>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.03.2019 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 18. Marca
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaUSA, MLS
Godzinna: 00:00
Spotkanie: Atlanta United – Philadelphia Union
Typ: over 3 azjan
Kurs: 2.04
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Myślę że warto w to pójść, mistrz kraju zakończył swój udział w Lidze Mistrzów CONCACAF i już może się w pełni skupić na lidze o obronie tytułu. Dwa pierwsze mecze to zaledwie jeden punkt zdobyty tak więc pora na zwycięstwo u siebie. Doszło tutaj do zmiany trenera ale nie sądzę by ich polot w ofensywie gdzieś się zatracił a u siebie byli wyśmienici w tym aspekcie w 17 spotkaniach 42 bramki zdobyte, pewni w defensywie przy tym nie byli ale to nie jest zmartwienie przy tym typie, ogólnie była to ekipa w poprzednim sezonie z największą ilością strzelonych bramek i średnią 3.4 bramki na mecz . Z tej ofensywy nie stracili kluczowych graczy a mam tu na myśli Martineza z 31 bramek i był oczywiście pewnym zwycięzcą tej klasyfikacji. Goście też zaczęli słabo od dwóch porażek i nie są tutaj faworytem, będą czekać na swoje okazję w kontrach i to dobra wiadomość dla nich bo w poprzednim sezonie bardzo solidne wyjazdy w sumie mieli na 23 zespoły 6 wynik. Zespół też bez osłabień kadrowych a nawet wzmocnieni Brazylijczykiem w ataku. Ja myślę że to będzie ostra wymiana ciosów a już na pewno Atlanta zaatakuje i będzie to robić przez 90 minut, stać ich tak naprawdę samemu pokryć linię ale goście coś wrzucą.
⛔100

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL
Godzina: 02:00
Spotkanie: Anaheim Ducks - Florida Panthers
Typ: Anaheim Ducks powyżej 8.5 karnych minut.
Kurs: 2.2
Analiza: Idziemy za ciosem, sobotni typ wchodzi już po kilku minutach, typ na niedziele był ryzykowny ale koniec końców wszedł w końcówce spotkania. Dzisiaj, na poniedziałek również celuje w kary dla zespołu gospodarzy. Obie drużyny o Play Offach w aktualnym sezonie mogą co najwyżej pomarzyć aczkolwiek nie oznacza to, że nie rozegrają dobrego widowiska. Co do samych statystyk : Anaheim średnio na mecz otrzymuje 8.8 karnych minut natomiast ich przeciwnicy zaledwie 7.1 zaś Florida otrzymuje 8.1 karnych minut a ich oponenci 9.1. Wnioski nasuwają się same, statystycznie typ jest wygrany ale wiadomo, statystyki nie grają. Obydwa zespoły są raczej spokojne na lodzie choć w ostatnich swoich spotkaniach obu drużyn doszło do bójek między graczami, kto wie może i tym razem zobaczymy trochę boksu na lodzie ????
⛔100

jacekhks 899

jacekhks

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Polska, PLH play-off
Godzina: 18:00
Spotkanie: Gks Tychy - Podhale Nowy Targ
Typ: Gks Tychy wygra oraz poniżej 6,5 gola w meczu

Kurs: 1.96

Analiza:
Przy stanie rywalizacji 0:0 typowałem identycznie co dzisiaj. Link: https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-12-03-2019-wtorek.155462/page-2#post-6817698
Teraz mamy stan rywalizacji 1:1 i nic według mnie się nie zmienia.
GKS Tychy ma lepszy skład oraz mecz przy własnej publiczności, co dla Tyszan jest bardzo dużym atutem.
Bardzo dobra gra obronna w drugim meczu również nastawia mnie w stronę typu na gospodarzy.
Generalnie spodziewam się zaciętego widowiska jednak myślę, że GKS Tychy na własnym lodowisku będzie miał więcej do powiedzenia.
Stawiam na zwycięstwo Tyszan już w regulaminowym czasie gry oraz ze wzgledu na mecz o dużą stawkę, nie spodziewam się ofensywnego nastawienia do gry obu zespołów.
⛔100

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna - 2 Bundesliga
Godzina : 20:30
Spotkanie: Regensburg - Furth
Typ: 1 poł/spotk. - 0/1
Kurs: 4.25
Bukmacher : FORTUNA
Analiza:

Spotkanie 8 z 13 ekipą ligi. Gospodarze mogą być raczej spokojni o ligowy byt z racji 37 pkt mając 14 oczek przewagi nad 16 - stym Magdeburgiem.
W trochę gorszej sytuacji goście z 6- ścioma pkt. nad wyżej wymienionym. Oczywiście nie znaczy to że Regensburg nie zechce wygrać tego spotkania , tym bardziej ze ma na rozkładzie np. HSV dwa tygodnie temu i domowy potencjał na wygrywanie jest. Początkowo myślałem o czystym remisie.Sądzę jednak że będzie to wyrównane spotkanie w którym goście łatwo skóry nie sprzedadzą , jednak to Regensburg przechyli szalę na swoją korzyść w drugiej części meczu.
⛔100

przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Rosja , Premier League Women , Ćwierćfinał
Godzina: 13:00
Spotkanie: Sibir Novosibirsk - Ekaterinburg
Typ: gospodynie rzucą więcej niż 52,5 punktów na mecz

Kurs: 1.85
Bukmacher: lvBET

Analiza:
Marzec to miesiąc w którym tradycyjnie witamy z powrotem astronomiczną , jak i kalendarzową wiosnę , ale także wiele koszykarskich rozgrywek , takich jak właśnie wyżej napisaną rosyjską ekstraklasę kobiet , która wchodzi już w decydującą fazę rozgrywek , w której nawet najdrobniejsze błędy mogą decydować o dalszych losach rywalizacji oraz awansu do półfinałów rozgrywek .
I tym razem zapowiada nam się na jeden z ciekawszych meczy w tym tygodniu , bowiem występujący w europejskich pucharach Ekaterinburg będzie podejmował na wyjeździe drużynę , która chyba jest zdecydowanie słabsza od nich , oraz w każdym meczu raczej nie jest hegemonem , jeśli chodzi o zdobycze punktowe pod koszem swoich rywali , jednakże zdobycie więcej niż 53 oczek na swoje konto nie powinno być jakimś specjalnie ogromnym problemem dla koszykarek spod samego Sybiru .
LINK : https://www.flashscore.pl/mecz/Y71SvYGJ/#szczegoly-meczu
✅85

ferguson2 950,7K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Tenis, Challenger Lille
Godzina: 11:45
Spotkanie: Roumane - Ilkel
Typ: Ilkel
Kurs: 1.56
Bukmacher: lvbet
Analiza: Trudno powiedzieć o Challenger w jak najlepszym świetle, tutaj mamy do czynienia z zawodnikami o dużo niższym poziomie. Roumane nie grał od tamtego roku, nie jest w rytmie. Ilkel natomiast ma tą &quot;regularność&quot;, ponieważ widzimy go na kortach od AO. Ostatnio grał w Pau we Francji, odpadł po pierwszym meczu. Obaj zawodnicy nie należą do czołówki top 200, ale myślę że Ilkel wydaje się faworytem po czym wskazuja kursy. Ilkel ma dużą przewagę w tym, że jest u niego ciągłość gry a to jest bardzo ważne w tenisie. Umiejętności nie są na jawżyszym poziomie, ale nie spodziewajmy się ich po takich turniejach.
⛔100

loki123 268,3K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - 4 liga niemiecka
Godzina: 20:15
Spotkanie: Mannheim - TSV Steinbach
Typ: Mannheim
Kurs:1,75
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Dziś bardzo słaba oferta ale ja wybrałem mecz w 4 lidze niemieckiej gdzie Mannheim zagra na swoim boisku z TSV Steinbach. Gospodarze to aktualny lider mając na koncie 57 punktów po tym jak zanotowali 19 zwycięstw,3 remisy i 2 porażki strzelając przy tym 65 bramek i tracąc 25.
Mannheim w tym sezonie walczy o awans do wyższej klasy rozgrywkowej ( awansuje tylko drużyna z 1 miejsca) i dziś raczej nie powinni stracić punktów mając znakomitą dyspozycję bo nie przegrali meczu od 13 kolejnych spotkań. Po za tym nad drugim zespołem mają 7 punktów przewagi i gdy dziś zdobędą 3 to zwiększą przewagę i tym samym zrobią ogromny krok w stronę awansu. Goście drużyna TSV Steinbach w tabeli zajmuje 5 miejsce z dorobkiem 44 punktów po tym jak zanotowali 13 zwycięstw,5 remisów i 6 porażek a ich bilans bramkowy to 32-35. Przyjezdni ostatnio spuścili z tonu bo w 4 meczach rewanżowej rundy zanotowali zaledwie 1 zwycięstwo ,1 remis i 2 porażki. Lepiej prezentowali się w rundzie jesiennej gdzie zdobywali sporo punktów,ale w tej rundzie już im tak dobrze nie idzie. Faworytem są gospodarze bo jak pisałem wcześniej mogą zbliżyć się do awansu mając już 10 punktów przewagi a że Mannheim jest w lepszej dyspozycji to inny wynik niż ich zwycięstwo będzie sporą niespodzianką.
✅75

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Miami, kwalifikacje
Godzina: 16:15
Spotkanie: I. Świątek, M. Linette i K. Majchrzak wygrają swoje poniedziałkowe (18 marca) mecze w Miami
Typ: tak
Kurs: 4.30
Bukmacher: ForBET (COMBO EXPERT)
Analiza:
Bardzo możliwe do wygrania zdarzenia, w ostatnio flagowej pozycji ForBET-u: COMBO EXPERT.
Zacznę od naszej najmłodszej, jeszcze 17-sto letniej tenisistki, która z całej trójki ma zadanie najtrudniejsze. Iga Świątek (121 WTA) spotyka się z zawodniczką z Kazachstanu, o 8 lat starszą Zariną Dijas (92 WTA). Przyjemnie patrzeć jak rozwija się talent młodej Polki, która już bez większego problemu rozwala dziewczyny z drugiej setki rankingu, ale jednak z Zariną znajdującą się pod koniec pierwszej setki może mieć problemy. Spodziewam się tu wyrównanego pojedynku z ostateczną wygraną Świątek.
Druga nasza zawodniczka, Magda Linette (88 WTA) ma zadanie o wiele łatwiejsze, bo spotyka się z tenisistką znajdującą się o 66 pozycji niżej w rankingu, Amerykanką Caroline Dolehide (154 WTA). Walcząca z nadwagą 20 letnia Amerykanka, w tenisie osiągnęła jeszcze nie wiele. W każdym razie na 14 ostatnich swoich meczy wygrała tylko 2 i widzę tu łatwą wygraną Magdy.
Na koniec Kamil Majchrzak (154 ATP), który zmierzy się z Brazylijczykiem Thiago Monteiro (117 ATP). Pomimo wyższej pozycji rankingowej Brazylijczyka, to Polak jest faworytem tego spotkania. Monteiro swoje punkty rankingowe zdobywa przede wszystkim na kortach ziemnych w znacznie łatwiejszych turniejach odbywających się w Ameryce Południowej. Jego brak doświadczenia w grze na kortach twardych, w znacznie silniej obsadzonych turniejach w Europie i USA powoduje, że bukmacherzy wskazują na wygraną tego meczu przez Polaka. Powodzenia!
⛔100

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - 3 niemcy
Godzina: 19:00
Spotkanie: Rostock- Hallescher
Typ: 2
Kurs:2.69
Bukmacher: fortuna
Dzis musimy grzebac w smietniku zeby cos wybrac, ja wybralem mecz z niemieckiej 3 ligi, goscie jedno miejsce za strefa awansu punkt mniej od Wehen,to jedna z lepszych druzyn na wyjazdach jada w delegacje do sredniaka, ktory wygral jeden mecz u siebie na ostatnie 5, co istotne tydzien temu w kolejce cudow Halle przegrali u siebie z Cottbus 2-3 podobnie jak Karlsruher, ktore niewiadomo skad zaliczylo 0-3 z amatorami Aalen (nie wierze w takie przypadki) no i teraz trzeba te punkty odrabiac. kombinujac w ten sposob to oni powinni dzisiaj wygrac, jest to liga pol amatorska i tutaj trudno o jakies glebsze analizy, na wyczucie musimy pograc.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna - 3 niemcy
Spotkanie: Rostock- Hallescher
Typ: over 3.5 gola
Kurs: 5.00
Bukmacher: Unibet
Zgodzę się z analizą wyżej co do tego iż goście w meczach wyjazdowych grają całkiem nie żle 8-2-4 i br 1512 jednak gospodarze u siebie też mają nie zły bilans 6-4-4 i 20:20 w bramkach , patrząc na formę obu druzyn to Rostok wypada lepiej 3-1-1 natomiast Hallescher 2-1-2 , zajrzałem też do H2H i tu także Hansa wypada lepiej bo 8-1-4 , co możemy w tych statystykach zauważyć to mało remisów stąd moze być ciekawie stąd mój typ na bramki a że kursy na gole dosyć wysokie bo np obie strzelą za 2.06 czy over 2.5 za 2.50 to na over 3.5 kurs bajka to idę w wysoki over !
⛔100

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 4 Liga Angielska
Godzina: 20:45
Spotkanie: Mansfield - Lincoln
Typ: Obie drużyny strzelą bramkę
Kurs: 1,8
Bukmacher: forBet

Analiza:
(Wczoraj w Boliwii oczywiste, nieprzypadkowe zwycięstwo gospodarzy San Jose, jednak do ryzykownej analizy zabrakło bramki także kolejny minus...)
Dziś dobrze ktoś podsumował, że musimy wybierać ze &quot;śmietnika&quot; : )
https://www.flashscore.pl/mecz/YTSOEcoD/#tabela;table;overall
Dziś mecz na szczycie i choć liga niższa to emocje mogą być spore, gdyż zmierzą się ze sobą 2 zespoły ze szczytu tabeli.
Gospodarze dzisiejszego meczu, drużyna Mansfield zajmuję obecnie 4 miejsce w tabeli ze stratą zaledwie punktu do trzeciej, premiowanej awansem lokaty.
Lincoln przyjeżdża dziś w roli lidera i jako główny kandydat do gry w przyszłym sezonie w League One.
Po dzisiejszej spotkaniu obu zespołom zostanie do rozegrania tylko 8 kolejek i walka o te 3 najlepsze miejsca będzie rozgrywać się pewnie do samego końca.
Mansfield na 18 meczy przed własną publicznością przegrał tylko 2 razy, co potwierdza siłę tej drużyny i miejsce, które zajmuje.
Lincoln z bilansem 10-5-3 jest z kolei najlepiej grającą na wyjazdach ekipą.
W dwóch ostatnich ligowych meczach obu drużyn padał remis 1:1.
Mam nadzieję, że jak przystało na dwa czołowe zespoły, mecz dostarczy Nam emocji, a przede wszystkim bramek.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +5
winiar93 12,8K

winiar93

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Niemcy, BBL
Godzina: 20:30
Spotkanie: Bamberg - Bremerhaven
Typ: gospodarze under 93.5 pkt
Kurs: 1.88
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Na koszykówce znam się do tego stopnia, że potrafię wymienić z nazwy kilka polskich i amerykańskich klubów. Niemniej jednak dzisiaj idę w tą dyscyplinę i pokieruję się wyłącznie liczbami. Bamberg to drużyna będąca w wysokiej formie. Śrubuje serię 5 kolejnych wygranych w lidze. Jest to drużyna potrafiąca wykorzystać atut własnego parkietu. W ostatnich 10 meczach ligowych w roli gospodarza Bamberg 4 razy pokrył linię over 93.5pkt, która tak bardzo mnie interesuje. Bremerhaven przegrywa na wyjeździe mecz za meczem, ale mimo wszystko dość rzadko daje sobie rzucić więcej aniżeli 90pkt. Najbardziej jednak do tego typu przekonuje mnie fakt, że do tej pory Bamberg podejmował dzisiejszych gości 15 razy i nigdy nie rzucił im 94 lub większej ilości punktów. Wiadomo, każda seria ma swój koniec, ale może akurat ten typ po prostu wejdzie? Poza tym mecze tych właśnie drużyn nie są aż tak mocno overowe i wydaje się, że linia, którą obieram jest dość bezpieczna. Niemniej jednak zawsze jest jakieś ryzyko, przede wszystkim patrząc na odmienną formę obu ekip.
⛔100

S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Ukraina, UHL
Spotkanie: Kherson - Kremenchuk
Typ: Kremenchuk (łącznie z ew. dogrywką/karnymi)

Kurs: 1.89
Bukmacher: efortuna

Analiza:
Dziś bardzo krótko bo z telefonu ???? zagram na Kremenchuk w tej rywalizacji. W serii to właśnie goście prowadzą 2-1 i widzę tutaj fajny kurs i sporą szansę w tym typie . Kherson jako pierwsze prowadziło w serii, później 2 razy górą goście i myślę, że poprowadzi ich prawo serii. Jeżeli chodzi o rundę zasadniczą, to wyglądało to dosyć równo, ale to Kremenchuk miał najokazalszą ofensywę, bo strzelili ponad 200 goli w 40 spotkaniach.
Mecz będzie trudny, ale spróbuję.
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔100

neutralny 594,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Hokej - Czechy, Extraliga
Spotkanie: Plzen - Ołumuniec
Typ: Ołumuniec wygra w regulaminowym czasie gry

Kurs: 5.40
Analiza: Pierwszy mecz fazy ćwierćfinałowej Play-off w Czeskiej Extralidze i mocno zaniżony kurs na gospodarzy. Plzen skończył sezon zasadniczy na miejscu 3 wygrywając przy tym 15 meczów u siebie na aż 26. Nie jest to moim zdaniem jakiś wielki wyczyn. Moi faworyci skończyli na 6 lokacie i są w dobrej pozycji do ataku. Bezpośrednie pojedynki obu drużyn w rundzie zasadniczej to trzy wygrane Ołumunca i jedna Pilzna, więc tym bardziej nie wiem skąd tak niski kurs na gospodarzy. Zauważyłem że wielu bukmacherów ma ten mecz dziś w swojej ofercie specjalnej, co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że ten mecz brzydko pisząc &quot;śmierdzi&quot; i nie koniecznie papierowy faworyt wyjdzie dziś z tej potyczki zwycięsko.
⛔100

R 1,4M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaArgentyna Primera B Metropolitana
Godzina: 20:00
Spotkanie: Sasachispas - Comunicaciones
Typ: powyżej 1,5
Kurs: 1,73
Bukmacher: LVBet

Powtórzę tylko opinie innych typujących , że oferta dziś marna. Ale zawsze cos fajnego można wyszukać. Choć ligi argentyńskie uznaję za typowo underowe to dziś idę w kierunku overa, ale przy linii 1,5. Patrząc na statystyki to obie ekipy mają więcej meczy over 1,5 niż under. Dla gospodarzy ten bilans wygląda 15/13, a dla gości 17/11. W meczach H2H 2 razy był under i raz over, ale dziś po prostu mam wrażenie, że obie drużyny będą chciały wydostać się choć trochę z dolnych rejonów tabeli i minimum 2 bramki strzelą. Gospodarze od 4 meczy nie zaliczyli wyniku powyżej 1,5 gola i dziś szykuje się mecz na przełamanie. Przy takim kursie w mojej opinii warto.
⛔100

misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Miami kwalifikacje WTA
Spotkanie: Kanepi – Badosa
Typ: 2-0
Kurs: 1.67
Bukmacher: Sts
Analiza:
W pierwszej rundzie kwalifikacji Kanepi zagra z Badosa. Estonka to znacznie bardziej doświadczona zawodniczka, która na kortach twardych notuje dobre wyniki. Hiszpanka to młoda zawodniczka i zdecydowanie lepiej czuje się na nawierzchni ziemnej. Kanepi w tym roku przegrała z Goerges i Halep po zaciętej walce, a więc zawodniczkami zdecydowanie lepszymi, niż dzisiejsza przeciwniczka. Ma agresywny styl gry i stara się szybko kończył piłki. Badosa to przebijaczka, porażki z Arn czy Danilovic świadczą, że nie jest w formie, w ostatnich meczach popełnia dużo błędów. Zdecydowanie więcej atutów ma Estonka, wystarczy jej trzymać własne podanie, bo szans na przełamanie na pewno będzie dużo, dzięki czemu rozstrzygnie sety na swoją korzyść. Uważam, że Kanepi zbombarduje dzisiejsza przeciwniczkę i będzie szybkie 2-0.
⛔100
Nieregulaminowy bukmacher

Otrzymane punkty reputacji: +3
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 4 Liga Angielska
Godzina: 20:45
Spotkanie: Mansfield - Lincoln
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 2.0
Bukmacher: forbet

Analiza:
Mecz na szczycie. Czwarta drużyna podejmuje lidera. Mansfield wygrał ostatnie 5 spotkań u siebie. Lincoln w lidze nie przegrał od 15 spotkań ale zremisował 7 z nich. Lincoln zdecydowanie prowadzi w lidze i ma 10 punktów przewagi nad Mansfield. Za Mansfield przemawia jednak własne boisko na którym przegrali tylko 2 mecze. Buki dają bardzo wyrownane kursy na zwycięstwo którejś z drużyn. Liczę na remis, jeśli wygra gospodarz mamy zwrot stawki.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +12
maer 326,2K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy - Serie C-B
Godz: 20:45
Spotkanie: Pordenone - S.S. Monza 1912
Typ: Pordenone
Kurs: 2.08
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zapraszam do Włoch gdzie w tamtejszej Serie C-Group B na Stadio Ottavio Bottecchia zmierzą się ze sobą o ligowe punkty w 31 serii gier miejscowe Pordenone Calcio a w gości przyjedzie drużyna Società Sportiva Monza 1912.
Pordenone w tym sezonie ligowym w swoich 30 meczach zdobyło 61 punktów co daje obecnie lidera tabeli ligowej natomiast S.S. Monza 1912 plasuje się na 7 pozycji w tabeli włoskiej Serie C-Group B ze zdobytymi 47 oczkami w swoich 30 spotkaniach ligowych tego sezonu ligowego.
Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie 9 zwycięstw, 3 remisy oraz 3 przegrane i bilans bramek 19-12 zaś goście na wyjazdach 4 wygrane, 6 remisów oraz 4 porażki z bilansem bramkowym 10-11.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo bardzo mocnego w tym sezonie ligowym idącego bezpośrednio do Serii B zespołu Pordenone Calcio które u siebie dodatkowo gra bardzo dobrze i jeśli wygrają to spotkanie dodajmy że 1 raz na swoim terenie z S.S. Monza 1912 to już praktycznie nikt im nie zabierze tego awansu gdyż przewaga ich już będzie tak duża że musieliby mieć bardzo duży spadek formy co jest raczej nierealne a goście na wyjazdach graja w kratkę i moim zdaniem przegrają na terenie tego gospodarza 1 raz i gospodarze będą mogli się już pomału cieszyć z bezpośredniego awansu do włoskiej Serie B.
⛔100

john_isner 522

john_isner

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Miami- kwalifikacje
Godzina:
22:30
Spotkanie: Berankis Ricardas - Bublik Alexander
Typ: 2
Kurs: 2.11
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Dojdzie do ciekawego pojedynku w kwalifikacjach, bo Litwin jak i Kazach na dniach wygrali turniej rangi challenger pod dachem. Berankins bez starty seta a Bublik stracił tylko jeden. Tylko, że Kazach miał o wiele więcej przerwy i odpoczynku niż rywal który wczoraj wygrał turniej. Alexander miał czas na regenerację oraz dłuższy czas na przejście na inną nawierzchnię. Grali ze sobą dwa razy pod dachem i jest remis 1:1. Litwin jak na tenisiste jest niski 175 cm wzrostu i raczej nadrabia szybkością i zwinnością . Jego rywal wyższy o głowę, bo ma 195 cm i serwis może mu pomóc. Tym bardziej, że w Miami są szybsze korty niż w Indian Wells. Panowie są w formie, ale młodszy z nich miał więcej czasu na treningi oraz wypoczynek. Raz wygrał z Berankisem to może pokonać co kolejny raz, tak stawiam.
✅111

Otrzymane punkty reputacji: +39
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom