>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 17.12.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
booyan1 0

booyan1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Turcja Puchar druga runda
Godzina: 19:45
Spotkanie: Galatasaray - Akhisar Belediye
Typ: Galatasaray (-1) H
Kurs: 2,25
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Na wstępie chciałbym wszystkich przywitać ponieważ jak widać jest to mój początek kariery na tej interesującej stronie. Przejdzmy do samego wydarzenia, dużo znaczący rozpoczynający walkę o pierwsze punkty mecz dla drużyny Galatasaray&#39;u w którym powinien odnieść zwycięstwo przynajmniej z Handicapem -1 . Galatasaray u siebie gra dość dobrą piłkę w ostatnich 5 meczach 4 zwycięstwa i 1 remis tzn że mają chłopaki formę. Ponadto ich przeciwnicy

Akhisar Belediye na wyjeździe tylko 2 zwycięstwa. Ostatnie 3 mecze H2H wygrane przez dzisiejszych gospodarzy. Można również stawiać tutaj over 2,5 z kursem 1,68 na bet 365 . Zapraszam i życzę wygranej .
⛔ 100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Izrael Liga Kobiet
Spotkanie: Maccabi Holon Kobiety - Bnot Sakhnin Kobiety
Typ: over3.5,4.0
Kurs: 1.80
Bukmacher: b e t 3 6 5
Godzina: 19:00
Całkiem niezły kurs i niezła linia, liczyłem po cichu na samo over3.5 ale mogło być też dużo gorzej, obawy przed over4 a nawet 4.5 były uzasadnione.
W zeszłym sezonie często stawiałem na mecze Bnot, przeważnie w ich meczach były te 4 gole, ulubiony wynik dziewczyn 3-1 1-3.
Gospodynie zaczęły sezon z wysokiego C, wygrały w lidze z Maccabi Beer S aż 14-0, później w pucharze rozgromiły Maccabi Kfar Saba (nie graja w pierwszej lidze) 9-0. W ostatniej kolejce zimny prysznic wyjazdowa porażka z liderem Ironi Ramat 1-9.
Ten sezon Bnot zaczął grubo, a raczej albo dostajemy wpi***ol albo go spuszczamy.
24/11/15 zaczęły od porażki wyjazdowej z najlepsza ekipa początku sezonu , aktualnym liderem Ironi Ramat aż 0-13.
08/12/15 w pucharze na wyjeździe rozgromiły Maccabi Tzur (spadkowicza z poprzedniego sezonu) 11-0.
13/12/15 ostatnia kolejka ligowa z niedzieli Bnot podejmują u siebie Hapoel Petach Tikva, drużynę porównywalną z którą w zeszłym sezonie wygrywały, dostają aż 1-7.
Forma raczej tragiczna (porównując do poprzedniego sezonu) jedna wygrana z drugoligowcem, którego wszyscy lali dwu cyfrówkami rok temu, wiosny nie czyni. Przypominam że to drużyna środka tabeli.
Faworytki możliwe że dzisiaj rozgromią rywalki na swoim obiekcie.
H2H bardzo overowe
29/03/15 LK Maccabi Holon 3 - 4 Bnot Sakhnin
03/03/15 LK Maccabi Holon 3 - 0 Bnot Sakhnin
30/12/14 LK Bnot Sakhnin 3 - 3 Maccabi Holon
04/03/14 LK Bnot Sakhnin 2 - 6 Maccabi Holon
04/02/14 SCW Maccabi Holon 6 - 1 Bnot Sakhnin
17/12/13 LK Maccabi Holon 4 - 0 Bnot Sakhnin
Tylko w jednym meczu nie było minimum 4 goli.
Reasumując ostatnie wyniki obu ekip:
14-0, 9-0, 1-9 !!!
0-13, 11-0, 1-7 !!!
Liczę na bramki, pełno bramek! Strzelać dziewczyny na bogato!
✅ 80

P 40

petroniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Puchar Króla
Godzina:
20:00
Spotkanie:
Atletico-Reus
Typ:
Liczba goli w 1 poł? poniżej 1,5
Kurs:
1,66
Bukmacher:bet 365
Analiza:
Dziś o godz. 20:00 spotkanie Pucharu Króla pomiędzy Atletico vs Reus. W pierwszym meczu padł wynik 1:2 dla Atletico. Patrząc na ostatnie mecze gospodarze wygrywają jedną lub dwoma bramkami: 2:1 z Bilbao, 1:2 z Benficą, 0:2 z Granadą, 1:0 z Espanyol, 2:0 z Galatasary, 0:1 z Betisem... a więc w meczach Atletico strzela 1, lub 2 bramki które okazują się wygraną w meczu. Ostatnia porażka Atletico to 30.09.2015 z Benficą u siebie 1:2.W dniu dzisiejszym myślę, że Atletico wygra skromnie 1 lub 2:0 nie wkładając dużego wysiłku w grę po meczach ligowych i LM, a w pierwszej połowie będzie tylko jedna bramka.

✅ 66

Otrzymane punkty reputacji: +1
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Włoch, mecz o godzinie 20:45
Sampdoria - AC Milan
Typ: AC Milan wygra i Poniżej 2,5 gola @ 4,75 b365
Milan ma w teorii łatwą drogę do finału. Dziś trzeba ograć Sampdorię na wyjeździe, a w razie awansu mają mecz na San Siro z Carpi i półfinałowe starcia ze zwycięzcą pary Spezia - Allesandria.
Dla Milanu Coppa Italia powinna być celem, dawno nie występowali w finale, a jakieś trofeum w obliczu ostatnich bardzo słabych lat by się przydało.
To jest jednak teoria, w praktyce wcale kolorowo być nie musi, szczególnie w dzisiejszym meczu. Nie musi, ale może...
Zależy pod jakim kątem patrzeć na to starcie. Bo jeżeli patrzeć na szanse Milanu z perspektywy tego jak gra Sampdoria ostatnio, no to szanse Milanu są spore. Ale jeżeli patrzeć na to z perspektywy tego jak grał Milan w meczu z outsiderami Serie A czyli Carpi i Hellasem to już wcale tak pięknie to nie wygląda.
Mihajlović dziś wystawia w miarę mocny skład według opinii dziennikarzy z Italii. Będzie owszem kilka roszad, m.in w bramce Abbiatti zamiast Donnarummy, a także Bertolacci zamiast Montolivo.
Z przodu mamy zobaczyc znowu duet napastników Bacca+Luiz Adriano. Czy to dobre rozwiązanie? Moim zdaniem nie bardzo... Luiz Adriano zawodzi, jego współpraca z Bacca też wclae się dobrze nie układa.
Sampdoria ostatnio cudem uratowała remis z Lazio w samej końcówce, ale z przebiegu gry było bardzo słabo, równie słabo było w meczu z Sassuolo i Milanem, czy Fiorentiną. Więc Sampdoria zdaje się osiągnęła po prostu dno obecnie. Do tego kontuzja Edera. Ale patrząc na skład to Montella też zdaje sobie sprawę, że dziś jest jego szansa, tak samo jak dla Milanu oznacza to łatwą drabinkę w drodze do możliwego finału Coppa Italia.

SAMPDORIA (4-3-1-2): Viviano; De Silvestri, Coda, Zukanovic, Mesbah; Ivan, Palombo, Soriano; Correa; Cassano, Muriel
MILAN (4-4-2): Abbiati; Abate, Mexes, Romagnoli, De Sciglio; Cerci, Poli, Bertolacci, Bonaventura; Bacca, Luiz Adriano
Przewiduję jakieś 1:0 dla Rossonerich

Więcej o meczach tutaj -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f27/coppa-italia-1-8-finalu-15-17-grudnia-2015-a-127652.html#post5831207
✅ 375

Otrzymane punkty reputacji: +5
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania Puchar Króla
Spotkanie: Villarreal - Huesca
Typ: Villareal handi -1
Kurs: 1.61
Bukmacher: Całoroczny
Godzina: 21:00

Czas na rewanż i pokazanie przyjezdnym kto jest lepszy bo ten pierwszy mecz jednak nie wyszedł dzisiaj wg mnie nie ma już mowy o takiej wpadce i gracze Zółtej Łodzi Podwodnej powinni tutaj spokojnie wygrać minimum 2 bramkami. Huesca to drugo ligowy zespół, który nawet tam nie odnosi sukcesów obecnie są daleko na 17 miejscu w tabeli. Villareal w ostaniej kolejce pimiera division załatwił 1:0 Królewskich więc nastroje są pewnie wyborne czas więc strzelić kilka bramek przed własną publicznościa i odprawić gości z kwitkiem rozwijając ich marzenia o 1/8 pucharu króla. Goście w swojej lidze jak pisałem są daleko ale odziwo dobrze spisują się w meczach wyjazdowych 3/4/2 i pod tym wzlędem są na 2 miejscu w lidze jednak punktowali z rywalami o klase gorszymi niż Villareal, a w ekipie gościu chęć rewanżu za wyjazdową klęske musi być wielka.
✅ 61

Otrzymane punkty reputacji: +1
dunker 94

dunker

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Spotkanie: Siarka - AZS Koszalin
Typ: HT/FT 1/1
Kurs: 3,8
Bukmacher: Oddsring
Godzina: 19:00
Na dziś wybrałem spotkanie rodzimej ligi koszykówki. Siarka podejmie u siebie Akademiki z Koszalina. Dla mnie kurs wystawiony na gospodarzy to lekka przesada, co prawda nie jest to drużyna z pierwszej ósemki, ale mogą się tam znaleźć. Siarka jak to bywało w poprzednich latach tak i w tym sezonie już na starcie została spisana na straty, a tu wielkie zaskoczenie bo rozpoczęli sezon od runu 3-0 ???? Później było nieco gorzej. Siarka aktualnie legitymuje się bilansem 4-5 z czego 3-1 w domu, to jedno spotkanie przegrali z Zieloną, ale to chyba zrozumiałe, w ostatnich trzech spotkaniach zaprezentowali się naprawdę przyzwoicie chociaż dwa z nich przegrali, w Toruniu przegrali wydawało się wygrany mecz, a Anwil też nie miał łatwo. Za to AZS w ostatnich meczach nie zachwyca, ograli jedynie Dąbrowę. Grę w Tarnobrzegu ciągnie dwóch graczy Gary Bell i Zach Robbins, ta dwójka rzuca najwięcej pkt na przyzwoitych 47%, groźna bronią Siarki są także rzuty za 3, praktycznie każdy w tej drużynie może rzucić za 3, no może za wyjątkiem Zacha. Porównałem statystyki obu ekip i są do siebie bardzo zbliżone, na korzyść siarki może przemawiać fakt że chociaż rozegrali 3 spotkania mniej to mają prawie tyle samo asyst co AZS, to pokazuję która ekipa gra bardziej zespołowo, zawodnicy Siarki lepiej też wypadają pod względem strat. Siarka ewidentnie lepiej czuje się we własnej hali i dlatego myślę że po takim kursie warto zaryzykować. A na koniec krótki cytat z plk.pl :
&quot;Jakub Zalewski (Siarka) jest drugi pod względem skuteczności rzutów z dystansu - 51,7 proc.; Zach Robbins (Siarka) jest najlepszym blokującym Tauron Basket Ligi ze średnią 3,6 bloku na mecz, a Ty Walket (AZS) jest trzeci w tej klasyfikacji (2,3 bloku na mecz)&quot;
Let&#39;s go Siarka, let&#39;s go!
⛔ 100

A 11

arjenx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Puchar Króla
Godzina: 20:00
Spotkanie: Atletico-Reus
Typ: Over 2,5
Kurs: 1,50
Bukmacher:
Analiza:
Atlético Madryt - Reus Deportiu ostatni ich mecz zakończył się zwycięstwem 2:1 Atletico, gdzie w swojej lidze Reus straciło do tej pory 2! bramki na własnym stadionie (na wyjezdzie idzie im o wiele gorzej, bo tracą 1 bramkę / mecz). Atletico gra u siebie bardzo dobrzę, mało kto potrafi tutaj strzelić bramkę i chociaż Atletico postawi ponownie na rezerwy to myślę, że tym razem pokażą drugoligowcu gdzie jego miejsce.
Obstawiam wynik 4:0
⛔ 100

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
PN - Puchar Holandii - 20:45
Feyenoord vs. Willem II
Gospodarze zdobędą gola w obydwu połowach,
2.05
Unibet
Jak dla mnie jednostronny mecz w pucharze Holandii. Feyenoord traktuje te rozgrywki bardzo poważnie, pokazali to w poprzedniej rundzie eliminując Ajax (1:0). Zagrali podstawowym składem i dzisiaj spodziewam się równie mocnego składu z minimalnymi roszadami np. w bramce. Portowcy są w bardzo korzystnej dyspozycji. Nie przegrali od pięciu kolejek, a ostatnio po serii zwycięstw zremisowali z Groningen (1:1). Spowodowane to było grą w 10-tkę od 52&#39;. Dzisiaj jednak inny mecz i inny rywal, a Kramer i Kuyt są w wybornej formie. Willem II ma na pewno jeden cel - utrzymanie się. Jednak dzisiaj nie odpuszczą, szczególnie że są w bardzo dobrej formie. Nie ulegli od czterech pojedynków, ponadto udało się zremisować z taką ekipą jak PSV. Zatem gospodarze muszą się mieć na baczności. Ja jednak sądzę, że między obiema ekipami jest duża różnica w tym sezonie. Feyenoord będzie bił się o najwyższe laury, a puchar to jeden z priorytetów. Stąd typ na ich wygraną. Druga sugestia ze względu na dość korzystne statystyki i wysoki kurs zarazem na to zdarzenie. Polecam.
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, Puchar
Godzina: 20:30
Spotkanie: Standard Liege - Kortrijk
Typ: 0-1, Standard
Kurs: 2.6
Bukmacher: Bet At Home
Analiza:
Jak już pisałem, nie lubię pucharów, ale w tym przypadku się skuszę, bo belgijskie ekipy wychodzą do pucharów w ligowych składach, nie odpuszczają.
Całkiem niedawno, bo 22 listopada mecz ligowy zakończył się remisem 1-1.
Mecz był zacięty (obfitował w 6 żółtych kartek) i wyrównany.
Dodatkowo w 1/8 Kortrijk wygrali z nie byle kim, bo Anderlechtem 4-2.
Kusiło mnie, aby dać x2, ale na wyjazdach nie grają dobrze, na 10 meczów tylko 1 wygrana, 4 remisy i 5 porażek.
No i 2 ostatnie mecze przegrane 1-3,z 14 Mouscron i 11 Lokeren.
Za to Standard u siebie prezentuje się na tyle dobrze (ostatnio wygrana w ligowym pojedynku z wideliderem Club Brugge 2-0, St.Truiden 2-0, Anderlechtem 1-0, KV Mechelen 2-1), że postanowiłem grać handi.
Oprócz ostatniego wyżej wspomnianego bezpośredniego pojedynku, grali również w maju, gdzie Standard wygrał 4-0.
Standard trochę przespał początek sezonu, przez co znajduje się dopiero na 7 miejscu w lidze, myślę, że zechce coś ugrać w pucharze i wygra, w dodatku z przewagą min.2 bramek.
✅ 160

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom