również gram w strone faworyta a mianowicie ekipy gości, którzy w tym sezonie przegrali tylko raz, odnosząc oprocz tego aż 8 zwycięstw i 4 remisy. Ich rywale natomiast to typowy sredniak ligi z bilansem 4-4-6. Bezpośrednie mecz prezentują sie bardzo równo dlatego myśle ze w tym meczu o zwyciestwie zadecyduje jeden gol i bedzie to gol po stronie ekipy gości. Powodzenia;)
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom