>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.01.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia, Eerste Divisie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Sparta Rotterdam - Waalwijk
Typ: Sparta Rotterdam -2 (hand azjatycki)
Kurs: 1.98
Bukmacher: Unibet

Na dzisiejszy dzień oferta z piłki nożnej nie jest zbyt pokaźna - ratuje ją jednak zaplecze ligi holenderskiej czyli Eerste Divisie. Może troszkę pójdę na łatwiznę, ale wybiorę mecz lidera z osiemnastą drużyną ligi czyli mecz Sparty Rotterdam z Waalwijk. Nie będę tutaj analizował kto jest faworytem spotkania ponieważ wiadomo, że są to gospodarze jednak zagłębie się nad możliwą wygraną gospodarzy. Sparta jest to jedyna drużyna, która na swoim boisku wygrała wszystkie swoje spotkania jednocześnie strzelając najwięcej goli bo trzydzieści co daje średnią 3.33, najczęściej mecz kończą oni z dorobkiem trzech strzelonych goli (tylko dwukrotnie strzelili więcej niż trzy gole, i mniej niż trzy gole). Przechodząc od razu do gości i ich formy wyjazdowej to jest ona poniżej jakiegoś poziomu przyzwoitości. Rotterdam nie odniósł żadnej porażki na swoim boisku, a Waalwijk nie odniósł żadnego zwycięstwa na obcej murawie, jednak trzykrotnie udawało mu się urwać choć jeden punkt. Tracą średnio 2.11 gola na mecz, jednak tą średnią podwyższają wyniki 2:6, 1:6 i 0:3 - gdyby nie te wyniki to drużyna gości byłaby drużyną, która traci najmniej. Ostatnia przegrana na wyjeździe drużyny Waalwijk to tak jak wcześniej wspominałem 2:6 z jedenastą drużyną ligi Maastricht (z którą Sparta wygrała 6:0). Jeśli patrzymy tylko na statystyki liczbowe, to można powiedzieć w założeniu, że te statystyki będą utrzymane wynik będzie oscylował gdzieś na granicy 5;0 / 5:1, jednak handicap -3 nawet azjatycki jest bardzo ryzykownym zakładem, ponieważ jest to liga, która obfituje czasem w niespodziewane wyniki, dlatego dziś proponuję taki typ, żeby nie przedobrzyć.
✅ 98

Otrzymane punkty reputacji: +1
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia, Earste Divisie
Spotkanie: Sparta Rotterdam - RKC Waalwijk
Typ: Obie drużyny strzelą? nie
Kurs: 2.10
Bukmacher: bet365
Analiza: Sparta Rotterdam zakończyła zeszłoroczne rozgrywki w Earste Divisie na ósmym miejscu, gdzie nic nie zapowiadało że drużyna ta w tym roku weźmie się w garść i zechce atakować pierwsze miejsce, a tym samym awans do Eredivisie. Wszystko na to wskazuje.
Nie ma w tabeli ligowej obecnie ścisku jak to bywa w angielskiej Premier League, gdzie drużyny oddalone są od siebie różnicą jednego punktu. Obecnie w ścisłej czołówce znajduje się Sparta na fotelu lidera, gdzie tuż za niż ze stratą dwóch punktów plasuje się Venlo. Reszta drużyn musi ich gonić.
Sparta Rotterdam od początku sezonu 15/16 ma bilans 13 wygranych spotkań i 2 przegranych, gdzie w roli gospodarza imponujący wynik 9/0/0 przy 30 zdobytych bramkach i 8 straconych. W cale nie ma się czemu dziwić że na dzisiejszą wygraną Sparty bukmacherzy wystawili kurs w granicach 1.20.
Od ośmiu kolejek Sparta nie posmakowała smaku porażki przy siedmiu wygranych spotkaniach i jednym remisie. W dzisiejszym meczu nie zagra dla nich tylko pomocnik Eisden.
Na przeciw nich stanie drużyna RKC Waalwijk, która plasuje się obecnie na miejscu 18, czyli przedostatnim. Dzisiejsze spotkanie rozpocznie 20 kolejke Earste Divisie.
Gracze Waalwijk w 9 rozegranych meczach na wyjeździe zdobyli tylko 4 gole, gdzie stracili ich 19, tak więc mają miano najgorzej grającej drużyny na wyjeździe w Earste Divisie. Z bilansem na wyjeździe 0/3/6 drużyna ta ma małe pole manewru grając z tak wymagającym rywalem jakim jest Sparta.
Drużyna przyjezdnych w tym spotkaniu ma szereg wykluczeń a są to m.in. obrońcy Sijbers, de Braal, Verkoelen, Wormgoor, oraz Martina. Tak wygląda sytuacja z tyłu, gdzie w środku pola zabraknie Najah oraz Mulder + na szpicy nie zagrają tacy gracze jak Peltzer, van Sonsbeek, czy też Ozcelik.
Według transfermarket value jakie różni oba kluby to ponad 2 miliony funtów. Sparta może pochwalić się swoim super strzelcem jakim jest Thomas Verhaar, który w 15 swoich występach dla Sparty zdobył 15 goli, gdzie wychodzi średnio 1 bramka na mecz.
Reasumując, uważam że będzie to mecz tylko dla jednej strony, a będzie to Sparta.
⛔ 100

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Reczna
Godzina: 20:30
Spotkanie: Niemcy vs Szwecja
Typ: Niemcy
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bet365
Analiza: A ja nie zgadzam sie z typem na Szwedow, sam gralem na Szwedow w meczu z przecietna Slowenia bo kursy powyzej 2 byly z kosmosu, ale dzis napotykaja na swojej drodze Niemcow, druzyne o wielkich tradycjach w pilce recznej ktora ostatnio ma lata slabsze jesli chodzi o reprezentacje, nie sądze zeby walczyli tu o medale ale mysle ze sa na tyle mocni że ze Szwecja ktora nie jest w zbyt wielkiej formie wygraja. W pierwszym meczu Niemcy wyrownany mecz z bedaca w bardzo dobrej formie Hiszpania natomiast Szwedzi z przecietna Slowenia, dobry poczatek potem przecietnie.Przed turniejem slabiutkie mecze towarzyskie Szwedow, przegrali nawet z Brazylia,Polska a z Hiszpania dostali srogie lanie. Niemcy moze nie grali z mocarzami ale oprocz Islandii co mieli wygrac to wygrali. Kurs 1,8 jak najbardziej do gry.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +1
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 21:30
Spotkanie: Detroit Pistons - Chicago Bulls
Typ: Podwójny wynik Detroit/Detroit
Kurs: 2.30
Analiza:
Po obejrzeniu ostatniego spotkania Pistons u siebie - z GSW , byłem bardzo mile zaskoczony postawą tej drużyny. Świetnie zagrali, mimo tego z kim przyszło im się zmierzyć. Świetne spotkanie ich &quot;5&quot;, a mianowicie Drummonda, który nie tylko doskonale zagrał, ale też wypracował 3-4 faule w ofensywie przez co nie uznano z 11 pkt~~ na korzyść gości. Dobrze rzucali również Jackson i KCP [ 20pts,20pts ]. Myślę, że po pokonaniu zeszłorocznych mistrzów powinni sprostać ledwo co radzącym sobie ostatnio Bykom. Ciężko ukryć, że Butler będzie miał swoje do powiedzenia, o czym świadczy to, że regularnie stuka około 30 pts, a nawet zdarza mu się pobić jakiś rekord Jordana od czasu do czasu :p. Warto wspomnieć, że w ekipie Bulls nieobecny jest Noah z powodu kontuzji, który jest dość ważnym graczem dla Chicago oraz nie zapominajmy, że Butlera trochę sił kosztują występy pokroju tego w Philadelphi [ 53pts career-high - mecz + OT ]. Podsumowując Bulls są może lepszą ekipą, ale atut własnego boiska, obecna forma i wymęczenie Bulls działają znacząco na korzyść gospodarzy.
Inne typy na ten mecz jeśli ktoś znajdzie coś w ten deseń to warto zagrać na zawodników : Butler rzuci pewnie minimum. 27 i polecałbym grać zbiórki Drummonda nie wiem jaka może być ewentualna linia, ale min.13 będzie. Powodzenia
⛔ 100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Holandia, Earste Divisie
Godzina 20:00
- Oss : Venlo
- Venlo strzeli over 2.5 gola
- 3.25 / Bet365
Drużyna gości zajmuje drugą pozycję ze stratą 2 pkt do lidera Sparty ( Sparta jeden mecz mniej rozegrany ) , Venlo w wyśmienitej formie i bardzo skuteczne , ostatnio roznieśli Almere City 4:0 u siebie a zaglądając jak im idzie w meczach wyjazdowych to mamy coś takiego : z Emmen wygrana 4:1 , z Sittard 5:0 , ogólnie w meczach wyjazdowych ich bilans 5-3-1 i br. 21:8 tak więc nic dodać nic ująć dlatego pójdę w stronę bramek gości , Oss u siebie w tym sezonie 2-3-4 i br. 11:18 tak więc nie wygląda to najlepiej no i na koniec ich H2H które także jest na korzyść gości i tak ogólnie 6-4-15 i br. 31:47 a tu na boisku Oss 4-2-6 i br. 20:22 i w/g mnie wszystko wskazuje na to iż goście powinni z tej potyczki wyjść z kompletem pkt a ze swojej strony liczę na przynajmniej 3 bramki z ich strony !
⛔ 100

peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja Super Lig
Godzina: 18:00
Spotkanie: Eskisehispor - Fenerbahce
Typ: Fenerbahce -1 AH
Kurs: 1.84
Bukmacher: uni
Analiza:
Użytkownik Qick19 już o tym meczu wspomniał. Zgadzam się z nim w pełni, z tym że widze bardziej okazałe zwycięstwo drużyny gości która nie może sobie pozwolić na strate punktów z takim przeciwnikiem.
Podczas tego sezonu dużo graczy opuściło drużyne Eski... jak Parlak, Akaminko, Cek, Khalifa, Lawal, Defederico no i wartościowy napastnik Gekas... ale na tym problemów nie koniec.
Kontuzje mają: Bayramoglu(10/0), Coskun (14/0), Vural (2/0) a najlepszy strzelec zespołu Gural (14/6) jest zawieszony.
Z tego co wyczytałem to gospodarze uzupełnili skład podpisując umowe z 5cioma graczami ale to raczej nic specjalnego. Jedyne znane nazwisko to były gracz Betisu - Jordi Figueras.

Fenerbahce nie trzeba nikomu przedstawiać, drużyna która co roku walczy o tytuł i ma szeroką kadre. Na dzisiejsze spotkanie zabraknie paru graczy jak: Diego(15/1), Kaldirim(12/1), Meireles(7/0), Alves(13/0) ale to nie powinno stanowić dla nich problemu aby znaleźć godne zastępstwo. Ławka jest szeroka i na plus jest jeszcze to, że do składu wracają na dzisiejsze spotkanie Nani(15/6) i Fernandao(16/6) co świetnie rokuje co do dużej ilości goli w dzisiejszym meczu.
Wg mnie Fenerbahce wygra 2:0 albo 3:0.

✅ 84

saszix 86

saszix

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Mistrzostwa Europy M.
Godzina: 18:00
Spotkanie:
Rosja - Węgry
Typ: 1
Kurs: 2.70
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Dzisiejsze zmagania na Mistrzostwach w Piłce Ręcznej rozpoczniemy od spotkania pomiędzy reprezentacją Rosji a reprezentacją Węgier. Stawiam na Rosję gdyż oglądałem ich spotkanie z Danią i właściwie do 55 minuty nie wiadomo było kto wygra to spotkanie. Dopiero 2 straty 2 kontry Duńczyków i było już po meczu. Od tej pory już nawet nie starali się robić cokolwiek zarówno w defensywie jak i ofensywie. Ale postawili zdecydowanemu faworytowi tego spotkania bardzo duże warunki w pewnym momencie potrafili uzyskać dwubramkowe prowadzenie lecz myślę, że mecz kosztował ich dużo sił dlatego w końcówce nie mieli już mocy. Węgry grali z najsłabszym rywalem w grupie - Czarnogórą pokonując ich 32:27. Sytuacja jest taka, że w przypadku ich wygranej oraz wygranej Danii ( co w przypadku spotkaniu z Czarnogóra jest 100% pewne) wyjdą z grupy obok Duńczyków i w ostatnim meczu zagrają z nimi o 1 miejsce w grupie. Ja wierzę, ze Rosjanie za wszelką cenę nie pozwolą im na to i wygrają to spotkanie aby w ostatnim spotkaniu pokonać Czarnogórę i wyjść z grupy z 2 miejsca. Jest to ich najważniejszy mecz więc muszą dać z siebie 200%.

✅ 170

Otrzymane punkty reputacji: +9
M 165

mirohandel

Użytkownik
Dyscyplina: HOKEJ
godzina: 17:30
spotkanie: Cherepovets-Yaroslavl
typ: -4.5 goli
stawka: 1.72
bukmacher: bet365
Witam na dziś zaproponuję typ opisany w moim poście.Spotykają się drużyny ostatnimi czasy mocno underwe .Gospodarze ostatnie 7 spotkań anie razu nie była przekroczona linia 4 goli.Goście na ostatnie 10 spotkań tylko 3 owery.Do tego dochodzi H2H między sobą na ostatnie 7 spotkań ani razu nie strzelili 5 lub więcej goli.Moim zdaniem ta pssa będzie podtrzymana w dzisiejszym meczu i zobaczymy mniej niż 5 goli.Pozdrawiam
✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +5
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: Hornets - Utah Jazz
Typ: under 188,5
Kurs: 1.74
Bukmacher: Unibet
Analiza: Na dzisiaj wybrałem mecz z ligi NBA bo widząc w zestawieniu aż żal nie pójść w stronę underka. Obie mocno underowe, których cechuje długie rozgrywanie akcji i mocna obrona . Spodziewam się zacietego spotkania, gdzie obie ekipy pokaża nam kunszt grania obronnego. Charlotte po ostatniej porazce z utah gdzie wrecz ich zmiazdzyli obrona glodne rewanzu . Oslabienia w Utah to niepewny wystep Booker i Favors w ekipie gospodarzy Lamb i na pewno Jefferson. Jak dla mnie dzisiaj opcja underowa jak najbarziej do grania.
⛔ 100

hayto 631

hayto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Europy
Godzina: 20:15
Spotkanie: Dania - Czarnogóra
Typ: Vasko Sevaljevic over 3.5 gola @ 1.80 Rivalo
Kurs: 1.80
Bukmacher: Rivalo
Analiza:
Vasko Sevaljevic to jedna z głównych strzelb reprezentacji Czarnogóry i etatowy wykonawca rzutów karnych. W pierwszym meczu oddał 8 rzutów z czego trafił 4 (jeden gol z karnego), dziś tych rzutów powinno być conajmniej tyle samo, ponieważ Duńczycy preferują szybką grę, a to dla overa oczywiście in plus. Vasko rzuty oddaje głównie z dystansu i właściwie na tym się opiera gra Czarnogórców. Duńczycy w meczu przeciwko Rosji na 25 bramek aż 15 stracili właśnie zza lini 9 metrów. Warto podkreślić również fakt, że Rosjanie mieli aż 8 rzutów karnych. Linia zaniżona moim zdaniem powinno być 4.5 (tak jest w STSie), zaś w Uni.becie wisi linia 3.5 po kursie 1.55 ;).
✅ 80

2 44

26dzejo26

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 17:00
Spotkanie: Nigeria-Niger 1 połowa
Typ: Nigeria
Kurs: 2,20
Jak dla mnie zdecydowanie niespodziewany kurs, to że Nigeria jest jednym z głownych faworytów do zwycięstwa w całym turnieju, a Niger będzie chłopcem do bicia nie jest kwestionowane chyba przez nikogo. Dziwi mnie więc wysoki kurs na Nigerię - 1,5 i chętnie z niego skorzystam, jednak chce pójsc krok dalej, a mianowicie że Nigeria będzie prowadzić już do przerwy. Różnica klas między tymi drużynami jest zbyt duża by Niger potrafił się skutecznie bronić przez 45 min. Nigeria w mojej opinii chcac pokazać siłe ruszy ostro od 1 minuty i dlatego też polecam mój typ. Pozdrawiam
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia, Eerste Divisie
Spotkanie: Sparta Rotterdam - Waalwijk
Typ: Sparta Rotterdam -3 (hand azjatycki)
Kurs: 3.2
analiza:
Liczę dzisiaj na festiwal bramek ze strony lidera drugiej ligi holenderskiej - Sparty Rotterdam. Na własnym boisku są bez błędni. 9 meczów i 9 zwycięstw. Po drugiej stronie zespół Waalwik czyli najgorzej grający zespół w delegacjach 0-3-6.. Kilka dni temu dzięki zwycięstwu awansowali oni na przed ostatnie miejsce tabeli, ale to nie zmienia faktu, że dziś są skazani na porażkę.
Ostatni mecz przed własną publicznością Sparta grała 18 grudnia, wtedy wygrali 6-0 z zajmującym 11 miejsce Maastricht - tym samym które przed miesiącem ograło Waalwik aż 6-2.
Typuje dzisiaj 4-0 dla piłkarzy z Rotterdamu. Inny wynik niż wysoka wygrana może być uznawana za delikatną niespodziankę. Ale pamiętajmy, że piłka nożna jest różna i za 1-0 także przyznawane są 3 punkty.... Pozdrawiam
zwrot

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka Nożna, Grecja 1
Godzina 18:30
Platanias - Olympiakos
OVER 3.5 GOLA
3.50
Bet365
Dzisiaj o godzinie 18:30 zostanie rozegrany mecz 18 kolejki greckiej Super League pomiędzy zespołem Platanias, a Olympiakos Pireus. Gospodarze po 17 meczach plasują się na 11 miejscu w tabeli, a goście są liderem rozgrywek - zdobyli w 17 meczach komplet punktów. Typuję w tym meczu na over 3.5 gola. Pierwsze co mnie zaciekawiło to bezpośrednia rywalizacja między tymi klubami w ostatnich sezonach. Obie ekipy spotykały się ze sobą 8 razy w ciągu 4 sezonów i aż w 5 meczach wpadały minimum 4 gole. Były to wyniki 2:2, 3:1, 4:2, 1:4 i 0:4. Jak widać rywalizacja H2H zdecydowanie przemawia za tym, że w dzisiejszym meczu zostanie przekroczona linia 3.5 gola. Po drugie Olympiakos jest w obecnym sezonie w niespotykanej dyspozycji. Wygrali wszystkie dotychczasowe mecze i mistrzostwo mają już w kieszeni. Często się zdarza, że odprawiają swoich rywali z 4, 5 lub 6 bramkowym bagażem. Ekipa z Pireusu na 17 meczy strzeliła 47 goli i zanotowali aż 8 razy over 3.5 gola. Dzisiaj moim zdaniem piłkarze Olympiakosu dopiszą do statystyk jeszcze jeden mecz gdzie wpadną co najmniej 4 gole.
⛔ 100

dunker 94

dunker

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: Washington Wizards - Portland Trail Blazers
Typ: Wizards -4,5
Kurs: 1.98
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Ostatnio grałem na zwycięstwo Portland, dziś gram przeciwko nim. Z prostych względów, brak im ludzi do gry ???? Tak jak już pisałem prym w tej drużynie wiedzie Lillard, pomaga mu McCollum ale to zdecydowanie za mało. Ostatnie ich spotkanie to jakaś tragedia, przegrali z 76ers 25 pkt!! To chyba pokazuje jaki jest ich obecny poziom. Za to do gry w drużynie z Washingtonu znów gra Beal, po kilku meczach wrócił Gortat i to właśnie on z duecie z Wall&#39;em będzie punktował Portland. Szpital z Wahingtonu powoli wraca do zdrowia więc czas zacząć ogrywać słabsze ekipy jaką niewątpliwie dziś jest drużyna z Portland. WIZ ograli ostatnio Indiane, Bucks czy Chicago, więc myślę że starczy im sił i talentu aby pokonać Lillarda i jego spółkę. Myślę że warto dziś postawić coś na gospodarzy.
⛔ 100

R 0

rsqu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Division
Spotkanie: Eibar - Granada
Typ: over 2.5
Kurs: 2.25
Analiza:
Granada w dołku są podłamani psychicznie. Eibar pnie się ku górze z meczu na mecz. Prezentują naprawdę poukładany futbol. Za to w drużynie gości coś nie siedzi nie mogą złapać stałej formy. Ostatnie 4/5 meczy granady zakończyło się overem 2.5. Eibar z kolei gra defensywnie wyniki nie są wysokie ale z granada, która kompletnie nic nie gra powinni ugrać te 2-3 bramki. Dla odważnych polecam 2:1 dla gospodarzy.
✅ 125

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
PN - Holandia, 2 liga - 20:00
Den Bosch vs. Volendam
BTS,
1.62
Sportingbet
Najciekawszy mecz w mojej opinii na zapleczu Eredivisie. Obie ekipy mają chrapkę na walkę o awans do najwyższej klasy rozgrywek. Den Bosch powolutku goni czołową szóstkę. Ostatnio nie przegrywają, ale łapią za dużo &#39;jedynek&#39; i to wciąż stawia ich w przeciętnej pozycji do fazy play-off. Ostatnio też nie popisali się w meczach z zespołami z dołu tabeli: Waalwijkiem oraz Fortuną. Oba spotkania zakończyli rezultatami 1:1. Skupiają się jednak tylko na meczu z 2016 roku, zagrali bardzo silnym składem. Najważniejsze postaci z ofensywy: Pozder oraz Zelderust byli w składzie i dzisiaj również powinni wystąpić. A to ich największe bronie. Defensywa to natomiast dramat i tutaj szukam szans dla Volendamu. Goście właśnie, grają fatalnie. Mimo, że są wysoko w tabeli to nie mogą wygrać meczu od dłuższego czasu. Ostatnio zagrali nieco lepiej z faworyzowanym NAC Bredą, ale jeszcze wiele im brakuje do optymalnej formy. W drużynie jest wiele absencji i to właśnie powoduje taką, a nie inną grę. Do składu ma jednak wrócić dzisiaj Steltenpool, który zdobył w tym sezonie siedem bramek. I to jego powrót może dać sukces gościom. Liczę głównie na otwarty mecz. Kursy na BTS są sprzyjające i szkoda z nich nie skorzystać. H2H i występy obu ekip w ostatnich meczach są korzystne dla zakładu.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Primera Division
20:30
Eibar - Granada
Eibar strzeli w pierwszej połowie
(1,83) B365
Dzisiejsi gospodarze, będę gościć na swoim terenie. Więc powinno być łatwo o ważne 3 punkty. Granada, gra bardzo słabo. Nie regularnie. Zdarza im się wpuszczać bramki, kiedy jeszcze zdołają prowadzić. Jeśli Eibar podejdzie do tego spotkania w pełni determinacji i będą mieli chłodny umysł to powinni wyciągnąć ten mecz zwycięsko. Ale, że oni u siebie grają jakoś całkiem nieźle to wypadałoby poprawić dobrym wynikiem ten dzisiejszy mecz. 13 bramek zdobytych na swoim terenie, w tym aż 9 straconych. Nie mówię że Granada dzisiaj nie strzeli, bo i swoje okazje będą mieli, ale to pytanie brzmi na ile dzisiejsi gospodarze sobie na to pozwolą. Baston już 10 bramek na koncie. Gra tego zawodnika również może się podobać. Jeśli będzie w podstawowym a wydaję mi się, że tak to będzie miał szansę na gola. Zawsze w najmniej oczekiwanym momencie znajduje się w polu karnym aby móc bramkarzowi wyciągać piłkę z siatki. Mimo, że Eibar momentami bardzo długo chodzi w mecz, to jednak to co robią od początku sezony jest spory progres i liczę że od samego początku będą dziś atakować na bramkę Granady. Gdyż ona też do najlepszych nie należy..
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +9
anzelmo 266,3K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna CZARNOGÓRA - DANIA 18/01/2016 - 20:15
Player Most Goals Mikkel Hansen ( 0 )- EGGERT Anders(0)
typ Hansen
kurs 1,62
unibet
Teoretycznie to powinien byc łatwy mecz dla Duńczyków.Obaj powinni swoje bramki zdobyć: EGGERT w końcu coś z kontry i skrzydła bo w 1 spotkaniu mało go było w ofensywie na ponad 48 minut tylko 2 gole w tym 1 z karnego.Pytanie ile minut obaj dostana i jak szybko podopieczni GUDMUNDSSON zbudują bezpieczna przewagę.Hansen zagrał ze sborna bardzo dobre zawody w ciągu 30 minut gry oddal 8 rzutów wszystko z 9 metra z czego 4 trawił zanotował 5 asyst.Tutaj liczę na podobne statystki to znaczy Mikkel rzuca duzo, często i powinien parę rzutów więcej oddać od małego skrzydłowego -wiadomo Anders rzuca karne ale co pokazał 1 mecz tam jest kilka opcji do karnych i nie koniecznie on je będzie rzucał.Nie wiem ile minut pograją ale chyba Eggert nie pogra tylu minut co z Rosja bo swoje lata ma kadra jest szeroka, może nie ma takiej alternatywy ale to będzie dobry moment dla trenera żeby komuś dać kilka minut więcej na pogranie i sprawdzenie sie w takim turniej.Bet z opcja zwrotu.
⛔ 100

A 11

andrew33

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia: Eerste Divisie
Spotkanie: Helmond -Jong Ajax
Typ: Obie strzelą: tak
Kurs: 1.53
Analiza: W 20 kolejce 1 ligi holenderskiej drużyna z Helmond będzie podejmować rezerwy Ajaxu. Gospodarze po 19 kolejkach zdobyli 27 punktów co daje 7 miejsce i mają bilans bramkowy 32:28, goście - 24 punkty i bilans 30:32 miejsce 12. Wiadomo zaplecze holenderskiej ekstraklasy to przede wszystkim mecze overowe. Over 2,5 oczywiście sprzyja temu, że obie ekipy strzelają bramki. Uważam, że dzisiejsze spotkanie nie będzie inne i padnie trochę bramek. Kurs nie powala, ale wydaję się mi choć pewny. W 4 na 5 (3 zwycięstwa, 2 remisy i porażka) ostatnich meczów w Helmond goście strzelali bramkę , w 3 na 5 (3 porażki, remis i zwycięstwo) ostatnich rezerwy Ajaxu strzelały na wyjazdach. W 3 ostatnich meczach u siebie Helmond traciło bramkę z drużyną ajaxu. Powodzenia ????
✅ 53

typertv 144

typertv

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna-Włochy Serie B
Spotkanie:Virtus Entella-Ascoli
Typ:Goście
Bukmacher:Bet365
Kurs:5.00
Analiza:Typ pod konkurs.Szanse daje 60/40.Spotkają sie drużyny kolejno zajmujące 11 i 19 miejsce w Serie B.Ostatni mecz między drużynami na korzyść gości.A tak ogólnie to patrząc na ostatnie mecze to w lepszej formie są goście ale gospodarze są u siebie bardzo mocni.Dlaczego typuje gości hmmm potrzebują tego zwycięstwa aby wydostać się z dołu tabeli przeciwnik jest mocny ale do ogrania póki piłka jest w grze.Niech wygra lepszy.Powodzenia!!!
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom