>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.12.2020 (czwartek)

Status
Zamknięty.
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Sheffield Utd - Manchester Utd
Typ: powyżej 20,5 fauli
Kurs: 2,01
Bukmacher: STS
Analiza:

Czerwona latarnia ligi zagra z MU, które przy dobrych wiatrach i 2 wygranych spotkaniach (wtedy będą mieli 13 spotkań tyle co cała czołówka) może wskoczyć na 2 miejsce. Gospodarze w tym sezonie fatalnie, zaledwie 1 remis i 11 porażek i w zasadzie już można ich typować jako pierwszego spadkowicza.
Przewinienia w lidze angielskiej to ciężki temat ale moją uwagę zwróciły 2 rzeczy. Pierwszy to kurs wystawiony przez STS, na tą samą linię np. Betclic ma kurs 1,55 a TOTALbet 1,65. Przy kursie wystawionym przez STS warto spróbować.
Druga sprawa to ilość fauli popełnianych przez zawodników Sheffield w spotkaniach domowych z tymi bardziej wymagającymi rywalami:
14 Manchester City, 13 Leicester czy 13 z Wolves. Oczywiście są spotkania gdzie popełnili bardzo mało fauli jak 5 z Fulham czy 7 z West Ham ale powiedzmy, że są to ekipy "podobne" do nich. Wniosek nasuwa się taki, że im lepszy rywal operujący piłką i dłużej utrzymujący się przy piłce tym więcej przewinień popełniają zawodnicy gospodarzy. Tak z 14-15 fauli powinni dzisiaj popełnić a MU 6-7 powinien dorzucić.

101

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +248
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna 1.Anglia
Spotkanie: Sheffield Utd. - Manch.Utd.
Typ: X
Kurs: 4.85
Godz: 21:00
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Angielskiej pomiędzy zespolami Sheffield Utd i Manchesteru United. Drużyna gosci jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zdobyć komplet punktów w dzisiejszym spotkaniu. Uważam że gracze Sheffield również będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc bramke ktora da im zwyciestwo i awans w ligowej tabeli. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie nie ma jednoznaczego faworyta. Spotkanie na pewno będzie zacięte a o wyniku może zdecydować dyspozycja dnia. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to bramkowy remis 1:1.

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna -Anglia
Godzina: 21
Spotkanie: Sheffield -Man United
Typ: over 2.5
Kurs: 1.71
Bukmacher: fortuna
Analiza: Sheffield zmierza do Championship, grają jak grają i tych punktów nie ma. A United, bardzo nieprzewidywalna drużyna , potrafią zagrać świetny mecz a w następnym tygodniu zaprezentować się tragicznie. W ich spotkaniach często jednak padają overy, myślę że dzisiaj też jest na to szansa. United nie dysponuje nie wiadomo jak dobra obrona, liczę że Sheffield się igstnor

71

Otrzymane punkty reputacji: +36
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom