>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.02.2017 (sobota)

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Plus Liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Rzeszów - Jastrzębski
Typ: Over 3.5 setów
Kurs: 1.44
Bukmacher: Unibet
Analiza:
22 kolejka Plus Ligi. Resovia-Jastrzębski. Klasyk. Jeden z bardziej decydujących meczów o miejsca w czołowej czwórce i półfinały ligi na koniec sezonu.
2 w tabeli Resovia z 50 punktami podejmuje 5 w tabeli Jastrzębski z 4 punktami mniej.
Widać od razu jak zbliżonym potencjałem i formą obie ekipy dysponują w obecnym sezonie.
Na jesień w listopadzie, mecz odbywał się w Jastrzębiu i padł wynik 3:1 dla Jastrzębskiego, wygrali cały mecz bez straty seta, czemu teraz nie mieli by wygrać choć jednego seta w Rzeszowie? Bo raczej Rzeszów jest faworytem i analizę bardziej podpieram tym, że Jastrzębski zdobędzie choć seta, bo że Resovia go wygra to raczej 99,9%.
Resovia u siebie w lidze tylko raz nie wygrała seta, przegrywając 0:3 z Zaksą, więc 9 razy zdobywała.
Jastrzębski też tylko raz nie wygrał choć seta na wyjeździe w tym sezonie, przegrywając 0:3 w Radomiu.
Ekipy o mega zbliżonym potencjale co pokazują wszystkie statystyki, i raczej nikt chyba nie wierzy, że tu jakaś ekipa wygra 3:0, bukmacherzy tak samo bo kurs jest mały. Ale na over 3.5 bywają czasem kursy 1.25 nawet. Więc ten jest na prawdę do pobrania bo wcale nie jest taki mały jak na to zdarzenie! Bez wątpienia typ dnia! Polecam i pozdrawiam!
✅44

Otrzymane punkty reputacji: +6
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Polska, Ekstraklasa
Godzinna: 15:30
Spotkanie: Korona Kielce – Wisła Płock
Typ: over 3.5
Kurs: 4.10
Bukmacher: unibet
Analiza:
Korona rundę wiosenną rozpoczęła od porażki w Krakowie bo naprawdę dobrym meczu jak na nich na wyjeździe gdzie to kompletnie im nie idzie, znowu było po prostu za dużo błędów w defensywie, w ofensywie moim zdaniem zabrakło tylko skuteczności, bo akcje były grane z pomysłem i polotem i takiej Korony można oczekiwać w ataku dzisiaj w Kielcach bo tutaj punktują regularnie z bardzo skuteczną i otwartą grą w 10 spotkaniach 19 bramek zdobytych przy 12 straconych to mówili wiele o różnicy między wyjazdami a domem. Potrafili ogrywać Lecha 4:1, Lechie 2:1, czy iść na wyminę ciosów z Legią 2:4.
Wisła Płock w pierwszym meczu nie zachwyciła, ale i tak remis udało się ugrać rzutem na taśmę, mimo dwóch celnych strzałów na bramkę. Dziś wyjazd czyli coś co nie wygląda wcale tak źle u beniaminka, dziś będą zapewne mogli zagrać to co lubią czyli kontra dlatego tych sytuacji powinno być znacznie więcej w ofensywie, pokazali już w tym sezonie że taka gra w ich wykonaniu jest bardzo skuteczna min. zremisowali w Warszawie z Legią 2:2, ograli Jagę 1:2,.
Jak wspomniałem Korona nie jest zespołem który broni, oni szukają gry do przodu szczególnie u siebie, pierwszy mecz w Krakowie nie wyszedł ale było naprawdę kilka świetnych kombinacji w ofensywie, zresztą ta formacja personalnie wygląda bardzo dobrze, dziś tych sytuacji będzie więcej z lepszą skutecznością bo beniaminek na pewno solidny w defensywie nie jest. Korona zapewne zostawi kilka razy sporo miejsca na kontrę dla rywala który jak napisałem wyżej w takiej grze jest bardzo skuteczny, to skłania mnie tutaj ku bramką.
✅310

Otrzymane punkty reputacji: +8
jaszczii 413,6K

jaszczii

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LaLiga 2
Godzina: 16:00
Spotkanie: UCAM Murcia - Valladolid
Typ: BTTS
Kurs: 2,15
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Długo się przyglądam drugiej lidze hiszpańskiej w której pada dość dużo bramek. Dziś wybrałem spotkanie które odbędzie najwcześniej. Gospodzarze bronią się przed spadkiem i muszą zdobywać punkty oraz bramki na swoim obiekcie. Goście strzelają średnio minimum jedną bramkę w meczu. Kurs dość okazały ale warty ryzyka. Powodzenia!
kiepska analiza

11martinez 129

11martinez

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska LOTTO EKSTRAKLASA
Godzina: 18:00
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Wisła Kraków
Typ: Wisła Kraków
Kurs: 3.0
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 18.00 na Stadionie Miejskim we Wrocławiu zostanie rozegrane spotkanie w ramach 22 kolejki Lotto Ekstraklasy pomiędzy podopiecznymi Trenera Urbana a piłkarzami ze stolicy dawnych Jagiellonów pod batutą niedawnego debiutanta na polskich ziemiach - Kiko Ramireza.
W pierwszej kolejności warto zwrócić uwagę na aktywność na rynku transferowym Białej Gwiazdy podczas przerwy zimowej. Do krakowskiej Wisły przybyło aż 3 obrońców: Jakub Bartkowski ( Wigry Suwałki), Hiszpan Ivan Gonzalez (AD Alcorcon), Chorwat Matija Spicic (bez klubu), linię środkową z kolei wzmocnili pomocnicy: Hiszpan Pol Llonch (Girona FC), Francuz Hugo Videmont (AC Ajaccio), powracający Semir Stilic a także utalentowany junior Wojciech Słomka (Progres Kraków). Z klubu odeszli: Boban Jovic, Krystian Kujawa, Krzysztof Drzazga, Richard Guzmics i Adam Mójta. Uważam, że co prawda za mało czasu, aby obiektywnie ocenić te transfery, jednak warto pochwalić pewną grę w obronie z Koroną Kielce Hiszpana Ivana Gonzaleza. Wojskowi na rynku transferowym nie byli tak aktywni jak ich dzisiejsi rywalę - na uwagę zasługuje fakt przyjścia do klubu Słowaka Picha czy w ramach wypożyczenia z Lechi Gdańsk Aleksandara Kovacevica.
W tabeli oba zespoły dzieli 5 punktów. Wisła Kraków po 21 spotkaniach zgromadziła 28 punktów co daje jej obecnie 8 pozycję. Bilans bramkowy kształtuje się w stosunku 32 strzelonych - 35 straconych goli. Gracze z Dolnego Śląska w tylu samych spotkaniach zdobyli 23 punkty, strzelając 21 bramek, przy 30 straconych. Zabawny fakt dotyczący statystyk obydwu drużyn a propos tego spotkania jest taki, że zagra dzisiaj najsłabsza drużyna grająca na własnym stadionie z najgorszą drużyną grającą na wyjazdach. Sląsk u siebie wygrał tylko raz na 11 spotkań, z kolei Wisła w 10 spotkaniach wyjazdowych również triumfowała jednokrotnie.
Przeanalizujmy ostatnie spotkania obydwu drużyn. Miałem okazję oglądać pierwszy mecz Krakowskiej drużyny i zdecydowanie był to dobrze spożytkowany wieczór. Działo się bardzo wiele, zarówno Korona jak i Wisła mogła się podobać. Piękna bramka Małeckiego, który strzelił bramkę życia wprowadziła Wisłę na pewniejszą drogę do zwycięstwa. Po strzelonej bramce groźnie atakowała Korona, bardzo dobre spotkanie w mojej ocenie rozgrywała ofensywna linia pomocy Palanca - Aankour, czy bardziej defensywnie usposobiony Możdzeń. Do przerwy, co trzeba uczciwie przyznać powinien być remis. Po strzale Micańskiego, nie wiadomo nikomu dokładnie w jakich okolicznościach z lini bramkowej wybijał piłkę Głowacki odbitą od Mączyńskiego. Po przerwie zdecydowanie bardziej aktywna była krakowska Wisła. Na uwagę zasługuje fakt, że Wisła Kraków w stopniu co najmniej przyzwoitym zachowuje się w transferze pozytywnym. Wydaje mi się, że trener Kiko Ramirez w ,,okresie przygotowawczym&quot; wałkował ze swoimi podopiecznymi fazy przejściowe, a szczególnie przejście z obrony do ataku. Wisła dominowała w 2 połowie; z lewego skrzydła groźnie uderzał Małecki, następnie świetny szybki transfer pozytywny i Boguski był faulowany w polu karnym. Z karnego trafił Brożek na raty, który ewidentnie miał rozregulowany celownik, który zmarnował później kolejną idealną sytuacje na strzelenie gola. Pod koniec meczu 100% sytuację zmarnował ulubieniec krakowskich trybun - Semir Stilic, który wszedł na boisko w 86 minucie zmieniając Popovica.
Śląska Wrocław w wyjazdowym meczu w Płocku nie miałem okazji oglądać. Oglądając jednak skróty, analizując statystyki drużynowe oraz indywidualne sądzę, że wiele jednak raczej nie straciłem. Śląsk jednak wydawał się mi odrobinę lepszym zespołem od graczy z Płocka. Znakomitą sytuację zmarnował Morioka, który zrehabilitował się jednak asystując przy bramce Picha w 82 minucie. W ostatniej minucie meczu nadziei na wygraną Śląska pozbawił Gwinejczyk Jose Kante.
Uważam że Wisła ma zdecydowanie więcej atutów od Śląska: jednym z nich na pewno jest szeroka ławka rezerwowych. Rywalizacja w Krakowie prawie na każdej pozycji jest bardzo duża, co prawie zawsze przekłada się na jakość gry. Liczę dzisiaj na to, że Wisła będzie wyprowadzać groźne szybkie kontry, oraz co jakiś czas wychodzić do agresywnego pressingu na połowie Śląska. Wisła dysponuje graczami, którzy nawet jak drużynie nie idzie potrafią indywidualnie rozstrzygnąć losy spotkania (Małecki, Stilic, czy nawet w tym sezonie Boguski ???? ) Jako defensywny pomocnik, również angażujący się w fazę ofensywną trzyma dosyć równy poziom Krzysztof Mączyński. Obie drużyny przystąpią do dzisiejszego meczu w optymalnych składach. Pomimo, że Wisła ostatni raz zwyciężyła na Stadionie Wojskowych w 2011 roku, mocno wierzę w zwycięstwo Białej Gwiazdy i zachęcam do skierowania części swojego portfela w stronę gości.

Pozdrawiam serdecznie i Powodzenia!
⛔100

chalwa 0

chalwa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Piast Gliwice - Lech Poznań
Typ: 1 DNB
Kurs: 3.5
Analiza: Witam, dziś zaproponuję ciekawy typ z naszej ukochanej Ekstraklasy. W pierwszej kolejce rundy wiosennej walczący jak zawsze o najwyższe cele Lech pokonał Bruk-Bet 3:0 na własnym boisku. Wynik okazały, ale jak każdy pamięta, wszystkie bramki padły po karnych, z czego dwa były bardzo wątpliwe i podyktowane w końcówce spotkania - odpowiednio 89 i 95 minuta. Natomiast skazywany na pożarcie Piast bliski był sprawienia w Szczecinie &quot;sensacji&quot;. Po pierwszej połowie prowadzenie, a w ostateczności nieszczęśliwa porażka po rzucie karnym w 89 minucie. Po tym meczu widać mały progres w grze Piasta, ponieważ w poprzedniej rundzie ich gra na wyjazdach była fatalna (1 zwycięstwo na 10 meczy), a tutaj byli blisko sprawienia małej niespodzianki. Myślę, że po takim meczu wyjdą na Lecha zmotywowani podwójnie. Piast potrzebuje punktów jak tlenu, a na własnym boisku przegrali tylko 2 razy i nie wyobrażam sobie, żeby zakończyli ten mecz porażką.
Powodzenia ;)
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna – Włochy, Lega Pro Grupa C
Godzinna: 14:30
Spotkanie: Paganese Calcio - Messina
Typ: 1
Kurs: 1,83
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na dzisiaj według mnie najlepszym meczem do zagrania jest to spotkanie z odpowiednika 3 ligi. Tabela na początek:

Pojedynek sąsiadów z dołu w ligowej tabeli. Paganese u siebie ma bilans 4 zwycięstw, 5 remisów i 4 porażek, natomiast ich rywal na wyjazdach zanotował 1 zwycięstwo, 2 remisy i 9 porażek i na wyjazdach jest drugim najgorzej grającym zespołem w lidze. Dzisiaj według mnie nie poprawią tego bilansu i doznają kolejnej porażki. Bardzo źle się w Messinie dzieje, zespół jest w tarapatach finansowych i gracze strajkowali z powodu niepłacenia wynagrodzeń. Z tego powodu zespół zostanie prawdopodobnie ukarany przez federację ujemnymi punktami. Do tego na to spotkanie zespół jest poważnie osłabiony i w tym meczu nie zagrają obrońcy Palumbo (17 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Bruno (16 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Rea (15 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), pomocnicy Grifoni (12 występów w tym sezonie) i Akrapovic (10 występów w tym sezonie) i napastnik najlepszy strzelec w zespole Madonia (22 występy w tym sezonie, 3 gole na koncie). W zespole gospodarzy jedynym nieobecnym jest pierwszy bramkarz Marruocco (14 występów w tym sezonie). Nie wróżę dziś gościom w tym spotkaniu nic dobrego. Problemy finansowe, kadrowe, nie najlepsze morale w drużynie to wszystko sprawia, że dla mnie na murowanego faworyta wyrasta zespół Paganese i myślę, że można również popróbować tutaj typu z handicapem 0:1 na wygraną gospodarzy.
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 28

gieksikjno

Użytkownik
Dyscyplina: siatkówka
Spotkanie: Swd duren-berlin volleys
Godzina: 19.30
Buk: bet365
Typ: +2,5seta swd duren
Kurs: 1.5
Witam Was po dłuższej przerwie, dziś mój typ dnia to spotkanie niemieckiej siatkówki pomiędzy znajdującym sie na całkiem wysokiej pozycji 4tej a berlinem który to zbajduje sie obecnie dwa miejsca wyżej czyli pozycji 2. Oboje mają całkiem fajny bilans ostatnich pięciu meczy tj po 4zwyciestwa i 1porazke. Swd u siebie w 9ciu meczach tego sezonu wygrywal az 7 razy i przegral tylko 2spotkania. Natomiast jeśli chodzi o berlin volleys na wyjazdach to 6zwyciestw i jedna porażka ze slabym luneburgiem i ta porażka przytrafila im sie stosunkowo niedawno bo 14stycznia. Jestem pewny ze Swd ugra przynajmniej seta w tym spotkaniu a to z dwóch względów, po pierwsze jest drużyna dobra i grająca calkiem dobrą siatkę a drugie to fakt ze berlin jest już nieco zmęczony tym sezonem ligowym połączonym z udziałem w lidze cev. Jak wiemy pokonali ostatnio tj bodajże środę Nasza resovie po ciężkim 5setowym spotkaniu...
⛔100

pawbaj86 0

pawbaj86

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka – Hiszpania: Leb oro
Godzinna: 18.15
Spotkanie: Prat Joventut - Lleida
Typ: 2
Kurs: 1.66
Bukmacher: Pinnacle
Stawka:10/10
Analiza:
W drużynie gospodarzy szpital. Występ Lópeza, Bieshaara i Martíego wykluczony. 4 kolejnych zawodników pod znakiem zapytania.
⛔100 Dwa zdania to jest analiza?

adasicx 18

adasicx

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Polska - PlusLiga
Godzinna: 20:00
Spotkanie: Asseco Resovia - Jastrzębski Węgiel
Typ: Jastrzębski + 1,5 seta
Kurs: 1,95
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Witam wszystkich forumowiczów. Na dzisiejszy dzień podobnie jak kolega wyżej wybrałem spotkanie pomiędzy Resovia a Jastrzębskim, z tym że uważam że Jastrzębianie ugrają co najmniej dwa sety w tym spotkaniu. Według mnie zespół z Rzeszowa gra ostatnio po prostu poniżej oczekiwań, kolejna porażka w Lidze Mistrzów tym razem Berlinem i już praktycznie zerowe szanse na awans , wygrana z Czarnymi w Radomiu oraz męczarnie z Cuprum u siebie. Zespół Jastrzębia po 2 świetnych setach na własnym parkiecie uległ na własne życzenie z Kędzierzynem 3:2, ale gra w tych 2 setach była na prawdę była świetna zanosiło się na 3:0 lecz w przerwie coś poszło nie tak. Uważam, ze Jastrzębianie dadzą dziś z siebie wszystko i zdołają ugrać dwa sety, bądź nawet wygrać całe spotkanie.
Powodzenia
✅95

Otrzymane punkty reputacji: +10
qtz1 31

qtz1

Użytkownik
Dyscyplina: FA CUP Anglia
Godzina: 16:00
Spotkanie: Millwall Leicester
Typ: Millwall lub remis
Kurs: 1,55
Analiza:
Witam, Dzisiaj proponuję mecz FA cup. Dramatyczne w tym sezonie Leicester gra na wyjezdzie z Milwall. W nastepnym tygodniu Lisy graja w LM, zapewne zagraja dzisiaj rezerwy, choc nie wykluczam sytuacji ze Lester bedzie chcialo powalczyc o cos wiecej w FA CUP zeby uratowac sezon. Millwall nie ma nic do stracenia, graja u siebie. Typ na czysta logike bez zadnych statystyk. Polecam.
✅55
następnym razem takiej analizy nie zaliczę

L 6,6K

lukasz1986

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina:
15:30
Spotkanie: Borussia Dortmund - VFL Wolfsburg
Typ: Azjatycki Handicap Borussia Dortmund -2.5
Kurs: 3.50
Bukmacher: Unibet
Analiza:
W jednym ze spotkań 21 kolejki Bundesligi Borussia Dortmund na własnym stadionie podejmować będzie Wolfsburg. Ostatni tydzień nie był udany dla zespołu z Dortmundu - niespodziewana przegrana na wyjeździe 1:2 z ostatnim w tabeli Darmstadt oraz przegrany mecz 0:1 z drużyną Benfiki Lizbona w pierwszym meczu 1/8 finału Ligi Mistrzów. Tymczasem Wolfsburg, który zajmuje dopiero czternaste miejsce w tabeli, w ostatniej kolejce pokonał u siebie 2:1 Hoffenheim. Wygrana ta pozwoliła mu powiększyć do sześciu punktów przewagę nad strefą spadkową. Sądzę, że dzisiaj skończą się nie powodzenia Borussi i odniosą zwycięstwo w przekonującym stylu. Gra drużyny z Dortmundu w ostatnio przegranych spotkaniach nie była zła, tylko raziła nieskutecznością. Mecz z Benfiką był dla najlepszego strzelca Aubameyanga jednym z najgorszych występów w barwach Borussi i myślę, że dzisiaj będzie on chciał jak najszybciej się zrehabilitować w postaci strzelonych bramek. Możliwe, że w ramach kary za ostatni występ siądzie na ławce rezerwowych a jego zmiennik będzie chciał wykorzystać szansę gry. Tak czy owak jedenastka z Dortmundu nie może sobie pozwolić na kolejne potknięcie. Stawiam na zwycięstwo Borussi Dortmund co najmniej różnicą trzech bramek.
✅250

Otrzymane punkty reputacji: +42
wojtekroza 46

wojtekroza

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Hiszpania
Godzina: 17:00
Spotkanie: Guadulajara - Cuenca
Kurs: 2,80
Bukmacher: bet365
Analiza:
Wracam na forum po dluzszej przerwie.
Dziele sie typem na dzis.
Gospodarze sa na 13 miejscu w lidze (na 16 ekip) graja z 5-ta Cuescą.
Guadalajara gra slabo, w pieciu ostatnich meczach potrafili wygrac z rezerwami barcelony (przegrali z nimi mecz w wczesniej) ich forma to 1z-0r-4p.
Cuesca natomiast gra dobrze na wyjazdach, jest na piatym miejscu pod tym wzgledem w lidze. Sa w lepszej formie od przeciwnikow 2z-1r-2p.
Osobiscie bylem zaskoczony wyskoim kursem na gości. Nie doczytalem sie w internecie zadnych newsow na temant ewentualnych problemow tej ekipy.
✅180

Otrzymane punkty reputacji: +2
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna: NIEMCY: Bundesliga - Kolejka 21
Spotkanie: Dortmund - Wolfsburg
18.02.2017 15:30
Typ: X
Kurs: 5
Bukmacher: bwin
Analiza: Dzisiaj o godzinie 15.30 czasu Polskiego odbędzie się spotkanie w 21 kolejce Bundesligi pomiędzy drużynami Borussi Dortmund i Wolfsburga. Gospodarze z dorobkiem 34 punktów zajmują 4 pozycje, natomiast goście z dorobkiem 22 punktów plasują się na 14 pozycji. W ostatnich pięciu spotkaniach drużyna Borussi zaliczyła dwa zwycięstwa i dwa remisy, natomiast goście trzy zwycięstwa i dwie porażki . Dla obydwu dużyn jest to bardzo ważne spotkanie. Borussia Dortmund walczy o zagwarantowanie sobie miejsca w przyszłym sezonie w Lidze Mistrzów, natomiast Wolfsburg walczy w tym sezonie o utrzymanie. Ostatnie pięć spotkań pomiędzy tymi drużynami to 3 zwycięstwa Borussi i dwa zwycięstwa Wolfsburga. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie należeć do gospodarzy, którzy będą liczyć na szybkie konstruowanie akcji i zaskoczenie przeciwnika, natomiast goście moim zdaniem ograniczą się do kontr i ich głównym zadaniem będzie przede wszystkim zabezpieczenie własnej bramki. Mój typ to 1:1 po bardzo ciekawym spotkaniu.
⛔100

krzysiujarzyna 9

krzysiujarzyna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 18:00
Spotkanie: Atalanta - Crotone
Typ: połowa/koniec meczu: Atalanta/Atalanta
Kurs: 1.72
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Witam, na dziś proponuje coś z Serie A, mianowicie spotkanie pomiędzy 5 w tabeli Atalantą i 19 Crotone. Sprawa jest dość prosta, osobiście nie widzę najmniejszych szans dla gości w tym starciu. Drużyna Crotone na wyjeździe zdobyła w tym sezonie marne 2 punkty, ani razu nie wygrywając i tylko 2 razy remisując. Dodatkowo bilans bramek 7/23 nie przemawia na ich korzyść.
Gospodarze natomiast to solidna drużyna z aspiracjami nawet na europejskie puchary. U siebie wygrywali wtym sezonie 8 razy i potrafili ograć chociażby Romę. A. Gomez ze spółką dziś nie odpuści i od pierwszych minut Atalanta będzie walczyć o uzyskanie przewagi.
Widzę tu podobny scenariusz jak w meczu z Cagliari, czyli szybkie bramki i prowadzenie do końca meczu.
Typuje coś w okolicy 2 lub 3 do 0 :cool:
Powodzenia!
⛔100

S 13K

stonesour

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna – Dania - Superliga
Godzina : 16:00
Spotkanie : Silkeborg IF - AC Horsens
Typ : Silkeborg IF / Silkeborg IF (do przerwy/koniec meczu)
Kurs : 3,55
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Dzisiaj mecz Silkeborg IF zagra z AC Horsens. Faworytem do zdobycia kompletu punktów są gospodarze. Goście zajmują 7 miejsce z dorobkiem 27 oczek na swoim koncie, na wyjazdach zagrali do tej pory 10-krotnie notując 3 wygrane 3 remisów oraz 4 porażek, jest to jeden z średnich wyników w lidze bowiem pod względem spotkań wyjazdowych zajmują 7 pozycję. Gospodarze u siebie zagrali 10-krotnie 4 razy wygrali 3 remisy i 3 porażki. W tym meczu jednak liczę na zwycięstwo gospodarzy, biorąc pod uwagę ostatnie mecze tych drużyn w lidze/towarzyskie Silkeborg IF wygrana/wygrana, AC Horsens porażka/porażka.
⛔100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis Buenos Aires
godzina 18.00
spotkanie : Pablo Carreno - Busta - Alexander Dolgopolov
Typ: Dolgopolov
kues 2.219
pinnacle
Analiza:
W pierwszej chwili miałem ochotę typować tutaj 3 sety ale po małym namyśle postanowiłem zagrać Ukraińca.
Lekkim faworytem u bukmacherów jest Hiszpan który ostatnimi czasy jest w szczytowej formie właśnie kilka dni temu osiągnął najwyższy ranking w karierze jest dzisiaj na 25 pozycji.Ostatnie kilka miesięcy prezentuje dobrą równą formę , dodatni bilans , wygrany turniej w Moskwie i trzecia runda AO gdzie odpadł z Istominem.
W tym turnieju pierwsze dwa mecze w sezonie na mączce i dwie wygrane po zaciętych 3 setowych meczach z Giannessim i Ramosem.Na pewno Hiszpan postawi dzisiaj wysoko poprzeczke Dolgopulovovi , ale ta poprzeczka moim zdaniem do przeskoczenia.
Ukrainiec ostatnimi czasy raczej słabo ale w tym turnieju jakby złapał wiatr w żagle .
Zwłaszcza ten Taibreack w drugim secie w meczu z Cuevasem zagrał jak profesor.Potrafi zaryzykować , przyśpieszyć i trafić w decydujących momentach.
Dawno nie zaliczył finału gdzie zagra z Berlockiem bądź Nishicorim .
Z Argentyńczykiem ma bilans dodatni 4:2 a z Japończykiem paskudny 5:0 i na pewno to dobry moment żeby próbować ten bilans poprawiać!
Tutaj szanse w tym meczu w okolicach 50/50 ale Ukrainiec wygląda moim zdaniem ciut lepiej do tego fajny kurs.
✅ 121

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Siatkówka
17:00
Ceske Budejovice - Karlovarsko
Kurs: 2,20
Buk: Bet365
Zdecydowanie stawiam na Karlovarsko. Goście tego meczu i Kladno to zdecydowanie najlepsze drużyny i główni faworyci do mistrzostwa. No może jeszcze Liberec się włączy ale oni mają niesamowite huśtawki, więc może być róžnie. Budejovice nie mają argumentów moim zdaniem żeby to wygrać. Karlovarsko pokazało naprawdę kawał dobrej siatkówki eliminując z pucharu CEV ruski Gazprom Yugra. Wygrana w Rosji była sensacją, w rewanżu Ruskie przyjechały bez dwóch najlepszych zawodników, lecz Karlovarsko zagrywką rozstrzelało Ruskich. Mają czym przyłożyć na zagrywce. Hudecek, Krisko i Zmrhal biją naprawdę mocno. Kriśko to najlepszy atakujący w całej lidze, tu jest ogromna różnica na korzyść Karlovarska bo jeszcze w poprzednim sezonie Kriśko grał w Ceskich Budejovicach, a jego następcą znacznie słabszy gracz.
⛔100

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Syscyplina: piłka nożna
Spotkanie: Piast Gliwice vs Lech Poznań
Typ: Lech over 1,5 gola
Kurs: 1,72
Bukmacher: bet365
godz. 20.30
ANALIZA.
Witam, wczoraj kolejny plusik, chociaż kurs 1,54 du## nie urwał. Dzisiaj odpuściłem bundesligę i chyba słusznie, bo po pierwszej połowie widać kilka niespodzianek, za to podam tym z Naszej Polskiej ligi. Skupię się głównie w analizie na Lechu Poznań i jego sile ofensywnej, owszem Lech ogrywając Nieciecze strzelał jedynie z karnych, ale oglądając mecz to Lech miał olbrzymią przewagę i te bramki musiały padać, a odnosząc się do słów przedmówcy na temat tego spotkania to żaden z 3 karnych nie był wątpliwy. Lech jest groźny w ofensywie, to jaką formę ma Majewski to marzenie, to jakie on piłki dogrywa to szacun, Jevtić też zagrał dobre spotkanie, ale to nie jest jeszcze ten sam zawodnik z pełni sezonu, jednak myślę, że z meczu na mecz będzie coraz lepiej i Kolejorz będzie koszmarem każdej defensywy z taką 2 linią, a z przodu młody Kownacki, który zagrał na prawdę świetne spotkanie, Robak wszedł pod koniec i widać po nim, że ma ten nos napastnika, umie się ustawić, dostał swoje 5 minut (dosłownie) i miał sytuację 100% której co prawda nie wykorzystał, ale natomiast kilka chwil później pokonał bramkarza gości z rzutu karnego, więc Lech jest na prawdę bardzo groźny, natomiast Piast poniżej oczekiwań, teraz co prawda pechowa porażka z Pogonią, ale bramki lubią tracić, zarówno u siebie (16 w 10 spotkaniach) jak i na wyjazdach (19 w 11 meczach) Po rundzie jesiennej zespoły te mają różne cele, Piast chce zbierać punkty, by spokojnie utrzymać się w lidze (o grupę mistrzowską może być ciężko), natomiast Lech chce być znów Najlepszy w Polsce i musi takie mecze wygrywać, na pewno wyjdą z bojowym nastawieniem, natomiast Piast zna swoją pozycję i postawi się Poznaniakom, sami również będą chcieli zdobyć gola- bo gdzie szukać punktów jak nie u siebie? Spodziewam się w miarę szybkiego spotkania, w którym mam nadzieję Pozmaniacy zdobędą przynajmniej 2 gola i na to stawiam.
Powodzenia i pozdrawiam.
✅72

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Holandia Eredivisie
Godzina : 19:45
Spotkanie : PSV : NEC
Typ : PSV over 4.5 gola
Kurs : 4.50
Bukmacher : Bet365
Chyba nie ma wątpliwości że faworytem w tym spotkaniu są piłkarze PSV a jedyną niewiadomą jest ile dziś zdołają strzelić bramek , ja liczę że sporo ( over 4.5 ) PSV ostatnio dosyć skuteczne a wszystko zaczęło się od spotkania z Heerenveen kiedy to w niesamowitym spotkaniu wygrali 4:3 a a 80 min przegrywali 2:3 , potem na wyjeżdzie ograli Heracles 2:1 , następny mecz 4:2 z AZ również wyjazd i ostatni mecz 3:0 z Utrechtem tak więc sporo tych bramek , dziś na stadion Philipsa przyjeżdza NEC które ostatnio gra fatalnie i 3 mecze to 3 porażki ale chyba najważniejsze jest to jak im idzie w meczach wyjazdowych a tu mamy bilans 2-3-6 no i te bramki 7:22 , NEC z Feyenoordem dostał 4 , trochę wstecz z Ajaksem 5 a zaglądając do H2H to tu na Philips Stadion nie idzie im najlepiej a wręcz fatalnie a były mecze kiedy to tracili 5 bramek , stąd sumując dobrą a przede wszystkim skuteczną grę PSV i 3 porażki pod rząd gości liczę na pogrom no i na koniec trzeba zaznaczyć że w Eredivisie kiedy jest równa ilość pkt to właśnie bramki mają znaczenie a te niestety u PSV nie są za wesołe bo z pierwszej trójki mają ich strzelonych najmniej dlatego w takich spotkaniach jak dziś trzeba wszystko wykorzystywać , w pierwszym ich meczu na NEC PSV wygrało 4:0 to dziś powinno być lepiej !
⛔100

komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Sevilla - Eibar
Typ:
Eibar korery over 3,5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
23 kolejka hiszpańskiej La Liga. Sevilla zajmująca trzecią lokatę podejmuję ekipę Eibar (7 lokata). Buki faworyzują gospodarzy wystawiając bardzo niski kurs na Sevillę. Uważam jednak, że Eibar nie jest bez szans na zdobycie jakichkolwiek punktów w tej konfrontacji. Goście w swoich ostatnich trzech pojedynkach pokazali się ze znakomitej strony. Zwycięstwa nad Granadą, Valencią czy Deportivo świadczą o bardzo dobrej formie piłkarzy. Atakować oni potrafią dlatego w tym meczu idę w stronę kornerów gości. Linia wystawiona przez buki jest dla mnie śmiesznie mała i warta pogrania. Cztery rożne ekipy Eibar całkiem prawdopodobne co pokazują statystyki:
7 z Granadą;
6 z Valencią;
9 z Deportivo;
5 z Atletico;
8 z Barceloną.
Liczby pokazują, że Eibar potrafi atakować i często obija obrońców swoich rywali. Najbardziej zaskakuje ich mecz z Barceloną gdzie przegrywając 4 do 0 potrafili wykonać aż 8 rożnych o trzy więcej od swoich przeciwników.
Uważam, że typ ma duże szansę na powodzenie. Pozdrawiam

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom