>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.03.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotanie: CFR Cluj - Rapid Bucuresti
Typ: x2
Kurs: 2,15
Buk: Bet365
Analiza: Sądzę, że goście będą wystarczająco podrażnieni na dzisiejsze spotkanie. Ostatnio fatalnie spisywali się przed własną publicznościa... i w tym upatruje dzisiaj szans na ich dobry występ. Bo choc zdobyli w ostatnich dwóch meczach tylko 1pkt, to grali z całkiem mocnymi ekipami. Goscili u siebie mocne Dynamo, które było faworytem i rpzegrali 0-1, a potem zremisowali na własnym terenie z mocnym, bo zajmujacym 4 miejsce w tabeli Petrolul. Są oni wyżej w tabeli od Cluj, więc tutaj tęz nie widzę powodu dla którego Rapid miałby dzisiaj zagrać słabszy mecz. Skupią się na obronie, ale to im ostatnio dobrze wychodzi. Niech jeszcze zaczną grać skuteczniej z przodu.
Ich rywal, Cluj, w średniej formie. Wyjazdowy remis, a potem porażka na własnym boisku chluby im nie przynosi. Oba zespoły bardzo blisko siebie w tabeli. Liczę na wyrównany pojedynek i jednak nieco wiecej szans daję gościom. Zobaczymy co z tego wyniknie.

✅ 115

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 0

davidziak

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej NHL
Spotkanie: Los Angeles Kings - Pheonix Coyotes
Typ: 1
Kurs:2.00
Buk: Milenium
Analiza:Tej nocy o godzinie 3.30 w Ameryce odbędzie się mecz pomiędzy zeszło rocznymi mistrzami Los Angeles Kings, a ich odwiecznymi rywalami z tej samej konferencji Pheonix Coyotes.Typuje pewną 1 gdyż LA trzyma od tamtego sezonu wiele się nie zmieniło,oraz jak widać po ich meczach z meczu na mecz grają coraz lepiej.Zgranie już mają co najmniej dobre, co widać po ich grze czy rezultatach jakimi są strzelone bramki.Drużyna ta jest szczególnie dobra u siebie,a swoim konferentom nie odpuszcza nawet na krok oraz są w dobrej formie.A co do pheonix co tu dużo gadać drużyna przeciętna, słabo prezentująca się w meczach wyjazdowych.Piszę tutaj pierwszy raz więc to mój debiut na tej stronie, ale myślę że wystarczająco udowodniłem iż warto mi zaufać co do owego meczu.

Zła data.

W 146

wojtek360

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers
Typ: under 189 points
Kurs: 2,00
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Witam na dziś przygotowałem spotkanie NBA pomiedzy Cavaliersami a Pacersami. Pacersi zajmuja obecnie pozycje wicelidera w swojej konferencji a Cavaliersi obecnie dno tabeli a dokładnie 13 miejsce. Ostatnie mecze tych drużyn pokazują że nie są one w dobrej formie, drużyna z Cleveland na 5 meczy tylko 1 zwycięstwo a Indiana Pacers 2 zwycięstwa z czego ostatnio 2 porażki z rzędu. Myśle że obie drużyny dalej podtrzymają słabą formę i w tym meczu nie padnie dużo punktów zresztą w ostatnich meczach tych drużyn nie pada wiecej niz własnie 189 punktów. Kurs również jest zachęcający do zagrania tego typu. Jak na wicelidera Pacersi powinni pokonać słabiutką drużyne lecz jeśli już to małą liczbą punktów i z wielkim trudem.

Zła data.

S 108

suri

Użytkownik
Tenis, ATP, Miami

Data i godzina: 18.03.2013, godz. 22:25

Spotkanie: Rochus O. - Petzschner P.

Typ: 2

Kurs: 1,80

Bukmacher: William Hiil

Analiza:

No coż, typ na szybko... ( dlatego, że zastępczy) Belg najwyższą formę ma już dawno za sobą, wiek, wypalenie i chyba lekka rutyna, a Niemiec znowu wrócił do dobrej gry. Myslę, że Petzschner jest w stanie ograć Oliviera na tej nawierzchni ponownie, ostatnio łatwe 2:0. Liczę na wygraną Niemca.
kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom